Katupartio maahanmuuttajarikollisuutta vastaan Helsingissä

Kansallismielinen Suomen Vastarintaliike järjesti Helsingissä lauantaiyönä katupartiointia. Väkivaltaiset maahanmuuttajajengit ovat pahoinpidelleet, puukottaneet ja ryöstäneet suomalaisia lapsia ja nuoria ilman, että paikalliset olisivat aiemmin puuttuneet rikollisuuteen.

Magneettimedia on kirjoittanut Helsingin katuväkivallasta artikkeleissa ”Maahanmuuttajajengit, media ja viranomaiset” sekä ”Valtamedia puolustelee Helsingin väkivaltaista maahanmuuttajajengiä”. Alla kappaleita Vastarintaliikkeen tapahtumatiedotteesta.

”Maahanmuuttajien järjestäytynyt ja rasistinen väkivalta pääkaupunkiseudun suomalaislapsia vastaan nousi otsikoihin tällä viikolla. Vastarintaliikkeen aktivistit jalkautuivat Helsingin kaduille ennaltaehkäisemään suomalaisvastaista rikollisuutta.

Vastarintaliikkeen tehtävä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa on toimia kantaväestöä puolustavana, innostavana ja aktivoivana toimintaryhmänä. Kun Tukholmassa puhkesi viime vuonna rajuja maahanmuuttajamellakoita, oli Ruotsin Vastarintaliike järjestämässä kansalaiskaartitoimintaa ruotsalaisten turvaksi. Helsinkiä koskevan uutisoinnin jälkeen lukuisat suomalaiset alkoivat keskustella sosiaalisessa mediassa katupartioinnista. Tehokas partiointi vaatii rohkeutta, järjestäytymistä ja kokemusta, joita Vastarintaliike voi tarjota kaikille toiminnasta kiinnostuneille suomalaisille.

Valtamedia, poliisijohto ja vasemmistolaiset sosiaalityöntekijät ovat tehneet kaikkensa, että maahanmuuttajien väkivaltarikosten rasistinen luonne saataisiin piilotettua suomalaisilta. Jo alkuviikosta Internetiin kuitenkin vuosi sosiaalityöntekijä Marko Timosen poliisille laatima sisäinen tiedote, jossa kerrottiin selvin sanoin, että väkivalta kohdistetaan suomalaisiin ja että syylliset olivat ”etnisiä ryhmittymiä ja romaneja”. Koimme, että on tärkeää, että suomalaiset jalkautuvat Helsingin kaduille ja antavat selkeän viestin suomalaisia inhoaville maahanmuuttajille. Jo maaliskuussa järjestimme viikon mittaisen kampanjan, jossa muistutimme suomalaisia, että selvästi suurin osa rasistisesta rikollisuudesta maailmalla kohdistuu valkoisiin ihmisiin. Etelä-Afrikassa väkivalta on kärjistynyt jo valkoisten kansanmurhaksi.

[…]

Tahdomme esimerkillämme kannustaa kaikkia suomalaisia toimimaan kotikaupunkiensa kaduilla oman yhteisön viihtyvyyden ja turvallisuuden puolesta! Suomen ongelmia ei valitettavasti ratkaista sosiaalisessa mediassa ja Internetin keskustelupalstoilla – tarvitaan järjestäytynyttä kansalaistoimintaa.”

 

Lähde: Kansallinen Vastarinta

20 kommenttia

 1. Uusnatsit kaduilla eivät ratkaise, vaan luovat lisää ongelmia. Tällaista toimintaa ei Suomeen kaivata.

  Plusääni(2)Miinusääni(6)
  1. No, itsehän olin näiden jatkuvien väkivalta ja ”knockout”-peliuutiste tiimoilta vahvasti sitämieltä että nyt kaikki työttömät ja eläkeläiset vois mennä sinne kaduille valvomaan tilanteita ettei kenenkään tarvitse olla yksin joukon uhrina.

   Mulla ideassa oli aivan samantekevää kuka sitä väkivaltaa tekee ja kuka sitä heikkoa on puolustamassa ja keitä ne väkivallan tekijät ovat.

   Minkä takia tähän piti nostaa uusnatsit esille? Miksi tästä piti tehdä ihonväri-keskustelu? En kaipaa rasisteja enempää.

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
 2. Uusnartseja todella tarvitaan, koska muuten kommunistit ottavat ne haltuun kuten yrittivät Weimarin tasavallassa. Kommunistit värväävät mamut tai Suomessa vastoinpäin. Näin syntyy uusi rikollisarmeija, joka pitää kuria kaduilla ja ryöstää ja pieksee ihmisiä poliisin katsoessa vierestä ja juutalaiseliitin kätyrien ohjeiden mukaan.

  Vai oletko joku punikki, jonka toimia tällainen uhkakuva häiritsee ikävästi?

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
   1. Siis ottavat kadut haltuun. Siksihän tätä väkivaltaa juuri siedetään, kun eliitti usuttaa mamut ja komukat väärinajattelijoiden js ohikulkijoiden kimppuun luoden turvattomuutta ja jättäen ihmiset rikolisten armoille. Näinhän se on muuallakin Euroopassa ja länsimaissa. Mamujengit ja ghetot ovat myös rikollisuudne pesiä ja mafiahan pyörii kaikkialla juutalaisten taskuun pääasiassa. Lisäksi luodaan henki ja kirjoittamaton laki, jonka mukaan kantikset ovat alempiarvoisia ja heidäön kulttuurinsa tuöee tuhoutua. Vasemmistolaisuushan opn yhtä kuin kulttuurin ja ihmisyyden tuhoaminen ja JWO.

    Plusääni(3)Miinusääni(2)
    1. Totta.

     Antifa on sama kuin lobotomia. Kun tarkkailee näitä rotunsa pettureita niin surkean näköistä sakkia on, aivan objektiivisestikin. 🙂

     Mutta tässä mamuväkivallassa piilee uskomaton mahdollisuus. Kansalaiset ovat herkkiä sille, että heidän lapsiaan pahoinpidellään.

     Voimakkaat ”Identitarian”-porukat, jotka erottuvat ja näkyvät luovat aidon vaihtoehtonäkymän antifaryömimiselle ja rikollisten palkitsemiselle.

     Lisää partioita! Lisää selkärankaa! Lisää miehiä !

     Siitä se lähtee. Suomalainen on ennenkin nostanut lipun salkoon…

     Plusääni(5)Miinusääni(1)
 3. Näköjään aivoton antifa yrittää ottaa haltuun myös koko netin. Netti on täynnä juutalaisten maksamia trolleja, jotka satavarmasti tunkevat joka foorumille ja sivulle jasaastuttavat sen.

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 4. Järjetöntä. Kyllä meillä on toimiva virkakoneisto, lainsäädäntö jos vain tahtoa on. Eu kokouksen ollessa suomessa oli selvästi nähtävissä miten sadat hyvin varustetut poliisit pitivät kurissa n. 50 ”häirikön” / mielenosoittajan porukan kurissa hakkaamalla ja pidättämällä.

  On tosi hyvä, että nämä ns. kodinturvajoukot partioivat kaduilla!! Myös muualla suomessa ne ovat koettu sekä tarpeelisiksi että hyödyllisiksi. Kun virkavalta perustelee asiaan puuttumattomuutta resurssipulalla on paikallaan vapaaehtoispartiot.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 5. Kansallinen Vastarinta, tietenkin.

  Jo tuo nimi on jotakin muuta. Siinä on paljon.

  Kansallinen. Vastarinta.

  Tunnustan mielelläni väriä. Olen mukana.

  Kansallinen Vastarinta!

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 6. Vapaaehtoispartioista vapaaehtois pataljooniin.

  Luu kurkkuun saastaisille mamurikollisille.

  Vapaaehtoisia ilmoittautunut jo satoja tähän mennessä.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 7. Eikös tuo Kansallisen Vastarinnan vastaveto ole täysin oikeutettu ja perusteltu. Kysymys on siitä, että Suomen valtionjohto virkamieskoneistoineen aina poliisin katupartioon saakka ei ole lojaali Suomen kansalle vaan eräälle etniselle kansainväliselle verkostolle. Korruptoitunutta valtionjohtoa tuskin hetkautta, jos äänestysprosentti jää komeasti alle 50%, mutta jo 0.5% aktiivinen vastustus laittaa heiltä mahat sekaisin. Nuo tuntemattomat äänestämättä jättäneet ovat heille potentiaalinen uhka.

  Minkä puoleen uusnatseja, tuossa Kansallisen Vastarinnan kommentissahan kannustettiin kaikkia Suomen kansalaisia, etniseen taustaan ja poliittiseen näkemykseen katsomatta seisomaan yksilön oikeuden- ja tasa-arvoisuuden puolesta.

  Jos Kokoomus ei olisi Suomen suurin ja juutalaisin puolue, luultavimmin tästäkin jutusta olisi tehty isokin Suojeluskuntajupina verrattuna sadan vuoden takaiseen. Omasta mielestäni tilanne muistuttaa enempi Talvisodan aattoa, jolloin suomalaiset jonon viimeisenä saattoivat tutkailla mitä tapahtui Baltian maissa samoin kuin nyt länsi-Euroopassa, kun bolshevikkien vaatimuksiin painostuksen alla suostutaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 8. Nuorisoporukoiden väkivalta ei ole poikkeuksellista. Alle 21-vuotiaat tekevät jopa neljäsosan kaikista väkivallanteoista Suomessa.

  – Uutta on se, että tästä käydään aika rajua keskustelua sosiaalisessa mediassa ja mediassa ylipäätään. Se aiheuttaa pelkoja ja ylilyöntejä, Taponen huomauttaa.

  Komisario Taposen mukaan poliisin kiinni ottamat tekijät ovat taustaltaan rikkinäisistä kodeista. Mediassa nuoret on leimattu maahanmuuttajiksi, mutta poliisi korostaa, että he kaikki ovat syntyneet Suomessa. Osalla on maahanmuuttajavanhempia.

  – He käyvät läpi rankkaa lapsuutta. Sellaista tukea ja vanhemmuutta ei ehkä ole ollut, kuten muilla suomalaisperheillä. Voi olla kulttuurin eroavaisuuksia sen välillä, mitä kulttuuria koti edustaa ja mitä ulkomaailma edustaa. Tässä välissä nämä nuoret kamppailevat ja hakevat rajojaan. Se näkyy rajummin kuin ”normaaleilla” nuorilla.

  http://yle.fi/uutiset/poliisi_helsingissa_ei_ole_katujengia_eika_rikosaallon_taustalla_ole_yksittainen_jengi/7520779

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Voitaisiinko sopia, että jos vieraassa kulttuurissa on niin ankeaa ja siis vaikka olisi täällä syntynyt, että esim. järjestettäisiin paikka, jossa lapsukaiset voisivat purkaa paineitaan vaikkapa lyömällä tai potkimalla jotain sossutanttaa tai poliisia? Sitten rangaistaisiin ihan normien mukaan kuin ”muita kantiksia” ja otettaisiin pois väkivalta muualta?

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
  2. Yhteiskunnallispoliittiset selittelypuheenvuorot eivät kuulu poliisille.

   Kaikkea muuta on selvitelty ja sosiaalipoliittiset johtopäätökset tehty, paitsi itse rikosten selvittely on jäänyt lapsipuolen asemaan. Sosiaalipolitikointi ei kuulu poliisin rikostutkimuksen työkaluihin.

   Poliisilta epäasiallista toimintaa, kun tässä vaiheessa (ennen oikeuskäsittelyä) asettuu avoimesti pahoinpitelyporukan tekoja selittelevään sakkiin, ja samalla viittaa pahoinpitelijöihin kriittisesti suhtautuvien rasistisiin kantoihin. Tällaiset lausunnot vaikuttavat asianosaisien uhrien asemaan.

   Suurin osa suomalaisista joilla on oikeustaju kohdallaan kokevat epäoikeudenmukaiseksi sen että raukkamaisia tyrmäysiskuja ja puukotuksia ”paremman tekemisen puutteessa” keppostelevien huligaanien tekemisiä piilotellaan, selitellään ja puolustellaan kymmenien virkamiesten toimesta.

   Se mikä tämän asian tekee erityisen vakavaksi on se että pahoinpitelijät koostuivat pääosin toisen sukupolven maahanmuuttajanuorista. Eli niistä joiden olisi jo pitänyt integroitua Suomeen. Nimittäin sekä näiden pahoinpitelijänuorten vanhemmat että nuoret itse ovat olleet maahanmuuttoviranomaisten erityisten kotoutustoimien kohteena.

   Se että toisen sukupolven maahanmuuttajat, (lainaan nyt arvon poliisia), ”eivät osaa edes suomen kieltä kunnolla”, kertoo vain sen että kotouttaminen ylipäänsä on täydellisesti epäonnistunut. Joko tuhannet maahanmuuttoviranomaiset eivät vain osaa, tai kotoutettava aines ei opi.

   Ilman tarkoituksella tai vahingossa tapahtunutta tietovuotoa suomalaiset eivät vieläkään tietäisi koko asiasta mitään.

   Jos poliisi olisi saanut toivomansa ”työrauhan”, se olisi pyrkinyt jatkossakin salaamaan ja peittelemään tapahtunutta. Jossain vaiheessa Nuorisolle olisi jaettu ehdollisia tuomioita ”hölmöilystä”, mutta kukaan ei olisi antanut kansalaisille pienintäkään vihjettä siitä mitä todella on tapahtunut.

   Nyt media jatkaa samaa peittelyä ja rikoksentekijä/uhri-asetelman kääntelyä ylösalaisin kaikella voimallaan.

   Suomalainen yhteiskunta on todella sairas.

   Ja näin sairas yhteiskunta ei parane kuin erittäin ankaralla hoitokuurilla.

   Vapaaehtoisia kodinturvajoukkoja tarvitaan kaduille.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 9. Edellisestä linkatusta artikkelista:

  Nuorisotyöntekijä Seppo Lampela, joka tunnetaan myös rap-artisti Steen1:nä huomauttaa, että nuoret ovat kautta aikojen syyllistyneet väkivallantekoihin.

  – Hei, kasikytluvulla jo potkittiin mummoja! Ei tässä ole kerta kaikkiaan yhtään mitään uutta. Tämä on täysin normaalia. Tämä on nyt vaan joku hysteriapiikki. Jos ihmiset oikeasti yllättyvät jostain tällaisesta, niin suosittelen avaamaan sälekaihtimia ja katselemaan pihalle, Seppo Lampela toteaa.

  – Parikyt vuotta sitten, kun me oltiin junnuja, niin hommat olivat paljon raffimpia. Yleisesti ottaen kaikki on mennyt paljon maltillisempaan suuntaan.

  Komisario Jari Taposen mukaan rikostilastot tukevat Seppo Lampelan väitettä.

  – Nuoret käyttäytyvät vaan vuosi vuodelta paremmin ja paremmin. Toki sitten ne, jotka voivat huonosti, voivat todella huonosti. Keskustelu, jota käydään, ilmentää tätä puolta, Taponen sanoo.

  – En usko, että on kovin hedelmällistä keskustella maahanmuutosta tässä yhteydessä. He ovat kaikki suomalaisia, Suomessa syntyneitä. 

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kunnolla aiheen vierestä tuo Taposen kommentti. Mitä sitten jos nuoret yleisesti käyttäytyvät paremmin? Ei se ainakaan saa noiden muukalaisten tekoja parempaan valoon. Mistä lähtien poliisin tehtävä on ollut ”ymmärtää” ja selitellä kriminaaleja eikä pitää näitä kurissa?

   Ja Steenin kommentti on kanssa aivan paskaa. Eli hänen mielestä on normimeininkiä, että viattomia sivullisia pahoinpidellään. Sitä paitsi se, että jotain on aina tapahtunut jonkin verran, ei poista sitä että viime aikoina väkivaltakin on on kohonnut.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. joskus pidin uusnatseja aivan pipipäinä, mutta toisaalta nykyään ymmärrän heitä, tässä globaaliseen helvetti peliinsä jota sionistit ja vapaamuurarit kaikkine eri salaseuroineen johdattaa meitä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Kuuluukohan tämä linkki tänne?
  mutta Bongaa tämä teksti yhdestä blogin artikkelistä!

  ”His daughter was just another victim of the INSTITUTIONALIZED WHITE GUILT COMPLEX that indoctrinates whites to believe that any wariness or negative feelings toward blacks is ”racist” and that whites are guilty of the original sin of being white.”

  blackracismandracehatred.blogspot.fi
  Hyvä että poijaat ottavat isänmaalisuuden tosissaan ja alkavat puolustamaan omaa maata.
  Ennen vanhaan oli kaikki paremmin,kyllä se aika saadaan vielä takaisin!jos kaikki vetää yhtä köyttä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat