KORRUPTIO SUOMI JA EU

Pirkko Turpeinen-Saari kirjoittaa osuvasti NATOn tai paremminkin tiettyjen NATO-maiden roolista Yhdysvaltojen väkivaltakoneistona maailmalla sekä Suomen antautumisesta Yhdysvaltojen johtaman liittouman lypsylehmäksi ja uhrattavaksi USA:n globaalin valtapolitiikan alttarille. Suomi on hankkiutunut Venäjän viholliseksi ja polttanut kaikki ystävyyden sekä yhteistyön mahdollisuudet Venäjän kanssa. Suomen valtamedian väitteistä huolimatta, sota Ukrainassa ei alkanut Venäjän väliintulosta Ukrainassa tämän vuoden alussa, vaan se alkoi USA:n ja eräiden EU-maiden tukemasta vallankaappauksesta v. 2014 Ukrainassa. 

Suomen kansanedustajien NATO-kielteisyys ja varovaisuus muuttui miltei hetkessä täydelliseksi NATO-myönteisyydeksi aina suoranaiseen NATO-kiimaan saakka. Valtiopetoksen tunnusmerkit ovat löydettävissä Suomen poliittisen koneiston päätöksissä myös NATO-päätöksiin liittyen. Maatamme ohjaillaan ja hallitaan poliittisesti ulkomailta käsin. 

Magneettimedian päätoimittajana olen samoilla linjoilla Pirkko T-S:n artikkelin kanssa, mutta en kuitenkaan allekirjoita hänen viittaustaan natsismista tai fasismista. T-S muiden muassa kirjoittaa: “hallitus ja kansanedustajat ovat kilvan ryhmittyneet USA:n natsismia ja fasismia Ukrainassa”. Mutta tässä ei ole kysymyksenä aito kansallissosialistinen ideologia puhumattakaan fasismista, joka käsitteenä ei ole yksiselitteinen.  

Nimittäin juutalaistoimijoiden hallitsema Ukraina antoi tietynkaltaisen  sodanjulistuksen Venäjälle. Tästä oli viitteitä jo vuonna 2018. Murhaavasta terrorista esim. Donetskin ja Luganskin kansantasavaltoja vastaan on vastuussa Ukrainan juutalaistoimijoista muodostunut hallinto. 

Venäjän erikoisoperaatio Ukrainassa tarkoittaa maan demilitarisoimista sekä puhdistamista Hollywood-”natseista”, joiden viittaa juutalaisen Ukrainan hallinnon tietyt pataljoonat kantoivat, ja kenties vieläkin kantavat.  Kysymyksenä eivät ole siis oikeat kansallissosialistit tai fasistit, joiden arvioinnissa myös kannattaisi pidättäytyä tunteenomaisuudesta. 

Markku Juutinen  

*********************************** 

Pääotsikon mukainen artikkeli 

Vuoden 2019 vaalien alla 148 kansanedustajaa oli sitä mieltä, että NATO ei vahvistaisi Suomen turvallisuutta.  

Kolmen vuoden kuluttua vain 8 äänesti NATOon liittymistä vastaan. 

Voiko enää suurempaa esimerkkiä petturuudesta löytää. 

NATO on Yhdysvaltojen sotilaallinen nyrkki maailmalla sen lisäksi, että Yhdysvallat miehittää Saksaa ja Kosovoa sekä ylläpitää sotilastukikohtiaan yli 80 valtiossa. 

Mikä saa suomalaiset kansanedustajat luopumaan omasta harkintakyvystään ja heittämään Suomen Yhdysvaltojen hyökkäysvaunun alle? Mitä kansanedustajat saavat palkinnoksi? 

                                                       *** 

Vain viisi vuotta sitten 23.10.2017 kirjoitin blogin EU:n, Espanjan ja Kreikan militarismista. Totesin liittoutumattoman sosialistisen Jugoslavian suunnitelmallisen aseellisen tuhoamisen olleen vain alkupala USA:n ja Saksan ahneessa Balkanin infrastruktuurin haltuunotossa vuoteen 1999 mennessä. NATO-miehitys Bosniaan ja USA:n sotilastukikohdan rakentaminen Serbian alueelle Kosovon maakuntaan NATO-miehityksen aikana olivat sotilaallinen saavutus, johon tähdättiin. Vakuutuslaitokset, pankit, yritykset ja media tulivat haltuun otetuiksi vähitellen. 

Ahneuden johdettua myös Euroopan pankkikriisiin erityisesti Merkelin Saksa alkoi EU:n euroryhmässä organisoida omien ja Ranskan pankkien triljoona-velkoja äärimmäisellä vallankäytöllä, joka kohdistettiin Kreikkaan ja muihin pieniin EU-maihin. 

Euroopan komissio, Euroopan keskuspankki ja IMF miehittivät Kreikan valtionhallinnon omilla virkamiehillään. ”Troikka” lopetti Kreikan valtion TV-kanavan, jolloin vain kaupalliset kanavat jäivät jäljelle. Ne vuorostaan uutisoivat ”troikan” vallankäyttöön perustuvia ja Kreikan raha -eliittiä palvelevia uutisia. Vuoden 2015 valtiovarainministeri Yanis Varoufakis on nauhoittamiensa keskustelujen pohjalta julkaisemassaan kirjassa Adults in the Room; my battle with the European deep establishment, kuvannut EU:n hyytäviä vallankäytön mekanismeja. 

Propagandalla on vallankäytössä keskeinen osuus. Komission virkamiehet lähettivät tiedotusvälineille jo euroryhmän kokouksen aikana haluamansa tulkinnan kokouksesta. Kun tiedotusvälineiden edustajat haastattelivat Varoufakista kokouksen jälkeen, oli heillä jo valmis tulkinta asioiden ”oikeasta” laidasta. 

Huolimatta Kreikan kansan vaaleissa ilmaisemasta tahdosta pääministeri Tsipras pakotettiin/kiristettiin alistumaan ”troikan” tahtoon, mitä äänestyksessä oli vastustettu. 

Kreikassa vallitsi sotilasdiktatuuri 1967 -1974. Kuninkaan kotiaresti, pääministerin vangitseminen, 3000 kommunistin vangitseminen ja ulkonaliikkumiskiellot olivat vain eräitä oikeistodiktatuurin piirteitä. 

Kreikan oikeistoa tukeva eliitti tallettaa rahansa Sveitsissä, ei maksa veroja ja käyttää median avulla valtaa synnyttäen myös äärioikeistolle toimintamahdollisuuden, mikä ilmenee fyysisenä väkivaltana. Sotilaallisen vallan paine ja katujen väkivalta luo Kreikkaan demokratiaa uhkaavan ilmapiirin. EU tukee toimintatavoillaan kehitystä, jossa totuudella ei ole merkitystä. 

                                                       *** 

Kuulostaako tutulta? 

Yannis Varoufakiksen ollessa Kreikan valtiovarainministeri v. 2015 Suomen presidentti allekirjoitutti NATOn isäntämaasopimuksen demokraattisen päätöksenteon ulkopuolella. 

Sipilän hallitus vuorostaan 2015 – 2019 rakensi mediasensuurin, joka ulotettiin myös lapsiin. Suomen valtion turvallisuuskomitean huoltovarmuuskeskus rahoittaa Mediapooli-nimistä sensuuriyksikköä, jonka kontrolli käsittää TV-toiminnan, lehdistön ja kustannusalan. 

Suomeen kutsuttiin NATOn hybridikeskus yhdenmukaistamaan tiedonvälitystä siten, että se olisi NATO-myönteistä. 

Sotilasdiktatuuria ei tarvittu Suomeen. Vuosittain aina vain massiivisemmat sotaharjoitukset USA:n, NATO-maiden ja Ruotsin kanssa Venäjä-vastaisissa sotaharjoituksissa loivat Suomeen ilmapiirin, jossa vuosikymmenten ystävälliset suhteet yksipuolisesti murennettiin. Sotaharjoituksista Venäjää vastaan tuli luonnollisia. 

Yleisradiota ei myöskään tarvinnut lopettaa kuten Kreikassa. Mediapooli hoiti sen sisällön yhteensopivaksi USA:n, NATOn ja EU:n etujen kanssa. 

Toisin sanoen Suomeen pystytettiin Kreikkaan rakennetun EU- ”troikan” kontrollia vastaava sotilaallisen ja tiedotustoiminnan kontrollijärjestelmä, jonka tulokset nähtiin lopullisesti Suomen hakiessa NATO-jäsenyyttä vuonna 2022. 

                                                         *** 

Suomessa käytiin vaalit vuonna 2019. 148 eduskuntaan valituksi tullutta henkilöä ilmoitti vaalien alla katsovansa, että NATO ei lisäisi Suomen turvallisuutta. 

Vuonna 2022 samat henkilöt 8:aa lukuun ottamatta äänesti NATOon liittymisen puolesta. 

Sensuroidun median tarina on ollut se, että Venäjän hyökkäys Ukrainaan olisi aiheuttanut tuon mielipiteen muutoksen. 

                                                     *** 

Kansanedustajaksi ei tule valita henkilöä, joka ei välitä tosiasioista.  

Suomen median väitteistä huolimatta, sota Ukrainassa ei alkanut Venäjän väliintulosta vaan se alkoi USA:n ja eräiden EU-maiden tukemasta vallankaappauksesta v. 2014, jossa vaaleilla valittu presidentti ajettiin maanpakoon, puolueita lakkautettiin, venäjän kielen virallinen asema poistettiin ja maahan muodostettiin laiton hallitus. Siihen otettiin useita ulkomaalaisia ministereitä, valtiovarainministeriksi Yhdysvaltain kansalainen ja pääministeriksi Yhdysvaltojen valitsema henkilö. 

Laittomaksi muuttunut eduskunta julisti demokratiaa puolustaneita ja laillista presidenttiä kannattavien Donbassin alueiden asukkaita vastaan puhemies Turchinovin suulla ”terrorismin vastaisen sodan”.  

Tätä sotaa ja sen natsistisia lieveilmiöitä kidutuksineen, tuhopolttoineen ja siviilikohteiden pommituksineen oli kestänyt 8 vuotta, kunnes alueet julistivat itsensä itsenäisiksi helmikuussa 2022. 

Donbassin asukkaista 95% puhuu äidinkielenään venäjää, jonka käyttö on Ukrainassa lailla kiellettyä julkisella paikalla. Venäjänkielinen lehdistö on lakkautettu samoin TV-asemat. Puhelinyhteydestä Venäjälle paenneisiin sukulaisiin joutuu listalle, johon kuuluvat joutuvat kuulusteluihin, kidutetuiksi jopa murhatuiksi. Kouluissa ei saa olla venäjänkielistä opetusta. 

Odessan rannikkokaupungissa venäjänkielisiä asukkaita on 75%. 

                                                         *** 

Kahdeksan vuotta kestäneen terrorin aikana Donbassissa on kuollut 14 000 ihmistä, joista lapsia 400. 

Kolme miljoonaa asukasta on paennut Venäjälle sodan ensimmäisten 8 vuoden aikana.  

Venäjän aloitettua ”demilitarisaatio ja denatsifikaatio-operaation” reaktiona Kiovan helmikuussa 2022 aloittamalle massiiviselle operaatiolle Donbassin haltuunottamiseksi Ukrainasta on paennut toiset 3 miljoonaa asukasta Venäjälle. 

                                                           *** 

Yhdysvallat ja Ukraina ovat YK:n äänestyksessä ainoat natsismiin ja fasismiin myönteisesti suhtautuvat maat 

EU-maiden, erityisesti Saksan taloudellinen ja sotilaallinen riippuvuus USA:sta on johtanut siihen, että Saksa on sallinut USA:n määrittää sen ulko- ja talouspolitiikan myös natsismia muistuttavaksi Venäjä-vastaisuudeksi. Sen seurauksena koko EU on luopunut YK:n periaatteista ja laiminlöi Ukrainan sisällissodan rauhanomaisen YK:n hyväksymän Minskin – sopimukseen pohjautuvan menettelyn. Vastuu on erityisesti Merkelin Saksalla ja Macronin Ranskalla.  

Koska Saksalla ja Ranskalla ei ole kykyä tunnustaa omaa heikkouttaan, ne ovat pyrkineet etsimään syyllistä Venäjästä, jota USA ja NATO pitävät vihollisenaan. Saksan ja Ranskan hallitukset eivät voi myöntää, että Venäjä on pyrkinyt kaikin tavoin kaikkia tyydyttäviin ratkaisuihin kunnes sotilaallinen väliintulo on enää jäänyt jäljelle. Vain sen avulla voidaan saada keskeytettyä yhä natsistisempia menetelmiä käyttävän USA:n ja sen marionetin Zelenskyn terrori. 

                                                   *** 

Kuten edellä olevasta Kreikan esimerkistä voidaan päätellä, EU:ssa Saksa ja Ranska, vanhoina siirtomaavaltoina ovat ahneuksissaan kyvyttömiä ajamaan yhteistä etua EU:n sisällä mutta myös globaalisti.  

EU:n ja USA:n ulkopuoliset maat näkevät Yhdysvaltojen ja EU:n yhteispelin entistä vastenmielisempänä. Nuo ulkopuoliset maat ovat kokeneet siirtomaaisäntiensä epäluotettavuuden. Siten Venäjä saa heiltä ymmärrystä natsismin vastaiselle sodalleen, joka entistä selvemmin on USA:n ja EU:n yhteinen sota natsismin puolella koko muuta maailmaa vastaan. 

                                                     *** 

Suomen politiikasta ei ole löytynyt rehellistä Varoufakista. Sen sijaan presidentti, hallitus ja kansanedustajat ovat kilvan ryhmittyneet USA:n natsismia ja fasismia Ukrainassa tukevan sotapolitiikan ja aseteollisuuden puolelle. Millä lupauksilla takinkäännöt on saatu aikaan? Presidentin linja on ollut 1990-luvulta lähtien sama, joten hän on saanut 140 kansanedustajaa USA:n etuja palvelevan takkinsa alle. 

Pirkko Turpeinen-Saari 

4 kommenttia

 1. Amerikan absoluuttinen tekopyhyys pitäisi herättää jokaisen vähänkin asioista perillä olevan ihmisen sanoo:

  Ei ihmisen tarvitse olla mitenkään hirveen politiikkaan perehtynyt (oikeasta lähteistä eikä lännen propaganda lähteistä) ennen kuin tajuaa, että lännen narratiivi haisee maailman tapahtumista. Otetaan ensimmäisenä esimerkkinä roistovaltio Amerikan absoluuttinen tekopyhyys ihmisoikeuksien suhteen, mikä menee yksinkertaisesti näin – Amerikka, sen vasallit ja terroristivaltio Palestiinassa voi tehdä minkä tahansa rikoksen heitä ikinä huvittaa edistääkseen omia poliittisia päämääriään, mutta tälläiset valtiot jotka eivät ole osa sionistisen Amerikan johtamaa valta-alliansia, kuten esimerkiksi Kiina, Venäjä ja tietyt islamilaiset maat voidaan tuomita paljon pienemmistä rikoksista(joskus nämä ovat väärennettyjä ihmisoikeusrikkomuksia kuten Nayirah al-Ṣabaḥin todistus irakilaisten sotarikoksista).

  Hyvä artikkeli Amerikan absoluuttisesta tekopyhyydestä ihmisoikeuksien suhteen:

  https://www.salon.com/2022/03/24/the-myth-of-american-innocence-only-our-enemies-commit-war-crimes/

  Plusääni(10)Miinusääni(4)
  1. Ei Amerikka välitä tavallisesta ukrainalaisesta tai eurooppalaisesta, myöskään jopa omasta kansastaan pätkän vertaa. Ne vain välittää heidän oligarkian intressien palvelemisesta. Ei Amerikan juutalaisten dominoima oligarkia ole kenenkään ystävä, ei myöskään tavallisten amerikkalaisten, jotka se on saanut vararikkoon omalla toiminnallaan. Ihmettelen amerikkalaisten tukea omalle terroristi hallitukselleen, ja jos heillä olisi jotain patriotismia ja älykkyyttä he poistaisivat tämän demonisen juutalaisen parasiitin vaikutuksen omasta hallituksestansa joka ei ole aiheuttanut heille ja muulle maailmalle mitään positiivista. Minkälaista moraalista sokeutta se vaatia uskoa nämä käsittämättömät petolliset valheet mitä lännessä ihmisille kerrotaan?

   https://www.unz.com/lromanoff/americans-are-criminally-insane/

   Plusääni(10)Miinusääni(4)
 2. En pysty havaitsemaan mitään tosiasiallisia seikkoja, joiden perusteella minun tai oman kotimaani pitäisi katkaista välit Venäjään tai Putinin hallintoon ja aloittaa siihen suuntaan ilmeisen ikuisesti kestävä sotilaallinen uhittelu. Putin ei ole koskaan sanonut mitään pahaa tai epäystävällistä Suomesta. Viimeaikaiset lausunnotkin ovat olleet lähinnä pahoittelevia, eivät vihaa uhkuvia sinänsä, vaikka aihettakin olisi.

  Venäjä iskee ja varmistaa turvallisuuspoliittiset etunsa, jos se pakotetaan iskemään. Ukraina on tästä eräs esimerkki, joskaan sitä ei voi soveltaa suoraan Suomeen. Ukrainan merkitys Venäjälle on huomattavasti suurempi kuin Suomen. Ukraina oli Naton ja lännen tuella kasvattamassa huomattavaa sotilasvoimaa lähelle Venäjän ydintä. Venäjä on kiinnittänyt myös huomiota ukrainalaisten sotilas- tai puolisotilaallisten joukkojen fanaattisuuteen ja haluun terrorisoida kaikkea venäläistä myös Ukrainan itsensä alueella. Ukrainalaiset eivät pysty hillitsemään kostonhimoaan ja vihaansa kaikkea venäläistä kohtaan. Tämä voi olla oikeutettua, mutta yhtä kaikki johtaa kansan turmioon, kun uhitellaan isompaa voimaa vastaan. Syyllinen on myös länsi, joka on yllyttänyt ukrainalaisten kostonhimoa.

  Venäjän operaatiostaan käyttämä nimitys ’denatsifikaatio’ ei ole niinkään poliittinen, vaan psykologinen. Ukrainan sotavoimaa komentavassa poliittisessa koalitiossa, sen ajattelussa ja käyttäytymisessä on jotain sellaista sairasta fanatismia, joka jossain vaiheessa täytyy eliminoida. Termeillä natsismi tai fasismi viitataan, paitsi banderismin poliittiseen perintöön, myös fanatismiin, johon liittyy patologinen kiihkeä russofobia. Tätä ei ilmene pelkästään Ukrainassa, vaan pitkin Eurooppaa ja hyvin paljon myös Suomessa. Prosessin myötä on käynyt myös selväksi, ettei Suomen valtio eikä edes kansa ole kykenevä elämään rauhassa Venäjän kanssa, mikä on kuitenkin niiden olemassaolon perusedellytys. Itse en enää usko, että Suomea voi pelastaa valtiona enää mikään. Ehkä rippeet heimosta sentään säilyvät. Ratkaisu on Jumalan käsissä.

  Sivullisen tarkkailijan mielestä Ukraina olisi helposti voinut välttää sodan hillitsemällä käyttäytymistään. Ukraina olisi ollut valmis solmimaan rauhan kohtuullisila ehdoilla jo keväällä 2022, mutta länsivallat neuvoivat Zelenskyä olemaan sopimatta rauhaa ja luottamaan lännen apuun. Tarkkailijalle syntyy myös käsitys, että länsi ja Ukrainan poliitinen johto haluavat pitkittää sotaa kaikin mahdollisin keinoin ja ovat valmiita miehistöä kuluttavaan tykistösotaan sekä suuriin miehistötappiohin. Venäjän fyysisten voimien kuluttaminen on itsessään lännen suurstrateginen päämäärä sodassa, ei ukrainalaisten perheiden paras ja hyvinvointi. Siksi rauhan solmimista vältellään kaikin mahdollisin keinoin. Myös Venäjä on onnistuttu provosoitimaan ja jyrkentämään ehtojaan sekä kasvattamaan ruokahaluaan sodan pitkittyessä. Venäjä näyttäisi olevan halukas ottamaan Odessan, mikä olisi voitu välttää solmimalla aikainen rauha.

  Myös lännen pähkähullu pakotepolitiikka tähtää Venäjän voimavarojen heikentämiseen. Tämän vuoksi länsi on valmis laskemaan omien kansalaistensa elintasoa merkittävästi. Ihmiset myös pakotetaan ajattelemaan pahaa Venäjästä ja Putinin hallinnosta, vaikka näillä ei olisi itsellään huonoja kokemuksia niistä. Omaa ajattelua ja mielipiteenmuodostusta ei sallita eikä Venäjän näkökulmaa tarjoavia uutislähteitä saisi lainkaan seurata. Kansalaisen on suoritettava pakollinen aivoleikkaus itselleen, jotta voi moraalisesti ja älyllisesti laskeutua lännen johtajien tasolla. Elämme nurinkurisessa maailmassa, jossa hullut johtavat viisaita.

  Plusääni(13)Miinusääni(4)
 3. Suomi on muutenkin omituinen ”yhtälö”, eurostatin mukaan talouskasvussa toiseksi viimeinen, keskimääräistä velkaantuneempi, ylisuuri julkinen sektori (riittäisi noin 35 miljoonaiselle kansalle), heikko huoltosuhde, keskimääräistä korkeampi verotus…

  Mutta tästä kaikesta huolimatta maailman onnellisin kansa ja kaiketi kuuliaisin, sillä miksi ihmeessä kukaan haluaisi sotaa Venäjän kanssa, varsinkin kun sen perusteet ovat niin taloudellisesti kuin maantieteellisesti kaukana.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat