Koiraa ulkoiluttanut nainen raiskattiin – raiskaaja selvisi ehdollisella vankeutta ja yhdyskuntapalvelulla; huomiot

Lapin Kansan mukaan vuonna 1997 syntynyt mies tuomittiin Keski-Suomen käräjäoikeudessa raiskauksesta 1,5 vuoden ehdolliseen vankeustuomioon ja 45 tunnin yhdyskuntapalveluun. Uhri saa tapahtuneesta vajaan kymmenen tuhannen euron korvaukset muun muassa kärsimyksestä, tulonmenetyksestä ja oikeudenkäyntikuluista.

Raiskaus tapahtui Siltakadulla kevyen liikenteen väylällä 14.8.2016 noin kello 06:40. Uhri oli ulkoiluttamassa koiraansa tuomitun hyökätessä hänen kimppuunsa. Sattumalta työmatkallaan paikalle osuneen poliisin havaittua väkijoukon, kävi ensin ilmi että ihmiset etsivät uhrin kadonnutta koiraa ja hetken päästä se, että koiranulkoiluttaja oli joutunut raiskauksen uhriksi.

Tuomittu oli poliisin saapuessa poistunut paikalta, mutta virkavalta tavoitti miehen muutaman tunnin päästä.

Raiskaaja määrättiin valvontaan, joka on oikeuden mielestä tarpeen mahdollisen uuden rikoksen ehkäisemiseksi ja tuomitun sosiaalisen selviytymisen edistämiseksi.

 

Rangaistukset raiskauksista tulisi olla ankarammat

Raiskauksien ja myös muiden seksuaalirikoksien uhrit potevat vakavista mielenterveyden ongelmista vuosikymmeniä. Näistä uhreista osa jopa traumatisoituu loppuiäkseen, josta voi koitua uhreille vakavia sosiaalisia ja yhteiskunnallisia ongelmia.

Yleisen oikeuskäsityksen mukaan raiskauksista ja muista seksuaalirikoksista tulisi säätää paljon kovemmat rangaistukset, kuin mitä ne nykyisin ovat. Se, että kuinka kovia näiden rangaistuksien tulisi olla, on oman oikeudellisen päättelyn tulos. Joskin tuomioiden tulisi olla niin ankarat, että mainittuihin rikoksiin syyllistymistä ehkäisisi jo rangaistuksista koituva pelkokerroin. Raiskaukset ovat äärimmäisen nöyryyttävä rikos koskemattomuutta ja siveyttä kohtaan.

Vaikka Lapin Kansan uutisoiman raiskauksen tekijän etnistä taustaa ei paljasteta, voidaan sanoa, että maahanmuutto invaasion myötä tulleiden ”pakolaisten” palauttaminen lähtömaihinsa alentaisi huomattavasti raiskaus- ja muiden seksuaalirikosten määrää.

Selvää on, että seksuaalirikosten määrän kasvaminen viime vuosina johtuu ainoastaan Suomeen tulvineesta ”pakolaisten” muodostamasta hyökyaallosta. Poliisi kertoi viime vuoden heinäkuussa, että epäiltyjen seksuaalirikosten määrä oli kohonnut huomattavasti alkuvuonna. Vaikka poliisin mukaan kasvu johtuu suurilta osin seksuaalisen ahdistelun aiempaa matalammasta ilmoitus kynnyksestä, ei päätelmä ole uskottava, vaan ilmiö selittynee uskottavammin maahanmuuttajien määrän lisääntymisellä.

Jo vuonna 2015 ulkomaalaistaustaiset olivat yliedustettuina raiskaustilastoissa.

 

Miksi rangaistukset näistä rikoksista ei kovene?

Yhtenä syynä siihen, että rangaistukset seksuaalirikoksista ei kovene, voidaan ajatella johtuvan maahanmuuttajien suojelusta, sillä kuten sanottua, ulkomaalaistaustaiset syyllistyvät muiden muassa raiskauksiin määräänsä suhteutettuna kantaväestöä enemmän. Tämä ”suojelu” sisältyy monikulttuurisuuden agendaan, jota Suomen poliittinen puoluekoneisto, vihervasemmisto, virkakoneisto ja näitä palveleva valtamedia kannattavat.

Juuri yllä mainittua tukee hyvin suomalaisen kulttuurin, elämäntavan, isänmaan ja uskonnon häpeämättömän rienaajan juutalaisen Ruben Stillerin taannoinen toteamus Yle Puheen keskusteluohjelmassa, jonka mukaan Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Onko Demla  (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet), jonka tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti, Stillerin kaipaama lakimiesryhmä?

Ruben Stiller.
Ruben Stiller.

Demlalla on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa Suomessa, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen), pääministeriä (Jäätteenmäki), ex-oikeuskansleria (Paavo Nikula) ja ex-oikeusministeriä (Tuija Brax) myöten demlalaisiin.1 Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

Huomioimisen arvoista on, että R. Stiller edustaa Suomalaisen kulttuurin, elämäntavan, isänmaan ja uskonnon häpeämätöntä rienaajaa. Stillerissä tiivistyy Talmud-henkisyyden ei-juutalaisia, erikoisesti kristittyjä kohtaan rienaava tulikiven katkuinen tuhoamisvietin henki.

Markku Juutinen

 

Lähteinä käytetty:

https://www.lapinkansa.fi/lappi/koiraa-ulkoiluttanut-nainen-raiskattiin-miehelle-15-vuotta-ehdollista-vankeutta-ja-45-tuntia-yhdyskuntapalvelua-200526120/

https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/mieli/roman-schatz-suomi-teki-elamastani-terveellisempaa-0

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/poliisi-matala-ilmoituskynnys-selittaa-seksuaalirikosten-maaran-hurjan-kasvun/6004974#gs.9N=tSaY

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/272679-il-raiskaustilastot-karuja-ulkomaalaistaustaiset-yliedustettuina-tekijoina-ja

http://demla.fi/

  1. Markku Fredman. Demlan historiikki. Oikeus-lehti 4/2005. Tekstin verkkoversio. PDF.

4 kommenttia

  1. Miksi ja miksi? Te kysytte kysymyksiä, joihin itsekin tiedätte vastauksen. Tai ainakin minä tiedän lukemalla teidän sivustoanne. Kenelle te esitettä näitä kysymyksiä, tiedätte itsekin, että kukaan ei tule teille vastausta antamaan tai reagoimaan.

    Teette jumalten työtä, mutta tämä taktiikka on väärä.

    Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat