Kätketty tyrannia

Kirjanen sisältää Harold Rosenthalin vuonna 1976 isänmaallismieliselle Walter White jr:lle antaman haastattelun.

Haastattelussa Rosenthal – juutalaisten tavoille oppinut ja hallitukselle Washington D.Cssä työskentelevä juutalainen – selittää juutalaisuuden osallisuutta ja vastuuta tämänhetkisiin ongelmiimme.

Anti- defamation League of B´nai B´rith, sionistinen organisaatio ADL, väittää nauhoja väärennöksiksi, kritisoiden sitä ettei White pysty selittämään miksi hän odotti kaksi vuotta keskusteltuaan 1976 terroristi iskussa kuolleen Rosenthalin kanssa ennen kuin vihdoin vuonna 1978 julkaisi haastattelun.

Haastattelussa Rosenthal paljastaa ’juutalaisten sisäisen näkymättömän maailman’ pääpiirteet; kaavat ja taktiikan, joita juutalaiset ovat käyttäneet kristillisen sivilisaation tuhoamiseen sekä hallitusten – ja ihmisten elämän peiteltyyn ohjailuun.

Kysymys kuuluu, miten ihmeessä niin pieni määrä juutalaisia voi orjuuttaa kokonaisia kansoja ja saada heidän hallituksensa kaikenkattavan kontrollin alle – ja vieläpä kenenkään huomaamatta?

Amerikka ja maailma hukkuu poliittisiin, taloudellisiin, moraalisiin ja sosiaalisiin ongelmiin, jotka vaativat kristityn väestön reagointia.

Ennen kun voimme todella toimia, tarvitsemme todellista ymmärrystä ongelmasta.

Osa – 1

Luottamuksellisen haastattelun aikaan Harold Rosenthal toimi senaattori Jacob Javitsin hallinnollisena avustajana.

” On kummallista ettei Amerikan kansa nouse ja aja ulos jokaista juutalaista tästä maasta.” Harold Wallace Rosenthal lausahti, myönnettyään juutalaisten valta-aseman kaikissa merkittävissä kansallisissa ohjelmissa ja jatkoi:
”Me juutalaiset emme lakkaa olemasta äimistyneitä siitä kuinka helposti kristityt amerikkalaiset ovat langenneet käsiimme. Sillä aikaa kun naiivit amerikkalaiset ovat odottaneet Hrutchevin hautaavan heidät, me olemme opettaneet heidät alistumaan jokaiseen vaatimukseemme.”

Kysyttäessä miten kansa voi tulla vangituksi tietämättään, Rosenthal yhdisti asian median absoluuttiseen valvontaan. Hän ylpeili kaikkien uutisten olevan juutalaisten valvonnassa. Sanomalehdet, jotka kieltäytyvät uutiskontrollista nujerretaan mainonnan lopettamisella.
Poliittisista viroista Rosenthal kommentoi ettei viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana kukaan ole saavuttanut korkeaa poliittista valtaa ilman juutalaisten hyväksyntää.
”Amerikkalaisilla ei ole ollut sananvaltaa presidentinvalinnassa sitten vuoden 1932. Roosevelt oli meidän miehemme; jokainen Rooseveltin seuraaja on ollut meidän miehemme.”
Keskustellessamme George Wallacesta, Rosenthal hymyili ja kehotti meitä miettimään, missä Wallace tällä hetkellä vaikuttaa.
USAn ulkopolitiikan noustessa aiheeksi Rosenthal luopui keskustelun pidättyvästä sävystä ja yltyi pilkaten väheksymään Amerikan kansan tyhmyyttä sen kyvyttömyydessä nähdä Kissingerin ulkopolitiikan ytimeen.
”Se on Siionisti-Kommunisti-politiikkaa alusta loppuun. Silti kansalaiset uskovat juutalaisen politiikan hyödyttävän Amerikkaa.”
Hän siteerasi ”liennytystä” ja Angolaa esimerkkinä juutalaisesta diplomatiasta ja jälleen päivitteli amerikkalaisten herkkäuskoisuutta.

Haastattelu jatkui lähes ”kaikkitietävällä” tasolla.

Rosenthal: ”Me juutalaiset olemme esitelleet asian, asian jälkeen Amerikan kansalle. Suunnitelman esittämisen jälkeen edustamme asian molempia puolia, jolloin sekaannus alkaa tehdä työtään. Ihmisten sitten selvitellessä sotkua puolesta ja vastaan pelkkään asiaan fiksoituneina, kukaan ei muista tutkia kuka on jokaisen esityksen takana. Me juutalaiset leikittelemme amerikkalaisella väestöllä, kuin kissa leikittelee hiirellä.”

Keskustelun jatkuttua illan myöhäisiin tunteihin, ryhtyi minusta (haastattelijasta) tuntumaan, että ehkäpä Amerikka tosiaan ansaitsee sille suunnitellun tyrannian.

Onko tosiaan mahdollista, että Amerikan kansa voi pysyä apaattisena, samalla kuin heidän vertansa valutetaan ulos? Näyttää siltä.

”Juutalainen suunnitelma asettaa kaikki rodut toisiaan vastaan: Suuren yleisön veri vuotaa odottaessamme päivää maailman voitosta” Rosenthal sanoi tunteettomasti.

——————————————————————————-

Tämän haastattelun jälkeen (sen mitä olette jo lukeneet ja mitä vielä seuraa) Harold Wallace Rosenthal 29, senaattori Jacob K. Javisin hallinnollinen avustaja New Yorkista kuoli israelilaisen matkustajakoneen lentokonekaappaus-yrityksessä Istanbulissa, Turkissa, 12. elokuuta 1976.
Puhuiko Rosenthal kenties ”liian vapaasti”.
Joskin konekaappausyrityksessä sai surmansa neljä ihmistä ja noin 30 loukkaantui, Rosenthalia ei tappanut satunainen luoti, kuten oli muiden uhrien laita. Miksi kaikkien mukana olleiden joukosta juuri Rosenthal haavoittui kuolettavasti?
Paljon tutkimisen, aisaan investoinnin ja matkustamisen jälkeen, minä Walter White, tämän luottamuksellisen haastattelun toinen osapuoli, väitän, että Harold Rosenthal murhattiin lentokonekaappauksen yhteydessä, Istanbulin lentoasemalla, todennäköisesti hänen oman kansansa toimesta.

Tarkoituksemme ei koskaan ollut loukata ketään, etenkään Roshentalin perheen jäseniä, jotka ovat kärsineet riittävästi tässä tragediassa. Kunnioituksesta heidän suruaan kohtaan päätimme odottaa vuoden Harold Wallace Rosenthalin kuoleman jälkeen, ennekuin julkaisimme haastattelun.

—————————————————————————

Ennen kuin jatkan pitkää haastattelua, otettakoon jälleen kerran huomioon, että haastateltava oli New Yorkin johtavan senaattorimme Jacob K. Javitsin hallinnollinen avustaja.

Haastattelun edetessä käy erittäin ilmeiseksi ettei hänen paljastuksensa ole fiktio. Hän ei teeskennellyt. Hän puhui tietäen ja älykkäästi.

Monesti on puhuttu maailmanlaajuisesta juutalaisten salaliitosta, mutta koskaan ennen Rosenthalin haastattelua en ole kuullut ajatuksia sen tiimoilta esitetyn yhtä avoimesti. Rosenthal kehui juutalaisten maailmanvalloituksen olevan melkein valmis, kiitos kristittyjen tyhmyyden.
Kysyessäni oliko hän itse sionisti Rosenthal vastasi:
”Helvetin hyvä kysymys! Sionismi perustuu perinteiseen sionistiseen käsitteeseen aliyah:aan, heprealaiseen termiin, joka tarkoittaa hajotettujen, eli Disporah. L juutalaisten kokoamista tai paluuta kotimaahansa Palestiinaan. Aina Israelin valtion perustamisesta lähtien vuonna 1948 aliyah on toiminut Israelin hallituksen politiikan perustana.
Haastattelija: Mitä aliyah tarkoittaa käytännössä?
Rosenthal: ”Se on pysyvä muutto Palestiinaan, ei ainoastaan vierailu.”
Haastattelija: Mitä on sionismi? Olen kuullut, että juutalaiset kuvaavat sillä kaikkea mahdollista Israeliin muuton ja Israelin valtiolle annetun taloudellisen ja henkisen tuen välillä?
Rosenthal: ”Ensimmäinen johtajamme, entinen pääministeri David Ben-Gurion, sanoi siionismin olevan puppua ilman paluuta Siioniin. Harvat amerikanjuutalaiset kuitenkaan muuttavat pysyvästi Israeliin. Toiset sanovat, että kaikki juutalaiset, itsessään, ovat sionisteja. Jotkut ovat sitä mieltä ettei juutalainen ole sionisti ellei hän ole maksava jäsen aktiivisessa sionistisessa organisaatiossa. Erilaisia määritelmiä on palloteltu siitä lähtien kun juutalainen kotimaa tuli todellisuudeksi.”
Haastattelija: Miljoonia verovapaita Amerikan dollareita lähetetään vuosittain Israeliin, asia, joka kuulostaa pahalta näin perusamerikkalaisen korvin.
Rosenthal: ”Naiivit poliitikot Washingtonissa ovat pompoteltavissa. Ei mitään älykästä porukkaa, niinpä juutalaiset, tehokkaat lobbarit saivat kyseisen käytännön vuosia sitten läpi eikä näytä olevan ketään pysäyttämään sitä. Osa rahasta on jopa palannut Israelista Yhdysvaltoihin ja sitä on käytetty sionistisen propagandan pyrkimyksiin B`nai B´rithin juutalaisorganisaation ja Juutalaiskongressin kautta. Juutalaisedustusto on eräänlainen rahoittava käsi, B`nai B`rithin virkailijoiden elin. Ei verottomien Amerikan dollareiden lähettämisessä Israeliin ole mitään väärää kunhan olemme riittävän älykkäitä selviytyäksemme siitä.”

Rosenthal: ”Olet tehnyt selväksi ettet pidä juutalaisista, miksi vihaat meitä?”
Haastattelija: ”En vihaa ketään. Vihaan sitä, mitä juutalaiset tekevät meille ja erityisesti sitä mitä he tekevät kaikelle, mikä liittyy kristinuskoon. Tekeekö se minusta antisemitistin?
Rosenthal: ”Anti- Semitismi ei ole semitismin vastakohta. Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin anti-semitismi. Se on ilmaisu, jota me juutalaiset käytämme ns. tahrasanana, leimataksemme juutalaiskriittisen henkilön fanaatikoksi. ”
Tein selväksi, että halveksin juutalaisten rappeuttavaa vaikutusta kristilliseen kulttuuriimme johon Rosenthal kommentoi:
”Kristuksen aikana juutalaiset odottivat aineellista ja maallista valtakuntaa, mutta Kristus tuli ja tarjosi heille hengellistä valtakuntaa. Tätä juutalaiset eivät voineet hyväksyä, joten he hylkäsivät hänet ja antoivat hänet ristiin naulauttavaksi.”
Haastattelija: Mitä te tarkoitatte sanomalla, että he antoivat hänet ristiin naulatavaksi? Eikö historia osoita, että juutalaiset ristiinnaulitsivat Kristuksen?
Rosenthal: ”Niinpä kai, en kiellä asiaa, mutta 2,000 vuotta sitten teidän kansanne olisi tehnyt samoin miehelle, joka kohteli heitä yhtä väärin kuin Kristus kohteli juutalaisia.”
Haastattelija: Te puhutte Jeesuksesta Kristuksesta ainoastaan miehenä.
Rosenthal: ”Se on kaikki mitä hän oli — mies, joka vaelsi maailmassa kuten kuka tahansa muu mies. Myytti Kristuksen ylösnousemuksesta ja vierailusta opetuslastensa luona on täyttä roskaa. Ajamalla arabit ulos Palestiinasta juutalaiset kumosivat Kristuksen mission koskien pelkkää henkistä valtakuntaa. Ymmärrätkö; sen sijaan, että juutalaiset olisivat saaneet Kristuksen kautta odottamansa imperiumin, teidän kaltaisenne ihmiset tarjoavat heille rauhaarakastavan saarnamiehen, joka säännön ”silmä-silmästä” sijaan kääntää toisen poskensa. Roskaa! Me rakennamme, ja itse asiassa, olemme rakentaneet maallisen imperiumin ilman teitä ja huonoa Messiastanne.”
Haastattelija: Näen, että sinä ja kaltaisesi yrittävät poistaa joulusta Jeesuksen. Säälin teitä.
Rosenthal: ”Älkää syöttäkö minulle tuota paskaa. En kaipaa sääliänne. En tarvitse sitä. Liian monet juutalaiset pelkäävät kertoa, miten me elämme ja mitä suunnittelemme, mutta minä en pelkää mitään enkä ketään. Tiedän minne olen menossa.”

Haastattelija: Juutalaiset muuttavat usein nimiänsä?
Rosenthal: ”Juutalaiset ovat maailman älykkäimpiä ihmisiä – jos nimenvaihto on heille eduksi, he tekevät niin. Siinä kaikki. He sekoittuvat turmeltuneisiin yhteisöihinne hyötyen niistä sen minkä voivat, sillä välin kun tyhmä ”goy” (ei-juutalainen) ei tajua ei-juutalaisnimisen juutalaisen olevan juutalainen.
Tiedän, mitä ajattelette ei-juutalaisia nimiä käyttävistä juutalaisista hallituksessa. Turha murehtia. Lähitulevaisuudessa Yhdysvalloissa ei tule olemaan Presidentin valtaa, näkymätön hallitus on menossa siihen suuntaan.”

Haastattelija: Tiedättekö, ovatko juutalaiset Venäjällä todella vainottuja vai annetaanko heille minkäänlaisia oikeuksia?
Rosenthal: ”Suurin osa maailman kaikista juutalaisista, sanoisin yli 90 prosenttia, tietää miten kansamme voi ja mitä sille on tapahtumassa. Meillä on ainutlaatuinen yhteys kaikkialla. Ainoastaan typerykset, tyhmät, väärin informoidut ja degeneroituneet voivat löytää mielenrauhan teidän yhteiskunnastanne. Te kätkette syntinne pukeutumalla lampaiksi. Te olette ne tekopyhät, eivät juutalaiset, kuten sanotte ja kirjoitatte.
Vastatakseni kysymykseenne venäjän juutalaisista: Venäjällä on kaksi erillistä hallitusta, yksi näkyvä ja toinen näkymätön. Näkyvä koostuu eri kansallisuuksista, kun taas näkymätön koostuu kokonaan juutalaisista.
Salainen neuvostopoliisi saa käskynsä näkymättömältä hallitukselta. Neuvosto-Venäjällä on kuudesta seitsemään miljoonaa kommunistia, 50 prosenttia juutalaisia, ja 50 prosenttia ei-juutalaisia, mutta ei-juutalaisiin ei luoteta. Kommunistiset juutalaiset ovat yhdistyneet ja luottavat toisiinsa, sillä välin kun muut vakoilevat toinen toisiaan. Joka viides – kuudes vuosi salainen juutalainen lautakunta pyytää puolueen puhdistusta ja monet poistetaan.”
Haastattelija: ”miksi”?
Rosenthal: ”Koska he pääsevät perille juutalaisesta salaisesta hallituksesta. Venäläisillä kommunisteilla on Salainen Group Order, joka koostuu ainoastaan juutalaisista. He hallitsevat kaikkea näkyvässä hallituksessa. Tämä voimakas organisaatio oli vastuussa kommunismin keskuksen salaisesta muutosta Tel Aviviin, mistä kaikki määräykset nyt lähtevät.”
Haastattelija: Onko meidän hallituksellamme ja YK:lla tietoa tästä?
Rosenthal: ”YK on vain syöttiovi maailman suunnattomaan keskitysleiriin. Me pitkälti hallitsemme YK:ta.”
Kysyttäessä miksi kommunistit maahan tunkeutuessaan tuhoavat keskiluokan ja koulutetun väestön sekä heidän perheensä, Rosenthal vastasi:
”On pysyvä sääntö, että kaikki aikaisemman hallituksen jäsenet, heidän perheensä ja sukulaisensa on tuhottava, ei kuitenkaan koskaan juutalaisia. On tuhottava poliisi, osavaltion poliisi, armeijaviranomaiset ja heidän perheensä, mutta ei koskaan juutalaisia. Katsos, me tiedämme, että kun hallitus alkaa etsiä kommunisteja rajojensa sisältä, todellisuudessa he yrittävät paljastaa alueensa juutalaiset. Meitä ei puijata! Näkymättömillä hallitsijoilla kommunistisissa maissa on käsissään maailman laajuinen propagandan – ja vapaiden maiden hallitusten hallinta. Me hallitsemme jokaista median ilmenemismuotoa mukaan lukien sanomalehdet, lehdet, radio ja televisio. Jopa musiikkianne! Sensuroimme laulut, jotka on luovutettu julkaistavaksi, paljon ennen kuin ne saavuttavat kustantajat. Ennen pitkää tulemme täydellisesti kontrolloimaan ajatteluanne.”
Haastattelija: Mikäli kertomasi on totta kristityn väestön ja kristinuskon tulevaisuus näyttää huonolta.
Rosenthal:” Yhdysvalloissa tulee käynnistymään väistämätön luokkasota ja monet likvidoidaan. Te olette kiistatta niiden joukossa. Juutalaisia ei vahingoiteta. En rehentele. Kerron teille vain tosiasiat. Kristinuskonseuraajien on myöhäistä laatia puolustusta. Puolustuksen aika on ollut jo pitkään ohi. Kauan, kauan sitten meidän täytyi nousta hyökkääjiksi! Se on epäilemättä yksi suurista elämäntehtävistämme. Olemme hyökkääjiä.
Juutalaisuus on ainutlaatuinen kulttuuri — ei mikään, missään maailmankolkassa ole verrattavissa siihen. Teidän niin kutsuttu kristinuskonne on juutalaisuuden sivutuote. Juutalaisuuden kulttuurinen ja älyllinen vaikutus tuntuu läpi koko maailman — läpi koko sivilisaation.”
Kysyessäni tulisiko meille hänen mielestään lopulta ongelma mustista, mustien hämmästyttävän väestökasvun johdosta, Rosenthal vastasi mustien moni hyödyttävän ”heitä (juutalaisia) heidän päämäärissään”.

Keskustelimme mustien leviämisestä kaupungeissa, lääneissä ja valtioissa sekä heidän nykyisin huomattavasta asemastaan televisiossa. Sekä siitä miten naurettavaa on kun musta kääntyy juutalaisuuteen — kuten vaikkapa Sammy Davis.
Rosenthal: ”Hänen kääntymisellään ei ole mitään merkitystä. Tiedämme ettei mustasta voi tulla juutalaista ja että Sammy Davis on edelleen musta. Hän on saattanut toki henkilökohtaisesti hyötyä kääntymisestään. Todellisuudessa hän kuitenkin on edelleen neekeri, ei juutalainen.”

Kerroin hänelle juutalaisia käsittelevistä tutkimuksistani ja tekemistäni epämiellyttävistä löydöistä koskien juutalaisten totaalista moraalittomuutta johon Rosenthal vastasi:
”Raha on tärkeämpää kuin moraali. Voimme suorittaa rahalla mitä tahansa. Kansamme Israelissa on hyvä osoitus siitä, että sen vahvuus hyökkäyksiä vastaan lepää jatkuvassa sotavalmiustilassa. Israel voi nyt voittaa minkä tahansa yhteenoton.
Kibbutsista nousevat älykkäät tekijät tulevat rakentamaan tuosta pienestä maasta Lähi-idän ihmemaan. Se tulee myöskin lopulta olemaan perusta Maailman Hallituksen keskuspaikalle.”

Keskustelimme Watergaten tragediasta ja kaikilla hallituksen tasoilla ilmenevästä korruptiosta. Ilmaisin myös kantani siitä kuinka hallituksen edustajien tulisi harjoittaa enemmän avoimuutta ja vilpittömyyttä kansaa kohtaan, johon Rosenthal vastasi:
”Mitä hyvää siinä olisi? Mitä hittoa yleisö tietää hallituksen johtamisesta. Huomattava enemmistö on aaseja —hölmöjä!!”
Haastattelija: Saanko lainata edellistä?
Rosenthal: ”Tee mitä haluat — kuten sanoin, harvat uskaltavat puhua suunsa puhtaaksi. Välillämme vallitsisi suurempi yhteisymmärrys — juutalaisilla ja ei-juutalaisilla — jos puhisimme kaikki suoremmin ja avoimemmin. Teidän kansallanne ei ole rohkeutta. Me luomme teidän ajattelunne — me jopa kylvämme teihin syyllisyyskompleksin, joka tekee teidät pelokkaiksi kritisoimaan juutalaisia avoimesti.”

Juutalainen usko ja uskonto

Keskustelun kuluessa kävi enemmän ja enemmän selväksi, ettei minulle kerrottu tieto tosiaankaan tullut noviisilta.

Tiedustelin Rosenthalilta miten juutalaiset saavuttavat niin helposti hyväksynnän muiden rotujen joukossa. Hänen vastauksensa oli pitkä ja perinpohjainen:
”Omien päämääriensä toteuttamisen halun kannustamina juutalaiset alkoivat jo hyvin varhaisessa vaiheessa etsiä keinoa, jolla kääntää huomio pois rodullisesta näkökohdasta.
Mikä voisi olla tehokkaampi, ja samanaikaisesti kaiken epäilyksen ulkopuolella, kuin lainata ja hyödyntää ajatusta uskonnollisesta yhdyskunnasta? Ajatusta siitä, että olemme uskonnollinen ryhmä, emmekä kansakunta. Jouduimme lainaamaan idean arjalaisilta.
Me juutalaiset emme ole koskaan omanneet minkäänlaista uskonollista instituutiota oman tajuntamme ulkopuolella, sillä meiltä puuttuu kaikenlainen idealismi. Tarkoitan, että usko tämän maallisen elämän jälkeiseen elämään on meille vieras (emme usko elämää ylempään ideaalitilaan). Talmud ei siis esittele periaatteita, joiden avulla yksilö valmistautuu tulevaan elämään, vaan tarjoaa ainoastaan säännöt loisteliaalle elämälle tässä maailmassa.
Talmud on kokoelma ohjeita juutalaisen rodun säilyttämistä ja ylläpitämistä varten: vuorovaikutusta meidän ja goyien (ei-juutalaisten) välillä. Opetuksemme eivät koske moraalisia ongelmia, vaan pikemminkin sitä ”kuinka saada/saavuttaa jotain”.
Mitä tulee juutalaisten uskonnollisen opetuksen moraaliseen arvoon, tutkimusten perusteella näyttäisi siltä, että uskontomme ilmenee arjalaiselle mielelle lähinnä ei-ymmärrettävänä .
Olemme paras mahdollinen esimerkki tuotteesta, jonka uskonnollinen koulutus konstruoi, olematta kuitenkaan uskonto siinä merkityksessä kuin kristityt asian ymmärtävät. Elämämme on vain tästä maailmasta, ja meidän mentaliteettimme on yhtä vieras kristinuskon tosi hengelle, kuin oli luonteemmekin vieras tämän uuden opin perustajalle 2000 vuotta sitten.
Kristinuskon perustaja ei salaillut arviotaan juutalaisista, eikä sitä, ettei hän ei ollut yksi meistä. Hän ajoi meidät ulos Jumalan temppelistä, koska jo tuolloin, kuten aina, käytimme uskontoa keinona kaupallisten intressien kehittämiseen.
Onnistuimme naulaamaan Jeesuksen ristille hänen meihin kohdistuneen vihamielisen asenteensa vuoksi; kun taas nykyaikaiset kristityt osallistuvat puoluepolitiikkaan ja voittaakseen vaaleja alentuvat anomaan juutalaisten ääniä. He jopa osallistuvat poliittisiin vehkeilyihin meidän kanssamme, oman valtionsa etuja vastaan.
Me voimme elää muiden valtioiden ja osavaltioiden joukossa juuri niin kauan kuin onnistumme vakuuttamaan ympäristöllemme – niin eriskummalliselta kuin ajatus kuulostaakin – että juutalaiset eivät ole erillinen kansa, vaan ainoastaan uskoaan edustava ryhmä, joka siten muodostaa uskonnollisen yhteisön. Itse asiassa tämä on suurin valheistamme.
Meidät täytyy salata oma erityinen perusominaisuutemme (eli kansakuntamme) ja elintapamme, niin että saamme jatkaa olemassaoloamme loisena valtioiden joukossa.
Olemme onnistuneet asiassa toistaiseksi niin hyvin, että monet uskovat juutalaisten heidän joukossaan olevan aitoja ranskalaisia, englantilaisia, italialaisia tai saksalaisia, jotka vain sattuvat kuulumaan uskonnolliseen uskonlahkoon, joka on erilainen kuin se, joka vallitsee näissä maissa.
Erityisesti hallitusta koskevissa piireissä, joissa virkailijoilla on minimaalinen taju historiasta, voimme kylvää erheellisen määritelmän juutalaisuudesta suhteellisen helposti. Niinpä emme joudu kohtaamaan epäilyjä siitä, että muodostaisimme erillisen valtion, emmekä olisikaan yksinomaan ’uskontunnustuksen’ kannattajia, vaikka yksi ainoa silmäys lehdistöön, jota hallitsemme, tarjoaisi päinvastaiset, riittävät todisteet jopa tömpöille.

Rahavalta 

Kysyessäni menettelytavoista, joilla juutalaiset ovat saaneet valtaa, Rosenthal sanoi:
”Valtamme on luotu manipuloimalla kansallista valuuttajärjestelmää. Me laadimme lauseen. ’Raha on valtaa’.
Kuten yleissuunnitelmastamme ilmenee, oli elintärkeää, että perustamme yksityisen valtionpankin. Liittovaltion keskuspankkijärjestelmä (Federal Reserve) sopii suunnitelmaamme mukavasti, koska se on meidän omaisuuttamme, vaikka nimi antaakin ymmärtää, että se olisi valtion laitos.
Aivan alusta lähtien tarkoituksenamme on ollut takavarikoida kaikki kulta ja hopea ja korvata ne arvottomalla ei-lunastettavalla paperirahalla. Tämän me olemme tehneet.”
Kysyessäni termistä ’ei-lunastettavat setelit’ Rosenthal vastasi:
”Ennen vuotta 1968 goy (ei-juutalainen) saattoi viedä Liittovaltion keskuspankin yhden dollarin setelin mihin tahansa pankkiin Amerikassa ja vaihtaa sen hopeadollariin, joka oli lain nojalla kolikko, joka sisälsi 26,8g 90 prosenttista hopeaa.Vuoteen 1933 saakka pystyi saman setelin vaihtamaan kolikkoon, joka sisälsi 1,6g 90 prosenttista kultaa. Emme tee enempää kuin annamme goylle (ei-juutalaiselle) enemmän ei-lunastettavia seteleitä tai muita kuparisia pelilantteja – ja pidämme huolen ettemme koskaan anna heille heidän kultaansa ja hopeaansa. Ainoastaan lisää paperia.Me juutalaiset olemme menestyneet paperisella tempulla. Se on meidän menetelmämme; otamme vastaan rahaa ja annamme takaisin pelkkää paperia.
Haastattelija: Voitteko antaa esimerkin.
Rosenthal: ”Esimerkkejä on lukuisia, mutta muutamat helposti havaittavat niistä ovat osake – ja obligaatio markkinat, kaikki vakuutukset ja säästöjärjestelmä, jota Liittovaltion keskuspankkiyhtiö harjoitti, puhumattakaan niistä miljardeista dollareista kullassa ja hopeassa, jotka olemme saaneet vastineeksi paperiseteleille, joita typerästi kutsutaan rahaksi.
Rahavalta oli elintärkeä toteuttaessamme yleissuunnitelmaamme kansainvälisestä valloituksesta propagandalla.”
Kysyessäni miten he aikoivat toteuttaa ’kansainvälisen valloituksen propagandalla’, Rosenthal vastasi:
”Ensinäkin pankkijärjestelmän hallitsemisella pystyimme hallitsemaan kunnallista pääomaa. Kunnallisen pääoman avulla hankimme elokuvateollisuuden koko monopolin, radioverkot ja kehittyvän televisiomedian. Graafinen teollisuus, sanomalehdet, aikakauslehdet ja ammattijulkaisut olivat jo halussamme. Ja paras oli vielä tulossa: Otimme hallintaamme koulumateriaalien julkaisemisen. Näine avuinemme voimme muovata yleistä mielipidettä omille tarkoitusperillemme sopivaksi. Ihmiset ovat vain typeriä sikoja, jotka kiljuvat murusten perään – totuuden tai valheen – joita heitämme heille.

Mielen kontrolli & ehdollistaminen

Kysyessäni josko juutalaiset tunsivat mitään uhkaa ’hiljaisen enemmistön’ taholta, Rosenthal nauroi ajatukselle, sanoen:
”Mitään sellaista ei ole olemassa kuin ’hiljainen enemmistö’, koska me hallitsemme heidän huutonsa ja värinsä. Ainoa joukko, mikä on olemassa on ajattelematon enemmistö ja ajattelemattomina he pysyvät niin kauan kuin he pakenevat tiukkaa otettamme viihdeteollisuuden huumeeseen. Teollisuutta kontrolloimalla meistä on tullut työnjohtajia ja kansasta orjia. Kun päivittäisen uurastuksen paine kehittyy äärimmilleen, me tarjoamme hetkellisen mielihyvän varoventtiilin. Televisio- ja elokuvateollisuus täyttää välttämättömän hetkellisen tauon uurastuksen välissä. Ohjelmatarjonta on suunniteltu huolellisesti vetoamaan aistillisiin tunteisiin, ei koskaan järjellisesti ajattelevaan mieleen. Näin ihmiset ohjelmoidaan vastaamaan meidän käskyihimme, ei järkeen.”
Jatkaen ajatustaan juutalaisten goyiin (ei-juutalaisiin) kohdistuvasta kontrollista Rosenthal sanoi:
”Olemme kuohinneet yhteiskuntaa pelolla ja pelottelulla. Sen miehuus on olemassa vain yhdistelmässä naisellisuuden kaltaista pinnallisuutta . Niin kastroituna kansa on sävyistä ja helposti hallittava. Kuten ruunan on laita, heidän ajatuksensa eivät keskity tulevaisuuteen ja jälkeläisiin, vaan ainoastaan sen hetkiseen uurastukseen ja seuraavaan ateriaan.”

Työväen ja Teollisuuden manipulointi

Rosenthal innostui entisestään, kun puhe kääntyi valtion teollisuuteen:
”Me olemme onnistuneet jakamaan yhteiskunnan kahtia asettamalla työväen johtoporrasta vastaan, ajamalla sekä työväen että johdon ahdinkoon. Tämä on ollut ehkä yksi suurimmista voimannäytöistämme, sillä todellisuudessahan kyseessä on kolmio, vaikka näyttää siltä, että olemassa on vain kaksi pistettä. Nykyaikaisessa teollisuudessa me edustamme pääomaa, eli vallan ja ’triangelin’ huippua. Sekä työntekijät että työnjohtoporras ovat kolmion kaksi pohjakulmaa. Ne seisovat jatkuvasti napit vastakkain koskaan kiinnittämättä huomiota ongelman huippuun. Johtoportaan on jatkuvasti korotettava hintoja, koska me nostamme kokoajan pääoman hintaa. Työväki vaatii jatkuvasti lisää palkkaa ja hallinnon täytyy koko ajan nostaa hintoja, näin syntyy julma kierre. Me emme koskaan joudu tilille tekemisistämme – tässä syy inflaatioon; johtoportaan ja työväen välinen tulehdustila on niin ankara ettei kumpikaan osapuoli kiinnitä huomiota triangelin huipun toimiin. Inflaatiokierteen aiheuttaa jatkuva pääoman hinnan nostamisemme. Emme osallistu työntekoon emmekä johda, kuitenkin keräämme voiton. Rahan manipulointimme ansiosta pääoma, jonka tarjoamme teollisuudelle, ei maksa meille mitään.
Federal Reservsin – valtionpankkimme (yksityinen ja juutalaisten omistuksessa) kautta, korotamme tililuottoa, jonka luomme tyhjästä kaikille paikallispankeille, jotka ovat jäsenpankkeja. Ne vuorostaan korottavat tililuottoa teollisuudelle. Näin tehdessämme teemme enemmän kuin Jumala, sillä kaikki rikkautemme luodaan tyhjästä! Tällä oletetulla pääomalla saatamme teollisuuden, hallinnon ja työväen velkaantumaan meille, mikä velka vain kasvaa eikä koskaan lopu. Tämän alituisen lisäluoton välityksellä saamme hallinnon kiistelemään työväen kanssa, niin etteivät ne koskaan yhdisty hyökätäkseen kimppuumme ja aloittaakseen velkavapaata teollisuusutopiaa.
Olemme välttämätön elementti alkupääoman tarjoajana, koska emme kuluta mitään. Tuotannon pyörahdettyä käyntiin hallinto kuitenkin voisi luoda oman pääomansa — voitoista. Sen liiketoiminta ja voitot kasvaisivat. Myös työväki menestyisi tuotteiden hintojen pysyessä vakaana, teollisuuden, työn ja hallinnon vauraus kasvaisi jatkuvasti. Me juutalaiset ylpeilemme sillä, että typerä goy (ei-juutalainen) ei ole koskaan tajunnut, että me olemme ne loiset, jotka kuluttavat kasvavan osan tuotannosta, tuottajien saadessa jatkuvasti yhä vähemmän.”

Uskonnon valvonta

Kun tunnit kuluivat tämän kiihkeän mutta kohteliaan haastattelun parissa Rosenthal paljasti uskontoa koskevat ajatuksensa.
”Myös uskontoa täytyy opettaa ja tätä tarvetta olemme käyttäneet hyväksemme. Koulukirjateollisuuden ja uutisvälineiden valvonnan avulla olemme kyenneet pitämään itsemme uskonnon auktoriteetteina.
Monet meidän rabbeistamme toimivat nyt niin kutsuttujen kristillisteologisten seminaarien professoreina. Emme lakkaa hämmästelemästä kristittyjen tyhmyyttä heidän ottaessaan vastaan opetuksemme ja pitäessä niitä ominaan.
Juutalaisuus ei ole ainoastaan opetusta synagoogissa, vaan oppi jokaisessa kristillisessä kirkossa Amerikassa. Propagandamme avulla kirkosta on tullut innokkain tukijamme. Tämä on jopa tuonut meille erikoispaikan yhteiskunnassa, heidän uskoessaan valheen, että me olemme ’valittu kansa’ ja he pakanoita.
Nämä kirkon harhautetut lapset puolustavat meitä oman kulttuurinsa tuhoamisen asti. Tämä tosia asia on ilmeinen jopa tylsimyksille, kun katselee historiaa ja näkee, että kaikki sodat on käynyt valkoinen vastaan valkoinen, jotta me säilyttäisimme hallintamme.
Me hallitsimme Englantia Vallankumouksellisen sodan aikana, Pohjoista Sisällissodan aikana ja Englantia ja Amerikkaa I ja II maailmasodan aikana.
Uskonnon kautta vaikuttamalla me pystyimme johtamaan tietämättömät valkoiset kristityt osalliseksi sotaan itseään vastaan, mikä aina köyhdytti molempia (valkoisten) puolia, sillä aikaa kun me niitimme taloudellista ja poliittista satoa.
Aina kun totuus paljastuu me yksinkertaisesti kutsumme joukkomme – eli tietämättömät kristityt koolle. He hyökkäävät puolestamme ajattelun ristiretkeläisten kimppuun, vaikka ne olisivat heidän omien perheidensä jäseniä.
Uskonnon avulla olemme saaneet yhteiskunnan, hallituksen ja talouden täydelliseen valvontaamme. Mitään lakia ei koskaan säädetä, ellei sen hyötyjä ole ensin opetettu saarnatuoleista. Esimerkki tästä on rotujen tasa-arvo, joka johti ensin yhdistymiseen ja lopulta sekarotuisuuteen.

Yhtenä hetkenä tämä herkkäuskoinen papisto opettaa seurakuntalaisilleen, että me olemme erikoinen valittu kansa ja toisena, että kaikki rodut ovat samanlaisia – eikä epäjohdonmukaisuutta koskaan havaita, joten me juutalaiset nautimme erikoispaikasta yhteiskunnassa, kun kaikki muut rodut, kaventuvat rodulliseen tasa-arvoon. Tämä johtuu siitä, että me kirjoitimme tasa-arvohuijauksen ja laskimme kaikki muut alemmalle tasolle.
Opetetaan, että meidän nykyiset taloudelliset käytäntömme ovat epäitsekkäitä, siten kristillisiä. Nämä saarnastuolipapukaijat ylistävät hyvyyttämme lainatakseen rahaa temppeliensä rakentamiseen, koskaan tajuamatta, että heidän oma pyhä kirjansa tuomitsee kaiken koronkiskonnan. He ovat innokkaita maksamaan kohtuuttomia korkoprosenttejamme ja johtavat yhteiskunnan kontrolliimme saman käytännön välityksellä. Poliittisesti he ylistävät demokratian siunauksia eivätkä ymmärrä, että demokratian välityksellä me olemme saaneet heidän valtionsa hallintaamme.
Heidän kirjansa opettaa tuon kirjan lakeihin perustuvaa hyväntahtoista itsevaltaista hallitusmuotoa, samanaikaisesti kun demokratia on rikollisjärjestö, jota me hallitsemme heidän kirkkojensa, uutisvälineidemme ja taloudellisten instituuttien välityksellä. Heidän uskontonsa ei ole muuta kuin yksi lisäkanava, jonka välityksellä me voimme ohjata propagandamme valtaa. Näiden uskonnollisten sätkynukkien tyhmyyden ylittää ainoastaan heidän pelkuruutensa, sen avulla heitä on helppo hallita.”

Oivallus

Harvoin kukaan miestä tunnustaa henkilökohtaisia mietteitään, kuten Rosenthal teki. Jälkeenpäin pohdin oliko tämän miehen sanojen takana suurempi taho, joka pakotti hänet paljastamaan, mitä hän paljasti. Haastattelun loppuosa näyttäisi vahvistavan epäilyni.
Rosenthal: ”Koska me emme usko kuolemanjälkeiseen elämään, kaikki meidän pyrkimyksemme kohdistuvat hetkeen ’nyt’. Emme ole niin typeriä kuin te, emmekä koskaan tule omaksumaan ideologiaa, joka perustuu itsensä uhraamiselle.
Kun te elätte ja kuolette yhteisön hyväksi, me elämme ja kuolemme vain meidän omaa yksittäistä itseämme varten. Juutalaiset inhoavat ideaa itsensä uhraamisesta. Se on minulle vastenmielinen ajatus. Mikään syy ei ole kuolemisen arvoinen, sillä kuolema on loppu.
Aino hetki kun juutalaiset yhdistyvät on se, kun meillä on tarve yksilöllisesti selviytyä. Kuten ryhmä susia lyöttäytyy yhteen käydäkseen saaliin kimppuun, mutta hajaantuu jälleen kukin yksilön ollessa kylläinen, samoin me juutalaiset yhdistymme, kun vaara on ilmeinen – emme säilyttääksemme yhteisömme, vaan pelastaaksemme oman nahkamme.
Tämä asenne tunkeutuu meidän koko olemukseemme ja filosofiaamme. Me emme ole luojia, sillä luodessa vain toinen hyötyisi. Me olemme ’hankkijoita’ ja olemme kiinnostuneita vain ’itsemme’ tyydyttämisestä’.’ Ymmärtääkseen filosofiaamme pitää ymmärtää termiä ’saada’. Emme koskaan anna, vaan ainoastaan otamme. Emme koskaan aherra mutta nautimme toisten työn hedelmistä. Emme luo vaan takavarikoimme. Emme ole tuottajia vaan loisia.
Voimme fyysisesti asua minkä tahansa yhteiskunnan sisällä mutta aina pysyä henkisesti syrjässä. Työskentely on tuottamista, ja työn korkein muoto on uuden luominen.
Teidän rotunne on aina tehnyt työtä saadakseen tyydytystä tuotoksistaan. Me emme koskaan työskentelisi kenenkään eduksi, työskentelemme vain saadaksemme. Olemme käyttäneet arjalaisten asennetta hyväksemme saavuttaaksemme suurimman vaurautemme.
Te työskentelette palkkaa ajattelematta nautinnon vuoksi, joka tulee tuottamisesta. Me otamme tuottavuutenne pilkkahintaan ja käännämme sen varallisuudeksi. Lähiaikoihin asti ylpeys ammattitaidosta on tuottanut suurempaa nautintoa kuin korkea palkka. Joka tapauksessa nyt olemme kyenneet orjuuttamaan yhteiskunnan omaan valtaamme, joka on raha, saamalla heidät tavoittelemaan ensisijaisesti sitä eikä hyvin tehdyn työn nautintoa.

Me olemme käännyttäneet ihmiset saamisen ja hankkimisen filosofiaamme niin, etteivät he enää koskaan ole tyytyväisiä. Tyytymättömät ihmiset ovat maailmanvalloituspelimme pelinappuloita. Tässä ohjelmassa he jatkuvasti etsivät, koskaan löytämättä tyydytystä. Sillä samalla hetkellä kun he aloittavat onnen etsinnän itsensä ulkopuolelta (raha ja tavara) heistä tulee nöyriä palvelijoitamme.
Kansalaisenne eivät tule koskaan tajuamaan, että me tarjoamme heille vain arvotonta rihkamaa, joka ei voi tuoda tyydytystä. He hankkivat ja kuluttavat sitä eivätkä tule kylläisiksi. Ja me annamme seuraavan lastin samaa. Meillä on ääretön määrä ulkoisia houkuttimia ja häiriötekijöitä – niin paljon ettei elämä voi enää kääntyä sisäänpäin löytääkseen varman täyttymyksensä. Te olette tulleet riippuvaiseksi lääkkeestämme, jonka kautta meistä on tullut teidän absoluuttiset isäntänne.

Kaikki muut valheemme lepäävät ensimmäisen perusvalheen päällä ettemme ole kansakunta vaan uskonto.
Meidän suurin pelkomme on, että tämä valhe paljastuu, sillä kun suuri yleisö tulee totuuden tuntemiseen se varmasti toimii ja lopettaa meidät. (Toisaalta on kolme eri asiaa tarjota ihmiselle totuus, saada hänet ymmärtämään se ja lopuksi toimimaan sen suhteen. Totuudella ei ole mitään arvoa ellei ihminen jollain muotoa toimi sen mukaisesti). On käymässä ilmeiseksi, että herääminen tapahtuu, jopa täällä Amerikassa.
Olimme toivoneet, että kristillisessä Saksassa kohtaamamme hävitys, tekisi minkä tahansa meihin kohdistuvan aiheen hermostuttavaksi tabuksi. Mutta tässä vahvoin ottein hallitsemassamme valtiossa ilmenee elpymistä. Teemme suunnitelmia nopeaa maastamuuttoa varten. Tiedämme, että kun oivallus alkaa, emme voi pysäyttää sitä. Tuolla hetkellä kaikki vastatoimet meidän puoleltamme tulevat ainoastaan vahvistamaan kansan epäilyjä ja vetämään meidät huomion keskipisteeseen.

Pelkäämme, että oivaltaminen alkaa liikehdintänä ja pyyhkii yli maan. Meitä hämmästyttää se, miten esimerkiksi te, olette tavoittanut ihmiset, vaikka olemme pyrkineet estämään kaiken kommunikoinnin.
Me pelkäämme, että amerikkalainen väestö tajuaa meidän olevan ohjaksissa. Tämä valtio ei voi olla ”vapaiden maa”, niin kauan kuin se on juutalaisten maa. Tämän paljastuminen olisi meidän tuhomme.
Amerikkalaiset ovat helposti nielleet propagandamme, jonka mukaan kynä on miekkaa mahtavampi. Käytännössä me ’selviydymme murhasta’, ja goy (ei-juutalainen) tyytyy pelkästään puhumaan siitä – tehotonta! – sillä puhua me osaamme suuntaan, toiseen ja kolmanteen.
Jos arjalainen tutkisi historiaa ja soveltaisi menneisyyden opetuksia, silloin hänen kynänsä lentäisi inhoten nurkkaa ja raivon vimmassa nousisi miekka. (Historian muisteleminen palauttaisi mieliinne, että Euroopan maat saivat ratkaistua juutalaisongelmansa vain käyttämällä voimaa.)
Toistaiseksi olemme pelastuneet miekalta, ainoan vastaiskunne oltua jokin huonomaineinen aikakauslehti tai pienilevikkinen kirjanen. Niiden musteella ei ole tarpeeksi voimaa meitä vastaan. Mutta elämme jatkuvassa pelossa, että nyt pelkästään kirjoittelevat saattavat avata silmiänsä ja oivaltaa etteivät kynät ja sanat riitä muutoksen aikaansaamiseksi.
Historia on kirjoitettu verellä, ei musteella. Mikään kirje, pääkirjoitus tai kirja ei ole koskaan saanut ihmisiä järjestäytymään tai lopettanut hirmuvaltaa. Me ymmärrämme tämän ja propagoimme jatkuvasti ihmisiä kirjoittamaa kirjeitä presidentille kongressille ja paikallismedialle.
Olemme turvassa – edelleen hyväksikäyttämään, pelottelemaan, riistämään ja johdattamaan valkoista amerikkalaista harhaan, niin kauan kuin he ahkeroivat illuusion parissa uskoen, että suurta yleisöä voidaan kouluttaa painetun materiaalin välityksellä. Mutta piru meidät paratkoon sinä päivänä kun he oivaltavat aherruksensa turhuuden, laskevat kynänsä ja tarttuvat miekkaan.

Historia vahvistaa sen tosia asian, että kiihkeän vähemmistön halu toimia, riippumatta sitä kuinka pienestä ryhmästä on kyse, voi kaataa suurimmankin imperiumin. Liikkeet, jotka hallitsevat kohtaloa, eivät ole passiivisen enemmistön liikkeitä, vaan aktiivisen vähemmistön intohimoista voimaa. Tahto on voimaa, eivät numerot, vahva tahto tulee aina hallitsemaan massoja!
Olemme turvassa, niin kauan kuin meidän tahtomme on vahvempi, tai kun kansanne tahto on harhaanjohdettu, pirstaleinen ja ilman johtoa. Meitä ei syöstä vallasta sanoilla, ainoastaan voimalla”.

Näin puhui Harold Rosenthal, edesmennyt, omien ansioidensa perusteella vaikutusvaltainen juutalainen, joka ylpeili olevansa tärkeä osa mediakontrollia ja ’näkymätöntä hallitusta’, jossa mitään poliittista valtaa ei käytetä ilman juutalaisten hyväksyntää.

——————————————————————-

Osa – 2

Minua, Walter White, Jr’ää, joka olen toiminut viimeiset 17 vuotta, kuukausittain ilmestyvän konservatiivisen julkaisun ”Western Front’in” (Länsirintaman) johtajana ja kustannustoimittajana houkuteltiin tapaamaan ja haastattelemaan Harold Rosenthalia, jonka kerskailuista puhuttiin ympäri Washingot D.Ctä.
Rosenthal oli todennut julkisesti juutalaisten dominoivan kaikkialla maailmassa ja hallitsevan jokaista aspektia amerikkalaisessa politiikassa ja viestintämediassa.
Lopulta tapasin Harold Rosenthalin ja haastattelin häntä yksityisesti ja nauhoitin haastattelun Roshentalin suostumuksella.

Toinen osa haastattelua jatkuu siten, että merkitsen lyhyesti omat sanani alkamaan W:llä ja Roshentalin sanat R:llä:

W: Kun todellinen historia julkaistaan — kun totuus tosiaan tulee laajalti julki — mitä otaksutte ihmisten tekevän juutalaisille?

R: Luulin, että tämä haastattelu on päättynyt.

W: Olen huolissani — joten tämä kysymys näyttää vaativan vastaustanne.

R: Olimme jo lopettaneet White, ja nyt te ryhdytte lypsämään minua uudelleen. Olin jo antanut teille ”kiviset lain taulut” ja aina vaan te haluatte enemmän. No, ei se mitään — te ette kuitenkaan ymmärtäisi — te kristityt!

W: Pelkäättekö vastata kysymykseeni?

R: Hyvä on, te haluatte minun mielipiteeni siitä, mitä ihmiset ajattelevat, kun historia on kirjoitettu. – En välitä vähääkään, mitä ihmiset ajattelevat. Sitä paitsi kun se tapahtuu, tapahtuipa se milloin hyvänsä, te ja minä olemme kuolleet. Kuolleet ja sillä hyvä. Tyydyttääkö vastaus?

W: Vielä muutama kysymys: Kuka tai mikä juutalainen organisaatio loi valheen kuudesta miljoonasta juutalaisesta, jotka Natsit murhasivat ja krematoivat?

R: En tiedä asian todenperäisyydestä, enkä pidä kysymystä tärkeänä.

W: Pystytte parempaan Herra Rosenthal.

R: Sotatarinoiden tulosta. Kaikkihan me tiedämme, että Hitler vihasi juutalaisia, joten joku jossain päätti liioitella lukuja – mutta senhän me tiedämme varmasti, että Natsit tappoivat monia, monia juutalaisia.

W: Olet varmasti perillä, että toisen maailman sodan alkaessa koko Saksassa oli vain neljännes miljoona juutalaista, monet tuhannet olivat jo lähteneet.

R: Entä sitten? Kuten olen aikaisemmin sanonut, juutalaiset ovat maailman älykkäimpiä ihmisiä. Joku keksi ison luvun ja ehkäpä se jatkoi kasvamista samaan tyyliin, kunnes nyt tapettuja on kuusi miljoonaa. Me hallitsemme mediaa, siinä ero, muutoin te voisitte kertoa omat suuret valheenne.

W: Te asutte Amerikassa – on velvollisuutemme puolustaa maamme lakeja. Teidän uskontonne opettaa, että te voitte vannoa valan, esim. sellaisen joka vannotaan kun tullaan kutsutuksi poliittiseen virkaan — ja mikäli vala ei miellytä teitä, te voitte kaikessa hiljaisuudessa kieltää vannoneenne tuon valan. Minulla on kopioita juutalaisesta asiakirjasta —Kol Nidre’stä (olen varmistanut niiden aitouden). Kol Nidre (”kaikki vala”) löytyy Talmudin Nedarim kirjasta. Sitä luetaan joka vuosi synagoogassa Sovituksen Päivänä ja se sallii kaikkien valojen, velvoitusten ja lupausten, joita juutalainen saattaa vannoa ”tulla armahdetuiksi, anteeksiannetuiksi, pois pyyhityiksi ja tyhjäksi tehdyiksi”. Tämä siis sallii juutalaisten valehdella ja huijata ja pyörtää valansa.

R: No, olen varma etteivät kaikki juutalaiset harjoita tuota vala-juttua.

W: Mutta sitä harjoitetaan – ja rabbin suostumuksella – eikö niin.

R: Jossain määrin, luultavasti silloin kun se hyödyttää jotakuta.

W: Eikö se ole synti?

R: Ehkä teidän käsityksenne mukaan, mutta olen kertonut teille, että minä ja te olemme erilaisia. Olemme eri kansaa. Teidän uskomuksenne ovat totaalisen erilaisia. Meidät on kasvatettu useita vuosisatoja siihen käsitykseen ettei valan vannominen ja sen rikkominen ole synti. Se on meidän oppimme. (Tämä luonteidemme ero on tuotu julki useasti juutalaiskirjailijoiden ja valtiomiesten, eikä vähiten historian ja tieteen kautta, silti – niin ironista kuin se onkin – kristityt pitävät tiukasti kiinni uskostaan, että olemme kaikki samanlaisia).

W: Teillä varmaan on käsitys siitä missä ja milloin sai alkunsa tarina, että juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa?

R: Me olemme Jumalan valittu kansa.

W: Uskotteko todella niin?

R: … Teillä ja meillä on itse asiassa eri Jumala.

W: Onko se vastauksenne sille, että juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa?

R: Meidän jumalallemme me olemme valittuja. Meille opetetaan niin lapsuudesta asti.

W: Tuo on välttelevä vastaus. Tiedätte hyvin mitä kysymykselläni tarkoitin, enkä usko selityksenne olevan vastaus, jonka voisitte antaa.

R: Minä en välitä pätkääkään mitä uskot ja mitä et.

W: Uskooko kansanne, että Jeesus Kristus oli juutalainen?

R: White, tiedän mitä ajat takaa. Olen tiennyt koko ajan, mutta olkoon. Me olemme niin kaukana toisistamme. Te olette eri laji. Te ette ole meidänlaisemme. Ei ole mikään salaisuus, että me emme kunnioita teitä emmekä teidänlaisianne.

W: Kun puhut lajistamme, tarkoitatko kristinuskoisia?

R: En, vaan teitä pakanoita – kaikki te olette vihollisiamme. Meitä opetettiin viisaasti kun olin nuori – pikkupoika. Vuosisatoja sitten kun juutalaisia vainottiin lähes joka maassa ja ajettiin sinne tänne – jotkut hallitukset, en muista tarkalleen mistä hallituksista oli kysymys, luultavasti Ranskan tai Espanjan. Joka tapauksessa, hallitukset määräsivät, että juutalaisten piti kääntyä kristinuskoon tai heidät karkotettaisiin maasta.
Siihen aikaan juutalaisilla oli erittäin viisas rabbi-johtaja, maailmanlaajuinen johtaja, jonka neuvoja kunnioitettiin kautta koko maailman. Hän opetti, että juutalaisten täytyi teeskennellä kristinuskoon kääntymistä, jakaa aikaansa, jopa suorittaa todellisia uhrauksia, jos välttämätöntä.
Olemme aina olleet valmiita uhraamaan muutaman tuhat juutalaista vastineeksi maailman johtoasemasta. (Tämä oli niiden juutalaisten ajatus, jotka käynnistivät toisen maailmasodan. Joitakin juutalaisia uhrattiin, niin että ”vaino”propaganda saatiin jatkumaan). Se oli pieni hinta, eikä siinä ole mitään väärää.
Minua opetettiin, että meidän juutalaisten täytyy opiskella juristeiksi, että voisimme hallita ja tukahduttaa oikeudet, jopa tuomarit – elleivät he olleet juutalaisia. Lääkäreiksi, opettajiksi ja johtajiksi kaikissa kirkoissa — ja tämä tavoite on lähes täytetty.
Sanoin aikaisemmin ja sanon jälleen — että me tulemme saamaan täydellisen, toistan täydellisen, kontrollin koko maailmasta, ehkä jo ennen kuin minä kuolen. Olemme hyvin taitavia pakanoiden hämmentyneinä pitämisessä. Luomme hämmennystä. (Sana Babylon tarkoittaa hepreankielessä hämmennystä. Juutalaiset ovat hämmennyksen mestareita).
Sinä et ole tyhmä, White. Tiedät, että juutalaiset menestyvät yhtenäisyytensä ansiosta. Me kuolemme toistemme puolesta jos tarpeen. Me rahoitamme toisiamme anteliaasti, joten on täysin ymmärrettävää, että me hallitsemme, emmekä ainoastaan tässä maassa. Me johdamme Amerikan ulkomaankauppaa. Me olemme maailman superhallitus. – Riittääkö?

W: Jatkakaa. Olen kiinnostunut. Olkaa hyvä ja jatkakaa.

R: Olemme kaikkein voimakkain kansainvälinen joukko ihmisiä. Voimme tuhota minkä tahansa maan talouden, ilman, että he edes tietävät sitä – jos haluamme. Tämän te kai halusitte kuulla? (Suurin osa amerikkalaisista on tyytyväisen tietämättömiä, että liittovaltion keskuspankkijärjestelmä (Federal Reserve) on varastanut heidän rahansa ja turmellut heidän taloutensa.

W: Odotan teidän puhuvan totta?

R: Totta kaikki. Olemme älykkäitä – olemme voimakkaita ja sopivaan aikaan sotkemme pakananaisenne mustien kanssa ja 50 vuoden kuluttua te olette kaikki sekoittuneet. Neekerit himoitsevat naisianne ja me rohkaisemme heitä hyötyäksemme.

W: Muistan teidän sanoneen, että mustilla on tehtävä.

R: Kyllä, me tulemme käyttämään heitä suureksi eduksemme. (Mustat tulivat Amerikkaan lähinnä juutalaisten kauppa – ja orjalaivojen mukana).

W: Jonka jälkeen voitte tuhota heidät, oletan?

R: Tarvittaessa, kyllä. Me molemmat tiedämme, että mustat ovat alempi, tyhmä rotu, mutta käyttökelpoinen rahankäytön kanssa. Tarkoitan todella suurta määrää rahaa. Neekerit tekevät mitä tahansa rahasta. Niinpä, kun aika tulee — ja te saatatte jopa elää riittävän vanhaksi nähdäksenne tuon hetken — meillä tulee olemaan täydellinen kontrolli, teidän typerien kristittyjen odottaessa Kristuksenne, sen huijarin paluuta pelastajana.

W: Kuulostatte katkeralta.

R: En lainkaan. Miksi olisin katkera? Me olemme voitolla.

W: Kun tämä haastattelu tulee ulos, vastassanne on vihaisia kansalaisia, jotka haluavat tuhota teidät.

R: Miten. Miten he sen tekevät, kysyn. Te White, ette tavoita ihmisiä. Meillä on kaikki niin hyvin hallinnassa ettei kukaan tavoita kansaa ellei se tapahdu mediavalvontamme suostumuksella.

ABC:n puheenjohtaja Leonard Goldenson, CBS:n presidentti
James H. Rosenfield, RCS:n puheenjohtaja
David Sarnoff, NBC:n pääjohtaja
Fred Silverman, PBS:n johtaja
Lawrence Grossman, Time:n puheenjohtaja
Arthur Heiskell, U.S. News & World Report kustannustoimittaja
Marvin Stone, Dow Jonesin pääjohtaja
Warren H. Phillips, Newsweekin kustannustoimittaja
Lester Bernstein, TV Guide:in johtaja
Walter Annenberg, New York Times:in johtaja
Sulzbergerin perhe, Televisio-ohjelmatuottaja
Norman Lear

Nämä kaikki, ja monet muut ovat juutalaisia! – He hallitsevat tiedotusvälineitä tällä vuosituhannella.
Tämä asia on siis hoidossa – samoin kirkot ja koululaitos Yhdysvalloissa. Tosi asia on, että järjestäytynyt kristinusko on hallinnassamme. Lähes kaikkialla – täydellisesti.

W: Vielä uudelleen kysymys, oliko Kristus mielestänne juutalainen?

R: Tiedän vain, että ne ihmiset joiden kanssa olen kasvanut ja elänyt – itse asiassa kaikki ystävämme – uskovat ettei Kristus ollut juutalainen. Hän oli huijari ja miljoonat ihmiset ympäri maailmaa uskovat, että kristinusko perustettiin petokselle ja tietoisille raamattunne väärinkäännöksille. Jopa kirkkojen kansallinen neuvosto myöntää, että tuosta kansasi kunnioittamasta kirjasta on väärinkäännöksiä. (haastattelijan lisäys: Kirkkojen kansallinen neuvosto on juutalaisten perustama).

Alkuperäinen juttu:

http://www.iamthewitness.com/books/Walter.White/Harold.Wallace.Rosenthal.htm

8 kommenttia

  1. Aryaniina-sivulle pääsemisen on estetty turvallisuussyistä:

   ”Yhteytesi ei ole salattu.
   Hyökkääjät saattavat yrittää varastaa tietojasi (esimerkiksi salasanoja, viestejä tai luottokorttitietoja kohteesta aryaniina.blogspot.com

   ”Pavelin ei voinut todistaa http://www.aryaniina.blogspot.com, sillä sen suojausvarmenne on peräisin verkkotunnuksesta *.googleusercontent.com. Tämä voi johtua määritysvirheestä tai hyökkäyksestä, jonka tavoitteena on verkkoyhteytesi sieppaaminen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 1. Tuomioistuin voi syyttäjän, tutkinnanjohtajan tai asianomistajan hakemuksesta määrätä julkaisijan tai ohjelmatoiminnan harjoittajan taikka lähettimen, palvelimen tai muun sellaisen laitteen ylläpitäjän keskeyttämään julkaistun verkkoviestin jakelun, jos viestin sisällön perusteella on ilmeistä, että sen pitäminen yleisön saatavilla on säädetty rangaistavaksi. Tuomioistuimen on käsiteltävä hakemus kiireellisenä. Ennen määräyksen antamista tuomioistuimen on varattava sille, jolle määräystä on haettu annettavaksi, ja verkkoviestin lähettäjälle tilaisuus tulla kuulluksi, jollei asian kiireellisyys välttämättä muuta vaadi.

  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030460

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Jos on ilmeistä, niin miksi ette tehneet heti tutkintapyyntöä tästä artikkelista?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. ”Erityisesti hallitusta koskevissa piireissä, joissa virkailijoilla on minimaalinen taju historiasta, voimme kylvää erheellisen määritelmän juutalaisuudesta suhteellisen helposti.”

  Pitäisikö siis totuutta kylvää täsmennetysti juuri hallitusta koskevissa piireissä, jotta virkailijoille saataisiin maksimaalinen taju historiasta?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat