Katsaus maailman nykytilanteeseen – Reiner Füllmich haastattelee Ernst Wolfia

Suomen presidentit, hallitukset, eduskunnat, eduskuntapuolueet, virkamiehet, viralliset laitokset, yliopistot, koulut, tiedemiehet, asiantuntijat, THL, lääkärit, hoitajat, muut terveydenhuollon edustajat, tiedotusvälineet, vaihtoehtomediat, julkkikset, kulttuuritoimijat, paikalliset viranomaiset, kirjastot, pankit, ev.-lut. kirkko ja kaikki ns. vapaat uskonnolliset yhdyskunnat ovat vieneet Suomen kansan kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden kynsiin ryöstettäväksi, aivopestäväksi ja hengiltä raadeltavaksi.

Virallinen ja epävirallinen Suomi ovat osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta. Kaikki virallisessa Suomessa palvelevat henkilöt ovat koulutettuja ja tiukasti valvottuja gangstereita, ja lähes koko kansa (epävirallinen Suomi) on nyt kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta palvelevia kuuliaisia gangstereita. Koko maailma on rikollisten jengi, ja kaikki valtiot ja kansat ovat osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta. Myös lähes kaikki ”sosiaaliset mediat”, ”mielenosoitukset” ja ”aktivistit” ovat osa kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden toimintaa, peitetoimintaa. Internet on gangstereiden haavi, jonka avulla koko maailma ja kaikki sen asiat kootaan gangstereiden syliin teurastettaviksi ja tuhottaviksi. Suomi on elimellinen osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta, ja lähes kaikki täällä ovat gangstereita, olivatpa he siitä itse tietoisia tai eivät. Yksikään ei-gangsteri ei voi menestyä Suomessa millään alalla, ja jos heitä vielä on jäljellä, heidät tapetaan pian kaikki.

Pienenä esimerkkinä tuon esiin kolme videota (itse asiassa yksi haastattelu, joka on jaettu kolmeksi videoksi), joissa saksalainen asianajaja Reiner Füllmich ja hänen avustajansa haastattelevat ekonomisti Ernst Wolfia, joka on perehtynyt kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden yhden päähaaran, Maailman talousfoorumin (WEF), ja sen johtajan Klaus Schwabin toimintaan valtioiden ja hallitusten pitkäaikaisena käskyttäjänä ja paikallisten gangsteripomojen (esim. ministereiden, mediaväen ja liikemiesten) kouluttajana varsinaiseen toimenkuvaansa, käskyjen vastaanottamiseen (sitä Suomenkin presidentin, hallituksen, eduskunnan ja muun virallisen Suomen kaikki toiminta on, käskyjen vastaanottamista),

KLAUS SCHWAB’S SCHOOL FOR COVID DICTATORS, PLAN FOR ’GREAT RESET’ (PART 1)

KLAUS SLOB’S SCHOOL FOR COVID DICTATORS, PLAN FOR ’GREAT RESET’ (PART 2)

KLAUS SLOB’S SCHOOL FOR COVID DICTATORS, PLAN FOR ’GREAT RESET’ (PART 3).

Tällainen maailman hallitusten yhteinen käskyttäminen selittää sen, miksi ne kaikki on saatu marssimaan nyt korona-aikana yhdessä yhteen suuntaan. Takana täytyy olla suuria verkostoja, joista Klaus Schwabin WEF on vain yksi, tosin kaikkein vaikuttavin. Ernst Wolf luettelee joitakin muita: Atlantische Brücke Saksassa, keskuspankkien keskuspankki BIS Sveitsissä, industrialistien Round Table, joka antaa mallit EU:n laeille, keskuspankkiirien Group of 30 ja Trilateraalikomissio.

WEF, Maailman talousfoorumi, kokoontuu nykyisin joka vuosi tammikuussa Davosissa, ja nämä kokoontumiset ovat suuria tapahtumia. Ernst Wolf kertoo, että Zürichin ja Davosin lentokentille laskeutuu tällöin aina n. 1500 yksityistä suihkukonetta.

WEF on saksalaisen kansantaloustieteilijä ja koneinsinööri Klaus Schwabin luomus, joka perustettiin v. 1971 nimellä European Management Forum Schwabin ollessa 33-vuotias. Kuinka 33-vuotias koneinsinööri sai koottua foorumin ensimmäiseen tapaamiseen 440 liikealan johtajaa 31 maasta? Se onnistui vieraalla avulla. Normaalien opintojensa ohella hän vietti vuoden Harvardin yliopistossa, jossa häntä opetti gangsteripomo Henry Kissinger. Tätä kautta Schwab sai runsaasti kontakteja kansainvälisen rikollisuuden vaikuttajiin ympäri maailman.

Harvardissa Schwab sai tehtäväkseen suunnitella oman liiketaloudellisen foorumin, josta tuli Maailman talousfoorumi, maailman tärkein verkosto, joka yhdistää kaikkein rikkaimpia ja kaikkein vaikutusvaltaisimpia ihmisiä maan päällä. Maailman talousfoorumi saa rahoitusta n. 1000 suurelta yksityiseltä yhtiöltä. Schwabin ja hänen taustavaikuttajiensa tavoite on yhdistää kaikki ihmiset digitaalisesti teknologiaan. Schwab on siis hyvin vaarallinen idiootti, vaarallinen sen vuoksi, että hänen takanaan ovat maailman vaikutusvaltaisimmat tahot ja ehtymättömät rahavarat.

Sittemmin Schwab (= häntä ohjaavat tahot) katsoi hyväksi koota yhteen koulutettaviksi myös maailman valtioiden poliitikkoja, median edustajia ja erilaisia julkkiksia, ja tämä koulutus- ja käskytysjärjestelmä on nykyiseltä nimeltään ”Young Global Leaders” (”Nuoret globaalit johtajat”), ja kuulemani mukaan siihen ovat osallistuneet Suomesta ainakin ministerit Sanna Marin ja Annika Saarikko. Kaikkiaan noita koulutettuja nuoria globaaleja gangstereita on maailmassa tällä hetkellä n. 1300, joten oletettavaa on, että Suomessa noita gangstereiksi koulutettuja on paljon enemmän kuin nuo kaksi (listoja osallistujista ei nykyisin Ernst Wolfin mukaan julkaista).

Ernst Wolfin esityksestä käy ilmi, että ainakin sellaiset nimet kuin Angela Merkel, Bill Gates, Nicholas Sarkozy, Emmanuel Macron, Sebastian Kurz, Guido Westerwelle, Theodor von Guttenberg, Ralph Dommermuth, Gordon Brown, Tony Blair, Jose Maria Aznar, Jose Manuel Barroso ja Uuden-Seelannin pääministeri Jacinda Ardern, ovat osallistuneet tuohon Maailman talousfoorumin gangsterikoulutukseen ”Young Global Leaders.” Koska kyseessä on globalismi, siis esimerkiksi Suomen tuhoaminen, koulutettavien tehtävänä on asettua omaa kansaa vastaan, kansanpetturuus siis. Kaikkialla maailmassa on nähty, että he hyökkäävät omaa kansaa vastaan kaikella voimalla ja väkivallalla.

Reiner Füllmich esittää videolla hypoteesin, että tuollaisen toiminnan takana on ajatus, että tuolla tavalla käyttäytyvät päättäjät ennemmin tai myöhemmin kaatuvat, jolloin voidaan sanoa, etteivät hallitukset kykene mihinkään ja että sen vuoksi on perustettava maailmanhallitus YK:n kautta (YK on yksi kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden näkyvistä päämajoista).

Ernst Wolf toteaa, että kyseiset ”koulutetut” päättäjät eivät tiedä, mikä koronavirus on (tai onko sitä edes olemassa); he ovat vain mukautuneet ja huutavat kaikkialla, että se on hengenvaarallinen virus, jonka vuoksi on pakko tuhota talous, määrätä sulkutilat, rokottaa yms. (itse tiedän, että vaikka olen maalis-huhtikuussa 2021 toimittanut presidentille, kaikille avainministereille, 34 kansanedustajalle, lukuisille ”asiantuntijoille” ja virologeille, THL:lle ja joillekin tiedotusvälineille todisteet siitä, että koronavirusta ei ole olemassa, se ei vaikuta mitään; kukaan ei ole reagoinut millään tavalla; he kaikki ovat siis gangstereiden väkivaltaista mafiaa, jotka eivät uskalla sanoa tai tehdä mitään, mikä olisi vastoin mafian määräyksiä – he ovat hengenvaarallinen, kaiken tuhoava mafia, joka tuhoaa Suomen kokonaan).

Tässä on huomattavaa se, että tuohon ”Young Global Leaders”-koulutukseen pääsee vain hakemuksesta. Valintakriteerinä on Ernst Wolfin mukaan tottelevaisuuden ominaisuus, myöntyvyys kaikkeen ”valtavirtaisuuteen.” Kaikki koulutettavat ovat niin ollen nukkeja, marionetteja.

Alun perin tuo kansallisten gangsteripomojen kouluttaminen alkoi v. 1992 nimellä ”Global Leaders for Tomorrow” (”Globaaleja johtajia huomista varten”), mutta v. 2005 nimeksi tuli siis ”Young Global Leaders.”

Sanna Marin ”Young Global Leaders” -foorumin tilaisuudessa. REUTERS / Reinhard Krause.

Koulutus tapahtuu niin, että gangstereiksi koulutettavat kootaan yhteen monta kertaa vuosittain. Heidät kootaan esimerkiksi pariksi viikoksi kurssille Harvardin yliopiston ”business schooliin” (bisnesyliopistoon), ja tapaamisissa he tutustuvat toisiinsa ja ottavat toistensa puhelinnumerot. Nykyisin kurssitukset kestävät viiden vuoden ajan, ja tapaamisia on epäsäännöllisin väliajoin. Jotkut gangsterikoulutettavista pääsevät korkeisiin virkoihin jo ennen kuin tuo viiden vuoden aika on kulunut umpeen. Kokoontumisissa koulutettaviin luonnollisesti ”vaikutetaan.” ”Vaikuttajia” ja ”auttajia” ovat mm. Maailman talousfoorumin johtokunnan (Board of Trustees) jäsenet, esimerkiksi Christine Lagarde, Jordanian Queen Rania ja Larry Fink, joten kouluttavat gangsterit saavat runsaasti ”ystäviä”, joilla on käytössään valtavat rahavirrat. Yhdellä puhelinsoitolla saadaan ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Tuo, että kansainvälinen järjestäytynyt rikollisuus voi asettaa eri maiden huippuvirkoihin haluamiaan päättäjiä, osoittaa, missä on todellinen valta.

Video toteaa, että yliopistoista on tullut globalismin opettajia (siis esim. Suomen tuhoajia). Yliopistoissa määräävät politiikka ja ”Suuri Raha.” Harvardin yliopiston lääketieteellistä tiedekuntaa on rahoittanut voimakkaasti hongkongilainen Chan, ja siksi se on muuttanut nimekseen ”Harvard-Chanin lääketieteellinen tiedekunta.” Johns Hopkins Medical Schoolia on rahoittanut voimakkaasti Michael Bloomberg, ja sen nimi on nyt Michael Bloomberg Medical School. Nämä molemmat, kuten kaikki lääketieteelliset tiedekunnat, opettavat ihmisten vahingoittamista, silpomista, myrkyttämistä ja tappamista – ns. allopaattista lääketiedettä.

Ministereistä on tullut komentojen vastaanottajia, diversioeksyttäjiä, jotka julkisuudessa toistuvasti julistavat mafian määräämää sanomaansa ja peittävät piiloon sen, mitä todellisuudessa taustalla tapahtuu.

Vuodesta 2012 lähtien Maailman talousfoorumilla on ollut myös koulutusohjelma ”Global Shapers” (”Globaalit järjestäjät” [tai ”ohjaajat”, ”muokkaajat”]), ja tässä gangsterikoulutuksessa olleita on tällä hetkellä maailmassa n. 10 000, ja hekin ovat kaikki nuorina koulutettuja (nuoret omaksuvat uuden teknologian vanhoja paremmin). Heidän kokoontumispaikkoinaan on ollut n. 400 kaupunkia kaikkialla maailmassa. Valtava trimmattujen gangstereiden joukko on vyörymässä kaikkialle maailmaan.

Digitalisaatio orjuuttaa ihmiskuntaa. Kuva: HadelProductions / E+/ Getty Images Plus.

Kaikkien hallitusten tavoitteena on julkisen tahon (valtion) ja yksityisten tahojen (suurten yhtiöiden) kumppanuus ja yhteistyö. Mussolini kuulemma kutsui sitä autoritaariseksi korporatismiksi. Nuo suuret yhtiöt ovat nykyisin suuria digitaalisia yhtiöitä, ja ne ovat mukana kaikessa ja siksi kaikki on nykyisin rikollisuutta. Ne näkevät digitaalisesti kaiken: kaiken datan ja kaikki rahavirrat. Tämä on absoluuttisen vallan instrumentti. Armeijatkin keskittyvät yhä enemmän ja enemmän digitaaliseen dataan. Jopa keskuspankkien neuvonantaja on firma nimeltä Blackrock, joka hallitsee niiden tietokonejärjestelmiä. Se on 40 vuoden ajan koonnut kaiken finanssisysteemissä olevan datan, joten se tietää kaiken, enemmän kuin mikään keskuspankki.

Füllmich ja Wolf toteavat, että superrikkaiden ja supervaikuttavien henkilöiden joukko on vallannut politiikan ja kaikki julkiset laitokset. Demokratia on kadonnut; sitä ei ole enää. Jäljellä on puhdas ja väkivaltainen rikollisuus.

Yksityistä yrittäjyyttä tuhotaan tarkoituksella, ja vain amerikkalaiset ja kiinalaiset suuryhtiöt jäävät jäljelle. Taustalla valmistellaan uutta järjestelmää, joka perustuu digitaaliseen keskuspankkirahaan.

Pekingissä oli jokin aika sitten koolla ”International Finance Forum” (samantapainen kuin Maailman talousfoorumi), jota johtivat Kiinan kommunistipuolueen virkailijat. Sen neuvonantaja- ja valvontalautakunnissa toimivat mm. Christine Lagarde, EKP:n ent. pääjohtaja Jean-Claude Trichet ja IMF:n (Kansainvälisen valuuttarahaston) ent. johtaja ja Saksan ent. liittopresidentti Horst Köhler. Kokouksessa kiinalaiset ilmoittivat pohtivansa Kiinan valuutan yuanin tuomista maailmaan digitaalisena esim. diem-verkostoon (diem on Zuckerbergin Facebookin yksityisen valuutan libran seuraaja).

Ernst Wolf toteaa tästä, että tulossa on itse asiassa maailmanvaluutta, jossa ovat mukana Kiinan johto ja suuret amerikkalaiset digitaaliset yhtiöt. Siihen viittaa hänen mukaansa sekin, että IMF on ottanut käyttöön ”nukkumassa olleita” SDR:iä 650 miljardia (SDR eli Special Drawing Rights on erityisvaluutta, jota vain IMF voi laskea liikkeelle hallitusten välillä käytettäväksi ). SDR:ään tuli v. 2016 mukaan myös Kiinan valuutta yuan, joten siihen kuuluvat nyt USA:n dollari, euro, Japanin Yen, Sveitsin frangi ja Kiinan yuan. Kulisseissa koko ajan on käynnissä USA:n ja Kiinan yhteistyö. USA:n taholta mukana ovat erityisesti suuret digitaaliset korporaatiot, ja Kiinassa on vielä käynnissä taistelu hallituksen ja digitaalisten yhtiöiden välillä, mutta Ernst Wolfin mukaan uusi maailmanvaluutta on nyt mahdollinen. [huom. Kiinaa ja USA:ta – kuten koko maailmaa – johtaa itse asiassa aivan sama kansainvälisen järjestäytynyt rikollisuus, joten koska niillä on yhteinen isäntä, ne kyllä luovat maailmanvaluutan heti kun niiden isäntä käskee].

Wolf kertoo, että kaikki valtiot ovat nyt vararikon partaalla, itse asiassa täysin vararikossa. Takana ovat tukena nuo IMF:n SDR:t, joita jaetaan valtioiden IMF-osuuksien mukaisesti, eniten siis USA:lle, Saksalle ja Britannialle. Koko Afrikka yhdessä saa alle puolet siitä, mitä USA yksin saa.

Lopullisia valtioiden vararikkoja on lykkäilty eteenpäin, koska kaikki tietävät, että pian tulee suuri rahajärjestelmän romahdus ja että taustalla valmistellaan digitaalista rahaa. Euroopan maista Ruotsi ja Sveitsi olisivat jo valmiita digitaaliseen rahaan siirtymiseen.

Wolf kertoo vielä, että nyt valmistellaan seuraavaa sulkutilaa (lockdown), jossa kaikki romahtaa täydellisesti. Sen jälkeen otetaan käyttöön digitaalinen keskuspankkiraha universaalin perustulon kautta. Aiheuttamalla kaiken romahtaminen saadaan mahdollisimman moni hyväksymään universaalin perustulon.

Lopussa Reiner Füllmich toteaa, että hänen kokemuksensa mukaan kaikki suuret korporaatiot ovat äärimmäisen rikollisia.

Ernst Wolf toteaa, että pian näemme jotakin Cyber Polygonin tapaista, jolloin internet suljetaan. Tämän tarkoitus on nopeuttaa edellä kuvattua siirtymisprosessia.

Nykytapahtumat ovat siis äärimmäisen rikollinen tapahtuma. Siinä mukana olevat päättäjämme ja viranomaisemme ovat niin ollen ääririkollisia.

Itse totean lopuksi:

Suomessa ei ole enää mitään demokratiaa, ja äärimmäisen tuhoavaa se olikin, sillä äänestävän kansan äärettömän tietämättömyyden vuoksi se oli juuri se tie, jonka avulla rikollinen mafia, kaikki mahdolliset gangsterit, pääsivät valtaan ja hallitsemaan Suomessa (siksi rauhansopimuksessamme maahan vaadittiin toteutettavaksi juuri demokratia). Demokratia on suora tie tuhoon, aivan kaiken tuhoutumiseen. Nykyiset hallitsijat ja koko nykyinen virallinen Suomi ovat puhtaita gangstereita ja psykopaatteja, joille suomalaisten henkikään ei merkitse yhtään mitään (kuten nähdään myrkkyinjektioista, joita pakotetaan maanisesti kaikille siitä huolimatta, että ne vahingoittavat, vammauttavat ja tappavat ihmisiä massoittain ja että niiden pakottajat tietävät, ettei mitään koronavirusta edes ole olemassa). Suomea hallitsee kylmäverinen, tunteeton ja verenhimoinen mafia.

Kansalla on tietenkin oltava mahdollisuus sanoa sanansa kaikista sitä mietityttävistä asioista, mutta sellaisella kansan äänellä ei missään nimessä saa olla päättävää merkitystä. Päättäjän täytyy olla esimerkiksi oikeamieliseksi todettu ja kansainvälisistä asioista perillä oleva kuningas, joka sitten yksin tekee päätökset kuultuaan neuvonantajiaan ja tuota kansan ääntä. Kansa ei päätä vaan antaa äänensä päättäjälle tietoon. Näin täytyy olla, koska kansa ei voi tietää läheskään kaikkea sitä, mitä maan hallitsemisessa tulee ottaa huomioon. Esimerkiksi maan väkisin tuhoon vievästä velkaperusteisesta ja korollisesta rahajärjestelmästämme ja sen yksityisestä luonteesta kansalla ei ole mitään tietoa tai käsitystä, ja siksi se on saanut rauhassa hiljalleen tuhota täältä kaiken. Velka on paljon tehokkaampi ase jonkin kansan tuhoamiseksi kuin mikään armeija, kuten olen 10 vuotta julistanut, ks. seuraava artikkeli ja kaikki sen alla olevat kommenttini:

Kaikki pankkivelat mitätöitävissä

Tosin, koska demokratiaa ei enää ole, on samantekevää, mitä kansa lukee tai tietää tai lukeeko tai tietääkö mitään. Kun kaikista tehdään pian keinoälyyn ja muuhun teknologiaan kytkettyjä robotteja, kaikista tulee vihollisen ohjaamia orjia ja kaikkien ohjelmoinnista vastaa rikollinen mafia, viime kädessä saatana. Ja orjia tulee kaikista muutenkin, ilman mitään keinoälyä tai teknologiaa, mutta näiden tekniikoiden avulla orjien (koko jäljelle jätettävän ihmiskunnan) hallinta tehdään helpommaksi ja sujuvaksi eikä kapinoita synny koskaan.

Tosin luulen, että Vapahtajamme Jeesus Kristus saapuu sitä ennen, ja silloin toimitetaan viimeinen tuomio, jossa sekä jumalaton kansa että koko yllä kuvattu mafia heitetään ikuiseen helvettiin, jossa jokainen joutuu itse omien ajatustensa, sanojensa ja tekojensa uhriksi, koska niistä ei ole otettu sydämissä vastaan Jeesuksen Kristuksen meille kaikille hankkimaa sovitusta, syntien anteeksiantamusta. Jumalaton siis itse tuomitsee itsensä helvettiin.

Omilleen Jumala luo uuden maan ja uudet taivaat, ja siellä vallitsee ikuinen autuus, onni, ilo ja riemu Jumalan yhteydessä, 2. Piet. 3:13; Jes. 65:17; 66:22; Ilm. 21:1. Siellä ei ole valehtelijoita eikä huijareita, ei myrkkypiikkejä eikä myrkkypiikittäjiä, ei gangstereita eikä psykopaatteja.

Suuri on Jumalan viha tätä jumalatonta ihmiskuntaa ja sen luopumukseen vajonneita kirkkoja kohtaan! Suomessakin vallitsee barbaarinen, liukuhihnamainen lasten murhaaminen aborteissa (yli 700 000 lasta jo murhattu aborttilakien voimaantulon jälkeen), Jumalan pilkkaaminen, Vapahtajan ja hänen evankeliuminsa pilkkaaminen ja Jumalan sanan kieltämä homoseksuaalisuus, kuten Sodomassa ja Gomorrassa (1. Moos. 19. luku). Sydämet ovat täynnä vihaa, murhaa, aviorikosta, haureutta, varastamista, pettämistä, valehtelua ja pilkkaa (Matt. 15:19; Room. 3:10-18). Suomalaisten synnilliset teot ovat kaikille ilmeisiä. Ei ole mikään ihme, että Jumala on tuhoamassa (= sallimassa perkeleen tuhota) tämän jumalattoman joukon, joka kutsuu itseään Suomen kansaksi. Mitään epäoikeudenmukaista tämän kansan ja maan tuhoamisessa ei ole. Kaikki on täysin itse ansaittua. Nielköön nyt jokainen sitä lientä, jota on koko elämänsä ajan keittänyt ja yhä salakavalasti yrittää keittää.

Vesa-Ilkka Laurio

Lähteet

PART 1: https://odysee.com/@FwapUK:1/klaus-Slob-part-1:5

PART 2: https://odysee.com/@FwapUK:1/kLAUS-SLOB-PART-2:e

PART 3: https://odysee.com/@FwapUK:1/Klaus-Slob-part-3:0

______

Kaikki pankkivelat mitätöitävissä | Magneettimedia

28 kommenttia

 1. MISSÄ OVAT JUUTALAISET?
  Ernst Wolf on hyvin perehtynyt kansainväliseen politiikkaan, mutta hän ei tuo lainkaan esiin juutalaisten vaikutusta siihen, vaikka juuri se on ratkaiseva tekijä. Tosiasia on, että juutalaisten valta on niin suuri planeetallamme, ettei kukaan uskalla arvostella heitä. Voltaire: ”Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella.” Itse Klaus Schwab on juutalainen ja WEF:n ja Black Rockin takana on Rothschild Group, joka viime kädessä hallitsee niitä. Koko helvetillinen suunnitelma kansojen hallitsemiseksi on esitetty jo 1970-luvulla Siionin Viisaiden jäsenen taloustieteilijä Zbignie Brzezinskin kirjassa ”Between Two Ages (New York 1970). Sen mukaan seuraa uusi aikakausi, jossa massoja hallitaan ”kemiallisen manipuloinnin” ja ”geneettisen muuntelun” avulla eli mikä on juuri tapahtumassa koronapiikitysten muodossa. Myöskään Vesa-Ilkka Laurio ei tuo lainkaan esiin juutalaisten roolia, vaikka se on pahan alku ja juuri. Vain juutalaisilla on uskontona maailman valtaus ja kansojen orjuuttaminen ja heillä on käytössään kymmenien biljoonien (biljoona =10 potenssiin 12) varat. Vaiko uskooko Vesa-Ilkka myös Raamatun kirjaimelliseen merkitykseen, että nykyjuutalaiset ovat ”Jumalan omaisuuskansa”.
  Maailman miljardöörikerho on juutalaisten hallussa. Loppukaneetissaan Vesa-Ilkka Laurio tuo myös pessimistisen kuvan, että peli on jo hävitetty, eikä näe sitä mahdollisuutta, että taistelu voitaisiin vielä voittaa. Hän kirjoittaa: ”Mitään epäoikeudenmukaista tämän kansan ja maan tuhoamisessa ei ole. Kaikki on täysin itse ansaittua.” Lisäksi Vesa-Ilkka uskoo, että Jeesus tulee vielä ruumiillisesti maan päälle, vaikka Jeesus tuli jo 1700-luvulla Sanan sisäisten merkitysten avautumisena, sillä Jeesus on yhtä kuin Sana, eikä Jeesus tule enää kolmatta kertaa. Uskominen Sanan kirjaimelliseen merkitykseen johtaa ihmisiä harhaan. Uskotaan, että Viimeisellä Tuomiolla maa ja aurinko tuhoutuvat ja syntyy uusi maapallo jne., mitä ei koskaan tapahdu. Joka ei ymmärrä juutalaisten osuutta maailmanpolitiikassa, ei ymmärrä yhtään mitään. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(13)Miinusääni(7)
  1. On se Vesa-Ilkka juutalaisista joskus muistaakseni maininnut?

   Oleellista tässä on nyt se, että EI me ei-juutalaiset myöskään ihan syyntakeettomia olla. Voitais välillä katsoa ns. peiliin (ja omaantuntoon).

   Välinpitämättömyys yhteiskunnan tilan/laadun suhteen vuosikymmenten ajan ja kaikenlaisten mädätysten ja perseilyjen salliminen ja jopa niiden ihannointi on ollut hyvin vahva kannanotto kansalta. Puuttumattomuus, piittaamattomuus ja salliminen on kannanotto. Jokainen lapsia kasvattanut ymmärtää tämän.

   On vain katsottu sormi perseessä televisiota, kun olisi pitänyt olla rakkikoirana tuolla vahtimassa, että mitä täällä tapahtuu.
   Kansan oman välinpitämättömyyden ja piittaamattomuuden takia tuo artikkelissa kuvattu rosvojoukko on soluttautunut tänne vallankahvaan. Minä en näe toivoa siitä, että tämä kansa tästä yhtään terävöityy. Sen voi päätellä siitä – kuinka kuuliaisesti kasvomaskeja käytetään täällä joka paikassa, vaikka mitään virusta ei edes ole olemassa. Luultavasti tuo rosvojoukko saa tehdä tihutyönsä täällä loppuun kenenkään häiritsemättä. Eiköhän jokin kiva julkkiskohu saa taas kansan huomion pois heistä. Ne osaa nää temput.

   Yhdysvaltain kansalle piti lavastaa 60-luvulla Apollo kuulennot, jotta saatiin raivostuneen kansan huomio muualle. Katso oheinen Marcus Allenin esitelmä ja myös tuon videon kuvausteksti :

   https://tokentube.net/view?v=3248736831

   Suomalaisille riittää Uuno Turhapuro, Putous -tv sarja, jääkiekon mm tai joku kiva laulu- tai tanssikisa töllöttimestä. Eikö ole ihmeellistä, että kansan huomio vietiin 90 – luvulla jääkiekkokultaan juuri kun oltiin pelasteltu pankkeja jotka vei yrityksiä tahallaan konkurssiin. Kyllä Suomen kansaa on helppo kusettaa.

   Plusääni(20)Miinusääni(1)
  2. BK:lle

   Ongelma on se, ettei sinulla ole kykyä ymmärtää asioita ja niiden perusteita. Maailmaa eivät hallitse juutalaiset eikä heidän vaikutuksensa vaan Jumala. Olet siis jo perusteissa eksyksissä kaikkien asioiden suhteen, myös kaikkien Magneettimediassa esittämiesi asioiden suhteen. Juutalaisilla ei ole eikä ole ollut minkäänlaista valtaa mihinkään planeetallamme, eikä ole eikä ole ollut kenelläkään muullakaan ihmisellä.

   Kaikki valta taivaassa ja maan päällä on elävällä Jumalalla (jota sinä et tunne, koska sydämestäsi puuttuu oikea Jeesus, Vapahtajamme ja Sovittajamme Jumalan Poika, totinen Jumala, joka on tie Isän Jumalan yhteyteen, Joh. 14:6; 1. Joh. 5:20):

   ”Ja Jeesus tuli heidän (opetuslasten) tykönsä ja puhui heille ja sanoi: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä” (Matt. 28:18; ks. myös Matt. 11:27);

   ”(Kristus) on kukistanut kaiken hallituksen ja kaiken vallan ja voiman” (1. Kor. 15:24);

   ”(Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä) asetti hänet (Kristuksen) oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa. Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkaista alle” ( Ef. 1:17, 20-22);

   ”hänen (Jeesuksen Kristuksen) allensa ovat enkelit ja vallat ja voimat alistetut” (1. Piet. 3:22);

   Jumala ei ole mikään mielikuvituksen tuote eikä osavaltias vaan Kaikkivaltias:

   ”Minä olen Jumala, Kaikkivaltias” (1. Moos. 17:1);

   ”Älä siis pidä halpana Kaikkivaltiaan kuritusta” (Job 5:17);

   ”Kun Kaikkivaltias siellä hajotti kuninkaat” (Ps. 68:15);

   ”’Minä olen A ja O’, sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias” (Ilm. 1:8);

   ”Me kiitämme sinua, Herra Jumala, Kaikkivaltias” (Ilm. 11:17);

   ”Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen” (Ilm. 19:6).

   Ihmisillä ei mitenkään voi olla mitään valtaa, koska ihminen on se, mikä henki hänessä on, ja nämä henget ovat tietenkin joko perkele tai Jumala. On olemassa vain ihmisiä, joissa asuu perkele, ja ihmisiä, joissa asuu Jumala. Edelliset ovat perkeleen lapsia, ja jälkimmäiset ovat Jumalan lapsia, sydämen kristittyjä, ks. esimerkiksi 1. Joh. 3:10: ”Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia” (1. Joh. 3:10). Ei ole mitään muuta muka itsenäistä ihmistä perkeleen ja Jumalan välissä. On vain perkeleen lapsia tai Jumalan lapsia. ”Ihmisen henki” on aina perkele ihmisessä, ja ”kristityn henki” on Jumala ihmisessä.

   Perkele ilmenee luonnollisessa ihmisessä ”omana” tahtona, ”omana” ymmärryksenä, ”omana” voimana, ”omana minuutena”, ”omana” oikeutena” (ihmisoikeutena), ”omana” vapautena, ”omana” sananvapautena jne., koska mikä on ”omaa”, se ei ole Jumalan; se on siis perkeleen. Juuri perkele pyrkii aina yli Jumalan, Jumalaksi Jumalan sijaan, ja sitä kaikki ”oma” on. Perkele makaa kuin myrkkykäärme luonnollisen ihmisen sydämessä ja hallitsee siellä kaikkea ihmisessä: tahtoa, ymmärrystä, voimaa, ajatuksia, sanoja, tekoja jne. Nykyinen jumalaton ihmiskunta on siis käytännössä kävelevien perkeleiden joukko. Siksi Jumalan Pojan (Jeesuksen) täytyi tulla Sovittajaksi ja Vapauttajaksi ja sovittaa itsessään ihmiset ristintyössään, 2. Kor. 5:18-21. Sovitetut ovat sydämen uskon kautta Jumalan lapsia, koska Jumala on tullut heihin asumaan ja perkele on joutunut poistumaan sydämestä.

   Perkeleen lapseuteen eli perkeleen orjuuteen ihmiskunta joutui syntiinlankeemuksessa (1. Moos. 3. luku). Jokainen ihminen on syntiinlankeemuksen seurauksena luonnostaan perkeleen orja, vailla kykyä omin voimin selviytyä tuosta orjuudesta (ovathan luonnollisen ihmisen kaikki tahto, voima ja ymmärrys perkeleen tahto, voima ja ymmärrys). Luonnollisten ihmisten suhteen siis kaikki VALTA on perkeleellä. Silti kaikki valta aina on Jumalalla, kuten yllä todettiin. Tässä ei ole ristiriitaa, koska perkeleen valta on aina kaikkivaltiaan Jumalan sallimus (Jumala ei katso perkeleen lapsia omikseen). Siis: kun ihmiset syntiinlankeemuksessa joutuivat perkeleen orjuuteen, he kääntävät aina ja kaikessa selkänsä Jumalalle (1. Kor. 2:14; Room. 8:7; Kol. 1:21; Joh. 14:17), ja silloin Jumalakin kääntää selkänsä heille (ei ole heidän Isänsä; luonnollisten ihmisten isä on perkele, Joh. 8:44).

   Jumalan ei siis olisi ollut mikään pakko tai velvollisuus lähettää Poikaansa Sovittajaksi ja sovittaa meitä itsessään, mutta niin hän vapaasta tahdostaan kuitenkin teki, rakkaudestaan. Hän olisi voinut heti syntiinlankeemuksen jälkeen hävittää ihmiset ja jättää heidät ikuiseen helvettiin (ihmisen sieluhan on luotu ikuiseksi; se ei voi kuolla; ”sielun kuolemalla” tarkoitetaankin eroa Jumalasta, Elämästä).

   Perkeleen valta on niin ollen Jumalan kaikkivallan sallimus, osa Jumalan valtaa. Perkele on vain syntiinlankeemukseen joutunut luotu enkeli, joka on aina Jumalan vallan alla, kuten kaikki muukin luotu. Perkele on aina Jumalan kontrollissa, Jumalan vallassa.

   Sen, että koko ihmiskunta on luonnostaan perkeleen orjuudessa, Raamattu ilmoittaa mm. niin, että se sanoo perkelettä ”tämän maailman ruhtinaaksi”, mikä tietenkin tarkoittaa sitä, että kaikkien sydämissä hallitsee luonnostaan ruhtinaana perkele:

   ”Nyt käy tuomio tämän maailman ylitse; nyt tämän maailman ruhtinas pitää heitettämän ulos” (Joh. 12:31) – – ”tämän maailman ruhtinas on tuomittu” (Joh. 16:11).

   1. Joh. 5:19 sanoo myös, että koko maailma on pahan vallassa (sanan ”paha” edessä oleva kreikan kielen artikkeli osoittaa, että tarkoitetaan persoonaa, perkelettä). Samoin Ap. t. 26:18 kertoo, että ihmiskunta on luonnostaan ”saatanan vallassa.”

   Kaikki puhe juutalaisista ja heidän roolistaan ”pahan alkuna ja juurena” on siis hengellistä sokeutta, perkeleen orjuutta. Pahan alku ja juuri on perkele, eivät juutalaiset, suomalaiset, amerikkalaiset tai mikään muu kansanryhmä.

   Raamattu sanoo: ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8).

   Kun juutalainen tekee syntiä, silloin syntiä tekee perkele hänessä. Kun suomalainen tekee syntiä, silloin syntiä tekee perkele hänessä. Kun amerikkalainen tekee syntiä, silloin syntiä tekee perkele hänessä.

   Koko luonnollinen, Kristuksessa pelastumaton ihmiskunta on perkeleen orjuudessa!

   Kun BK puhuu juutalaisten (pahasta) osuudesta maailmanpolitiikassa, juutalaisesta (pahasta) vaikutuksesta, juutalaisten (pahasta) vallasta, juutalaisten helvetillisestä suunnitelmasta kansojen hallitsemiseksi ja juutalaisen uskonnon pyrkimyksestä vallata maailma ja orjuuttaa kansat, niin hän ei ymmärrä, etteivät nuo asiat ole juutalaisten tekoja vaan perkeleen tekoja, jotka Kaikkivaltias Jumala sallii.

   BK:n kohdalla on hyvä pitää mielessä, että hän panee vielä paremmaksi: hän pitää itseään tulevana suurena kuuluisuutena ja mahtavaan asemaan kohoavana henkilönä, josta tulee jopa maan ja kuun kuningas. Hän kertoo saavuttaneensa swedenborgilaisen opin korkeimman eli seitsemännen asteen, jolla asteella hän näkee kaikesta, mikä on taivaasta ja mikä helvetistä. Hän on antanut itselleen arvonimet miles Domini (Herran sotamies) ja pontifex primus (ensimmäinen paavi) swedenborgilaisuuden ”Herran toisen tulemisen kirkossa”. Juutalaiset todella jäävät toiseksi!

   BK:n globalismi (maailmanvalta, maailmanhallitus) on juuri sitä, millä Suomen maa ja kansa tuhotaan. Se on Uusi maailmanjärjestys.

   Mainitut asiat BK tuo julki täällä (kommentti 16.11.2020 at 14.53):

   VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla

   ”Ratkaiseva tekijä” kansainvälisessä politiikassa eivät niin ollen ole juutalaiset vaan perkele. Perkeleen valta planeetallamme on niin suuri, ettei kukaan uskalla arvostella häntä, eikä sellainen arvosteleminen edes nouse kenenkään mieleen. Juutalaisten roolia monet hengellisesti sokeat (so. perkeleen lapset) kyllä tuovat esiin, mutta perkeleen roolia ei heistä kukaan tuo esiin, vaikka perkele on pahan alku ja juuri. BK antaa kommentilleen nimen ”Missä ovat juutalaiset?”, kun hänen pitäisi antaa sille nimi ”Missä on perkele?”

   Kun BK kirjoittaa, että juutalaisten uskonnon tavoitteena on maailman valtaus ja kansojen orjuuttaminen, niin hänen tulisi sen sijaan kirjoittaa, että perkele on jo syntiinlankeemuksessa n. 6 000 vuotta sitten vallannut maailman ja orjuuttanut ihmiskunnan ja että perkele kiivaasti yrittää nielaista takaisin ne, jotka uskossa luvattuun Jeesukseen (vaimon siemeneen, 1. Moos. 3:15) tai jo tulleeseen Jeesukseen (Uuden testamentin aikana) ovat päässeet hänestä eroon,

   ”Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän (kristittyjen) vastustajanne, perkele, käy ympäri niin kuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä” (1. Piet. 5:8).

   Siis, BK, perkele on jo vallannut ja orjuuttanut teidät! Helvetin suu on auki.

   Sitten BK:lta tulee valhe (mikä on perkeleestä, Joh. 8:44), kun hän väittää, että Raamatun kirjaimellisen merkityksen mukaan nykyjuutalaiset olisivat ”Jumalan omaisuuskansa”!

   ”Nykyjuutalaiset” tarkoittaa nykyisen juutalaisen uskonnon, ulkokultaisen Talmud-farisealaisuuden, edustajia, jotka jo Jeesus tuomitsee. Jeesuksen aikana ns. perinnäissääntö oli se, mistä myöhemmin tuli Talmud, farisealaisuuden pyhä kirja.

   Jeesus sanoo: ”Miksi te (fariseukset ja kirjanoppineet) itse rikotte Jumalan käskyn perinnäissääntönne tähden? – – Te olette tehneet Jumalan sanan tyhjäksi perinnäissääntönne tähden” (Matt. 15:3, 6), ja: ”Hyvin te kumoatte Jumalan käskyn noudattaaksenne omaa perinnäissääntöänne” (Mark. 7:9).

   Apostoli Paavali sanoo: ”Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen” (Kol. 2:8).

   Nykyjuutalaisuus on farisealaisuutta.

   Jo Johannes Kastaja sanoi fariseuksille: ”Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on neuvonut teitä pakenemaan tulevasta vihaa?” (Matt. 3:7).

   Jeesus sanoo heille: ”Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu” (Matt. 12:34) – – ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33) – – ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8:44).

   Juutalaisuus uskontona nousee aivan samasta perkeleestä kuin swedenborgilaisuus, islam, hindulaisuus jne. jne., jotka hylkäävät Jumalan Pojan sovitustyön ja hänen meille kaikille hankkiman syntien anteeksiantamuksen ja perkeleen vallasta vapautumisen. Jeesuksen sovitustyöstä kertova kristinusko on ainoa oikea, siis Jumalalta itseltään tullut usko; kaikki muut ovat perkeleestä nousevia ihmistekojen (eli perkeleen tekojen, ihminenhän on ilman Kristuksessa pelastumista perkeleen orja) oppeja, jotka vain yhä tiukemmin sitovat perkeleeseen ja sytyttävät Jumalan vihan.

   BK:n hengellinen sokeus näkyy myös siinä, että hän luulee Raamatun (esim. jakeen Joh. 8:44) nuhtelevan juutalaisia lihan mukaan. Ei liha tai rotu tai etnisyys ole paha!!! Perkele, henki, on paha. Ja koko ihmiskunta on luonnostaan perkeleen orja, eivät vain farisealaiset juutalaiset. Jae Joh. 8:44 puhuu EPÄUSKOSTA, kuten koko luvun 8 konteksti paljastaa (sen olen aiemmin esittänyt BK:lle). Puhuteltavina vain sattuvat olemaan epäuskoiset juutalaiset, mutta aivan samoin Jeesus olisi sanonut suomalaisille, jos kuulijat olisivat olleet epäuskoisia suomalaisia.

   Raamattu sanoo selvästi, että JUMALAN OMAISUUSKANSA ovat kristityt (eivät swedenborgilaiset tai juutalaiset): ”Mutta te (so. kristityt, ’te, jotka uskotte’) olette ’valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja’, joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa” (1. Piet. 2:9).

   Kyse ei ole lihasta vaan epäuskosta, ja oikea juutalainen (siis kristitty juutalainen) on se, jonka SYDÄN on ympärileikattu (ja sydämen uskohan on sydämen ympärileikkaus, kun Pyhä Henki evankeliumin sanaansa liittyneenä tulee sydämeen ja synnyttää voimallaan siellä uskon, jolloin perkele joutuu kaikkoamaan sydämestä pois): ”Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu; vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta” (Room. 2:28-29).

   Juutalaisilla oli kansana erityinen merkitys vain Vanhan testamentin aikana, ja heidän tehtävänään oli tuoda Kristus maailmaan. Kristuksen tultua juutalaisella kansalla ei kansana ole mitään erityistä merkitystä muiden kansojen rinnalla. Jumala antoi evankeliumin lupauksena jo heti syntiinlankeemuksen jälkeen ilmoittaessaan:

   ”Ja minä panen vainon sinun (käärmeen, perkeleen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän” (1. Moos. 3:15).

   Jakeessa luvataan Vapahtaja Jeesus Kristus (vaimon siemen; ks. myös 1. Moos. 22:18; Gal. 3:16), joka polkee rikki (ristillä) perkeleen pään. Aadam ja Eeva olivat ensimmäiset kristityt (eivät tällä nimellä, mutta asiallisesti), kun he sydämissään uskoivat tuon lupauksen. Kaikki VT:n profeetat olivat kristittyjä (1. Piet. 1:10-12; Matt. 13:17; Luuk. 24:25-27; 1. Kor. 10:1-4).

   VT:n isät olivat kristittyjä (Ap. t. 13:32; 26:6; 1. Moos. 26:4; Jes. 4:2; 7:14; 9:5; Jer. 23:5; 33:14-15; Dan. 9:24-25).

   Aabraham oli kristitty: Joh. 8:56; Hebr. 11:8; Room. 4:11 + Fil. 3:3 + Room. 2:27-29; Joh. 8:39-44; Gal. 3:6-7.

   Mooses oli kristitty: Joh. 5:39+46; Luuk. 24:27; 1. Moos. 3:15; 5. Moos. 18:15, 18; Hebr. 3:2.

   Daavid oli kristitty: Matt. 22:43 + 45; Ap. t. 2:25; Room. 4:5-8; Ps. 22; Hebr. 11:32-33.

   Vanhan testamentin aikana uskottiin siis luvattuun Jeesukseen, ja Uuden testamentin aikana uskotaan jo tulleeseen Jeesukseen, ja kumpikin usko on aivan samaa pelastavaa uskoa.

   Juutalainen kansa kantoi siis Vanhan testamentin aikana Jumalan antamaa sanaa ja kristillisyyttä, ja Jumalan kansana Jumala piti sitä tuolloin vain siksi, että sen tehtävänä oli, kuten sanottu, tuoda Kristus maailmaan. Juutalaisuus oli kristinuskoa. Farisealaisuus, jota nykyinenkin juutalaisuus on, syntyi 500-luvulla e.Kr. Baabelin vankeudessa. Alussa farisealaisuus (sydänten luopumus, ulkokultaisuus) levisi paperilappuina, Jeesuksen aikana se oli perinnäissääntö, ja 500-luvulla j.Kr. se koottiin Talmudiksi.

   BK esittää muunneltua totuutta siinäkin, että sanoo minun tuovan pessimistisen kuvan, että peli on jo menetetty ja että pidän taistelua menetettynä. Tuohan koskee vain sitä, mitä syntiselle, jumalattomalle kansalle tapahtuu. Voisin sanoa pahemminkin: ”Joka ei usko (Jeesuksen sovitustyöhön), se TUOMITAAN KADOTUKSEEN” (Mark. 16:16). Tuo on täysin varmaa, koska Jumalan sana sanoo niin. Helvetti on edessä.

   Ja voitosta minä nimenomaan kirjoitan artikkelissani: ”Omilleen Jumala luo uuden maan ja uudet taivaat, ja siellä vallitsee ikuinen autuus, onni, ilo ja riemu Jumalan yhteydessä, 2. Piet. 3:13; Jes. 65:17; 66:22; Ilm. 21:1. Siellä ei ole valehtelijoita eikä huijareita, ei myrkkypiikkejä eikä myrkkypiikittäjiä, ei gangstereita eikä psykopaatteja.”

   Usko, Jeesuksen sovitustekoon uskominen ja niin ollen syntien anteeksi saaminen ja yhteyden Isään Jumalaan saaminen, pelastaa! Se on voitto! Ikuinen, valtava voitto! Miksi BK sivuuttaa tämän?

   Yllä olen osoittanut, etteivät juutalaiset ole minkäänlainen vaara kenellekään, mutta heissä, kuten koko muussa jumalattomassa ihmiskunnassa, vaikuttava perkele on. Kukaan ei voita mitään hävittämällä juutalaiset, koska varsinainen syyllinen, perkele, jää jäljelle.

   Kuten yllä esitin, perkele voitetaan vain sydämen ympärileikkauksessa, siis Pyhän Hengen vaikuttamassa uskossa Jeesuksen sijaissovitukseen, kun Pyhä Henki tulee sydämeen asumaan ja perkele poistuu sieltä. Kun Pyhä Henki, Jumala siis, on sydämessä, silloin on tapahtunut sielun ylösnousemus Jumalan luokse. Silloin Jumala kuulee kaikki rukoukset, ja niin, uskossa rukoillen, kaikista ongelmista päästään. Kun kansasta alkaa tulla kristitty, Jumala samalla alkaa poistaa vitsauksiaan (joiden tarkoitus onkin ajaa uskoon).

   Vain evankeliumi siis sitoo perkeleen. Mikään muu ei vaikuta perkeleeseen millään tavalla, vaikka kuinka taisteltaisiin lihallisesti.

   On tehtävä parannus, joka on Jumalan lain sanan vaikuttama sydämen katumus (sydämen kauhistuminen, epätoivo, syntien ja helvetin uhan vuoksi) + evankeliumin sanan vaikuttama sydämen usko (sydämen lohdutus, ilo, riemu). Silloin Jumala alkaa kuulla.

   Kohti parannusta ajavat myös koetut onnettomuudet ja vitsaukset, esimerkiksi vihollisten hyökkäykset ja juonet. Jumala rankaisee kansoja synneistä toisten kansojen synneillä, esimerkiksi BK:n esiin nostamilla juutalaisten synneillä, ja tällöin Jumalan tarkoituksena on ajaa kansoja parannukseen, siis jumalanpelkoon ja sisäiseen kauhistumiseen, jolloin kyseisen kansan asukkaat mielihyvin tarttuvat Jeesuksen tarjoamaan syntien anteeksiantamukseen ja pelastumiseen ja Jumalan viha leppyy ja Jumala alkaa poistaa vitsauksia ja vihollisia kansan kimpusta, ks. Joonan kirjan 3. luku.

   Esimerkiksi nykyisen totaalisen kriisin tarkoituksena on ajaa voimakkaasti ihmisiä parannukseen, jotta he sydämissään tarttuisivat Jeesukseen Kristukseen ja pelastuisivat Jumalan edessä. Se, korjautuvatko maalliset asiat, jää sivuasiaksi, koska Jeesuksessa pelastuneet joka tapauksessa pelastuvat ja saavat iankaikkisen elämän, vaikka heidän maansa tuhoutuisi ja he kuolisivat (kuolleet ruumiitkin nousevat viimeisenä päivänä ylös Jumalan yhteyteen, joten Kristuksessa pelastuneet joka tapauksessa elävät ikuisesti niin sielun kuin ruumiin puolesta, ruumis kuitenkin hengellisessä muodossa, 1. Kor. 15:44, kuten Jeesuksella ylösnousemuksen jälkeen). Kaikesta päättää Jumala, ja hän yksin tietää, mikä on parasta.

   Jumalan apuna (”palvelijana”) maallisissa asioissa on kyllä esivalta (Room. 13:1-5), ja esivallalla (ei kenelläkään muulla) on oikeus käyttää voimaa ja väkivaltaa pahantekijöitä vastaan, mutta koska Suomen jumalaton kansa on päässyt itse omaksi esivallakseen ja kurinpitäjäkseen (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§), kaikki todellinen esivalta kaikilla tasoilla on tuhottu ja itse perkeleestä ja vihollisesta tehty esivalta. Ei perkele koskaan rankaise itseään. Demokratia on siis imenyt maasta kaiken voiman, ryhdin ja itsenäisyyden. Kaiken yllä seisoo täällä perkele kaikessa komeudessaan ja täysin julkisesti!! Olen 15 vuotta julistanut, että suomalaisten suu pitäisi jotenkin saada virallisissa, yhteiskunnallisissa ja poliittisissa asioissa tukituksi, mutta se ei ole onnistunut. Kaikki on tuhoutunut.

   Jos BK haluaa siis voittaa vihollisen (esimerkiksi hänen suosikkiaiheensa juutalaiset), hänen tulisi yksinkertaisesti ryhtyä julistamaan heille Jeesusta, Vapahtajaa, jolloin juutalaisista tulisi kristittyjä ja pahuus heidänkin keskuudessaan vähenisi. Sama koskee kaikkia muitakin kansoja. Vain sydänten muutos Jeesuksen hankkimassa syntien anteeksiantamuksessa tuo rauhan.

   Julistaako BK juutalaisille Vapahtajaamme Jeesusta Kristusta, joka on itsessään, hengellään, sovittanut meidät Jumalan kanssa?

   Vai keskittyykö hän vain mahtavaan asemaansa maan ja kuun kuninkaana?

   Totta kai Jeesus tulee vielä ruumiillisesti maan päälle, koska Jumala sanassaan niin sanoo. Silloin tapahtuu viimeinen tuomio, ja tämä maa katoaa (omilleen Jumala luo uuden maan ja uudet taivaat, 2. Piet. 3:10-13):

   ”Kun hän (Jeesus) oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän (apostolien) nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään. Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa, ja nämä sanoivat: ’Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on TULEVA SAMALLA TAVALLA KUIN TE NÄITTE HÄNEN TAIVAASEEN MENEVÄN’” (Ap. t. 1: 9-11);

   ”Sillä niin kuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus – – Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat, ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella” (Matt. 24:27 + 30; ks. myös Luuk. 17:24);

   ”samoin Kristuskin, kerran uhrattuna ottaakseen pois monien synnit, on toistamiseen ilman syntiä ilmestyvä pelastukseksi niille, jotka häntä odottavat” (Hebr. 9:28);

   ”Mutta meillä on yhdyskuntamme taivaissa, ja sieltä me myös odotamme Herraa Jeesusta Kristusta Vapahtajaksi, joka on muuttava meidän alennustilamme RUUMIIN kirkkautensa RUUMIIN kaltaiseksi sillä voimallaan, jolla hän myös voi tehdä kaikki itsellensä alamaiseksi” (Fil. 3:20-21);

   Raamattu sanoo myös, ettei kukaan tiedä Jeesuksen paluun ajankohtaa (Swedenborg on siis tässäkin mielessä harhaa):

   ”Herran päivä tulee niin kuin varas yöllä” (1. Tess. 5:2) – – ”sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee” (Matt. 24:44) – – ”viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheineen pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: ’Missä on lupaus hänen tulemuksestaan? – – Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä – – HERRAN PÄIVÄ ON TULEVA NIIN KUIN VARAS, JA SILLOIN TAIVAAT KATOAVAT PAUHINALLA, JA ALKUAINEET KUUMUUDESTA HAJOAVAT, JA MAA JA KAIKKI, MITÄ SIIHEN ON TEHTY, PALAVAT” (2. Piet. 3:3-4, 9-10).

   Swedenborgin ”sisäiset merkitykset” eivät voi olla Jeesuksen toinen tulemus, koska maa ei ole palanut eivätkä alkuaineet sulaneet.

   Nyt olisi kaikkien, myös swedenborgilaisten ja juutalaisten, aika lukea ja kuulla Raamattua. Siinä vaikuttaa Pyhä Henki, ja hänen tulisi saada rauhassa, estelemättä, vaikuttaa sydämissä työnsä: lain sanan kautta sydämen syvä katumus, evankeliumin sanan kautta sydämen usko. Loppu olisikin sitten vain ikuista iloa ja riemua, vaikka kuoltaisiin ja näännyttäisiin.

   Plusääni(14)Miinusääni(7)
   1. LAURION VUODATUS
    En vaivaudu kritisoimaan Laurion sairaita ajatuksia, kerron vain, että maan ja kuun kuningas tarkoittaa spirituaalis-taivaallista ihmistä eli ihmistä, joka hallitsee ruumistaan ja on uskon yläpuolella. Vastaavaisuuksien tieteen mukaan maa tarkoittaa ihmisen ruumista, kuu uskoa ja kuningas hallita. Laurio on tyypillinen sokean uskon soturi, joka ei ymmärrä lainkaan Sanaa eikä ole yhteydessä taivaaseen vaan helvettiin. Laurion ”sydämen usko” on itsesuggestio, jolla ei ole mitään tekemistä todellisen uskon kanssa.
    Benjamin Kivilohkare, maan ja kuun kuningas

    Plusääni(2)Miinusääni(3)
 2. Kannattaa lukea myös oheinen Tapio P:n artikkeli. Tämä melkein täydentää tota yo. artikkelia. Paljastuu, että se korona pelkoporno josta olemme varmasti kaikki saaneet jo kylläkseen on ollut ns. tilaustyö.
  https://tapio.blog/yleinen/pelon-politiikka-luo-mukautuvia-kansalaisia/
  varalinkki
  https://oikeamedia.com/o1-168200

  Ohessa lyhyt lainaus tuosta artikkelista:
  ”Hallitus pyrki Saksassa suunnitelmallisesti motivoimaan kansalaisia sulkutoimien hyväksymiseen luomalla väestöön pelkoa. Keväällä 2020 Saksan sisäministeriö tilasi asiantuntijaryhmältä strategiapaperin koronapandemian hallitsemista varten. Strategiapaperi sai nimekseen Wie wir COVID-19 unter Kontrolle bekommen (Miten saamme Covid-19-taudin taudin hallintaan). Se vuosi julkisuuteen huhtikuussa 2020. Strategiapaperi pyrkii luomaan vaikutelmaa, että koronapandemian tuottama uhka on äärimmäisen suuri, ja että uhkan torjumiseksi kansalaisten on suostuttava tiukkoihin rajoituksiin.

  Strategiapaperi suosittelee, että sulkujen toteuttamiseksi yhteiskuntaan on luotava pelon ilmapiiri ja kansassa aikaan saatava ”shokkireaktio”. Ihmisten huomio on siirrettävä pois Covid-19-taudin pienestä tapauskuolleisuudesta ja siitä, että kuolleet ovat pääosin vanhempien ja pitkäaikaissairaiden joukosta.

  Useista uhkaavista kehityskuluista on korostettava pahinta mahdollista: koko yhteiskunta- ja talousjärjestelmän romahtamista, ”jonka yhteiskunnallisia ja poliittisia seurauksia olisi vaikea edes kuvitella”. Koronapandemian uhka on kuvattava yhtä suureksi kuin vuoden 1919 espanjantauti ja vuoden 1929 suureen lamaan verrattava talousromahdus yhteensä. (Mallon & Saalo 165)

  Pahin mahdollinen kehityskulku on strategiapaperin mukaan estettävissä tiukoilla sulkutoimilla, mutta tätä väitettä ei perustella tieteellisesti.

  Strategiapaperi antaa ehdotuksia viestinnästä, jonka avulla ihmiset saadaan pelon valtaan. Ihmisille on kerrottava koronakuolemien kauheudesta (Suom. Mallon & Saalo 165):”

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
 3. Aito kristitty näkee nykyisen sumutuksen läpi ja pitää päättäjien ja kansan suuren osa korona-hulluutta jo selkeänä Lopun Ajan merkkinä. Pelko ja ahdistus kasvaa, mutta samalla myös Jumalan Sanan ymmärtäminen ja siihen turvautuminen. Hyvin pian saavumme tilanteeseen, jossa muuta pelastusta ei ole kuin ylhäältä.

  Kyseessä on eräs niistä suurista eksytyksistä, joista Raamattu varoittaa: ”3 Älkää antako kenenkään millään tavoin eksyttää itseänne. Ensin näet tapahtuu luopumus ja ilmestyy laittomuuden ihminen, kadotuksen lapsi, 4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai palvottavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.” (2. Tess 3-4)

  Raamatussa uudestisyntyneen ihmisen ruumista pidetään Pyhän Hengen temppelinä eli yo. raamatunkohta voi tarkoittaa ruumiiseen asettuvaa vierasta ”jumalaa”. Se voisi olla rokote tai nanoteknologinen implantti, jota palvotaan nyt pelastajana ja jumalana. K-rokotekultti on yltynyt jo vaaralliseksi ja rokottamattomia jahdataan ja vainotaan ja suljetaan ulos kuin ennen vanhaan noitia, spitaalisia tai Natsi-Saksassa väitetysti juutalaisia. Kultti poistaa kannattajastaan sekä järjen että kyvyn suhtautua inhimillisesti ja ymmärtäväisesti toisiin. Se on voimakas eksyttäjä, joka sumentaa sekä aivot että sydämen:

  ”11 Siksi Jumala lähettää heille voimakkaan (”väkevän”, KR 33/38) eksytyksen, niin että he uskovat valheeseen, 12 jotta kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat mieltyneet vääryyteen.” (2. Tess 11-12).

  Koskaan ennen historiassa eivät kaikki maailman maat ole joutuneet yhden ja saman saatanallisen kultin valtaan ja ilmiö on miltei aukottoman globaali. Tämän vuoksi ilmiötä voidaan pitää Lopun Ajan merkkinä. Vaarallisuudessaan kultti on täysin omaa luokkaansa. Sen voima on vastustamaton. Vain Jumalan apu voi tulla kyseeseen. Sitä ennen moni päätyy marttyyrin osaan. Myös uskottomia kuolee kuin kärpäsiä. Osan nujertaa itse rokote. Rokottamattomia surmaavat kulttiin kuulumattomia vastaan asetettavat väkivaltaiset tai poissulkevat kampanjat. Osa sinnittelee yliluonnollisen avun ja turvan varassa, kunnes Herra Jeesus Kristus saapuu ja pyyhkii pois Anti-Kristuksen valtakunnan maan päältä:
  ”Silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa kirkkaudella.” (2. Tess. 8).

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
  1. SITAATTI
   ”11 Siksi Jumala lähettää heille voimakkaan (”väkevän”, KR 33/38) eksytyksen, niin että he uskovat valheeseen, 12 jotta kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat mieltyneet vääryyteen.” (2. Tess 11-12).

   Koskaan ennen historiassa eivät kaikki maailman maat ole joutuneet yhden ja saman saatanallisen kultin valtaan ja ilmiö on miltei aukottoman globaali.
   ………………

   En tiedä kiinnostaako täällä ketään katsoa asioita syvemmälle, mutta tuon mainitsemasi suuren eksytyksen perusta on todellisuudessa siinä, että se on eksyttänyt samalla tavalla jokaisen historian sukupolven. Kirjoitat, että koskaan ennen eivät kaikki maat ole joutuneet…. Tämä on juuri se eksytys, joka toistuu sukupolvesta toiseen. Ei haluta katsoa taaksepäin, vaan oletetaan nykypäivän tapahtumien olevan jotenkin uusia ja erikoisia.

   Tuo ”väkevä eksytys” on tullut täydelliseksi jo kauan sitten, eikä terveessä ymmärryksessä ole enää juuri kukaan ihminen. Lähes jokainen on ostanut melkein kaikki pahuuden koneiston valheet ja samoin ei enää mistään meinaa löytää ihmisiä, jotka eivät jonkinlaista antikristusta olisi itselleen valinneet. Petoksen juuret eivät kiinnosta ihmisiä jostain syystä, ja siksi he aina keskittyvät yksittäisiin valheisiin ilmiselvän kokonaisuuden peittääkseen.

   Koko maailma on pahan vallassa eikä puhdasta totuutta ole missään. Kaikki organisaatiot eivät ainoastaan ole saman pahuuden alaisuudessa, vaan ne on alusta asti rakennettu tuon pahuuden tarkoituksia varten. Ei siis ole niin, että nyt asiat korruptoituvat, tai ovat menossa huonompaan suuntaan. Ei, ainoa muutos jokaisella osa-alueella on se, että pahuus on nyt entistä avoimempaa.

   Sankari pitää nyt löytyä peilistä, muuten seurataan antikristuksia – uusia tai vanhoja, henkilöhahmoisia tai systeemin tai ideologian vaatteisiin puettua. Kaikki yleiset ajatusmallit ovat valhetta, koska tottakai niiden täytyy olla ja miksi ne eivät sitä olisi? Omistajilla ei ole tarvetta ottaa turhia riskejä, ja siksi mikään yleisesti tunnettu ei ole totta.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Ei tarvitse keskittyä yksittäisiin henkilöihin ja miettiä olisiko tämä tai tämä vapaamuurari tai juutalainen tai muu vastaava.

   Riittää tietää, että joku on kuuluisa tai näkyvässä roolissa, tai esiintyy olevinaan ”vallankäyttäjänä”. Kaikki ison profiilin ihmiset maailmassa ovat omistajien sätkynukkeja ja tottelevat joko mielellään tai vähemmän mielellään kaikkia omistajien käskyjä. Ainoa poikkeus, mihin kannattaa erikseen kiinnittää huomiota on henkilöt, jotka eivät ole pahan voimien käskytettäviä. Sellainen jos löytyy niin systeemissä voi olla vielä jotain hyvää potentiaalia. No, kuitenkin sellaistenkin etsiminen on turhaa, koska joka ikinen ”ylhäällä” on korruptoitunut ja mukana pahuudessa. Ei sinne ketään muuta päästetä eikä ole koskaan päästetty. Toiset ovat toisia parempia näyttelemään, mutta jokainen on mätä, koska sitä heidän on välttämättömästi oltava.

   Systeemi on alusta asti ja läpeensä paha; kaikki maailman instituutiot ovat kokonaan mätiä ja sellaiseksi jo alun perin luodut. Ei ole muuta toivoa kuin ihmisten herääminen ja alkaminen toimia ihmiskunnan hyväksi.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Hyvä artikkeli Lauriolta mutta sen tasoa pudottaa tuo loppuosa jossa se muuttuu henkilökohtaiseksi kun kirjoittaja tuo esiin kytköksensä Raamattuun.
  Uskonto on jokaisen henkilökohtainen asia jota ei pitäisi sotkea politiikkaan, ei varsinkaan silloin kun se ilmenee uskona parempaan maailmaan jonka Jumala luo omilleen tuhotessaan ensin tämän pilalle menneen maailman.
  Sellainen ulkoiseen auktoriteettiin nojaava usko, vaikka voikin olla itselle hyödyllinen, ei kelpaa politiikan periaatteeksi kun tarkoitus on omin maallisin voimin ratkaista ihmiskunnan ongelmia.
  Uskonnot hakkeroivat ihmisiä jo kauan sitten. Kirkko sanoi, että jos et tottele Jumalaa, sielusi joutuu helvettiin. Tämän pelon avulla kirkko hallitsi maaorjia vuosituhansien ajan.
  Nyt Covid-mafia sanoo: ellet tottele meitä joudut kotiarestiin, ehkä jopa henkesi on vaarassa.
  Uskonnon vaarallisesta dogmatismista saa hyvän käsityksen tämän linkin artikkelista ja sen kommenteista:
  https://www.unz.com/ldinh/mass-child-sacrifice-in-plain-sight/
  Myös Nwo-mafian ja artikkelissa kuvatun ’Davos-mafian’ toiminta on vaarallista juuri siksi että sen takana on uskonnollisia voimia joiden tarkoitus on vallata koko maailma oman mielivaltansa alle.
  Makow: Covid Tyrannia on Juutalaisuutta
  https://www.henrymakow.com/2021/09/NWO-is-Throwback-to-Totalitarian-Judaism.html?_ga=2.171667944.971507920.1629325034-346964864.1627224119

  Artikkelin kirjoittajan näkemyksestä Kiinan ja Usan yhteistyöstä en ole samaa mieltä. Kiina ei tee sellaista yhteistyötä Usan kanssa joka WEF-mafia haluaa eli se ei myy maataan eikä uhraa kansaansa tuon mafian haluamalla tavalla. Sellaiselle väitteelle ei ole realistista perustaa, se on propagandaa jota korporaatioiden (finanssimafian) omistama länsimedia koko ajan tekee. Venäjä ja BRICS-maat eivät myöskään ole yksinapaista, sionistisen wef-mafian hallitsemaa maailmanjärjestystä tukevia maita. Ne haluavat pysyä suvereeneina ja omista asioistaan päättävinä ja tehdä yhteistyötä kaikkien kanssa.
  https://www.globaltimes.cn/page/202111/1238282.shtml

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
  1. Laitostuneesta uskonnosta tai kirkkokunnista ei ole ollut apua korona-kultin pysäyttämisessä. Korona-kultti on uskonto, jonka syntymisen ja voiman voi selittää ainoastaan yliluonnollinen pahuus. Maallistumisen seurauksena ihmiset eivät pysty käsittämään yliluonnollista pahuutta. Sen sijaan naureskellaan salaliittoteorioille, koska ei ymmärretä, että pidäkkeettöminä henkivallat voivat koordinoida laajoja salahankkeita ihmiskunnan pään menoksi. Siksi korona-kultin vaarallisuuttakaan ei ymmärretä. Nähdään vain erillisiä ilmiöitä ja pähkähullujen toimenpiteiden katsotaan johtuvan viranomaisten vastuuntunnosta. Vain asiaan tarkemmin perehtynyt havaitsee, että taustalla on globaali pakottava ohjelma, jota vedetään korkean hierarkian läpi ylhäältä alas ja jolla ei ole mitään tekemistä terveydenhoidon kanssa. Korona-kultti on aiheuttanut jo satakertaiset vahingot kansojen terveydelle verrattuna siihen, että kansalaisten olisi annettu itse hoitaa sairaus normaaliin tapaan. Tosin suomalaiset on ehdollistettu niin avuttomiksi, että terveysviranomaisia huudetaan apuun jo pienessä flunssassa tai jos tulee naarmu ihoon. Kaikkein kauheinta on kohdata ”rokottamaton” ihminen. Eihän tällainen kansa ansaitse muuta kuin orjuuden.

   Korona-kultin vastustus on ollut tehokkainta maissa, joissa kristinuskon vaikutus on yhä vahva. Näitä ovat mm. USA:n raamattuvyöhykkeen osavaltiot, joissa hallinto, kansanedustuslaitos tai paikallistason hallinto eivät ole täysin sortuneet kultin asiamiehiksi. Älykkäitä ja moraalisia yksilöitä on väestössä aina liian vähän. Tarvitaan joku laitos, joka välittää oikeudenmukaisuuden ja järjen sanomaa myös laajemmin kansalle. Itse näen suoran yhteyden kristinuskon rappion ja saatanallisten kulttien nousun välillä. Näiden jumalia ovat Mammon eli rahan palvonta sekä Molok-kultti, jossa lapsia ja viattomia uhrataan. Nämä ovat keskeisiä kasaarijuutalaisten harjoittamissa ja levittämissä kulteissa. Kristinuskon turmelu ja pois hävittäminen on ollut heille keskeinen tavoite. Eräs keino on vedota ihmisten älylliseen turhamaisuuteen ja uskoon siitä, että he pärjäävät ja selviävät ilman uskoa Jumalaan.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
  2. Näet täydellisesti uskonnon läpi, joten miksi et näe samalla lailla maailmanpolitiikan läpi, joka on yksi tämän päivän uskonnoista? Kaikki instituutiot ovat uskonnollisia ja perustuvat samaan pelkopropagandaan ja valheellisen toivon luomiseen tottelevaisuuskultin kautta. Jokainen osa yhteiskuntaa on yksi lonkero pedon systeemissä, jonka ainoa tehtävä on hallita meitä. Menetelmät ovat joka puolella samat – samat vanhat uskonnolliset menetelmät.

   Maailma ei ole osittain korruptoitunut vaan kokonaan. Suomalaiset jäävät nyt kovin pahaan rakoon, kun täälläkin ihmiset, joiden pitäisi toimia muiden paimenina ovat langenneet kaikenlaisiin uskontoihin, eivätkä edes erota niitä uskonnoiksi.

   Äänestetään, järjestetään mielenosoituksia, uskotaan näkymättömiin vihollisiin ja terroristeihin ja vihollisvaltioihin ja orgaaniseen talouteen ja vielä vaikka mihin. Emme me tule koskaan pääsemään millään tapaa eteenpäin niin kauan kuin tuijotamme yksittäisiä valheita ja kiistelemme siitä mikä valhe on valhe kenellekin.

   Ne ovat valheita kaikki ja totuus ei tule valtavirrassa koskaan edes puheeksi.

   Jos jokin ajatus on valtavirralla TIEDOSSA niin se on väärä. Myös näennäisesti keskenään ristiriitaiset ajatukset.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Suosittelen katsomaan David Wilcockin haastatteluvideota. Se on ilman teksitystä mutta voi kysyä apua tulkkaamisessa.
  Se on lähes 3 tuntinen. VAROITUS. Siinä käsitellään aika ” korkealentoisia ” asioita mutta todella mielenkiintoinen. Siinä puhutaan myö joitain asioita mitä oli tuossa yllä olevassa artikkelissa. Kannattaa katsoa se avoimin mielin.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
   1. Kerroksia on enemmän kuin haluat olettaa. Kontrolloidun opposition edustajien vanha kikka on osoitella sormella toisiaan. Silloin molemmat saavat enemmän näkyvyyttä ja yhä useampi tutustuu heidän väitteisiinsä, vaikka ensin epäillenkin. Totuus on syvemmällä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Benjaminille; Kyllä Laurio on ihan tarpeeksi juutalaisuuden roolia tuonut esiin aiemmin. Mutta tuo Fuellmich on mahdollisesti myös kontrolloitua oppositiota eikä siten tuo haastatteluun vieraita jotka puhuisivat koko totuutta. Sen sijaan tuo holohoaxereita kuten Vera Sharav ja Zelenko jne.

  http://historyreviewed.best/index.php/from-germany-reiner-fullmich-the-installed-controlled-opposition/

  Klaus Schwabin taustaa:

  https://threadreaderapp.com/thread/1445844801551699969.html

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Juristit ovat vannoneet valan valtiovallalle. Heille myös maksetaan korkeita palkkioita, ja yhteiskunta pitää heitä ”arvossa”. Onko jollekulle silti yllätys, että he palvelevat järjestelmän etua? Joku yksittäinen voi yrittää räpiköidä vastaan, mutta sellaiset ajetaan rajusti alas. Tämä Reiner on saanut pitää edelleen jopa toimilupansa.

   Onko mihinkään tuomioistuimeen toimitettu haasteita tms. kirjelmiä? Onko missään todisteita siitä, että oikeusjuttuja olisi vireillä?

   Tälle Fullmichille luotiin uskottavuutta Dieselgaten avulla, kuinka hän mukamas sai Volkswagenin ”polvilleen”. Minäpä kerron teille nyt salaisuuden. VW:n ”päästöhuijaus” oli poliittinen kikka. Tarkoitus ei ollut hyötyä rahallisesti, vaan ajaa maailmanlaajuisesti alas dieselmoottorit. Ne ovat nähkääs liian taloudellisia ja kestäviä. Jotta ihmisten liikkumista päästään tehokkaasti rajoittamaan sähköautojen avulla, on paras kilpailija, eli dieselauto, saatava pois häiritsemästä. Jokainen autonvalmistaja maailmassa on kartellissa mukana, muuten ei saa olla olemassa. Mikä tahansa valmistaja olisi voitu valita ”uhriksi” tässä näytelmässä. VW valittiin siksi, koska se on niin vahva. Sen selviytyminen imagoiskusta oli jo etukäteen varmaa ja samalla operaatiolle saatiin paljon julkisuutta. Nyt pahat dieselautot on jo melkein kuopattu ja kohta tyrkytetään pakolla sähköautoja, joiden käyttö onnistuu vain rajallisilla alueilla.

   Tuo kv-lakimiesryhmä tekee jopa yhteistyötä Kennedyjen kanssa, jotka ovat aina olleet aivan kusetuksen keskiössä kiillotettuine mediaprofiileineen ja lavastettuine kuolemineen.

   Emme takuulla pääse puusta pitkään missään asiassa ellemme nyt pikku hiljaa ala heräillä unestamme. Koko systeemi on Hollywood-show eikä missään ole organisoitua vastarintaa. Jos sellaista joskus syntyy, se ei tule julkisuuteen ja jos tulee, sitä kutsutaan terroristidiktatuuriksi eikä lakimiesryhmäksi.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 7. Voin sanoa Vesa-Ilkka Laurion näkemyksille aamenen. Niin syvällistä!

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 8. Tässä hieman faktaa ivermektiinia ja hydrokloridia suositteleville idiooteille,
  Ei ole mitään Covidia aiheuttavaa parasiittiä tai virusta, jota tässä pitäisi alkaa myrkyttämään kehosta pois.

  https://www.bitchute.com/video/3GGjYlLVqP4g/

  Suurinosa puhuu läpiä päähänsä asian tiimoilta tai suoranaista paskaa. Netissä leviää mitä villeimpiä juttuja ja niihin tartutaan, levitetään niitä sitten kahta kovemmin eteenpäin. Kuten täälläkin tapahtuu. Kaikenlaiset hullut kaivautuvat koloistaan ulos näinä hulluina aikoina.

  Ei tunnuta ymmärtävän ihmisen elimistön toiminnasta yhtään mitään. Edes lääkärit eivät ymmärrä, että flunssa ei ole varsinainen virusperäinen sairaus, vaan kuten videossakin sanotaan, kehon oma puhdistusreaktio. Ja jos siihen ottaa lääkkeeksi tota myrkyllistä ivermektiiniä, niin puhdistettavat toksiinit vain lisääntyy, ja tapat hyödylliset mikroeliöt ja katastrofi on valmis. Tätä on lääketiede – pelkkää katastrofia.

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
  1. VAARALLISTA TYPERYYTTÄ
   Ivermektiinin ja hydroksiklorokiinin hylkääminen sen tähden, että viruksia ei muka ole, vaan että sairaudet ovat vain kehon ”puhdistautumisreaktioita”, on mitä vaarallisinta typeryyttä. Tosiasia on, että niiden käyttö on pelastanut tuhansia ihmisiä vakavalta covid-taudilta ja kuolemilta. Tämä on kliinisesti todistettu. Stefan Lanka -uskovaiset menevät typeryydessään niin pitkälle, että kieltävät virusten ja bakteerien aiheuttavan sairauksia, vaikka juuri virusten ja bakteerien on todistettu lukemattomin tavoin aiheuttavan sairauksia. Mutta sokea usko on aina vaarallista. Vaikka PCR-testi antaa 97 % vääriä positiivisia tuloksia, sairastuvat kuitenkin monet flunssaan ja jotkut saavat vakavia oireita, jotka ivermektiini ja hydroksiklorokiini parantavat. Lääketieteessä on paljon harhaa johtuen siitä, että se palvelee lääkefirmojen etuja, mutta ei kaikki ole harhaa, vaan osa lääketiedettä on myös oikeassa. Uskominen ”puhdistautumisreaktioihin” on samanlaista kuin uskominen Jeesuksen ”sijaiskärsimykseen”, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
   https://www.ossitiihonen.com/
   http://sinikkatyynela.blogspot.com/
   https://www.elinahytonen.fi
   https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(3)Miinusääni(8)
   1. Korona on joillekin vaarallinen influenssan muoto ja nopea reagointi oireisiin olisi voinut estää vakavampia sairastumisia ja erityisesti sairaalaan joutumista. USA:ssa sairaalaan joutuminen hengitystie- tai koronaoireisena voi merkitä jopa kuolemaa, koska siellä sairaalan käyttävät Remdesivir-nimistä erittäin vaarallista viruslääkettä. Remdesivir on tohtori Faucin lempilapsi. Sen väitetään tuhoavan munuaisia, minkä vuoksi vettä kertyy elimistöön ja keuhkoihin ja sairastuneet tukehtuvat koronakauhukertomusten esittämillä tavoilla. Korona-kampanjalle on ollut erityisen tärkeää saada USA:n kuolinluvut näyttämään pahoilta. Muissa maissa riittää pelkkä median valehtelu ja liioittelu taudin vakavuudesta.

    USA:ssa vaadittavan kuolinkertoimen vuoksi tepsivät ensihoitot kuten vitamiinit, ivermektiini tai ”hydroxychloroquine” eli HCQ on täytynyt lyödä lyttyyn. Tehokkaiden lääkkeiden olemassaolo estäisi myös ’EUA’-hätätilahyväksynnän myöntämisen k-rokotteille. Eli poliittiset motiivit sopivien ensihoitolääkkeiden syrjäyttämiselle ovat olleet olemassa. Jokainen järkevä lääkäri on todennut, että tehokas ensi- ja kotihoito oirehtimisen alussa olisi ollut (ja on yhä) paras keino välttää koronaflunssan vakavampia oireita. Tämä olisi ollut kuitenkin kampanjan päämäärien vastaista, joten valtamediassa ensihoidot on julistettu vaarallisiksi tai jopa laittomiksi. Kanadassa ivermektiiniä tai HCQ:ta ei saa edes reseptillä apteekeista. Näin kävi myös New Yorkin osavaltiossa. Tästäkin havaitaan minkäasteisia rikollisia koronakampanjoijat ovat.

    Plusääni(2)Miinusääni(2)
    1. Sinullekkin, ivermektiini ja hydroxychloroquine ovat loiseliöiden häätämiseen tarkoitettuja lääkkeitä, eli myrkkyjä – tajuatko ? Myrkkyjä. Mihin ihmeeseen sinä näitä loismyrkkyjä nyt tarvitset? Mitä sinä aiot näillä myrkyttää pois ? Ei edes ole mitään virusta – ja vaikka olisikin – ivermektiini ja hydroxychloroquine eivät tehoa niihin. Eivät tuhoa niitä. Katso vielä kerran tämä ao. linkittämäni video. Linkitän sen tähän – siis vielä kerran näille idiooteille, koska ne kommentoivat tätä asiaa katsomatta koko videota !!!

     https://odysee.com/@spacebusters:c9/IVERMECTIN:0c5

     Ei siis edes ole mitään koronaa – eli Covid19 tautia – on vain maailmanlaajuinen petos, jossa aivan tavallinen flunssa on nostettu median toimesta framille, ilman että siihen sairastuu yhtään enempää ihmisiä – kuin normaalisti. Katso edes tilastot läpi – niin ehkä tajuat! https://www.ossitiihonen.com/2020/10/31/koronarealismia-kootusti/

     Rokote on se – joka on voinut nyt aiheuttaa kaaoksen sairaaloihin ja kohta jopa enenevässä määrin vaikuttaa tilastoihin:
     https://www.ossitiihonen.com/2021/11/23/koronarokote-nostaa-kuolleisuutta/

     Ennen rokotetta – eli 2020 – ei ollut edes mitään ylikuolleisuutta. Silmä käteen.

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
     1. Manipulaatio on ollut korona-kampanjassa niin laajamittaista ja taitavaa, että on aivan mahdollista, ettei mitään uutta virusmuotoa ole edes olemassa. Korona olisi siten vain influenssaviruksen nimeämistä uudelleen eli jokavuotinen flunssa tai vakavampi influenssa on kampanjassa nimetty uudelleen koronaksi. Rokotteiden myötä saadaan nyt kuitenkin jotain uutta ja aitoa oirehtimista, mikä tietenkin miellyttää koronafanaatikkoja.

      Normaali ilmiö on siis muutettu median voimalla vaaralliseksi uudeksi ilmiöksi, joka vaatii rajua poliittista reagointia ja aikanaan talousjärjestelmän uudelleenkäynnistystä Klaus Schwabin visioiden mukaisesti. Tarinat laboratoriossa kehitellystä uudesta ’gain-of-function’ bioase-muunnoksesta voivat olla pelkkää tarua nekin. Koronaopposition päälinja pitää kuitenkin bioase-versiota todellisuutena. Oppositiotoiminnan suhteen ei ole suurta merkitystä sillä uskooko flunssan tai ”koronan” olevan peräisin viruksista tai elimistön puhdistautumisesta.

      Itse pidän nykyisiä koronatoimenpiteitä järjettöminä ja yksinomaan poliittista dystopiaa tavoittelevina. En kannattasi niitä, vaikka liikkeellä olisi joku oikeasti vakava tartuntatauti. Ihmisillä on oltava oma vastuu terveydestään, muuten kaikki muuttuu keskusjohtoiseksi totalitarismiksi. Totalitaristit voivat aina loihtia ilmoille jonkun taudin tai variantin, jolla voivat perustella törkeytensä. Australia on tästä hyvä esimerkki. Siellä eivät edes viralliset korona-luvut oikeuttaisi kansalaisten ihmisarvoa loukkaaviin toimiin. Se, että ihmiset ovat laajasti lähteneet kannattamaan tai jopa vaatimaan ankaria toimenpiteitä kertoo vain sen, että massat ovat valmiita orjuutettavaksi ja saavat koronassa ansionsa mukaan.

      Tämä massojen typeryys on aiheuttanut itsessäni sen, etten näe mitään toivoa niiden heräämisen suhteen. Koronatotalitaristit ovat jossain määrin jopa oikeassa määritellessään massat ”hyödyttömiksi syöjiksi”. Nyt he käyttävät näitä manipuloituja massoja taitavasti hyödykseen ja kaikupohjana omalle politiikalleen. Koska mitään laajaa heräämistä ei tapahdu, niin ainoa pelastus näyttäisi olevan yliluonnollinen Jumalan puuttuminen asiaan. Itse en voi jakaa samaa elintilaa koronauskovaisten kanssa, en edes silloin, vaikka hulluus laantuisi. Kuinka voit koskaan luottaa ihmiseen, joka kannattaa jotain ulkonaliikkumiskieltoja, pakkorokotuksia tai tarpeettomia lasten rokottamisia? En pidä heitä edes ihmisinä sanan täydessä merkityksessä. Ihmiskunta on tullut tienhaaraan ja osa lähtee nyt eri suuntaan kuin toiset. Ehkä korona onkin siunaus, koska sen seurauksena pääsee tavalla tai toisella eroon paskiaisista ja rasittavista typeryksistä. Tietenkin toivon, että moni heistäkin herää todellisuuteen ja aitoon ihmisyyteen joko viruksiin uskoen tai niihin uskomatta. Tätä Jumalakin toivoo eikä ole pitkävihainen ja on valmis antamaan anteeksi pahimmallekin massamurhaajalle, jos aito kääntymys tapahtuu. Ei pidä kuitenkaan olla naiivi massamurhaajien suhteen, koska moni heistä on käytännössä muuttunut demoniksi, joille ei ole mitään pelastusta tarjolla. He eivät itsekään sitä halua.

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
     2. W.R. kirjoittaa erittäin hyvin ja viisaasti. Tätä kaivataan lisää.

      Vastarinnan yhtenäisyys on tietenkin tärkeää, mutta samalla ei saa unohtaa miten huolellisesti valeoppositio on rakennettu. Kun ”vastarinnan” suuri joukku seuraa valejohtajia ja uskoo heidän teeseihinsä, niin se on suuri riski, koska valeopposition seuraavaa kulkusuuntaa emme tiedä.

      Olen hyvin tietoinen, ettei jankuttaminen ole hyväksi, mutta nyt on silti entistä vahvemmin nähtävissä se, minkä jo alkukeväällä 2020 oivalsin: ne jotka uskovat koronan olevan todellinen tai ylipäänsä mahdollinen ilmiö tulevat olemaan suuressa vaarassa. Maailma on nyt täynnä juttuja siitä, kuinka rokotteet tuottavat uusia viruksia ja heikentävät ihmisten vastustuskykyä jne. Näin ihmisten tautipelko vain kasvaa ja kasvaa rokotusten levitessä, eikä ollenkaan osata tajuta, että se rokote juuri itsessään aiheuttaa nuo kaikki ongelmat. Ihmiset voivat lopulta ottaa piikkejä, koska kuvittelevat ettei muuten voida saavuttaa vastustuskykyä. Koko ajan rokotteet tekevät ”viruksesta” vielä rajumman, ja lopulta ei enää uskalleta olla ”suojautumatta”. Tätä kehitystä vihollinen ajaa, ja sen takia strategia täytyy ymmärtää oli sitten biologiasta mitä mieltä tahansa.

      Toinen äärimmäisen tärkeä asia on valeopposition monikerroksisuus. Ei kai pitäisi tässäkään olla yllätys, että operaatio on huolellisesti suunniteltu? Kaikki aikaisemmatkin operaatiot on suunniteltu huolellisesti ja siksi moni ei nyt huomaa ilmiselviä harhaanjohtajia. Todella moni uskoo vielä juristeihin ja poliitikkoihin, vaikka heidän koko olemassaolonsa tarkoitus on vain ja ainoastaan ylläpitää illuusioita, joiden avulla meitä hallitaan.

      Nytkin on virallisväki, sitten ensimmäisen tason valeoppositio, sitten toisen tason valeoppositio ja jopa kolmannen tason valeoppositio. Nämä eivät ole koskaan paljastuneet suurimmalle osalle ihmisistä, joten he eivät osaa kiinnittää huomioita niiden varomiseen. Luulevat raukat, ettei tällaisia ole edes olemassa. Valitettavasti kuitenkin on. Totuutta saadaan monista lähteistä, mutta kehenkään ei voi suoraan luottaa. Yhteistyö kuitenkin vaatii kompromisseja – mutta ne on tehtävä yhteistä päämäärää varten. Valeopposition päämäärä ei lopulta tule olemaan sama kuin meillä, jotka haluamme aitoa vapautta ja ihmisoikeuksia. Siksi pitää olla hiton tarkkana kuka sanoo ja tekee mitä. Sota on pitkä ja siinä monta mutkaa matkassa, suurin osa niistä ennalta käsin suunniteltuja.

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
 9. Meillä on esim. nuo vapaamuurarit, ja sitten jotkut väittävät pokkana, ettei salaliittoja ole. Noiden denialistien mielenlaatua olisi hyvä tutkia, vai onko ylipäätään tosiasioiden tunnustaminen niin vaikeaa, tuskallista, pelottavaa tms., että suurin osa ihmisistä ei siihen kykene?

  Mitä tuohon raamattukeskusteluun tulee, olen sitä mieltä, että tarvitaan oikea, todellinen uskonpuhdistus. Raamatun pitämien jonkinlaisena uskon käsikirjana satoine eri tulkintoineen, sotkee asioita entisestään, loputtomasti. Kristinuskoa ei varsinaisesti ole, siinä on aivan liikaa vanhatestamentillista hapatusta = juutalaiskristillisyys, jumalana Jahve. Tätä ei pelasta väite, että Mooses oli ”kristitty” tms.

  Nostan kädet pystyyn. Jumala armahtaa jos on armahtaakseen, me maan matoset yritämme parhaamme ja jokainen uskova tulee ”autuaaksi” omallaan, kuten taisi Kaarle Suuri viisaasti todeta. Piste.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
  1. ”onko ylipäätään tosiasioiden tunnustaminen niin vaikeaa, tuskallista, pelottavaa tms., että suurin osa ihmisistä ei siihen kykene?”

   >> Juuri tästä on kysymys. Sitten nekin harvat jotka heräävät, nappaavat vain yhden sinisen pillerin tilalle toisen sinisen pillerin. Perustukset halutaan pitää kunnossa eikä mieleen tule, että nekin ovat huijausta. Saman valheen päälle on rakennettu monta eri näköistä tornia, joissa kiistelevät ”totuuden tavoittelijat” kuikuilevat ja huutelevat toisilleen solvauksia kuinka nuo toiset ovat hirveästi harhassa.

   Mutta kaikki he ovat harhassa, koska eivät ole halunneet luopua koko valheesta, vaan ainoastaan pikku palasista siellä ja täällä. Se on kuin yrittäisi purkaa kivilinnaa hammasharjalla.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat