Kokoomuksessa nollasummapeliä ja muita petturuuksia

Eija-Riitta Korhola (Kok.) epäilee kokoomusta halpamaisesta juonittelusta pyrkimyksessään tukea Euroopan unionin elvytyspaketin hyväksymistä. Korholan mukaan on kummallista, että  kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo edellyttää kansanedustajia ilmoittamaan ennakkoon vastaäänensä? Esitämme myös muita havaintoja EU-elvytyspaketin käsittelyyn liittyen (Korholan twiitti on lähdeluettelossa). Euroopan unionin johtohenkilöt ovat selvästi painostaneet kokoomusta kannattamaan EU:n elvytyspaketin, jonka hyväksyminen olisi Suomen itsenäisyyden rippeiden lopullinen tuho. 

Orpon roistomaiset temput 

Korholan mukaan Petteri Orpo edellyttää, että kaikki vastaäänet täytyy ilmoittaa ennakkoon. Tällöin tämän informaation turvin kokoomuksessa voitaisiin äänestää yhtä monta ääntä elpymispaketin puolesta. Tämä olisi kokoomuksen nollasummapeli, ja Korhola suositteleekin, että vastaäänestäjät eivät paljastaisi äänestystään etukäteen. 

Kokoomuksen johto toimii isänmaan kavaltajana 

Perustuslakivaliokunta on äskettäin päättänyt, että EU:n elvytyspaketin hyväksyntään vaaditaan eduskunnassa kahden kolmasosan enemmistö. 

Kokoomuksen Kai Mykkänen ja Petteri Orpo esittivät tiedotustilaisuudessa kokoomuksen äänestävän tyhjää eduskunnan päättäessä EU:n elvytyspaketista.  

Tämä muodostaa Mykkäsen ja Orpon yhden petoksen osa-alueen, sillä tyhjiä ääniä ei oteta huomioon määräenemmistöä laskettaessa. Petteri Orpon mukaan päätös ei ollut helppo. 

Tällaisessa kokoomuksen ratkaisussa siis valtioneuvoston äänet riittäisivät elvytyspaketin hyväksymiseen, koska tyhjiä ääniä ei lasketa annetuiksi ääniksi.  

Mutta … 

Onneksi kokoomuksessa on herännyt kuohuntaa, eivätkä kaikki hyväksy puolueensa päätöksiä, vaan ovat aikoneet äänestää elvytyspaketin hyväksymistä vastaan. 

Nyt näyttää siltä, että rintamalinjat alkavat selkiintyä: Nyt Petteri Orpo on nousemassa isänmaanpetturiksi numero 1, ja häntä seuraa Kai Mykkänen. Näiden pettureiden seuraan liittyy luontevasti pääministeri Sanna Marin, unohtamatta presidentti Sauli Niinistöä. Mutta tässä mainittiin vain tärkeimpiä isänmaan- ja kansanpettureita, joita on paljon muitakin. 

Orpo noudattaa  Suomen ulkopuolelta saatuja ohjeita 

Tätä Orpon täydellistä isänmaanpetturuutta vielä selventää se, että  hän on paljastanut olleensa yhteydessä EU-elvytyspakettiasista pitkin matkaa komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin, Euroopan kansanpuolueen EPP:n puheenjohtajan Donald Tuskin sekä ryhmäjohtajan Manfred Weberin kanssa. Nämä Unioni korkeimman tason johtohenkilöt ovat selvästi Ylen-uutisoinnin mukaan painostaneet kokoomusta kannattamaan EU:n elvytyspakettia, jonka hyväksymisen seurauksen Suomen itsenäisyyden rippeille voi kukin arvata. 

Analyysi

Äänestäminen tyhjää ja nollasummapeli ovat tiettyjen kokoomuslaisten Orpon ja osittain myös Mykkäsen petoksia EU:n elpymispaketin hyväksymiseksi. Elpymispaketin hyväksyminen tarkoittaisi sitä, että Suomen viimeisimmätkin itsenäisyyden rippeet tuhottaisiin, ja maa syöstäisiin kasvottomien kansainvälisten koron kiskontaan perustuvan velkarahajärjestelmän kynittäväksi, ja samalla liitettäisiin EU:n liittovaltiohankkeeseen. 

Ensinnäkin, jos elpymispaketti toteutuu, ovat osittaisina uhkakuvina tiettyjen unionimaiden hyvin vakavat velkaongelmat. Esimerkiksi Italia on taloudellisesti perikadon partaalla ja todennäköisesti se romahtaa EU:n hoidettavaksi. Luonnollisesti Italian ongelmat leviävät myös muihin Unionin maihin.  

Täysin varmaa on, että Unionin elvytyspaketilla luodaan perustuksia muiden muassa EU:n liittovaltiohankkeen toteuttamiseksi. Tämä on selvää, sillä Unionia hallitsee kasvoton ylikansallinen rahaeliitti, josta osoituksena on se, että  Brysselissä, vallan ytimessä, työskentelee 30 000 lobbaria. Jo ainoastaan Euroopan parlamenttiin pääsee jatkuvasti noin 4500 lobbaria, mikä tarkoittaa kutakin europarlamentaarikkoa kohden noin kuusi piinkovaa ammattilaista, jotka yrittävät vaikuttaa päätöksiin. Huolestuttavaa on, että EU-poliitikot luottavat enemmän lobbauskoneistoon kuin puolueettomiin asiantuntijoihin.1 

Jaana Kiven kirjoittama kirja: Bryssel myyty, ja muu sen kaltainen tutkiva journalismi vahvistaa sitä tosiasiaa, että Euroopan unioni on valheellisen demokratian kaapuun kiedottu ihmisarvottomuuden, -epäoikeuksien, kahlitsevuuden, tasa-arvottomuuden ja entistä tiukempaan ylikansallisten pääomien kahleisiin kietoutuva jäsenvaltioiden vyyhti Unionissa. 

Maailman Talousfoorumi (WEF) ohjeistaa presidenttiä sekä valtioneuvostoa. Tämä on täysin varmaa, sillä muutoin ei lähestulkoon olemattomien “koronatartuntojen” varjolla olisi Suomen taloudellista ja yhteiskunnallissosiaalista elämää saatettu miltei perikatoon.  Nimittäin talouden alas ajaminen, kuten myös Suomessa on tehty, on välineenä sille, että valtio voidaan asettaa tiukemmin ylikansallisen rahaeliitin ja globaalin valtaeliitin holhoukseen. Tähän perustuu osaltaan Suomen poliittisen eliitin pakonomainen tarve EU:n elvytyspaketin hyväksymiseksi. Myös elvytyspaketti on osa WEF:n suunnitelmaa.   

Davosin agendan mukaisesti WEF:n järjestelyihin sisältyy The Great Reset –operaatio, joka on Euroopan unionin työstämän  velkaelpymisrahastohankkeen läpiviennin taustalla, mikä on vielä hyvin pakonomaista. EU:n elpymisrahaston taloudelliset vaikutukset Suomelle olisivat tuhoisat, kuten tämän analyysin yllä esitetyistä osioista ilmenee. 

Elpymisrahaston perustaminen nojautuu sille tekosyylle, jossa “pandemian” nujertaman Euroopan talousjärjestelmä voitaisiin jälleenrakentaa. Mutta kysymyksessä on Build Back Better eli siinä rakennettaisiin niin sanotusti, täysin uusi ja “parempi” maailma sekä talousjärjestelmä, joka siis palvelisi ainoastaan globaalia talous- ja valtaeliittiä. Tässä järjestelmässä ei tunnettaisi mitään yksilöllisyyttä, ei ihmisyksilöiden, eikä valtioiden suhteen, vaan järjestelmää hallitsisi yksi ja ainoa keskushallinto.  

Euroopan unionin hallinnan taustalla ja niin muodoin WEF:n yllä esitetyn toiminnan tautalla on juutalaismafia, kuten Islam Radion sivuilta voidaan lukea. 

Lopuksi on syytä huomauttaa, että Suomessa pitäisi ehdottomasti aloittaa parlamentaarinen työskentely maan eroamiseksi Euroopan unionista, Eurosta ja NATOn isäntämaasopimuksesta. Suomen täytyisi siirtyä itsenäiseen talouspolitiikkaan ja omaan valuuttaan, joka olisi Suomen markka. Lisäksi valtiolle pitäisi varata rahanluontioikeus ja valtion investointeihin käytettävästä oman keskuspankin velkarahasta ei perittäisi korkoa. Poliittisen järjestelmän jälleenrakentamisen lisäksi, kaikki puolueet olisi lakkautettava ja myös koulutusjärjestelmä uusittaisiin.   

Markku Juutinen 

Lähteet 

EU-elpymispaketin hyväksyntään tarvitaan eduskunnassa kahden kolmasosan enemmistö ja opposition apua – MTVuutiset.fi 

Kokoomus äänestää tyhjää, kun eduskunnassa päätetään EU:n elvytyspaketista – loi hallitukselle mahdollisuuden saada elvytyspaketti hyväksytyksi | Yle Uutiset | yle.fi 

Petteri Orpo: EU-johtajat ovat esittäneet kokoomukselle huolen elvytyspaketista – “Tämä on puolueelle vaikea paikka” | Yle Uutiset | yle.fi 

Subscribe to read | Financial Times (ft.com) 

The Davos Agenda | World Economic Forum (weforum.org) 

European Union and Jewish/Israeli influence – Radio Islam (islam-radio.net) 

 1. Kivi, Jaana (2016). Bryssel myyty; Lobbausparatiisin kauppiaat. into 

16 kommenttia

 1. Massat todellakin ovat verrattavissa eläinten ulosteeseen! Hyi ykö missä ihmis saastan keskellä sitä joutuu elämään! Sanoinkuvaamattoman typerän orja paska kansan seassa! Aivopesu tai siis aivokuolleisuus on jotain käsittämätöntä massojen keskuudessa!!

  Juutalaiset ovat täysin oikeassa kaikessa mitä he sanovat näistä typeristä goyim massoista!

  Jotta aivopesulla olisi pysyviä vaikutuksia, on sitä tehtävä jatkuvasti koko elinkaaren ajan kehdosta hautaan – muuten tapahtuu ”resegregaatio” eli kantaväestön monikulttuurinen ruususenuni loppuu. Opetustoimen ja yritysten tehtävä on varmistaa, ettei Suomessa ole kulttuurimarxismista vapaita sosiaalisia ympäristöjä.

  Israel Ehrenburg, rasismi ja Unesco-koulut Suomessa

  Palataan takaisin Kempeleeseen ja kirkonkylän yhtenäiskouluun. Laitos on siis niin sanottu Unesco-koulu, joten se on sitoutunut syöttämään nuorille erityisen karvasta monikulttuurisuuskalkkia.

  Liebkind lainaa väitöskirjassaan Unescon 1967 ”rotua ja rotuennakkoluuloja” koskevaa julistusta, jonka mukaan ”rasismi on väärässä väittäessään, että ihmiset voidaan asettaa hierarkkiseen järjestykseen muuttumattomien ja synnynnäisten psykologisten ja kulttuurillisten ominaisuuksien mukaan”. Roturealistit eivät kuitenkaan väitä asettavansa ihmisryhmiä johonkin tiettyyn yleispätevään hierarkkiseen järjestykseen. Unescon julistus on tyypillinen kulttuurimarxistinen olkiukko. Ikävä kyllä Unescon olkiukot taotaan jokaisen suomalaislapsen tajuntaan peruskoulussa.

  Unesco on tuottanut kuluneina vuosikymmeninä useita rasisminvastaisia tekstejä, jotka toimivat nyt suomalaiskoulujen monikulttuurisuuskasvatuksen perustana. Ensimmäinen kannanotoista oli 1950 julkaistu The Race Question, jonka laatimiseen osallistuivat muun muassa meille jo tuttu Israel Ehrenburg, ranskanjuutalainen Claude Lévi-Strauss, englanninjuutalainen Morris Ginsberg sekä viisi muuta liberaalia antropologia ja psykologia eri mantereilta. Juutalaisten yliedustus YK:n rasisminvastaisessa toiminnassa on silmiinpistävää.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. ”Juutalaiset ovat täysin oikeassa kaikessa mitä he sanovat näistä typeristä goyim massoista!”

   Toki on lupa halveksia massoja jotka ovat valmiit tuhoamaan itsensä.
   Mutta viisas ei halveksi vaan yrittää vaikuttaa asiaan eikä ainakaan ryhdy vainoamaan ja tappamaan tyhmiäkään eikä nosta itseään valituksi jolla on oikeus ottaa kaikki omiin käsiinsä.
   Emme voi sille mitään että tyhmiä syntyy ja että kaikki eivät omaa riittävää älyä ja ymmärryskykyä.
   Juutalaiset sionistit ovat ymmärtäneet niin että heillä on lupa käyttää näitä tyhmiä massoja oman valtansa laajentamiseen mikä kertoo heidän moraalisesta tyhmyydestään.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. 128 HÄVITTÄJÄÄ
  Marinin hallitus otti viime vuonna koronan takia ulkomaista lainaa 20 miljardia euroa. Suomen tarvitsemat 64 hävittäjää on arvioitu maksavan 10 miljardia euroa. Tällaisilla hävyttömillä summilla maksetaan mitättömän flunssaviruksen menoja. Kun sekin raha olisi laitettu muuhun terveydenhoitoon, esim. syöpä- ja sydänverisuonisairauksien hoitoon, jolloin ihmishenkiä olisi säästynyt. Tälle vuodelle Marinin hallitus on varannut 1,4 miljardia euroa pelkästään koronatestaukseen!!! Tämä on järkyttävää typeryyttä. RT-PCR-testi on lisäksi todettu kelvottomaksi ja antaa vääriä positiivisia tuloksia. Nyt ostetaan kalliita hävittäjiä melko varmasti USA:sta. Miksi ei tarjouksia otettu Venäjältä, jonka koneet kestävät kyllä vertailun. Onhan Venäjä lähin naapurimme, johon pitäisi olla hyvät suhteet. USA:ta hallitsevat todistetuksi vallanhimoiset juutalaiset, jotka ajavat enemmän roistovaltio Israelin asiaa kuin USA:n. Kyllä nyt Suomea taas kerran kusetetaan tyhmien poliitikkojemme toimesta. Hyvät suhteet Venäjään tulisi olla ulkopolitiikkamme tärkein prinsiippi, siitähän puhuivat jo valtiomiehet Paasikivi ja Kekkonen. Venäjä ja Kiina ovat tulevaisuuden valtioita, jotka jättävät taakseen Euroopan ja USA;n. Mutta meidän idiootit poliitikot kumartavat EU:ta ja USA:ta ja unohtavat isänmaansa edun. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 3. INTIAN KORONAKUOLEMAT
  Nyt kauhistellaan Intian koronakuolemia, jotka sielläkin ovat koronaan liittyviä kuolemia. 3500 kuolemaa päivässä tuntuu suurelta luvulta, mutta kun ottaa huomioon sen, että Intiassa on noin 1,3 miljardia ihmistä, niin se on varsin pieni määrä. Intiassa kuolee vuosittain noin 13 miljoonaa ihmistä eli noin 35 tuhatta ihmistä päivässä. Kun verrataan Suomeen, niin 3500 kuollutta vastaa 15 kuollutta vuorokaudessa, mikä ei nyt kauhean suuri luku ole, sillä Suomessakin kuolee 150 ihmistä joka päivä. Lisäksi koronakuolleista suurin osa on yli 80-vuotiaita tai pitkäaikaissairaita. Intiassa kuten Suomessa koronakuolleiksi lasketaan RT-PCR-testissä positiivisen tuloksen saaneita, joten todellinen kuolinsyy voi olla mikä tahansa. Koronakuolemia liioitellaan kansainvälisesti; esim. USA:ssa paljastui, että koronakuolleisuutta oli liioiteltu 16-kertaisesti. USA:ssa esim. liikenneonnettomuudessa kuollut luokitellaan koronakuolleeksi, jos RT-PCR-testin tulos oli positiivinen. Kyseessä on kansainvälinen koronakuolemien liioittelu. Liioittelulla kuten maskipakolla ja sulkutiloilla luodaan vain paniikkia, joka palvelee poliittisia tarkoituksia. Korona on vain kausiflunssa eikä mitään muuta. Siihen on olemassa tehokkaita lääkkeitä, kuten hydroksiklorokiini tai ivermektiini, joilla 99 % kuolemista voitaisiin estää. Mitään vaarallista rokotetta ei tarvita. Näitä lääkkeitä ei kuitenkaan suosita, vaikka niiden teho on tieteellisesti osoitettu. Koronassa on kyse vuosisadan suurimmasta kansainvälisestä rikoksesta. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
  1. Koronahomma menee aina vain kierommaksi. ”Pandemia” loppuisi siihen, kun testaus lopetetaan ja ihmiset sulkevat television. Itse asiassa televisiostakaan ei tarvitse luopua, kunhan vain välttää kaikki uutiset ja ajankohtaisohjelmat. Sama pätee lehdistöön. Jokainen älykäs näkee, ettei tiedotusvälineiden raivokas yksiäänisyys koronassa ole enää mitään normaalia. Samoin epänormaalia on poliisin ja viranomaisten vaino vaihtoehtoista, täysjärkistä ja ihmisarvoa kunnioittavaa politiikkaa vaativia kohtaan. Elämme kirjaimellisesti mielisairaalassa.

   Korona on taitava huijaus, joka on edennyt vaihe vaiheelta ennaltalaaditun käsikirjoituksen mukaan. Kiinasta ”vuodetulla” uutismateriaalilla on ensin pelästytetty kansat. Jälkikäteen on helppo nähdä, että ihmisten kaatumiset kadulle Kiinassa ovat pelkkää teatteria. Krematorioiden savuilla ja ruumisautosaattueilla ihmisiä on peloteltu kuin pikkulapsia. Sama pelleily jatkuu yhä tänä päivänä. Intiassa haudankaivajat tekevät kuulemma työtä tauotta.

   Uusi bioaselaboratoriossa kehitelty influenssan muoto on kuitenkin lisännyt vanhojen ja riskiryhmien kuolleisuutta sen verran, että saatiin revittyä niistä otsikot. Dramaattiset sairastapauskertomukset on yhdistetty nimenomaisesti koronaan, vaikka niitä tapahtuu kaiken aikaa vaikkapa influenssan jälkitauteina. Ratkaiseva heti oli, kun W.H.O. julisti koronan olevan yleisvaarallinen ”pandemia”, mitä se ei tilastojen ja arkihavaintojen perusteella suinkaan ole. Samalla lanseerattiin huijauksen toinen kivijalka eli RT-PCR testi, joka tuottaa tarvittaessa runsaasti vääriä tai epäolennaisia positiivisia. Testiä käytetään diagnostisointiin, vaikka se on pelkkä indikaattori. Diagnoosi vaatisi myös oireiden tarkastelua (sattumoisin koronan oireet ovat aivan samat kuin yleisen kausiflunssan). Kolmas ratkaiseva ja ilmeisen valheellinen väittämä on oireettomien tartuttavuus, mistä saatiin peruste maskeille ja terveiden eristämiselle sosiaalisesta kanssakäymisestä. Sulkutilat ovat saaneet monissa maissa järkyttäviä ja ihmisten terveyttä tuhoavia muotoja ja ovat itsessään kuin kirottu vitsaus. Sulkutiloja käytetään myös kiristyskeinona, jotta saadaan ihmiset ottamaan vastaan kyseenalainen koronarokote.

   Pandemiaksi ja yleisvaaralliseksi tartuntataudiksi julistaminen merkitsi sitä, että rokotetehtailijat saivat hätätilaan perustuvan poikkeusluvan pikakehitellä ja lanseerata markkinoille kokeiluvaiheessa olevia koronarokotteita. Kaikkein omituisinta on, että nuo rokotteet perustuvat mRNA-geeniteknologiaan, jota ei tähän menessä ole suurelle yleisölle koskaan jaettu. Näin sadoista miljoonista on tehty rokoteteollisuuden koe-eläimiä aivan kirjaimellisesti. Hallitukset ja tiedotusvälineet ovat markkinoineet rokotteita raivokkaasti ja antavat kansalaisten ymmärtää niiden ottamisen olevan jonkinlainen kansalaisvelvollisuus. Koronasta ja sen rokote-ehkäisystä on tullut eräänlainen kultti, joka kieltää kaiken kriittisen tarkastelun. Tämä kriittisen järjen hylkääminen on nimetty ”uskoksi tieteeseen”, vaikka se on tieteellisen ajattelun ja metodin täysi vastakohta.

   Elytyspaketti on jo ensimmäinen konkreettinen osoitus koronahulluuden poliittisesta tuhovoimasta. Suomeen on koronan myötä ajettu sisään ennenäkemätön fasismi ja virkavallan ja tiedotusvälineistön ylläpitämä pakotettu yksiäänisyys, mikä kokonaisuus vetää vertoja pahimmille sorto- ja sotavuosille. Voi vain kysyä, kuinka tuollainen edistää kansanterveyttä, jonka vaalimisessa toimeentulon vakaus, yksityisyrittämisen mahdollisuus, kulttuurin vaaliminen, vapautta edellyttävä ihmisarvon tunne ja näiden tukema mielenterveys ovat elintärkeitä. Näiden sijaan Suomeen ajataan väkipakolla sisään viranomais- ja korporaatiofasismia ja näitä hyödyntävää kansainvälistä kommunismia, jota EU edustaa. Kommunismin ideologiaan kuulu se, etteivät kansalaiset ole itse vastuussa terveydestään eivätkä voi hoitaa sitä itse hyväksi kokemillaan menetelmillä lääkäreiden ja lääkeyhtiöiden toimiessa tässä markkinatalouden ehtojen mukaisesti tukevina ja auttavina elementteinä. Tiedotusvälineiden tulisi puolestaan tarjota monipuolisesti terveysohjeita ja valvoa, etteivät puoskarit tai käärmeöljymyyjät pääse huijaamaan tai kiristämään ihmisiä. Tiedotusvälineet eivät koskaan saisi lietsoa paniikkia, joka on aina vaikeuksia aiheuttava ilmiö.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 4. KOHTI POLIISIVALTIOTA
  Tänään vapun päivänä poliisi pidätti 60 jalankulkijaa Helsingissä. Heidät raahattiin poliisiautoon ja putkaan. Ainoa syy oli käveleminen kaupungilla. Ei häiriötä, ei poliisin vastustamista, vaan ainoastaan rauhallinen kävely kaupungin sallitulla alueella. Järkyttävä perutuslain rikkominen. Todellinen syy: vapauden puolesta pidettävään kävelyyn osallistuminen. Poliisi oli varustautunut mellakkavarustein ja tainnutuskiväärein. Jos tämä ei ole poliisivaltiota, niin sitten ei mikään. Kaiken taustalla on viranomaisten rikollinen toiminta koronarokotusten puolesta: mitään rokotevastaisuutta ei hyväksytä ja sellainen tukahdutetaan alkuunsa. Kysymyksessä on ylhäältä eli kansainväliseltä taholta tullut määräys estää kaikki koronarokotusten vastainen toiminta. Käskyn antaja: Maailman talousfoorumi (WEF). WEF saa käskynsä maailman superrikkailta miljardööreiltä, joista valtaosa on juutalaisia. Käskyt perustuvat The Rockefeller Foundation -säätiön vuonna 2020 julkaisemaan kirjaan koronapandemiasta: ”National Covid-19 Testing Action Plan”. Siinä kerrotaan uuden tason autoritaarisesta valtion kontrollista eli diktatuurista, johon kansat tulevat lähivuosina johdatetuiksi. Tämä diktatuuri on täydellinen poliisivaltio, jossa kansalaisilla ei ole muuta vapautta kuin totella viranomaisten määräyksiä. Säätiö kuvaa mm. henkilökorttia, jossa on rokotetiedot, viikottaisia koronatestauksia koko ihmiskunnalle, maskipakkoa ja sulkutiloja. Kaikki, mitä nyt tapahtuu, on ennustettu säätiön kirjoissa. Nyt Suomessa uskotaan, että koronapandemia on ohi tänä kesänä. Mutta se ei sisälly WEF:n suunnitelmiin. Syksyllä alkaa neljäs jakso ehkä ”intialaisen” tai muun ”muuntoviruksen” toimesta, josta RT-PCR-testi antaa taas huimia tartuntalukuja. Tätä jatkuu, kunnes valtiot ovat niin velkaantuneita, ettei tarvita kuin koron nosto, niin kaikkien talous romahtaa. Tällainen on Euroopan kohtalo ja Suomenkin, jos EU:n elvytyspaketti hyväksytään. Onneksi kansalaisissa on alkanut herätä vastustus tällaista menoa kohtaan. Puoluepolitiikka ei tätä ongelmaa ratkaise, koska se on täysin korruptoitunut. Ihmiset ovat myös aivopesty uskomaan, että koronavirus on todella tappava, vaikka se on todellisuudessa tavallinen kausiflunssa. Tarvitaan uudentyyppinen vallankumous: informaatiovallankumous. Valtamedia, joka on kansainvälisten voimien hallussa pitää kukistaa ja on luotava informaatiolähteet, jotka paljastavat kansainväliset rikolliset pelurit ja antavat kaikissa asioissa oikeaa tietoa kansalaisille. Tällaisen sivistystyön ansiosta muodostuu aivan uusia puolueita, jotka palvelevat kansan etuja; valtiojärjestystä ei välttämättä tarvitse kumota, riittää, että informaatiovirta on vallankumouksellisten käsissä. Juutalaiset ovat tämän taktiikan oppineet ja siksi he ovat ensi töikseen aina vallanneet tiedotusvälineet. Uskon, että tällainen veretön vallankumous on mahdollinen. Vaihtoehtomediat ovat sellaisen jo aloittaneet. Valtamedia menettää vähitellen uskottavuutensa. Nyt valtamedia sekä poliittinen eliitti ovat lujasti kansainvälisten voimien hallussa. Nyt alkaa Suomen varsinainen itsenäisyystaistelu. Eläköön Suomi!! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. ”valtiojärjestystä ei välttämättä tarvitse kumota, ”

   Vallankumouksen siirtymävaiheessa entistä valtiojärjestystä ei ilmeisesti tarvitsisi kumota ja samalla voitaisiin käyttää hyödyksi entisiä viranhaltioiden instituutioita, mutta vallankumouksellisen hallinnon alaisuudessa. Poliittisen järjestelmän ja valtiojärjestelmän uusiminen tapahtuisi prosessin omaisesti ajan kuluessa.

   Ikävä kyllä, verettömästi vallankumous ei täysin onnistu, jo EU:n vaikutusvaltaisimmissa valtioissa, kuten Ranskassa ja Saksassa puhkeaa ilmeisesti väkivaltainen sisällissota tämän vuosikymmenen kuluessa (Ruotsi on jo käynnissä matalan intensiteetin sisällissota). Tärkeää tietysti on Suomessa saada laajat kansankerroksen vallankumouksen tueksi, mikä myös ehkäisisi viranhaltioiden väkivaltaa oppositiota vastaan. Kyllä se informaatiovallankumouksena alkaa, ja on jo alkanutkin.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
  2. Hitler halusi, että yhdenkään saksalaisen ei koskaan tarvitsisi pelätä Gestapoa. Siten Saksassa poliisi oli hyvin tahdikas ja lempeä. Poliisi on fasismissa ystävä ja kansan puolella. Se kitkee rikollisuuden. Muualla poliisi on vihollisen asialla. Muualla ei järjestäytynyttä rikollisuutta saada koskaan kuriin, koska se on eliitin itsensä pyörittämä

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  3. Koronassa ihmetyttää ihmisten hyväuskoisuus valtion toimia ja sen määräysvallan hurjaa lisäämistä kohtaan. Aina kun valtio määrää kansalaisille uusia rasitteita, rajoituksia tai veroja, niin ne ovat lähtökohtaisesti pysyväksi ja kiristettäviksi tarkoitettuja. Meidän koko verojärjestelmämme on esimerkiksi sellainen. Prosentin tasoisista veroista, tulleista tai maksuista on edistytty naurettavaan 24% arvonlisäveroon tai 60% marginaaliveroihin. Kaikkea liikkuvaa ja liikkumatonta verotetaan. Kansalaisten tolkuton verotus on keksitty, jotta maksettavista veroista saadaan saadaan pantti valtioille myönnettäville maksuvälinelainoille, jotka ovat puolestaan koko nykyisen keskuspankkivetoisen rahajärjestelmän perusta. Veroilla taataan, että valtioilla on kirstussa aina rahaa, kun niiden täytyy maksaa velkojaan takaisin pankeille ja luotonantajille. Tämä yksityispankkien päästäminen maksuvälineiden herroiksi on luonut alistussuhteen niiden ja valtion välille. Valtio ei enää kuuntele kansalaisia, vaan pankkeja ja suuryrityksiä, jotka voivat päättää valtioiden rahoituksesta.

   Korona on tämän pitkän prosessin päätös. Kaikki kansalaiset muutetaan ikäänkuin yrityksen työntekijöiksi ja heihin sovelletaan kannattavuuslaskemia ja menokuria. Em. ”pantin” on oltava pätevä. 20 vuotta eläkkeellä keikkuva vanhus ei kelpaa pantiksi valtioille lainoja myöntäville pankeille. Vanhuksia on muutenkin liikaa ja heistä täyty päästä eroon. On kehiteltävä lääketieteellinen kampanja, jolla päästään sääntelemään ihmispopulaation määrä ja laatua. On päästävä ihmisten ihon alle ja poistettava terveydenhoitoon liitetty vapaaehtoisuus. Hippokrateen valat ja Nürnbergin koodit saavat mennä. Kaikki kansalaiset eivät sentään ole typeryksiä ja osa pitää pakottaa depopulaatio-ohjelmaan.

   Koronan sorto-ohjelma ei kuitenkaan ole ilmestynyt tyhjästä. Jos ja kun koronassa kansalaisilta riistetään oma henkilökohtainen vastuu ja vapaus terveydenhoidossa, niin se on vain jatkumo pitkässä tapahtumaketjussa, jossa holhousvaltio on vähä vähältä riistänyt pois kansalaisten omavastuuta ja siirtynyt valistamisesta kohti pakkoa.

   Ihmiset ovat itse olleet vaatimassa valtion rajua puuttumista kansalaisten elämään siinä kuvitelmassa, että valtio haluaa ja pystyy suojelemaan heidän terveyttään. Monet ovat naiivisti kuvitelleet, että rajoitukset ovat vain tilapäisiä. Monia ei kuitenkaan tuntunut huolettavan rajoitusten ja poikkeustoimien jatkuminen aina iäisyyksiin. Älykkäimmät huomasivat heti alussa, että esimerkit maskit on tarkoitettu pysyviksi. Niitä ei ole tarkoitus riisua edes rokotusten jälkeen. Osa kansalaisista on jo ehdollistunut niiden käyttöön ja niistä on tullut trendi tai terveystietoisen hyvesignaloinnin väline, vaikka ne ovat orjuuden ja omasta persoonasta ja ajattelusta luopumisen symboli sekä rituaalinen taikaväline, joka palvelee kulttuurin ja ihmiskäsityksen muovaamista globaalin pankkikommunismin tarpeisiin.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Orpo nyt on ollut jo pitkään NWO sätkynukke ja kaikkea suomalaisuutta vastaan. Valtamedia on kompannut Orpon selkään puukotuksia jo pitkään. Mykkänen on tuoreempi ”vihervassari” pyrkyri jolta puuttuu munat. Ollut sekin jo vuosia tiedossa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen ykkösmaalitauluna ja ajojahdin kohteena ollut ex-sisäministeri, lääkärikansanedustaja (kd.) ja kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja Päivi Räsänen saa syytteet kolmesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
  https://beta.oikeamedia.com/o1-159104

  Raamattu on palvellut pääosin juutalaista talmud-eliittiä ja sen megalomaniaa ja nyt kun se ei enää palvele tarvitaan muuta kun maailmaa hajotetaan ja kaapataan pienen nwo-eliitin valtaan.
  Oleellista Raamatussa ovat 10 käskyä ja Jeesuksen ’rakasta lähimmäistäsi’-oppi jotka rikolliselle ja ’teen mitä haluan’-eliitille ovat karvas pala, kuten fariseuksille aikoinaan, ja siksi R nyt halutaan Jeesuksen tavoin aikansa palvelleena ’naulita ristille’. Sen sanoma ei ole enää ajan tasalla; sen arvot eivät ole sopusoinnussa eu- ja nato mafian näkemysten kanssa…
  ——-
  Kymmenen käskyä
  1. Poliitikko, älä taistele vallasta. Kaikki se valta jonka voit taistelemalla saavuttaa, on väärää valtaa. Oikea valta on olemuksellisesti luottamusta, se annetaan, sitä ei oteta.

  2. Journalisti, älä taistele totuudesta. Totuutta ei oteta ja omisteta, se ei välitä siitä. Jos haluat omia totuuden, sinusta tulee poliitikko. Vallasta taisteleva poliitikko.

  3. Syyttäjä, älä syytä ihmisiä asioista joita ei ole olemassa. Älä syytä ihmisiä noituudesta. Älä syytä yhtäkään yksilöä ”kansanryhmää vastaan kiihottamisesta”, sillä yhdelläkään ihmisellä ei ole niin mahtavia maagisia taikavoimia, että pystyisi uhkaamaan kokonaisia kansanryhmiä.

  4. Syyttäjä, älä vie oikeussaliin asioita, jotka kuuluvat tutkijan työhuoneeseen. Älä puhu ”uskonnoista” ikään kuin kaikki uskonnot olisivat uskontoja uskontojen joukossa. Ne eivät ole. Ne ovat sosiologisia ongelmia. Niitä koskevat kysymykset eivät ratkea lakipykälien pohjalta.

  5. Ihminen, älä syytä itseäsi siitä, että olet kulttuurisi tuote. Älä syytä ketään siitä, että kaikki ihmiset ovat kulttuurinsa tuotteita. Älä syytä ketään siitä, etteivät kaikki kulttuurit millään sopeudu keskenään.
  ……
  9. Älä syyllistä itseäsi. Kaikki ei ole sinun käsissäsi eikä vastuullasi. Hyvistä teoista saattaa olla huonoja seurauksia, pahoista teoista hyviä. Tapahtuu joka päivä. Totuus ei ilmene yksilön kokemuksessa vaan tilastoissa. Yhteiskuntaa koskevat päätökset pitäisi tehdä oikein laadittujen ja tulkittujen tilastojen, ei moraalisen paatostelun pohjalta.

  10. Älä samaistu uhrirooleihin, vaikka ne ovatkin voimaannuttavinta mitä ihmispsyyke perusnarsismin syvyydestä ammentaa. Uhriajattelun mekanismi on lopulta hyvin yksinkertainen: mitä absoluuttisempia arvoja sisäistät ja mitä voimaannuttavammin uhrirooleihin samaistut, sitä enemmän muuttuvat kaikki käyttämäsi keinot suhteellisiksi ja sitä enemmän otat oikeuden omiin käsiisi. Se on tuhon tie.
  https://sarastuslehti.com/2021/04/30/kymmenen-kaskya/

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. TÄRKEÄÄ ASIAA
    Nimimerkille ”tärkeää asiaa”. Katsoin videon ja totesin, että Kirsi Kautiainen on kehityskelpoinen yksilö. Mutta niin kuin useimmat meistä hän luulee, että ihminen voi omasta voimastaan kehittyä ja parantaa maailmaa. Tosiasia on, että emme voi tehdä mitään ilman Jumalaa. Äärettömän, Kaikkitietävän, Kaikkivaltiaan ja Kaikkialla Läsnä Olevan Olennon jättämistä huomioon ottamatta on typeryyksien typeryys. Eikö meidän pitäisi kaikin tavoin pyrkiä tämän olennon yhteyteen. Ensimmäiset ihmiset olivat tähän olentoon välittömässä yhteydessä, mutta kääntyivät sitten pois ja alkoivatkin luottaa enemmän omiin aistihavaintoihinsa ja siten loivat helvetin, joka on Jumalallisen Järjestyksen vastakkainen jokaisessa suhteessa. Mutta Jumala halusi saattaa ihmisen takaisin yhteyteensä, joten Hän loi välineen eli uskonnon, jolla tämä yhteys palautettaisiin. Mutta ihminen vähitellen väärensi tämän välineen käyttökelvottomaksi, joten Jumala itse laskeutui maan päälle ja loi uuden uskonnon – kristinuskon. Mutta ihminen taas väärensi tämän uskonnon ja Jumalan täytyi nyt laskeutua toisen kerran maan päälle. Mutta tätä laskeutumista samoin kuin ensimmäistä laskeutumistakaan eivät ihmiset ymmärtäneet, vaan jättivät sen huomioimatta ja jatkoivat Jumalallisen Järjestyksen vastaista elämäänsä. Mutta tässä toisessa laskeutumisessa Jumala antoi ihmiselle keinon, jolla hän voi aina palata takaisin noudattamaan Jumalallista Järjestystä. Tämä toinen laskeutuminen tapahtui vuonna 1745 ruotsalaisen tiedemiehen Emanuel Swedenborgin kautta, jonka laajoissa teoksissa tämä vallankumouksellinen metodi palata Jumalalliseen Järjestykseen on selvitetty. Mutta taas ihmiset eivät tätä laskeutumista hyväksyneet, vaan jatkoivat Jumalallisen Järjestyksen vastaista elämäänsä. Mutta kolmatta laskeutumista ei enää tule, koska tässä toisessa laskeutumisessa on kaikki keinot täydellisesti selvitetty. Näiden keinojen avulla ihminen pääsee Jumalan yhteyteen ja elää onnellisena tässä maailmassa ja tulevassa ikuisesti. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat