Kaupungit alkavat lahjoittaa maahantunkeutujille ilmaista rahaa maksukorttijärjestelmällä

Sanomalehti Kalevan mukaan Oulu, Turku ja Tampere alkavat lahjoittaa ilmaista rahaa ”turvapaikanhakijoille” uuden maksukorttijärjestelmän avulla. Korttien kautta veronmaksajien eurot päätyvät entistä tehokkaammin uusiin käsiin.

Uusi järjestelmä astuu voimaan helmikuun alusta alkaen. Maahantunkeutujille annetaan maksukortit vastaanottokeskuksissa. Vastaanottokeskukset alkavat maksaa tunkeutujille palkkaa käytännössä siitä, että nämä oleskelevat Suomessa.

”Vastaanottorahan” lisäksi korttiin voidaan ladata myös muita ”turvapaikanhakijoille” maksettavia tuloja.

Liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa kannattava Kaleva alkoi puolustella uutta korttijärjestelmää jo ennakkoon kritiikiltä kirjoittamalla: ”Kortti on rajoitettu eli sillä ei voi esimerkiksi tehdä verkkokauppaostoja. Sillä voi maksaa vain Suomessa.”

Raha kiertää tulevaisuudessa seuraavasti: veronmaksajat maksavat rahaa valtiolle, valtio vastaanottokeskuksille ja vastaanottokeskukset maahantunkeutujille eli ”asiakkailleen”.

Entistä tehokkaampi rahanlahjoitusjärjestelmä otettiin käyttöön pian sen jälkeen, kun sisäministeri Paula Risikko totesi, että jo yli 4 000 ”turvapaikanhakijaa” on mennyt maan alle välttelemään käännytyspäätöstä.

Viime viikolla uutisoitiin laajasti myös poliisin tuoreista tilastoista, joiden mukaan ulkomaalaisten suorittamien seksuaalirikosten määrä on Suomessa noussut sadoilla sen jälkeen, kun Euroopan pakolaiskriisi puhkesi 2015.

Yleisradion mukaan esimerkiksi lapsiin kohdistuneet seksuaaliset ahdistelut lisääntyivät yli 10 prosentilla sen jälkeen, kun pakolaiskriisi käynnistyi. Ja nyt suomalaiset pakotetaan elättämään turvapaikkaturisteja uuden maksukorttijärjestelmän kautta.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriiseistä aloittelijoille

6 kommenttia

 1. Onneksi en asu kaupungissa. Enkä ainakaan mainituissa kaupungeissa. Enkä mainittujen kaupunien ”kaupunkiseuduissa”.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 2. Pakolaiset vituun Suomesta ja hallitus alas!!! Emme lähde eliitin ajamaan uuteen maailman järjestykseen.

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 3. Eillispäivänähän oli Edukunnan avajais tilaisuus,jossa pidettiin myös juhlallisia puheita,kuten Putte-possun nimipäivillä.Katsoessani tapahtumaa sekä paikalla olevia kunniavieras joukkoja,entisiä Presitenttejä Vasemmisto -Oikeistopuolueita,tunsin syvää häpeää heidän puolestaan,mihin kuntoon he ovat maan ajaneet,lähes kehitysmaan tasolle Valtio terrorin sekä mielivallan avulla omaa kansaansa vastaan.Tämä hallitus on ollut lepsu,eikä ole uskaltanut nousta ns. Eurooppalaista mustaa Fasismia vastaan.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 4. Päivän selvää on se ,että nämä maahantunkeutujat päästettiin tänne ,eikä se ollut mikään yllätys. Purkkapallo video todistaa kiistattomasti ,että ellei näitä ihmisiä auteta ratkaisemaan ongelmia siellä mistä he tulevat ,niin muuta järkevää/kestävää keinoa ei ole vaikka oltaisiin millaisia yltiöhumanisteja tahansa. Ellei tosiasioita tunnusteta,niin tilanne ei tule korjaantumaan vaan pahenemaan.

  Me tuhoamme vain omat yhteisömme ottamalla sieltä porukkaa tänne ja siellä ei tilanne muutu miksikään.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat