Kosovo-propaganda jatkuu Suomen mediassa

Pirkko Turpeinen-Saari tuo artikkelissaan, Kosovo-propaganda jatkuu Suomen mediassa, esille tärkeitä kantoja Suomen valheellisesta valtamediasta sekä itäblokin politiikasta. Magneettimedia ei kuitenkaan välttämättä ole täysin samaa mieltä kaikissa artikkelin väittämissä asioissa.

 

Esipuhe 

Turpeinen-Saari on esittänyt kirjoituksessaan tärkeänä kohtana muiden muassa sen, että syynä  Kosovon sotaan oli Yhdysvaltojen halu oman sotilastukikohtansa perustamiselle Balkanille. Näin menetellen Yhdysvaltojen tarkoituksena oli turvata paitsi öljynkuljetukset Kaspianmereltä Albaniaan sekä myös heroiini-kaupan Afganistanista Eurooppaan. Se, että Saksa puolestaan kiinnostui Jugoslavian jäännösvaltioiden infrastruktuurin haltuunsa ottamisella selittynee voimakkaasti sillä, että Saksa ei ole itsenäinen valtio, vaan erikoisesti Yhdysvaltojen kontrollissa oleva valtio. 

Saksan miehityksestä ja valvonnasta sovittiin jo Jaltan konferenssissa. Saksa alistettiin ennen muuta juutalaisvaikutteisen Yhdysvaltojen valvontaan.1 

Yhdysvaltojen entinen ulkoministeri juutalainen Henry Kissinger on esittänyt ylläolevan ytimekkäästi: ”Saksa on liian suuri Euroopalle, mutta liian pieni maailmalle.” 

Myös Kosovon sota, kuten muutkin Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten käymät sodat ja valtioterrorismi, ovat luonnollisesti seurausta juutalaiseliitin ja Israelin maailmanvalta pyrkimyksistä. Juutalaiseliitti hallitsee Yhdysvaltoja   ja Euroopan unionia2 juutalaisjärjestöjensä, lobbaustoiminnan2massamedian ja globaalin velkarahajärjestelmän  avulla. 

Juutalaiseliitin lakeija ja hännystelijä Martti Ahtisaari  on syyllistynyt rikoksiin ihmisyyttä vastaan myös Serbien vastaisissa toimissaan Kosovon sodassa.

Ahtisaari päätti perustaa 2000-luvun tienoilla yksityisen painostusjärjestön CMI:n, joka kunnostautui muun muassa valkoisen Etelä-Afrikan massamurhaamisessa ja Serbian terroripommituksista sekä Kosovon kansallisomaisuuden ryöstössä. Juutalainen keinottelija ja miljardööri George Soros oli ottanut Ahtisaareen yhteyttä heti Belgradin NATOn suorittamien massamurhien jälkeen. Juutalainen miljardööri oli haltioitunut siitä tehokkuudesta, jolla Ahtisaari pystyi järjestämään kansanmurhia, ja päätti rahoittaa Ahtisaaren järjestöä avokätisesti. 

Toimitus

Kosovolainen albaaninainen ohittamassa Jugoslavian puolustusvoimien vanhoja parakkeja 2014. Nato pommitti alueen maan tasalle 1999 taistellessaan serbejä vastaan.

Pirkko T-Saaren kirjoitus 

Presidentti Mauno Koivisto käännähtäisi haudassaan jos kuulisi minkälaista NATO-propagandaa Helsingin Sanomat edelleen kehtaa julkaista. 

Tänään 3.12. 2020 lehti julkaisi Pekka Hakalan artikkelin ”Lähettiläs uskoo sopuun Kosovossa” kuvaillen Miroslav Lajcakin, EU:n Länsi-Balkanin lähettilään mielipiteitä liittyen Serbian ja Kosovon suhteisiin. 

Helsingin Sanomat, erityisesti sen päätoimittaja on kunnostautunut NATO-propagandan julkaisemisessa lehdessään. 

Mauno Koivisto kirjoitti esipuheen Jarmo Laineen teokseen Toisenlainen totuus Kosovosta, jossa hän kirjoittaa kuinka hän vihasi NATOn serbivastaista propagandaa. 

Laineen teoksessa James Aho kuvaa, minkälainen propagandistinen mekanismi synnytettiin serbien demonisoimiseksi. Kuinka holokaustin uhrit, kansainvälisiä lakeja ja Jugoslavian perustuslakia noudattavat serbit muutettiin hyökkääjiksi ja leimattiin Hitlereiksi. Kuinka leimat kiinnitettiin. Minkälainen tuo mekanismi oli. 

[“leimattiin Hitlereiksi” todellisuudessa kyseisellä ilmaisulla voidaan kuvata Hollywoodin luomaa fiktiivistä Hitleriä]. MM:n toimituksen huomautus. 

Tämän päiväinen Helsingin Sanomien artikkeli on malliesimerkki tekstistä, josta puuttuvat perustavat tosiasiat. 

Osittain sattumasta johtuen minä, joka olen tutkinut luovuutta, henkistä kasvua ja inhimillisyyttä totuuden hahmottamisen pohjana, olen perehtynyt tieteellisesti tapahtumien kulkuun Balkanilla. 

Olen kirjoittanut kirjan ”Lahtari, Punikki ja Teurastaja; marsalkka Mannerheim, Kullervo Manner ja Ratko Mladic historian henkilöinä, Into 2016, 2018. Kirjamessujen johto ilmoitti kustantajalle, että tätä teosta ei saa esitellä kirjamessujen lavoilla. 

Viimeisintä teostani ”Lupa olla julma” kirjoittaessani sain tietää Jarmo Laineen teoksen olemassaolosta. Sitä ei ole Helsingin kirjastoissa. Sain sen kuitenkin aluksi kirjastosta Kouvolasta ja myöhemmin sain ostettua sen antikvariaatista. 

Minkä vuoksi tämä teos, jossa on presidentti Mauno Koiviston esipuhe, on kadonnut? Ainoa teos siihen asti, joka edes osittain kuvaa USA:n ja Saksan tarpeita palvelevaa Jugoslavian tuhoamista natsi-Saksan tyyliin demonisoimalla serbit, tekemällä heidät tappamisen ansaitseviksi ja laillistamalla heidän omaisuutensa konfiskoinnin kuten fasistisen Kroatian säätämät lait sallivat toisen maailmansodan aikana. Kaikki tämä tapahtui NATOn valvonnassa kauloja katkovien, presidentti Clintonin ja Osama bin Ladenin rahoittamien ja aseistamien jihadistien avulla. 

”Lupa olla julma”- teokselle ei myöskään löytynyt kustantajaa. Sen kustansi aviomieheni yritys, Viestintä M.Saari ja se ilmestyi kuukausi sitten 7.11.2020 BoD.n painosta. 

Helsingin Sanomien artikkeli kertaa kuinka ”täysimittainen sota alkoi 1998 kun Jugoslavian armeija eli käytännössä Serbian tankit vyöryivät Kosovon maanteille.” Tosiasiassa valtion armeija suoritti tehtäväänsä KLA:n terroristien ja bin Ladenin jihadistien tappaessa poliiseja ja aiheuttaessa turvattomuutta tavallisissa albaaneissa, jotka tulivat hyvin toimeen serbien kanssa. 

Suoralla toiminnalla albaanijohtajat olivat kieltäneet albaaniväestöä osallistumasta valtiollisiin vaaleihin, työskentelemästä valtion viroissa kuten kouluissa ja sairaaloissa. 

Tärkein syy sotaan oli se, että Yhdysvallat halusi oman sotilastukikohtansa Balkanille voidakseen turvata paitsi öljynkuljetukset Kaspianmereltä Albaniaan myös heroiini-kaupan Afganistanista Eurooppaan. Saksaa vuorostaan kiinnosti Jugoslavian jäännösvaltioiden infrastruktuurin haltuunotto. Pommitetut teollisuuslaitokset, pankit, vakuutusyhtiöt, media. 

Bosnian presidentti Izetbegovic oli värvännyt toisen maailmansodan aikana albaani-joukkoja ss-joukkoihin. Nyt hän rakensi muslimi-kalifaattia kirjoittamansa islamilaisen julistuksen mukaisesti, jossa serbit olisivat toisen luokan kansalaisia, jos ylipäätään saisivat pitää henkensä. 

Daytonin rauhansopimusta 1995 seurannut 40 000 miehen vahvuinen NATO-miehitys takasi Saudi-Arabian etujen toteutumisen Bosniassa. Maahan rakennettiin Saudi-rahalla 150 moskeijaa, joissa opetettiin wahabistista äärisuuntaa kun aikaisemmin Jugoslavian alueen muslimit olivat olleet asenteeltaan maltillisia. 

Sama tapahtui Kosovossa. Heti pommitusten jälkeen Yhdysvallat alkoi rakentaa tähän Serbian maakuntaan valtavaa sotilastukikohtaa Bondsteeliä. NATO-miehityksen alaisena ja YK:n pääsihteerin edustajan toimiessa alueen johtajana Kosovossa serbiasukkaita vainottiin  systemaattisesti kranaatti-iskuilla, talojen ja huoneistojen valtaamisilla sekä 150 kirkon ja luostarin tuhopoltoilla, albaanijoukkioiden tanssiessa läpi yön ympärillä. Tarkoituksena oli pelotella henkiin jääneet serbit muuttamaan muualle. 

Euroopan unionin EULEX seurasi katseella, mutta ei puuttunut alueella vallitsevaan laittomuuteen. 

Kosovon vapautusarmeijasta muodostettiin Kosovon poliisi, joka F.William Engdahlin teoksessaan ”The Lost Hegemon Whom the Gods Would Destroy” ilmaiseman mukaan oli sama kuin Al Capone olisi nimitetty Chicagon poliisimestariksi. 

Kirkkojen ja luostareiden sijaan kylät haltuunottaneet albaanit rakensivat Saudi-Arabian rahoittamana moskeijoita, joihin tuotiin ääri-islamia saarnaavat imaamit. 

NATOn laittomat Jugoslavian pommitukset olivat päättyneet 10.6. 1999 YK:n päätöslauselmaan 1244, jossa todettiin Kosovon olevan Serbian maakunta. 

Suomen presidentti Ahtisaari johti neuvotteluita, joiden tarkoituksena oli sopia Kosovon ja Serbian keskinäisistä suhteista. Läsnäolijoiden mukaan Ahtisaari tavoitteli pelkästään Kosovon itsenäisyyttä, ei sitä, miten Kosovon asema Serbian maakuntana voisi toteutua demokraattisesti eikä albaanien suoran toiminnan perusteella, jossa albaanit eivät hyväksyneet albaanien ja serbien tasa-arvoisia ihmisoikeuksia. 

USA:n sotilastukikohta oli jo rakennettu ja Serbia ei ollut myöntänyt siihen lupaa. Siten Ahtisaari tavoitteli päämäärää, joka oli YK:n päätöksen vastainen. 

Ahtisaari yritti saada YK:n muuttamaan päätöslauselmaansa ja hyväksymään Kosovon irrottautumisen Serbiasta ja itsenäistymisen. YK:n turvallisuusneuvoston pysyvien jäsenten ja vaihtuvien jäsenten enemmistö ei hyväksynyt Kosovon itsenäistymistä. 

Sen jälkeen Ahtisaaren suojeluksessa runsaat 109 väliaikaisen neuvoston jäsentä  päättivät julistaa Kosovon itsenäiseksi. ICJ totesi jälkeenpäin neuvoston jäsenten toimineen yksityishenkilöinä (sillä neuvoston jäseninä toimien he olisivat rikkoneet kansainvälisiä lakeja)Pääministerit ja presidentit olivat sotarikollisia ja albaani-mafian tunnettuja johtajia. Hashim Thaci, jota Helsingin Sanomat kutsuu ”presidentti ja sotasankariksi”, sai vihdoin syytteet sotarikoksista ja joutui eroamaan presidentin tehtävistä. ”Erittäin vastuullinen ja kypsä siirto” kuvailee haastateltava Lajcak. 

Todella kypsä. 

Euroopan neuvoston Kosovon johtajien rikoksia ja elinkauppaa tutkineen senaattori Dick Martyn raportti julkaistiin jo vuonna 2011. Siinä osoitettiin Kosovon johtajien olevan väkivaltaisen Albanian Drenica-mafiaryhmän johtajia. Heitä ei ole kuitenkaan saatu syytteeseen ennen kuin vasta tänä vuonna kun Kosovon oikeuslaitoksen sotarikoksia tutkiva istuin on perustettu Haagiin Kosovo Specialists Chamberin nimellä yhdysvaltalaisella syyttäjällä varustettuna. 

Kymmeniä mahdollisia todistajia on jo tapettu. Dick Marty on kuvannut turhautumistaan sanomalla, että valtioiden johtajat puhuvat ihmisoikeuksista sunnuntaina ja rikkovat niitä maanantaina. Hän ei usko, että Kosovon mafia-johtajia saadaan tuomittua. Heillä on niin monia valtioiden johtajia suojelijoinaan. 

Helsingin Sanomien mukaan lähettiläs uskoo sopuun. Mihin sopuun? 

Mistä Serbian ja Kosovon pitäisi sopia. YK:n päätöslauselma siitä, että Kosovo on Serbian maakunta on voimassa. 

Onko todella niin, että Helsingin Sanomat on siirtynyt selittämään NATOn toimet kansainvälistä oikeutta ja YK:n päätöksiä korkeampina. Yhdysvaltojen mielivaltainen sotilastukikohtien sirottelu itsenäisten valtioiden alueelle väkivaltaa käyttäen olisi siis hyväksyttävää.  

Sen perusteella Helsingin Sanomat myötäilee Yhdysvaltojen ulkoministeriön Bratislavan kokouksessa v. 2000 julistamaa kansainvälisestä oikeudesta luopumista, mikäli se estää Yhdysvaltojen tavoitteiden toteutumisen. 

Yhdysvallat ja osin Saksa, Iso-Britannia ja Ranska ovat käyttänyt Afganistanin, Tsetsenian, Bosnian ja Kosovon jälkeen jihadisteja jalkaväkenään myös Libyassa, Syyriassa Kaukasuksella ja viime aikoina myös Kiinan lähialueilla. 

Sotilaallinen mielivalta ei ole vain USA:n toimintamalli ahneuden tyydyttämiseksi, Eurooppa on siinä täysillä mukana. 

Siitä ei vain saa kirjoittaa eikä puhua. Suomi on pieni kielialue. Jättämällä kääntämättä merkittävät kansainvälisen todellisuuden hahmottamista palvelevat tieteelliset kirjat suomalaisten kirjojen piilottamisen lisäksi, hyväuskoista Suomen kansaa on mahdollista johtaa harhaan. 

Suomen ulkoministeri väittää Suomen jakavan Yhdysvaltojen julmat arvot. Kaikki eivät kuitenkaan tee sitä. 

Pirkko Turpeinen-Saari 

Alkuperäinen artikkeli: Kosovo-propaganda jatkuu Suomen mediassa; Saatavina: https://www.turpeinen-saari.net/blogi/2020/12/03/36124 

Magneettimedia esipuheen lähteet 

http://islam-radio.net/islam/english/index_uspolitics.htm

http://islam-radio.net/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm

http://islam-radio.net/islam/english/index_finance.htm

Islam Radio: http://islam-radio.net/ 

https://www.verkkouutiset.fi/ahtisaaren-hammastyttava-tarina-soros-auttoi-suomea-jo-1939-40955/#3e95a47b

 1. Jorma O. Tiainen (1987). Vuosisatamme Kronikka, s. 633. Jyväskylä: Gummerus 
 1. JohnMearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Luettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby 

7 kommenttia

 1. Niin, harva ymmärtää että sellaista valtiosa kuin Saksa (Bundes republic) ei ole olemassa. Saksa on yhä 2+4 sopimuksella miehitetty maa-alue. Ja että Saksa valtiona ratifioidaan aikaisintaan vuonna 2099.

  Uuden mantereen asukkailla on kaikilla unelmana päästä viettämään eläkepäiviä vanhalle manereelle. Ja näin se onnituu. Vuoristot ja järvet ovat hotelleineen niiden käytettävissä.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. KOSOVO KUULUU SERBIALLE
  Muistellaanpa vain Jugoslavian pommituksia, jotka olivat tyylipuhdas juutalaisoperaatio. KLA (Kosovo Liberation Army) ei ollut albaanien, vaan CIA:n ja Mossadin luoma ja rahoittama järjestö, jolla juutalaiset lietsoivat selkkausta Balkanilla. Jugoslavia ei ollut juutalaisen vapaamuurarijärjestön ohjauksessa niin kuin lähes kaikki valtiot Irakia, Irania, Libyaa, Syyriaa, Sudania ja Pohjois-Koreaa lukuunottamatta. Jugoslaviaa pommitettiin yksitoista viikkoa. Monet USA:n lentäjistä olivat israelilaisia, joilla oli myös USA:n kansalaisuus ja jotka pääsivät näin harjoittelemaan pommitusta. Mitään kansainvälistä oikeutusta Jugoslavian pommituksille ei ollut. USA:n yleistä mielipidettä muokattiin serbivihamieliseksi systemaattisilla valheilla. Juutalaisen Richard Holbrooken tehtävä oli johtaa albaanien ja serbien neuvottelut umpikujaan, jotta NATO voisi hyökätä. Koko sota oli pelkkää terroria, jolloin pientä Jugoslaviaa vastassa oli maailman mahtavin sotakoneisto NATO, joka sekin on juutalaisten tiukassa valvonnassa. Operaation johtaja, kenraali Wesley Clark oli myös juutalainen. Sodan tuloksen tiedätte. Se oli yksi esimerkki USA:n terroristisesta ulkopolitiikasta, jota juutalaiset johtavat. Juutalainen tiedotusmafia osoitti voimansa mustamaalatessaan serbejä valheillaan. Kosovo on esimerkki juutalaisen maailmanvallan onnistuneista juonista. USA:n pommituksia vastusti Suomessa mm. presidentti Mauno Koivisto. Muuten suomalaisille syötettiin ja edelleen syötetään juutalaisten johtamaa valhetta Jugoslavian pommituksista. Juutalaiset hallitsevat USA:ta, jonka ulkopolitiikka on siksi perkeleen ulkopolitiikkaa. Milloin ihmiskunta vapautuu juutalaisuuden ikeestä? Tänään saamme kärsiä juutalaisen perkeleen Bill Gates suunnitelmasta myrkyttää rokotteilla koko maailman väestö. Milloin juutalaisten johtama USA aloittaa sodan Kiinan kommunistista puoluetta vastaan? Merkit viittaavat siihen. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://worlddoctorsalliance.com/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Suomalaisia vaivaa geopoliittinen likinäköisyys, jossa havaitaan Venäjän uhka, mutta ei ymmärretä voimasuhteita maapallon tasolla. Venäjä harvalukuisine liittolaisineen ja pienine talouksineen on vain pikkutekijä maailman geopolitiikassa. Kannattaa vertailla esim. Venäjän ja USA:n sotilasbudjetteja sekä sotilastukikohtien määrää ja levinneisyyttä toisiinsa. Sotilaallista pelotetta ydinaseineen se on tosin onnistunut Neuvostoliiton ajoilta itselleen perimään.

  Neuvostoliiton romahdettua USA:n neokonservatiivit laativat suunnitelman nimeltä Project for the New American Century, jonka mukaan USA tulisi suvereenisti hallitsemaan 21. vuosisataa. Taustalla ovat myös sionistien intressit, koska heillä on vahva ote USA:n ulkopolitiikasta. Suunnitelman mukaan maapallolla olisi vain yksi todellinen voimatekijä, jonka tahtoa pitäisi noudattaa kaikessa. Tämä olisi yksinapainen maailma. Suomessa Helsingin Sanomat, Kokoomus ja RKP ym. NATO-haukat nielivät neokonservatiivien syötin ja lähtivät tähän projektiin mukaan. Ilmiön on voinut Suomessa havaita tiedottamisen yksipuolistumisena. Suomen tiedotusvälineistä on elimellisesti kytketty osaksi lännen sotapropagandaa. Ilmiö alkoi jo 1990-luvulla, jolloin valittiin hävittäjiksi Hornetit ja tihulainen Martti Ahtisaari alkoi toimia anti-kristillisen NATOn puhemiehenä Jugoslavian hajoamissodissa esittäen Suomen kansalle puolueetonta rauhanneuvottelijaa.

  Suomi siirrettiin pois puolueettomasta asemasta ja ujutettiin länsiblokkiin ja se sai roolin toimia osana lännen vihaaman Venäjän saartorengasta. Taustalla voi nähdä sionistien ja slaavilaisen ortodoksikristityn maailman ikiaikaisen konfliktin. Sionistit ovat suunnanneet rajusti aggressiota erityisesti orientaalista kristillisyyttä vastaan ja ovat onnistuneet masinoimaan siihen sekä radikaaleja muslimijärjestöjä että lännen kirkkokuntia, jotka on taivuteltu sionismille alamaisiksi. Idän kirkoissa vallitsee suhteessa juutalaisiin korvausteologia, jossa juutalaiset nähdään käännytettävinä pakanoina. Ne eivät lännen kirkkokuntien tapaan palvo juutalaisia, joskin jättävät ne rauhaan, jos niistä ei ole ongelmia. Tämä tinkimättömyys aiheuttaa sionisteissa katkeran ja tehokkaan vihan alkuperäistä kristillisyyttä kohtaan. 1990-luvulta lähtien Suomikin on masinoitu tähän vainokampanjaan mukaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. ”Siitä ei vain saa kirjoittaa eikä puhua. Suomi on pieni kielialue. Jättämällä kääntämättä merkittävät kansainvälisen todellisuuden hahmottamista palvelevat tieteelliset kirjat suomalaisten kirjojen piilottamisen lisäksi, hyväuskoista Suomen kansaa on mahdollista johtaa harhaan.
  Suomen ulkoministeri väittää Suomen jakavan Yhdysvaltojen julmat arvot. Kaikki eivät kuitenkaan tee sitä. ”
  Kun viimeksi kävin täällä niin luin Gilad Atzmonin haastattelu artikkelin. Nyt sitä ei näy. Minne se on kadonnut? Senkin pitäisi olla täällä kun halutaan estää kansalaisten harhaanjohtamista.
  Vastavalkea kirjoittaa
  ””Moderni liberalismi on itsenäisen ajattelun absoluuttinen vihollinen”, Dugin kirjoittaa. Kaikki mikä ei sovi yhteen liberaalin dogman kanssa julistetaan fasismiksi ja toisinajattelusta rangaistaan ankarasti; tällaiset ihmiset bännätään – ja heidät poistetaan sosiaalisen median alustoilta…. Globalistisessa maailmassa on vain yksi oikea tulkinta, liberaali tulkinta. Kaikki muu on fasismia, joka täytyy tuhota. Me elämme jo liberalismin globaalissa ojennustyöleirissä – keskitysleirissä, jota valvovat liberaalien gestapojoukot.”
  https://vastavalkea.fi/2020/12/15/aleksandr-dugin-infosota-ja-vaientamisen-kulttuuri/

  Onko nyt niin että Magneettimediakin on tämän liberalismin globaalisessa ojennustyöierissä kun haastattelu artikkeli on poistettu? vai mikä on syynä poistoon?

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
   1. Hyvä jos voidaan. Kaikki sionistien tyranniaa kritisoivat artikkelit ovat tärkeitä kun maailmaa yritetään pelastaa hukkumasta vereen ja rahan valtaan.
    Tietenkin sionistimafia yrittää vaikeuttaa M-median toimintaa kuten kaikkea muutakin mikä pyrkii paljastamaan heidän likaisia puuhiaan. Atzmon on siksi heidän tulilinjallaan.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. Propaganda Kiinan suhteen jatkuu myös tehokkaana
  Miksi meillä on vain kielteinen kuva Kiinasta joka ei vastaa todellisuutta?
  Alla muutama ote FR:n artikkelista (huono kone käännös) joka puhuu aivan eri kieltä
  China and America: Scoping Out the Megacepts
  FRED REED • FEBRUARY 7, 2020
  Ensinnäkin Kiinalla on ylivoimainen poliittinen järjestelmä. Mikä tärkeintä, se ei ole demokratia. Amerikkalainen ajatus on, että demokratia on hyvä ja mitä enemmän demokratiaa, sen parempi. Valitettavasti totuus on, että enemmän demokratiaa tarkoittaa huonompia tuloksia. Hallinnon asettaminen tyhjäpäisten käsiin, jotka ovat kaikkein suurimpia luokkia, johtaa väistämättä katastrofiin.

  Lisäksi demokratia on itseään syventävä paha: ts. se pyrkii pahenemaan ajan myötä. Ne, jotka hyötyvät kauhistuttavan tietämättömän enemmistön äänistä, vaativat vielä pimeämmän valintaa, kuten esimerkiksi ne, jotka ovat liian hämmentyneitä, jotta heillä olisi henkilöllisyys, tuskin lukutaitoiset, kuusitoista vuotta kestäneet murrosikäiset ja tunnustetut rikolliset (erillään niistä vielä havaitsemattomista) hallituksessa. Tämän sanotaan olevan ”osallistuvaa”, ja se siinä on vikana. Ymmärtämätön tyytyväinen tukee toistaan. Alas ja alaspäin menemme, kunnes todennäköisesti palopostit ja kulkukissat saavat äänestää. Miksi tämä on hyvä?

  Ne, jotka ylistävät isänmaallisuutta, mutta eivät välttämättä osaa sanoa sitä, sanovat, emme ainakaan ole kauhea autoritaarinen maa, kuten Kiina. Amerikkalaiset imetään syntymästä alkaen ajatuksesta, että autoritaarisuus on huono, ja he sekoittavat nopeasti autoritaristit diktaattoreihin, joiden sanotaan olevan samanlaisia ​​kuin Hitler.

  Kiina ei kuitenkaan ole diktatuuri. Se on teknokraattien autoritaarinen oligarkia. Tällä on etuja. Esimerkiksi autoritaarinen hallitus voi asettaa älykkäät ja pätevät vastuullisiin tehtäviin.
  … Vaalit, väistämättömät demokratioissa, ovat kauhea idea. Vaalit ovat hölmöjen kilpailukykyinen houkutteleminen omia agendojaan ajavien taakse. Demokratia on siten mekanismi väärinkäyttäjien edistämiseksi. Se toimii. Amerikassa on nyt kaikkein hämmästyttävin, tehoton ja kiusallinen hallitus.
  … konsensus antaa kiinalaisten kuitenkin tehdä nopeasti asioita, joita he pitävät tärkeinä. Huomaa, että koronaviruksen puhkeamisen jälkeen Kiina oli sekvensoinut genomin ja verkkoyhteydessä kuukaudessa.
  … Mene Kiinan kaupunkiin, kuten Chongqingiin, jossa äskettäin vierailin. Löydät siistin, hyvin hoidetun kaupungin, käytännössä ilman rikollisuutta tai poliisin läsnäoloa, vilkkaita ravintolapiirejä ja yökerhoja. Ihmiset ovat ylpeitä tästä ja ylpeitä Kiinasta.
  … Ulkosuhteissa Kiinalla näyttää jälleen olevan viisautta. Amerikan lähestymistapa maailmaan on sotilaallinen ja pakottava, jota valvoo laaja ja kannattava aseteollisuus kylmän sodan mentaliteetilla. Kiinan (ja suurimman osan maailmasta) näkymät ovat kaupallisia.
  … Joten, veljet ja sisaret, Amerikan valinnat näennäisesti ovat aloittaa maailmansota (Bannonin, Pompeon ja Boltonin suosimana) tai sotilaallinen budjetti nostamaan Amerikka jälleen suureksi (ei mahdollisuutta), tai tehdä Amerikasta erittäin tärkeä keskikokoinen maa, joka voi rauhassa keskittää huomionsa transsukupuolisiin kylpyhuoneisiin.
  ——
  … To begin, China has a superior political system. Most importantly, it is not a democracy. An American conceit is that democracy is good and more democracy, better. Unfortunately, the truth is that more democracy means worse results. Placing governance in the hands of the empty-headed, dimwitted, and inattentive, these being the most numerous classes, inevitably leads to disaster.
  Further, democracy is a self-deepening evil: That is, it tends to worsen with time. Those who profit by the votes of the appallingly ignorant majority urge the enfranchisement of the yet dimmer, as for example those too feckless to have identification, the barely literate, pubescents of sixteen years, and acknowledged felons (as distinct from those felons as yet undetected in government). This is said chirpily to be “Inclusive,” and is, which is what is wrong with it. The dumber welcome the yet dumber. Down and downer we go until, in all likelihood, fire hydrants and stray cats have the vote. Why is this good?

  Those who laud patriotism without necessarily being able to spell it say, well, at least we are not a horrid authoritarian country like China. Americans are suckled from birth on the notion that authoritarianism is bad, and quickly conflate authoritarians with dictators, who are then said to be just like Hitler.

  But China is not a dictatorship. It is an authoritarian oligarchy of technocrats. This has advantages. For example, an authoritarian government can put the intelligent and qualified in positions of responsibility.
  … Elections, inevitable in democracies, are a terrible idea. An election is a competitive shooing of fools in directions profitable to those doing the shooing. Democracy is thus a mechanism for the promotion of rogues and rascals. It works. America now has a most wonderfully ineffectual and embarrassing government.
  … However, consensus allows the Chinese to do rapidly things they think important. Note that following the outbreak of the Coronavirus, China had the genome sequenced and online for the world in a month.
  … Go to a Chinese city such as Chongqing, which I recently visited. You will find it clean, well run, with virtually no crime or police presence, lively restaurant districts and nightclubs. People are proud of this and proud of China.
  … In foreign relations, China again seems to have the edge in wisdom. America’s approach to the world is military and coercive, controlled by a vast and profitable arms industry with a Cold War mentality. China’s outlooks (and that of most of the world) is commercial.
  … So, brothers and sisters, America’s choices seemingly are to start a world war (favored by Bannon, Pompeo, and Bolton), or gut the military budget to make America great again (not a chance), or have America become a resonably important middle-sized country that can, in peace and tranquility, focus its its attention on transgender bathrooms.
  https://www.unz.com/freed/china-and-america-scoping-out-the-megacepts/

  The China/America Series
  Beijing is clearly bent on Making China Great Again–as why should it not? Meanwhile America focuses more on transgender bathrooms and whether Bruce Jenner is a girl than on its endless and draining wars. China sends its brightest to the world’s best technical school while America makes its universities into playpens for the mildly retarded. The country crumbles but spends drunkenly of defective fighter planes it doesn’t need in the first place.
  This won’t work a whole lot longer.
  https://www.unz.com/freed/yesterdays-country/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat