Katso kuvat – tästä Palestiinan konfliktissa on kyse!

Sosiaalisessa mediassa leviää kaksi kuvaa, jotka selittävät kaiken oleellisen Israelin sodasta Palestiinaa vastaan. Israel perustettiin väkivaltaisesti ja ilman alkuperäisväestön suostumusta.

Toisessa kuvassa kysytään retorisesti, suostuisivatko esimerkiksi ranskalaiset siihen, että vieras kansa riistäisi heidän kotimaansa. Suostuisivatko suomalaiset?

ransk34343palst33r3

8 kommenttia

 1. Vähän hassu vertaus, koska meitähän jo nimenomaan korvataan vieraalla väestöllä. Alueita ei ehkä varsinaisesti valloitella, mutta valkoinen väestö korvaantuu vieraalla. Lopulta koko maa on heidän ja valkoiset eurooppalaiset joutuvat vieraidensa sharia-lakien armoille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. HS (Suomen johtava siionistimedia) näyttää mallia.

  Kahden suomalaisen Afganistanissa murhatun naisen uutisointi oli syvällistä ja laajalla kammalla (ja hyvä niin), mutta kun juutalaisvaltio oli samaan aikaan murhannut 15 ihmistä SAIRAALAN pommituksessa (ja mukana kansainvälisiä avustustyöntekijöitä) Gazassa niin tämä uutinen ikään kuin unohtui.

  Lisäksi huomatkaa, että muslimit/palestiinalaiset/goyimit (me mukaan lukien) ovat aina ikään kuin luonnostaan pahoja ja heidän tekojensa motiivit ovat pahoja/ilkeitä/sairaita ja heistä maalataan aina ikään kuin ei-ihmismäinen kuva, mutta jos tekijä on juutalainen niin hän suree pahaa tekoaan etukäteen ja pommittaa sairaalaa vain, koska se on ehdottoman välttämätöntä. Juutalainen murhaa vain, koska se on välttämätöntä ja koska uhri ansaitsee tulla tapetuksi. 🙂

  Juutalaisvaltio ylpeilee sillä, että se pystyy ampumaan miehittämättömien lennokkiensa Hellfire-ohjukset (kuinka osuva nimi: Hellfire-ohjus Israhellistä eli Helvetin Tuli-ohjus Helvetistä palestiinalaisten niskaan) tarkalleen silmämunien väliin, mutta kuinka ollakaan, ”vahingossa” eilen Helvetin Tuli osui YK:n sairaalaan. Voi voi, kyllä varmaan oli jo etukäteen pyydetty anteeksi Jumalalta kyynelissä silmin.

  Voi voi, meidän hyvää ja moraalista juutalaistamme, joka kärsii… Voi voi voi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Tämän päivän Turun Sanomissa Israelin suurlähettiläs perustelee kauniisti, kuinka palestiinalaisten siviilien loputon tappaminen on vain ihan normaalia ja arkista puolustautumista terroristeja vastaan. Juutalaisterrorismi on itsepuolustusta, mutta Hamas on taas järjestö, joka pitäisi heti kieltää.

  Näin se menee. Tämä on siionismia.

  Minulla on ehdotus ratkaisuksi:

  Tehdään, kuten juutalaiset ovat opettaneet meille.

  Sortaja hyvittää sortonsa. Totaalisesti, kuten ns. ”natsit” ja kaikki valkoiset ihmiset ovat tehneet juutalaisille.

  Ensinnä, juutalainen lunastaa rahalla kaiken maan, jonka se palestiinalaisilta varasti. Täyteen hintaan – ja heti.

  Toiseksi, juutalainen korvaa ja korvaa ja korvaa seuraavat sata vuotta palestiinalaisten kärsimyksiä. Mikään maailman raha ei riitä, vaan nyt mennään polvilleen ja itketään ja pyydetään anteeksi siviilien tappamista. Käydään palestiinalaisten haudoilla ja nyyhkytetään, ja pyydetään anteeksi. Voi sitä itkun määrää, kun nyt pitää löytyä.

  Tehdään elokuvia Jeninin kylästä, Shabrasta ja Shatilasta ja jokainen juutalaislapsi opettelee isiensä ja äitiensä synnit ulkoa ja häpeää heidän tekojaan. Itku kurkussa pitää juutalaislasten myöntää suuri häpeänsä.

  Siitä alkaa Sovitus. Sadan vuoden päästä katsotaan, mihin se riittää, jos mihinkään.

  Swidu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Minusta jokaisen maan, joka osallistui rikoksiin Saksaa kohtaan, olisi korvattava saksalaisille tehtyjä vääryyksiä seuraavat sata tai kaksisataa vuotta. Saksalaisile tehtyjä konnuuksia ja saksalisvastaista valehtelua olisi opetettava kouluissa ja mediassa eli korjattava kaikki valheet ja opastettava, miten konnankoukut tehtiin. Tämä olisi erittäin tervettä keskeiseksi älämölön aiheeksi täysin valheellisen holohölinän sijaan. Nimenomaan se olisi korjattava. Samoin holokorvaukset tietenkin maksettava takaisin korkoineen siltä osin kuin ne ovat huijaukseen perustuvia tai kohtuuttomia. Sivuaiheena voisi tietenkin olla palestiinalaisten kärsimykset. Kaiken kaikkiaan Englannsta ja USA.sta ja sittemmin N-liitosta/Venäjältä ja Israelista johdettu valehtelu olsii kumottava ja aletava palvoa eliitin vääryyksien korjaamista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. ”Sosiaalisessa mediassa leviää kaksi kuvaa, jotka selittävät kaiken oleellisen Israelin sodasta”

  Täh???

  Ja juuri luin kuinka sosiaalinen mediakin on juutalaisten / siionistien omistuksessa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. John F. Kennedyn mukailluin sanoin: ”Ich bin ein Palestiner!”

  Suomi ja suomalaiset tietävät minkälainen on pienen kansan osa suuren ylivoimaista aggressiota vastaan.

  Suomi on kuin Palestiina ja Israel in täsmälleen kuin juutalaisbolshevistinen kauhuvaltio eli Neuvostoliitto.

  Juutalaisbolshevistinen Neuvostoliitto pommitti samalla tavalla raukkamaisesti siviilejä kaupungeissa. Juutalaisbolshevistinen Neuvostoliittokin valehteli Suomen uhkaavan juutalaisbolshevistista Neuvostoliittoa ja sai tästä syyn hyökkäykselleen.

  Minä en voi identifioitua juutalaisvaltion juutalaisten kanssa. Mitä samaa minulla voisi olla heidän kanssaan? Heidän paljonpuhuttu demokratiansa? En halua olla osa ”demokratiaa”, joka aamusta iltaan pommittaa alkuperäisasukkaita, kuten juutalaisbolshevistinen Neuvostoliittokin teki. Heidän, juutalaisvaltion juutalaisten, paljonpuhuttu suvaitsevaisuus? Sallikaa minun nauraa. Maan päällä ei ole toista kansaa, joka olisi noin suvaitsematon, noin rasistinen, noin totaalisen brutaali. Tuollaisen ihmishirviökansan kukaan ei voi identifioitua.

  En voi identifitoitua kansan kanssa, joka hurraa mäen päältä piknikillä, kun miehittämättömät lennokit tappavat naisia ja lapsia. Ei, en tunne noita ihmisiä ihmisiksi, he ovat ihmisraunioita, jotka ansaitsevat halveksuntani.

  Ich bin ein Palestiner !

  Identifioidun kansan kanssa, joka ei antaudu hirviön edessä, vaan taistelee pystypäin ylivoimaista vihollista vastaan. Tunnen mitä syvintä myötätuntoa näitä taistelijoita kohtaan ja toivon, että koittaa aika, jolloin tässä maailmassa jaetaan oikeutta ja hirviöt saavat rangaistuksensa.

  Ich bin ein Palestiner!

  Piste.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Stubb on sionisti ja sionistien rahoittama ja valtaan laittama marionettinukke.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat