Keho keveäksi jalkapohjan huokosten kautta

Life Detox -menetelmässä myrkyt ja kuonat saadaan kehossa liikkeelle sähkölaitteen ja suolan avulla. Jalkakylpyveteen liukenevat jätteet paljastavat, mitä kaikkea elimistömme kantaa mukanansa.

Nykyään on tarjolla monia erilaisia puhdistusmenetelmiä, joiden avulla elimistöön kertyneet kuonat ja muut haitta-aineet saadaan poistumaan kehosta. Liiallisena kuona-aineet rasittavat lymfa- ja verenkiertoa sekä aiheuttavat erilaisia särkyjä ja vaivoja, jopa sairauksia.

– Kehon ylihappamoituminen, myrkyt ja raskasmetallit voivat olla syy epämääräisiin kolotuksiin, niveljäykkyyksiin tai turvotuksiin, toteaa Maarit Rönkkö.
Hän löysi pari vuotta sitten Life Detox –puhdistuksen. Menetelmä lupaa vaikutuksia koko keholle verenkierron kautta.

– Jaloissamme on yli 2000 ihohuokosta, joiden kautta kehostamme poistuu huomattava määrä kuonaa ja muita aineita, kuten fosfaatteja, nitraatteja, metalleja ja myrkkyjä. Life Detoxissa suolavedessä oleva elektrolyysilaite hyödyntää kehomme anionivirtauksia ja elimistömme haitta-aineet poistuvat jalkojen kautta veteen, Rönkkö selvittää.
Kehoon johdettu sähkö ja suolavesi kuulostavat äkkiseltään oudolta yhdistelmältä. Onko elektroninen kehonpuhdistus turvallista ja miten kuona saadaan siirtymään elimistöstä suolaiseen jalkakylpyveteen?

Maarit Rönkkö myöntää olleensa aluksi epäilevä Life Detoxia kohtaan. Hän sai tilaisuuden kokeilla puhdistusmenetelmää naisten kutsuilla, johon kosmetologiystävä Arja Tolvanen oli luvannut tuoda jotakin todella uutta ja ihmeellistä. – Ajattelimme, että kyse oli uudesta naamiosta tai kuorintavoiteesta, Maarit muistelee.

Hämmästys oli suuri, kun hän löysi itsensä istumasta jalat pesuvadissa, vyötäröllä lämmittävä vyö ja kädessä ranneke. Molemmista lähtivät johdot pieneen, sähköllä toimivaan laitteeseen. – Naureskelin ensin koko hoidolle. Istuskelin rennosti ruskeassa nahkanojatuolissa Arjan kierrellessä naisten luona tarkistamassa kasvonaamioiden vaikutuksia. Kohdallani hän huikkasi: ”Jaahas, nyt se alkaa vaikuttaa.”

Kun Maarit kurkkasi jalkoihinsa, hän pelästyi. – Vesi oli ihan oranssinruskeata. Luulin, että minulla tuli jaloistani verta. Rauhoituin, kun sain kuulla, että se oli laitteen hapettamaa vettä ja kehostani poistunutta kuonaa ja muita myrkkyjä.

Jälkeenpäin Maarit muistaa, kuinka kevyt ja puhdistunut olo hänelle Life Detoxista jäi. Vanha, pitkään jatkunut polvivammakin parani huomattavasti hoitokuurin jälkeen. – Minulle tuli tunne, että halusin tarjota muillekin mahdollisuuden kokeilla hoitoa ja osallistuin Hillevi Vuorenmaan järjestämälle päivän mittaiselle Life Detox -kurssille. Viime vuonna hankin itselleni laitteen, Rönkkö kertoo.

Marable Ky niminen maahantuontiyritys toimittaa Suomeen vain ammattikäyttöön tarkoitettuja Life Detox -laitteita, jonka saa ostaa kurssin käynyt henkilö. – Näin taataan, että menetelmää käyttävillä on tietoa siitä, mitä teemme, miten teemme ja miksi teemme tätä, Maarit Rönkkö painottaa.

Life Detox -puhdistuksen tarkoitus on ottaa kehosta pois huonoja aineita ja antaa terveysvalmennuksen kautta tietoa siitä, mitä meidän kehomme oikeasti tarvitsee. Menetelmä on rentouttava. Lämpöinen suolavesi avaa jalkapohjien ihohuokoset aktivoiden myös niiden meridiaanipisteet. – Asiakas yhdistetään rannekkeen avulla Life Detox -laitteeseen, joka johtaa sähköä suolavedessä olevan elektrolyyttilaitteen kautta kehoon. Veteen johdettu sähkö pääsee vaikuttamaan sisäelimiin ja aktivoi niiden puhdistumista, Maarit Rönkkö selvittää.
– Sähkön määrä on hoidossa pieni, korkeintaan 1,7 milliampeeria. Pelon sähköiskusta voi siis unohtaa.

Laastarit ja elektrolyysi aktivoivat lymfajärjestelmää

 • Life Detox puhdistaa kehoa erityisen elektrolyysilaitteen avulla. Sen kautta sähkövirta johdetaan lämpimään suolaveteen, johon syntyy varauksellisia ioneja. Ne vetävät puoleensa ihmisen veren- ja lymfakierron mukana liikkuvia kuona- ja muita haitta-aineita, kuten raskasmetalleja ja hiivaa.
 • Puhdistautumisessa tärkeää on osmoosi eli veden diffuusio ilmiö. Se tarkoittaa molekyylien luontaista pyrkimystä siirtyä väkevämmästä pitoisuudesta laimeampaan puoliläpäisevän kalvon eli tässä tapauksessa ihon lävitse. Veden suolapitoisuuden noustessa vesi pyrkii pienemmästä suolapitoisuudesta suurempaan, jotta suolapitoisuus tasaantuisi.
 • Detox-laastareissa idea on sama. Ne aktivoivat kehon lymfajärjestelmää ja poistavat elimistöön kertynyttä kuonaa ja muita haitta-aineita. Jalkapohjiin kiinnitettäviä, kuonaa poistavia Detox -laastareita löytyy useita eri merkkejä. Esimerkiksi Nettex Oy tuo maahan japanilaisen tohtori Itsuko Kawase Takaran kehittämiä vyöhyketerapeuttisia jalkapohjalaastareita. Laastarit ovat luonnonmukaisia. Vaikuttavina aineina niissä on käytetty muun muassa puista saatavaa luonnonmukaista viinietikkaa ja muita yrttiuutteita.
 • Laastarit kiinnitetään jalkapohjiin 8–12 tunnin ajaksi. Parhaiten ne vaikuttavat yön aikana. Käytön jälkeen laastarit ovat tummanruskeat, märät ja tahmeat. Mitä tummemmat laastarit ovat, sitä enemmän kuona-aineita kehosta on poistunut.

Lisätietoja: www.marable.fi, www.nettex.fi

11 kommenttia

 1. kaverini lausui hyvin pari päivää sitten: Mistä tietää olevansa hyvän asian puolella, tai ajamassa hyviä asioita? Siitä, kun skepolaiset alkavat räkyttää sitä vastaan.

  Kiitos Magneettimedialle valistavista jutuista, joista on ollut meidän perheelle paljon apua!

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. ”Mistä tietää olevansa hyvän asian puolella, tai ajamassa hyviä asioita? Siitä, kun skepolaiset alkavat räkyttää sitä vastaan.”

   Melko vaarallinen mentaliteetti kaverillasi, jos perustelujen ja näytön vaatimista väittämille pidetään negatiivisena asiana.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Kiitos Juha tuosta Kalevan linkistä, käykääpäs te muutkin lukemassa. 🙂 Siinä pohdiskellaan myös hyvin mihin hoidettavien olon paraneminen voisi perustua.

  Hieman vain naurattaa magneettimedian paperiversiossa ollut kuva (hanskaan puettu käsi pitelee mustaa kökköä sormissaan) jonka kuvatekstissä kerrotaan miten ”pienen pienet raskasmetallihiukkaset hakeutuvat yhteen ja näkyvät pieninä mustina paakkuina”.

  Kalevan jutussa on haastateltu kyseistä hoitoa antavaa henkilöä, tässä suora lainaus jutusta: ”Tiitto toteaa, että laitteen elimistöstä veteen siirtämiä myrkyllisiä aineita on niin pieniä määriä, että niitä ei voisi paljain silmin havaita.” Lisäksi laitetta testanneet totesivat veteen tulevan ruskeaa/mustaa sakkaa joka tapauksessa, oli siellä hoidettavia jalkoja tai ei. Ilmeisesti näkyvä sakka on siis laitteessa olevista elektrodeista irtoavaa ruostetta. 🙂

  Jälleen hienoa ja paikkaansapitävää jutunkerrontaa, Magneettimedia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kehomme on vuosien aikana kerännyt kuona-aineita ja myrkkyjä. Ne aiheuttavat kehossamme toimintahäiriöitä ja kipua tuottavia sairaustilanteita. On oikeastaan mahdotonta välttää näitä myrkkyjä, koska ne ovat meidän ruoka-tavaroissa, ilmassa, vedessä sekä ovat luonnollinen jälkituote meidän modernista elämäntyylistä. Vääristä ruokavalioista, vähästä liikunnasta ja tunnepitoisesta stressistä, ihmiskeho ei toimi oikein ilman tasapainoista pH:ta. Tutkimus on osoittanut, että sairaudet ja taudit eivät selviä alkalisessa ympäristössä, mutta ne kukoistavat happamassa ympäristössä. Hapan pH vähentää kehosi kykyä imeyttää vitamiinit, mineraalit, ravintolisät ja muut ruuasta saatavat ravinteet ja vähentää solujen energiatuotantoa sekä estää kehon luonnollisen korjausmekanismin. Terveydessämme elimistön pH antaa viitteen terveydentilastamme.
  Life Detox kehonpuhdistuksesta on paljon hyötyä ja monet ovat nauttineet merkittävää helpotusta erilaisiin oireisiin. Life Detox kehonpuhdistus ei koskaan ole samanlaista erilaisille ihmisille ja tämä tarkoittaa sitä, että ilmeisesti hyvin samantapaisia oireita omaavat asiakkaat kokevat hyvin erilaisia tuloksia. Monet ovat saanet helpotusta ja heidän olotilansa on kohentunut sekä unen laatu parantunut. Puhdistuksen vaikutuksesta ääreisverenkierto, aineenvaihdunta, vastustuskyky sekä elinvoima paranevat, lymfanesteiden liikkuminen nopeutuu sekä kehon pH tasaantuu. Usein lisääntynyt energia auttaa jaksamaan paremmin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja sitten vasta kommentoimaan!

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 4. Tiedän suolavedessä ionisoinnin ainakin poistavan virtsahappoja kehosta, ja myös kiihdyttävän kitetyneiden virtsahappojen sulamista kudoksista verenkiertoon.

  Olen juuri tekemässä tutkimusta eräälle maahantuojalle, ja olen todistanut tieteellisesti laitteen tehon veri- ja virtsanäytteillä, sekä verenpaineen seurannalla ja käsittelyn vaikutuksella virtsahappojen aiheuttamiin oireisiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Kuten sanoin, ”olen tutkimassa” eli tutkimus on juuri käynnissä, eikä siitä tule mitään tietoa julkisuuteen puolivalmiina.

    Sen verran voi sanoa, että virtsahappojen poisto laitteella aiheuttaa käsittelyn alussa voimakkaan ja nopean virtsahappokonsentraation kohoamisen, sen jälkeen konsentraatio laskee alemmaksi, kuin ennen käsittelyä, kunnes nousee sitten käsittelyn jälkeen alkuperäistä korkeammalle.

    Verenpaine seuraa virtsahappokonsentraatiota, mutta nousee käsittelyn jälkeisenä päivänä riskirajalle.

    Asia on ongelmallinen kofeinistille, sillä kofeiini kertyy kehoon pääasiassa paraksantiinivirtsahappona, joka voi aiheuttaa hengenlähdön sulaessaan liian nopeasti.

    Missään julkaisussa et tule juttua varmaankaan näkemään, mutta julkaisen sen blogissani, ja teen näiden laitteiden käytöstä ilman perusteellista koulutusta myös varoituksen THL:lle ja STM:lle.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
   2. Unohtui vielä… Käsittelyn jälkeen koehenkilöllä on kova virtsaamisen tarve, ja virtsan ph on erittäin matala. Käsittely siis kiihdyttää nesteen poistumista munuaisten kautta, ja myös virtsahappojen eritystä verestä virtsaan.

    Tämä on siis tieteellisesti mitattua tietoa, ei mutua.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat