Karu poliisitiedote majuri James Mashirin rattijuoppokolarista – kolarin toinen osapuoli täysin syytön

Tuhdissa humalassa ollut James Mashiri törmäsi ensin valopylvääseen ja vasta sen jälkeen syyttömään vastapuoleen.

Poliisi.fi tiedottaa majuri James Mashirin kännissä ajamasta liikenneonnettomuudesta:

29.4.2017 n klo 01.35 Turussa, Helsinginkadulla tapahtui liikennevahinko, mitä poliisi tutkii rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

1976 syntyneen miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa pitkin Helsinginkatua Kupittaan suuntaan.

Kuljettaja oli noin 200 m ennen Caribian kongressikeskusta oikealle kääntyvässä kaarteessa menettänyt auton hallinnan sillä seurauksella, että auto oli törmännyt valopylvääseen ja ajautunut viheralueen yli vastaantulevien ajoradalle törmäten vastaantulevan henkilöauton keulaan.

Miehen kuljettama auto oli törmäyksen jälkeen sinkoutunut vastapuolen auton yli ja pyöri tämän jälkeen katon kautta ympäri.

Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1.00 promillea.

Vastaan tulleen auton kuljettaja toimitettiin sairaankuljetuksen toimesta saamaan hoitoa törmäyksessä tulleisiin vammoihinsa.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

3 kommenttia

 1. Saako tämä juoppo apina jatkaa virassaan Puolustusvoimissa?

  Yksityisellä puolella liikenteen ammattilaiselle tulisi välittömästi potkut.

  Nyt kaikki joukolla hankkimaan kuorma-auto ajokorttia Puolustusvoimiin. Uudet liikennemerkit parantavat turvallisuutta Suomessa. Varoituskolmio jonka sisällä teksti: vihapuhetta ilmassa. Ja toinen liikennemerkki: Varokaa kännissä ajavia virkamiehiä! (leijonavaakuna tekstin perässä)

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 2. Varusmies jos tuo yhdenkin pullon keskiolutta viikonloppuvapaan jälkeen varuskunta-alueelle ja jää kiinni siitä – vaikka ei edes joisi olutta – saa rangaistukseksi vähintään poistumiskieltoa!

  Kalliisti palkatut suojatyöpaikkalaiset saavat yleensä jatkaa sikailua virassaan – ellei muuten niin jossain toisesa virkaportaassa.

  Oikeus olisi toteutunut siinä tapauksessa kun rattijuopon upseerin henki olisi lähtenyt kolarissa – eikä kuten nyt syytön sairaalahoidossa ja juoppo apina kerää myötätuntoa sosiaalisessa mediassa.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. Suomen puollustusvoimissa heiluu nykyään sellaista väkeä, että sen vakavasti ottaminen vaatii aivan liikaa työtä ja tuskaa.
  Onko siellä enää yhtään miestä sanan varsinaisessa merkityksessä. Armeijaa sai ennen pelätä ja sen kovaa kuria. Nyt saa pelätä sitä, että armeijamme on sellainen kuin on. Mitä varten se on olemassa? Netissä roikkuvat pellet eivät vakuuta kun kyse on maanpuollustuksesta. Toki Suomen Luterilainen kirkkokin on siellä minne ei päivä paista, mutta vielä puollustusvoimatkin. Se tekee ainoastaan päivän politiikkaa sillä aikaa kun sen varsinainen tehtävät ovat retuperällä. Tästä saadaan kiittää eritoten 12-vuotta sen ”ylipäällikkönä” ollutta Tarja Halosta, jolla ei ollut haisuakaan kehittää tai edes etäisesti arvostaa maansa puollustusvoiimia tai edes Sotaveteraaneja.l

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat