Kreikka kielsi kommunismin uhrien muistelun

Isänmaallisen Kultainen Aamunkoitto –puolueen kasvattaessa suosiotaan Kreikan hallitus joutuu turvautumaan yhä epätoivoisempiin temppuihin tukahduttaakseen kansalaisten ilmaisunvapauden.

Vuonna 1944 kreikkalaiset kommunistiterroristit hyökkäsivät Meligalasin kylään, jossa he murhasivat asukkaat ja survoivat näiden ruumiit kaivoon. Murhattujen sukulaiset surevat ”Meligalasin teurastusta” joka vuosi kerääntymällä kaivolle ja sytyttämällä kynttilöitä edesmenneiden rakkaidensa muistolle.

Kansallismielisiä vihaava Kreikan pääministeri Antónis Samarás päätti kuitenkin tänä vuonna kieltää perinteen. Valtamedia uutisoi siitä, että Kultaisen Aamunkoiton kaltaisten ryhmien osallistuminen muistotilaisuuteen kiellettiin. Tiedotusvälineet eivät kuitenkaan kertoneet lukijoilleen sitä, että myös tavallisilta kyläläisiltä estettiin pääsy kaivolle! Edes iäkkäät naiset eivät saaneet sytyttää kynttilää sukulaistensa muistolle, sillä se olisi ollut Kreikan hallituksen mukaan ”poliittisesti epäkorrektia”.

Kreikan ”demokraatit” ja ”liberaalit” ovat yrittäneet jo 1970-luvulta lähtien lakaista koko joukkomurhan maton alle. Sen sijaan, että kreikkalaisille kerrottaisiin vasemmiston ”tasa-arvon” nimissä suorittamista veriteoista, hukutetaan kansalaiset sionistien tarinoihin ”holokaustista” ja ”fasismista”. Näin hallitus ja media ovat pyrkineet kitkemään isänmaallisuuden kreikkalaisista kokonaan. On tärkeä muistaa, että radikaaleja ratkaisuja pelkäävät oikeistopopulistiset ja konservatiiviset puolueet ovat tehneet paljon yhteistyötä kommunistien kanssa.

Kreikassa kansalaisten sananvapautta on kavennettu kovalla kädellä viime aikoina, koska maan hallitusta painostavat kansainväliset juutalaisjärjestöt ovat vihaisia Kultaisen Aamunkoiton menestyksestä. Aiemmin tässä kuussa ilmoitettiin, että Kreikassa hyväksytään tästä lähtien vain virallinen versio juutalaisten ”holokaustista” toisessa maailmansodassa. Toisinajattelijoiden perään lähetetään poliisi. Ilmiö on tuttu monista Euroopan maista. Saksassa asianajaja Horst Mahler istuu 12 vuoden vankeustuomiota, koska hän kyseenalaisti valtamedian kertomuksen ”holokaustista”.

Ronald Lauder.
Ronald Lauder.

Kreikan laki kieltää myös holokaustin ”vähättelyn”, mikä monitulkintaisuutensa vuoksi antaa syyttäjälle täysin vapaat kädet. Lakiuudistuksen myötä kansallismielisten ryhmien rahoitusta myös vaikeutetaan. Juutalainen Haaretz-lehti myöntää, että lain takana ovat kansainvälinen sekä Kreikan juutalaisyhteisö.

2013 maailman juutalaisyhteisö painosti Kreikan viranomaisia pidättämään Kultaisen Aamunkoiton demokraattisesti asemaansa valittuja poliitikkoja mielivaltaisin perustein. Vain viisi päivää sen jälkeen, kun World Jewish Congressin johtaja Ronald S. Lauder vaati toimia puoluetta vastaan, Kreikan poliisi iski lukuisten Kultaisen Aamunkoiton jäsenten koteihin.

XA Ameriki

2 kommenttia

 1. Juutalaisen Maailmankongressin pitkäaikainen puheenjohtaja Nahum Goldmann kirjoitti 1978 kirjassaan Juutalainen Paradoksi ”Yksi päätavoitteista Juutalaisella Maailmankongressilla on edustaa jokaista juutalaista yhteisöä, riippumatta siitä, missä se sijaitsee, joka ei ole kyllin vahva toimimaan itse. Tästä syystä ovat useimmat interventiomme salaisia. Jos esim. latinalaisamerikkalaisessa maassa esiintyy antisemitismin aalto, sikäläiset juutalaiset pyytävät nopeaa puuttumistamme asiaan. Me käännymme sitten USA:n ulkoministeriön puoleen ja myös ao. maan Washingtonissa tai Pariisissa. Kukaan, eivät amerikkalaiset eivätkä ao. maan väki, ei halua, että puuttumisemme tulee julkiseksi – kysehän on nimellisesti itsenäisistä maista.”

  Eli siis Nachum Goldmann toteaa sangen avoimesti, että monikaan maa tai oikeastaan mikään maa ei ole oikeasti riippumaton, vaan juutalaisten paikallinen tai maailmanlaajuinen organisaatio sanoo aina viimeisen sanan. Valtioiden johtoi koostuu heidän häntyreistään eli vapaamuurariesta ja muista orjista, jotka tottelevat puolue-eliittiä ym. Jo kv. suhteet vaativat alistumista esim. USA.n tahtoon (tai juutalaisen Venäjän). Tämä on kuitenkin juutalaisten tahto. Poliittiset johtajat tietävät, että heidän on salattava kaikki. Kansa ei halua niellä tai ei tuolloinhalunnut missään niellä sitä, että ei ollakaan yhtään itsenäisiä ja juutalisia palvellaan. Mutta poliitikoille ei oikeasti ollut väliä, koska hehän ovat vain ja ainoastaan juutalaisten palvelijoita. Mutta juutalaisetkaan eivät vielä tuolloin halunneet näyttää valtaansa. Tänäänhän ei taida enää olla kovin salaista tämä kaikki. Suomessakin juutalaisjohtajat vaativat jo julkisesti Magneettimediaa tuomiolle. Tosin hekin varmasti saavat taustatukea. No onhan se aloite kai tullut ennenkin juutalaislta. Kuitenkin kaikki näyttäisivät nykyisin alistuneen siihen ainakin länsimaissa, että Israel ja juutalaiset määräävät. Mielenkiintoista, että tuolloinkin noin julkisesti hehkutettiin omaa täydellistä valta-asemaa. Nyt ovat kuitenkin kulissit kaatumassa ja juutalaiset ovat koko ajan näkyvämpiä.

  Liberaalit ja kommunistit ja vasemmisto edustavat kaikki juutalaisuutta ja ovat aina edustaneet. Kommunismin uhreja ei saa muistella, koska kansakuntien tuhoprosessi vaatii nyt kaiken pahan projisoimista nationalismiin, joka useimmiten on ihna syytön.

  Aika alaston kuva Eurostoliitosta, jonka kulissit ovat kaatumassa ja josta on tulossa JWO:n alkusolu eli suuri gulagi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Toivottavasti tämä kreikkalaisten ja eurooppalaisten vainoaminen kostautuu mahdollisimman nopeasti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat