Kuinka kolme hakaristiä sai valtion johdon, median ja vasemmiston paniikkiin?

Suomen kansallissosialistien järjestämässä itsenäisyyspäivän Kohti vapautta! –marssilla viritettiin kolme hakaristilippua liehumaan. Tästä johtuen poliittinen poliisin (PolPo) provosoituneena riisti mainitut liput rauhallisilta marssijoilta. Suomessa ei ole kansallissosialistien mielenosoitukset ja marssimiset kiellettyjä. Tällöin looginen oikeuskäytäntö on, että he saavat myös esittää tunnuksiaan julkisesti. Suomen laki ei hakaristilippuja kiellä. Kansallissosialismia voidaan hyvin soveltaa uuden kehittyvän valtiomallin rakentamiseen, ja suurin hirviö kansallisosialismista löytyy sionistien elokuvateollisuudesta sekä muusta viihdemaailman kuonasta.

Luonnollisesti tämä PolPon toiminta on teatterimaista ylilyöntiä, jotta maanpetturi-vallanpitäjät kannattajineen saavat hurskastella ja kylpeä farisealaisessa erinomaisuudessaan, muka maansa selkärankana sekä turvana.

Olimmepa kansallissosialismista mitä mieltä tahansa, varmaa on, että kansallissosialistinen, tai muu vastarintaliikehdintä myös suomalaisessa yhteiskunnassa syntyy poliittisen johdon, virkakoneiston ja näitä tukevan valtamedian epäoikeudenmukaisesta, riistävästä ja itsenäisyyttä syövyttävästä toiminnasta kotimaataan ja sen kansalaisia kohtaan.

On muistettava, että yhteiskunnallinen liike on kollektiivinen toimija, joka tavoittelee yhteiskunnallista muutosta. Siten epäoikeudenmukaisuus ja sorto synnyttävät vastareaktion, jolloin vastakkainasettelu on valmis.

Magneettimedian toimitus

 

Kuinka kolme hakaristiä sai valtion johdon, median ja vasemmiston paniikkiin?

Maamme ei ole vuoden 1995 jälkeen ollut enää itsenäinen kansallisvaltio, mutta virallinen Suomi juhlii merkkipäiväänsä vuodesta toiseen entistä mahtipontisemmin ja näyttävämmin. Komeilla Potemkinin kulisseilla maamme johto haluaa uskotella tuulipukukansalle, että isänmaa on edelleen suomalaisten etua ajavien komennossa. Kylmä tosiasia kuitenkin on, että Suomi on Eurooopan Unionista mukavia virkoja saaneiden pyrkyrimäisten ämmien ja pojannulkkien vietävissä. Kaikki mitä Suomi nykyään tekee perustuu Brysselin valtakabinettien mielistelyyn.

Silloin kuin maassamme oli vielä ripaus kansallista itsenäisyyttä, itsenäisyyspäivän juhlintaan kuului vasemmiston vandalismiksi ryöstäytyneet protestit, joista osa tunnettiin ”kuokkavierasjuhlina”. Koska kansakunnan idea on viime vuosikymmenenä mädätetty lähes täysin, ei  vasemmistollakaan ole enää syytä protestoida omaksi koettua vaaleanpunaista Isosiskovaltiota vastaan. Aivan samoin kuin vasemmistolainen globalismin vastainen liikehdintä 2000-luvun alussa kuihtui vaivihkaa pois, myös eliitin vastainen kuokkavierasmellakointi loppui ja kääntyi kansallismielistä työväenluokkaa vastaan. Tämä taas on seurausta siitä, että globalistit eri puolueissa ovat vesittäneet vanhan kansallisvaltion projektin ja lahjoneet vasemmistomassat 2000-luvun globaalikommunismilla, johon kuuluuvat laiskistavat tulonsiirrot ja avoimet rajat kansakunnan etnisen perustan tuhoamiseksi.

Vuodesta 2014 lähtien vasemmiston katuosasto onkin suunnannut vihansa ja väkivaltansa poliittisen eliitin sijasta työväenluokkaisia kansallismielisiä vastaan. Hallitsevalla hegemonialla ei ole luonnollisestikaan ollut mitään tätä vastaan ja valtamedia onkin suhtautunut kirjoituksissaan erittäin myötämielisesti järjestelmän hyödyllisiksi idiooteiksi osoittautuneisiin vasemmistolaisiin.

Lisää tuulta vasemmiston purjeisiin toi tieto, että osa ensimmäistä kertaa järjestetyn 612-marssin ideoijista ja järjestymiehistä kuului kansallissosialismia kannattavaan Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen (PVL). Vaikka 612-soihtukulkue ei omissa julkilausumissaan sano sitoutuneensa mihinkään poliittiseen liikkeeseen ja ideologiaan, löysi vasemmisto ja liberaalioikeisto eräiden osallistujien ideologiasta oivan tekosyyn kauhistella ”äärioikeiston nousua”. Todellinen riemu räyhävasemmistossa nousi vuonna 2016, jolloin PVL järjesti oman Kohti vapautta! -marssinsa Helsingin keskustassa. Kerrankin vastassa olivat oikeat natsit, joiden avulla voi kiillottaa moraalista kilpeään ja ulkoistaa ”metafyysinen yhteiskunnallinen pahuus” muutamaan sataan mielenosoittajaan.

Tänä vuonna PVL:n mielenosoituksen lähtötilanne oli poikkeuksellinen, sillä Turun Hovioikeus kielsi järjestön loppukesästä. Valitusprosessi Korkeimpaan oikeuteen on vielä kesken, jonka vuoksi rekisteröimätön järjestö voi edelleen kokoontua tunnustensa alla. Hämmennystä herätti se, että nyt marssirivistön kärjessä eivät olleetkaan järjestön Tyr-liput, vaan kolme hakaristilippua ja pelkistä vihreistä lipuista muodostettu lippulinna.

Jo pelkän hakaristilipun esille ottaminen sai viranomaiset, poliitikot ja median laskemaan alleen, osan tosin onnesta, koska kerrankin voidaan osoittaa ihanteellisen ”demoninen” syntipukki, jonka kontolle saadaan härskisti vaikka nykysysteemin oma epäonnistuminen rotumuukalaisten ”kotouttamisessa”. Salamurhattu amerikkalainen kansallissosialistijohtaja George Lincoln Rockwell kirjoittaa pamfletissaan In hoc signo vinces (1960) osuvasti hakaristin kauhistuttavasta psykologisesta vaikutuksesta niihin, jotka pyrkivät edistämään valkoisten tuhoa assimilaatiolla:

Heille kyse ei ole vain tuon kuvion linjoista, vaan armottomasta alistumisesta kauhealle vaaralle, pikaoikeudelle ja hirvittävälle kostolle, jonka heidän huono omatuntonsa kertoo olevan heille täysin ansaittu. Aivan samoin kuin takaa-ajettu murhaaja näkee mielessään kuvan sähkötuolista.

Totta kai EU:n edessä matelevat maamme nynnypoliitikot ehtivät heti tuoreeltaan kommentoida kyseistä myrskyä vesilasissa. Järkyttyneisyyttään tviiteissään korostaneet jeesustelijat kuten Petteri Orpo, Juha Sipilä  Antti Rinne ja Jan Vapaavuori kuvittelivat saavansa kansalaisilta samanmielisiä kommentteja, mutta yli 90-prosenttia vastaajista oli selvästi ärsyyntyneitä irtopisteitä repivistä natsihysteerikoista.

Suurin osa kommentoijista haukkui nämä moraaliposeerajat kansanvihollisiksi, joiden puheet ”oikeasta isänmaallisuudesta” ovat läpinäkyvää historian uudelleen kirjoittamista. Poliitikkojen ja median älyllisesti laiska höpinä siitä, että sotaveteraanit eivät taistelleet siksi, että maassa voisi kantaa hakaristilippua ei ole muuta kuin historiapoliittista hyväksikäyttöä. Kansallissosialismin mustavalkoisen tuomitsemisen kääntöpuolena on nykyhegemonian ääneen  lausumaton kuvitelma, jonka mukaan  veteraanit taistelivatkin siksi, että punamädättäjät saisivat liehuttaa degeneraattien sateenkaarilippua vaikka lastentarhoissa; tai että sodat käytiin ”demokratian” eikä isänmaan puolesta ja maa voidaan avata EU-hallinnon alaisuudessa ulkoeurooppalaisille maahantunkeutujille.

Poliitikot, hallitseva valemedia ja Kallion punahipsterit eivät taida ymmärtää, että huomattava joukko suomalaisista muistaa edelleen, että kansallissosialistinen Saksa oli Suomen puolella sodassa kommunistista Neuvostoliittoa vastaan. Vaikka historiaa kirjoitetettaisiin miten uudestaan ”demokraattisten arvojen” ja EU:n puolustamiseksi, tosiasiasiaksi jää, että lento-osasto Kuhmley pelasti Suomen kesällä 1944 kommunistimaahantunkeutujien lopulliselta invaasiolta.

Jo tämän perusteella  rationaalisuudellaan leuhkivien toimittajien taikauskoiset puheet kansallissosialismin absoluuttisesta pahuudesta voi jättää sentimentaalisten koulutyttösten päiväkirjatunnustuksiksi. Taikauskoon perustuvan ”metafyysisen pahuuden” ulkoistamisen pahimman rimanalituksen teki Ilta-Sanomien toimittaja Tuomas Manninen kommenttikirjoituksellaan Peto sai hetken olla irti. Kirjoituksen tunteelliset maalailut eivät vaikuta lainkaan analyyttisen ammattitoimittajan tasapainoiselta tekstiltä, vaan 15-vuotiaan lukiolaistytön hysteeriseltä vuodatukselta tämän luettua Anne Frankensteinin kauhusatukirjan: ”Aurinkoinen itsenäisyyspäivä oli hetkessä suistunut talvi-illan pehmeästä hämärästä 1930-luvun pimeyteen ja 1940-luvun alun keskitysleirien hyytävään kauhuun.”

Nämä manniset ovat joko autuaan tietämättömiä, älyllisesti velttoja tai sitten pahantahtoisia valehtelijoita, koska eivät jaksa tuhlata ajatustakaan sille, miksi kansallissosialismi nousee vuonna 2018. Sille on syy, eikä se johdu jostain selittämättömästä pahuuden ilmaantumisesta, vaan hallitsevan nomenklatuuran harjoittamasta itsetuhoisesta politiikasta ja roskakulttuurista, joka synnyttää väistämättä vastareaktion.

Joka tapauksessa noin nelisensataa marssijaa sai kulkea rauhassa Pitkänsillan yli kohti punahipsterien Kalliota kunnes poliisit tekivät rynnäkön. Olisi mielenkiintoista tietää millä komentoketjulla poliisi teki päätöksen repiä väkivalloin lailliset liput ja pidättää niiden kantajat. Luultavasti mielenosoitusvapautta rikkova päätös tehtiin EU:ta nuoleskelevien poliisijohtaja Seppo Kolehmaisen ja sisäministeri Kai Mykkäsen siunauksella.

Ylen hengästyttävässä ripuloinnissa Hakaristiliput liehuivat ja ne poistettiin, poliisi aloittaa tutkinnan epäillystä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan – Yle seurasi itsenäisyyspäivän tapahtumia hetki hetkeltä ylikomisario Juha Hakola Helsingin poliisista kertoo Ylelle, että:

Poliisi päätyi takavarikoimaan uusnatsien hallussa olleet hakaristiliput, koska niiden pelättiin provosoivan jo ennestään kiristynyttä ilmapiiriä. Hakolan mukaan poliisi aikoo arvioida myös, että syyllistyttiinkö hakaristilippujen heiluttelussa johonkin rikokseen.

Jo se, että viranomaisilla ja medialla on röyhkeyttä edes toivoa ääneen rangaistusta symbolista, jonka käyttämistä ei ole erikseen kielletty, kertoo syvään juurtuneesta stalinistisesta mielivallasta EU-Suomessa. Josef Stalinin linjahan tunnetaan hänen tokaisustaan: ”Kun syyllinen tiedetään, niin rikos kyllä keksitään”.

Oikeudettomalla rynnäköllään ja lippujen riistolla poliisiviranomaiset halusivat varjella jälkistalinismin lemussa viihtyvien Kallion punahipisterin herkkiä tunteita. Sirppiä ja vasaraa ja punatähteä lipuissaan heiluttaneet fillarikommunistit eivät viranomaisten mielestä tietenkään provosoi koskaan ketään, sillä eihän Stalinin, Maon ja Pol Potin tasa-arvon hengessä tehdyistä massamurhista ole lupa saada samanalaista moralistista raivokohtausta kuin väitetyistä Hitlerin teoista.

YouTubesta löytyvien striimien perusteella kaikkein aggressiivisin osapuoli mielenosoituksessa oli Kallion katujen reunuksilla naama punaisina riekkuneet vastamielensoittajat: uuskommunistit, punikkipunkkarit, setaveteraanit ja hipsterit. Saattaa olla, että jos hakaristliput olisivat liehuneet vielä Hakaniemen torille asti, räyhääminen olisi jäänyt alaleuan loksahtamiselta vähäisemmäksi.

Ilman svastika-lippujakin marssi läpi Kallion oli punaviherkuplassaan eläville kokopäivämoralisteille nöyryytys, jonka he muistavat koko ikänsä. Toki he yrittivät purkaa harmistustaan projisoimalla oman loisivan elämäntapansa kansallissosialisteihin huutamalla heille, että menkää töihin, vaikka Supon erikoistutkija myöntää, että PVL:n tyypillinen jäsen on keskiluokkainen, perheellinen, työssäkäyvä mies. Siis täysin toisenlaisia kuin Kallion vasemmistolaisessa alamaailmassa viihtyvät huutelijat. Striimeissä näkyy myös melskaavia Seta-aktivisteja, jotka leimasivat marssijat Putinin käskyläisiksi. Kansalaiskeskustelija Iiro Nordling torppaa tällaiset Brysselin homoprostituuttien horinat heti alkuunsa tuoreessa blogitekstissään:

On selvää, ettei Venäjä voi koskaan nostaa ryhmiä, jotka tuovat hakaristiliput marsseille. Samaan aikaan typerykset informaatiosodan nimissä esittävät, että Venäjän käsi ohjaa protestihenkeä Suomessa. Yhdysvallat on ollut epäyhtenäinen kansa ja siellä on määritelty itseä vihollisten kautta. Niin tehdään EU:ssakin nyt. Hollantilaset saattavat huudella Venäjän suuntaan mitä haluavat. Pitäköön päänsä kiinni. Näytöt sotimisesta ovat sellaista luokkaa, että haastakoot riitaa Saksan kanssa mielummin.

Politiikkaan kuuluu aina vahva vastakkainasettelu, jonka vuoksi on syytä ihmetellä, missä vaiheessa länsimaista on tullut sellaisia vauvanpaskayhteiskuntia, joissa jonkun ryhmän – jonka omatkaan jauhot eivät ole puhtaita – mahdollinen mielenpahoitus estää erimielisten käyttämästä omia tunnuksiaan? Monet kansalaiskeskustelijat ovat sanoneet tapauksen uutisointia arvioidessaan, että Suomessa ei ole vapaata poliittista kilpailua puhumattakaan sananvapaudesta. Kiihkeimmin sensuuria vaativat – yllätys yllätys – suvaitsevaisina esiintyvät ”liberaalit” punavihreät Kalliossa.

Tunnettu lakimies, tohtori Kari Uoti, ärsyyntyi valtamedian hysteerisesta ja aseneteellisesta yhden totuuden uutisoinnista siinä määrin, että kirjoitti Twitterissä, että jos kerran natseilla on oikeus marssia, niin millä oikeudella poliisi repii liput, oli niissä mikä symboli tahansa. Toisessa uudelleentviittauksessaan hän kysyy ihmeissään sitä, että ”jos lakikirjasta ei löydy perustetta poliisin toiminnalle, natsien väite poliittisesta poliisista, joka on lain yläpuolella tulee todeksi.” MOT.

 

Edellä lainattu Iiro Nordling kirjoittaa viisaasti siitä, kuinka lyhytnäköisen tyhmästi poliittinen johtomme ja sitä painostava kulttuurikommunistien joukkio toimii kun se haluaa kieltää poliittiset liikkeet, joissa puolustetaan etnistä itsesäilytystä:

Kansannousut pitäisi tukahduttaa alkuunsa ja sen jälkeen antaa myönnytyksiä ja poistaa syyt kansannousulle. Isänmaallisuudesta eikä edes kansallissosialismista pitäisi missään nimessä tehdä rikollista. Tätä ei tajuttu ajoissa ja seuraamukset tulevat olemaan vakavia. Tyhmyydestä sakotetaan. Maamme turvallisuustilanteen surkeaan jamaan ajaneet pelkurit ovat irrationaalisesti lähteneet kasvavaa painetta vastaan vyöryttämään. Voimat jos loppuu kesken pallo pyörähtää takaisin. Niin näyttää käyvän. 

Yle Watch

 

Alkuperäinen artikkeli: https://ylewatch.blogspot.com/2018/12/kuinka-kolme-hakaristia-saa-valtion.html?fbclid=IwAR1e9gK2O-WU2rbZoa-7Vep5QCG4wvo6FJmkZKA-C6CM_UXziwuyaDgbaiM

27 kommenttia

 1. Kuka antoi työtään tekeville poliiseille määräyksen poistaa liput? Luultavasti poliisin johto. Tekikö poliisin johto tämän päätöksen itse, vai käskyttikö joku poliisin johtoa? Sisäministeri?
  Selvittäkääpä tämä!

  Plusääni(39)Miinusääni(0)
 2. Kun tiedämme – valtamedian totuuden vääristäminä – Saksan kansallissosialistien tarinan niin tänään ei ole viisasta panna hakaristiä liehumaan sillä se on leimattu fasismilla. Valtaosa Kolmannen valtakunnan asioista on valtamedian propagandan toimesta vääristelty ja otettu palvelemaan nwo-fasistien omaa asiaa.
  Nytkin tämä hakaristin liehuttaminen kääntyi liehuttajia vastaan kun valtaeliitti piti siitä huolen. Siksi minusta kannattaisi ottaa käyttöön joku muu symboli hakaristin sijaan. Se voisi paremmin ajaa liikkeen tärkeää asiaa.

  ”juutalaisten alttius syyllistyä rikollisuuteen on selvästi korkeampi verrattuna ei-juutalaisiin, kun tutkitaan talousrikoksia”. Näitä ovat esimerkiksi petos, vilpillinen konkurssi sekä kavallus. Näin toteaa v1971 juutalaistaustainen kriminologi A. Menachem Berkeleyn yliopistosta julkaisemassa artikkelissa ”Criminality Among Jews: An Overview”.
  — Miksei myös nykyinen ihmiskuntaa kurjistava rahan hallinta olisi tällainen rikos?
  Tietoa Rotschildien pankkimafiasta jota myös kansallissosialismi yritti myöhemmin kaataa:
  Sota pankkijärjestelmän tulevaisuudesta
  Vielä 1900-luvun alussa Euroopassa käytiin kaksi suursotaa finanssijärjestelmän tulevaisuudesta. Juutalaiset pankkiirit ratkaisivat ensimmäisen maailmansodan Britannian hyväksi, kun britit olivat luvanneet luopua Palestiinasta.
  Lisäksi saksalaisen poliitikko Friedrich Naumannin ja englantilaisen ekonomisti Herbert Foxwellin mukaan ensimmäinen maailmansota oli taistelu kahden täysin erilaisen rahoitusjärjestelmän välillä. Vastakkain olivat Rothschildeissä kiteytynyt itsekeskeinen anglo-hollantilainen keinottelukapitalismi sekä Saksassa syntynyt yhteisöllinen teollisuuspankkitoiminta.
  Uudessa saksalaisjärjestelmässä pankki ei ollutkaan enää parasiitti vaan yritysten yhteistyökumppani niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Koronkiskonnassa ei näet ole kyse vain rahan hinnasta (eli korosta) vaan myös siitä, että rahanlainaajat rikastuvat yleensä joutumatta itse ottamaan merkittäviä riskejä. Tämä erottaa finanssitoiminnan todellista arvoa luovista yrittäjyyden muodoista.
  Saksassa teollisuus oli kehittynyt huimaa vauhtia, sillä pankit, valtio ja yritykset tekivät tiivistä yhteistyötä. Valtio varmisti, että lupaavat yhtiöt saisivat tarpeeksi pitkäkestoisia lainoja saavuttaakseen täyden potentiaalinsa.
  Anglo-hollantilaisen koronkiskonnan ja saksalaisen teollisuuspankkitoiminnan erotti toisistaan myös se, kuinka rahoitus järjestettiin.
  Englannissa pankit myönsivät yrityksille lainoja fyysisiä vakuuksia vastaan ja vain, mikäli tuotot olivat varmoja ja nopeita. Konkurssitilanteessa lainanantajat saivat omansa takaisin ennen osakkeenomistajia. Toisin sanoen anglo-hollantilainen pankkitoiminta täytti koronkiskonnan klassisen tunnusmerkistön: pankit rikastuivat luomalla uutta rahaa tyhjästä ja joutumatta ottamaan itse riskejä.
  Saksalainen teollisuus kehittyi hurjaa vauhtia englantilaiseen verrattuna, sillä Saksassa rahoitus järjestettiin täysin toisella tavalla.
  Pankit eivät rahoittaneetkaan yrityksiä lainoilla vaan ostamalla niiden osakkeita. Pankkiirit kuuluivat yritysten hallituksiin, osallistuivat toiminnan suunnitteluun, investoivat merkittävän osan voitoista tutkimus- ja kehitystyöhön sekä – mikä tärkeintä – kantoivat muiden osakkeenomistajien tavoin liiketoiminnan riskit.
  Foxwell pelkäsikin, että brittiläinen teollisuus tulisi kokemaan verisen tappion kansainvälisillä markkinoilla, koska paikallisten pankkiirien huikeasta omaisuudesta huolimatta reaalitalouden kehittämiseen ei ollut saatavilla tarpeeksi rahaa.
  Saksan tappion myötä maan teollisuuspankkitoiminta korvattiin brittityylisellä yksityisellä keskuspankilla, joka ajoi vain pörssikeinottelulla rikastuneen sisäpiirin etua. Tämä johti pian Weimarin tasavallan pahamaineiseen hyperinflaatioon.
  Koronkiskojien etujen ajamiseksi ja Saksan alistamiseksi perustettiin Kansainvälinen järjestelypankki BIS. Se on ”keskuspankkien keskuspankki”. BIS:n synnyn myötä yhä useampaan maahan perustettiin brittityylinen keskuspankki.
  ”Maailmassa ei ole toista kansaa, joka valittaisi yhtä kovaan ääneen kohtalostaan [kuin juutalaiset]. Ei ole toista kansaa, joka jatkuvasti puhuisi kärsimyksestään, nöyryyttämisestään ja marttyyriasemastaan. Onkin kummallista, että sama ryhmä hallitsee Eurooppaa. Pörssin kautta he vaikuttavat suoraan Euroopan valtioiden politiikkaan, kulttuuriin ja arvomaailmaan.”
  – Fjodor Dostojevski
  Pankkiirisuvun perustaja Mayer Amschel Rothschild on tunnettu lauseestaan: ”Antakaa minulle oikeus painaa rahaa ja hallita pankkeja, niin en välitä siitä, kuka säätää lait.” Hän ei sallinut sukuunsa lainkaan ei-juutalaisia. Rothschildit aloittivat pankkitoiminnan Ranskan suuren vallankumouksen sekoittamassa Euroopassa.
  Sombartin mukaan Rothschildien valta kasvoi 50 vuodessa niin suureksi, ettei monissa maissa enää päässyt valtiovarainministeriksi, mikäli ei ollut luonut hyviä suhteita juutalaissukuun. ”Euroopassa oli vain yksi voima – Rothschild.”

  ”Antakaa minulle oikeus painaa rahaa ja hallita pankkeja, niin en välitä siitä, kuka säätää lait.”
  Muuta ratkaisua ei ole kuin oma raha ja pankki, se mitä mm. IPU ajaa. Kummallista on kun se ei kiinnosta kansaa (eliitti tietenkin on velkaorjuuden takana) velkaorjuutta enemmän.
  Kun tutustumme juutalaisten, rahanlainauksen ja koronkiskonnan historiaan, huomaamme, että eurooppalaiset poliitikot, tutkijat ja mielipidevaikuttajat ovat tunnustaneet pankkien ja yhteiskunnan välisen ristiriidan olemassaolon jo tuhansien vuosien ajan. Mikä mielenkiintoisinta, usein ristiriita on kärjistynyt taisteluksi alkuperäisväestön ja finanssialan juutalaisten välillä.
  Rikkain 1 % omistaa jo pian enemmän kuin koko muu ihmiskunta. On täysin oikeutettua, että suomalaiset, eurooppalaiset ja kaikki moderneissa rahatalousjärjestelmissä elävät kysyvät, keille raha ja valta tällä hetkellä keskittyvät. Mikäli tutkimus paljastaa etnisiä rintamalinjoja, miksei niistä saisi puhua?
  Kuten todettua, nykyaikainen valtioiden velkaorjuuttaminen alkoi, kun hollanninjuutalaiset maahanmuuttajat perustivat Englannin keskuspankin 1694. Keskuspankin ideana oli kieltää valtiota rahoittamasta itse julkisia kuluja. Kun valtio päätti tehdä investoinnin, joutui se ottamaan korollisen velan yksityiseltä keskuspankilta. Paisuva korkotaakka ja rahoitusriippuvaisuus alistivat hallituksen pankkisektorin palvelijoiksi.
  Sama järjestelmä levisi pian muihinkin länsimaihin. Nyt myös Suomessa hallitus leikkaa hyvinvoinnista, korottaa veroja, myy kansallisomaisuutta ja tuhoaa puolustusvoimia vain siksi, että valtiovarainministeriö ei saa rahoittaa julkisia menoja itse luomallaan rahalla.
  Pörssin synty ja Rothschildien nousu
  ”Maailmassa ei ole toista kansaa, joka valittaisi yhtä kovaan ääneen kohtalostaan [kuin juutalaiset]. Ei ole toista kansaa, joka jatkuvasti puhuisi kärsimyksestään, nöyryyttämisestään ja marttyyriasemastaan. Onkin kummallista, että sama ryhmä hallitsee Eurooppaa. Pörssin kautta he vaikuttavat suoraan Euroopan valtioiden politiikkaan, kulttuuriin ja arvomaailmaan.”
  – Fjodor Dostojevski
  Pankkiirisuvun perustaja Mayer Amschel Rothschild on tunnettu lauseestaan: ”Antakaa minulle oikeus painaa rahaa ja hallita pankkeja, niin en välitä siitä, kuka säätää lait.” Hän ei sallinut sukuunsa lainkaan ei-juutalaisia. Rothschildit aloittivat pankkitoiminnan Ranskan suuren vallankumouksen sekoittamassa Euroopassa.
  Sombartin mukaan Rothschildien valta kasvoi 50 vuodessa niin suureksi, ettei monissa maissa enää päässyt valtiovarainministeriksi, mikäli ei ollut luonut hyviä suhteita juutalaissukuun. ”Euroopassa oli vain yksi voima – Rothschild.”

  Hitler became a problem for the KM when he broke free and begin acting in the interests of the German people and the free people of the world, and developed his own banking system free of the Rothschilds.
  Hitler introduced a financial system that was free of usury and beneficial to the working class. This mandated the utter destruction of Germany and the German people, because the Rothschilds and the Khazarians could never allow an economic system that did not depend upon usury to exist.
  We see the same thing today with the Khazarian war against Islam, because Islam forbids usury. That is why Israel is so vocal and aggressive about destroying the Islamic people of the world.
  Hitleristä tuli ongelma KM: lle kun hän irtaantui siitä ja alkoi toimia Saksan kansan etujen mukaan ja hän loi oman pankkijärjestelmän jota Rothschildit ja KM eivät voineet hyväksyä kun se ei perustunut hyvähsikäyttöön. Hitler esitteli rahoitusjärjestelmää, joka oli vapaa koronkiskonnasta ja hyödytti työväenluokkaa.
  Me näemme saman tänään KM:n islamin vastaisessa sodassa, koska islam kieltää koronkiskonnan. Siksi Israel on niin vahvasti aggressiivinen maailman islamilaisista ihmisistä.
  The Rothschild KM was able to use their self mis-labelled, so-called “holocaust” to serve as a mind-kontrol trigger to thwart and resist any criticism of their Zionist ways.
  The truth of the matter was that the Rothschild KM set up the Nazi work camps to make huge profits for their corporations that ran their work camps and supplied their Nazi war machine.
  …The Rothschild KM decides to Mind-kontrol the American masses to make it much easier to manipulate them into approving their illegal, Unconstitutional unprovoked, undeclared, unwinnable, perpetual wars needed to make huge profits and gain more world power:
  The Rothschild KM decided to gain complete control over all public education by setting up the Department of Education and creating globalist and socialist curriculums based on political correctness, diversity and “perversion is normal” teachings.
  …The Rothschild KM Chieftains decide that it is time to use America to complete their final take-down and occupation of the Whole World by instituting a major False-Flag attack inside America to blame on the Islamics whom they want America to wrongly attack on their behalf:
  So the KM Chieftains use their top Israeli-American “Israeli-first” dual citizens living in America (aka, the PNACers and top NeoCon Cutouts) to plan a major nuclear attack on America on 9-11-01.
  Bibi Netanyahu, the operational head of the KM, deployed the Mossad and these Dual Citizens to set up and institute this attack on America which was to be blamed by the CMMM on Muslims.
  …Soon mainstream America will know that Bibi Netanyahu and his Likudist Party deployed the attack on America on 9-11-01 on behalf of the Rothschild KM:
  They made a serious tactical error, because now the truth about their role in the 9-11-01 attack on America is being published on the worldwide Internet, the world’s new Gutenberg Press. What the Rothschild KM did not understand was the power of the Internet and how truth-nuggets published and broadcast on it resonate with the people of the world and spread like wildfire, at the speed of light. Truth is being diffused to the masses everywhere.
  …We now know that the Khazarian Mafia (KM) is waging a secret war against America and Americans by the use of False-flag Gladio-style terrorism, and via the illegal and Unconstitutional Federal Reserve System, the IRS, the FBI, FEMA, Homeland Security and the TSA. We know for certain that the KM was responsible for deploying an inside-job, Gladio-style False-flag attack on America on 9-11-01, as well as the Murrah Building Bombing on April 19, 1995.
  https://jtremaine.wordpress.com/tag/babylonian-money-magic/
  https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  Plusääni(16)Miinusääni(2)
  1. Oy Vey! Jewish Elites Reacts To CNN Survey on Anti-Semitism in Europe
   By now, I’m guessing most readers have no doubt heard about the recent CNN survey conducted in Europe regarding “anti-Semitism” and “Holocaust awareness,” which has the organized Jewish community frantically kvetching.

   Apparently, a troubling number of Europeans recognize the reality of Jewish power and influence in society, mass media, finance, and government, i.e., they hold “anti-Semitic” views. Because understanding basic facts about Jews is fundamentally “anti-Semitic,” according to the organized Jewish community and the Jewish dominated mass media.
   … And just what are those “lessons and conclusions” we can draw from the official “Holocaust” narrative endlessly promoted by the organized Jewish community, Hollywood, academia, and our own government institutions and politicians?

   — “Nazis” i.e., racially conscious White people, are evil;

   — “racism” and “anti-Semitism” are unacceptable and those espousing those ideas must be ostracized and punished;

   — formerly White Western Christian nations must be flooded with an unending stream of non-White Third World migrants with the ultimate goal of displacing and disenfranchising the traditional ethnic stock that founded, built and developed Western civilization;

   — Jews must never be criticized, and their power and influence in society must never be honestly investigated or discussed

   I could go on, but I think most readers get the point.

   https://russia-insider.com/en/oy-vey-jewish-elites-reacts-cnn-survey-anti-semitism-europe/ri25564

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Itse suosisin hakaristiä. Se ei ole kielletty laissamme. Ei kannata antaa periksi mielestäni. Ja vaikka se olisi kielletty, niin käyttäisin sitä siltä. Kyllä nämä ”päättäjämme” juutalaisen yliherran käskystä kieltävät meiltä vielä kaiken. Annammeko siis joka kerta vain periksi ja siirrymme uusiin symboleihin, jotka taas nekin pian kielletään vuorostaan?

   Veikkaan että viimeistään 2020 kielletään Suomen lipun käyttö, sillä siinä on risti ja meillä on pian miljoona muslimiloista Afganistanista, Iranista ja Turkista elätettävinämme. Ihme ettei juutalainen ole kieltänyt ristiä aiemmin. Ehkä se positiivisesti muistuttaa heitä Kristuksen murhaamisesta?

   Plusääni(16)Miinusääni(0)
   1. Niinpä, jos haluaa lippua heilutella niin heilutelkoot. Kyllä täällä saa kaikenmaailman saatanan cccp liputkin heilua ja Stalinin naamatkin näkyä.

    Kari Uoti ansaitsee kunnioituksen kommenteistaan.

    ”Ehkä se positiivisesti muistuttaa heitä Kristuksen murhaamisesta?”

    Ehkä se on heille vainhyödyksi että edelleen on ihmisiä jotka nostavat 2000 vuotta sitten eläneen juutalaisen jalustalle

    Plusääni(2)Miinusääni(2)
     1. Jeesus kuului Juudean heimoon, joten hän oli juutalainen. Galilea on maantieteellinen sijainti, ei etninen tunnus. En yhdistäisi nykyisiä valejuutalaisia muinaiseen Juudean heimoon, joka synnytti maailmaan Jeesuksen lisäksi Daavidin ja Jesajan kaltaisia suurmiehiä. Kuten Raamattu kertoo, maailmassa on ihmisiä, jotka väittävät olevansa juutalaisia, mutta valehtelevat. Tietänemme keitä he ovat. Jeesuksen aikaan merkittävä osa juutalaisista oli tavallista väkeä – siksi Jeesusta niin moni Juudeassa asuva seurasikin. Ongelmana oli pikemminkin pienehkö farisealaisten lahko, joka samalla muodosti Juudean eliitin ja edusti maallista valtaa. Farisealaiset olivat todennäköisesti enimmäkseen aitoja langenneita juutalaisia, mutta kanaanilainen vaikutus, etenkin edomiittien sellainen, myös todennäköisesti esitti suurta osaa kyseisen lahkon synnyssä. Juutalaiset, eli Juudean heimoon kuuluvat, eivät kuitenkaan olleet suinkaan kategorisesti korruptoituneita tuohon aikaan. Vasta myöhemmin itseään juutalaisiksi kutsuvat muodostivat selvästi ongelmallisen kollektiivin, mutta he eivät aitoja juutalaisia olleetkaan.

      Plusääni(5)Miinusääni(2)
     2. Hyvä näkökohta. Juutalaisuus usein määritellään juutalalsen uskonnon mukaan eli ne jotka sitä uskontoa tunnustavat ovat juutalaisia.
      Ja Jeesushan ei tunnustanut vaan loi uuden uskonnon, kristinuskon Paavalin avustuksella joka myös hylkäsi juutalaisuuden ja kääntyi fariseuksia vastaan.
      Näistä asioista mielenkiintoista tietoa löytyy juutalaiset juuret omaavasta Eric Zuessen kirjasta Christ’s Ventriloquists, The Event that Created Christianity

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     3. Tämä ristiinnaulitsemis juttu on jatkumoa sille Heprealaiselle tarinalle jota sortajat ovat käyttäneet vuosituhansia kansojen alistamiseen, vaikka eivät sen ohjeet näytä velvoittavan itseänsä näitä päällepäsmäreitä.

      Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Kusta ja paskaa ja juutalaista ylivaltaa!! Ymmärrättekö että melkein kaikki mailman päättäjät ovat satanisteja ja vapaamuurarius on lusiferin palvontaa ja tahtovat kurjuutta kaikkialle! Ihmetyttää niin vitusti kaikki vaihtoehto medioiden kommentti palstat, ihan niinkuin kaikki sattuisi ihan itsestään ja kukaan korkeempi taho ei haluaisi tätä ympäri mailmaa 🙂 Naurettavaa paskaa!!! Kaikki paska tehdään tasan tarkoituksella, mutta ihminen joka ei ymmärrä sionismia ja muurareita ja heidän ajatusmailmaansa ei ikinä tule ymmärtämään miksi kaikki mitä mailmassa tapahtuu on tarkasti suunniteltua ja koordinoituja!! usassa jopa presidentitkin päätetään vuosi kymmenia etukäteen kuka näyttelijä seuraavaksi näyttelee osansa!!

  Gematria effect youtube!!! Numerologia ja symboliikka on näille hulluille todella tärkeää! Ja sillähän ei ole väliä mitä te asiasta mieltä olette, kun meidän kaikkien johtajat todellakin pitävät näitä noituus/satanisti asioista suuressa arvossaan!!

  https://www.youtube.com/watch?v=x9tibnK4-h0

  jopa angry birdskin on satanismiin lähtenyt mukaan rahan toivossa kun esittää kuuluvansa ”tiimiin”!! Alla video:

  https://www.bitchute.com/video/KmYbttz9539X/

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Jep, huvittavaa on miten suurin osa punaniskoista ja muista pelleistä uskoo myös esim. ”markkinoiden” olevan jokin autonominen entiteetti, jota juutalainen ei muka ohjaisi. Analyytikot ja merkonomit sitten osaavat selitellä noita juttuja — jotka ovat oikeasti ihan 1+1-osastoa vaikeaselkoisuudeltaan DE FACTO. Harmi ettei useampi näe kusetuksen taakse: pörssi, rahalaitos ja kaikki vastaava ovat vain erittäin simppeliä kusetusta. Eduskuntamme sitten allekirjoittaa mitä tahansa, eikä dokumentteja edes käännetä suomeksi. Sitten Petturi Kyrpä, Caj-Göran ”Alex” Butts, Jyrki $CATainen ynnä liuta muita nippanappa kutosen oppilaita lyö nimimerkkiä trattaan ja — hupsheijaa! — suomalainen maksaa työllään juutalaisen eliitin elättämisen valtionlainan korkomenojen muodossa. EU on pelkkä laillistettu rahanpesuoperaatio (”jälkimarkkinat”, ”kriisimaiden apupaketit” jne.), siinä missä EKP on pelkkä juutalainen laillistettu rahanväärennöslaitos.

   ”On väärin kysyä, miten holokausti oli teknisesti mahdollista toteuttaa. Holokausti oli teknisesti mahdollinen, koska se tapahtui.”
   —Fernand Braudel

   ”Maahantunkeutujien motiivien kyseenalaistaminen on rasismia.”
   —Petturi Kyrpä

   Plusääni(16)Miinusääni(0)
  1. Miettikää kuinka paljon Googlen ylimpänä eli ensimmäisenä silmille pläjähtävät hakutulokset muokkaavatkaan koko maailmaa? Jewgle on hyvin lähellä tiedon monopolia. Pelottavaa. Toivottavasti on fiksua sakkia yhä olemassa, jotka eivät usko esim. (((Wikipedian))) nami-nami-kosher ”faktoja” mistään edes lähellekään arkoja poliittisia juttuja liippaavista artikkeleista.

   Wikipedistit jakelevat toisilleen 10+-papukaijamerkkejä ja Israel pitää jöötä. On siinä duuni näillä tuhansilla idiooteilla. Typeriä ihmisiä on helppo jallittaa tekemään jotakin ”hyödyllistä”.

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
    1. Israelissa toimiva hakukone joka todennäköisesti saa rahoituksensa toimintaansa ”tahoilta”. Rahoituksessahan tuossa on nimenomaan kyse kun täytyy omistaa isoja halleja täynnä servereitä toimintaan joka ei välttämättä tuota mitään ainakaan aluksi.

     Tämä on tällainen näennäinen google korvaaja joka oli käytössä aluksi tor verkkoselaimessa.Saattaa se kyllä antaa parempia vastauksia kuin esim google. Kirjoittakaapa googleen ”white man white woman” ja klikatkaa kuva paneelia niin näette miten vitsiksi koko homma on lyöty. Toinen hyvä hakusana on american inventor.

     Mutta eli siis: Olet oikeassa voi antaa parempia hakutuloksia ja siltä kannalta ihan käyttämisen arvoinen. Ei ehkä kuitenkaan mikään pahan google hyvä korvaaja. MVssä innostutaan aina ja siellä vaihtelee milloin juutalaiset ja Israel ovat luotettavia ja milloin taas eivät. Eivät osaa tehdä yksinkertaisia päätelmiä.

     Plusääni(8)Miinusääni(0)
     1. Tuli kokeiltua Jewglella tuota ”american inventors” -hakusanaa.

      Kiitos päivän nauruista. Kerkeäviä kavereita ovat, jos siellä puuvillapelloilla ovat ehtineet keksintöjäkin muun työn ohessa tekemään.

      Itse en kyllä yhdestäkään neekerikeksijästä ole ennen tätä kuullut.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Mitä asiaa minun pitää miettiä? Enhän minä mitään Duckduckgo’ta edes maininnut. Omiasi höpiset, kuten aina.

    Minulla on kyllä tietoturva-asiat kunnossa: evästeet ynnä muut seurantayritykset estetty, käytän myös Toria ja VPN:ää tarpeen mukaan jne.

    Itsestään en paljastele mitään kriittistä netissä kenellekään. Facjewbögiä ynnä muuta syöpää en tietenkään käytä.

    Jos joku teistä viellä Facjewbögissä pyörii, niin mainostakaahan tuota ja tehkää hyödyllinen teko → https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Pontus Söderblom, Ilja Janitskin ja James Hirvisaari. Nyt haisee kyllä shalom tänne asti.

   Pyrkyreitä, pyrkyreitä, pyrkyreitä. En koskisi tikullakaan mihinkään mitä nuo kolme promotoivat. Ne nimittäin ovat minä-minä-minä ja Israel.

   Tuo Söderblom oli viime kunnallisvaaleissa ja teki oikein ”hienon” kampanjavideon, jonka varasti suoraan James Hirvisaaren eräästä tunnetusta puheesta äänenpainoja myöten. Oli melko noloa katsottavaa.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Tarkotus on tuhota eurooppa ja pelotella perus jutkuja muuttamaan israeliin josta mailmaa hallitaan!! Hehän hallitsevat jo rahajärjestelmään koko mailmassa!! Eli ranskasta on saatu jo juutalaiset muuttamaan israeliin jokunen osa ja tarkoitus olisi saada kaikki jutikat israeliin tuhottuaan ja varastettuaan heidän asuttamansa maat ja karkuun israeliin ja muistakaa samson optiot!! Eli ydinlataukset euroopan suur kaupunkeihin jos ei israel meinataan tuhota tai eurooppa kääntää selkänsä tuhoajilleen!! MAILMAN HULLUIN JA SAIRAIN SATANISTI KANSA KANSA MITÄ MAAPÄÄLLÄÄN IKINÄ KANTANUT!!

  Ei sanaakaan vaikka avoimesti uhkaavat muuta mailmaa ja varsinkin valkoisia läntisiä maita!! ja joku vitun puupää vielä ei näe kuka on massamaahan muuton takana niin voi hyvää vitun päivää!!!

  todennäköisesti 90% terroristi iskuista on juutalaisten rahottamien järjestöjen tekemisiä, että saadaan sisällissotia ympäri mailmaa nekrujen, muslimien ja valkoisten välille ja sillä välin huomio pois jutikoiden touhuista eri maiden totaalisesta ryöstöstä ja raiskauksesta!! JOs ihmiset ympäri mailmaa vain ymmärtäisivät mitä nämä talmud tyypit tekevät eri maissa, niin 100% jokainen mailman juutalainen tultaisiin telottamaan joka ainoa!!!

  Niin kauan kun heitä maapäällään kantaa mailma tulee pysymään kaaoksessa PISTE!!

  ketä ei saa arvostella ja ketkä käskyttää suurinta osaa mailman salaisista turvallisuus palveluista cia, mossad,nsa, venäjällä samoin samat herrat kaiken takana!!!

  Miten ihmiset jaksaa ihmetellä??? Kaikki raiskaus aallot ym on täysin suunniteltuja asioita että gojimit tappaa toisiaan samoin kun ukrainassa sniperit eli juutalaisten maksamat ampui molempia osa puolia!! Ja tarkotus on neo poliisi valtiot samoin kuin jutkujen hallitsemassa neuvostoliitossa täysin samat voimat tämän takana ja vapaamuurarit order out of chaos!! Harvan on vain vaikea ymmärtää kuinka pahoja ihmisiä nämä ovat!! Kaikki muutkuin sisäpiiriin kuluvat ovat pelkkää tykin ruokaa!!!

  Ei teistä suurin osaa herää ku vasta sitten kun atonkultin eli poliisin piippu osottaa naamaan kun olet mielenosoituksessa kun oma lapsesi on raiskattu!! Vitun aivokuolleet perkeleen tyhmät lammas massat!!!

  Kusta ja paskaa ja juutalaista ylivaltaa!! Ymmärrättekö että melkein kaikki mailman päättäjät ovat satanisteja ja vapaamuurarius on lusiferin palvontaa ja tahtovat kurjuutta kaikkialle! Ihmetyttää niin vitusti kaikki vaihtoehto medioiden kommentti palstat, ihan niinkuin kaikki sattuisi ihan itsestään ja kukaan korkeempi taho ei haluaisi tätä ympäri mailmaa 🙂 Naurettavaa paskaa!!! Kaikki paska tehdään tasan tarkoituksella, mutta ihminen joka ei ymmärrä sionismia ja muurareita ja heidän ajatusmailmaansa ei ikinä tule ymmärtämään miksi kaikki mitä mailmassa tapahtuu on tarkasti suunniteltua ja koordinoituja!! usassa jopa presidentitkin päätetään vuosi kymmenia etukäteen kuka näyttelijä seuraavaksi näyttelee osansa!!

  Gematria effect youtube!!! Numerologia ja symboliikka on näille hulluille todella tärkeää! Ja sillähän ei ole väliä mitä te asiasta mieltä olette, kun meidän kaikkien johtajat todellakin pitävät näitä noituus/satanisti asioista suuressa arvossaan!!

  https://www.youtube.com/watch?v=x9tibnK4-h0

  jopa angry birdskin on satanismiin lähtenyt mukaan rahan toivossa kun esittää kuuluvansa ”tiimiin”!! Alla video:

  https://www.bitchute.com/video/KmYbttz9539X/

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Ei Jeesus turhaan näitä fariseuksia vastaan kääntynyt ja se että hänet hvvää sanomaa julistavana naulittiin ristille kertoo tuon fariseusten pahasta luonteesta enemmän kuin sanat.
   Onneksi nykyisin on myös tuon heimon sisällä voimia jotka eivät sionisti-fariseusten pahuutta sulata.
   Hyvä esimerkki on Gilad Atzmon.
   https://www.gilad.co.uk

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Kaikki vaan kansalaisaloitteita allekirjoittamaan ja etenkin tämä (””Kansalaisaloite kansalaisaloitteen käsittelyn muuttamisesta”) että saadaan aloitteille painoarvoa. On se surkeaa nähdä tuolla vaan pari tuhatta nimeä aloite kuin aloite kun noista aloitteista yli 90% voi allekirjoittaa hyvällä omatunnolla.

  Mitä varten näitä aloitteita ei eduskunnasta päin tule. Ainoastaan että mitä voitaisiin taas orjilta kieltää tai lisää verottaa. Eduskunnalla ei vuodesta toiseen ole muuta kuin huonoja uutisia kerrottavana? ”Nyt pamahti jossain päin maailmaa keinotekoinen kriisi ja tänne on tulossa lestaministerimme Al Zipilän kutsusta lapsia joilla parta kasvaa että jatkossa 2 miljardia vuodessa pitäisi nyt kaikkien varautua keräämään talkoisiin rahaa. Että miettikääs nyt sitä omaa kulutustanne ja Suomi nousuun näillä eväillä”

  Siinähän pitävät yllä ”demokratian” kulisseja kun aloite toisen perään jätetään käsittelemättä. Jos taas käsittelevät on asia vaikea koska isäntiensä etujahan nämä ajattelevat eivätkä mitään muuta tee.

  https://www.kansalaisaloite.fi

  Toki saavat tietoa siitä mitä allekirjoitatte mutta allekirjoittakaa kaikki niin siinähän sitten pähkäilevät tietokannoissaan jos jaksavat.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. The War Against Globalism
  Belgium has joined the list of countries that are rebelling against their elected leadership. Over the weekend the Belgian government fell over Prime Minister Charles Michel’s trip to Morocco to sign the United Nations Migration Agreement. The agreement made no distinction between legal and illegal migrants and regarded immigration as a positive phenomenon. The Belgian people apparently did not agree. Facebook registered 1,200 Belgians agreeing that the Prime Minister was a traitor. Some users expressed concern for their children’s futures, noting that Belgian democracy is dead. Others said they would get yellow vests and join the protests.

  https://www.strategic-culture.org/news/2018/12/13/war-against-globalism.html

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat