Kirjakauppahyökkäyksestä epäilty homoaktivisti on Kristian Koivisto

Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin perjantaina Luther-divariin hyökkäyksestä epäillyn Kristian Koiviston (1, 2) ja liikkeen pitäjän välistä lähestymiskieltoa. Varsinainen hyökkäys ja siihen liittyvät uhkailut käsitellään omana kokonaisuutenaan joskus tulevaisuudessa, sillä jutun esitutkinta on vielä kesken. Julkaisemme Kansallisen Vastarinnan artikkelin sellaisenaan.

Magneettimedia kertoi jo viime keskiviikkona valtamedian suojelevan kirjakauppaan hyökännyttä homoaktivistia täydellisellä uutishiljaisuudella. Sama mediahiljaisuus oli havaittavissa tänään oikeudenkäynnissä, jossa ainut paikalla ollut toimittaja oli Kansallisesta Vastarinnasta, vaikka kyseessä oli selvästi poliittinen hyökkäys.

Lähestymiskieltovaade Luther-divarin pitäjältä Hannu Haloselta perustuu epäiltyyn rikoskokonaisuuteen, johon sisältyi uhkailua Twitterissä, tekstiviestitse, soittamalla ja lopulta uhkauksen toteuttamisella: Kristian Koiviston epäillään hyökänneen kauppaan pesäpallomailan kokoisen rautaputken kanssa ja rikkoneen paikkoja. Koiviston puolustuksen mukaan kaikki tämä on ollut ”mielipiteen vaihtoa, ei uhkailua”.

Koko tapahtumaketju on saanut alkunsa siitä, kun Aito Avioliitto ry oli laittanut pöytänsä esille Helsingin Kirjamessuilla Luther-divarin osastolle. Heillä ei kuitenkaan ollut lupaa olla paikalla, joten heidät häädettiin pois alueelta. Tätä juhlistettiin valtamediassakin näkyvästi. Aito Avioliitto ry on pahoitellut virhettään, sillä kyse on ilmeisesti puhtaasta väärinkäsityksestä.

Myös Koivisto oli huomannut aiheeseen liittyvän uutisoinnin, ja ”homojen oikeuksien” fanaattisena puolustajana hän tuohtuikin asiasta suunnattomasti. Tästä alkoi noin kuukauden mittainen ahdistelukampanja sekä Aito Avioliitto -ryhmää että Luther-divaria kohtaan.

Alkuun Koivisto kirjoitti sosiaalisessa mediassa, että on ”suorastaan vääryys, että laistamme puuttuu aito avioliitto -porukan murhaamisen salliva pykälä”. Lisäksi hän kertoi unelmoivansa ”tasa-arvoisesta yhteiskunnasta, jossa aito avioliitto -porukan talot on poltettu ja lapset huostaanotettu”. Tämän lisäksi hän kirjoitti suoraan yhdistyksen puheenjohtaja Pasi Turuselle kysyäkseen missä tämä asuu, jotta hän voisi tehdä Turusen elämän ”yhtä turvattomaksi kuin mitä sinä teet seksuaalivähemmistöjen”. Luther-divarille hän ilmoitti suoraan, että he saavat ”maksaa kalliisti siitä”, että he ”vehkeilevät aito avioliiton kanssa”. Vastaavia tekstejä oli todistajana toimineen Turusen mukaan tullut pitkin marraskuuta.

Kauppias epäili kaiken tämän perusteella epäillyn tarvitsevan ammattiapua ja toivoikin, että sitä hänelle kyettäisiin järjestämään. Kuvakaappauksia twiiteistä esitettiin todisteena. Turunen myös kertoi, että vastaavanlaista tekstiä on tullut edelleen myös tämän vuoden puolella. Koivisto kuitenkin poisti Twitter-tilinsä ennen oikeudenkäyntiä.

Joulukuun toisena päivänä Koivisto tarttui puhelimeen ja lähetti divarille tekstiviestin, jossa kauppiasta kehotettiin tappamaan itsensä. Viestissä kerrottiin helvetin odottavan kauppiasta. Seuraavana päivänä Koivisto päätti jo soittaa. Hannu Halosen mukaan teksti oli ”painokelvotonta”, eikä hän edes viitsinyt kuunnella puhelua loppuun. Kaksi päivää tämän jälkeen, 5. joulukuuta, uhkailija saapui kauppaan pesäpallomailan pituisen rautaputken kanssa ja ryhtyi raivon vallassa hajottamaan paikkoja samalla julistaen vastustavansa divarissa levitettävää ”vihapuhetta”.

Koiviston avustajan mukaan tämä kaikki oli ”mielipiteiden vaihtoa, jossa on saatettu käyttää kärkästäkin kieltä”. Loppupuheenvuorossaan avustaja perusteli kokonaisuutta sillä, että rikoksesta epäilty kannattaa tasa-arvoa, kun taas Aito Avioliitto ”on tasa-arvoa vastaan”. Tällä ei toki ole lakipykälien kanssa mitään tekemistä, joten koko perustelu kuulostaa vähintään oudolta. Koivisto ei itse käsittelyn aikana puhunut mitään eikä halunnut tulla kuulluksi.

Myös Halonen sekä todistajana toiminut Turunen ihmettelivät molemmat mediahiljaisuutta tämän asian osalta. Heidän mukaansa on erikoista, että kirjamessuilta häätämisestä kirjoitettiin paljonkin, mutta tätä tapausta on pidetty täysin pimennossa yleisöltä.

Kun oikeus vetäytyi miettimään lähestymiskiellon lopputulosta, siirtyivät kaikki salissa olleet ulkopuolelle. Ulkopuolella Koivisto huomasi Vastarintaliikkeen aktivistin puhelin kädessä, jolloin hän alkoi välittömästi huutaa, ettei häntä saa kuvata. Hän vaati myös kuvien poistamista kännykästä. Koivisto tunnisti Kansallisen Vastarinnan toimittajan Vastarintaliikkeen aktivistiksi ja valitti kovaan ääneen tästäkin aiheesta. Hänen asianajajaansakin hävetti niin paljon, että hän käski asiakkaansa olemaan hiljaa.

He vetäytyivät hieman sivummalle, jossa Koivistolle todennäköisesti selvennettiin hieman lakipykäliä liittyen julkisella paikalla kuvaamiseen. Lyhyeen päättynyt huvittava hetki kertookin paljon kyseisen ”ihmisoikeustaistelijan” luonteesta: voidaan uhkailla ja riehua poliittisista syistä, muttei kuitenkaan olla valmiita kantamaan mahdollista vastuuta asiasta esimerkiksi julkisuuspuolella.

Hieman myöhemmin tuli päätös: Koivistolle annettiin neljän kuukauden pituinen lähestymiskielto Luther-divariin sekä kauppiaan kodin lähelle. Valtamedia ei ole kirjoittanut tapauksesta mitään. Kun heinäkuussa 2010 Helsingin Setan toimiston ikkuna rikottiin toimiston ollessa jo kiinni ja oveen maalattiin hakaristi, kirjoittivat kaikki suuret mediat aiheesta! Esimerkiksi Helsingin Sanomissa oli kokonaisen sivun kokoinen juttu aiheesta. Tällä kertaa paljon vakavammalle tapaukselle annetaan hiljainen hyväksyntä pimittämällä tietoa aiheesta ja suojelemalla Koiviston yksityisyyttä.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

7 kommenttia

 1. Pientä kevennystä:

  Näin unta, että sain päävoiton Eurojackpotista.

  Mitä sitten tapahtui?

  Iso pyörä pyörähti.

  Ensinnäkin, ostin maatilan, jonka lähin naapuri oli viiden kilometrin päässä (linnuntietä) ja ostin sitten huvikseni kaiken maan viiden kilometrin säteellä. Tälle paikalle perustin sitten koulutuskeskuksen, ampumaradan ja moottoripyöräkerhon.

  Ampumaradalla ammuttiin singoilla. Unet ovat absurdeja ja niinpä maalitauluina oli puoluejohtajien kuvia, kokoluokka 50×50 m. Lisäksi maalitauluina käytettiin mm. erilaisten mediatalojen julkisivuja. Kuinka hassua!

  Moottoripyörät olivat kolmipyöräisiä ja unien ollessa kyseessä suorastaan maagisen hyvin varustettuja. Ihan James Bond-tyyliin. Joukolla opeteltiin kurvailemaan ja viskomaan (((mediatalojen päätoimittajien))) ikkunoista erilaisia ”kinder-munia”. Niin hassua!

  Koulutuskeskuksessa opeteltiin osoitteita, sillä joukkomme oli absurdisti kiinnostunut lyhtypylväiden koristelusta ja tähän tarvittiin erilaisten räppärien ja kulttuurimarxistien apua, vaikka kumma kyllä monet heistä vastustivat leikkiä katkerasti. Kummallista! Vaikka kaikki oli niin hassua!

  Niin, se oli hieno uni.

  Ja niin pahuksen todenmukaisen oloinen. Olikohan se sittenkin totta? Jaa-a…

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Hells Angels, friend or foe

  From Barger’s book ”Hells Angel”

  ”We Barger’s came from a typical mixture of immigrant stock. Mother was Italian, Father a mixture of German and Dutch”

  ”Every Sunday, Grandma Barger took Shirley and me to the Pentecostal Church”

  Nazi imagery and symbolism is a large part of Hells Angel and Pagan M/C culture, It is mostly for the shock value rather that the political belief. I am certain there are Jewish members in 16. though i don’t recall ever meeting one but most don’t go by their real names. If you were Jewish these symbols are ever present, you would not be a very strict Jew or you would clearly find offense.

  From what I understand with the Swastika deal and HA, is that truly Sonny Barger needed a belt one time and went to his closet. He couldn’t find one, except one taken back from World War II that someone close to him brought back. He started wearing it and from then on, the use of it and the fear factor it can bring has been commonplace ever since. I think it was more so of utility as a belt more so than a statement. Since he was the President, people took his lead.

  Remember, a majority of motorcycle gangs started after World War II. Most like Hells Angels were formed by ex soldiers seeking that rush, brotherhood and rebellion to normal society after their experience overseas.

  Here’s a link to an ”Aussie” bikie/biker funeral, not the HA’s but it graphically illustrates the multicultural path which ALL outlaw clubs here are heading down.

  Father misses slain bikie’s funeral service – ABC News (Australian Broadcasting Corporation)

  Some ”outlaw motorcycle gangs” do not even mandate that full patch members need to own/ride a motorcycle or require a person to ”prospect” and earn your patch.

  All they require is you bring ’income” to the club and you get patched.

  do a google search ”Australian bikie violence” and read a few articles and take note of the names of members and you might be a little shocked how ”multicultural” they actually are

  Eli jotka olette vastaan uutta jewish world order ei ainakaan näihin kannata suuntautua!!

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. THEY ARE SATANISTS — Sofia Smallstorm

  https://www.youtube.com/watch?v=fH_b4eHTtl4

  Sofia Smallstorm is back to help breakdown the deep darkness behind Pizzagate and the global elite’s obsession with pedophilia. It’s becoming increasingly clear, they are Satanists. ”I’ve come to believe now that the world we live is way darker than I ever thought it was,” says Smallstorm.

  Perus juutalaisuutta ja puhutaan myös vapaamuurariudesta joka myös samaa sairasta paskaa!! Moni ei voi käsittää kuinka sairaita nämä ihmiset ovat!! Mutta ovat normaaleja hammaslääkereitä ja yrittäjiä 🙂 🙂

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Kristian Koivisto saa tulla uhkailemaan minua vaikka rautaputken kanssa, olisin siitä hyvin iloinen, mutta Koivisto ei kovin pitkään.
  Homot hilluvat, kun luuvevat että heillä on siihen”oikeus”.
  Homot kirkuvat kuin pikku tytöt, kun tajuavat, että oikeus ei ole heidän puolellaan OIKEASSA oikeus valtiossa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Yksi vanha homoseksuaali, ”vanhempi mieshenkilö iski kepillään Suomi Ensin -katupartion kuvaajaa niin voimakkaasti, että kamera lensi maahan.”
  Videosta näkee, ettei em. henkilö tarvitse keppiä kävelyn tueksi, vaan ennemmikin astaloksi.

  Haki juuri (maksullisen?) poikaystävänsä baarin edustalta ja huomasi MV/SUomiensin joukon ja koki heidät homo vastaisiksi ja nimitti heitä idiooteiksi. Tämän jälkeen löi keikarointi kepillään kamera miestä käteen.

  Väkivaltaisia nuo homot.

  Vielä se linkki videoon.
  http://mvlehti.net/2017/02/04/video-suvakki-kay-se-partion-kimppuun-afrikkalainen-rauhoittelee/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Voi voi yksi beettahomo vähän riehuu niin hirveät otsikot vaihtoehtomediassa. Hankkikaa vittu elämä.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat