Kavahda koronarokotetta ja älä alistu pelkopandemiaan

Valtavirtaisen tiedonvälityksen ja terveysviranomaisten kautta on käynnissä hirvittävä koronahysterian lietsonta. Vaikka joku ei pitäisi “koronapandemiaa” täydellisenä huijauksena, voidaan selvästi havaita, että koronapakotteilla, pelotepandemialla ja koronarokote painostuksella pyritään luomaan järjestelmä, jolla globaalin valtaeliitin hallinnassa olevat eduskunnat ja hallitukset pystyvät tehokkaasti pakottamaan kansalaisensa kasvottoman valtaeliitin intressien mukaiseen ruotuun. On siis luotu uusi kontrollointi ja hallinta järjestelmä, joka on silminnähtävän tehokas. Siinä osa kansalaisista itse  toimii tehokkaana rattaana pakotetulle koronajärjestelmän toteutumiselle. 

Älä alistu koronapakotteisiin ja älä ota arvaamatonta koronarokotetta 


Gates ja Fauci ovat päättäväisesti ohjanneet Modernan ”Frankenstein-pistosta” ensisijalle. Tiedemiesten sekä etiikan rivistöistä on kuulunut varoittavia äänenpainoja, sillä rokote käyttää modernia, testaamatonta ja erittäin kiistanalaista kokeellista RNA-teknologiaa. 


Koronarokotteen ottamisen riskit

– voit rokotteen ottamisen vuoksi tartuttaa koronaa muihin 

– voit rokotteen ottamisesta huolimatta sairastua koronaan 

– voit saada vakavan/vakavia vaurioita rokotteesta (nykyisin tiedämme, että voit myös kuolla siihen

Koronarokotteen ottamatta jättämisen riskit: 

– voit sairastua koronaan. 


Koronapakotteiden ja koronarokote painostuksen vastustamiseksi julkaisemme tiivistäen jäljempänä olevaa: 

Oireettomat “tartuttajat” 

Viime vuoden puolella Italiasta uutisoitiin, että valtaosa koronavirustartunnan saaneista olisi todellisuudessa oireettomia mutta kyvykkäitä levittämään tautia eteenpäin, British Medical Journal -lehti raportoi

Koska tartuttajina voidaan aivan perusteetta pitää myös henkilöitä, jotka ovat oireettomia, sillä vääristellen perustellaan vain koronarokotuksen tarpeellisuutta. Viime vuoden elokuuhun mennessä Suomessa oli todettu noin 8000  koronatartuntaa, mutta koska korona-, RT-PCR-testi on epävarma, ei luvun suuruuteen voida luottaa. Tartuntojen määrä on prosentuaalisesti häviävän pieni koko maan väestön määrästä, eikä sillä voida perustella k-rokotuksia. Tästä syystä terveysterroristeille on tärkeää nojautua myyttiin oireettomista “tartuttajista”. 

Oireettomilla tartuttajilla voidaan myös perustella esimerkiksi maskien käyttöä, sulkutiloja, turvavälejä ja ehkä myöhemmin pakkorokotukset. 

Koronaan kuolleiden tilastot 

THL ilmoittaa, että koronavirukseen menehtyneet vuoden 2020 puolella ovat lähes 90 prosenttisesti yli 70 vuotiaita, ja että taustalla on jokin sairaus. THL:n joulukuun 12. 2020 julkaistujen tilastojen mukaan korona on vaatinut Suomessa vuonna 2020 ainakin 409 ihmisen hengen (kuva; covid-19 kuolemat ikäryhmittäin). 

Tilastokeskuksen tiedot influenssan aiheuttamista kuolemista ovat vuodelta 2018. Silloin kuoli Suomessa influenssaan 436 henkilöä, joista yli 65-vuotiaita oli 415. Influenssa oli lisäksi myötä­vaikuttavana tekijä 264 kuolemassa.1 

Yhteensä influenssa siis mainittiin vuonna 2018 tasan 700 kuolintodistuksessa. Mainitulla vuonna Suomessa kuoli yhteensä 54 524 henkilöä.1 

Ennen COVID-19 kautta Suomessa menehtyi vuosittain influenssaan arviolta 500–2 000 ihmistä. Myös vakavia pandemioita on ollut ennenkin. Miksi yhteiskuntaa ei Suomessa ole aikaisemmin vuosittain suljettu estämään kuolemaa influenssan kanssa? 

Yllä mainitusta selvästi voidaan päätellä, että koronataudin vaarallisuutta on hirvittävästi ylimitoitettu, sillä sehän ei ole Suomessa sen niinkään vaarallinen kuin mainitut influenssat. Koronassa jopa oireet ovat usein miedompia kuin influenssassa. Koronahysteria sulkutiloineen ja rokotuksineen palvelee globaalin valtaeliitin intressejä. 

Turvavälit ja sulkutilat 

Sanottu on, että koronaviruksen sisältävät ysköksen pisarat ovat niin raskaita, että yleensä ne putoavat painovoiman vaikutuksesta nopeasti maahan tai pinnoille aivastuksen tai yskäisyn jälkeen. Tämän mukaan väitetty virus ei kiertäisi enää ilmassa, eikä tartuttaisi hengitettynä. 

Mutta uusi medRxiv-tiedeyhyteisössä julkaistu tutkimus kuitenkin esittää, että koronavirus COVID-19 saattaisi pysyä ilmassa jopa kolme tuntia aerosolisoinnin (“k-virusten” siirtyessä leijumaan ilmakehään) jälkeen. 

Näiden tartuttavien hiukkasten ilmassa leijuminen tekisi turvavälit tarpeettomiksi, sillä 2 metrin turvavälit, eivätkä käytännössä mitkään suljetuissa tiloissa olevat välit voisi estää tartuntoja. Viruksethan leviäisivät kovin laajalle. 

Mitä sulkutiloihin sisältyy, niin näin toteamme, että ne lisäävät ensinnäkin sosiaalista eristäytyneisyyttä sekä synnyttävät työpaikkojen sulkemisia ja konkursseja. Koska yhteiskunta ajetaan osittain alas, ei tämä voi olla vaikuttamatta ihmisten hyvinvointiin negatiivisesti, jopa niin, että erilaisten sairastumisien ja kuoleminen saldo saattaa olla paljon korkeampi, kuin tilanteessa, jossa mitään sulkutiloja sekä tiettyjä rajoitteita ei olisi käytetty. Jo taloudellinen ahdinko lisää yleistä huonovointisuutta. 

Yhteenvetona kanadalaisesta kanadalaisesta tutkimuksesta voidaan sulkutilojen haitoista sanoa, että laatupainotettuina elinvuosina (QALY) ja hyvin vointivuosina laskettuna sulkutilat aiheuttavat 5-87 kertaa (ei prosentti) niin paljon ihmishenkien menetyksiä kuin normaalina aikana, jolloin mitään pelkopandemiaa ei ole lietsottuna. 

Myös rokotepassit tulevat käyttöön ehkä kohta myös Suomeen. Ruotsin hallituksen mukaan maa ottaa käyttöön niin sanotut koronarokotepassit. Sosiaaliministeri Lena Hallengrenin mukaan passijärjestelmä käynnistyy kesään mennessä. Tanskan suunnitelmissa on lisäksi, että vain passilla pääsisi esimerkiksi ravintoloihin, konsertteihin ja urheilutapahtumiin. Muut ihmiset eristettäisiin yhteiskunnan sosiaalisesta elämästä, mikä kuulostaa kyllä laillistetulta sosiopatialta. 

Maskien käyttö koronatartuntoja vastaan 

Muutamia esimerkkejä maskien käytön haitoista: 

Tohtori Margarite Griesz-Brisson on lääkäri, jonka mukaan maskien käyttäminen aiheuttaa päänsärkyä, uupumusta, huimausta, keskittymisvaikeuksia ja reaktiivisuuden alentumista sekä myös kognitiivisuuden heikkenemistä. Tämä johtuu siitä, että uloshengitetyn ilman hengittäminen sisään aiheuttaa luonnollisesti hapenpuutetta sekä hiilidioksiditulvan. 

Voit jo nähdä, että he yrittävät ottaa ilman jota hengitämme. Henkilökohtainen vastuu on nyt tarpeen. Olemme vastuussa ajattelustamme, emme tiedotusvälineistä. Olemme vastuussa tekemisistämme, emme esimiehistämme. Olemme vastuussa terveydestämme, emme Maailman terveysjärjestöstä. Ja olemme vastuussa siitä, mitä tapahtuu maassamme, emme hallituksesta”, Griesz-Brisson toteaa.  

Koronaviruksen halkaisijan sanotaan olevan noin 125 nanometriä (nm),2 joka on 1,25×10-7 metriä eli nano on metrin miljardisosa (1 nm on 10−9 metriä). Kysymyksessä olisivat niin pienet hiukkaset, että nuppineulan päähän mahtuisi noin 4 000 000 000 000 ilmoitettua koronavirusta. Koska näiden viruksien ilmoitetaan olevan näin häviävän pieniä, eivät mitkään hengityssuojaimet voi niitä pidätellä, vaan ne menevät vaivatta läpi kangaskerroksista.  

RT-PCR-testin positiivinen tulos ei välttämättä  sovellu perusteluun koronatartunnasta 

WHO julkaisi viimevuoden toukokuussa ohjeistuksen, jonka mukaan PCR-testissä saatu positiivinen testitulos ei yksinään riitä sen toteamiseen, että testatulla henkilöllä on koronavirustartunta. 

Positiivinen testitulos todistaa vain sen, että näytteessä on ollut jonkin verran viruksen RNA:ta, minkä olemassa olo näytteessä ei todista sitä, että testatun henkilön elimistössä olisi aktiivinen virus. 

Ennen diagnoosin tekemistä on WHO:n mukaan varmistauduttava siitä, että henkilön oireet ovat sopusoinnussa testituloksen kanssa. 

Yllä esitetyn mukaan oireettomia ihmisiä ei pidä luokitella koronatartunnan saaneiksi ainoastaan perustuen siihen, että he ovat saaneet PCR-testissä positiivisen tuloksen. 

Lisäksi on syytä huomioida, että: 

Koronapositiivisuuden määrittäminen RT-PCR-testimenetelmällä tapahtuu viruksen osia monistamalla kunnes löydös on havaittu. 

Menetelmän heikkoutena on sen liiallinen herkkyys, sillä se havaitsee viruksen hajonneet osat jopa kuukausia tartunnan jälkeen. Immuunipuolustus on voinut nujertaa viruksen ihmisen huomaamatta tai vain lieviä oireita on koettu. 

Koronarokotukset: mRNA-rokotukset 

Perinteisesti tai ainakin mRNA-rokotuksia ennen on rokotus perustunut siihen, että potilas on altistettu rokotteelle, jossa on ollut taudinaiheuttamiskyvyltään tehottomiksi tehtyjä viruksia tai bakteereja tai niiden rakenneosille.3     

Mutta nykyiset mRNA-rokotteet toimivat siten, että ne laittavat ihmisen elimistön tuottamaan itse koronaviruksen piikkiproteiinia ja siten valjastamaan elimistön immuunipuolustusjärjestelmän kehittämään vastustuksen mainittuja piikkiproteiineja sekä sen myötä koronavirusta vastaan.  

Koronarokotteet ovat kehitetyt muutamassa kuukaudessa, kun tavallisesti rokotteiden kehittämiseen aikaisemmin on käytetty ainakin kymmenen vuotta. Koronarokotteista voi koitua täysin arvaamattomia seurauksia ja ihmiset voivat menettää terveytensä loppuiäkseen. Tällaista Venäläistä rulettia ei kannata ryhtyä pelaamaan. 

Koronarokotteiden vaaratekijät 

Tässä on yhtenä vaaratekijänä   se, että ihmisen saadessa rokotteen koronavirusta vastaan, ja sitten myöhemmin kohtaakin villin koronaviruksen, jota vastaan hän oli saanut rokotteen, hänessä voi tapahtua sairauden nopeutuminen (pathogen priming). Tämä tarkoittaisi autoimmuunitiloja eli elimistö alkaa sotia itseään vastaan, koska koronavirusproteiinikomponenttien ja ihmisen proteiinikomponenttien välillä on molekylaarista samankaltaisuutta. 

Toisaalta rokotettuja myöhemmin uhkaava tila on ”vasta-aineriippuvaisuuden voimistuminen” (antibody-dependent enhancement, ADE). Osa rokotteen itseään vastaan synnyttämistä vasta-aineista saattaakin toimia tien raivaajina villeille viruksille, jotka ujuttautuvat solujen sisään, jolloin syntyy hyvin vakava tauti sekä elinvaurioita.   

Rokotusten odotetaan muodostavan vasta-aineita Koronaviruksen (SARS-COV-2) piikkiproteiineja vastaan. Näihin sisältyy myös syncytin-proteiineja, jotka ovat välttämättömiä ihmisen, ja myös muiden nisäkkäiden  istukan muodostumisessa. On eliminoitava se mahdollisuus täydellisesti, että (SARS-COV-2) -rokote aiheuttaa immuunireaktion syncytin-ykköstä vastaan; muussa tapauksessa se voisi johtaa rajaamattoman kestoiseen rokotettujen naisten hedelmättömyyteen.    

Biontech & Pfizerin mRNA-rokotteet sisältävät polyetyleeniglykoolia (PEG) ja 70 prosenttia ihmisistä kehittää vasta-aineita tätä ainetta vastaan. Tämä tarkoittaa sitä, että monet ihmiset voivat kehittää allergisen ja mahdollisesti hengenvaarallisen  reaktion rokotteeseen.  

Tutkimuksen aivan liian lyhyt kesto ei tarjoa realistista arvioita pitkäaikaisista vaikutuksista. Kuten sikainfluenssarokotteen aiheuttamien narkolepsiatapausten kohdalla, miljoonat terveet ihmiset altistettaisiin kohtuuttomalle riskille, jos rokotteen käyttöönotolle annettaisiin hätätilanteessa poikkeuslupa ja sitä seuraisivat rokotteen pitkäaikaisvaikutukset. Tästä huolimatta Biontech ja Pfizer on hakenut tällaista lupaa 1. joulukuuta 2020 alkaen. Kyseinen lupa myönnettiin Englannissa, jossa rokotukset alkoivat 8.12.2020. 

Koronarokotteen saaneet ihmiset ovat menehtyneet joukoittain 

Avoin Media on julkaissut Daily Echo -julkaisun uutisointiin viittaavan kirjoituksen, jonka mukaan lähes kolmannes Kaakkois-Englannissa Hampshiren Basingstokessa sijaitsevan hoivakodin asukkaista kuolivat kolmen viikon kuluessa siitä, kun heille oli aloitettu koronarokotuksien antamiset. 

Pemberley House Care Home -niminen hoivakodi.

Hampshiren Pemberley House Care Home -nimisessä hoivakodissa alkoi koronavirusepidemia miltei välittömästi rokotusten aloittamisen jälkeen. Tällöin yli 60 prosenttia asukkaista antoi positiivisen testituloksen. Kolmen viikon sisällä 22 vanhusta hoivakodin 72 asukkaasta oli kuollut. 

Mikäli lukuun ei oteta Kaakkois-Englannin Portsmouthin ja Southamptonin yhteishallintopiirejä, Hampshiressa on Kentin jälkeen olleet korkeimmat hoivakotikuolleisuus-lukemat: 22. tammikuuta 2021 mennessä 684 henkilöä oli kuollut alueen hoivakodeissa. 

Lääke- ja terveydenhuoltovirasto ilmoitti, ettei ole viitteitä siitä, että kuolemat olisivat johtuneet rokotteista: 

Ei ole mahdollista saada rokotteesta koronaa, mutta on mahdollista, että sairastat koronaa huomaamatta oireita ennen kuin otat rokotuksen. Ei ole odottamatonta, että jotkut ihmisistä sairastuvat luonnollisesti ikänsä tai perussairauksiensa vuoksi kohta rokotuksen jälkeen, ilman että rokote näyttelisi mitään osaa. 

Medicines and Healthcare Products Regulation Agency (MHRA) 

Ne hoitohenkilökunnan jäsenet, jotka ovat uskaltautuneet tietovuotajiksi, eivät ole samaa mieltä yllämainitusta asiasta Lääke- ja terveydenhuoltovirastojen kanssa. 

Eräs näistä tietovuotajista, joka työskentelee lähihoitajana eräässä vanhustenkodissa kertoi, että vuoden 2020 aikana juuri kukaan ei sairastunut koronaan hänen työpaikallaan, eikä kukaan kuollut. Rokotusten alettua joulukuun lopulla (2020) Pfizer/BioNTechin kokeellisella mRNA-rokotteella, 14 vanhusta kuoli kahden viikon sisällä, siis tammikuussa (2021). Työntekijä kertoo myös, että monet vanhukset, jotka aiemmin kävelivät tai kävivät johdonmukaista keskustelua, eivät enää kykene siihen. Asukkaista oli tullut passiivisia ja apaattisia. 

Lisäksi.. 

Ruotsin lääkintäviranomaisten epäilyjen mukaan COVID-19 -rokotteiden sivuvaikutuksiin kuolleitten määrä on kasvanut jyrkästi. Neljännellä viikolla, maanantaina virallinen luku oli 23 kuolonuhria, ja  loppuviikosta se oli jo 43. 

Yhteenveto 

Kuten yllä olevasta kirjoituksesta paljastuu koronarokotetta ei kannata ottaa. Tiivistämme lopuksi muutamia asioita miksi ei kannata ottaa? 

K-rokote on täysin arvaamaton ja se voi aiheuttaa sen, että elimistö alkaa sotia itseään vastaan, tai aiheuttaa muita normaalia elämää rajusti rajoittavia oireita. Jo nyt k-rokotteiden saattelemana viikatemies on riehunut ahkerasti maailmalla, ja osalle on koitunut vaikeita terveydellisiä oireita k-rokotuksista. 

Ennakkojulkaistussa saksalaistutkimuksessa havaittiin, että jopa kahdeksalla kymmenestä voi olla valmiiksi jonkinasteista T-soluihin perustuvaa immuniteettia koronavirukselle. Immuniteetti oli seurausta tavallisista flunssaviruksista eli laumaimmuniteetti on syntynyt aiemmista koronavirusinfektioista, jotka ovat siis flunssaviruksia. Koronavirus torjutaan tässä tapauksessa T-solujen avulla. Koronarokotteita ei siis tarvita.  

Luonnollisesti koronatartuntoja on ollut ja siihen on kuollut ihmisiä, mutta pääsääntöisesti menehtyneet ovat olleet sairaita tai vanhuksia, jotka ovat jo olleet valmiina haudan partaalla. Mitään yhteiskunnan sulkemista ja poikkeustiloja ei tarvita, riittää, kun huolehditaan erikoisesti riskiryhmäläisistä. 

Koronapakotteilla, pelkopandemialla, koronarokote painostuksella ja suoranaisella dystopialla pyritään luomaan järjestelmä, jolla globaalin valtaeliitin hallinnassa olevat eduskunnat ja hallitukset pystyvät tehokkaasti pakottamaan kansalaisensa kasvottoman ja samalla globaalin valtaeliitin intressien mukaiseen ruotuun. 

Täten myös rokotebisnes on valtavaa petkutusta, joka toimii menetelmänä modernin diktatuurin luomiseen. Antautumalla täysin rinnoin koronahysterian lietsoman pelkopandemiaan ja rokotusten ottajiksi toimimme tienraivaajina globaalin diktatuurin toteutumiselle. 

On myös huomioitava, että.. 

Koska koronarokotuksiin halutaan vähitellen ”pakottaa” ihmisiä, liittyy rokotuksiin silloin paljon muutakin kuin covid –19 leviämisen ehkäiseminen. Rokotusten kautta meihin voidaan ruiskuttaa arvaamatonta geneettistä materiaalia, meihin voidaan piikittää nanoteknologia, jolloin olisimme absoluuttisessa  valvonnassa. Ihmiskunta olisi juutalaiseneliitin kauko-ohjattavia orjia (Hänsel 2020).  Huomattava on, että eliitti ei rokotuta itseään samoilla aineilla kuin yleensä kansaa rokotetaan, tai ei rokotuta ensinkään. 

Lisäksi huomionarvoista on, että globaalit rokotukset luonnollisesti vaativat uutta valvonta järjestelmää. Yksi kunnianhimoisimmasta tavoitteista “uudessa normaalissa” muodostuisi valtavien ihmismäärien “digitalisoimisesta”. Tällöin luotaisiin biometrinen henkilöllisyystunniste maailmanlaajuisille ihmisjoukoille. Tämähän on sionisti Bill Gatesin ja hänen läheisten juutalaispiirien yksi suurimmista intohimoista eli valvonta ja hallinta (Gates ).  

Älkää ottako koronarokotetta ja varoittakaa myös muita sitä ottamasta. Koronarokote voi tuhota elämänne ja läheistenne elämän.*  

____________________________________________________ 

*Tohtorit Wodarg ja Yeadon vaativat vapaaehtoisten terveyden ja hengen suojelemiseksi, että näitä tutkimuksia ei pitäisi jatkaa, ennen kuin ne ovat suunniteltu sellaisiksi, että ne huomioivat merkittävät turvallisuuskysymykset, joita esittävät karttuva joukko tunnustettuja rokotetta ja sen tutkimustapaa vastustavia tiedemiehiä (Wodarg 2020 ja Yeadon 2020). Lisäksi on ohessa puhe, jonka esittää tri Roger Hodkinson 2020. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Covid-19: identifying and isolating asymptomatic people helped eliminate virus in Italian village | The BMJ 

Suuri osa tartunnan saaneista on jopa oireettomia – tällaisen taudin korona­virus tyypillisesti suomalaisille aiheuttaa, grafiikka näyttää yleisimmät oireet – Hyvinvointi | HS.fi 

Koronavirukseen menehtyneistä lähes 90 prosenttia on yli 70-vuotiaita – taustalla yleensä myös jokin perussairaus – Tiedote – THL 

Influenssakuolleisuus lähes kymmenkertaistui neljässä vuodessa, mistä se voi johtua? ”Todellisuudessa huomattavasti enemmän kuin Tilastokeskuksen luvut kertovat” – MTVuutiset.fi 

MedRXiv (3.13.2020). Aerosol and surface stability of HCoV-19 (SARS-CoV-2) compared to SARS-CoV-1. Saatavina: Aerosol and surface stability of HCoV-19 (SARS-CoV-2) compared to SARS-CoV-1 | medRxiv  

https://www.google.com/search?client=firefox-b-e&q=Ari+R+Joffe+Corona

Corona Sverige: Mikael Damberg öppnar för svenska vaccinpass (expressen.se) 

Dr Margareta Griesz-Brisson – London Neurology & Pain Clinic 

One of Europe’s Leading Neurologists Claims Masks Are Dangerous & Explains Why – Collective Evolution (collective-evolution.com) 

Masks and Oxygen Deprivation Dr. Margarite Griesz-Brisson – AGE OF AUTISM 

WHO Information Notice for IVD Users 2020/05 

Correlation Between 3790 Quantitative Polymerase Chain Reaction–Positives Samples and Positive Cell Cultures, Including 1941 Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 Isolates | Clinical Infectious Diseases | Oxford Academic (oup.com) 

Wodarg Yeadon EMA Petition Pfizer Trial FINAL 01DEC2020 en Unsigned With Exhibits | Real Time Polymerase Chain Reaction | Reverse Transcription Polymerase Chain Reaction (scribd.com) 

Pfizer’s vaccine studies are based on FRAUD and put lives in danger, warns former Pfizer vice president | The Truthseeker  

Pathologist Petitions FDA to Halt Pfizer Emergency Use Authorization Until Vaccine Efficacy Confirmed • Children’s Health Defense 

Coronavirus outbreak: 22 deaths at Pemberley House Care Home | Daily Echo 

_ _ _ _ _ 

 1. Tilastokeskus. Influenssaan kuolleet (2018). 
 1. Cyranoski, David (4.5.2020,): Profile of a killer: the complex biology powering the coronavirus pandemic. Nature, 581. vsk, s. 22–26. 
 1. Rokotukset Terveyskirjasto (2015). Kustannus Oy Duodecim. 

Bill Gates ja tuleva koronarokote (kannattaako sitä ottaa?)   

Rudolf Hänsel (10.4.2020). Global Research. The “Secret Agenda” of the So-called Elite. Saatavina: https://www.globalresearch.ca/reflections-secret-agenda-elite-role-us-citizens/5709112  

43 kommenttia

 1. THL OIKEUTEEN JA HETI!
  THL saa käskynsä WHO:lta, joka on rokotevalmistajien ja viime kädessä vapaamuurarien hallinnassa (ja vapaamuurareita hallitsee Siionin Viisaat). THL noudattaa WHO:n käskyjä orjallisesti ja samoin tekevät vastaavat laitokset muissa maissa. Nyt olisi pikaisesti saatava THL oikeuteen petoksesta, sillä THL propagoi mRNA-rokotuksia turvallisina ja tehokkaina ja koronaflunssaa liioitellun vaarallisena. Lisäksi THL mainostaa RT-PCR-testiä luotettavana, vaikka se on todistettu täysin epäluotettavaksi ja antaa suuren määrän vääriä positiivisia tuloksia, jopa Coca Colasta, kuten on osoitettu. Tärkeä seikka on myös se, etteivät oireettomat ihmiset tartuta muita. Saksassa on jo nostettu syytteitä koronalietsojia vastaan, miksi ei vielä meillä? Bill Gates riemuitsee ja suunnittelee koko maailman rokottamista mRNA-rokotteilla uusia pandemioita vastaan (gatesnot.es/3arvuZZ). Kyseessä on maailmanhistorian pirullisin juoni kansojen alistamiseksi Siionin Viisaiden eli juutalaisten orjuuteen. Kuka muu kuin Siionin Viisaat pystyy manipuloimaan kammottavan sensuurin, jossa arvostetuilta asiantuntijoilta pannaan suu tukkoon, jotta ne eivät esittäisi faktoja koronahuijauksesta. Kansat on manipuloitu totaalisesti. Yli 90 % suomalaisista uskoo koronapropagandaan ja 86 % on valmis ottamaan mRNA-rokotteen. Käsittämätöntä. Mutta niinhän Siionin Viisaat ovat onnistuneet myös holokaustihuijauksessa. Katsokaa USA:n presidenttiä tai Sauli Niinistöä, kun he osoittavat nöyrtymisensä ja typeryytensä käyttämällä maskeja, jotka on todistettu hyödyttömiksi ja vahingollisiksi. Suomen eduskunta on myös koronahuijauksen takana lähes 100 %:sesti. Maailma on kirjaimellisesti sodassa ja vastapuolina ovat koronahuijauksen kannattajat (huima enemmistö) ja vastustajat. Kohta vastustajia aletaan syrjiä. Rokotepassi on ensimmäinen vaihe ja muita seuraa, kunnes rokotevastaiset katsotaan rikollisiksi, kuten holokaustikieltäjät. Vaikka 70 % suomalaisista rokotetaan, niin RT-PCR-testi näyttää edelleen suuria tartuntalukuja, niin että mitä sitten tapahtuu. Veikkaan, että esitetään suunnitelma rokottaa 100 % kansasta. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
 2. Tämä oli asiallinen artikkeli! Toivoisin lisää magneettimedialta vastaavanlaista. Ei keskitytä liikaa globalismiin etc, vaan tähän vallitsevaan ongelmaan tällä hetkellä. Valitettavasti monet eivät voi ottaa vastaan kaikkea koska kokevat sivuston juutalaisvihamielisenä. Vaikka kyse olisikin globalismin vastustamisesta minkä takana on juutalaisia, ja muitakin ryhmittymiä, mikä on siis totta.

  Ennen kaikkea ne ketkä ymmärtää maailman voimia mitkä vaikuttaa, ei tulisi riidellä keskenään kaikista nyansseista vaan pyrkiä ykseyteen. Ja sävyisästi opettaa toisia ja ottaa vastaan opetusta. Mitä tietysti itsekään en kyllä aina pysty täysin noudattamaan…

  Siunausta ja rukoillaan Suomen puolesta että silmät avautuvat.

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
  1. ”monet eivät voi ottaa vastaan kaikkea koska kokevat sivuston juutalaisvihamielisenä…”

   Kummallista kun sivusto koetaan juutalaisia kohtaan vihamielisenä vaikka sen artikkelit perustuvat faktoihin.
   Juutalaiset ovat siis onnistuneet aivopesemään ja muokkaamaan ihmisiä niin että tosiasiat ja niistä puhuminen koetaan vihamielisinä. Tästä pitäisi olla huolissaan ja tämä pitäisi nuorten ja erityisesti kristittyjen ymmärtää etteivät olisi mukana valheellisten ja tuhoavien voimien johdatuksessa.
   Kun joku muu ihmisryhmä toimii samalla tavalla kuin sionistit niin aivan samalla tavalla senkin pahat teot ja ’muukalais-viha’ tuodaan täällä esiin. ’Juutalaiset’ sionistit kokevat pelastavansa maailman siten että tuhoavat muut tai estävät heidän vapautensa elää itsenäisinä.
   Vihamielisyys saa kohdistua vain väärintekijöihin. Totuuden etsiminen ja sen esille tuominen ei ole koskaan vihamielisyyttä ketään kohtaan.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
   1. Luisuuko valta Talmud-rabbien ja sionistien käsiin Amerikan romahdettua?
    Mitä se merkitsee ihmiskunnalle (goimeille joilla ei ole ihmisarvoa Talmudin mukaan) kun Israel nostaa sionistien johdolla (ja Bidenin avulla) itsensä sivistyksen veturiksi?
    Odottaako ihmiskuntaa palestiinalaisten kohtalo?
    N-Yahu, rabbin poika, on sanonut ettei hän tarvitse muuta ohjetta politiikkansa perustaksi kuin Talmudin opin.

    As America Declines, Will Israel Become the New Superpower?
    Top rabbi says that while it might seem presumptuous, it is Israel’s destiny to lead civilization forward
    Rabbi Shmuel Eliyahu (pictured), the Chief Rabbi of Safed and a member of the Israel’s Rabbinate Council, says that we are witnessing the beginning of the end of America as a superpower, thus paving the way for Israel to take its place in guiding civilization forward.
    The Rabbi believes the time has come for Israel to fill the vacuum of leadership left by the failing American experiment. “One can’t help but mention the collapse of England and France, once regarded as among the four world-governing powers,” he writes. “Who remembers them today as such? They collapsed upon themselves like all of Europe, where moral values and justice have been replaced with ‘political correctness’. Family values have been replaced by hedonism.”

    The Rabbi points out correctly that there is a vacuum in moral leadership in the world today and believes that it is Israel’s destiny to take up this role.

    God promises that all the families of the earth will be blessed through the children of Abraham. Now, the only ones who need to be convinced, writes the Rabbi, are the Jews themselves. “It is time we remembered our destiny. We need to be prepared for it so that we can fulfill it with all the responsibility required and not make their [the Gentiles’] mistakes.”
    https://www.israeltoday.co.il/read/as-america-declines-will-israel-become-the-new-superpower/

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. ”Benjamin Freedman kirjoitti: ”Ilman selvää ja laajaa tietoa tästä aiheesta (juutalaisten kasaaritausta, suom. huom.) ei ole mahdollista ymmärtää….”

   Kasaaritaustaa ei voi yleistää ja sionistit kiistävät sen pääosin itsekin. Myös Babylonian Talmud on juutalaisten kirjoittama joten juutalaisen uskonnon juuret eivät ole kasaareissa vaikka heitä aikoinaan Kasaariaan-kin vaelsi. Mutta myös muualle josta sittemmin suuri määrä myös Eurooppaan ja Saksaan sekä Etelä-Venäjälle.
   Jo ulkoisesta olemuksesta voi päätellä paljon kun siinä on suuria eroja. Friedman itse minusta sopii paremmin kasaariksi kuin esim. tässä rokotetta ottava rabbi http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227186

   Sinänsä selvittämisen arvoinen asia tämä mahdollinen geneettinen yhteys kasaareihin on.Tässäkin linkissä sanotaan että suuri osa (…että Venäjän juutalaiset ja suuri osa koko maailman juutalaisista eivät polveudu Palestiinan juutalaisista, vaan mahtavasta kasaarikansasta,,,,) mutta vain suuri osa. http://www.uusijerusalemi.com/XIV.LUKU.htm

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Juutalaiset toteaa: Juutalaisten kolmen pääryhmän välillä on havaittu huomattava geneettinen yhtäläisyys, vaikka jokainen ryhmä on diasporan aikana myös osittain sekoittunut muihin etnisiin rymiin. Kaikki kolme ryhmää ovat osa samaa laajempaa klusteria, jakautuen edelleen omiin pienempiin ryhmiinsä. Aškenasien ja sefardien selkein geneettinen eroavaisuus mizraheista on korkeampi eurooppalaisen alkuperän osuus (30%–60%) heidän geeniperimässään.[19]

   https://scopeblog.stanford.edu/2013/12/20/new-genetic-study-more-evidence-for-modern-ashkenazi-jews-ancient-hebrew-patrimony/
   https://jewishreviewofbooks.com/articles/802/are-we-all-khazars-now/
   .. a team led by geneticist Harry Ostrer of the New York University School of Medicine concludes today that all three Jewish groups—Middle Eastern, Sephardic, and Ashkenazi—share genomewide genetic markers that distinguish them from other worldwide populations. … Goldstein says, ”Jewish genetic history is a complicated mixture of both genetic continuity from an ancestral population and extensive admixture.”
   https://www.sciencemag.org/news/2010/06/tracing-roots-jewishness

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Vieläkö joku muistaa sloganin ”ei saa antaa pelolle valtaa”? Eipä ole vuoteen valtavirrassa moista lausahdusta näkynyt tai kuulunut.

  ”Linnaan siis kaikki jotka eivät ymmärrä pysyä kotona mielikuvitusvirusta pelkäämässä ja koronanyrkistä päähän heitä jotka uhmaavat vahvaa maskisuositusta, josta sosiaali- ja terveysministeriön teettämän maskiselvityksen perusteella ei ole juurikaan hyötyä. Mutta kun korona! Lasten kehittyvistä aivoista, kielellisestä ja emotionaalisesta kehityksestä viis! Viis sosiaalisten tilanteiden pelosta ja paniikkihäiriöistä, koska korona!

  Tilastoihin vihkiytynyt voisi vetää johtopäätöksen, että koska esim. Ruotsin koronakuolemat eivät juuri millään tavoin näy kokonaiskuolleisuudessa ja influenssa on kadonnut tyystin maailmankartalta, nämä koronapositiiviset olisivat itse asiassa influenssapositiivisia, mutta kun korona!

  Maalaisjärjellä käyvä voisi vetää johtopäätöksen, että kun ei ole vielä tavannut yhtään tähän hirvittävään kulkutautiin sairastunutta, ehkä se ei olekaan niin hirvittävä, ja influenssaan ovat ikäihmiset kuolleet ennenkin, mutta kun korona!

  Taudin selviytymisprosentti on 99,7 kieppeillä, mutta sitä vastaan tulee rokottaa mielellään koko maailman väestö rokotteilla, joiden valmistajille tämä on riskitön bisnes koska korona! Rokotteesta selviytymisprosentti sillä tasolla että rokotettu selviytyy jatkossa päivittäisistä toimistaan, näyttäisi lyhyellä aikavälillä ensimmäisen annoksen jälkeen olevan luokkaa 97,2, joten hyötysuhteesta ei voida puhua.”

  lähde:
  https://www.ronjadammert.com/2021/01/joko-olet-muistanut-pelata-tanaan.html
  https://valostajarakkaudesta.blogspot.com/2021/02/vuosi-2021-salaliittoteorioista-uudeksi.html
  https://valostajarakkaudesta.blogspot.com/2021/01/tervetuloa-pelaamaan-bingoa.html

  Oma kommenttini:
  Meidän ”päättäjät”, eli ne 199 kana-aivoista rääpälettä ja nämä THL:n terveysgansterit ei piittaa enää pätkääkään ihmisoikeuksista, saati perustuslaista, vaikka vielä 2015 ne asiat olivat kovastikin pinnalla kun oli kysymys pakolaisista. Näiden roistojen kaksinaismoraali on aivan ilmeistä:
  https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/01/22/bioetiikasta-ja-ihmisoikeuksista/

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
  1. Kaksinaismoraali ja avoimet kaksoisstandardit ovat olennainen osa globalistien ja niiden myötäilijöiden narsistista persoonallisuutta. Vaikka en ole Trump-fani, niin silti miehen kaataminen vuoden 2020 presidentin vaaleissa on vahva ositus siitä, kuinka röyhkeästi globalistit toimivat. Alla on ote ’Time’-lehdestä, jossa asia todetaan heidän omin sanoin:

   ”There was a conspiracy unfolding behind the scenes, one that both curtailed the protests and coordinated the resistance from CEOs. Both surprises were the result of an informal alliance between left-wing activists and business titans.”

   Tähän mennessä kaikki, jotka ovat julkisesti valittaneet sitä, että USA:n vaaleja oli käpälöity, on globalistien toimesta tuomittu ja sensuroitu sosiaalisessa mediassa. Mutta nyt he itse kehuskelevat asialla ja myöntävät, että kyseessä oli ”salaliitto”. Samalla he myöntävät, että globalismi etenee kahden rintaman eli kulttuurimarxilaisen uusvasemmiston sekä bisnes ”titaanien” yhteistyön voimin. Kumpikaan näistä ei ole pienen ihmisen asialla.

   Sama kaksoistandardi koskee ihmis- ja kansalaisoikeuksia. Ne voidaan riistää milloin hyvänsä, jos tämä edistää kulttuurimarxistien tai Big Busineksen asiaa. Toisaalta näillä arvoilla perusteella länsimaiden väestösuhteiden peruuttamaton muutos massamaahanmuuton kautta. Aitoa oppositiotoimintaa harjoittaneet ovat jo kauan tienneet, ettei ihmis- tai perusoikeuksia ole niillä, jotka asettuvat kulttuurimarxisteja tai megaluokan busineksen tai pankkikartellin etuja vastaan.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Nyt olisi helppoa rahaa tarjolla 🙂

  Anonyymi ryhmä tarjoaa 1 miljoona dollaria jos pystyy osoittamaan vaaditut asiat koronaviruksesta.

  CORONA VIRUS GOLD BOUNTY

  https://www.aceofcoins.com/corona-virus-gold-bounty/

  En usko että kukaan pystyy todistamaan pyydetyt asiat, ei vaikka tarjoisivat 10 miljoonaa dollaria….

  Nyt on tuhannen taalan paikka covid kultin jäsenille rikastua, tuolla rahalla saisi ostettu monta kasvo maskia vaikka koko loppuelämäksi, voisi myös käydä PCR testeissä varmuuden vuoksi vaikka kerran viikossa, puhumattakaan isosta varastosta käsi desinfiointi pulloja ,tai voisi ostaa syrjäisen mökin jota voisi käyttää eristys/karanteeni paikkana.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Lisää todisteita … israelilaiset käyttävät lume COVID-rokotteita – ja ovat muuttaneet PCR-testiä osoittaakseen, että rokotteet toimivat
   Valitettavasti näitä väärennettyjä onnistuneita tuloksia Israelissa käytetään vakuuttamaan sadat miljoonat ”pakanat” lännessä siitä, että nämä vaaralliset – jopa tappavat – rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita – ja monet ihmiset vammautuvat ja kuolevat otettuaan ison määrän todellisia rokotteita.
   More Evidence Israelis Are Using Placebo COVID Vaccines — And Have Changed PCR Test To Prove Vaccines Are Working
   Unfortunately, these fake successful results in Israel will be used to convince 100s of millions of “gentiles” in the West that these dangerous — even deadly — vaccines are safe and effective — and many people will become disabled and die after they take “hot” doses of the real vaccines.
   https://christiansfortruth.com/more-evidence-israelis-are-using-placebo-covid-vaccines-and-have-changed-pcr-test-to-prove-vaccines-are-working/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227186

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. ”Yksi kunnianhimoisimmasta tavoitteista “uudessa normaalissa” muodostuisi valtavien ihmismäärien “digitalisoimisesta”. Tällöin luotaisiin biometrinen henkilöllisyystunniste maailmanlaajuisille ihmisjoukoille. Tämähän on sionisti Bill Gatesin ja hänen läheisten juutalaispiirien yksi suurimmista intohimoista eli valvonta ja hallinta (Gates ).”

  Implantoitu ”rokotus-paketti” ID hyväksytty — Hälyttävät uutiset. Saksassa jossa parlamentti (Bundestag) ratifioi Agenda ID2020: n täytäntöönpanon 29. tammikuuta 2021.

  Tämä on keskitetty yleinen sähköinen tiedonkeruu jokaisesta kansalaisesta, johon jokaisella valtion virastolla, poliisilla ja mahdollisesti myös yksityisellä sektorilla olisi pääsy.
  Se kattaa kaiken, mikä tiedetään yksittäisestä kansalaisesta, nyt jopa 200 kohtaa työn alla ja mahdollisesti enemmän ajan myötä, pankkitilistä ostotottumuksiin, terveystietoihin (tietysti rokotustietoihin), poliittisiin taipumuksiin, ja luultavasti jopa treffitottumuksiin ja muut merkinnät yksityisyytesi alueelta.
  … Kun jokaisella planeetan kansalaisella – Bill Gatesin mukaan – noin 7 miljardilla on henkilötodistus, pienen globalisti eliitin hallinta on lähellä kokonaismäärää.

  Kun sähkömagneettisen kentän ja 5G / 6G EM-aaltojen avulla syötöt ja pääsy näihin tietoihin mahdollistuu niin jokaisen yksilön hallinta on lähes täydellinen.
  Tämän oletetaan tapahtuvan Brain Computer Interface (BCI) -nimellä, nimeltä Neurolink (https://neuralink.com/), jonka on kehittänyt Elon Musk. (katso video)

  Se käsittää sähköisten aaltojen pinnan ihmisen aivoissa, jotka on muutettu sähkömagneettiseksi kentäksi (EMF), jotta se voi vastaanottaa digitaalisia komentoja, jotka vaikuttavat käyttäytymiseen tai se voidaan sammuttaa – RIP – kuten ’IsoVeli’ haluaa.

  Implanted “Vaccine Package” ID: Germany’s Parliament Has Ratified GAVI’s Digital “Agenda ID2020”
  Alarming News. In Germany the Parliament (Bundestag) ratified on 29 January 2021, the implementation of Agenda ID2020.
  This is a centralized general electronic data collection of every citizen to which every government agency, police – and possibly also the private sector would have access.
  It covers all that is known about an individual citizen, now up to 200 points of in formation and possibly more as time goes on, from your bank account to your shopping habits, health records (vaccination records, of course), your political inclinations, and probably even your dating habits and other entries into your private sphere.
  https://www.globalresearch.ca/implanted-vaccine-package-id-germanys-parliament-has-ratified-gavis-digital-agenda-id2020/5736277

  Mikä on ID2020? Se on julkisen ja yksityisen sektorin kumppanien, mukaan lukien YK: n virastot ja kansalaisyhteiskunta, liittouma. Se on sähköinen henkilöllisyys ohjelma, joka käyttää yleistä rokotusta digitaalisen identiteetin alustana.
  What is the infamous ID2020? It is an alliance of public-private partners, including UN agencies and civil society. It’s an electronic ID program that uses generalized vaccination as a platform for digital identity.
  https://www.globalresearch.ca/coronavirus-causes-effects-real-danger-agenda-id2020/5706153

  Itse en täysin tätä kaikkea ymmärrä. Voisiko joku asiasta paremmin perillä oleva kertoa enemmän mitä tämä pitää sisällään ja miten tämä tulisi toimimaan ja miten se liittyy korona-rokotukseen.
  Huomion arvoista on että nämä hankkeen puuhamiehet kuten Gates ja Musk ovat juutalaisia.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. JUUTALAISISTA JA GLOBALISTEISTA PITÄÄ PUHUA
  Nimimerkki S-P kehottaa aivan oikein, että pitäisi keskittyä itse asiaan eikä globalismiin ja juutalaisiin. Mielestäni tämä kehotus sopii yleiseen tiedottamiseen tavalliselle kansalle. Eli kerrotaan faktoja koronahuijauksesta. Mutta Magneettimedia on vaihtoehtofoorumi, jossa voi myös kertoa asioiden taustoja. Itse katson velvollisuudekseni kertoa kaikessa juutalaisten osuudesta ja heidän politiikastaan. Opiskelin aikoinani, kun ei vielä ollut Internettiä, 25 vuotta juutalaisuutta, heidän uskontoaan ja kansainvälistä politiikkaansa. Tulin tulokseen, että he ovat kirjaimellisesti (ei tosin aivan kaikki juutalaiset) lihaksi tullut perkele, joka vie ihmiskunnan tuhoon eli ateismiin muutamassa vuosikymmenessä, ellei heitä kukisteta. Juutalaiset valtasivat onnistuneesti maailman median, mutta nyt kun geeniteknologia on kehittynyt, he näkevät vielä tehokkaamman menetelmän alistaa muita kansoja. Mitä kaikkea salaisissa sotilaslaboratorioissa onkaan kehitetty, ja mitä kaikkea rikolliset rokotevalmistajat ovat valmiita lisäämään rokotteisiinsa! Koronahuijaus on samaa sukua kuin holokaustihuijaus, johon uskoo ehkä 90 % ihmisistä. Juutalainen miljonääri ja juutalaisten sisäpiiristä loikannut Benjamin Freedman kirjoitti: ”Ilman selvää ja laajaa tietoa tästä aiheesta (juutalaisten kasaaritausta, suom. huom.) ei ole mahdollista ymmärtää tai arvioida oikein mitä on tapahtunut maailmassa vuoden 1917 jälkeen eli Venäjän bolsevikkikumouksen jälkeen. Se on ’avain’ tähän ongelmaan.” Nykyjuutalaiset periytyvät mahtavasta kasaarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen 740-luvulla. Kasaarit olivat vallanhimoinen, kostonhimoinen ja saastainen kansa, jonka uskontona oli phallos-kultti eli siittimen palvonta. Kasaareista periytyvät esim. USA:n juutalaiset. Nyt juutalaisilla on hallussaan kaksi ydinasevaltaa USA ja Israel. Tietäen heidän luonteensa ja maailmanvalloitussuunnitelmansa tulee ihmiskunnan valmistautua heidän pelinsä lopettamiseen, muuten ihmiskunta itse tuhoutuu. Kun taistelee koronahuijausta vastaan, niin taistelee myös juutalaisten maailmanherruutta vastaan. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 7. ISRAEL HUIJAA – KUTEN AINA
  Oikeaa tietoa nimimerkki ”Väärennettyjä tuloksia”. Ennustinhan jo ajat sitten tällä sivulla, että niin käy: juutalaisia ei rokoteta mRNA-rokotteilla Israelissa, vaan kyse on vain hämäyksestä, että saadaan gojimit uskomaan rokotuksiin. Eihän toisin voi olla, sillä koronahuijaus on Siionin Viisaiden operaatio, jonka he tekevät WHO:n ja vapaamuurarijärjestön avulla ynnä lahjoituksilla kunniansa myyneille tiedemiehille. Vapaamuurarijärjestöön eri maissa kuuluu yli 8 miljoonaa jäsentä ja kaikki ovat ainakin ylempää keskiluokkaa ja monet johtavissa asemissa, ja valat sitovat heitä tottelemaan ylempien veljien käskyjä, joita veljiä ovat juutalaiset ja viime kädessä Siionin Viisaat eli toisella nimellä ”Juutalaisten salainen maailmanhallitus”. WHO lähettää myrkyllisiä ohjeitaan rokotuksista, maskeista, sulkutiloista jne., joita kansalliset organisaatiot, kuten THL, orjallisesti noudattavat. Esim. maskipakko 12-vuotiaille on rikos lasten oikeuksia kohtaan, sillä se turmelee lasten aivoja peruuttamattomasti, kuten tutkimukset osoittavat. Puhumattakaan muista rikollisista määräyksistä. Se, että Israel huijaa, on myös osoitus siitä, että mukana on koko juutalainen kansa (tai oikeammin kasaarikansa), joka huijaa. Myös juutalaisten omistamat ja hallinnoivat tiedotusvälineet ovat mukana tässä sensuroimalla oikeaa tietoa koronahuijauksesta. Siionin Viisaat ovat onnistuneet holokaustihuijauksessa ja 90 % maapallon väestöstä uskoo holokaustivalheeseen. Näin Siionin Viisaat käyttävät myös nyt mediaa koronahuijauksessa, johon 90 % suomalaisistakin uskoo. Juutalaisilla oli alun perin tarkoituksena saada uskontonsa ennustama maailmanherruus kolmannella maailmansodalla, mutta nyt geeniteknologia tuli avuksi: kun saadaan tehtyä gojimit orjiksi geenimanipulaation avulla ei enää maailmansotaa tarvita. Sadat sotilaslaboratoriot ovat kehittäneet myrkkyjä, joita nyt voidaan rokottaa gojimien elimistöön valepandemian avulla. Sen tähden Siionin Viisaiden Bill Gates puhuu 7 miljardin ihmisen rokottamisesta. Gates myös ennustaa, että tarvitaan uusia rokotteita seuraavien pandemioiden varalta eli tilaisuus rokottaa koko ihmispopulaatio (miinus juutalaiset) onnistuu. Itse uskon kuitenkin, että Siionin Viisaat epäonnistuvat tässä ja juutalaisille käy, kuten profeetta Jeremias ennustaa (36. luku): he kärsivät verisen tappion. Ennustan, että syksyllä ei enää puhuta 70 % vaan 100 % laumasuojasta: gojimiälymystö pitää hävittää, kuten venäläinen älymystö juutalaisten järjestämässä Venäjän vallankumouksessa. Uskon vielä, että rokotusten vastustajat voittavat toisin kuin holokaustin kieltäjät, sillä Jumala puuttuu peliin eikä anna perkeleelle=juutalaiset voittoa. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
   1. Kyllä sionistit ovat valmiita uhraamaan myös omiaan, jos se palvelee heidän tarkoitusperiään:
    ”…Appoint puppet leaders, who can be controlled by blackmail.
    Replace royal rule with socialist rule, then communism, then despotism.
    Abolish all rights and freedoms except the right by force by us.
    Sacrifice people including Jews sometimes when necessary.
    Eliminate religion. Replace it with science and materialism….”

    Sionismin vastustaminen on myös juutalaisten ihmisyyden puolustamista.

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
 8. Jos englanti taipuu ja Instagram löytyy niin suosittelen seuraamaan kanavaa cv19vaccinereactions .

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 9. Kannattaa katsoa, voi katsoa jälkikäteenkin
  Tänään: Verkkostudio LIVE – ”Koronavouhotus jatkuu, mutta entä pandemia?” – 9.2.2021 alkaen klo 19!

  Missä pandemia on, koska tilastojen mukaan hiljaista pitelee… Mitä sanoo studiovieras Ossi Tiihonen, joka seuraa tarkoin saatavilla olevia COVID-faktoja ja kysyy kysymyksiä, joihin valtamedia ei halua vastata. Studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.
  https://mvlehti.net/2021/02/09/tanaan-verkkostudio-live-koronavouhotus-jatkuu-mutta-enta-pandemia-9-2-2021-alkaen-klo-19/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. ”Vanhustenhuollossa toivotaan koronakuolemia” – Jopa seitsemän COVID-testiä saattohoidossa oleville

   Kansalaisaktivisti Ossi Tiihonen julkaisi saamansa terveiset Suomen vanhustenhuollosta: Vanhainkodissa saattohoidossa olevalta monisairaalta vanhukselta on otettu jopa 7 kertaa koronatesti toivoen, että asukas saataisiin kuollessa tilastoihin koronakuolemana.
   https://mvlehti.net/2021/02/11/vanhustenhuollossa-toivotaan-koronakuolemia-jopa-seitseman-covid-testia-saattohoidossa-oleville/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. USA:n valtamedia: COVID-rokotepassit vaaditaan matkailemiseen kesällä 2021 – Pohjoismaat edelläkävijöitä

    CBS-uutisten matkailuasioiden päätoimittaja, Peter Greenberg, paljasti mainiten Pohjoismaat esimerkkinä, että ensi kesään mennessä COVID-rokotetodistuksista eli ”terveyspasseista” tulee perusvaatimus matkailuun. USA:n valtamedian mukaan pohjoismaat Tanskan johdolla ovat hankkeen edelläkävijöitä.
    https://mvlehti.net/2021/02/12/usan-valtamedia-covid-rokotepassit-vaaditaan-matkailemiseen-kesalla-2021-pohjoismaat-edellakavijoita/

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Upeaa… nyt suomeksikin
  Kaikki Global Research -artikkelit voidaan lukea 27 kielellä aktivoimalla avattava Käännä verkkosivusto -valikko kotisivumme yläreunassa (Desktop-versio).
  ***
  Mikrobiologia ja tartuntataudit -lehdessä julkaistussa uudessa tutkimuksessa immunologi J.Bart Classen varoittaa, että Pfizer- ja Moderna COVID -rokotteissa käytetty mRNA-tekniikka voisi luoda ”uusia potentiaalisia mekanismeja” haittatapahtumista, jotka saattavat kestää vuosia.
  https://www.globalresearch.ca/immunologist-pfizer-moderna-vaccines-could-cause-long-term-chronic-illness/5736916

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. En henk. koht. noudata mitään koronan torjunta toimia. En pidä missään maskia, en käytä käsidesiä, enkä noudata mitään muitakaan rajoitteita. Rokotteita en ota ikinä. Turhia.

  Olen ajatellut asian niin, että mitä sillä on väliä, jos tähän pöpöön joku vanhus kuolee. Ei se ole minun ongelmani. Suomessa kuolee noin 150 ihmistä päivässä. Minkä minä sille voin. Luonto siivoaa välillä sairaimmat ja heikoimmat yksilöt pois jopa sorsapoikueesta, tai susilaumasta. Se on sitä luonnonvalintaa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. I’m a Clinical Lab Scientist, COVID-19 Is Fake, Wake Up America!
   All Global Research articles can be read in 27 languages by activating the “Translate Website” drop down menu on the top banner of our home page (Desktop version).

   The following statements by Dr. Derick Knauss on the identity of the virus and on the failures of the PCR test are corroborated by numerous scientific studies including the WHO. See the text by Prof. Michel Chossudovsky at the foot of Dr. Knauss’ article

   ***
   I have a PhD in virology and immunology. I’m a clinical lab scientist and have tested 1500 “supposed” positive Covid 19 samples collected here in S. California. When my lab team and I did the testing through Koch’s postulates and observation under a SEM (scanning electron microscope), we found NO Covid in any of the 1500 samples.

   What we found was that all of the 1500 samples were mostly Influenza A and some were influenza B, but not a single case of Covid, and we did not use the B.S. PCR test.

   We then sent the remainder of the samples to Stanford, Cornell, and a few of the University of California labs and they found the same results as we did, NO COVID. They found influenza A and B. All of us then spoke to the CDC and asked for viable samples of COVID, which CDC said they could not provide as they did not have any samples. We have now come to the firm conclusion through all our research and lab work, that the COVID 19 was imaginary and fictitious.

   What we found was that all of the 1500 samples were mostly Influenza A and some were influenza B, but not a single case of Covid, and we did not use the B.S. PCR test.

   The flu was called Covid and most of the 225,000 dead were dead through co-morbidities such as heart disease, cancer, diabetes, emphysema etc. and they then got the flu which further weakened their immune system and they died.

   I say there is no Covid 19, it is fictitious. … So what we’re dealing with is just another flu strain like every year, COVID 19 does not exist and is fictitious.

   By Derek Knauss and Prof Michel Chossudovsky
   https://www.globalresearch.ca/clinical-lab-scientist-covid-19-fake-wake-up-america/5737013

   Lyhyesti: korona on pelkkä normaali kausiflunssa eikä testi ole lainkaan luotettava.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Testin luotettavuus tämän tutkimuksen mukaan erittäin heikko, vain 3% luokkaa että ylipäätään on infektoitunut ja väärän positiivisen tuloksen peräti 97%
    Millions of people Worldwide have already been tested:

    “if someone is tested by PCR as positive when a threshold of 35 cycles or higher is used (as is the case in most laboratories in Europe & the US), the probability that said person is actually infected is less than 3%, the probability that said result is a false positive is 97% (Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan, et al, Critique of Drosten Study)
    https://www.globalresearch.ca/clinical-lab-scientist-covid-19-fake-wake-up-america/5737013

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Niille jotka täällä ovat vakuuttaneet ettei ulkopuolelta meihin tarttuvia viruksia tai mikrobeja olisikaan:

  SARS koronavirus eli SARS-CoV on beetakoronavirus ja positiivisjuosteinen RNA-virus eli ssRNA(+)-virus. Virus omaa lipidikuoren, jonka sisällä on viruksen noin 29 727 nukleotidia pitkä perimä. Kuoreen on upottautunut viruksen RNA-perimän koodaamia proteiineja, kuten useita tappimaisia spike-proteiineja. Ihmisissä virus tarttuu spike-proteiinien avulla sopivan solun solukalvossa oleviin angiotensiinikonvertaasi 2 eli ACE2-reseptoreihin. Reseptoreita on muun muassa ihmisten keuhkojen endoteelissä.[7]

  SARS-CoV tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana. Tartuttavia pisaroita muodostuu eritoten silloin kun sairastunut henkilö yskii, aivastaa tai on hyvin lähellä tervettä henkilöä. Esimerkiksi kävely sairaan ohitse tai kauempana samassa huoneessa odottaminen hetken ajan eivät levitä virusta tehokkaasti. Pisarat kulkeutuvat terveen henkilön suun, nenän tai silmien limakalvoihin, joista virus päätyy muualle kehoon aiheuttaen SARSin. Virus tarttuu myös kosketustartuntana, eli esimerkiksi silloin kun henkilö koskee virusta sisältäviä esineitä tai muita pintoja, ja koskee tämän jälkeen silmiinsä tai muihin limakalvoihin. Ei ole varmaa, että voivatko oireettomat virusta kantavat henkilöt tartuttaa muita.[9]

  SARSin perusuusiutumisluku eli R0-arvo on 2–5. Virusta kantava tartuttaa siis keskimäärin 2–5 henkilöä.[10]

  https://fi.wikipedia.org/wiki/SARS

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
  1. Vaikka Wikipedian luotettavuus onkin kyseenalainen niin nämä elektroonimikroskoopin kuvat tuskin ovat väärennöksiä.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/RS-virus
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Koronavirukset
   Viruksia on siis olemassa ja ne ihmisen ulkopuolelta elimistöön tunkeutuessaan aiheuttavat sairauksia. Eri asia on että meillä on omassa kehossa mikrobeja.
   Covid pandemia on huijausta kuten Dr. Derick Knauss yllä toteaa: that the COVID 19 was imaginary and fictitious. Kaikki 1500 näytteen kahden eri yliopistollisen labran tutkimus paljasti vain influenssa A ja B viruksen. When my lab team and I did the testing through Koch’s postulates and observation under a SEM (scanning electron microscope), we found NO Covid in any of the 1500 samples.

   Plusääni(1)Miinusääni(4)
  2. Nimimerkille ”Tämä tiedoksi”/”jatkona tämä.”

   Tahdot siis osoittaa, että ulkopuolelta meihin tarttuvia viruksia on olemassa ja että ne elimistöön tunkeutuessaan aiheuttavat sairauksia.

   Todisteina käytät yhtä Wikipedian tekstiä ja kahdessa Wikipedian artikkelissa olevia elektronimikroskoopin kuvia.

   En tiedä, kehen viittaat, mutta ainakaan minä en ole vakuuttanut, ettei viruksia ole. Niitä on, mutta ne eivät ole SAIRAUTTA AIHEUTTAVIA viruksia vaan elimistölle elintärkeitä ja elimistön ikiomia eksosomeja. Oikea nimi on siis eksosomi, ja ne on vain tulkittu väärin joksikin ”virus”-nimisiksi pahoiksi pojiksi, jotka aiheuttavat sairauksia. Olen siis todennut, että sairautta aiheuttava virus on väärintulkinta (nähtävästi voittojen nyhtämiseksi rokotteilla). Sairautta aiheuttavia viruksia ei ole olemassa. Meille elintärkeitä eksosomeja on olemassa.

   Jos katsotaan ensimmäistä todistettasi, Wikipedian tekstiä, niin siinä ei todisteta ”ulkopuolellamme olemista.” Teksti vain väittää, että virus tarttuu pisaratartuntana tai kosketustartuntana ja päädyttyään limakalvoillemme ja sieltä muualle kehoon AIHEUTTAA SARSin. Ei väittäminen ole todiste.

   Mutta hämmästyttävää tuossa tekstissä on se, että siinä sanotaan SARS-CoV-viruksen ”aiheuttavan SARSin.” SARSia sanotaan toisaalla tekstisi artikkelissa hengitystieINFEKTIOKSI, ja miten niin SARS-virus AIHEUTTAA hengitystieinfektion? Luin tekstisi uudelleen, ja samoin luin kaikkien antamiesi linkkien tekstit, mutta mistään en löytänyt todistetta siitä, että SARS-virus tai mikään virus aiheuttaa INFEKTION, tässä siis hengitystieinfektion. Vedetäänkö tuo väite hihasta?

   Väitetty virushan on kuollut kappale, vailla omaa aineenvaihduntaa (siihen tulee tapahtumista vain ollessaan solussa vuorovaikutuksessa solun tapahtumien ja DNA:n/RNA:n kanssa). Siinä on nukleotidirihma ja kuori. Tekstisi sanoo, että tuo biokemiallisesti kuollut struktuuri ”tarttuu” esim. piikkiproteiiniensa avulla ”sopivan solun” solukalvon reseptoreihin ja ”aiheuttaa” SARSin.

   Kuinka kuollut struktuuri ”tarttuu” ja ”aiheuttaa” sairauksia, joita sanotaan ”infektioiksi”? Tämä hämmästyttää, ja tekstisi hämmästyttää vielä enemmän siitä syystä, ettei asiaa edes yritetä todistaa mitenkään. Käteen jää vain tuo merkillinen väite. Onko virus automaattisesti ”paha”, kun sen nimi on ”virus”?

   Muuallakin kyseisessä artikkelissa todetaan, että ”SARS on hengitysinfektio, jonka AIHEUTTAA SARS-koronavirus”, ”…limakalvoihin, joista virus päätyy muualle kehoon AIHEUTTAEN SARSin” ja ”SARSin AIHEUTTAJAKSI tunnistettiin SARS-koronavirus.”

   Voin vain todeta, että tuollainen väite on täysin perusteeton ja kuin summassa heitetty. Kävin läpi ne kaksi muutakin linkkiä, ja niissä samoin toistetaan eri sanamuodoin, että virus ”AIHEUTTAA INFEKTION.” Se on oikeastaan tekstisi ja linkkiesi pääsanoma.

   Mitä kahden linkkisi elektronimikroskooppisiin kuviin tulee, niin ne ovat hienoja kuvia ja osoittavat juuri niitä elimistön omia eksosomeja, jotka on tulkittu väärin ”viruksiksi.” Kuvat esittävät eksosomeja. Niitä on olemassa hyvin erilaisia, koska niillä kehon lähetteinä on erilaisia tehtäviä.

   Päättelen omasta tekstistäsi ja antamistasi artikkeleista, että yrität vain oikeuttaa oman käsityksesi asiasta. Ja, ikävä kyllä, se käsitys on se aivopesu, jota koko Suomen kansaan ja muihin kansoihin on iskostettu vuosikymmeniä. Aivopesun tarkoitus on saada ihmiset pelkäämään ”pahoja viruksia ja bakteereja”, jotta niiden hoidoilla, esimerkiksi rokotteilla, voidaan tienata miljardeja ja biljoonia jatkuvasti, joka vuosi, kenenkään estämättä.

   Pyydän sinua keskittymään, kun kuvaan, mistä noissa taudeissa on kyse. En moiti aivopesutilaasi, se on hyvin ymmärrettävää ja inhimillistä tässä valehtelun ja huijausten maailmassa.

   Hengitystieinfektiot eivät johdu viruksista eivätkä mistään muistakaan ”pöpöistä” vaan yksinkertaisesti kylmästä ilmasta. Kun ihminen hengittää, kylmyys vaikuttaa suoraan (ilman virusta) hengitysteiden hyvin herkkiin limakalvoihin ja vaurioittaa niitä. Soluja kuolee ja kudosta vahingoittuu. Me kuolisimme siihen, ellei mitään tapahtuisi. Onneksi keho itse alkaa toimia: hermosto virittää elimistön hälytystilaan, ja näitä signaaleja saatuaan solut alkavat tuottaa juuri niitä eksosomeja, joita haukutaan ”viruksiksi.” Ne valmistuvat solujen sisällä, ja ne koostuvat ”toimintaohjeista”, tarkkaan rakentuneesta, juuri siihen tilanteeseen tarkoitetusta RNA- ja/tai DNA-rihmasta, ja kuoresta. Lisäksi eksosomeissa on proteiineja, lipidiä ja metaboliitteja. Solut pullauttavat eksosomin solusta ulos, ja sitten eksosomit kulkeutuvat kehon hienojen mekanismien (pH, suolaisuus, kudosnesteiden koostumus, hermosto, lämpötila jne.) ohjaamina toisaalle toisiin soluihin (ehkä tarttuvatkin juuri niin kuin olettamiesi ”virusten” kohdalla esität) ja toimittavat toimintaohjeet sinne. Sitten nämä vastaanottajasolut alkavat saamiensa ohjeiden (RNA/DNA) mukaisesti tuottaa esimerkiksi globuliineja (B-soluissa) tai sytokiineja. Globuliinit ovat pieniä proteiineja, jotka tilkitsevät vaurioituneita soluja ja tiivistävät olemassa olevia soluja. Sytokiinit ohjaavat noita korjaustoimenpiteitä ja laajemmin koko kehon reaktioita. Kuume nousee, ja niin lisätään tarvittavaa energiaa. Myöhemmin tulee yskä, että kuolleista soluista ja eritteistä (paikalle saapuneiden makrofagien ja bakteerien aikaansaannosta) koostuva debris saadaan alahengitysteistä ulos.

   Hengitysteistä löytyvät hienot eksosomit on tulkittu väärin tuota ”sairautta” (noita paranemisprosesseja kutsutaan ”sairaudeksi”) aiheuttaviksi pahoiksi ”viruksiksi”, koska sattuvat olemaan paikalla (tultuaan sinne korjaus- ja viestityshommiin). Korjaavat globuliinit on tulkittu väärin ”vasta-aineiksi” noita kuviteltuja ”pahoja viruksia” vastaan, ja koko paranemisprosessi (kuume, yskä jne.) on tulkittu ”sairaudeksi”, josta täytyy heti päästä eroon (vaikka kyseessä on paraneminen kehon oman tahdin mukaan).

   On kerta kaikkiaan väärin kutsua elintärkeitä eksosomeja sairautta aiheuttaviksi viruksiksi! On kerta kaikkiaan väärin kutsua korjaavia globuliineja ”vasta-aineiksi virusta vastaan”! On kerta kaikkiaan väärin kutsua kehon hienosti ohjattua paranemisprosessia ”sairaudeksi” tai ”infektioksi”! Jos taudista tahdotaan pysyä erossa, on yksinkertaisesti vältettävä kylmettymistä, siinä kaikki.

   Olen juuri kirjoittanut eksosomeista muualle, ja siteeraan kyseistä tekstiä tässäkin:

   [siteeraus alkaa]

   Ne, mitä sairautta aiheuttaviksi viruksiksi ja bakteereiksi on väitetty, ovat todellisuudessa kehon itsensä luomia hyödyllisiä struktuureja, jotka osallistuvat jatkuvasti muuttuvaan ympäristöön sopeutumiseen ja kehoon kohdistuneiden vahingollisten vaikutusten korjaamiseen. Bakteereja (eivät aiheuta sairauksia; ovat kehojen ”talonmiehiä”!) kehoissamme on paljon enemmän kuin soluja, ja ”virukset” ovat todellisuudessa omaa aineenvaihduntaa vailla olevia kehojemme viestitysvälineitä, joita kutsutaan eksosomeiksi,

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Solunulkoiset_vesikkelit

   https://de.wikipedia.org/wiki/Exosom_(Vesikel)

   https://en.wikipedia.org/wiki/Exosome_(vesicle)

   Eksosomeissa on viestitystä varten kulloinkin tarvittavaa DNA:ta ja/tai RNA:ta ja lisäksi proteiineja, lipidejä ja metaboliitteja. Solut muodostavat näitä eksosomeja ja erittävät niitä ulkopuolelleen, jossa ne päätyvät muihin soluihin, joihin ne tyhjentävät sisältönsä. Paitsi viestien vaihtoa, eksosomit vaikuttavat kehon puolustukseen erilaisia vammoja tai vahinkoja vastaan, ja ne saavat aikaan korjaavien proteiinien (globuliinien) ja sytokiinien tuotantoa vastaanottajasoluissaan. Eksosomit hoitavat myös solujen jätehuoltoa ja osallistuvat veren hyytymiseen. Myös kehojemme talonmiehet, bakteerit, käyttävät niitä muiden solujen tavoin toiminnassaan.

   Bakteerit ja ”virukset” (eksosomit) siis ovat olemassa, mutta ne eivät aiheuta sairauksia eivätkä ole haitallisia. Rikollisuus (esim. maamme hallinto, infektiolääketiede, THL ja niitä palveleva media) on rikollisessa tarkoituksessa tulkinnut ne väärin tauteja aiheuttaviksi struktuureiksi, joita vastaan täytyy sitten käyttää muhkeat miljardivoitot tuovia rokotteita, rokotteiden myrkkyvaikutuksista viis veisaamatta. Myrkkyvaikutukset ovat rikollisuudelle itse asiassa hyödyllisiä, sillä kun rokotteet vahingoittavat ja vammauttavat suuren määrän ihmisiä, sille avautuvat suuret markkinat uusille lääkkeille uusien sairauksien hoitamiseksi. On turha luulla, että nykyinen rikollisuus tuntisi mitään sääliä. Se riistää voitot kaikesta ihmishengistä ja vammautumisista piittaamatta. Kun rokotteet tappavat ihmisiä, se on toivottu ”oheisvaikutus”, koska aiheutetut kuolemat ”vähentävät liikakansoitusta.” Nykyinen rikollisuus (esim. ”korona”) on siis psykoottista psyko- ja sosiopatiaa.

   [siteeraus päättyy]

   Jos katsot niiden kolmen linkkisi artikkeleita, niin huomaat, että niissä ne ”virusten aiheuttamat” hengitystieinfektiot esiintyvät aina syksystä talven yli keväälle, kylmään aikaan siis, ja se kylmyys on ko. tautien syy. Mitään ”viruksen leviämistä” ei ole. Kylmyys yksinkertaisesti vain on samalla kertaa laajalla alueella, ja siksi ko. alueella useat ihmiset sairastuvat samoihin aikoihin. Mikään ei leviä, kylmyys vain on laajalti läsnä. Koska mitään ”ulkopuolella olevaa virusta” ei ole (ne ”virukset” eli eksosomit syntyvät ihmisen kehon sisällä), mitään ei myöskään tartu pisaratartuntana tai kosketustartuntana. Mitään ei ”tartu” mihinkään.

   Koska ”hengitystieinfektio” johtuu yhdestä ja samasta kylmyydestä joka vuosi, ei ole useita eri infektioita. Siis: korona = flunssa = influenssa. Ne ovat kaikki sama tauti, vilustuminen, kylmettyminen. Vanhuksilla ja perussairailla tilanne voi olla muita vaikeampi, koska heidän elinvoimansa on heikentynyt. Silloin saattaa tulla ns. atyyppista (”ei mikrobiperäistä”) keuhkokuumetta, ja potilas saattaa kuolla. Näin käy aina joka vuosi, ja on aina käynyt.

   Mainitsenpa vielä senkin, että kun keho mainituilla tavoilla alkaa korjata kylmän aikaansaamaa tuhoa, paikalle tulee myös kehon ”talonmiehiä”, bakteereja, ja valkosoluja (esim. makrofageja ja lymfosyyttejä), ja kaikki toimii hienosti yhteen. On väärin ryhtyä taistelemaan ”pahoiksi” kuviteltuja eksosomeja (muka viruksia) ja bakteereja vastaan! Silloin ihmistä vain tuhotaan.

   Epidemia ja pandemia ovat vain kylmää ajanjaksoa (eivät virusta), joka talvisin on pohjoisella pallonpuoliskolla ja kesäisin eteläisellä pallonpuoliskolla. Kylmä on syy sairastumisiin, ei virus. Nykyisin ”virusperäiset” epidemiat ja pandemiat ovat paitsi karkean testihuijauksen (koronatesti ei ole diagnostinen eikä osoita ”tartuntoja” – eikä voikaan osoittaa, KOSKA KOKO ”INFEKTOIVAA VIRUSTA” EI OLE OLEMASSAKAAN) ja karkean valehtelun ja manipuloinnin myös mediarummutuksen tulosta; suurennellaan asiaa, joka luonnostaan aina on ollut olemassa. Maailmassa ei ole koskaan ollut ainoatakaan ”koronaviruksen” tai muun ”viruksen” aiheuttamaa infektiota tai tartuntaa, eikä koskaan voi ollakaan, koska sairaaksi tekeviä viruksia ei ole olemassa. Hallituksen, eduskuntapuolueiden, infektiotieteen, THL:n ja median toiminta on ollut hirvittävää huijausta ja päällekarkausta, valtava skandaali, valtava rikos omaa kansaa vastaan, valtava mafiamainen pahoinpitely- ja terrorioffensiivi. Heidät on saatava rikosoikeudelliseen vastuuseen ja pois julkisesta toiminnasta ja julkisista viroista ja asemista, ja oikeusviranomaisten olisi syytä ryhtyä valmistelemaan asiaa.

   Olisi hyvä, jos sanasta ”virus” luovuttaisiin kokonaan ja käytettäisiin sanaa ”eksosomi” tai jotakin muuta sopivaa ja yhteisesti sovittua nimeä. Terveysterroristeilta ja mafialta menisi ase.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. ”Hengitystieinfektiot eivät johdu viruksista eivätkä mistään muistakaan ”pöpöistä” vaan yksinkertaisesti kylmästä ilmasta. Kun ihminen hengittää, kylmyys vaikuttaa suoraan (ilman virusta) hengitysteiden hyvin herkkiin limakalvoihin ja vaurioittaa niitä…”

    Turha tässä on käydä vääntöä siitä aiheuttaako ulkopuolelta tuleva virus elimistön reaktion vai ei. Itse olen vakuuttunut että aiheuttaa ja ihan oman kokemukseni perusteella.
    Itse sairastin poikani tartuttamana aikoinaan ns. aasialaisen influenssan kesällä joten se kumoaa tuon olettamuksesi kylmästä ilmasta. Ei nuo asiat ole niin yksinkertaisia kuin uskot. Kyllä ilmasta riippumattomia tarttuvia tauteja on.

    Plusääni(1)Miinusääni(3)
 13. COVID VACCINE – the Nightmare Scenario
  Kuvittele, jos Covid-rokote tosiasiallisesti edistäisi infektion leviämistä eikä pysäytä sitä. Voitko kuvitella, mikä katastrofi siitä seuraisi? Valitettavasti on merkkejä siitä, että juuri näin tapahtuu maissa, jotka ovat toteuttaneet aggressiivisimmat rokotusohjelmat.

  ”Tällä hetkellä on vaikea kieltää mahdollisuutta korrelaatioon joukkorokotusten ja jyrkän nousu piikin välillä Covid-19 -tapauksissa sekä Israelissa että Britanniassa.” Gilad Atzmon

  “As things stand at the moment, it is hard to deny the possibility of a correlation between mass vaccination and a sharp spike in Covid-19 cases in both Israel and Britain.” Gilad Atzmon
  Imagine if the Covid vaccine actually contributed to the spread of the infection rather than stopping it. Can you imagine what a catastrophe that would be? Unfortunately, there are signs that that is precisely what is happening in the countries that have implemented the most aggressive vaccination programs.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227678

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tässä 5 kysymystä jotka hyvä esittää sille joka ajattelee ottaa korona rokotteen ja antaa vastaus niihin
   5 questions to ask your friends who plan to get the Covid vaccine

   1. DID YOU KNOW THAT WE HAVE NEVER SUCCESSFULLY VACCINATED AGAINST ANY CORONAVIRUS?
   2. DID YOU KNOW IT USUALLY TAKES 5-10 YEARS TO FULLY DEVELOP A VACCINE?
   3. DID YOU KNOW THAT THE COVID “VACCINE” IS BASED ON NEW TECHNOLOGY, WHICH HAS NEVER BEEN APPROVED FOR USE ON HUMANS BEFORE?
   4. DID YOU KNOW THAT THE PHARMACEUTICAL COMPANIES CAN’T BE SUED IF THE VACCINE HURTS OR KILLS SOMEONE?
   5. DID YOU KNOW 99.8% OF PEOPLE SURVIVE COVID19?

   Ask your friends these questions. Give them detailed answers.
   https://off-guardian.org/2021/02/15/5-questions-to-ask-your-friends-who-plan-to-get-the-covid-vaccine/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 14. Makow jopa sanoo sivustollaan että agenda on murhata kansaa lääkäreiden avulla. Jos haet apua sinut voidaan tappaa.
  Onko tilanne todella tämä jossakin. Vaikea uskoa mutta yhä enemmän löytyy luotettavaa tietoa että tuhovoimat ovat tämän koko virus agendan takana.

  MDs are Killing Covid Patients — Insider
  (If you seek care, they might kill you.)

  Jim Stone’s source told him, ”The Agenda is Genocide”
  ”This doctor stated that the goal was to ”simply kill everyone off” by threatening them with a virus they made that is not that bad and then killing them by other means once they enter the medical system.

  Obviously if you go in for any sort of medical care, be well aware of the fact they might kill you right then and there so make damn good and sure you have to. What else can I say? That’s the reality we are up against now. ”

  ”Tämä lääkäri totesi, että tavoitteena oli” yksinkertaisesti tappaa kaikki pois ”uhkaamalla heitä tekemällään viruksella, joka ei ole niin paha, ja tappamalla heidät muilla keinoilla, kun he pääsevät lääketieteelliseen järjestelmään.

  On selvää, että jos menet minkäänlaiseen lääketieteelliseen hoitoon, ole tietoinen siitä, että he saattavat tappaa sinut juuri silloin ja siellä, joten tee asia itsellesi selväksi, että sinun on kuoltava. Mitä muuta voin sanoa? Se on todellisuus, jota vastustamme nyt. ”
  https://www.henrymakow.com/2021/02/insider-to-jim-stone.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. YOU’LL NEVER GUESS WHAT’S IN THE TESTS (ONCE WERE THE LIVING)
   Once Were the Living..the story of the 4th Industrial modified reset man. What’s been put up your nose in nano dust ”test swabs” and in your mRNA, 4th Industrial Revolution, Great Reset, how the nano dust tech works, it’s all in…
   https://www.bitchute.com/video/KO495u7J749A/

   Testi ei tämän mukaan olisikaan vain testi vaan sen avulla viedään tikulla kehoon tavaraa eli se on jo rokote.
   Uskoako vai ei?
   Mutta kun tietää että kaikki on yksityisissä raha-mafian käsissä niin miksei tämäkin olisi mahdollista…?

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 15. Englannissakin nuo geeni terapia injektiot tekee kaikenlaista tuhoa.

  BREAKING: UK gov’t says over 240 people in Britain died shortly after receiving COVID jab

  https://www.lifesitenews.com/news/breaking-uk-govt-says-over-240-people-in-britain-died-shortly-after-receiving-covid-jab

  Nyhonek ym muut Suomessa hehkuttavat noita myrkky injektioita harvasen päivä medioissa. On mennyt hyvin sairaaksi tämä touhu . Ruotsissakin jo ilmeisesti parissa paikassa keskeytetty rokotukset koska liikaa haittavaikutuksia.

  THL voisi muttaa nimensä : kansallinen joukkotuhonta keskus , kuvaisi paremmin heidän toimenkuvaansa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 16. ”Not one person has seen me and said, ’He’s not wearing a mask. Why am I wearing one?'”
  ”The vast majority of people refuse to research, see or acknowledge the truth. Are they your real enemies in life?”
  THEY’RE BEING ENSLAVED AND DON’T REALIZE IT.
  ”Ei kukaan ole nähnyt minua ja sanonut:” Hänellä ei ole naamiota. Miksi minulla on sellainen? ””
  ”Suurin osa ihmisistä kieltäytyy tutkimasta, näkemästä tai tunnustamasta totuutta. Ovatko he todellisia vihollisiasi elämässä?”
  He ovat orjuutettuja eivätkä tajua sitä.
  https://www.henrymakow.com/2021/02/mike-stone-dumbed-down-mases.html

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Tätä ihmisiä vaurioittavaa Covid-rokottamista meidänkin maamme globalisti-eliitti pontevasti edistää ihan presidentin johdolla. Eikä kansa ole pahemmin huolissaan vaan menee kuin lammaslauma teuraaksi.
   Joutuu kysymään onko maan johto ihan lääkärikuntaa myöten niin sokea ettei tiedä näistä TOSIasioista mitään vaan onko se vain sokeasti tietoisesti mukana tässä nwo-mafian globaalissa väestön ja oman maan tuhoamis projektissa?

   TÄMÄ VIESTI KANSALLE
   pitäisi saada kaikkien tietoon koska tuskin kukaan on valmis ottamaan rokotteen jos tietää sen vaarat. Myös pelkkä täysin tarpeeton testi – niin vaikealta kuin tuntuukin sitä uskoa – voi olla myös naamioitu rokotus, sekin on mahdollista ja sitä asiaa tutkitaan nyt.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227790
   Viesti polilta: Uudenmaan sairaalassa hoidetaan akuutteja rokotusreaktioita enemmän kuin vakavia koronatapauksia
   https://mvlehti.net/2021/02/18/viesti-polilta-uudenmaan-sairaalassa-hoidetaan-akuutteja-rokotusreaktioita-enemman-kuin-koskaan-vakavia-koronatapauksia/
   VIELÄ KERRAN: COVID-KORONAVIRUSTA EI OLE OLEMASSA. ON VAIN INFLUENSSAVIRUKSIA JOISTA NYT YRITETÄÄN TEHDÄ TAPPAVIA VAIKKA NE EIVÄT SITÄ OLE JA NE VOI SAIRASTAA AIVAN NORMAALIIN TAPAAN. JAKORONAVIRUS TESTI EI OLE LUOTETTAVA VAAN SUURI HUIJAUS.
   Testin luotettavuus tämän tutkimuksen mukaan erittäin heikko, vain 3% luokkaa että ylipäätään on infektoitunut ja väärän positiivisen tuloksen peräti 97%
   Millions of people Worldwide have already been tested:

   “if someone is tested by PCR as positive when a threshold of 35 cycles or higher is used (as is the case in most laboratories in Europe & the US), the probability that said person is actually infected is less than 3%, the probability that said result is a false positive is 97% (Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan, et al, Critique of Drosten Study)
   https://www.globalresearch.ca/clinical-lab-scientist-covid-19-fake-wake-up-america/5737013

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Tässä on päivän rokotepulmasi:
   Mitä yhteistä on tohtori Barton Williamsilla, Hank Aaronilla ja 46 iäkkäällä asukkaalla Espanjan hoitokodissa?
   Vastaus – He kaikki kuolivat pian Covid-19-rokotteen saamisen jälkeen.

   Mutta älkäämme siirtykö päätelmiin, loppujen lopuksi tiedotusvälineet ovat joka tapauksessa vakuuttaneet meille, että rokotteella ei ollut mitään tekemistä heidän kuolemansa kanssa. Uskotko sitä?
   Et tietenkään, mutta se ei todennäköisesti heikennä luottamustasi rokotteisiin, koska – kuten tiedätte – rokotteiden epäluottamus merkitsee sitä, että laitetaan tinfoil-hattu ja huijataan salaliittoteorioita pedofiilirenkaista pizzasalien kellarissa. Se on ehdotonta hulluutta. Koskaan ei pidä kyseenalaistaa suurten lääkeyhtiöiden horjumatonta rehellisyyttä, jotka tuottavat näitä ihmeitä vain puhtaasti hyväntekeväisyydestä. On käsittämätöntä, että nämä kokeelliset keksinnöt – joita ei ole koskaan testattu eläimillä tai joille on tehty pitkäaikaisia ​​kokeita – ollivatkin luotu poliittisiin tarkoituksiin lääkkeiden sijasta. Onko se edes mahdollista?
   Kyllä, se on mahdollista, mutta se on myös toinen crackpot-salaliittoteoria, joten pidä kiinni ja ota piikki, eikö?
   Väärin, koska kaikki Covid-rokotteesta on väärin, aivan kuten kaikki Covid-maniasta, on väärin. Kaikki on ennennäkemätöntä, epäilyttävää ja rehellisesti sanottuna outoa. Kukaan se ei läpäise hajutestiä, kukaan ei. Milloin olemme koskaan lukittaneet koko maan hidastamaan viruksen leviämistä? Milloin olemme koskaan asettaneet karanteeniin 300 miljoonaa tervettä ihmistä, käskeneet kaikkia käyttämään naamioita, sulkemaan yritykset, baarit ja koulut ja työntämään talouden kalliolta?
   Milloin?
   Ei koskaan.

   Here’s your Vaccine puzzler for the day:
   What do Dr. Barton Williams, Hank Aaron, and 46 elderly residents in a Spanish nursing home all have in common?
   Answer— They all died shortly after getting the Covid-19 vaccine.

   Coronapocalypse; Big Pharma’s Doomsday Vaccine #666
   MIKE WHITNEY • FEBRUARY 19, 2021
   https://www.unz.com/mwhitney/coronapocalypse-big-pharmas-doomsday-vaccine-666/
   So, here’s the million-dollar question: Are the Covid vaccines safe or not?

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Suomenkin hallitus on saanut tämän hälytysviestin
    (se on mahdollista kääntää suomen kiielelle sivun yläreunassa oikealla olevasta Translate Website painikketta painamalla ja valisemalla Suomi

    Kansainvälinen hälytysviesti COVID-19: stä. United Health Professionals
    Lukitus «ennennäkemätön maailmanlaajuinen tieteellinen petos»

    Kirjoittanut United Health Professionals
    Globaali tutkimus, 18. helmikuuta 2021
    United Health Professionals
    Tuomme lukijoidemme tietoon tämän terveydenhuollon ammattilaisten, lääkäreiden ja tutkijoiden tärkeän kansainvälisen lausunnon, joka on lähetetty kolmenkymmenen maan hallituksille
    Alla on koko maailman
    hallituksille lähetetty teksti.

    Linkki alkuperäiseen asiakirjaan: Erittäin kiireellinen: Kansainvälinen hälytysviesti COVID-19: stä

    Katso täältä luettelo hallituksista , joille kirje lähetettiin.
    Teksti sisältää lainauksia merkittäviltä tutkijoilta ja terveydenhuollon ammattilaisilta
    https://www.globalresearch.ca/international-alert-message-about-covid-19-united-health-professionals/5737680
    Vastaa

    Valitut kohokohdat

    Pysy kotona, pelasta ihmishenkiä »oli puhdas valhe.

    Poista seuraavat laittomat, ei-tieteelliset ja muut kuin saniteettitoimenpiteet: lukitus, pakolliset kasvonaamarit terveille henkilöille, yhden tai kahden metrin sosiaalinen etäisyys.

    Lukitus paitsi tappoi monia ihmisiä, mutta myös tuhosi fyysisen ja henkisen terveyden, talouden, koulutuksen ja muut elämän osa-alueet.

    Sosiaaliset toimenpiteet [lukitus, kasvonaamarit, ravintoloiden sulkeminen, ulkonaliikkumiskielto] eivät vaikuta viruksen [koronaviruksen] historiaan.

    Kun valtio tietää parhaiten ja rikkoo ihmisoikeuksia, olemme vaarallisella kurssilla.

    Sulje pois asiantuntijat ja neuvonantajat, joilla on yhteyksiä tai eturistiriitoja lääkeyritysten kanssa:

    Lopeta rokotuskampanjat ja hylkää pseudoterveystodistuksen huijaus, joka on todellisuudessa poliittis-kaupallinen projekti

    ***

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Valtamedia vaikenee viestit COVID-rokotteiden vakavista haittavaikutuksista Suomen terveydenhuollon etulinjasta

     ”Jälleen tuli terveisiä sairaanhoidon etulinjasta!”, kirjoittaa COVID-asioiden seurannan kansalaisaktivisti Ossi Tiihonen, joka toteaa koronarokotteiden aiheuttamassa akuutissa tilanteessa, että hälyttäviä viestejä tulee jatkuvasti, mutta valtamedia ei julkaise mitään.
     https://mvlehti.net/2021/02/20/valtamedia-vaikenee-viestit-covid-rokotteiden-vakavista-haittavaikutuksista-suomen-terveydenhuollon-etulinjasta/

     Kommentti artikkeliin kuvastaa hyvin mikä on tilanne maassa:
     Lukutoukka 20.02.2021 12:27
     ”On mielenkiintoista seurata, kuinka kauan viranomaiset ja poliitikot aikovat jatkaa tätä nykyistä pelleilyään. Ja pelleilyä nimenomaan näin vakavalla asialla.

     Eli kuinka kauan he vielä teeskentelevät sokeaa ja kuuroa, vaikka tietoa näistä koronarokotteiden aiheuttamista vakavista haitoista kertyy lisää koko ajan. Samoin myös tietoa, joka viittaa siihen ettei tämä korona oikeasti edes ole mikään kovin vaarallinen sairaus, joten tarvetta mihinkään rokotuksiin ja muihin poikkeustoimiin ei varsinaisesti edes ole.

     Kun totuus sitten jossain vaiheessa pääsee lopullisesti voitolle, epäilen että tulemme näkemään taas vanhan tutun näytelmän, jossa poliitikot ja viranomaiset kilvan selittelevät, että ”ei me voitu tietää” ja ”ei me olla mitenkään vastuussa, koska ei meille kukaan kertonut”.

     Valehtelevat siis ihan pokkana ja yrittävät vetäytyä vastuusta.

     Tosiasiahan on se, että tietoa on ollut saatavilla jo monta viikkoa – eräiden asioiden suhteen jopa monta kuukautta. Ongelmana vain on se, että nämä päätöksentekijät eivät ole viitsineet tutustua siihen. He ovat pysyneet omalla mukavuusalueellaan ja kuunnelleet pelkkiä lääketeollisuuden lobbareita – ja toimineet sitten juuri kuten nämä ovat käskeneet. Eli hoitaneet asiat niin että lääkefirmat pystyvät tienaamaan tällä mahdollisimman paljon rahaa!

     Hyvä esimerkki on pääministeri Sanna Marin, joka tv-kameroiden edessä on moneen kertaan suorastaan ylpeillyt sillä, että hän ja hänen hallituksensa noudattavat ”asiantuntijoiden” ohjeita. Nämä Marinin käyttämät ”asiantuntijat” ovat miltei järjestään juuri näitä lääketeollisuuden lobbareita.”
     ****
     Kun Marin ylpeilee kameroiden edessä toimivansa asiantuntijoiden mukaan niin pian saamme nähdä onko tämä asiantuntijoiden hänelle toimittama viesti otettu huomioon vai jatkaako hän vain sen ’asiantuntija-joukon’ kuuntelua joka on asettunut tukemaan sitä mafiaa joka tämän Covid-pandemian avulla yrittää kaapata vallan itselleen.

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
     1. Merkel haluaa että koko maailma rokotetaan, pandemia ei ennen lopu.
      Miksi nyt kaikki pitää rokottaa ja muka pelastaa kun Covid- ja nwo-mafian tarkoitus kuitenkin on ollut ja on vähentää maapallon väestöä monilla miljardeilla?
      Kuka tällaisiin ’pelastajiin’ voi uskoa, huijareitahan he ovat.

      Pandemic will not end until world is vaccinated, Merkel says
      Introduction – Feb 21, 2019
      As Angela Merkel says below, they want everyone vaccinated.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227991

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Hyvä esimerkki on pääministeri Sanna Marin, joka tv-kameroiden edessä on moneen kertaan suorastaan ylpeillyt sillä, että hän ja hänen hallituksensa noudattavat ”asiantuntijoiden” ohjeita. Nämä Marinin käyttämät ”asiantuntijat” ovat miltei järjestään juuri näitä lääketeollisuuden lobbareita.”

      Niin äänestäjät vaihtuu, hallitukset vaihtuu ja ministerit vaihtuu, mutta yksi on joka pysyy… Lobbarit ja keskeiset virkamiehet. Jostain syystä ainakin nimi Hetemäki tuntuu viihtyvän kaikkien olennaisten asioiden keskiössä – tai paremminkin keskiön taustalla… Tällä hetkellä se on korona.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat