Kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 järjestää Gay Pride -juhlia sekä toimi homogaalan pääsponsorina

Monia järkytti viime viikolla uutinen siitä, että homolobbaajien QX Gay Gaalassa valittiin ”vuoden homoksi” 15-vuotias lapsi. MV-lehti päätti selvittää, keitä gaalan taustalla toimii.

Onko kello- ja kultaliike Westerback 1897 Suomen homomyönteisin kultasepänliike? Westerback ei pelkästää sponsoroi homotapahtumia, se myös järjestää itse omia Pride-juhlia!

qx1qx2 qx4 qx3

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

6 kommenttia

 1. Hienoa jälkeä jutkut taas saaneet aikaiseksi kirkkolaitoksessa, kun naiset, kommarit, lesbot, hintit, pedofiilit, huorintekijät, ateistit, vapaamuurarit, jutkut ja ties mitkä muut kirkon johtoon tai kirkkoon ylipäätänsä kuulumattomat vipeltäjät siellä tuhoja tehden temmeltävät. Niin kauan kun kirkko seisoi juutalaisten tiellä, länsimainen ihminen oli suhteellisen turvassa noilta saatanan lakeijoilta, mutta nyt kun tuo viimeinenkin turvamme on nujerrettu – monarkian ollessa toinen – tilanne pahenee pahenemistaan.

  Hinttiys ajettiin läpi jo aikaa sitten ja nyt viimeisimpänä perverssiyden rajapyykkinä mielenvikaisten harjoittama transseksuaalisuus, jota tuputetaan lapsillekin ikään kuin nämä olisivat muka jo seksuaalisia olentoja. Tämä taas tulee toimimaan siltana pedofilian normalisoinnille ja asteittaiselle laillistamiselle. Samalla koko joukko muita saatanallisia parafilioita tullaan runnomaan läpi massojen aivojen pehmittyessä propagandatulvan alla. Nihilismi ja moraalittomuus kasvaa ihmisten muuttuessa entistä tunnottomiksi ja toivottomiksi. Sielu nujerretaan ja asteittain ihmiset muuttuvat ali-ihmisiksi, karjaksi, jolle mikä tahansa kelpaa ja jolle voi tehdä mitä tahansa. Ja monet nauravat kaltevan pinnan argumentille! Hah! Jutkutkin nauravat ja hierovat käsiään siirtyessään seuraavaan vaiheeseen tuhoamissodassaan.

  Toki kaikki yllä oleva ei välttämättä tulekaan toteutumaan, sillä jossain vaiheessa jonkinlaisen rajankin on tultava vastaan. Taitaa kuitenkin olla niin, että aika pohjalla pitää ensiksi käydä ennen kuin suunta vaihtuu jälleen kohti valoa.

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
  1. Teillä hihhuleilla on kumma pakkomielle homoista ja homoseksuaalisuudesta noin yleensä. Miksi? Mitä te sillä päätänne vaivaatte mitä muut tekevät?

   Kristinusko muuten perustuu juutalaisuuteen, eli te kristityt olette krypto-jutkuja.

   Plusääni(1)Miinusääni(13)
   1. Kristinusko ei perustu saatanallisiin jutkuihin. Luuletko, että Magneettimedian kristityt suhtautuisivat suopeasti uskontoon, jonka jutkut ovat luoneet, tai että jutkut ylipäätään kykenevät luomaan jotain sellaista, missä on niin paljon kauneutta ja totuutta? Jutkujen kenties suurin huijaus on se älytön väite, että he muka olisivat olleet Vanhan Testamentin Jumalan valittu kansa. Päinvastoin, likaiset jutkut polveutuvat juuri israeliittien vihollisista, etenkin kanaanilaisista edomiiteista, joiden perilliset murhasivat Jeesuksen. Miten Kristinusko voisi perustua sille kansalle, joka murhasi kristinuskon kaikista keskeisimmän ja pyhimmän hahmon?

    Tämä täyslaidallinen totuutta riittänee tällä erää, ketale.

    Plusääni(1)Miinusääni(4)
    1. Juuri näin. Ei annetta harhauttajien, mielenmyrkyttäjien, ”pakanoiden”, vassareiden ynnä muiden koukkunokkain kätyreiden meitä rienata valheillaan.

     Juutalaiset eivät ole seemiläisiä, he eivät olleet Egyptin vankeudessa, ei ollut olemassa juutalaisia profeettoja, he eivät ole kirjoittaneet Raamattua jne. Kaikki on vain juutalaisen dialektiikan mukaista valhetta eli käännä kaikki 180° astetta niin saat totuuden!

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Reppana ei ymmärrä ”kryptojuutalainen” termin merkitystä. Eipä ole ensimmäinen kerta kun tulee vastaan teitä raasuja.

    Se tarkoittaa siis juutalaista, joka käyttäytyy kuin ei-juutalainen. Esim. Barry ”Hussein” Soetoro on hyvä esimerkki tästä, vaikka toki hänen itsetuhon ja homopakotuksen ajamiset ovat loistavia esimerkkejä hänen totaalisesta juutalaisuudestaan.

    Joskus olen tärmännyt myös vassaripunaniskaan, joka käsitti kryptojuutalaisuuden tarkoittavan sellaista henkilöä, joka kirjoittaa juutalaisuudesta, talmudismista, sionismista — ja kryptojuutalaisuudesta.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Syödään sirkkaleipää, kuunnellaan ASMR:ää, flossataan, plankataan, otetaan selfie-kepillä kuvia jne. jne. jne. Juutalainen kokeilee, mitä kaikkea tyhjää meille itseääninhoaville valkoisille voidaan kovaan hintaan myydä.

   Pojista ei saa kasvataa enää miehiä ja tytöistä naisia, vaan kaikista tehdään vinkuvia, sössöttäviä, honottavia hinttareita. Luulisi ettei kohtaa enää kelpaa edes värisevän rikastuttajan rakkauden kohteeksi nämä. Täytyy tosin muistaa, että näille pojille kelpaa kyllä se vuohikin, joten…

   Helsinki on kokemusteni mukaan melkoisin hyvin saastutettu ja tuhottu jo. Liekö mahdollisuutta selviytyä tuollta ”cityllä” enää.

   Se on nyt vanhemmista kiinni millainen Suomi meitä odottaa kymmenen–kahdenkymmenen vuoden sisällä.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat