Koronahysterian sulkutilat painostavat rokotuksiin; juutalaismafian maailmanvalta lähellä!

Tällä viikolla sionisti Bill Gatesin säätiön tukema yhteistyökumppani lääkeyhtiö Moderna ilmoitti, että se on hakemassa koronarokotteelleen nopeaa myyntilupaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Koronahysteriaa hyväksikäyttäen valtamedia ja virkakoneisto on synnyttänyt globaalin poikkeustilan, jota voidaan hyödyntää  juutalaiseliitin tyrannian ja hegemonian ylläpitämiseksi, sekä laajentamiseksi. Massiivisten sulkutilojen uuvuttamana ihmiset aivopestään ottamaan täysin arvaamaton koronarokote kehoonsa. Sitä kuinka rokotteilla voidaan manipuloida ja alistaa ihmiskuntaa käsittelemme yhtenä osa-alueena jäljempänä olevassa artikkelissa. 

Saatteeksi 

Huomionarvoista on, että myös koronatilanteeseen liittyvältä totuudenmukaiselta tiedottamiselta on katkottu siivet juutalaismafian toimesta valtamedioissa sekä sosiaalisessa mediassa. Ajatelkaamme sitä luotettavuutta, jonka viitekehyksessä niin kutsutut riippumattomat faktantarkistajat toimivat virtuaalimaailmassa. Sionistisen Bill & Melinda Gates säätiön rahoittamia “riippumattomia” faktantarkastajia  ovat esimerkiksi Snopes.com ja Politifactin, jonka omistaa Poyter instituutti. Snopes valvoo juutalaistoimijoiden omistamaa Googlea ja Politifactin sensuroi Facebookin tietovirtaa. Kuitenkin myös Facebook, kuten muutkin mediat ovat juutalaismafian kontrolloimia ja osittain omistamia. Juutalaismafian hallitsemalta negatiivisen globalisaation kritisoijilta halutaan vain tukkia suut, ja leimata heidät “rasisteiksi ja hörhöiksi” tai muuten vain “höperöiksi”. 

Simuloitu pandemiaharjoitus ’Event 201’. Kuvakaappaus: Plandemic.

Yllä mainittuun viitaten suosittelemme katsottavaksi muiden muassa Plandemic dokumenttielokuvan  osa 2 nimeltään Indoctornation, jonka on ohjannut M. Willis yhdessä työryhmänsä kanssa. Emme ota kantaa dokumenttielokuvan jokaiseen yksityiskohtaan, missä kokonaisuutena kuitenkin esitetään paljon totuuksia, jotka varmasti ylittävät valtamedioiden totuusarvon. Willisin työryhmä on kerännyt vaikuttavan määrän taustatietoja luodakseen kokonaiskuvan siitä, miksi elämme parhaillaan koronahysterian valtaamassa maailmassa. Tämän ajatuksia herättävän elokuvan sisältöä ovat muun muassa simuloitu pandemiaharjoitus ’Event 201’ (5kk ennen pandemian julistamista); lääkeviranomaisten hämärät koronaviruspatentit; kuinka koronavirus mahdollisesti kehitettiin laboratoriossa; median sekä hakukoneiden manipulaatio ja propaganda; tiedustelupalvelujen kytkökset mediaan; Bill Gatesin ja hänen säätiönsä hämäräpuuhat; modernin lääketieteen ja WHO:n kyseenalaiset taustat. Lopuksi elokuva antaa kuitenkin toivoa siitä, kuinka tulemme heräämään tästä painajaisesta. Elokuva palvelee ainakin oman tietoisuuden lisäämistä. Elokuva paljastaa kohtalaisen hyvin instrumentin, mutta instrumentin käyttäjiä eli juutalaistoimijoita se ei juurikaan paljasta. 

Elokuvassa väitetään esimerkiksi, että Yhdysvaltain tautikeskuksella (CDC) oli mahdollisuus muuttaa koronaviruksen taudinaiheuttaja hyödykseen, mutta koska Yhdysvaltain terveysvirasto (NIH) oli päättänyt keskeyttää mutaatiotutkimuksen siirrettiin ehkä noin vuonna 2015 tutkimukset ulkomaille Kiinan Wuhanin virologian instituuttiin. Mikäli tilanne olisi tällainen, on aivan varmaa, että koronavirus ei ole karannut virologianlaitokselta tutkijoiden toimesta, vaan kansainvälisten juutalaistoimijoiden ohjauksessa olevien instrumenttien kautta. 

Oleellista on ymmärtää, että globaali eliitti, johon katsotaan kuuluvan muiden muassa vapaamuurareita, ”bilderbergiläisiä”, illuminaatteja sekä kansainvälisiä järjestelmiä, kuten EU, globaali finanssijärjestelmä, länsimainen tiedonvälitys ja viihdemaailma, Maailman terveysjärjestö (WHO), erilaiset valtioiden terveysviranomaiset, kuten Suomessa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja kaikki viranhaltijat, kuten esimerkiksi poliisi, toimivat kuin yhtenä juutalaismafian hallinnassa. Tämä systeemi, josta hallittavat eivät aina itsekkään tiedä mitään, paljastuu, kun tutkitaan Israelin, ja siihen liittyvän eliitin (esim. Israel-lobby) vaikutusta ennen muuta Washingtonin politiikkaan, suhteessa Euroopan unioniin ja Venäjään. Edellä mainittuja järjestöjä, valtioita ja poliittisia entiteettejä juutalaismafia käyttää armotta hyväkseen tavoitellessaan maailmanvaltaa. Heti, kun he ovat saavuttaneet maailmanvallan, niin Israelin Mossad eliminoi tappamalla jokaisen muun toimijan, aivan kuten Venäjän vallankumouksessa silloinen juutalaismafian jäsenet tappoivat vapaamuurarit. Koronatilanteeseen liittyen kaikki terveysjärjestöt, niin kansainväliset kuin valtiolliset ovat juutalaismafian instrumentteja. 

Yllä esitettyyn kirjoitukseen juutalaistoimijoiden ja sionistien osalta löytyy todella hyviä lähteitä Islam RadioA –sivustolta, joka on todellinen kansainvälisen politiikan kirjasto, jota pitäisi opiskella pakollisena peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa ja erilaisten korkeakoulujen sekä yliopistojen kansainvälisen tieteiden, yhteiskuntatieteiden ja jopa teologian tiedekunnissa. Islam Radio –sivuston perustajalle tohtori Ahmed Ramille pitäisi antaa Nobelin rauhanpalkinto, sillä onhan rauhan edistämiseksi työskentelyä, mikäli paljastaa kaikkien sotien ja konfliktien synnyttäjän. 

………………………………………………………… 

A) Islam Radio: http://islam-radio.net/    

Huomioita taustoista 

Jo joulukuun 10. päivä (2020) kokoontuu mahdollisesti Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkevirasto FDA arvioimaan Pfizerin rokotetta. Jos rokotteen jakelulle saadaan lupa, ihmisten rokottaminen aloitetaan Yhdysvalloissa jo joulukuun puolivälissä. Sittemmin Lääkeyhtiö Moderna ilmoitti tämän viikon alussa, että se on hakemassa koronarokotteelleen pikaista myyntilupaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. 

Bill Gates.

 Koronavirusrajoituksista voidaan palata normaaliin elämän rytmiin vasta, kun olemme rokottaneet kaikki maailman ihmiset. Näin uhosi Microsoftin perustaja ja miljardööri sionisti  Bill Gates, ilman lääketieteellistä koulutustaustaa. Koronahysteriaa hyväksikäyttäen valtamedia ja virkakoneisto on synnyttänyt globaalin poikkeustilan, jota voidaan hyödyntää  juutalaiseliitin tyrannian ja hegemonian ylläpitämiseksi, ja laajentamiseksi. Poikkeusolosuhteilla on ihmiset saatettu ankeaan tilanteeseen, josta mainostetaan saavutettavan vapauden koronarokotteiden avulla, jotta “uuden normaalin” jälkeinen “normaali” voitaisiin saavuttaa.   

Valtavirtaisen uutisoinnin mukaan Kiinassa todettiin joulukuussa 2019 keuhkokuumetapauksia, joiden aiheuttajaksi varmistui uusi, aiemmin tuntematon koronavirus, SARS-CoV-2. Tämä tuorein koronavirus nimettiin sen sukulasiviruksen, SARS-koronaviruksen mukaisesti. Uuden koronaviruksen aiheuttamaa tautia on siten kutsuttu nimellä COVID-19, joka tulee sanoista corona, virus, disease

Todettakoon, että koronavirukset ovat suuri joukko viruksia, joita on todettu sekä ihmisillä että eläimillä. Ihmisillä yleisiä ovat 229E, HKU1, NL63 ja OC43 -virukset.  Ne aiheuttavat tavallisimmin lievän hengitystieinfektion.  

Vakavampia infektioita ovat aiheuttaneet: 

 • SARS eli Severe Acute Respiratory Syndrome -koronavirus  
 • MERS eli Middle East Respiratory Syndrome -koronavirus  
  MERS-koronavirus  

Koronavirus ei ole vaarallinen nuorille terveille ja terveille keski-ikäisille ihmisille. Vain jo kuolemankielissä olevat ihmiset menehtyvät tartuntaan, he menehtyvät yleensä kausiflunssaan. Luonnollisesti riskiryhmäläisten turvallisuudesta on huolehdittava, ja muutenkin suhtautua asiaan terveellä järjellä, joskaan mihinkään virkakoneisto on synnyttämään globaaliin poikkeustilaan sulkutiloineen ei pidä suostua. 

Yllä todettua vahvistaa se, että hiljattain ennakkojulkaistussa saksalaistutkimuksessa havaittiin, että jopa kahdeksalla kymmenestä voi olla valmiiksi jonkinasteista T-soluihin perustuvaa immuniteettia koronavirukselle. Immuniteetti oli seurausta tavallisista flunssaviruksista. Koronarokotteet eivät siis ole tarpeellisia. 

Mitä rokotteita annettaisiin? 

Kuten yllä jo mainittiin, lääkeyhtiö Moderna ilmoitti tämän viikon alussa, että se on hakemassa koronarokotteelleen pikaista myyntilupaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Euroopan unioni on sopinut Modernan kanssa 160 miljoonan rokoteannoksen ostosta. Muita lääkeyhtiöitä, joilta rokotteita odotetaan, ovat Pfizerilta ja Biontechilta sekä Astra Zenecalta. 

Ketkä ovat rokotehankinnan käynnistäjät ja mihin he pyrkivät? 

Maailmanlaajuiset rokotus suunnitelmat ovat lähtökohtaisesti sionistien ja juutalaiseliitin aktivoimia hankkeita.

 

Eliittipankkiiri Jacob Rothschild (vas.) ja Juutalaisten maailmankongressin johtaja Ronald Lauder.

…globaalilla eliitillä näyttäisi olevan viimeinen ponnistus totaalisen maailmanvallan saavuttamiseksi.

Tohtori Rudolf Hänsel kirjoittaa Globalresearch –sivustolla, että globaalilla eliitillä näyttäisi olevan viimeinen ponnistus totaalisen maailmanvallan saavuttamiseksi. Tätä hän ei sanatarkasti totea, mutta se on rivienvälistä luettavissa. Hänsel puhuu myös väestön vähentämisestä joukkorokotuksien avulla.  Hänselin mukaan nämä maailmanlaajuiset rokotukset sisältäisivät patogeenisen tai jopa tappavan koostumuksen, mitkä sisältäisi myös nanosirun sekä partikkeleja, jotka muuttaisivat perimää, jolloin ihmiskunnan valvonta olisi totaalista. Hänen mukaansa nämä rokotteet ovat kehitetyt salaisissa laboratorioissa maailmalla. 

Hänselin mukaan yllä esitettyihin kauhuskenaarioihin tähtääviä suunnitelmia ja hankkeita ovat aktivoineet Yhdysvaltojen entinen puolustusministeri kasaarijuutalainen Henry Kissinger ja yllä mainittu sionisti Bill Gates. Kissingerillä ja Bill ja Melinda Gates -säätiöllä vaikuttaa siis olevan samansuuntainen tavoite. 

Bill ja Melinda Gatesin säätiö on sponsoroinut 250 miljoonaa dollaria koronaviruksen vastaiseen työhön, esimerkiksi diagnostiikka- ja rokotekehitykseen. 

Koronarokotuksen valmistavan Moderna-yhtiön yksi merkittävä tukija ja yhteistyökumppani on juuri Bill ja Melinda säätiö. Gatesin säätiöllä on ollut sopimus Astra Zeneca  lääkeyhtiön kanssa, ja säätiöllä on osakkeita myös esimerkiksi osakkeita lääkeyrityksistä  Merck  ja Pfizer  -lääkeyritysten kanssa, mitkä hyötyvät  rokoteprojekteista ja -tutkimuksesta. 

Muutenkin Gatesilla on kattava vaikutus Maailman terveysjärjestössä (WHO) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa (THL). Bill Gates on WHO:n merkittävä rahoittaja, ja siten hänen säätiönsä pystyy vaikuttamaan välillisesti siihen millaisia rokotuksia lapsille annetaan paikallisissa neuvoloissa.  WHO:n sivuston mukaan Bill & Melinda Gates säätiön rahoitusosuudeksi noin 15 prosenttia, mikä on huomattavasti suurempi kuin muiden rahoittajien suhteelliset osuudet. 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL käyttää Sanofi Pasteur SA:n patetoimaa Priorix (Priorix tai M-M-RVAXPRO) -rokotetta. Sanofi Pasteur SA on välittömässä yhteistyössä Bill & Melinda Gates säätiön kanssa. Tarkoittaako tämä sitten Gatesin monopoliasemaa.  

Entäpä Rockefellerit?  

Kirjoissaan The New Jerusalem: Zionist Power in America (2004) ja The New Babylon: Those Who Reign Supreme (2009) Michael Collins Piper kuvailee Rockefellereitä: He ovat hyödyntäneet myös omaa agendaansa, joka ei aina ole ollut täysin yhtenäinen sionistien (Rothschildien) kanssa. Kuitenkaan Rockefellerit, eivät silti ole kamppailleet näitä vastaan, vaan pikemminkin toimineet Rothschildien  edustajina Yhdysvalloissa. Toisin sanoen voidaan sanoa, että Rockefellirit ovat sionisteja, vaikka he eivät ole juutalaisia tai tiettävästi eivät kuulu juutalaisuuteen.  

Rockefellereillä on Rockefeller-säätiö New Yorkissa. Säätiö on perustettu vuonna 1913, jonka tarkoitukseksi ilmoituksen mukaan on edistää ”ihmiskunnan hyvinvointia koko maailmassa”. Tähän liittyen huomionarvoista on, että YK:n, Maailman pankin ja Rockefeller-säätiön rahoittama järjestö on painostanut hallituksia laajentamaan rokotusohjelmiaan yhteistyössä rokotteiden valmistajien kanssa (Reuters).  

Huomionarvoista on, että yllä mainittu WHO:n lahjoitukset muodostavat 80 prosenttia yhtiöiltä, säätiöiltä ja muilta vastaavilta tahoilta. WHO sai vuonna 2018 yli 70 miljoonaa dollaria välittömänä lahjoituksena lääkeyhtiöiltä. Näistä lääkeyhtiöistä Gatesin säätiö omistaa osuuksia, välittömänä omistuksena Bill & Melinda Gatesin säätiöltä 237,8 miljoonaa dollaria, ja myös Gatesin säätiön rahoittamalta GAVIlta 158,5 miljoonaa dollaria. 

Mihin joukkorokotuksilla pyrittäisiin?

Toisaalta yllä esitettyjen lähteiden mukaan geenimuutoksilla ihmisistä pystyttäisiin “taannuttamaan” vastarintaan kykenemättömiä apinamaisia olentoja, jotka palvelisivat uutta juutalaismafian maailman järjestystä. 

Ensinnäkin maailmanlaajuiset rokotukset antavat lääkeyhtiöiden pääomistajille tähtitieteelliset tulot.  

Toisaalta yllä esitettyjen lähteiden mukaan geenimuutoksilla ihmisistä pystyttäisiin “taannuttamaan” vastarintaan kykenemättömiä apinamaisia olentoja, jotka palvelisivat uutta juutalaismafian maailman järjestystä. 

Kysymyksessä osittaisena suunnitelmana voisi ajatella olevan köyhimmän väestönosan eliminointi, ja siten myös luonnonrikkauksien ryövääminen. 

Koska Israeliin kytkeytyvällä kansainvälisellä juutalaisten verkostolla on ollut selvänä suunnitelmana aloittaa kolmas maailmansota, tekisivät yllä mainitut apinamaiset rokotuksien vaikutukset sodasta tarpeettoman.  

Tämän luvun lopuksi vielä mainittakoon, että ihmiset manipuloidaan rokotuksiin suostuvaiseksi ahdistavan ja tylsän rajoitusajan päättymisen toivossa. Vain rokotukset vapauttaisivat sulkutilasta, jota on käytännössä toteutettu esimerkiksi tiettyjen yritysten, koulujen, kirkkojen, tapahtumien, ravintoloiden ja teatterien sulkemisella sekä sosiaalisella eritäytymisellä ja yms.. Tämä on synnyttänyt pakokauhua ja sosiaalisia ongelmia, mutta ei ole poistanut “pandemiaa”. 

Maailmanlaajuisten rokotuksien tarkoituksena on pahimmassa tapauksessa väestön geneettisen muuntelun kautta madaltaa rokotettujen henkistä tasoa, ja siten luoda maapallostamme apinoidenplaneetan. Päätarkoituksena edellä mainitussa olisi se, että juutalaismafia onnistuisi hankkimaan maailmanvallan, sillä henkisesti taantuneet ihmiset eivät vastustaisi eliittiä, vaan olisivat alistuneina heidän tahtoonsa. 

Rokotteilla voi olla arvaamattomia ja vaarallisia vaikutuksia 

Huomionarvoista on, että myös monet asiantuntijat ovat epävarmoja mainitun rokotteen kehittelyn onnistumisessa. Rokotteen epävarmuuteen vaikuttavat esimerkiksi se, että virus voi muuntua, kiireellä työstetystä rokotteesta saattaa koitua ikäviä yllätyksiäsi, kuten sikainfluenssarokotteesta saatiin narkolepsiaa, josta seurasi maanpäällisen elämän ajan jatkuva kärsimys.  

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ylilääkäri Hanna Nohynek on arvioinut, että rokote Covid19-tautiin olisi odotettavissa aikaisintaan vuonna 2021, vaikka toiveikkaimpien arvioiden mukaan viruksen perimään perustuva rna- tai dna-rokote voisi olla käytettävissä laajoille ihmisjoukoille jo tämän vuoden puolella, kuten näyttäisi toteutuvankin. 

Suomessa ei ole ainuttakaan  aiempaa esimerkkiä toimivasta rna- tai dna-rokotteesta, joka olisi saanut myyntiluvan. (THL) ylilääkäri Hanna Nohynekin mukaan rna- tai dna-rokote perustuu koronavirukseen. 

Vastavalkean sivustolla  Riikka Söyring (23.4.2020) kirjoittaa artikkelissaan  Bill Gates ja pahan arkkitehtuuriettä Kenian katolisten lääkäreiden yhdistys oli syyttänyt vuonna 2014 WHO:ta miljoonien vastahakoisten kenialaisten naisten jäykkäkouristusrokotekampanjaksi naamioidusta kemiallisesta steriloinnista; riippumattomattomat laboratoriot löysivät kaikista analysoimistaan rokotenäytteistä steriloivan komponentin. Vastaavanlaisia syytöksiä esitettiin TansaniastaNicaraguastaFilippiineiltä ja Meksikosta. WHO kiisti aluksi syytökset, mutta lopulta se myönsi kehittäneensä steriloimiseen tarkoitettuja rokotteita yli vuosikymmenen ajan, Kennedy paljastaa. 

Vastavalkean kyseisen artikkelin mukaan polion torjuntaan keskittynyt $1,2 miljardin ohjelma Intiassa sai Gatesilta $450 miljoonaa, jonka jälkeen Gates otti hallintaansa immunisaatioon keskittyneen Intian kansallisen teknisen neuvonantajaryhmän (NTAGI, National Technical Advisory Group on Immunization). NTAGI määräsi kaikenkattavan rokoteohjelman kautta 50 annosta (taulukko 1) poliorokotteita ennen viiden vuoden ikää. Intialaiset lääkärit syyttävät Gatesia tästä seuranneesta NPAFP-epidemiasta, joka halvautti 490 000 lasta, odotetun noin kahdentuhannen halvautumisen sijaan. 

Ovatko geenimanipulaatio ja nanoteknologia mahdollisia? 

Jatkamme tässä osuudessa hieman enemmän rokotteiden mahdollisten haittavaikutuksien tarkastelua.  

Gates ja Fauci ovat päättäväisesti ohjanneet Modernan ”Frankenstein-pistosta” ensisijalle. Tiedemiesten sekä etiikan rivistöistä on kuulunut varoittavia äänenpainoja, sillä rokote käyttää modernia, testaamatonta ja erittäin kiistanalaista kokeellista RNA-teknologiaa.

Children’s Health Defense -sivustoon viitaten, lääketeollisuus ry Pharmalla on kehitteillä yli 170 Covid -19 -rokotetta. Tästä huolimatta Gates ja Fauci ovat päättäväisesti ohjanneet Modernan ”Frankenstein-pistosta” ensisijalle. Tiedemiesten sekä etiikan rivistöistä on kuulunut varoittavia äänenpainoja, sillä rokote käyttää modernia, testaamatonta ja erittäin kiistanalaista kokeellista RNA-teknologiaa, jota Bill Gates on sponsoroinut jo vuosikymmenien ajan. Perinteisissä rokotteissa ovat injektoituina antigeeni ja adjuvanti, mutta Moderna sen sijaan ruiskuttaisi pienen palan koronaviruksen geneettistä koodia ihmisten soluihin ja muuttaisi DNA:ta kauttaaltaan ihmiskehossa sekä ohjelmoiden meidän solumme uudelleen tuottamaan vasta-aineita kamppaillakseen koronavirusta vastaan.  RNA-rokotteet ovat yksi muoto geenimanipulaatiota, nimeltään ”germ line gene editing” (mikrobilinjan geenimuokkaus).  

[Antigeeni on mikä tahansa molekyyli, joka aiheuttaa elimistössä immuunivasteen.  

Adjuvantti tarkoittaa apuainetta, erikoisesti rokotteen ainesosaa, joka vahvistaa immuunivastetta.]  

PCWW –sivuston mukaan kehitteillä oleva koronarokote sisältäisi myös nanoteknologia (yksi nanometri on vain miljoonasosa millimetristä).   

Mikäli kehoomme ruiskutetaan nanoteknologiaa, joka mahdollistaisi meidän täydellisen valvomisen tekoälyä hyödyntäen, olisimme hybridejä, joiden ajatuksia voitaisiin manipuloida modernia teknologiaa hyödyntäen. Ihmisten kannattaisi todellakin olla kiinnostuneita siitä, mitä kaikkea kätkeytyy Covid –19 rokotusohjelman taakse, muutaman vuoden kuluttua se saattaa olla myöhäistä. 

 

Lopuksi 

Syytä on huomauttaa, että mahdollista koronarokotetta ei kannata ottaa, eikä antaa rokotuttaa sillä lapsiaan. Rokotusten välityksellä meihin voidaan ruiskuttaa arvaamatonta geneettistä materiaalia, meidät voidaan siruttaa (nanoteknologia), jolloin olisimme absoluuttisessa  valvonnassa. Ihmiskunta olisi juutalaiseneliitin kauko-ohjattavia orjia (White 1978).  Huomattava on, että eliitti ei rokotuta itseään samoilla aineilla kuin yleensä kansaa rokotetaan, tai ei rokotuta ensinkään. 

Koronakriisi on toiminut ruutitynnyrinä globaaliin korkovelka järjestelmään ja finanssikeinotteluun perustuvan talouskuplan räjäyttämisessä. Tämä on aiheuttanut myös Suomessa talouskriisin ja suuren määrän lomautuksia. Koronakriisiä hyväksi käyttäen globaalia eliittiä ohjaileva juutalaismafia1-8 kokoaa nyt voimansa viimeiseen ponnistukseen maailmanvallan saavuttamiseksi. Ovatko tässä avainasemassa koronahysterian varjolla saatujen sulkutilojen etuoikeuttamat rokotukset, jotka ovat pian useimpien elimistössä. 

Täytyy muistaa, että globaalit rokotukset luonnollisesti vaativat uutta valvonta järjestelmää. Yksi kunnianhimoisimmasta tavoitteista “uudessa normaalissa” muodostuisi valtavien ihmismäärien “digitalisoimisesta”. Tällöin luotaisiin biometrinen henkilöllisyystunniste maailmanlaajuisille ihmisjoukoille. Tämähän on sionisti Bill Gatesin ja hänen läheisten juutalaispiirien yksi suurimmista intohimoista eli valvonta ja hallinta. [B] 

Lopuksi on ehdottomasti huomautettava, että ihmisen saadessa suoneensa esim. Modernan valmistaman rokotteen, ja mikäli hänelle ilmaantuu siitä vaikeita komplikaatioita, kuten sikainfluenssarokotteesta saatiin, on hän kaikesta itse vastuussa. Hän ei silloin saa mitään vahingonkorvauksia lääkeyhtiöltä, ja tuskin sairauskorvauksia edes Kelalta. Lisäksi tässä tapauksessa kukaan ei korvaa menetettyjä ansioita sekä seuralaisena voitaisiin saada maanpäällisen elämän aikainen kärsimys, jos rokote ei tapa välittömästi. Tämän kaiken voi välttää, kun ei ota rokotetta. Covid –19 ei ole tavallista kausiflunssaa vaarallisempi tartunta terveille nuorille ja hyvinvoiville keski-ikäisille ihmisille. Luonnollisesti järkevää varovaisuutta kannattaa noudattaa ja riskiryhmäläisiä suojella, mutta mihinkään juutalaismafian sekä valtavirtamedian koronahysteriaan ei pidä alistua. Säilyttämällä oman ajattelun ja tahdon vapauden sekä kieltäytymällä koronarokotuksista torjumme maailmanvallan lopullisen siirtymisen kasvottomalle eliitille.  

Markku Juutinen 

Lähteet 

MTV uutiset (28.11.2020). Koronarokotesuunnitelmat etenevät nyt vauhdilla maailmalla – suuri käänne odotettavissa parin viikon päästä? Saatavina: 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronarokotesuunnitelmat-etenevat-nyt-vauhdilla-maailmalla-suuri-kaanne-odotettavissa-parin-viikon-paasta/7996644#gs.mm450s

Willis, M (2020).Plandemic Indoctornation: Osa 2. Saatavina: https://fi.sott.net/article/517-Plandemic-dokumenttielokuva-osa-2-Indoctornation-tekstitetty-suomeksi  

A) Islam Radio: http://islam-radio.net/  

[B] Bill Gates ja tuleva koronarokote (kannattaako sitä ottaa?)  

MTV uutiset (28.11.2020). Koronarokotesuunnitelmat etenevät nyt vauhdilla maailmalla – suuri käänne odotettavissa parin viikon päästä? Saatavina: 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronarokotesuunnitelmat-etenevat-nyt-vauhdilla-maailmalla-suuri-kaanne-odotettavissa-parin-viikon-paasta/7996644#gs.mm450s

THL (2020). Infektiotaudit ja rokotukset. Koronavirus COVID-19. Saatavina: 

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19

Summanen, Kasperi (1.7.2020). VU. Professorin mukaan kerran sairastaneilla havaitaan pian uusia tartuntoja. Saatavina: https://www.verkkouutiset.fi/professorin-mukaan-kerran-sairastaneilla-havaitaan-pian-uusia-tartuntoja/#0d50eaea 

MTV-uutiset (30.11.2020). ”Se olisi hirveän hyvä joululahja” – THL:n ylilääkäri kertoo, koska Modernan koronarokotetta voitaisiin saada Suomeen. Saatavina: 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/se-olisi-hirvean-hyva-joululahja-thl-n-ylilaakari-kertoo-koska-modernan-koronarokotetta-voitaisiin-saada-suomeen/7999162#gs.m9ch3g

Rudolf Hänsel (10.4.2020). Global Research. The “Secret Agenda” of the So-called Elite. Saatavina: https://www.globalresearch.ca/reflections-secret-agenda-elite-role-us-citizens/5709112  

Bill & Melinda Gates foundation (1999-2020). PRESS ROOM. Saatavina: https://www.gatesfoundation.org/Media-Center/Press-Releases/2020/04/Gates-Foundation-Expands-Commitment-to-COVID-19-Response-Calls-for-International-Collaboration  

DN (30.9.2020). Bill Gates i vaccinaavtal med Astra Zeneca. Saatavina: https://www.svd.se/bill-gates-i-vaccinavtal-med-astrazeneca 

Los Angeles Time (7.1.2007). Dark cloud over good works of Gates Foundation. Ei ole enää saatavina: https://www.latimes.com/archives/la-xpm-2007-jan-07-na-gatesx07-story.html   

Moderna Inc. (2020). Key Milestones for Moderna. Saatavina: https://www.modernatx.com/about-us/modernas-key-milestones-and-advancements  

Summanen, Kasperi (29.6.2020). VU. Kahdeksalla kymmenestä voi olla valmiiksi immuniteettia koronalle. Saatavina:  https://www.verkkouutiset.fi/kahdeksalla-kymmenesta-voi-olla-valmiiksi-immuniteettia-koronalle/#3e95a47b  

WHO (9.5.2019). Voluntary contributions by fund and by contributor, 2018. Saatavina: https://www.who.int/about/finances-accountability/reports/A72_INF5-en.pdf?ua=1  

Katja Lamminen (23.4.2020). Maaseudun tulevaisuus. Koronarokotteita testataan jo ihmisillä, mutta liika kiirehtiminen voi kostautua – Suomessa ihmiskokeet voivat alkaa kesällä. Saatavina: https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/tiede-tekniikka/artikkeli-1.1072750  

Robert F. Kennedy (21.7.2020). Gates Pushes Experimental Technology on Seven Billion Humans. Saatavina: https://childrenshealthdefense.org/news/vaccines/gates-pushes-gene-altering-technology-on-seven-billion-humans/  

Jon Heggie (17.12.2018). Should we edit the human germline? Saatavina: 

https://www.nationalgeographic.com/science/2018/11/partner-content-genom-editing/

White, Walter (1978). The Hidden Tyranny. The Issue that Dwarfs All Other Issues. This is the Most Sensational Manuscript of its Kind. Also known as: ”The Rosenthal Document.” 

 1. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.  
 1. Ginsberg, Benjamin (1993).TheFatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s.  
 1. Bar-Yosef1994,Maariv 2.11.1994, ‘The Jews Who Run Clinton’s Court’; Duke 2003, 146-147.  
 1. Rami, Ahmed (1988).Vadär israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66.  
 1. JohnMearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Luettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby  
 1. IsraelShahak (1997). Open Secrets  
 1. Universityof Bath (2016). The Israel Lobby and the European Union. Saatavina: https://researchportal.bath.ac.uk/en/publications/the-israel-lobby-and-the-european-union  
 1. Palestinian activist occupy London office of Airbus, oneworld.org 10/2014 

55 kommenttia

 1. Oletteko juutalaisvastaisia natseja? Itse en ota rokotetta, mutta miten juutalaiset tähän liittyy? En kysy tätä pahalla, vaan olen hämmentynyt… Toivon, että selitätte tarkasti, kiitos. Teillä on ihan hyviä uutisia rokotteista ????

  En vastaa sähköposteihin. Käytän todella harvoin. Toivon vastauksen tänne kommentti kenttään. Tsemppiä ????

  Plusääni(6)Miinusääni(19)
  1. Emme ole juutalaismafian kuvaamia Hollywood-natseja. Juutalaismafian kansanvälisestä toiminnasta on tiiviskuvaus Magneettimediassa, josta lainaus jäljempänä:

   Emme puhu juutalaisista yleensä, vaan juutalaieliitistä tai -mafiasta.

   Juutalaismafian pyrkimykset maailmanvaltaan ulottuvat kauvaksi historiaan. Kuten Robert Wilton esittää faktoihin nojautuen teoksessaan Romanovien viimeiset päivät,(1) että juutalaiset tekivät vallankaappauksen Venäjällä ja heillä on tänäänkin suunnaton valta Venäjällä, Yhdysvallat on täysin heidän vallassaan, monissa Euroopan valtioissa kuten Britanniassa ja Ranskassa heillä on tavattomasti valtaa [2,3,4], heillä on valtaa kansainvälisessä pankkitoiminnassa, heillä on hallussaan kansainvälisiä uutistoimistoja ja valtava osuus kansainvälisessä mediassa, esim. Facebook, Twitter, Google ja Youtube ovat heidän vallassaan, he hallitsevat voimakasta vapaamuurarijärjestöä5, heillä on lisäksi oma valtio Israel ja omat voimakkaat kansalliset ja kansainväliset järjestöt, eikö tämä riitä? Ei! Se ei riitä juutalaisille, joiden uskontona on koko maailman valtaaminen ja kaikkien kansojen orjuuttaminen, tämähän käy selvästi ilmi heidän uskonnollisista kirjoituksistaan. Perkele on heidän jumalansa, josta syystä he haluavat alistaa kaikki kansat ja hylkäsivät Jeesuksen, jolla ei tällaista päämäärää ollut. Jeesuksen murhan jälkeen he ovat 2000 vuotta iskostaneet kaikille sukupolville juutalaista vihaa gojimeja kohtaan, omaa erinomaisuuttaan ja maailman valloitusta.

   Lähteet löytyvät täältä:

   Miksi juutalaiseliitin vastustaminen on välttämätöntä

   MITEN JUUTALAISMAFIA LIITTYY KORONAHYSTERIAAN

   Koronakriisi on toiminut ruutitynnyrinä globaaliin korkovelka järjestelmään ja finanssikeinotteluun (ovat juutalaismafian käsissä) perustuvan talouskuplan räjäyttämisessä. Tämä on aiheuttanut myös Suomessa talouskriisin ja suuren määrän lomautuksia. Koronakriisiä hyväksi käyttäen globaalia eliittiä ohjaileva juutalaismafia (1-8) kokoaa nyt voimansa viimeiseen ponnistukseen maailmanvallan saavuttamiseksi. Tässä ovat avainasemassa koronahysterian varjolla saatujen sulkutilojen etuoikeuttamat rokotukset, jotka ovat pian useimpien elimistössä.

   Tohtori Rudolf Hänsel kirjoittaa Globalresearch –sivustolla, että globaalilla eliitillä näyttäisi olevan viimeinen ponnistus totaalisen maailmanvallan saavuttamiseksi. Tätä hän ei sanatarkasti totea, mutta se on rivienvälistä luettavissa. Hänsel puhuu myös väestön vähentämisestä joukkorokotuksien avulla. Hänselin mukaan nämä maailmanlaajuiset rokotukset sisältäisivät patogeenisen tai jopa tappavan koostumuksen, mitkä sisältäisi myös nanosirun sekä partikkeleja, jotka muuttaisivat perimää, jolloin ihmiskunnan valvonta olisi totaalista. Hänen mukaansa nämä rokotteet ovat kehitetyt salaisissa laboratorioissa maailmalla.

   Lisäksi…

   Ajatelkaamme sitä luotettavuutta, jonka viitekehyksessä niin kutsutut riippumattomat faktantarkistajat toimivat virtuaalimaailmassa. Sionistisen Bill & Melinda Gates säätiön rahoittamia “riippumattomia” faktantarkastajia ovat esimerkiksi Snopes.com ja Politifactin, jonka omistaa Poyter instituutti. Snopes valvoo juutalaistoimijoiden omistamaa Googlea ja Politifactin sensuroi Facebookin tietovirtaa.

   Lähteet löytyvät yllä olevasta artikkelista (Koronahysterian sulkutilat painostavat rokotuksiin; juutalaismafian maailmanvalta lähellä!).

   Plusääni(36)Miinusääni(0)
   1. Juutalaisuus on Covid-kommunismin malli … Judaism is Template for COVID Communism
    … Juutalainen Talmud koostuu sadoista laeista, jotka säätelevät asumisen yksityiskohtia. Esimerkiksi, sinulla on kielletty virtsaaminen kaltevuutta vastaan. (Hyviä neuvoja!)
    Yritä nähdä COVID-protokollat ​​tässä valossa. Meille kerrotaan, minne voimme mennä, mitä voimme tehdä ja keitä voimme nähdä. Naamio tarkoittaa kuuliaisuutta Jumalalle ”Turvallisuus”. (Herran pelko on korvattu flunssapelolla, lukija sanoi.) Ihmiset, jotka eivät noudata sääntöjä, ovat uskottomia, jotka on asetettava karanteeniin tai hävitettävä.
    Tajuatko? Meidät on otettu mukaan juutalaisuuteen, paitsi toisessa muodossa. Juutalaisuus on kommunismia, saatanallinen kultti. Saatanallinen kultti koskee hallintaa. Se käyttää hyväkseen jäseniään turmelemalla ne sairaaksi. Naamio symboloi tätä uutta versiota muinaisesta okkultistisesta dogmasta. Käsien pesu rituaali tarkoittaa tottelevaisuutta.
    Israel Shahak selitti kirjassaan ”Juutalainen historia, juutalainen uskonto: 3000 vuoden paino -, että juutalaisuus edisti ”suljettua yhteiskuntaa … yhtä totalitaarisimmista yhteiskunnista koko ihmiskunnan historiassa”, … naamioiden vastainen kokemus on verrattavissa siihen, mitä juutalaiset ovat kokeneet vuosisatojen ajan omien rabbien ​​ja yhteisön taholta.
    ”Juutalaisilta naisilta, jotka asuivat yhdessä pakanain kanssa, rabbit katkaisivat nenän … Uskonnollisissa kiistoissa harhaoppisiksi katsotuilta kielet katkaistiin.”
    Kommunistit eivät ole kiinnostuneita kannattajien kannatuksen voittamisesta ansioiden perusteella. Heidän jumalansa on Saatana. Kommunistit ovat huolissaan vain tottelevaisuudesta / sen noudattamisesta. Siksi he hallitsevat tietoa ja keskustelua.
    Juutalaiset olivat ensimmäisiä juutalaisuuden uhreja. Nyt vapaamuurariuden kautta koko ihmiskunta on.
    ”Jotkut saattavat kutsua sitä kommunismiksi, mutta minä kutsun sitä siksi mitä se on: juutalaisuudeksi.” Rabbi Stephen Weiss.
    ”ANTIKOMMUNISMI ON ANTISEMITISMIÄ.” Juutalainen ääni, heinäkuu – elokuu 1941.

    Mistä juontaa juurensa tarve kontrolloida ja käyttää hyväksi muita?
    Israel Shahakin kirja, ’Juutalainen historia, juutalainen uskonto’ (1986) antaa vastauksen. Toisesta vuosisadasta suurin piirtein kahdeksannelletoista asti juutalaiset olivat rabbiensa ja varakkaiden johtajiensa hallussa. He olivat ”suljettu yhteiskunta … yksi totalitaarisimmista yhteiskunnista koko ihmiskunnan historiassa”. (14-15)
    Tämä on malli NWO: n takana; nyt vain kaikki, ei vain juutalaiset, orjuutetaan.

    Useimmille juutalaisille ja pakanoille tuntematon juutalaisuus ei ole Vanhan testamentin uskonto kuten ihmiset ajattelevat. Jokaisella saatanallisella kultilla on suojakansi. Kuten sen ilmenemismuodot – kommunismi, sionismi ja vapaamuurarius – se perustuu Talmudiin ja Cabalaan, jotka pyrkivät syrjäyttämään Jumalan ja määrittelemään todellisuuden uudelleen. Cabala tulkitsee Vanhan testamentin uudelleen ja on sen kanssa ristiriidassa. Ainoastaan ”vihityt” ovat perillä tästä salaisuudesta.
    —-
    The Jewish Talmud consists of hundreds of laws governing minute details of living. For eg., you are forbidden from urinating against an incline. (Good advice!) Try to see the COVID protocols in this light. We are told where we can go, what we can do, and who we can see. The mask signifies obedience to God “Safety.” (Fear of the Lord has been replaced by fear of the flu, a reader said.) People who fail to comply are infidels who must be quarantined or exterminated.
    Get it? We have been inducted into Judaism, except in another form. Judaism is Communism, a Satanic cult. A satanic cult is about control. It exploits its members by corrupting and making them sick. The mask symbolizes this new version of an ancient occult dogma. The handwashing ritual signifies obedience.
    In his book, Jewish History, Jewish Religion: The Weight of 3000 Years Israel Shahak explained that Judaism fostered a “closed society… one of the most totalitarian societies in the whole history of mankind.” The coercion conservatives or anti-maskers experience is comparable to what Jews have felt for centuries from their own rabbis and communities. “Jewish women who cohabited with Gentiles had their noses cut off by rabbis…In religious disputes, those considered heretics had their tongues cut out.”
    Communists are not interested in winning adherents based on its merits. Their god is Satan. Communists are concerned only with obedience/observance. That’s why they control information and discourse.
    Jews were the first victims of Judaism. Now, through Freemasonry, humanity is.
    “Some may call it Communism, but I call it what it is: Judaism.” Rabbi Stephen Weiss.
    “Anti-Communism is Antisemitism.” Jewish Voice, July – August 1941.
    Where does the drive to control and exploit others originate?
    Israel Shahak’s book, Jewish History, Jewish Religion (1986) provides the answer. From the second century until roughly the eighteenth, Jews were under the heel of their rabbis and wealthy leaders. They were a ”closed society… one of the most totalitarian societies in the whole history of mankind.” (14-15)
    This is the template behind the NWO; only now everyone, not just Jews is being enslaved.
    CONCLUSION
    Unknown to most Jews and Gentiles, Judaism is not the Old Testament religion people think it is. Every satanic cult has a cover. Like its manifestations — Communism, Zionism and Freemasonry– it is based on the Talmud and Cabala, which seek to supplant God and redefine reality. The Cabala reinterprets and contradicts the Old Testament. Only the ”initiates” are privy to this secret.
    The New World Order is about inducting humanity into Cabala Judaism, which is Satanism disguised as ”secularism.” Here are ten examples of this satanic possession. A satanic cult is the template governing change. It is the explanation for the invasion of privacy by the NSA, and the creation of a false reality which includes staged ”massacres” aimed at disarming the people. 
    … For most of their history, Jews were held in mental and physical bondage by Judaism. The NWO is a recrudescence of this satanic feudal tyranny not only for Jews but for humanity as a whole. 

    In Shahak’s words:  ”Israel and Zionism are a throw-back to the role of classical Judaism, writ large on a global scale…The road to genuine revolution in Judaism–to making it humane, allowing Jews to understand their own past, thereby re-educating themselves out of its tyranny–  lies through an unrelenting critique of the Jewish religion.” p. 74
    https://www.henrymakow.com/2020/11/NWO-is-Throwback-to-Totalitarian-Judaism.html

    Plusääni(4)Miinusääni(2)
    1. Kommunismi tai paremminki sosiaalis-taloudellinen järjestelmä, on ollut juutalaismafian yksi instrumentti eli se on välineellinen tekijä. Nämä seikat on hyvä muistaa, sillä jotkut saattavat vain kiinnittää huomionsa vain ”kommunismiin” (eli instrumenttiin) ja unohtaa sitä hyödyntävän juutalaismafian. Kommunismia ei oikeaoppisesti ole vielä edes ollut; on ollut vai sosialistinen siirtymä vaihe kommunismia kohti. Juutalaismafia on käyttänyt sosiaalis-taloudellisen järjestelmän huonoimpia puolia, ja käyttäneet parempia puolia vain manipulointi tarkoituksessa.

     Plusääni(16)Miinusääni(0)
    2. ”Yritä nähdä COVID-protokollat ​​tässä valossa. Meille kerrotaan, minne voimme mennä, mitä voimme tehdä ja keitä voimme nähdä. Naamio tarkoittaa kuuliaisuutta Jumalalle ”Turvallisuus”. (Herran pelko on korvattu flunssapelolla, lukija sanoi.) Ihmiset, jotka eivät noudata sääntöjä, ovat uskottomia, jotka on asetettava karanteeniin tai hävitettävä.”
     Tajuatko?
     Danish Mask Study: No Benefit .. tanskalainen maskitutkimus: maskista ei hyötyä
     Published: November 18, 2020
     Share on: Twitter / Facebook
     https://swprs.org/danish-mask-study-no-benefit/

     Tämä ja moni muu tutkimus kertoo ettei maskista ole hyötyä koronan torjunnassa.

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
     1. Viruksen halkaisija on 50–200 nanometriä eli 50–200×10⁻⁶ mm eli 50–200 millimetrin miljoonasosaa. En usko että siinä maskit auttavat – paitsi naamalle räkijöiden kanssa tai estäen omia ysköksiä; pärskeitä leviämästä. Mutta jos räkäklöntti joutuu kosketuksiin kanssasi, niin eiköhän sieltä ”näkymättömät tappajat” jo kiivi ympäriinsä joka paikkaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
     2. COVID-19 Un-Explained
      LARRY ROMANOFF • DECEMBER 14, 2020
      Ennen tämän kriisin päättymistä toinen puoli jäljellä olevasta amerikkalaisesta keskiluokasta katoaa, eikä sitä voida koskaan palauttaa. Amerikkalaisten on uskottava johtajiinsa, jotka kertovat heille, että elämä ei koskaan palaa normaaliksi. Se ei palaa.

      COVID-19: n osalta olen täysin vakuuttunut siitä, että joku osa Yhdysvaltain hallitusta, joka ehkä toimii itsenäisesti Syvän valtion (DeepState) puolesta, loi ja tarkoituksellisesti vapautti koronaviruksen maailmalle. Kaiken mitä tiedän, vaihtoehto luonnolliselle purkaukselle on melkein mahdoton.
      Vielä on uusia tietoja, jotka pääsevät leviämään, ja toivon, että löydämme riittävästi todisteita perustellaksemme kansainvälisen rikostuomioistuimen selvittämään kaikki tosiasiat ja ehkä poistamaan osan vahingoista. Vastuussa olevat pakenevat, kuten aina.
      https://www.unz.com/lromanoff/covid-19-un-explained/

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että ”tuhoamisleirejä” kaikista keskitysleireistä (keskitys- l. internointileirit ovat normaali osa sotia: niitä oli Suomen (sisällis)sodassa, USA:ssa laitettiin amerikansaksalaiset ja -japanilaiset leireille jne.) oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu EDES heidän mukaansa.

    Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(‼), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Onneksi internetin syntymistä edes ”Protocols of Zion” ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: INFORMATION WANTS TO BE FREE!

    Ja tätä joukkotuho-operaatiota siis kukaan ei nähnyt kun vasta ’45 sodan loppuvaiheessa Euroopassa, kun USA:n sotilaat nämä leirit näkivät. Siis maailmaa jo tuhansia vuosia pyörittäneen ryhmittymän edustajia vain kärrättiin junavaunuihin kuin makkarapötköjä?

    Saksalaiset tunnetusti dokumentoivat kaiken tarkasti, mutta mistään joukkotuhonnasta tai siihen tarvitusta polttoaineesta (esim. puusta) ei löydy mitään mainintoja. Miettikää kuinka paljon 10 000 000 ihmisen polttamiseen olisi tarvittu jo pelkästään sitä polttopuuta! Joku ”holokausti”-uskovainen taatusti sanoo että ”ihmisessä on rasvaa, kyllä se palaa!”, mutta tässä vaiheessa olisi talmudistisiin uhrilahjamyyteihin uskovan syytä palauttaa itsensä koulunpenkille ja muistella että kuinkas monta prosenttia ihmisen kehosta olikaan sitä H₂O:ta taas…

    Eli satuihin ja Hollywood-roskaan (esim. ”Band of Brothers” (”Taistelutoverit”)) uskominen kannattaa unohtaa ja keskittyä vaikkapa kolmeen II maailmansodasta kertovaan tunnetuimpaan kirjalliseen teokseen:

    • ”Crusade in Europe” – Dwight D. Eisenhower (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948)

    • ”The Second World War” – Winston Churchill (London, Cassell, 6 osaa, 1948–1954) ja

    • ”Mémoires de Guerre” – Charles de Gaulle (Paris, Plon, 3 osaa, 1954–1959).

    Arvatkaapa huviksenne kuinka monta mainintaa noista yli 7000(‼) sivusta löytyy ”holokaustista”? Nolla!

    ”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”

    —Nicholas Kollerstrom

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
    1. Tämäkin hyvä tietää … ei ole näkynyt aivopesumediassa (valtamedia) mitään artikkelia tästä.
     Saksa: Poliittinen toisinajattelija Ursula Haverbeck lähetettiin takaisin vankilaan; Voi tulla vanhin naisvanki maailmassa
     ERIC STRIKER • 5. JOULUKUUTA 2020
     Saksan hallitus on vetänyt Haverbeckin oikeuteen vuosikymmenien ajan kun hän kiistänyt juutalaisten väitteet kaasukammioista ja järjestelmällisistä murhista. Haverbeck on tunnetusti protestoinut kengurutuomioistuimista, jotka nöyryyttävät ja häpäisevät iäkkäitä sotaveteraaneja käyttämällä väärennettyjä todisteita ”selviytyneiltä”.

     Lukuisat korkean tason kolmannen valtakunnan virkamiehet, sotilaat ja keskitysleirin työntekijät ovat kiistäneet holokaustikertomuksen vuodesta 1945 lähtien, mukaan lukien Wehrmachtin upseeri Otto Ernst Remer, Auschwitzin työntekijä Thies Christophersen, Erich Priebke, Leon Degrelle ja SS-sotilas Karl Muenter, joka kuoli ennen kuin hänen ”holokaustin kieltämisen” oikeudenkäyntinsä alkoi 96-vuotiaana.
     https://www.unz.com/estriker/germany-political-dissident-ursula-haverbeck-sent-back-to-prison-may-become-oldest-female-inmate-in-the-world/
     Näin alhaalla Saksa menee tänään.

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
     1. ”Silminnäkijätodisteiden” ei pitäisi olla yhtään minkään arvoisia! Täysi vitsihän tuollainen oikeudenkäynti on. ”Holokaustista” ei ole dokumentaarisia todisteita eikä materiaalitodisteita. Miettikää nyt ihan oikeasti hetki: 10 000 000 ruumista poltetaan, niin ettei jää mitään todisteita. Ei, ei se ole mahdollista mitenkään. Käsittämätöntä että tuollaiseen satuun ihmiset ovat alkaneet uskoa!

      Plusääni(10)Miinusääni(0)
     2. … hän sanoi monia asioita, jotka ovat yksinkertaisesti tervettä järkeä kun irrotat ne teattereista ja kuinka törkeiltä ne näyttävät laajemmassa kulttuurikontekstissa – esimerkiksi ”viisikymmentäviisi miljoonaa ihmistä kuoli toisessa maailmansodassa, ja kaikki ihmiset haluavat itkeä juutalaisia; entä kaikki muut ihmiset, jotka kuolivat toisessa maailmansodassa?”

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Vastaan mahdollisimman lyhyesti: juutalaiset hallitsevat tätä maailmaa johtavaa valtiota eli USA:ta, joka on myös maailman juutalaisin valtio. Yhdysvaltain keskuspankki eli The Federal Reserve (jolla ei nimestään huolimatta ole mitään tekemistä USA:n liittovaltion kanssa) on juutalaisten omistama yksityispankki. USA:lla ei pitäisi olla mitään ongelmia myöskään maksaa triljoonien suuruisia velkojaan Kiinalle taikka Intialle, sillä velat ovat dollarimääräisiä. Näin siis periaatteessa.

   Se joka hallitsee rahaa, hallitsee kaikkea, sillä valtio joutuu anomaan rahansa budjettiin näiltä juutalaisten omistamilta pankeilta. Ja voit olla varma, ettei rahaa heru mihinkään, mikä voisi horjuttaa tämän pienen eliitin asemaa. (Aivan kuten äänestäminenkin, joka olisi jo kielletty aikapäiviä sitten, jos sillä voisi oikeasti johonkin kansa vaikuttaa.) Siinä siis vastaus kaikessa lyhykäisyydessään.

   Ja sitten hieman Euroopan tilanteesta… Kun EKP ostaa ongelmäjätepapereita pankeilta pois, tapahtuu tappioiden sosialisointi. Me, veronmaksajat, saamme EKP:n pääoma-avaimen verran lisää riskejä kannettavaksi (ja todennäköisesti maksettavaksi) ja pankit saavat riihikuivaa käteistä eli pelimerkkejä maailman suurimpaan kasinoon.

   Pankkien luotonanto ei ole riippuvaista siitä kuinka paljon käteistä niiden taseesta löytyy. Eli osto-operaatiolla ei tule olemaan minkäänlaista merkitystä valtioiden luototuksen kanssa. Mutta taustalla on eräs toinenkin syy, miksi 1) pankit haluavat eroon valtion velkakirjoista (siksi osto-operaatio) ja 2) miksi pankit eivät todennäköisesti tule koskemaan valtioiden velkakirjoihin kolmen metrin seipäälläkään.

   EMU-maat on asetettu rahamarkkinoilla samalle viivalle kuin yritykset. Tästä syystä voisi olla järkevää ”sijoittaa” valtion velkakirjoihin, koska sen (valtion) ei tarvitse myydä mitään: sillä on verotusoikeus. Mutta se mitä verottamalla voidaan kerätä, on pankkien myöntämien luottojen tulosta.

   Eli kun pankki luotottaa valtiota, on myös pankkien luototuksesta riippuvaista, kykeneekö valtio maksamaan velkansa täysimääräisenä takaisin.

   Tämä yhtälö sopi pankeille niin kauan kuin EMU-mailla oli vakuuksia eli omaisuutta, jota kiinnittää luottoihin. Mutta nyt niitä ei enää ole ja ”sopimus” on rauennut ja nyt pankit haluavat eroon valtioiden velkakirjoista dumppaamalla ne keskuspankille.

   Nykyjärjestelmässä keskuspankin ainoa tehtävä on toimia pankkien ”proaktiivisena sossuluukkuna”, jonka toiminnan me, veronmaksajat, takaamme.

   Muistutetaan vielä Maastrichtin sopimuksesta, joka lakkautti myös Suomenkin oman keskuspankkirahoituksen julkiselle taloudelleen. Ecun mukana meni aseet taistella inflaatiota vastaan tai määrätä omasta työ- ja talouspolitiikasta – tai yhtään mistään muustakaan! Eli rajat ovat auki, kansa tekee omaehtoista itsemurhaa jne.

   Muistakaa: velka=ostovoima=työpaikka. Tämä systeemihän siis vaatii jatkuvaa kasvua voittojen tavoittelun takia. Jatkuva kasvu on – tietysti – mahdottomuus. Eli teemme itsemurhaa, kuten juuri mainitsin. Rahaa saa vain velkana pankeilta, joten kaikki kulminoituu pankkien voitontavoitteluun. Jos lainaat satasen, niin takaisin pitää maksaa 110. Mistä se kymppi tulee? Niin, jäljet vievät sylttytehtaalle ja pässiä talutetaan lahtipenkkiin.

   Tämä on yksi iso, saatanallinen leikki, jonka sääntöjä leikin vetäjät muuttavat mielensä mukaan. Meidän verovaroillamme maksetaan valtionvelkojomme korkoja juutalaisille yksityispankeille! Tässä leikissä nimeltä ”Euro-kommunismi” ei ole kuin yksi häviäjä ja se olemme me. EKP kun, katsos, ei voi ”sääntöjensä” mukaan ostaa velkakirjoja suoraan jäsenvaltiolta, vaan ne pitää kierrättää ja pestä jonkun toisen jäsenvaltion kautta. Näin Suomi päätyy takaajaksi ja maksumieheksi Italian, Kreikan, Espanjan, Irlannin, Portugalin, Maltan jne. jne. jne. velkojen alle lopulta musertuen. EU ja EKP on vain yksi iso kommunistinen, sionistinen, globalistinen rahanväärennys- ynnä murhausoperaatio.

   Plusääni(18)Miinusääni(1)
 2. Mitä enemmän rokotteiden historiaa tutkii – käy täysin ilmeiseksi, että kyseessä on aivan hirveä puoskarointi ja taikausko.

  Tilastojen mukaan tartuntataudit eivät nykyään hyvän saniteettitason ansiosta enää ole mikään oleellinen uhkä.
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/11/30/tartuntataudit/

  Ohessa hyviä lähteitä, jos haluaa tutkia rokotteiden syntyhistorian läpi. Ihan kuvottavaa touhua.

  ”For proof have Fauci or any virologist or doctor show you a film of a living antibody attacking a virus or a virus  injecting itself into  a living cell. It will never happen, because neither virus or antibody exists.” – http://www.shotsoftruth.com/the-birth-of-the-living-virus-lie..html
  Tuon todisteen minäkin haluaisin nähä. Haluaisin tietää onko mitään virusta ikinä saatu ns. rysän päältä kiinni ? Ja miltä näyttää ne vasta-aineet ? Ja kuinka ne tuhoaa viruksen. Se PCR testaus ei näitä asioita todenna. Se ei ole edes mikään testi.

  Siihen asti tämä VIRUS on VAIN teoriaa jota lääketiede ei ole vieläkään pystynyt luotettavasti näyttämään toteen. Silti meitä yritetään pakkorokottaa ja pakkomaskittaa. Nyt loppuu se satujen kerronta. Todisteita kehiin Fauci ja THL ! Show me The Virus !

  Tämän Jim O’Kellyn tutkimukseen tästä aiheesta kannattaa perehtyä:
  http://whale.to/vaccines/kelly_h.html
  Jim O’Kelly MEDICAL MYTH # 1 ANTIBODIES, ANOTHER FICTION IN THE LAND OF MAKE BELIEVE
  ”Antibodies, show me just one circulating in the blood stream and attacking the so-called “live virus.” It will NEVER happen because it has never happened, because neither the virus nor the anti-body exist, except in the mind of the lying virologist. All we the anti-vaxer need are the facts and some common sense with a tad of logic to expose these myths promoted by the vaccine sellers.
  Here is just one example of your ‘virus.” Virus is defined as a poison, like in snake venom. The poison9virus) used to make vaccines is derived from the product of disease, like the pus from the arm of a person with small-pox. Guess what the poison (virus) is in making the flu vaccine.”

  Jim O’Kelly rokotteista:
  ”A poison that is produced in the body by a disease.” The poison that is produced by the body in every disease is the infection or mucus. The mucus or infection is the virus. The infection or the mucus is also the result of the disease. The infection or mucus is what they make their vaccine out of. So they make their vaccine out of the result of disease not the cause of disease. This is isopathy which means the product of disease will prevent disease. Isopathy was coined in 1823 by Dr. Joesph Lux. Dr. Lux named it after Jenner who died in 1823. I would say it was a tribute from one quack to another.

  Let’s think about this poison that the body produces in a diseased state. Using the true definition of the word virus, read that as small-pox pus. The pus is the poison produced by the body in the disease called small-pox.

  Jonas Salk said vaccination is easy to understand. The vaccine is made from the virus that caused the disease. As you can see from the above true definitions Salk was deceptively referring to the infection of the disease. He was making his vaccine out of the result of disease, not the cause. He knew better. Edward Jenner, the man who is credited with the filthy practice of vaccination in the 1800s used the pus from the smallpox lesion and said if placed in the belly of a cow and then placed the cow pus in the arm of a healthy person, that it would prevent smallpox. Jenner was a buffoon, He didn’t know the difference between cause and effect. Salk was a clever guy. He knew. Today all vaccines are still made from the result of a disease and claimed falsely to prevent disease. This is why the medical profession hasn’t cured anybody in 2000 years. It is like saying a cancerous tumor is the cause of itself and then making a vaccine out of the cancer infection and claiming it will prevent cancer. Does that make sense–of course not-it is ridiculous. The real scientific term is not vaccination-nobody uses cow pus anymore–it’s Isopathy which means the product of disease will prevent disease.

  This madness began before you were born.”

  http://www.shotsoftruth.com/the-birth-of-the-living-virus-lie..html
  http://www.shotsoftruth.com/

  ”The ”virus” was just infection, nothing more. They made their vaccines out of the infection and added formaldehyde, aluminum, polysorbate 80 and more poisons. It was all and is still a giant hoax.
  ​Then they just said viruses were alive and the cause of disease.”
  http://www.shotsoftruth.com/death-of-the-salk-vaccine..html

  Rokotteista:
  https://youtu.be/RN_yvDBe3XY?

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
  1. Rokotteet=kaasukammiot? Mutta eiväthän kaasukammiot olleet totta lain. Pakkorokotukset sen sijaan saattavat olla piankin totta. Tässä hulluudessa ei kannata aliarvioida todellisten päättäjien mielipuolisiin tekoihin ryhtymisen mahdollisuutta tippaakaan. Ja nämä todelliset päättäjät siis eivät sisällä Suomen Eduskuntaa, Hallitusta, euroedustajia (MEPit), komissaareja tai muitakaan pseudodemokratian façadeja ylläpitäviä tahoja. Todelliset päätökset tekevät suuryritykset ja pankkieliitti suljettujen ovien takana, jossakin.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 3. KORONAROKOTETTA VASTUSTETTAVA TEHOKKAASTI
  Hyvä, että Magneettimedia pitää yllä keskustelua koronapandemiasta. Se on nyt ajankohtaisin asia, johon jokaisen ajattelevan kansalaisen tulisi perusteellisesti tutustua. On selvää, että havaitut väärät testaukset (PCR-testi on todistettavasti käyttökelvoton), epidemian suunnittelu jo useita vuosia ennen koronaviruksen tuloa jouluna 2019, virheellisen PCR-testin testauspattereiden suuren mittakaavan valmistaminen ja levittäminen jo ennen viruksen puhkeamista, terveysviranomaisten lahjonta, kuolemantapausten selittäminen koronan syyksi ilman perusteita, asiantuntijoiden lausuntojen sensurointi valtamediassa ja Internetissä, karkea propaganda vastoin tieteellistä näyttöä sulkutilojen, kasvomaskien ja turvavälien käytön suositeltavuudesta, COVID-19:n oireet parantavien lääkkeiden käytön estäminen valheellisella propagandalla ym., herättävät syvää epäilyä kriittiseen ajatteluun tottuneessa ihmisessä. Kun lisäksi huomioi sen seikan, että koronarokotteet ovat kehitetyt alle vuodessa, vaikka tavallisesti aikaa kuluu lähemmäs kymmenen vuotta, ja että käytetään myös uutta rokotustekniikkaa (RNA-rokote), jonka haittavaikutuksia pitemmältä ajalta ei tiedetä, niin on todella suuri riski vaarallisiin sivuvaikutuksiin, jotka voivat ilmaantua vasta vuosien kuluttua rokottamisesta. Myös mahdolliset kuolemantapaukset eivät ole poissuljettuja. Pätevät asiantuntijat ovat todistaneet, että COVID-19-virus on tavallinen flunssavirus, joka ei tarvitse mitään erityistoimia. Siihen kuolee vain sairaita ja heikkoja vanhuksia ja muita huonokuntoisia. Lisäksi on mahdollista, että koronarokotteisiin lisätään myös ihmisen käyttäytymiseen vaikuttavia aineita, joita on suunniteltu ja testailtu salaisissa laboratorioissa. Miljardööri Bill Gates: ”Kaikki maapallon ihmiset on rokotettava”. Bill Gates on maailman terveysjärjestön (WHO) suurin rahoittaja ja mukana maailman rokotebisneksessä.
  Kyseessä on suuren luokan huijausyritys, jonka pitää myös jäädä epäonnistuneeksi yritykseksi. Mikä on niin voimakas taho, joka pystyy propagoimaan kokonaiset kansat harhaanjohdetuiksi ottamaan koronarokotuksen vapaaehtoisesti, niin kuin nyt näyttää käyvän? Vertaan asiaa holokaustivalheeseen, joka on tieteellisesti todistettu valheeksi, mutta siitä huolimatta 90 % ihmisistä uskoo siihen ja pitää sitä ”ihmiskunnan suurimpana rikoksena” ja valheen kieltämisestä voi saada vankeusrangaistuksen useissa maissa. Mikä taho pystyy tähän? Vastaus on selvä: vain yksi taho on niin taitava ja vaikutusvaltainen, nimittäin juutalainen eliitti eli Siionin Viisaat. Tämä vuosisatoja juoniaan hionut instanssi määrää paljolti planeettamme elämää, vaikka juuri kukaan ei tätä tiedä. Se on kahminut itselleen triljoonien eurojen varallisuuden, luonut vapaamuurarijärjestöt heikentämään kansoja, lahjonut gojimijohtajia toteuttamaan suunnitelmiaan ja pelotellut kokonaisia kansoja historiallisilla valheillaan kuten holokausti, sytyttänyt vallankumouksia ja maailmansotia jne. ja tehnyt kaiken tämän hiljaisuudessa massiivisen propagandakoneistonsa turvin. Sen rikokset ovat pöyristyttäviä. Koronahuijaus on nähtävästi sen ”kruunu”, jolla se uskoo saavuttavansa maailmanherruuden. Jotta ei ole kyse mistään ”salaliittoteoriasta”, katso https://www.globalresearch.ca/, joka sivu ei harrasta salaliittoteorioita. Mutta toinenkin ”kruunu” on syntynyt. Piskuinen Uusi Kirkko, jonka symboli on myös ”kruunu” ja jonka tehtävä on tämän juutalaisen ”kruunun” heittäminen valheiden roskakoriin ja maailman pelastaminen eli Siionin Viisaiden murskaaminen. Siionin Viisaat ovat ”käärmeenpää” ja Uusi Kirkko on ”vaimo, vaatetettu auringolla”, joka murskaa tuon käärmeenpään (Ilm. 12: 1, 1 Moos. 3: 15). Tämä Uusi Kirkko perustaa vallankumouksellisen oppinsa ruotsalaisen tiedemiehen Emanuel Swedenborgin (1688-1772) teoksiin, jotka ovat Herran Toinen Tuleminen. Swedenborgista englanniksi: https://swedenborg.com/emanuel-swedenborg/ ja Taivaallisesta Opista englanniksi https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/ ja suomeksi ”Herran Toinen Tuleminen, Johdatus Emanuel Swedenborgin teologisiin kirjoituksiin” (verkkokaupat). Tämän opin avulla Siionin Viisaat eli kirjaimellisesti maan päälle tullut perkele kukistetaan. ÄLÄ OTA KORONAROKOTETTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Pakkorokotteilla eli virkavallan suorittamalla myrkyttämisella kansalaisten uhkaaminen on kaiken lisäksi HIRVITTÄVÄÄ TERRORISMIA. Mikään terroristinen liike ei ole pystynyt vastaavaan laajojen kansanjoukkojen pelotteluun ja terrorisointiin. Monet laativat erilaisia pako- ja varautumissuunitelmia, jotta voivat mahdollisimman pitkään välttyä rokotukselta. Jokainen lisäpäivä tai tuntikin elämän suojelua on tärkeää ja on jo symbolisesti arvokasta vastustaa viimeiseen asti joukkotuhohankkeeseen todennäköisesti masinoitavaa virkavaltaa. Tahallisesti tuotetun koronahysterian, tautiin liitettyjen valheiden, kuten oireettomien tartuttavuuden sekä sopivan epämääräisesti laaditun tartuntatautilain varjolla avoimen ja vapaan yhteiskunnan yksilöitä arvostavasta ilmapiiristä syntyy totalitaristinen mielisairas helvetti, joka piinaa sekä tautia että rokotteita pelkääviä. Jälkimmäisiä kenties enemmän, sillä pakkorokotus olisi monen tai ainakin allekirjoittaneen elämän päättävä hetki. Mahdollisimman monta pakkorokottajaa tietenkin olisin valmis itsepuolustuksen nimissä valmis eliminoimaan. Katson siihen olevan jokaisella suorastaan maanpuolustuksellinen velvollisuus.

   Mutta vaikka pakkorokotuksia ei tulisikaan, olisi hirveää nähdä kansanjoukkojen alistuvat masinoidun paniikin pyörteissä turhiin ja kenties vaarallisiin lääkityksiin, joiden perimmäisenä tavoitteena on fyysinen NWO-orjuus. Puhutaan transhumanistisesta ihmiskunnan muutoksesta, jota rokotteilla vauhditetaan. Väestön vähennys on ilman muuta myös agendalla. Älykkäät rokotteet mahdollistavat ei-toivotun väestön täsmävähentämisen.

   Toivon ja taistelutahdon ylläpitämiseksi on myös syytä kerrata Ilmestyskirjan esitys Pedon Merkistä, jonka tunnusmerkit rokoteohjelma tunnistus- ja seurantajärjestelmineen täyttää kevyesti. Uskovan ihmisen ei missään tapauksessa tule antautua Pedon Merkki-järjestelmän alaisuuteen, vaan tulee luottaa Jumalaan, joka tarjoaa tilanteeseen varjeluksen ja avun. Mitään hupiretkeä ei ole luvassa uskoville, vaan hyvin monille marttyyrin osa. Antikristilliset hirviöt ovat nyt aikeissa käydä kristittyjen kimppuun aivan kuten alkuseurakunnan aikaisten vainojen aikaan. Kristikuntaa vainotaan ankarasti nyt koko maapallolla ja lopulta vaino kohdistuu myös kristinuskon entisiin kantamaihin. On hurjaa, että luterilainen Suomi aikoo pakkomyrkyttää kaikki kansalaisensa antikristuksen kehittämillä rokotteilla ja myydä heidät sitten korvamerkittyinä digitaalielukoina globalistityranneille. Vielä noin kymmenen vuotta sitten moinen ajatus olisi tuntunut uskomattomalta, mutta nyt se on aivan ovella. Ikuisesti kirottuja olkoon tämän ohjelman läpiviejät elleivät tule järkiinsä ja luovu maailmanhistorian suurimpaan rikokseen osallistumisesta.

   Plusääni(24)Miinusääni(0)
 4. Tämä on enemmän kuin totta. Meitä tällä hetkellä sortava poliittisten turilaiden valheilla ja paskapuheilla valtaan päässyt hallitus KIELTÄÄ tämän coronahörhöilyn nimissä itsenäisyyspäivän kulkueet. Ja kun ne on kerran kielletty, niin aina löytyy sopiva ”flunssa” jonka varjolla ne voidaan kieltää toistekkin. Minä ihmettelen sitä että talvisodan soturikansasta on tullut tällaisia käteensä vetäviä hyypiöitä joita kustaan silmään aamusta iltaan eikä muuta osata tehdä kuin narista. Suomen Uutisten kommenttiosio on oikea kouluesimerkki tästä. Jokainen on toisensa tukassa kiinni ja haukkuu sen minkä hengitykseltään ehtii, kappas kappas, perussuomalaisia. Kaukana siitä että perussuomalaiset sinällään olisivat mikään isänmaan pelastus, mutta parlamenttaarisen vaihtoehdon puuttuessa he ovat parasta mitä löytää. En usko alkuunkaan että Kansallisen Vastarintaliikkeen ns. lakkauttaminen laillisuuden varjolla saisi näitä nuoria aktivisteja lopettamaan toimintansa. Päin vastoin; nythän se vasta kiinnostaakin nuoria koska se on kielletty. Kun vastarintaliike kouluttaa tulevia rekryyttejaan me vanhat voimme odottaa vielä kerran ennen montuun menoamme näkevämme vapaan ja puhtaan Isänmaan. Mutta toivo on heitettävä pois näiden itseään ”Patriooteiksi” kutsuvien osalta; he ovat vain väliaikaisia liittolaisia eikä heidän varaansa voi laskea mitään sen enempää kuin sen että he edistävät edes hieman pyrkimystä tavoitteeseen. Ja mikä tavoite sitten on? No tietenkin vapaa, valkoinen ja itsenäinen Suomi joka yhdessä muun pohjolan kanssa säilyttää kansan ominaisleimaisen kulttuurin ja takaa kansanjäsenilleen oikeuden olla yhteisön hyödyllisiä jäseniä. Myös se takaa oikeuden lapsille kunnolliseen koulutukseen, vanhuksille ja muuten estyneille säällisen elannon. Keskuuteensa se ei huoli muualta tulleita syöttöporsaita jotka loisivat kansan kustannuksella raiskaamassa ja ryöstämässä. Näistä lähdetään. Joka näitä peruslähtökohtia ei allekirjoita ei ole todellinen Isänmaanystävä vaan ”aaltomies”, kunniaton ronin. Jokaiselle on annettava mahdollisuus muuttaa mieltään, mutta sellaiselle joka pettää kansallismieliset periaatteet ei voida antaa anteeksi. Toisin sanoen on otettava mukaan liikkeeseen kaikki ne jotka ovat hylänneet vanhat uskomuksensa ja tahtovat liittyä kansallismielisiin, mutta joka luopuu meistä on petturi ja hän saa mitä ansaitsee. Patriootiksi itseään kutsuva on narri joka puolustaa maan ”lakia ja järjestystä”, kansallismielinen nationalisti puolustaa kansaa ja haluaa sille kuuluvia oikeuksia.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
   1. Eiköhän Hallis ole suuri Israelin ja homojen ystävä, kuten Soinikin. Kipa päähän ja baanalle. PS:n hallituskaudella maahamme rynni ennätysmäärä uusia elättejä ulkomailta. Sitten ”päättäjämme” vetoavat tietysti siihen, että ”edellinen hallitus ne päätökset teki, ei me voitu tälle asialle yhtään mitään!”

    Ensin eivät menneet hallitukseen ja sitten kun menivät, niin mitään muuta eivät saaneet aikaiseksi kuin ennennäkemätöntä tuhoa ja Suomen alistamista globalistityrannian alle! Tuplakusetus. Alusta asti ”merten takaa” (Soinin sanoja lainaten) johdettu valeoppositio.

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
 5. USAn ulkoministeri Pompeo täsmentää uuden normaalin: Kaikki Israelin kritisointi on antisemitismiä
  24. marraskuuta 2020
  Ankarat rangaistukset ovat tarpeen, jotta Israel voidaan estää liittämästä Palestiinan aluetta. Mutta länsimaat kieltävät jopa rauhanomaiset boikotit
  Pompeon päätös merkitä kaikki muutkin kuin kauhistuttavimmat Israelin kritiikat antisemitismiksi on täysin linjassa Israelin kanssa käydyn länsimaisen poliittisen keskustelun rajojen uudistamisen kanssa.

  Sanomansa painottamiseksi Pompeo antoi lausuntonsa matkustaessaan laittomaan juutalaisten siirtokuntaan Länsirannalla – mikä oli Yhdysvaltain ulkoministerin ensimmäisen virallisen vierailun kohde. Uusissa suuntaviivoissa ilmoitettiin, että tulevaisuudessa Yhdysvallat merkitsisi siirtotavarat ”Made in Israel” peittäen tosiasian, että niitä valmistetaan miehitetyillä palestiinalaisalueilla.
  Pompeo spells out the new normal: All criticism of Israel is ‘antisemitic’
  24 November 2020
  https://www.jonathan-cook.net/2020-11-24/pompeo-criticism-israel-antisemitic/

  Israel siis saa tehdä mitä haluaa ja sen kritisointi on antisemitismiä. Se on ja on aina ollut sionistien politiikan psykopaattinen ydinajatus.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
  1. SANAHIRVIÖ ”ANTISEMITISMI”
   Antisemitismi-sanaa käytetään törkeästi väärin, sillä sehän tarkoittaa seemiläisiin kansoihin, kuten esim. palestiinalaisiin, kohdistuvaa negatiivista asennetta ja toimintaa. Nykyjuutalaiset eivät ole seemiläinen kansa, vaan polveutuvat mahtavasta kasaarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen vuonna 740. Kasaareista muodostui Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän jiddishiä puhuva ”juutalaiskansa”, joka käsitti 1900-luvun alussa noin 11 miljoonaa ihmistä. Näin nykyjuutalaisilla ei ole mitään tekemistä Palestiinan kanssa. Tämä historian totuus on kuitenkin salattu maailmalta, ja moni pitää juutalaisia oikeutettuina palaamaan ”kotimaahansa” Palestiinaan, vaikka heidän esi-isänsä eivät ole astuneet jalallakaan Palestiinan maalle. Kyseessä on juutalaisten ”suuri sumutus”, hehän ovat valehtelijoita syntymästään saakka (Joh. 8: 44). Kasaarit olivat vallanhimoinen, kostonhimoinen, julma ja saastainen miehen siitintä palvova kansa, jonka perintötekijät jylläävät Amerikan juutalaisissa. Juutalaisten päämäärä – kansana – on Talmudin mukaan valloittaa koko planeetta ja alistaa kaikki muut kansat orjiksi, ja kun katsoo juutalaisten ja erityisesti Israelin politiikkaa, niin tähän he ovat matkalla ja lähellä onnistumista. Puuttuu vain kolmas maailmansota tai vaihtoehtona kansojen muuttaminen apinoiksi (koronarokotus), jotta heidän valtakuntansa toteutuisi. Adolf Hitlerillä ei ollut mitään juutalaisten tuhoamisohjelmaa, se on juutalaisten kehittämä valhe, mutta ehkä sellaisen edessä ihmiskunta vielä seisoo. Teologina katson, että 20-miljoonaisen yksilön muodostaman syöpäkasvaimen poistaminen 7-miljardisen yksilön ruumiista voisi olla todella tervetullut parannustoimenpide, joka parantaisi ihmiskunnan kertaheitolla.
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(11)Miinusääni(1)
 6. YHTEISKUNNALLISEN PAHUUDEN ALKUSYY
  Kaikki paha on helvetistä ja kaikki hyvä Jumalasta ja taivaasta. Nykyaikana pahaa on se, ettei olla enää kiinnostuneita siitä, onko asia totta vai ei, vaan siitä kuka asian esittää. Kun tarpeeksi korkea taho esittää jotain, niin se katsotaan totuudeksi. Kun totuus ei johda ihmistä, niin silloin häntä johtaa helvetti. Tämä ilmenee monin tavoin. Esimerkiksi lääketieteessä ei etsitä totuutta vaan esimiesten ja auktoriteettien suosiota. Siksi lääketiede tuottaa niin paljon pahaa nykyään. Ajankohtaisessa rokotekeskustelussa lääkärit uskovat sokeasti ylempien viranomaisten (WHO, THL) suosituksia eivätkä käytä tervettä järkeä, joka perustuisi puolueettomiin tutkimuksiin. Korkealla tasolla lääketiedettä ohjaavat lääkeainetuottajien edut. Esimerkiksi psykiatriassa on ajauduttu helvetilliseen kierteeseen psyykkisten häiriöiden hoidossa uskoen lääkefirmojen uusien tuotteiden parantavan psyykkisiä sairauksia, vaikka niillä ei ole mitään vaikutusta. Totuuden etsimisen korvaa nykyaikana sokea usko auktoriteetteihin. Tämä saa alkunsa uskonnollisista vääryyksistä, jotka uskotaan sokeasti dogmeina ymmärtämättä niitä. Uskonnollisesta pimeyttä seuraa ymmärryksen pimeys myös maallisissa asioissa. Aikamme ylpeilee turhaan tieteiden kehityksellä, sillä tosiasiassa ihmiset ovat tulleet yhä vain tyhmemmiksi ja pahuuden voimat hallitsevat koko planeettaa. Tieteet huoraavat näitä pahuuden voimia esittämällä totuutena, mikä on suurinta vääryyttä. Otan pari esimerkkiä: erikoinen suhteellisuusteoria, holokausti ja koronapandemia. Ne ovat kaikki valheita, joita puolustellaan tieteellä. Pahin planeetan valheista on Jeesuksen ”sovitustyö”. Sillä riistetään ihmiseltä keinot uudestisyntyä ja päästä kuoleman jälkeen taivaaseen. Kun ihminen uskoo, että hänen syntinsä on yhtäkkiä annettu anteeksi, ei hän sen jälkeen tee parannusta, joka olisi edellytys uudestisyntymiselle. Näin helvetit ovat täyttyneet ”uskovaisista”, joista tulee virtausta maan päällä oleviin ihmisiin aiheuttaen samanlaista ”uskoa”. Tämä on perimmäinen syy auktoriteettiuskoon, joka vallitsee planeetallamme. Tällaisesta uskosta pääsee eroon vain elämällä Kymmenen Käskyn mukaista elämää uskoen Jeesuksen Jumaluuteen. Pyhä Henki vaikuttaa jokaisessa ihmisessä kaiken aikaa eikä ilman sitä kukaan voi elää hetkeäkään. Luulo, että Pyhä Henki tulee vain niihin, jotka ”uskovat”, on harhaluulo. Nykyajan sokealla uskolla ei ole mitään voimaa ja siksi juutalaisten helvetit ovat päässeet hallitsemaan planeettaamme. Kymmenellä Käskyllä yhdistettynä uskoon Jeesuksen Jumaluuteen on ääretön voima, jonka avulla perkele voidaan hävittää maan päältä. Tällöin auktoriteettiuskon tilalle tulee rakkaus totuuteen. Rakkaus totuuteen myös vapauttaa ihmiset koronahuijauksesta, joka on Siionin Viisaiden viimeinen taistelu.
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. MAINITSIN ”SOVITUKSEN” PAHIMMAKSI VALHEEKSI
   ”Ja hän on meidän syntiemme sovitus eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien.” (1 Joh. 2: 2). Nykyisessä Raamatussa sana sovitus esiintyy 71 kertaa Vanhassa Testamentissa, 3 kertaa apokryfisissä kirjoissa ja 7 kertaa apostolien kirjeissä, mutta ei kertaakaan evankeliumeissa. Jeesus ei koskaan puhunut sovituksesta. Vanhassa Testamentissa sovituksella tarkoitettiin lähinnä uhritoimitusta jonkun synnin sovittamiseksi samoin hebrealaiskirjeessä. Muissa apostolien kirjeissä, kuten ensimmäisessä lauseessa ylhäällä, tarkoitetaan sovituksella sitä, että Jeesus sovitti ihmisten ja koko maailman synnit. Jos näin olisi, niin kyllä Jeesus itse näin tärkeän asian olisi maininnut, mutta hänpä ei tällaista sanonut. Eikä olisi voinutkaan, vaan käsitykset ovat apostolien valheellisia mielipiteitä, jotka he olivat ottaneet omasta päästään, mutta ei Jumalan Sanasta, ja apostolien kirjeet eivät ole Jumalan Sanaa, vaan kirkolliskokousten lisäyksiä. Apostolien valheelliset mielipiteet on korotettu nykyisessä kristinuskossa ylimmiksi ja samalla tuhottu koko kristinusko. Kun ihminen uskoo siihen, että hänen kaikki syntinsä on annettu anteeksi, kun hän vain uskoo Jeesukseen, ei hän enää tee parannusta, joka on ehdoton edellytys sille, että saa synnit anteeksi. Siksi Jeesus ja opetuslapset saarnasivat parannusta eikä sovitusta. Kun ihminen ei tee parannusta, niin hänen syntinsä jäävät myrkkynä hänen sisimpäänsä, ja hän joutuu kuoleman jälkeen helvettiin. Jeesus sanoi: ”Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt.” (Matt. 19: 17). Tässä on todellisen kristinuskon ydin. Kun ihminen noudattaa Kymmentä Käskyä, ei siksi että ne ovat moraalisia ja yhteiskunnallisia käskyjä, vaan siksi, että ne ovat Jumalallisia Käskyjä, niin Jumala alkaa johtaa häntä ja johtaa hänet myös parannukseen ”mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.” (2 Moos. 20: 6). Ihmisen tulee vain pyytää Jeesukselta voimaa Käskyjen pitämiseen. Näin hän vähitellen puhdistuu synnistä eli uudestisyntyy.
   Tämä on ainoa tie taivaaseen. Nykyajan kristinusko ikävä kyllä johtaa ihmiset helvettiin, vaikka he luulevat pääsevänsä taivaaseen. Siis usko Jeesuksen Jumaluuteen ja eläminen Kymmenen Käskyn mukaan on pääsylippu taivaaseen. Väärä sovitusoppi on suora tie helvettiin ja kristinuskon törkein valhe. Mutta jos ihminen haluaa päästä korkeampiin taivaisiin, niin silloin hänen täytyy omaksua jo maailmassa eläessään Taivaallinen Oppi, joka tuli Emanuel Swedenborgin (1688-1772) kynän välityksellä.
   Taivaallinen Oppi englanniksi: https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/ ja suomeksi: Herran Toinen Tuleminen, Johdatus Emanuel Swedenborgin teologisiin kirjoituksiin (verkkokaupat).
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
  2. Mitä Benjamin on mieltä hegeliläisestä ”kuolemattomasta sielusta”? Kuulennot, JFK:n murha, ”holokausti” – nämä ovat kaikki satuja ja kultteja. Nerokas mies nimeltään Pentti Linkola sen hyvin sanoi: ”demokratia on kuoleman uskonto.” V-I Laurio puolestaan sanoi demokratian olevan ”rahvaanvaltaa”. Perkele eli ihmisen vapaa tahto se on joka täällä riehuu, rienaa ja rellestää.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. En ole erikoisesti perehtynyt Hegelin sotkuiseen filosofiaan, joka, kuten kaikkien sellaisten filosofia, jotka eivät etsi Jumalaa vaan koettavat omalla ymmärryksellään löytää totuuksia, johtaa sekavuuteen. Ihmisellä on kuolematon sielu, joka on ihminen itse. Kuulennot ja JFK:n murha ovat tosia, mutta holokausti tietenkin valhe. JFK yritti estää Israelia rakentamasta ydinasetta ja siksi juutalaiset murhasivat hänet (M. Piper: Final Judgement, USA 1998). Demokratia on huijausta silloin kun tiedotusvälineet ovat muiden kuin virallisten päättäjien käsissä. Tiedotusvälineiden omistajat käyttävät valtaa demokratiassa, koska he muokkaavat yleisen mielipiteen. Tämä näkyy erityisen selvästi USA:ssa, jossa juutalaiset hallitsevat kaikkia tiedotusvälineitä. Demokratiassa myös rahalla ja painostus- ja salajärjestöillä on suuri valta. Kuningaskunta, jossa kuninkaana olisi todellista valtaa omaava Jumalan valaisema kuningas, olisi parlamentilla täydennettynä ihanteellinen valtiomuoto. Uudestisyntymättömien parlamentti tuottaa vain helvetillistä sotkua. Ihmisellä on vapaa tahto valita hyvä tai paha. Siksi paratiisissa oli kaksi puuta, elämän puu ja hyvän- ja pahantiedon puu. Nykyihmiset syövät yksinomaan hyvän- ja pahantiedon puusta. Ceterum censeo: ÄLKÄÄ OTTAKO KORONAROKOTETTA!!!
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(4)Miinusääni(1)
 7. Onkohan mahdollista jättää rokote ottamatta ilman että tietoa saisi kaivettua esiin tulevaisuudessa?

  Tai onko mahdollista ottaa rokote anonyymisti? Mikäli kaikki nimet kerätään niin voidaan päätellä ketkä eivät rokotetta ottaneet.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Covid-19: onko tavoitteena immuniteetti vai väestön vähennys?
   The Covid-19 Vaccine; Is the Goal Immunity or Depopulation?
   MIKE WHITNEY • DECEMBER 4, 2020
   Tehdään yhteenveto:

   Uudet Messenger RNA -rokotteet voivat tehdä vastaanottajista alttiimpia vakaville sairauksille tai kuolemalle.
   Piikkiproteiinit voivat ”laukaista immuunireaktion”, joka ”johtaa hedelmättömyyteen”. (Jälleen kerran väestönhallinta)
   Uudet rokotteet sisältävät polyetyleeniglykolia (PEG), joka voi olla ”mahdollisesti kuolemaan johtava”.
   Kokeet eivät olleet riittävän pitkiä sen määrittämiseksi, ovatko rokotteet turvallisia vai eivät. FDA: n hyväksyntä ei tarkoita ”turvallista”. Päinvastoin. FDA on ”siepattu” vangiksi samalla tavalla kuin FAA. (Ajattele: Boeing 737 Max)
   Covid-19-rokotteiden uusi järjestelmä on sekä tarpeeton että riskialtis. Lukijoiden tulisi sivuuttaa hype ja tehdä oma tutkimus.
   Ota vastuu omasta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Älä odota, että tiedotusvälineet tai kansanterveysviranomaiset kertovat totuuden. Ne eivät kerro. Ne haluavat käyttää sinua marsuna laboratoriokokeessaan. Älä tee yhteistyötä, älä noudata, älä suostu, älä anna periksi.
   Älä antaudu.

   Let’s summarize:
   The new messenger RNA vaccines could make recipients more susceptible to serious illness or death.
   Spike proteins can “trigger an immune reaction” that will “result in infertility.” (Once again, Population control)
   The new vaccines contain polyethylene glycol (PEG) which can be “potentially fatal.”
   The trials were not long enough to determine whether the vaccines are safe or not. FDA approval does not mean “safe”. Quite the contrary. The FDA is “captured” in the same way the FAA is captured. (Think: Boeing 737 Max)
   The new regime of Covid-19 vaccines is both unnecessary and risky. Readers should ignore the hype and do their own research. Take responsibility for your own health and welfare. Do not expect the media or public health officials to tell the truth. They won’t. They want to use you as a guinea pig in their deranged lab experiment. Do not cooperate, do not comply, do not acquiesce, do not give in.
   No surrender.
   https://www.unz.com/mwhitney/the-covid-19-vaccine-is-the-goal-immunity-or-depopulation/

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
  2. Tiedonkeruu ja fyysinen väestönhallinta ovat perustavoitteita. Kyseessä on rokote- tai lääkintäohjelma, jonka avulla voidaan kontrolloidusti hyökätä epätoivottujen ryhmien kimppuun. Voidaan ehkä lanseerata uusia design-viruksia, joille vain osalla on keinotekoinen immuniteetti tai mahdollisesti seuraavan aallon rokote suunitellaan iskemään haitallisesti vain tiettyihin ryhmiin. Tekoäly voi haistella esimerkiksi ihmisen mielipiteitä ja ohjata rokotelinjalta tällaiselle henkilölle tietynlaisen ”ampullin”. Tekoäly voi myös laskea ihmisen kaupallisen arvon yhteiskunnalle (= korporaatiot) ja eliminoida tämän, jos hän on sille taloudellinen rasite.

   Anonyymi rokotus tuhoaisi em. ohjelman. Tulevaisuudessa rokotelaastari istuttaa ihmiseen näkymättömän tatuoinnin, jonka kautta ihmisen rokotehistorian voi lukea, joten anonymiteettia ei silloin ole. Myös suora kontrolli 5G-verkon avulla on jatkossa mahdollista, kun teknologia edistyy. Tällöin puhutaan jo transhumanismista.

   Itse en näe muuta mahdollisuuta kuin kieltäytyä jo ensimmäisestäkin rokotteesta, joka kenties on aluksi harmiton. Tuon rokotteen ottaja sitoutuu kuitenkin kokonaiseen rokoteohjelmaan ja kietoutuu em. hämäräperäisen kontrollin verkkoon. Vaino myös rokottamattomia kohtaan tietysti kiihtyy ja heille koituu valtavasti ongelmia, mutta asia on nähtävä periaatteellisena taisteluna helvetin joukkoja vastaan. Jokainen pienikin vastaisku näitä vastaan on talletus taivaalliselle tilille ja viivästyttää depopulaattoreiden suunnitelmia. Ilman edellämainittua uskonnollista viitekehystä vastaanpyristely tuskin onnistuu. Ei helvetin joukkoja vastaan voi taistella muutoin kuin Jumalan avulla. Sosialistit, humanistit ja vapaa-ajattelijat on jo aikaa sitten houkuteltu ensinmainittujen riveihin ja he ovat kaikkein raivokkaimpia covid-kommunismin kannattajia. Vain kansallissosialisteissa näyttäisi olevan tarpeeksi pippuria taistella kommunisteja vastaan, vaikka eivät uskovia olisikaan. Myös osa muslimeista tuntuisi olevan hereillä. Tämä ei ole puhdasoppisuuskysymys ja olisi hyvä saada mahdollisimman paljon väkeä mukaan, jotta kansakunnat orjuuteen kirjaimellisesti sitova rokoteohjelma ei menisi suunniteltuna läpi.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
   1. Tuntuu siltä että HI-V on myös jonkinlainen näkymätön tappaja, joka voidaan aktivoida milloin halutaan. Sitä on testattu neekereillä, homoseksuaaleilla ja narkomaaneilla. Tulee hieman mieleen se, että miksi sarjamurhaajat USA:ssa usein tappoivat (kodittomia) neekereitä ja huoria: kukaan ei kaipaa, jos sattuu katoamaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. ”Vielä ei myöskään tiedetä, miten rokote tehoaa eri ikäryhmissä ja lääketieteellisissä riskiryhmissä ja kuinka kauan sen teho säilyy. Sekin on epävarmaa, voiko rokotettu tartuttaa koronaa eteenpäin, vaikkei itse sairastuisi.
  Merkkejä isoista turvallisuushuolista ei toistaiseksi ole havaittu.
  – Tiedämme, että Pziferin rokote aiheuttaa aika voimakkaan paikallisen turvotus-, kuumotus- ja punoitusreaktion, johon saattaa liittyä kuumepiikki. Reaktio on kuitenkin hoidettavissa kuumelääkkeillä” Buranaa…

  -lääkärilehti.fi-

  ”Rokotteen kehittäminen on pitkä ja kallis prosessi. Ennen kuin rokote tulee markkinoille, se on käynyt läpi keskimäärin 10–15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön…”

  -rokote.fi-

  ”– RNA-teknologian idea on, että rokotteessa ei ole mukana virusta, vaan viruksen geneettistä koodia, josta elimistön omat solut tuottavat viruksen osaa.”

  Tuota kutsutaan geenimanipuloinniksi…

  ”– Jos virus mutatoi, rokotetta on helppo muuttaa vastaamaan mutatoitunutta kantaa, koska emäsjärjestystä pystytään helposti muuttamaan rokotteessa, Rämet kertoo.”

  ”Koronan uusi mutaatio on peräisin Espanjasta.”

  -lääkärilehti.fi-

  Koronavirus mutatoituu koko ajan…

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. Hengellinen kysymys. Maallinen esimerkki.

  Jos haluan myydä varastetun, loppuunajetun, läpilahon, kelvottoman käytetyn autoromun, mallia totaalipommi, omanani ja uudenveroisena.. kuinka toimisin? Ruuvaan kilometrit kohdilleen ja paklaan ruostereiät sanomalehdellä. Keksin omistus- ja huoltohistorian. Vuotavien nesteiden säiliöt täytän piripintaan. Ostajalle valehtelen kirkkain silmin. Maksimoin petoksen onnistumismahdollisuudet. Kaikin mahdollisin keinoin. Petospykälistä olen hipihiljaa. Näin tekisin. Jos olisin epärehellinen.

  Tämä EI OLE saatanallisen aristoplutokleptokorpokratian toimintatapa. He kertovat SOPIMUSEHDOT. Mitä olemme ostamassa ja mihin sitoudumme. Teksti on ehkä painettu pienellä, mutta se ON saatavilla. ”Rokotteesta voi aiheutua sivuvaikutuksia.”, ”Hammastahnassa on fluoridia”, ”Lähellä vartaloa käytettynä tämä matkapuhelin voi vaarantaa terveytesi.”, ”Tuote sisältää soijaa.”

  Itse asiassa, myyjä tekee HELVETISTI töitä, jotta tietäisimme mitä olemme ostamassa. Meille myös kerrotaan, mitä laki sanoo. Viimeistään rippikoulussa sääntökirjaa tavataan aivan PIRUSTI. Autokauppapykälä tietysti, ”älä varasta”.

  Myyjä siis sanoo: ”Matkamittarin lukema ei välttämättä edusta todellisia ajokilometreja. Petoksen tunnusmerkistö on blaablaablaa. Minä en mahdollisesti ole ajoneuvon laillinen omistaja. Varastettuun tavaraan ryhtyminen on rikos.” Ja me ostajana vastaamme – kerta toisensa jälkeen – ”Mihin voin allekirjoittaa?”

  Jos uskoo ihmiselle annetun vapaan tahdon, niin silloin on oltava myös vapaus valita väärin. Jonkun ON tarjottava se vääräkin valinta. Ei järjestely muuten toimi. Notta mitä kitisemistä tässä on? Mitä väärää? Mitä epäoikeudenmukaista? Minä en hokase.

  Joku-jossain-joskus esitti, että hourupäinen johtoportaamme uskoo vapautuvansa ”huonosta karmasta sielulleen” – JOS he kertovat uhreilleen sopimusehdot etukäteen. Minusta.. havaittu toimintansa on linjassa tuon uskon kanssa. Totaaliepärehellinen käytetyn auton kauppias ei vaivautuisi. Ovatko he sittenkään hourupäisiä? Voisivatko he olla OIKEASSA? Oma raamattutietouteni on vähäinen. Mieluusti kuulisin viisaammilta mielipiteitä.

  Pakkorokotuksia en luule tulevan, juurikin tuon valinnanvapauden takia. Mutta kukaan ei ole väittänyt, että valinta tulisi olemaan helppo.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Olet ”pirullisen” oikeilla jäljillä nimimerkki Punasilmä.

   Olen huomannut vähän samanlaista ennakkoon kertomista. Ehkä kysymyksessä on tuo KARMA -juttu jota tarkoitit?

   Onhan asia ihan ilmeinen mitä tulee pseudoterrorismiin,

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Tämä video oli tarkoitus linkittää nimimerkille Punasilmä vastatessani,
   What is Predictive Programming? | 100% Proof of Hollywood Brainwashing & Foreknowledge

   Tarkoitit toki hieman eri asiaa. Ymmärsin, että tarkoitit sitä, kun tietyt tahot luulevat pääsevänsä syyllisyyden tunteesta, jos jollain tavoin varoittavat onnettomista tapahtumista edeltäkäsin?

   ” theory of ’karma of the Elite” that removes bad karma if the victim is warned, through signs or suggestion. ” https://www.mixcloud.com/max_ashley/ole-dammegård-the-recent-terror-attacks-and-the-hidden-signs/

   Vaikea pysyä kärryillä ajatuksen juoksussasi, mutta yritetään.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. JJ, kiitos vastauksesta. En tiedä, lienenkö kärryillä itsekään. Mutta. Yritän avata.

    Ensimmäinen heureka-hetki ennakko-ohjelmoinnista oli ”Matrix”. Käsitettä en silloin tuntenut. Jotta pienessä päässäni käytin sanaa ’profetia’. Tavallaan, molemmat sanat ovat oikein. Ja väärin.

    Viestintä EI RAJOITU Hollywoodiin ja mediajuutalaisiin. KAIKKI ympärillämme huutaa meille. MOLEMMAT osapuolet huutavat meille. Jok’ikinen teko, sana ja kohtaaminen tässä maailmassa on viesti. Joskus iso, joskus pieni. Yhteensattumaa ei ole. Luulisin.. että näin on aina ollut. Sitä vain on enimmäkseen kuuro ja sokea. Toisaalta, korvien ajoittainen tukkiminen lienee mielenterveyden kannalta tarpeellista.

    Pystyisikö ihmisen salaliitto tuohon? Joskus lentokentällä tuli vastaan juutalaisryhmä partoineen ja hattuineen. Mekastivat ja pyörivät ympyrää suu auki. Ei vaikuttaneet yli-ihmisiltä he. Hyvä jos oikealle portille osuivat. Jaa että TUO poppoo? Suunnitellut kaiken pahan? Tuhansien vuosien perspektiivillä? Juuei. Hypoteesi hylkyyn.

    Palataan Matrixiin. Tarinassa koneäly pystyy kaappaamaan kenet vain, milloin vain ja tekemään hänestä oman agenttinsa virtualimaailmaan, Mr.Smithin. Äidinkielemme tuntee saman ilmiön. ”Olla pahan hengen riivaama”, ”mikä piru minuun meni?”. Tässä ollaan oikeiden asioiden jäljillä. Yli-inhimillinen hyvä ja yli-inhimillinen paha. Taistelu sieluista. Ihmisellä vapaa tahto valita. Siksi kumpikin osapuoli saa kertoa meille viestinsä. Jokainen päivä on propagandapäivä. Jokainen päivä on koepäivä. Hypoteesi selittää havaitun maailman.

    Järjestelmäkuvaus selkoenglanniksi. Vankilakoulu ahneille, ilkeille ja umpiluupäisille sieluille.
    http://thewayhomeorfacethefire.net/twh.pdf

    Usko huonon karman nollaukseen, antamalla ennakkovaroitus. Olisikohan niin.. että joissain ympyröissä tämmöistä uskotaan. Koska seurauksen voi havaita. Toisissa piireissä uskotaan jälkikäteiskatumukseen. Mafioso käy ripillä ja toistelee ’ave Mariaa’ sopivan monta kertaa – murha kuitattu. Rippituolinkin voi ulkoisesti havainnoida. Mutta onko kumpikaan uskomus OIKEIN? Jumalan käskyn mukaista? Juu-ei. Sielunvihollisen juonia ja ihmisen rajatonta pöljyyttä? Oi-kyllä.

    Näin ajattelen nyt. Hieman hitaana, toisenkin hetken asiaa pohdittuani. Jos on parempia teorioita tai tässä on ilmeisiä virheitä, niin kerro toki.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Viestinnästä ja kielestä. Osittain JJ:lle, mutta enimmäkseen toki itselleni vastaten.

    Me nillitämme saatanallisesta mediapropagandasta. Onkohan se ihan noinkaan? Silloinhan, sen toisen tyypin.. täytyisi olla aivan totaalitumpelo uudemmassa kivitaulutekniikassa. Maan ja taivaan luoja – Kaikkivaltias – PR-tumpelo? Juuei. En lähtisi tuolle tielle.

    Paljon riippuu siitä, minkä merkityksen sanoille annamme. Poppiradiosta poimittuja esimerkkejä.

    ”Baby”. Kuka puhuttelisi ihmistä lapsekseen? Kenenköhän lapsia täällä sitten ollaan?

    ”Love”. Eläin ilmaisemassa akuuttia paritteluhaluaan? Vai joku muu kertomassa jostain ihan muusta? Kuka on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi poikansa? Ketä meidän on käsketty rakastaa?

    ”Cup of Life”. FIFA:n maailmancupin tunnari 1998.
    https://www.metrolyrics.com/the-cup-of-life-lyrics-ricky-martin.html
    Luritteleeko tässä kansikuvapoika potkupallopokaalista? Vai joku muu, jostain ihan toisesta jutusta? Mitä kuningas Arthurin ritarit ynnä Indiana Jones etsiskelivät? Mitä meidän tulisi etsiä?

    ”Baby Don’t Forget My Number”.
    https://www.azlyrics.com/lyrics/millivanilli/babydontforgetmynumber.html
    Kuka tässä muistuttelee lasta yhteydenotosta? Satunnainen poppistaraduo? Eivät ole minun isiäni. Ei minulla heille asiaa ole. Eikä edes numeroaan.

    Notta kyllä yläkerrassakin massaviestintä osataan. Isolla kädellä. Viestikatkojen syytä voinee lähteä etsimään peilin avulla.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. IS 4.12 ”viisi syytä ottaa rokote” 2. rokote on turvallinen, niitä on tutkittu/ tosin ne on runnottu kasaan vain muutamasssa kuukaudesssa, mutta ne on silti osoittautuneet turvallisiksi ja täyttävät laatuvaatimukset. ”rokotteita on tutkittu kymmenillä tuhansilla ja niiden käytöstä ei ole ilmennyt vakavia haittavaikutuksia”Rämet kuvaa. voisiko Rämet antaa vastauksen :
  a) miksi lääkeyhtiöt ovat saaneet vastuuvapauden rokotteen aiheuttamista mahdollisista sairastumisista.
  b)miksi tämä merkittävä seikka on jätetty kokonaan kansalle sanomatta?
  c) kansalaisten muistissa on kyllä edellinen ”pandemia” ja sen hoitamatta jättäminen
  d)joten ei liene yllätys, että intoa rokottamiseen ei löydy

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 11. ENNUSTUS
  En mielelläni ennustele, mutta nyt kuitenkin hieman, sillä tunnen noiden Siionin Viisaiden menettelytapoja. Mikä on se hirvittävä voima, joka saa päivänselvän valheen muuttumaan totuudeksi, jonka kieltämisestä saa lukuisissa maissa vankeustuomion (holokausti)? Oletan, että koronakriisi tulee etenemään seuraavasti: 1) tulee ns. kolmas aalto ja tartuntatapaukset lisääntyvät (johtuen valheellisesta PCR-testistä), 2) tulee käyttöön ns. koronapassi, jonka saa kun rokotuttaa itsensä. Ilman tällaista passia elämä tulee vaikeaksi tai melkein mahdottomaksi, 3) tulee rangaistuksia niille, jotka levittävät oikeata tietoa koronasta, 4) keväällä 2021 alkaa esiintyä vakavia rokotuksen vastaisia mielenosoituksia ympäri maailmaa. 5) Modernan rokotteesta tulee yleisin koronarokote maailmassa, 6) ensimmäiset vakavat rokotteen sivuoireet tulevat ilmi kesällä 2021,
  Ceterum censeo: ÄLKÄÄ OTTAKO KORONAROKOTETTA JA VAROITTAKAA MUITA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://worlddoctorsalliance.com/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 12. No niin. Kysyvällehän vastattiin. Varsin selvin sanoin. Kuten tapana on.

  Erinomaisen hyvä opus uppiniskaisten sielujen vankilakoulujärjestelmästä. Tunnetaan myös nimellä ”maapallo”. Vielä kesken lukemisen, mutta suosittelenpa silti:
  http://thewayhomeorfacethefire.net/twh.pdf

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Vasta-aihe eli kontraindikaatio tarkoittaa lääketieteessä jotakin sairautta tai tilaa, joka estää jonkin hoidon, lääkkeen tai tutkimuksen käytön. Koronarokotteen suhteen epämääräisyydet ja riskit ovat oletettuihin hyötyihin nähden niin suuret, että itse kunkin on hyvin helppo luopua rokotteesta. Tämän vuoksi koronarokotteelle ollaan luomassa keinotekoinen tarve sosiaalisen paineen avulla. Media, lääkeyritykset, terveysviranomaiset, näkyvät poliitikot sekä kommunismin ideaa kannattava vihervasemmisto ovat ajamassa rokotteelle mahdollisimman laajaa kattavuutta ja pyrkivät tekemään siitä vahvan tai jopa viranomaisten pakottaman sosiaalisen normin. Lääketieteellistä tarvetta rokotteelle ei ainakaan yksilötasolla tarkasteltuna ole ja riskit ja hämäryydet rokotteen kehittelyn ja itse taudin suhteen ovat valtavat. Voidaankin kysyä, onko rokotteen ottaminen sittenkin jonkinlainen keinotekoisesti luotuun korona-kulttiin liittyvä uskonnollinen riitti? Mikä on se taho, joka loppujen lopuksi ajaa tätä uutta teknologiaa ja pyrkii hyötymään siitä? Jokainen kriittiseen ajatteluun kykenevä on tällä hetkellä epävarma asian suhteen ja epävarmuus on aina vasta-aihe mille hyvänsä hoidolle. Miksi kenenkään pitäisi vaarantaa terveytensä ja geeninsä, jos tuntee olonsa hyväksi ja osaa hoitaa terveyttään esim. luonnonmukaisin keinoin? Hengitysteihin iskevään koronaan on olemassa muitakin lääketieteellisiä hoitoja, joista media vaikenee visusti.

  Pahinta korona-hulluudessa on, että aivan pian koko terveyden käsite tuhotaan ja jokaisen pitää erikseen pystyä todistamaan olevansa terve. Terveys jää käsitteenä kokonaan lääke- ja biotekniikkayhtiöiden lukkojen taakse. Tämä on hirveä ryöstö, jota myös poliittinen vasemmisto kaikella voimallaan tukee. Korona-kultti on ollut valmis tuhoamaan koko terveydenhoidon alan ja sen henkilöstön maineen ja etiikan oman huijauksensa perilleviemisen vuoksi. Kultista varoittavat lääkärit ja hoitohenkilöstö on vaiennettu. Kuinka voimme nyt enää luottaa mihinkään lääketieteellisen hoitoon, jos sen motiivit voivat olla näinkin hämäräperäiset?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 14. … The Covidian Cult
  Yksi totalitarismin tunnusmerkeistä on massahakuinen psykoottinen virallinen kertomus; täysin harhaanjohtava virallinen kertomus, jolla on vain vähän tai ei lainkaan yhteyttä todellisuuteen ja jonka tosiasiat ovat ristiriidassa. Ei säännöllinen virallinen kertomus, kuten ”kylmä sota” tai ”sota terroria vastaan”.
  … One of the hallmarks of totalitarianism is mass conformity to a psychotic official narrative. Not a regular official narrative, like the “Cold War” or the “War on Terror” narratives. A totally delusional official narrative that has little or no connection to reality and that is contradicted by a preponderance of facts.
  … Tarkasteltaessa hallitsevasta kulttuurista (tai natsien tapauksessa ajassa taaksepäin) käsin, näiden virallisten kertomusten harhaluuloisuus on ilmeinen useimmille rationaalisille ihmisille. Mitä monet ihmiset eivät ymmärrä, on se, että heille, jotka joutuvat niiden uhriksi (olivatpa he sitten yksittäisiä kulttikunnan jäseniä tai kokonaisia ​​totalitaarisia yhteiskuntia), tällaiset kertomukset eivät rekisteröidy psykoottisiksi.
  Päinvastoin, he tuntevat itsensä täysin normaaleiksi niihin uskoessaan. Kaikki heidän sosiaalisessa ”todellisuudessaan” toistaa ja vahvistaa kertomusta, ja kaikki, mikä haastaa tai on ristiriidassa sen kanssa, koetaan eksistentiaalisena uhkana.
  Nämä kertomukset ovat poikkeuksetta vainoharhaisia, ja ne kuvaavat kultin olevan pahan vihollisen tai antagonistisen voiman uhkaamana tai vainoamana, jolta vain kiistaton kultin ideologian sisäistäminen voi pelastaa. Sillä ei ole juurikaan väliä, onko tämä antagonisti valtavirran kulttuuri, vastavallankumoukselliset, juutalaiset vai virus. Pääasia ei ole vihollisen henkilöllisyys vaan paranoian ja hysterian ilmapiiri, jonka virallinen kertomus tuottaa, mikä pitää kulttijäsenet (tai yhteiskunnan) tottelevaisina.
  Sen sijaan, että kultti olisi olemassa hallitsevan kulttuurin saarena, kultista on tullut hallitseva kulttuuri, ja meistä, jotka eivät ole liittyneet kulttiin, on tullut sen eristettyjä saaria.
  Instead of the cult existing as an island within the dominant culture, the cult has become the dominant culture, and those of us who have not joined the cult have become the isolated islands within it.
  https://consentfactory.org/2020/10/13/the-covidian-cult/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 15. ”Rokotteiksi” naamioidut geeniterapiat eli geenimuuntelut (Pfizer-BioNTechin, Modernan ja AstraZenecan [Oxford] RNA-koronarokotteet) eivät vähennä taudin tarttumista, tartuttamista, kuolemia, sairaalaan joutumisia tai ratkaise pandemiaa. Ne on suunniteltu ja tähdätty VAIN JA AINOASTAAN lievän taudin oireiden lievittämiseen (sillä perusteella niille myönnetään lupia), joten niistä on vain haittaa, koska rokotekokeissa 50-100%lle koehenkilöistä tuli rokotteista systeemisiä, siis koko elimistöä koskevia, haittavaikutuksia.

  Nyt jo 9 kuukauden ajan joka ikinen päivä julistetut ”uudet tapaukset” (usein korruptoituneessa mediassa ja propagandainstanssi THL:n taholta julistetaan: uudet ”tartunnat”!) eivät ole koronavirustapauksia, koska koronavirustesti (RT-PCR-testi) ei kerro testattavan RNA-pätkän (noin 20 emäksen sekvenssejä) alkuperää. Testi ei ole diagnostinen testi. Pätkät voivat olla vanhojen koronavirustulehdusten (koronaviruksia on 36 lajia) jäänteitä tai peräisin muista viruksista tai bakteereista tai jopa ihmisen itsensä kromosomeista (tämä on osoitettu esim. kromosomin 8 kohdalla) tai mistä tahansa, mitä testataan (ja mitä suuremmaksi materiaalin monistussyklien määrä ja siten herkkyys säädetään, sitä suurempi osuus on vääriä positiivisia; tuloksia voi todella mielin määrin säädellä säätelemällä testin monistussyklien määrää!). Positiivinen testi ei kerro mitään mahdollisesta koronavirustartunnasta. Testi on alusta loppuun pelkkä kansan tietämättömyyteen perustuva huijaus. Ei ole olemassa ”oireettomia” tartuntoja, koska virusinfektio syntyy niin, että virukset menevät solujen SISÄÄN, ja silloin syntyy väkisin oireita, kun elimistö taistelee välittömästi vastaan. Koronavirus voidaan osoittaa niin, että osoitetaan erikseen koko tarvittava spesifinen RNA. Kun niin on tehty, on havaittu, että koronatesteistä saatavat positiiviset tulokset ovat lähes kaikki (yli 90%) vääriä positiivisia, huteja, jotka koronatoimenpiteiden perustana muodostavat karkean ja häikäilemättömän huijauksen, jolla esimerkiksi koko kansan talous tuhotaan ja kansa syötetään pedolle ja iilimadoille.

  Mainittujen ”koronavirusrokotteiden” valmistajat tutkivat siis koehenkilöitä, joilla on ”lievä koronavirustartunta”. Tartunnan toteamiseen, hupsis, käytetään samaa yllä kuvattua PCR-testiä, joka ei kerro, eikä voi kertoa, koronasta yhtään mitään (koko PCR-testi on olemassa vain tieteellistä geneettistä tutkimustyötä varten, eikä se sovellu taudinmääritysten tekemiseen – kuten menetelmän keksijä Kary Mullis itse on todennut). Noiden rokotevalmistajien rokotekokeet ovat siis nekin puhdas huijaus, puhdasta ilmaa, koska kokeissa ei ole voitu osoittaa ainuttakaan ”koronatartuntaa”, jonka oireita sitten muka lievennetään.

  Mainitut RNA-rokotteet aiheuttavat paljon haittavaikutuksia. Ne ovat geeniterapiaa, jonka vaikutuksia ei tunneta. Ne ovat ihmiseen kajoamista niin, että ihmisen kehon soluista tehdään viruksen proteiineja valmistavia tehtaita, tavallaan niistä tehdään siis viruksia niiden vaikuttavalta osalta. Ihmisestä tulee itsestään virus, jota vastaan immuunijärjestelmä sitten muka toimii. Koska ihmisen genomissa on n. 8% samoja sekvenssejä kuin koronaviruksessa ja koska osa niistä koodaa RNA:n muuttamista DNA:ksi, on mahdollista, että viruksen piikkiproteiinin RNA liittyy uutena geeninä ihmisen soluihin (tämä muunneltu geenistö siirtyy tuleviin sukupolviin). Voi syntyä syöpä. Tai ehkä mitä tahansa vahingollista. Viruksen RNA voidaan tunkea ehjänä ihmisen soluihin (sytoplasmaan) vain erilaisten kantajasysteemien avulla. Pfizer ja Moderna käyttävät lipidinanopartikkeleita. Ne on peitetty synteettisellä ja hajoamattomalla polyetyleeniglykolilla (PEG), jota on nykyisin paljon ympäristössä ja jota vastaan monella on siis vasta-aineita. Kun näitä vasta-aineita omaavalle ihmiselle annetaan rokote, jossa on PEG:tä, on suuri vaara, että syntyy äkillinen hengenvaarallinen anafylaktinen shokki, kuten Britanniassa kävi kahdelle henkilölle heti kun rokottamiset siellä äsken aloitettiin.

  On olemassa myös vaara, että sitten kun henkilö on rokotettu koronavirusta vastaan ja sitten myöhemmin kohtaa villin koronaviruksen, siis sen viruksen, jota vastaan hän on saanut rokotteen, hänessä voi tapahtua sairauden aiheuttajan, siis sairauden, vauhdittuminen (pathogen priming). Näin voi syntyä autoimmuunitiloja, tiloja, joissa elimistö alkaa sotia itseään vastaan, koska koronavirusproteiinikomponenttien ja ihmisen proteiinikomponenttien välillä on molekylaarista samankaltaisuutta.

  Toinen rokotettuja myöhemmin uhkaava tila on ”vasta-aineriippuvainen voimistuminen” (antibody-dependent enhancement, ADE). Osa rokotteen itseään vastaan synnyttämistä vasta-aineista voi toimia tien avaajina villeille viruksille solujen sisään, ja niin syntyy hyvin vakava tauti ja elinvaurioita.

  Pääasialliset lähteet yllä esitetylle (Magneettimediassa aiemmin esitettyjen kommenttien lisäksi):

  https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-urges-fda-slow-down-covid-vaccine-approval-process/

  https://childrenshealthdefense.org/defender/fda-petition-halt-pfizer-vaccine-efficacy/

  Samalla sivustolla on ilmestynyt myös artikkeli, jossa kerrotaan tutkimuksesta, joka osoitti, että rokottamattomat lapset ovat huomattavasti terveempiä kuin rokotetut lapset,

  https://childrenshealthdefense.org/defender/unvaccinated-children-healthier-than-vaccinated-children/

  Muutama poiminta siitä:

  Tutkimuksessa todettiin, että rokotetuilla lapsilla oli enemmän kroonisia sairauksia ja hengitystietulehduksia kuin rokottamattomilla lapsilla. Lapset, jotka olivat saaneet 90-95% ikäluokkansa rokoteohjelman rokotteista, tuotiin lastenlääkärin vastaanotolle kuumeeseen liittyvistä syistä 25 kertaa todennäköisemmin kuin rokottamattomat lapset. Rokotetut tuotiin lastenlääkärin vastaanotolle anemiaan, astmaan, allergioihin, poskiontelotulehdukseen, korvatulehdukseen ja ihottumaan liittyvistä syistä 3-6 kertaa todennäköisemmin kuin rokottamattomat. Yhdelläkään rokottamattomalla ei ollut ylivilkkaushäiriötä. Rokotetuilla oli. Rokotetuilla oli suurempi riski sairastua tulehdustauteihin (ja hengitystietulehduksia heillä oli 70% enemmän kuin rokottamattomilla). Nykyisin ainakin 54% USA:n lapsista on kroonisesti sairaita ja tarvitsee lääkitystä loppuelämänsä. USA:ssa lapsille (18 vuoden ikään mennessä) suositellaan annettavaksi 16 eri rokotetta ja niitä yhteensä 70 annosta.

  Yleisesti voin vain olla sitä mieltä, että kaikki rokotukset ovat paitsi huijausta myös järjestäytynyttä kansainvälistä rikollisuutta, joka vain tahtoo saada jättiläismäiset rahalliset voitot rokotteillaan.

  Käsittämätöntä on se, että esim. Suomen kansa on hyvin myötämielinen rokotteita kohtaa, jopa Suomessa rokotetaan lapset jo heti syntymästään lähtien! Rokotteet voivat vain heikentää lapsia ja myös varttuneempia, koska ne vahingoittavat ihmisen normaalia immuunijärjestelmää (pitkänkin ajan jälkeen myöhemmin voi syntyä mitä moninaisimpia jälkiseurauksia, esimerkiksi aivotulehdus tai autismi).

  Ei ihminen tarvitse ainuttakaan rokotetta; ihmisellä on jo luonnostaan sataprosenttisesti oikein toimiva immuunijärjestelmä! Koronahuijauksen todistaa täydellisesti jo se, että viralliset tahot eivät koskaan, missään yhteydessä, puhu ihmisen normaalista immuunijärjestelmästä ja sen vahvistamisesta eikä terveestä laumaimmuniteetista, joka, jos sen olisi sallittu luonnollisesti syntyä, olisi parissa kuukaudessa lopettanut epidemian kokonaan ja pysyvästi. Itse asiassa on niin, että Suomen kansa oli jo ennen ”pandemian” alkua 80-prosenttisesti immuuni koronavirukselle, joten kaikki pelot koronaviruksesta ja siihen sairastumisesta ovat koko ajan Suomessa olleet täysin aiheettomia ja perusteettomia. Tuo 80-prosenttinen (Saksassa prosentti on ollut 81) laumaimmuniteetti on syntynyt aiemmista koronavirusinfektioista (koronavirukset ovat flunssaviruksia) ns. ristiin reagoivana T-soluimmuniteettina, joka tarkoittaa sitä, että elimistön noita aiempia infektioita vastaan synnyttämä soluvälitteinen immuniteetti ulottuu myös muihin koronavirusperheen viruksiin. Suomessa ei ole ollut missään vaiheessa minkäänlaista tarvetta minkäänlaisiin koronatoimiin (rajoituksiin, sulkutiloihin, maskeihin, testeihin jne.). Kaikki on ollut huijausta ja pelottelua poliittisista – ja nykyisin siis kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden sanelemista – syistä. Koska kansainvälinen järjestäytynyt rikollisuus hallitsee velkarahajärjestelmäämme ja on siten isäntämme, se hallitsee kaikkea ja kaikkia maailmassa – myös hallitustamme ja THL:ää. Koronatoimenpiteillä ei ole eikä ole ollut mitään tekemistä minkään viruksen tai sairauden tai pandemian kanssa, kyseessä on maailmaa hallitsevan rikollisuuden huijaus ja ponnistus kohti rikollisten maailmanhallitusta ja kohti ihmiskunnan orjuutta (jonka ihmiskunta jumalattomana kylläkin on ansainnut). Olemme siis keskellä valtavaa rikollisaaltoa, ja se pyörittää meitä miten tahtoo. Jos jokin koronavirus on olemassa, se on vain tavallinen flunssavirus. Kyseessä voi olla ainakin osittain myös kausittainen influenssa, joka on vain naamioitu ja luokiteltu koronavirusepidemiaksi (oireet molemmissa ovat samat).

  Ei ole mitään vakavaa koronavirusepidemiaa tai -pandemiaa. Liikkeellä ovat tavalliset infektiotaudit, jotka eivät ole vaarallisia muille kuin heikkokuntoisille (vanhuksille, perussairauksista kärsiville), ja näin on ollut aina. Asia on kärjistynyt vain hallituksen, THL:n ja Suomen kuvottavan median suurentelun, huijaamisen (koronatesti ei ole diagnostinen testi eikä kerro mitään), tavallisten infektiokausien paisuttelun ja dramatisoinnin ja pelkopropagandan levittämisen ja pakkosyöttämisen vuoksi.

  Muutenkin rokotteet synnyttävät vasta-aineita (tosin lyhytaikaisia) vain itseään vastaan, ei todellisia tauteja vastaan. Soluvälitteinen immuniteetti puuttuu niistä kokonaan, mikä tekee niistä täysin tehottomia ja vaikuttamattomia. Rokotteet voivat vain vahingoittaa, ja niinpä suuri rokoterikollisuuden guru ja rahoittaja Bill Gates (ei lääketieteellistä koulutusta) on tuonut esiin, että rokotteilla saadaan maailman liikakansoitusta vähennettyä 15 %:lla (muistaakseni hän ilmoitti tuon prosentin). 1,2 miljardia ihmistä on siis tarkoitus tappaa rokotteilla. Se, että joistakin tartuntataudeista on päästy eroon, ei johdu rokotteista vaan suuresti parantuneista hygieenisistä oloista.

  Suomessa ei ole koronarokotteille eikä millekään rokotteille minkäänlaista tarvetta! Tulisi palata normaaliin elämään heti, suojella heikkoja infektioilta (kuten aina ennenkin), turvauduttava maalaisjärkeen ja unohdettava heti kaikki ”koronat” ja mitä siihen liittyy. Rokotteet ja maskit (mikä naurettavuus!) on hävitettävä. Maahan on hyvä saada oikeamielinen, tervejärkinen ja huijauksiin vajoamaton hallitus ja eduskunta (nyt kaikki puolueet ovat kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden palvelijoita ja haarakonttoreita – velkarahajärjestelmän imaisema surkimuslauma ja nyttemmin myös joka asiassa huijaava petturilauma).

  Eikö kansa ymmärrä, että kaikki kuolevat? Keskimäärin Suomessa kuolee joka ikinen päivä 150 ihmistä! Luvussa eivät ole mukana aborteissa murhatut lapset, joita tapetaan keskimäärin 25 joka ikinen päivä. Koronakuolemia on kuulemma nyt n. 9-10 kuukauden aikana ollut hieman yli 400 (1,3 ihmistä/pv)! ”Koronakuolleistakin” on valtaosa ollut heikkokuntoisia vanhuksia tai perussairaita ihmisiä, jotka muutenkin ovat olleet kuoleman kielissä. Jos heihin on tullut lisäksi jokin infektio, joka sitten on lopullisesti murtanut heidät, kuolinsyy ei ole tuo infektio vaan joko vanhuus tai vaikea perussairaus. Eikä kukaan voi väittää, että yksikään ”koronaan kuolleista” on kuollut koronaan, koska koronatesti ei ole diagnostinen testi – sen perusteella kukaan ei voi nimetä taudinaiheuttajaa. Yes, absolut, kaikki koronaan liittyvä on puhdasta ja naurettavaa huijausta, todellinen ilveilynäytelmä, musta hihitettävä komedia! Jos jokin koronavirus on jossakin liikkunut, se on ollut tavallista flunssaa (tosin, kuten sanottu, vanhusten ja perussairaiden kohdalla se on saattanut olla vaikea infektio, mutta niin asiat ovat olleet aina). Hävettää Suomen kansan marssiminen huijareiden tahdissa! Täällä on tervejärkisenä ajoin tukalakin olla ja elää. Oikeaa tietoa kyllä olisi ollut saatavilla varsinkin englanninkielisiltä ja myös saksankielisiltä sivustoilta ja myös kirjallisuudesta. Ei tule seurata hallitusta tai THL:ää silloin kun ilmeiseksi käy, että ne ovat eksyneet/eksytetty/pakotettu/lahjottu/lumoutuneet/hedonisoituneet väärille ja ehkä rikollisillekin teille. Ei mitään virusta pysäytetä minkäänlaisilla ihmisen toimenpiteillä! Se kulkee oman kulkunsa (ns. Farrin lain mukaan), ja sillä siisti. Mitään kertomattomilla testeillä kyhätty epidemia/pandemia on pelkkä huijaus, maailmanlaaja ei-mikään. Suuresti, valtavasti, häpeän Suomen johtavia infektiotautien asiantuntijoita ja johtavia infektiolääkäreitä! Pelkkiä nollia! Jos vastuukysymykset otetaan huomioon, alkavat valua nimikkeen ”rikollisuus” alle. Taitovirheet ja faktinen asiantuntemattomuus merkinnevät uran loppua. Täytyisihän sitä herranjestas edes perusteet hallita!

  Vesa-Ilkka Laurio
  lääketiet. lis. (eläkk.)

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 16. Tuon tännekin tuonne artikkelin ”Ei ole olemassa mitään koronavirusepidemiaa tai –pandemiaa” kommenttien loppuun hiljattain liittämäni kommentin:

  Johtavan kanadalaisen terveysasiantuntijan (toiminut mm. apulaisprofessorina, nykyisin myös erään Covid-19-testejä myyvän yrityksen puheenjohtaja) Roger Hodkinsonin puhe Covid-jutuista viikko sitten Edmontonin kaupunginvaltuuston julkisten palveluiden komitean kokouksessa käsiteltäessä maskien käytön laajentamista:

  Voidaan sanoa, että tiedän näistä asioista jonkin verran. Totuus on yksinkertaisesti tämä: tiedotusvälineiden ja poliitikkojen ajama julkinen hysteria on täysin aiheeton. Se on törkeää. Tämä on suurin koskaan hyväuskoiseen yleisöön kohdistunut huijaus. Tätä virusta on täysin mahdoton estää millään tavalla. Ainoastaan vanhuksia ja haavoittuvaisempia ihmisiä voidaan suojella. Sitä ei tulisi pitää muuna kuin pahana influenssakautena. Tämä ei ole Ebola. Se ei ole SARS. Se on lääketiedettä leikkivää politiikkaa, ja se on hyvin vaarallista leikkiä.

  Täysin riittävää on toimia niin kuin toimimme viime vuonna, kun tunsimme itsemme sairaiksi. Pysyimme kotona, otimme kananpoikanuudelikeittoa, emme käyneet isoäidin luona ja me päätimme, milloin palaamme työhön. Emme tarvinneet kenenkään neuvoja.

  Maskit ovat täysin hyödyttömiä. Niiden tehokkuudella ei ole minkäänlaista todistuspohjaa. Paperimaskit ja kangasmaskit ovat vain hyveen viestimistä. Useimmiten niitä ei edes pidetä tehokkaasti. On kerta kaikkiaan naurettavaa nähdä näiden onnettomien, kouluttamattomien ihmisten – en sano tätä halventavassa mielessä – kävelevän ympäriinsä kuin sopulit, totellen ilman minkäänlaista tietopohjaa kehotuksia panna maskit kasvoilleen.

  Etäisyyksien pitäminen on myös hyödytöntä, koska Covid leviää aerosoleina, jotka kulkevat noin 30 metriä ennen alas laskeutumistaan. Sulkemisilla on ollut kauheita tahattomia seuraamuksia. Kaikkialla pitäisi avata huomenna niin kuin ennen tätä kokoontumista levittämässäni Suuressa Barringtonin Julistuksessa lausutaan;

  https://gbdeclaration.org/

  Ja sana testauksesta: Haluan tähdentää, että toimin Covid-testauksen liiketoiminnassa. Haluan tähdentää, että positiiviset testitulokset eivät, korostan sitä, tarkoita kliinistä infektiota. Se pelkästään ajaa julkista hysteriaa ja kaikki testaamiset tulisi lopettaa, ellet ole hakeutumassa sairaalahoitoon jonkin hengitysvaivan vuoksi.

  Tulisi ainoastaan suojella haavoittuvaisia ja antaa heille kaikille kontrolloimissanne hoitokodeissa joka päivä 3 000 – 5 000 kansainvälistä yksikköä D-vitamiinia, jonka on osoitettu radikaalisti vähentävän infektion todennäköisyyttä.

  Ja haluaisin muistuttaa teitä kaikkia, että provinssin omien tilastojen mukaan kuoleman riski alle 65-vuotiailla tässä provinssissa on yksi 300 000:sta. Yksi 300 n000:sta. Varmasti kykenette hallitsemaan tällaisen tilanteen.

  Se toimenpiteidenne mittakaava, johon olette ryhtymässä ilman minkäänlaista todistusaineistoa, on täysin naurettava, kun otetaan huomioon ne seuraamukset, jotka ehdottamistanne toimenpiteistä koituvat; kaikenlaisia itsemurhia, yritysten sulkemisia, hautajaisten ja häiden kieltämisiä jne. Se on kerta kaikkiaan törkeää! Se on vain yksi paha influenssa, ja se teidän tulee ymmärtää.

  Antakaa ihmisten tehdä omia päätöksiään. Teidän pitäisi pysyä kokonaan poissa lääketieteen asioista. Tämän provinssin pääterveysviranomainen johtaa teitä harhaan. Olen täysin tyrmistynyt, että tämä on päässyt tälle tasolle. Sen kaiken pitäisi loppua huomenna.

  Lähde: https://childrenshealthdefense.org/defender/health-expert-outraged-government-response-covid/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 17. KORONA JA HOLOKAUSTI
  Tieteellisesti voidaan todistaa, että molemmat ovat huijauksia. Siitä huolimatta kansa presidentin ja hallituksen johdolla uskoo niihin. Mikä on se voima, joka saa ihmiset uskomaan koronahuijaukseen ja holokaustiin. Voima on sama eli Siionin Viisaat eli juutalainen eliittiryhmä, jolla on triljoonien eurojen varallisuus ja miljoonien propaganda-armeija hallussaan ja jota johtaa verenhimoinen Talmud-uskonto. Talmudin mukaan vain juutalaiset ovat ihmisiä ja muut kansat eläimiä. Siionin Viisaat (joiden olemassaolo on muka todistettu olemattomaksi) on kahden vuosituhannen opetuksen tulos: Talmud-uskonnon avulla hiottu kansainvälinen rikollisliiga. Ihmiskunnan suurimmat rikolliset, joiden saavutuksiin kuuluvat mm. velkaorjuuteen perustuva maailmantalous, Ranskan ja Venäjän vallankumoukset, kaksi maailmansotaa ja lukemattomia muita sotia, väärät opit kuten ateistinen marxilaisuus ja freudilaisuus, suhteellisuusteoriat ja saastainen viihdeteollisuus. Kaiken vallan perustana on ollut pankkitoiminnan ja tiedotusvälineiden hallinta, joilla he ovat myrkyttäneet kaikki kansat. Tämä voima pyrkii absoluuttiseen maailmanvaltaan ja pystyy muokkaamaan ihmiskunnan myös koronahuijaukseen, eikä kukaan pysty sitä estämään. Holokaustin kiistämisestä saa joissakin maissa vankeustuomion ja koronahuijauksen paljastamisestakin tullaan rankaisemaan, saatte nähdä. Vaihtoehtomediat pyristelevät avuttomina ja kristinusko on kompastunut sovitus- ja kolminaisuusoppeihinsa. Mutta on kuitenkin yksi tekijä, joka voi murskata tuon lihaksi tulleen perkeleen eli juutalaiset (jotka ovat kollektiivisesti vastuussa Siionin Viisaiden toiminnasta), ja tämä tekijä on aito uskonto eli Herran Toinen Tuleminen ruotsalaisen tiedemiehen Emanuel Swedenborgin kautta, Tämä uskonto paljastaa sekä kristinuskon rappion että juutalaisuuden olemuksen ja päämäärät. Tästä uskonnosta: ”Herran Toinen Tuleminen, Johdatus Emanuel Swedenborgin teologisiin kirjoituksiin” (verkkokirjakaupat) ja englanniksi https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/ Ja Emanuel Swedenborgista https://swedenborg.com/emanuel-swedenborg/ . Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://worlddoctorsalliance.com/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 18. Accomplished pharma prof thrown in psych hospital after questioning official COVID narrative

  Joulukuun 10. alussa Jean-Bernard Fourtillan, ranskalainen eläkkeellä oleva yliopiston professori, joka tunnetaan voimakkaasta vastustuksestaan COVID-19-rokotteille, kuten tällä hetkellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa jaettaville rokotteille, vietiin kodistaan Etelä-Ranskassa ja asetettiin pakkohoitoon Uzèsin psykiatriseen sairaalaan. Hänen matkapuhelimensa otettiin häneltä pois, ja kirjoitushetkellä hänen ei sallittu kommunikoida ulkomaailman kanssa. Paikallinen ”préfet”, Ranskan toimeenpanoviraston virallinen edustaja, näyttää antaneen internointimääräyksen.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=222804

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat