Koronahysteria: Italiassa siirretään vaaleja, Suomessa ”harkitaan” ulkonaliikkumiskieltoa

Marinin mukaan koronarajoitusten tulee olla ”oikeasuhdanteisia”.

Koronahysteria  ottaa jatkuvasti uusia harppauksia suhteessa käsistä lähteneeseen perusoikeuksien polkemiseen sekä koronadiktatuuriin siirtymiseen. Tuoreimpien tietojen mukaan hallituslähteet Italiassa ovat kertoneet medialle, että maassa siirretään kevään vaaleja ensi syksylle. Suomessa hallitus taas ”harkitsee” ulkonaliikkumiskieltoa.

Vaalien siirtäminen koronan varjolla on kätevä tapa jättää vanhat hallitsijat paikalleen venyttämään aloitettua tuhokampanjaa ja verorahoista nauttimista. Mikäli Italia todella siirtää vaaleja, käy se hyvästä esimerkistä myös muille valtioille toimia samoin. Se myös tarjoaa tekosyyn siirtymiselle äänestysteknologiaan, jossa vaalipetos on huomattavasti helpompaa järjestää.

Stefan Löfven, Sanna Marin ja EKP:n pääjohtaja Christine Lagarde. Kuva: Nicolas Landemard/TT .

Suomessa hallitus taas kertoo ”harkitsevansa” ulkonaliikkumiskieltoa. Perusoikeuksiin puuttuminen ”väliaikaisesti” hallituksen toimesta ”otetaan viimeisenä keinona käyttöön”, mikä käytännössä Sanna Marinin johtaman hallituksen ollessa kyseessä ei tarkoita yhtään mitään.

Marin uhkailee ulkonaliikkumiskiellolla

”Todennäköisyys sille, että me joudumme ottamaan myös näin painavia toimia käyttöön, on kasvanut. Ja uskoisin, että hallitus tulee aika piankin tämän tilanteen saamaan eteensä ja keskustelemaan tästä hyvin vakavasti”, Marin sanoi A‑studiossa.

Marinin mukaan toimenpiteiden pitää olla ”oikeasuhtaisia” ja ”välttämättömiä”. Toisin sanoen korona, jonka ”kuolonuhrit” ovat THL:n mukaan keskimäärin 83-vuotiaita monisairaita vanhuksia, ”pakottaa” hallituksen sulkemaan ihmiset koteihinsa ja tuhoamaan suomalaiset yritykset.

Samalla luodaan laajoja sosiaalisia ongelmia, mikä tulee tappamaan nuoria suomalaisia pitkällä tähtäimellä huomattavasti koronaa tehokkaammin. Ainoana voittajana tulevat selviytymään korruptoituneet poliitikot sekä rahaa miljarditolkulla valtioille lainanneet yksityiset pankit. Marinin mukaan tämä on ”oikeasuhtaista” reagointia niin sanottuun pandemiaan.

Partisaani

Alkuperäinen kirjoitus: Koronahysteria: Italiassa siirretään vaaleja, Suomessa ”harkitaan” ulkonaliikkumiskieltoa | Partisaani

Lähteet

Puheet ulkonaliikkumiskiellosta hämmentävät – vertaa Marinin viesti eilen ja tänään (iltalehti.fi)  

HS

14 kommenttia

 1. Marinille tulee asettaa pääsykieltä valta tehtäviin. Hänestä ei selvästi ole mihinkään vaativaan tehtävään.
  TOsin, eipä sdp ole koskaan ollut oikein päättävissä tehtävissä onnistunut. Pelkkää sähläämistä, kurjuutta ja omanedun tavoittelua.
  Eivät sovi mihinkään pomo hommiin.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Mutta juuri siksi Marinin hallitus on luotukin. Se on nwo-mafian taktinen luomus joka palvelee sen agendaa.
   Edustuksellinen demo(n)kratia mahdollistaa tällaisen pelin. Ja kun ei ole kansanäänestyksiä nin kansa ei voi vaikuttaa mihinkään.

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
   1. Ekonomisti Tuomas Malinen ilmoittaa vetäytyvänsä julkisesta yhteiskunnallisesta roolistaan

    GnS Economicsin toimitusjohtaja, ekonomisti Tuomas Malinen, on tullut tutuksi suomalaisille kunniakkaasta toiminnastaan todellisen opposition ääntä kuuluttaneena asiantuntijana, erityisesti koskien EU-rahoitussopimuksia. Nyt hän ilmoittaa vetäytyvänsä julkisesta roolistaan.
    ”Jouduin projektini vuoksi paljon lähemmäs päivänpolitiikkaa kuin olisin ikinä halunnut. Poliittinen järjestelmämme on tällä hetkellä pahasti sekaisin. Huomattavalta osalta nykyisistä kansanedustajista puuttuu kyky minkäänlaiseen syvälliseen analyyttiseen ajatteluun.
    He ovat ns. hyödyllisiä hölmöjä. Toiset taas ajavat muuta, Suomen ulkopuolelta ohjattua agendaa. Heitä suomalaisten pitäisi erityisesti varoa. Uskon vakaasti, että pääministeri Sanna Marin on yksi poliitikoistamme, joka ottaa ohjeita Suomen ulkopuolelta.

    ”Olen saanut viime kuukausia aikana valtavasti kannustusta ja toimintaani tukevia viestejä. Haluammekin taustaryhmäni, joka siis koostuu eri henkilöistä kuin asiantuntijaryhmämme, kanssa kiittää kaikkia minua (meitä) tukeneita sydämemme pohjasta!
    Enkä minä tietenkään poistu kokonaan, vaan jään taustalla katselemaan ja tarkkailemaan. Voitte ajatella minua eräänlaisena unilukkarina, joka tarvittaessa ”ärähtää”, jos asiat alkavat (jälleen) mennä pahasti poskelleen” sanoo Malinen.
    https://mvlehti.net/2021/03/08/ekonomisti-tuomas-malinen-ilmoittaa-vetaytyvansa-julkisesta-yhteiskunnallisesta-roolistaan/

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
     1. Kertoo hyvin kuinka kieroa ja ja kansan selän takana omia pelejään pelaavaa porukkaa maan johto on. Kansan on pakko herätä jos elämä heitä enää ylipäätään kiinnostaa.
      Maliselle täydet pisteet.

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. THL MÖLÄYTTI
  THL:n mukaan kunnallisvaalipäivänä 18.4. on 2600-11200 koronatartuntaa. Tässä ennustuksessa ei tietenkään ole päätä eikä häntää, mutta sen perusteella oikeusministeriö teki päätöksen kuntavaalien siirtämiseksi kesäkuuhun. THL teki kuten monta kertaa aiemmin eli lietsoi vaarallista koronapelkoa kansalaisiin. Tietenkin parhaillaan on menossa tavallinen kevätflunssa, josta valheellinen RT-PCR-testi antaa positiivisia koronatuloksia. Puhe ”muuntoviruksesta” on halpaa valheellista propagandaa. Koronaepidemia loppui viime kesänä ja sen jälkeen on ollut vain muita tavallisia virustauteja. RT-PCR-testiä myyvät ja tekevät saavat sievoiset voitot toimestaan ja lisäksi kusettavat valtiota jopa yli miljardin kustannuksilla. Yksi positiivinen löydös maksaa noin 6000 euroa. Tämä on niin sikamaista, ettei sitä hevillä voi uskoa. Kyllä jälkipyykissä THL:n johdon päät putoavat. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 3. NAURETTAVUUDEN HUIPPU
  THL puhuu koronapandemian kiihtyvyysvaiheesta ja leviämisvaiheesta. Nämä käsitteet ovat todella harhaanjohtavia. Kuvitellaan, että tässä nyt on tosi kysymyksessä. Kuitenkin kiihtyvyysvaihe tarkoittaa, että viikon aikana havaitaan RT-PCR-testissä 10-15 positiivista tulosta 100 000 asukasta kohden. Ja leviämisvaihe tarkoittaa, että yli 15 henkilöä 100 000 asukasta kohden saa viikon aikana positiivisen testituloksen. Määrät ovat naurettavan pieniä, sillä tavallisena flunssakautena yli 100 henkilöä per 100 000 saa flunssan. Mitä merkitsee siis 10-15 henkilöä per 100 000? Naurettavaa, kun vielä tietää, että RT-PCR-testi antaa suuren määrän valheellisia positiivisia tuloksia. Ja tällä perustellaan vakavia sulkutoimia. Kaikki THL:n toimet ovat järjettömiä ja niihin nojaa Suomen hallitus syyllistyen samaan rikokseen. Jo olisi korkea aika nostaa syytteet THL:ää vastaan.
  ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 4. Juden Über Alles!
  LINH DINH • MARCH 5, 2021 — muutama konekäännös ote artikkelista
  Juutalaiset ovat kaikkien aikojen tuotteliaimpia ja laaja-alaisimpia rikollisia, ja kuten Ron Unz huomauttaa, myös nykyajan pahin joukkomurhaaja.
  Bolshevikkien johtajien ollessa ylivoimaisesti juutalaisia, juutalaisia oli pidettävä ensisijaisesti vastuussa kaikista yhteenlasketuista teloituksista, kuolemista todellisissa kuolemanleireissä ja miljoonista, jotka kuolivat hallituksen aiheuttamien nälänhätien kautta, joten ”asukasta kohden juutalaiset olivat 1900-luvulla suurin massamurhaaja…
  Ja silti Hollywoodin hämmästyttävän alkemian myötä viimeisen sadan vuoden suurimmat tappajat on jotenkin muunnettu näkemään suurimpina uhreina, muutos, joka on niin uskomattoman valheellinen, että tulevat sukupolvet jäävät varmasti kunnioitukseen. ”
  “Eisenhower’s Crusade in Europe is a book of 559 pages; the six volumes of Churchill’s Second World War total 4,448 pages; and de Gaulle’s three-volume Mémoires de guerre is 2,054 pages. In this mass of writing, which altogether totals 7,061 pages (not including the introductory parts), published from 1948 to 1959, one will find no mention either of Nazi ‘gas chambers,’ a ‘genocide’ of the Jews, or of ‘six million’ Jewish victims of the war.”
  ”Eisenhowerin ristiretki Euroopassa on 559 sivun kirja; Churchillin toisen maailmansodan kuusi nidettä on yhteensä 4448 sivua; ja de Gaullen kolmiosainen Mémoires de guerre on 2054 sivua. Tässä kirjoitusmassassa, joka on yhteensä 7061 sivua (lukuun ottamatta johdantokappaleita), julkaistu vuosina 1948-1959, ei löydy mainintaa natsien ”kaasukammioista”, ”juutalaisten” kansanmurhasta ”tai” kuudesta ” miljoona ’sodan juutalaisesta uhrista.’
  … Koska uit jo päivittäin juutalaisessa paskassa, miksi sinun ei pitäisi hukuttaa sitä? Siihen uskomisen jälkeen sinun on pyydettävä anteeksi kaikki, mitä olet tehnyt valituille ihmisille.
  Maailman vastenmielisin muistomerkki on Holokaustin muistomerkki Berliinissä. Koostuu 2711 identtisestä haudan kaltaisesta pylväästä, se on ruma sokkelo, jossa eksyt, toisin kuin itse holokaustissa. Jos saksalaiset kansat ja mielet olisivat edelleen vapaita, tämän hirviön ei mitenkään voisi pilata pääkaupungin sydäntä.
  Auschwitzissa on vielä rumempi muistomerkki, Kyynelien suihkulähde. Se on seitsemän ristiinnaulitsemista, joiden edessä on seitsemän holokaustista selvinnyttä. He joko valittavat Kristusta tai kyseenalaistavat häntä, koska Kristuksen kuolema aiheutti kuuden miljoonan juutalaisen ristiinnaulitsemisen.
  Juutalaiset ovat siis uusia kristittyjäsi. Vaikka et ole valinnut ja toivottomasti syyllinen kaikkeen, historian älykkäät ja moitteettomat ihmiset pelastavat sinut.
  Masokismi on vapautuksesi, joten kiellä itsesi ja iloitse! Olet melkein siellä.
  https://www.unz.com/ldinh/juden-uber-alles/

  Ja tähän samaan sarjaanjan tämä koronakin kuuluu… ’pyhän maan’ poikien universaaliin poliittiseen ’juden über alles’ projektiin jossa mekin olemme mukana, tai maamme johto on
  https://barnesreview.org/product/jewish-fanaticism/

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Aina nuo konekäännökset ovat ontuvia mutta niihin on pakko turvautua kun ei ole aikaa itse kääntää, kannattaa aina lukea alkuperäinen teksti.

   Korjaus tähän loppuun, kääntäköön joku paremmin jos osaa: ”Kyynelien suihkulähde. Siinä on seitsemän ristiinnaulitsemista, joiden edessä on seitsemän holokaustista selvinnyttä”
   He joko surevat Kristusta tai kyseenalaistavat häntä, koska Kristuksen kuolema aiheutti kuuden miljoonan ’juutalaisen’ ristiinnaulitsemisen, tajusitko.
   Juutalaiset ovat siis uusia Kristuksiasi. Vaikka eivät valittuja ja toivottomasti syyllisiä kaikkeen, nämä historian älykkäät ja moitteettomat (syyllisyydestä vapaat) ihmiset pelastavat sinut.
   Masokismi on vapautuksesi, joten kiellä itsesi ja iloitse! Olet melkein siellä.

   …The Fountain of Tears. It’s seven crucifixions being fronted by seven Holocaust survivors. They are either lamenting to Christ or questioning him, since Christ’s death caused six million Jews to be mass crucified, get it?
   Jews, then, are your new Christs. Though unchosen and hopelessly guilty of everything, you will be saved by the smartest and most blameless people in history.
   Masochism is your deliverance, so cancel yourself and rejoice! You’re almost there.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Erikoislääkäri Jorma Lehtinen: Realismia koronahysteriaan | Mielipide

   Vuonna 2018 influenssa oli peruskuolinsyynä 436 ihmisellä ja lisäksi osasyynä ainakin yli kolmellasadalla. Puhuttiinko silloin asiasta sen kummemmin? En minä ainakaan muista. Ei ollut lockdownia, karanteeneja eikä maskeja.

   Nyt Suomi muiden maiden mukana on ollut kerran täysin kiinni ja voimakkaiden rajoitustoimien kourissa jo pitkään. Tuhannet ovat olleet karanteenissa, koronatestejä tehdään tuhansittain päivässä. Testeistä yli 90 % (n. 30–150,-/kpl) on negatiivisia ja karanteenissa olleista alle 1% sairastuu koronaan. Suurimmassa osassa sairaaloita on ollut vain muutamia koronapotilaita.

   Valtava määrä leikkauksia ja muita tärkeitä hoitoja on kuitenkin peruttu tai siirretty. Monissa terveyskeskuksissa ei ole nähty yhtään koronapotilasta. Onko sinun tuttavapiirissäsi koronapotilaita?

   Tartuntariskistä kertova luku R0 on Suomessa ollut luokkaa 1–1,2 ja todellinen Re-luku alle 1. Covid-19 on siis huono tarttumaan. Jos näin ei olisi, olisi tauti levinnyt jo läpi koko kansan. Esimerkiksi tuhkarokossa luku on noin 17. Kaiken lisäksi suurin osa sairastaa koronan lievänä tai hyvin lievänä (THL nettisivut). Silti maskittomana kulkevia ihmisiä kammoksutaan ja pidetään jopa edesvastuuttomina.

   Jokaisessa uutislähetyksessä kerrotaan päivittäin koronaan sairastuneiden ja kuolleiden määrä yhden henkilön tarkkuudella. Mihin me tavalliset ihmiset tarvitsemme tämän tiedon? Vuosittain kuolee influenssaan Suomessa 500–1000 henkeä, eikä heitä ole koskaan laskettu päivittäin.

   Miksi uutisissa, lehtikuvissa ja ministereiden tiedotustilaisuuksissa näkyy vain maskipäisiä ihmisiä? Vaikka niissä on varmasti riittävät turvavälit. Opetusmielessä? Tunnen näistä vain suurta myötähäpeää. Itse haluaisin nähdä ja kuulla lehti- ja TV -juttuja myös henkilöistä, jotka ovat jo sairastaneet koronan ohimennen. Heitähän on sairastuneista ylivoimainen enemmistö.

   Edellisessä virallisessa pandemiassa eli hongkongilaisessa 1968 influenssassaan sairastui yli miljardi ihmistä ja kuoli noin 1,4 miljoonaa maailmanlaajuisesti. Suomessakin kuoli noin 1 000 ihmistä, silloin erityisesti nuoria ihmisiä. Nyt kuolleiden keski-ikä on 84 vuotta.

   Virusinfektion luonnonmukainen kulku kesti tuolloin marraskuusta helmikuuhun ja toinen lievempi aalto talvella 1969 samoin muutaman kuukauden. Ei ollut lockdownia eikä rajoituksia. Ei ollut tehohoitoakaan.

   Nyt kustannukset ovat miljardiluokkaa. Yrityksiä kaatuu, monen elämäntyö niiden mukana. Työttömyys lisääntyy. Muiden sairauksien hoito pitkittyy ja sairaaloiden jonot kasvavat.

   Onneksi Euroopan keskuspankki painaa rahaa. Toivottavasti lainoja ei tarvitse maksaa takaisin. En halua vähätellä koronaa, mutta olemmeko ylireagoineet? Olisiko ollut muita tapoja hoitaa asia? Silti: rokote kannattaa ottaa, kun se tarjolle tulee!”

   Mielipide/Lähde: Jorma Lehtinen, LVS
   UMV-Lehti, 9.3.2021
   https://mvlehti.net/2021/03/09/erikoislaakari-jorma-lehtinen-realismia-koronahysteriaan-mielipide/

   Ainoa ’moka’ tuossa on vaarallisen rokotteen suositus. Se kummastuttaa ottaen huomioon siihen liittyvät riskit ja taudin vaarallisuus asteen joka on pieni.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
  2. Vastavalkeasta kopioitu kommentti:
   Pienissä paikallislehdissä saattaa vielä kansan ääni päästä kuuluviin ja tässä tapauksessa jopa asiantuntijan suusta. Valtakunnallisella tasolla realistien ääni ei enää kuulu ja media käyttää itse aivopesemäänsä kansanosaa oman viestinsä kaiuttajana.
   Media ja maan ylin johto tarvitsevat agendalleen ja toimilleen jonkinlaisen kansan tuen ja saavat sen suorittamansa aivopesun kautta. Tarvittaessa media jopa itse esiintyy kansana ja loihtii esille ”kansan äänen”, joka esimerkiksi vaati lisää ja aina yhä rajumpia korona-toimia ja houkuttelee koko Suomen mukanaan demokratian alasajoon ja kollektiiviseen itsemurhaan. Tämä on globalistikommunistien toiveiden mukaista. Suomi ajetaan kaaokseen ja alas ja jätökset liitetään uuteen globaaliin supervaltioon.
   EU:sta on jo hyvää vauhtia muodostumassa eräs hallintoalue tällaisessa kokonaisuudessa. Suomen perustuslaillisen tasavallan demokraattiset rakenteet on jo ajettu alas: mielenosoitusoikeutta ei ole, sananvapautta ei ole, liikkumisen vapautta kenties rajoitetaan, kokoontumisen vapautta ei ole, äänestysoikeutta ei ole, oikeussuojaa ei ole, vaan viranomainen voi vangita ja pakkolääkitä ihmisen pelkän tautiepäilyn perusteella.

   Suomi on tietynlainen kulttuurinen umpio ja täällä valtamedia on erityisen yksiäänistä. Suomesta uhkaa tulla pahin mahdollinen valtiollisen koronaterrorin maa. Suomi on kulttuurimielessä jo failed state. Ainoastaan laajamittainen herääminen esim. USA:ssa voi ulkopuolelta tulevan kiistattoman tiedon tuella meidät pelastaa. Näin voisi tapahtua, jos aidot amerikkalaiset saavat kommunisti-Bidenin hallinnon sysätyksi syrjään. Tilanne on sielläkin todella huono, mutta vastarinta on kuitenkin siellä paljon laajempaa ja järjestäytyneempää kuin Suomessa, joka on jo miltei aivokuollut valtio ja pelkkä suupala globalisteille.
   —–
   Rokotteen pirullisuus ja harvinaisten neurodegeneratiivisten häiriöiden lähestyvä aalto
   The problem with the mRNA Covid-19 vaccine, is not that it’s a vaccine. It’s that it’s not safe. That’s the issue: Safety.
   This view is shared by a great many professionals who believe that these potentially-toxic concoctions pose a significant threat to the health and well-being of anyone who chooses to get inoculated.
   Outoa ettei ko. lääkäri tätä tiedä. Vaiko eikö hän uskalla tuoda tätä esiin?
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=229287

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
 5. Tänään: Verkkostudio LIVE: ”Uusi kieltolaki ja vaalien peruuttaminen”
  Jokainen suomalainen miettii varmasti jo syntyjä syviä… Mihin maata ollaan oikein ohjastamassa? Pääministeri Sanna Marin ilmoitti, ettei aio kommentoida kuntavaalien siirtoa ja samaan aikaan poikkeustilan agenda puskee kuin höyryjuna eteenpäin, samalla kun kansalaiset ovat entistä enemmän hämmentyneitä epäselvästä tilanteesta sekä nopeasti jyrkkenevistä koronarajoituksista.
  https://mvlehti.net/2021/03/09/tanaan-verkkostudio-live-uusi-kieltolaki-ja-vaalien-peruuttaminen-9-3-2021-alkaen-klo-19/

  https://www.youtube.com/watch?v=1hscJ7qtNZU

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2015/04/17/muutama-juttu-spiridovichilta/

  ”Jokainen juutalainen tai hänen lakeijansa, joka väheksyy Kristusta (tai toimii muuten juutalaisten tahdon mukaan) saa apuja Näkymättömältä kädeltä tässä, muta totuus siitä on ankarasti kielletty. Kirkonmiehet, professorit, kirjailijat ja poliitikot kätkevät totuuden tai ignoroivat sitä ja pitävät siten ihmisiä “parantumattomina imbesilleinä”. Tuhannet kirjoittajat ovat 150 vuoden ajan raportoineet historian tapahtumista kuin reportterit. He eivät koskaan ota selvää asioista niiden juuria myöten, vaan katsovat vain pinnallisesti kaikkea ja tarjoavat kuolleita kuviaan ilman omaatuntoa (ja usein selittävät asiat täysin väärin). Miksi he tekevät niin? Koska heidät on lahjottu tai koska he pelkäävät juutalaisia, kuten esim. Cicero sanoi, tai sitten he ovat typeryksiä. Joka tapauksessa tulos on sama. Lukijat saavat täysin väärän kuvan historiasta ja politiikasta. Jotkut on lahjottu suoraan. Toiset arvaavat tien menestykseen seuraavan tiettyä käytöstä. Toiset pelkäävät takaiskuja. Toiset voivat jopa viehättyä itsensä Saatanalle myymisestä ilman mitään kompensaatiota. Miten ihmeessä kaikki onnistuu ja kaikki tottelevat? Aivan kuin he pystyisivät korruptoimaan jokaisen.

  Korruptio on siis yksi avainasia. Suunnaton valta ja suunnaton rikkaus ilman kilpailijaa on vahva valtti. Aivopesu yhteiskunnan toimintojen ja tiedonvälityksen ym. ollessa kontrollissa ja / tai taskussa saa aikaan ihmeitä. Kaikki pyörii lopulta juutalaisten rahoilla ja heidän tahdostaan. He ovat suunnitelleet kaiken. John Kaminski sanoo Spingolan ja Friendin haastatteluissa, että he ovat asettaneet päähämme kaikki ajatuksemme, koska heidän valta yhteiskunnan tietovirtoihin ym. on niin suuri. Kuitenkin tiedämme, että kyseessä on hirmuvalta, jonka palveleminen ei voi johtaa mihinkään hyvään, sillä vallanpitäjät vihaavat lähes kaikkia ja haluavat heille mahdollisimman paljon pahaa. Nesta Websterin sanoin, juutalainen on usein osoittautunut kiittämättömäksi. Korvaukset voivat jäädä saamatta. Menestys tulematta. Hollywoodin tähti on voinut joutua imemään Marilynin tavoin mafioson penistä filmiin päästäkseen ja silti monet on murhattu välittömästi uransa päätteeksi. Vapaamuurarilooseja on voitu perustaa vain jotain projektia varten ja osalliset muurariveljet teloittaa kaiken jälkeen liikaa tietävinä.

  Kovasti ihmetyttää etenkin nykyisin, kuinka esim. Euroopan kansat alistuvat tuhoamaan itse itsensä muka talouskriisin ym. verukkeella ja antamaan kaikki varallisuutensa juutalaisille. Samoin sananvapautensa ja muut vapautensa pois juutalaisten vaatimuksesta. Vain mitä hirmuisin hirmuvalta voi olla tästä seurauksena. Neuvostoliiton kauheimmat ajat ja tapahtumat. Kuitenkin maailman kansat voisivat sanoutua irti juutalaisesta rahajärjestelmästä ja komennosta ja voida hyvin ja menestyä. Kaikki talouskriisit ovat keinotekoisia ja kansakuntien pään menoksi järjestettyjä. Kuinka pieni vähemmistö voikaan saada kaikki muut vapaaehtoisesti kävelemään tuhoonsa ja tarjoutumaan orjiksi koko myöhemmän maailmanhistorian ajaksi maailman kauheimmille rikollisille! Voiko todella olla niin, että iso osa ihmisistä ei todellakaan edes huomaa, että kyseessä on juutalaisdiktatuuri ja että kansakunnat sallivat vapaaehtoisesti pujottaa narun kaulaansa ja marssivat kohti lahtipenkkiä. Koska juutalaisia ei saa huomata eikä heistä saa puhua. Ja kuitenkin heidän valtansa on niin ilmeistä. Falseflag-terrorismi ja ryöstösodat ym. ja joissa kaikessa kansakunnat alistuvat ja tukevat rikoksia ja ryöstöjä jopa sodalla juutalaisten puolesta. Kuinka ihmeessä ihmiset voivat vielä olla luottavaisia ja palvella juutalaisia? Onko heidät aivopesty ns. “onnellisiksi orjiksi”? Koska lumous haihtuu? Mikä ihme saa ihmiset valehtelemaan kammottavia ja loukkaavia valheita saksalaisista tai toistelemaan holokaustivalheita, vaikka monelle niiden naurettavuus ja rikollisuus on jo selvinnyt? Mitä he kuvittelevat voittavansa? Onko luvassa mitään? Mikä ihmeen voitto yleensä voisi oikeuttaa moiset valheet? Onko mitään hyötyä olemassa, vai onko usko “demokratiaan” mennyt? Kuinka ihmeessä valehtelun lopettaminen merkitsisi yleensä demokratiasta luopumista? Eivätkö massiiviset valheet kuuluneetkaan vallitsevan viisauden mukaisesti juuri niihin diktatuureihin? Uskon ja luottamuksen jälkeen mennään massan mukana ja vältellään vaikeuksia? Eikö tämä johda ihmisyyden loppumiseen?

  Onko vaikenemisen ja valehtelun syynä se, että koko yhteiskunta ja virallinen totuus tulisi hylätä kokonaan, jotta totuus voisi tulla esiin? Aivopesu on huomaamatonta tai sen syvyys ja järjestelmällisyys, että on valtava kynnys alkaa puhua juuri niitä asioita, joita yhteiskunta on opettanut eniten halveksimaan. Mutta totuus on kohdattava. Holokausti on valhetta eikä siitä mihinkään pääse. Voittajat ovat tehneet vielä niitä tarinoita monta kertaa kauhistuttavimpia ja suurempia rikoksia. Juutalaisten parista löytyvät maailman hirvittävimmät rikolliset ylivoimaisesti ja he ovat juuri mm. johdossa. Kreivin mukaan saatanallisin Rothschild oli suvun päämies ja juutalaisten todellinen johtaja. Juutalaisilla on hirmuinen valta ja on aina ollut eikä heitä ole oikeastaan vainottu, vaan pikemminkin juutalaiset ovat vainonneet muita. Juutalaisista pitää voida puhua. Heidät tulee voida havaita. Heistä tulisi voida puhua samalla tavoin kuin muistakin. Juutalaisuuden ilmiöistä tulee puhua sellaisina kuin ne ovat. Onko tämä ylivoimaista? Eikö rohkeus riitä? Miksi? Mutta vain kohtaamalla totuus ihminen yleensä voi olla muuta kuin tahdoton orja. Yhteiskunnassa, joka on valheen totalitarismi, totuuden puhuminen on vallankumouksellinen teko. Koska monien täytyy tuntea totuus, kaikkien äänessä olevien valehtelu merkitsee sitä, että totuuden sanominen koetaan jo erittäin vaaralliseksi. Mutta vaikeneminen johtaa vain tilanteen huononemiseen. Vai onko kyseessä vain kuin hypnoottinen “tottumuksen voima”, joka saa jatkamaan entiseen malliin?

  Länsimaat ovat alkaneet tuntua vuosisatojen ajan kieroon väännetyiltä juutalaisilta luomuksilta, joissa juutalainen määrää kaiken ja kaiken ajattelun sisällöstä. Ihmiset on harhautettu ja iso osa heidän elämästään on tavallaan pureksittu valmiiksi ja se valmiiksi pureksittu on yleensä juuri huonoin mahdollinen vaihtoehto. Tätä ei aina huomata. Lisäksi huolestuttava kehitys on jatkuva tason madaltuminen kaikilla elämän osa-alueilla ja juutalaisen vallan ja omistuksen lisääntyminen versus muiden omaisuuksien ja vallan väheneminen elämänlaadun kaikinpuolisen alenemisen ohella. Kaikki alkaa Suomessakin olla vain juutalaisten palvelemista. Jotkut eivät sitäkään huomaa, koska asiasta ei näköjään saa puhua.”

  Plusääni(11)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat