Kuinka sionistit valehtelevat Gazan kansanmurhasta

Huffington Post listasi 11 röyhkeintä valhetta, joilla sionistit oikeuttavat Gazan kansanmurhaa. Jokaisen väitteen alla on otteita, jotka todistavat sionistien valehtelevan jälleen.

 

1. Israel ei miehitä Gazan kaistaa

Boston Globe: ”Israelin luomat puskurivyöhykkeet (…) ovat kahmaisseet noin 14 % Gazan koko pinta-alasta ja vähintään 48 % viljelykelpoisesta maasta. Puskurivyöhykkeet merellä käsittävät 85 % pinta-alasta, joka luvattiin palestiinalaisille Oslon sopimuksessa. 20 meripeninkulman sijaan palestiinalaisilla onkin siis käytössään vain kolme.”

Human Rights Watch: ”Israel ylläpitää edelleen Gazan kaistan asukasrekisteriä, vaikka maavoimat ja siirtokunnat vetäytyivät alueelta jo vuosia sitten.”

B’Tselem, 2013: ”Israel hallitsee edelleen itsevaltaisesti Gazan ilmatilaa ja vesiä, kuten se on tehnyt siitä asti, kun juutalaiset miehittivät Gazan kaistan 1967.”

 

2. Israel haluaa tulitaukoa, mutta Hamas ei

Al Jazeera: ”Meshaal sanoi, että Hamas haluaa ’taistelun loppuvan huomenna, tänään tai jopa tällä minuutilla. Israelin on kuitenkin lopetettava saarto ja taattava päätöksen pitävyys eikä vain lupailla neuvotteluita tulevaisuudessa.’ Hän lisäsi: ’Me emme tule vastustamaan yhtäkään humanitaarista tulitaukosuunnitelmaa, kunhan suunnitelmaan kuuluu selkeä avustusohjelma.’”

Jerusalem Post: ”Päivä sen jälkeen, kun Egyptin (Israelin liittolaisvaltio. Suom. huom.) ehdottama, Israelin hyväksymä ja Hamasin vastustama tulitauko päättyi, ehdotti Hamas uutta sopimusta. Mikäli Israel hyväksyisi tulitauon ehdot, lopettaisi Hamas hyökkäykset 10 vuodeksi (…) Hamasin ehtoihin kuuluivat niiden palestiinalaisvankien vapauttaminen, jotka oli uudelleenvangittu Shalit-vaihtokaupan jälkeen. Ehtoja olivat myös rajojen avaaminen ihmisille ja tuotteille sekä meriyhteyksien kansainvälinen suojelu nykyisen saarron sijaan.”

BBC: ”Israelin turvallisuuskabinetti on hylännyt Yhdysvaltojen ulkoministeri John Kerryn ehdotuksen viikon mittaisesta tulitauosta Gazassa.”

 

3. Toisin kuin Hamas, Israel ei hyökkää siviilikohteita vastaan

The Guardian: ”Israelin sotilaat tähtäsivät kranaattitulensa rannalta pakenevia siviileitä vastaan. Kun kranaatti räjähti, paikalla olleet toimittajat huusivat: ’He ovat vasta lapsia!’”

YK:n ihmisoikeuskomissaari Navi Pillay: ”Lukuisat tapaukset ja siviiliuhrien korkea lukumäärä vievät uskottavuuden Israelin väitteeltä, että sotilaat olisivat tehneet kaikkensa suojellakseen palestiinalaissiviileitä.”

YK:n selvitys Gazan konfliktista 2009: ”Israelin armeijan taktiikat Gazassa ovat samanlaisia kuin aiemmissakin konflikteissa, esimerkiksi Libanonissa 2006. Tuolloin syntyi niin sanottu Dahiya-doktriini, jonka perusteella Israel tekee suhteettoman voimakkaita iskuja, joilla tuhotaan siviilien omaisuutta ja infrastruktuuria. Tämä aiheuttaa suurta kärsimystä sivullisille. YK:n tutkimuksen mukaan Dahiya-doktriini on käytössä myös Gazassa.”

 

4. Vain Hamas syyllistyy sotarikoksiin, ei Israel

Human Rights Watch: ”Israelin joukot ovat joko täysin tietoisesti tai piittaamattomasti hyökänneet selviä siviilikohteita vastaan, esimerkiksi nuoria poikia ja sairaaloita. (…) Nämä ovat merkkejä sotarikoksista.”

Amnesty International: ”Siviilikotiin iskeminen on sotarikos. (Israel on) hyökännyt erittäin laajasti siviilikoteja ja kokonaisia perheitä vastaan. Sodan lakeja rikotaan jatkuvasti.”

 

5. Hamas käyttää Gazan siviilejä ”ihmiskilpinä”

Jeremy Bowen, BBC:n Lähi-idän toimittaja: ”Ollessani Gazassa en nähnyt ensimmäistäkään merkkiä siitä, että Israelin syytökset Hamasin ihmiskilvistä pitäisivät paikkansa.”

The Guardian: ”Viimeisen viikon aikana The Guardianin toimitus on todistanut suurten ihmisjoukkojen pakenevan eri kaupunginosista. Mitään merkkiä ei ole nähty siitä, että Hamas yrittäisi pakottaa heidät jäämään.

The Independent: ”Jotkut gazalaiset myöntävät pelkäävänsä Hamasin kritisoimisen seurauksia. Kukaan ei kuitenkaan ole joutunut jäämään vaarallisille alueille vasten tahtoaan ’ihmiskilviksi’.”

Reuters, 2013: ”YK:n ihmisoikeuselin syytti torstaina Israelin armeijaa palestiinalaislasten julmasta kohtelusta. Pidätettyjä lapsia on kidutettu ja heitä on käytetty jopa ihmiskilpinä.”

 

6. Gazan konflikti alkoi Hamasin ammuttua raketteja 30.6.2014

Times of Israel: ”Hamasin kannattajat ampuivat suuren määrän raketteja Israeliin maanantaiaamuna. Israelin armeijan mukaan tämä on ensimmäinen kerta moneen vuoteen, kun ryhmä on hyökännyt suoraan juutalaisvaltiota vastaan. Turvallisuuslähteiden mukaan Hamas ampui rakettinsa todennäköisesti vastauksena Israelin aiemmin tekemälle ilmaiskulle, jossa kuoli yksi ja haavoittui kolme palestiinalaista. Hamas ei ole ampunut raketteja Israeliin sitten operaatio Puolustuksen tukipylvään päättymisen 2012.”

The Nation: ”Israelilaisteinien katoamisen käynnistämän kymmenpäiväisen operaation aikana Länsirannalla (ennen Gazan konfliktin alkua) Israel pidätti noin 800 palestiinalaista ilman laillista perustetta tai oikeudenkäyntiä. Israelilaiset tappoivat samalla yhdeksän palestiinalaista ja tunkeutuivat 1 300:een yksityiseen, kaupalliseen ja julkiseen rakennukseen. Sotilasoperaatio kohdistettiin niihin palestiinalaisiin, jotka vapautettiin Gilad Shalitia vastaan 2011.”

 

7. Hamas ei ole koskaan lopettanut rakettien ampumista Israeliin

Jewish Daily Forward: ”Hamas ei ole ampunut yhtään rakettia sitten vuoden 2012 Gazan konfliktin. Hamas oli myös suostutellut pienempiä jihadistiryhmiä vähentämään operaatioitaan. Kun raketteja ammuttiin noin 240 kuussa 2007, 2013 niitä ammuttiin vain viisi kuussa.”

International Crisis Group: ”Gazasta ammuttiin vähemmän raketteja 2013 kuin minään vuonna 2001 jälkeen. Lähes kaikki raketeista ammuttiin marraskuun 2012 tulitauon ja Hamasista riippumattomien järjestöjen laukaiseman kriisin välisenä aikana. Israelin turvallisuusviranomaiset myönsivät, että Hamasin johtama poliisijärjestö oli tehnyt tehokasta työtä raketti-iskujen vähentämiseksi. Kun Israel (ja Egypti) peruivat vuoden 2012 sopimukset (joita ei edes juurikaan oltu pantu täytäntöön), myös Hamas perui rakettien vastaisen kampanjansa.”

 

8. Hamas provosoi Israelia kidnappaamalla ja tappamalla kolme juutalaisteiniä

Jewish Daily Forward: ”Israelin hallitus tiesi lähes alusta asti, että pojat olivat kuolleet. Hallitus kuitenkin ruokki julkisuudessa myyttiä, että poikien kohtalo ei ollut vielä selvä ja että valtio tekee kaikkensa löytääkseen heidät hengissä. Tätä käytettiin tekosyynä Hamasin toiminnan halvaannuttamiseksi Länsirannalla. Tapaukseen liittyi muitakin valheita. Oli alusta asti selvää, että kidnappaajat eivät saaneet käskyjä Hamasin johdolta Gazasta tai Damaskoksesta. Hamasin Hebronin-siipi (joka muistuttaa enemmän mafiaa kuin vastarintaliikettä) toimii usein ilman johtajiston hyväksyntää ja monesti Hamasin etujen vastaisesti.”

BBC-kirjeenvaihtaja Jon Donnison: ”Israelilaispoliisi Mickey Rosenfeld kertoi minulle, että miehet, jotka tappoivat kolme israelilaisteiniä, toimivat itsenäisessä solussa. Heillä oli yhteyksiä Hamasiin, mutta he eivät saaneet käskyjä johtajistolta. Netanjahun hallitus valehtelee.”

 

9. Gazan kriisi johtuu Hamasista eikä Israelin saarrosta

Yhdysvaltojen ulkoministeriön sähke: ”Israelin viranomaiset ovat vahvistaneet suurlähetystölle useita kertoja, että he aikovat pitää gazalaisten elintason mahdollisimman huonona, vaikka he pyrkivätkin välttämään suoranaisen humanitaarisen kriisin puhkeamisen. (…) Israelin viranomaiset ovat todenneet monesti, että he aikovat pitää Gazan talouden katastrofin partaalla tuhoamatta sitä kuitenkaan täysin.”

The Guardian: ”Israelin armeija teki 2007-2010 saarron aikana tarkkoja laskelmia, jotta gazalaiset pidettäisiin puutteessa; Israel tahtoi kuitenkin välttää täysimittaisen nälänhädän puhkeamisen. Tämän vahvistavat puolustusministeriön kansiot. (…) Israelilainen Gisha-ryhmä on käynyt jo kauan oikeustaistelua asiapapereiden julkistamiseksi. Ryhmän jäsenten mukaan Israel laski paljonko kaloreita gazalaiset tarvitsevat päivittäin säädelläkseen ruoan määrää alueella.”

 

10. Israelin hallitus kannattaa kahden valtion ratkaisua, Hamas ei

Times of Israel: ”Netanjahu teki erittäin selväksi, että hän ei koskaan, missään olosuhteissa sallisi täysin palestiinalaisten hallitsemaa valtiota Länsirannalla (…) Tuoreen konfliktin aikana hän sanoi: ’Uskon israelilaisen kansan ymmärtävän nyt seuraavan asian: ei olekaan sellaisia olosuhteita, joissa luopuisimme Jordanjoen länsipuolella sijaitsevan alueen herruudesta.’”

 

11. Kaikki asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että Hamas aloitti nykyisen konfliktin, ei Israel

Nathan Thrall, International Crisis Groupista kirjoittaa New York Timesille: ”Gazan uusi konflikti johtuu suoraan Israelin ja lännen toiminnasta. Ne ovat yrittäneet estää Hamasin ja Fatahin huhtikuussa tekemän sovinnon saattamisen käytäntöön.”

Henry Siegman, American Jewish Congressin entinen johtaja kirjoittaa Politicolle: ”Israelin hyökkäys Gazaan ei johtunut Hamasin ampumista raketeista vaan aikeesta romuttaa Hamasin ja Fatahin yhteishallitus. Tämä siitäkin huolimatta, että yhteishallitus täytti kaikki kansainvälisen yhteisön sanelemat laillisuuden kriteerit.”

54 kommenttia

 1. Tämmöinen piene idea miten maailmaa voisi parantaa. Kovasti ollaan huolissaan ydinaseista, niin miten olisi, että ammuttaisiin yksi ohjus jokaiseen eläin- ja vesitarhaan mitä maapallolla on, ja kaikki loput ydinaseet Israreliin.? ;P

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Suomen johtava siionistimedia, HS, polvistuu taas tänään siionistialtarin edessä ja tunnustaa herransa voiman.

  Samaan aikaan kun juutalaisvaltion juutalaiset murhaavat julkeasti satoja lapsia koulu- ja sairaalapommituksissa, HS kaivaa esiin uutisen ”Hitlerin raivottarista”.

  Tässä näemme siionistien yliotteen. Kuin zombi media näkee 70 vuoden taakse, mutta ei huomaa jaloissaan lojuvaa lapsen ruumista. Siionistia kumarretaan maahan asti, mutta silmä ei huomaa kymmeniä miljoonia Kaganovitchin uhreja.

  Kymmenet miljoonat unohdetut kristityt huutavat oikeutta, mutta media ryömii herransa jalkojen juuressa ja kyynelsilmin itkee vääryyttä, jonka herra koki.

  Näin toimii siionismi.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. KEitä nämä ”raivottaret ovat artikkelissa? Voitko mainita? Epäilen jo pahaa, vai onko kyse jostain osastosta ilman nimiä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Se teos on Hitler’s furies aluperäisteoksesta suomennettu. Ilmeisesti vain yhdeltä kirjoittajan ”tutkimasta” tapauksesta oli saatu tunnustus It-Saksan Stasin painostukesta. Muut oikeudessa julistettu syyttömiksi. En äkkiseltään löytänyt mitään muuta revisionistista tietoa kuin nämä Amazonin kirja-arvostelussa olevat kommnetit, joista on vaikea sanoa mihin ne perustuvat. CODOH foorumin haku ei yllättäen tuottanut yhtään hakutulosta.

   http://yle.fi/uutiset/hitlerin_raivottaret_kylvivat_tuhoa_miesten_rinnalla__osa_naisnatseista_surmasi_jopa_lapsia/7327339

   Olisi kiva tietää enemmän näistä. Missähän olisi puolueetonta näkemystä? Wendy Lowerista en pikaisesti myöskään saanut tietoa mitkä hänen kytköksensä ovat.

   Myöskään Justice4germans sivulle ei ole päivityetty mitään viime syksyn jälkeen. Minnehän lie kadunnut.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Noin toimii julkinen lahtaus Suomessa. Eli valtion terrori.
   Tuo verovaroin toimiva laitos, eli YLE harjoittaa hyvin rikollista (ja alhaista) toimintaa.
   Nyt ne voivat esittää kenestä tahansa, millaisen väitteen tahansa ilman oikeudessa pitäviä todisteita. Joutumatta itse edesvastuuseen sanoistaan.

   Elämme todella saatanallisia aikoja.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Nämä jutut ilmestyvät aina kuin tilauksesta, jos juutalaisvaltio syyllistyy rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Maailmanlaajuinen juutalaisyhteisö huolehtii tästä.

  Venäjällä ja Ukrainassa juutalaiset Yagoda ja Kaganovitch johtivat maailmanhistorian karmeinta lihamyllyä, johon juoksutettiin kymmeniä miljoonia viattomia venäläisiä ja ukrainalaisia. Tästä HS vaikenee. Tästä suomalaiset eivät tiedä mitään. Sitä ei saa kertoa, olivathan johtavat tappajat juutalaisia ja uhrit kristittyjä, tavallisia ihmisiä.

  Loputtomiin me joudumme kuuntelemaan siionistin kuviteltuja kärsimyksiä, ikään kuin näitä kymmeniä miljoonia kristittyjä ei olisi koskaan ollutkaan, ikään kuin heillä ei ole koskaan ollut mitään arvoa. Ainoastaan juutalainen on uhri, muut ovat vain osa tarinaa, normaalia teurastusta. Mitäs noista, eiväthän ne ole juutalaisia.

  Nythän tämä Neuvostoliiton karmea kohtalo on uusiutumassa USA:ssa.

  USA:sta on jo tullut valtio, jossa ihmisten kiduttaminen on ”Main stream”. Vain USA myöntää tämän. He aivan avoimesti kertovat, että kiduttaminen on OK. Hieman pahoittelevat, mutta kaikkien on hyvä tietää, että tämä valtio kiduttaa. Raa’asti ja avoimesti.

  USA on myös NKVD-kopio vakoilussa ja ihmisten tietojen tallentamisessa. Me kaikki tiedämme, että asia on näin. USA vakoilee kaikkia kaiken aikaa. Tämä on selviö, tällaiseksi maa on tullut siionistien johdossa. Tätä pidetään normaalina.

  USA on myös maailman aggressiivisin valtio, Israelin lisäksi. USA:lla ei ole ollut rauhan päivää sen jälkeen kun siionistit ottivat maan haltuunsa. Eikä ole rauhan päivää Israelissakaan. Atomipommia on käytetty ja sen käytöllä uhkaillaan. Näin toimii valtio, joka on siionistien hallussa.

  Yksi johtava teema juuri nyt on kansalaisten aseiden haltuunotto. Juutalaiset ovat tässä kaikkein aktiivisimpia. He haluavat Neuvostoliiton tapaisen valtion, jossa kansalainen pelkää, kansalaista valvotaan ja vakoillaan, kansalainen ei uskalla sanoa mielipidettään. Sanalla sanoen: NKVD:läisen valtion.

  Dianne Feinstein (tarvitseeko minun sanoa muuta, nomen ist omen) johtaa Homeland Security-laitosta (lue: NKVD), joka kerää tietoa kaikista valkoisista ryhmistä. Aseistariisunta on yksi mieliteema. Ja tietenkin loputon vakoilu.

  USA:n valkoisten kohtalo tulee olemaan sama kuin Venäjän kristittyjen kohtalo. Nöyrä eliitti saa elää, mutta pieninkin vastarinta tullaan tuhoamaan – julmasti.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Meitä suomalaisia tulisi rangaista, kun sallimme valtiollisen yleisradion uutisoida tuollaista ja muutenkin valehdella ja valehdella. Ja että poliitikkomme saattoivat noin vain säätää nuo uudet sananvapauslait.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Englannissa ministeri irtisanoi itsensä hallituksen Gazan politiikan seurauksena. Suomessa ei ole selkärankaisia politiikkoja demareissa tai Vasemmistoliitossa, kunhan aukovat lahnojen tavoin suutaan Gazasta…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Niin se vaan tuntuu olevan, että aina silloin tällöin valtamediaa seuratessa hiipii mieleen tunne, vittu kun ois ydinase, tai edes haulikko saatana! Saksalaisnaisten kohtelun julmuus 2. MS:n aikoihin on historiassa vertaansa vailla, mitä nyt ehkä juutalaisen CEKA:n ja myöhemmin NKVD:n riehuminen pitkin Venäjän maata Bolshevikki vallankaappauksen yhteydessä.

  Yle:n valkoinen on mustaa politiikan mukaan juuri saksalaisnaiset niitä julmureita vasta olivatkin. Lowerin nimen takaa löytyy nimi Roth ja sana Holokausti, totta kai. Ilmeisesti Ylen mukaan lutkuttamalla idän- ja lännen juutalaisen kullia ”yhtymäkohdassa” samaan aikaan saa tuplamaksun palveluksista, vaikka todellisuudessa tavalliset veronmaksajat heidän palkkansa maksavat, vaan kun nämä wannabe jutkutoimittajat eivät kovin korkealle tavallista kansaa arvosta. Uskottavuuden nimissä jotain pientä Israelin tihutöistä Gazassa. Tässä on enempi kyse ajoituksen sijaan lojaalisuudesta, joten aikajärjestys saattaa olla päinvastainen.

  ”Venäläiset” vaan eivät suostu ymmärtämään, että he eivät ole venäläisiä, vaan entisiä juutalais-neuvostoliittolaisia, käytännössä vuosikymmenien aivopesun tuloksena kakkosluokan juutalaisia. Eikä suomalaiset tunnu hyväksyvän olevansa entisiä Tsaarin venäläisiä, missä venäläisyys viittaa valtion rajoihin eikä etniseen taustaan. Tsaarin kolossi oli liika suuri, mutta näkisin siinä selkeitä nationalismin piirteitä imperialismin sijaan, etnisellä taustalla ja äidinkielellä niin nuukaa, mutta yhteinen raha, raja, rajavalvonta ja tulli, mikä kummasti haittaa kansainvälisen juutalaisen touhuja.

  Israelin ystävien Juhani Putkisen ja Markus Lehtipuun mukaan Neuvostoliitto oli jatkumoa Tsaarin ”imperialismille”. Ei ole mitään jatkumoa, Venäjä kuoli vuonna 1917 ja imperialismiakin saattaisi niihin aikoihin olla parempi hakea länsi-Euroopasta Rothschildien vaikutuspiiristä. J -sana kun on niin kova sana, että pitää oman maansakin historian liitännäisyyksiä huutamalla valehdella, jotta voisi olla samaan aikaan vaiti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kuvaat hyvin osuvasti tuntojani.

   Saksalaisia naisia raiskattiin ja tapettiin julmasti sodan jälkeisissä karkeloissa. Mutta kuten eräällä sivulla luin (tietenkin juutalaisnaisen kirjoittamana), eihän tuo saksalaisten julma kohtelu mitään merkitse, ”natsejahan ne vain kaikki olivat”. Näin juutalaiset luokittelevat etnisesti ja ovat valmiita hyväksymään äärimmäisen väkivallan, jos se on heille eduksi. Näin on jo tehty seitsemänkymmentä vuotta, viikosta viikkoon, kuukaudesta kuukauteen toimii juutalaisten loputon holokausti-teollisuus.

   Tämäkin kyseinen tekele on totaalista valhetta. Kuinka ne keksivätkin näitä? Ei minkäänlaista häpyä? Uskomattomia valheita. Ja tottakai, siellä on sitten heti joku silmälasipäinen monikulttuuritäti itkemässä tätä, kun koukku ja siimakin on jo painoineen nielty.

   Ja kaiken kukkuraksi, juuri kun tätä itketään, tätä tolkutonta valhetta, niin juuri samaan aikaan Gazasa itketään tuhansia kuolleita siviilejä, jotka julkea juutalaisvaltio on tappanut, joukossa kouluihin ja sairaaloihin tapettuja, murhattuja lapsia, sadoittain.

   Tämä on vääryys, karkea vääryys, jonka tulevaisuus korjaa. Toki murhaajat vielä löytävät edestään sen minkä taakseen jättivät ja ehkäpä heitä sitten kohdellaan niin kuin saksalaisnaisia kohdeltiin? Kuka tietää? Mutta ei unohdu tämä, ei. Vaikka kuinka historiaa vääristellään ja vaikka kuinka valehdellaan, peli on jo pelattu, murhaajat tiedetään ja heitä tullaan rankaisemaan. Niin kuin murhaajille pitääkin tehdä: Rangaista, ankarasti.

   Todellakin, Venäjä, suuri valkoinen kristitty maa, tuhottiin. Kuten Euroopan viimeinen Ritari, Marsalkka Mannerheim, sanoi: ”Minulla ei ole mitään venäläisiä vastaan, mutta kommunisteista en pidä.” Tämän voisi muotoilla myös niin, että kommunistien sijaan vaihdettaisiin J-sana. Bolshevistinen vallankumous oli J-karkelo. Alusta loppuun, J-karkelo. Lopputulos: Tuhottu kulttuuri, tuhottu kansa.

   Ja meidän pitäisi loputtomasti itkeä näitä, jotka sen tekivät?

   Sanon suoraan. Jo riittää.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Näin juurikin, vaikkei nykyisillä ”venäläismielisillä” räyhääjillä ole mitään jatkuvuutta Tsaarin ajan matalan profiilin venäläisiin, jatkuvuutta juutalaisbolshevismiin löytyy sitten senkin edestä, elleivät ole peräti löytäneet mossen lootasta yhden pykälän isompaa.

   Räyhätään, ja sitten kun joku naapuri kyllästyy, vedetään sitä marttyyrin ja uhrin ilmettä naamalle ja sanotaan, me sentään ”vapautimme” Euroopan fasismista eikä kukaan vaivaudu kiittämään. No kyllä ne ehrenburgilaisen Puna-armeijan toimet tiedetään ympäri itä ja keski- Eurooppa, että kiitti niin vitusti. Seuraavaksi räyhätään ja ollaan niin helvetin Eurooppalaisia lukemalla samalla Pravdan vihakirjoituksia kaikesta eurooppalaisesta. Sitten järjestetään jotkut MM-kisat Venäjällä ja taputetaan omahyväisesti ainoastaan omilleen, kaikkiaan IHAN NIINKUIN JUUTALAISET, jos ei yks yhteen niin yks kahteen kuitenkin.

   Se mikä noissa Israelin ystävissä keljuttaa on se, kun he vääntävät kuplaa katolleen ihan urakalla. Ekana väittävät, että nykyvenäläisten räyhääminen on Tsaarin peruja, ei ole. Seuraavaksi väittävät, että juutalaisia vainottiin NL:ssa, taas väärin, juutalaiset vainosivat kaikkia Venäjän etnisiä ryhmiä, eritoten suomalaisugreja. Tähän hätään saattaisi kysyä heiltä, tuntuuko nimi Jonathan Pollard tutulta, takuuvarmasti eivät ole kuulleetkaan. Ja sitten kun nuo miljoonan voimalla Israeliin loikanneet NL:n juutalaiset teurastajat, jotka Suomeenkin hyökkäsivät, ovat asettuneet palestiinalaisilta ryöstettyyn maahan samaan tapaan kuin venäläiset siirtolaiset Karjalan Kannakselle, on Lehtipuun mukaan Israel hyvä, Palestiina ja Islam Saatana. Vähän niinkun punakaarti valkopyykillä, punainenhan ei ole poliittinen väri vaan juutalainen väri.

   Kupla on kuitenkin hieman hankala auto, kun se saattaa katolleen asetettuna kiepsahtaa miltei itekseen takaisin pyörilleen. Vihjaan tässä siihen suuntaan, että paraikaa juutalainen Moskova ruokkii viidensiä kolonniaan ympäri itä-Eurooppaa. Mitäpä jos esimerkiksi Suomen viides kolonna ykskaks ”fasistisoituisi” eli suomalais-slaavilaistuisi ja alkaisikin päinvastoin ruokkia kadonnutta venäläistä Moskovaa. Saattaisikin olla 100 vuoden päästä juutalaisella Moskovassa kehnommat olot kuin 100 vuotta sitten, Soltzhenitshyn tuskin järin kyttyrää tykkäisi näiden 200 vuoden jälkipuoliskosta. Näkemyksiensä ja asenteensakin mukaan Hitleriä korkeampiarvoisempi upseeri Putkinen tekee Virossa tietämättään tai tiedostaen eripuraa yllyttäessään paljonkin mitä juutalainen Moskova haluaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Eivät nuo monikulttuuritädit ole mitäännielleet. Tai ehkä joskus lapsena. Tuskin edes ajattelevat valehtelevansa hyvän asian puolesta. Ei,kommunisteja he ovat, mutta eivät edes valehtele oman jengin voiton puolesta ajatellen, että siinä olisi mitään hyvää. Se on vain elämäntapa, jolla juutalaisten maassa menestyy. Taiu saa yleensä olla olemassa. Ei näillä tädeilläkään mitään moraalia ole. Tuntuu, kuin millään ei olisi aikoihin ollut mitään väliä. Suomi on valmis kaatopaikalle tai se on jo siellä.

  Mielenkiintoista muuten juuri on, kuinka vahvasti kulttuurimarxismia pyörittävät aina isolta osalta silkat viholliset. Esim. Saksassa Kurt Tucholsky oli saksalaisuuden vihollinen, joka ilakoi saksalaisten kärsimyksistä 20-luvulla. Tällaiset sitten kaatoivat kaikenlaista myrkkyä saksalaisten niskaan. Eivät he koskaan uskoneet mitää hyvääa siaa ajavansa. Vain tyhmimmät luulevat taistlevansa jonkin uljaan uudenmaailman puolesta, vaikka kyseessä on jokin juutalaishelvetti. Ja sitten aina kauhistellaan kirarovioita, joissa saksalaiset itsepuolustukseksi symbolisesti tuhosivat 20-luvun myrkynkylvön, harhautuksen ja saastan.

  Tuo valehtelu noista naisista on jo jotain aivan käsittämätöntä. Olemme saavuttamassa NWO:n. Kyllä pistää vihaksi. Suomessa tarvittaisiin kirjarovioiden lisäksi suuret oikeudenkäynnit kansakunnan ja kulttuurin tuhoamishankkeiden rankaisemiseksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Sanot tuon hienosti. Olen itsekin tullut tuohon samaan tulokseen: ”Se on vain elämäntapa, jolla juutalaisten maassa menestyy”.

  Se on tismalleen näin. Olen puhunut viime aikoina useammankin minua nuoremman ihmisen kanssa tästä ja yksi nainen (hyvin menestynyt omalla alallaan) kuunteli minua kiinnostuneena ja hän oli samaa mieltä juutalaisista. Todellakin, hyvin menestynyt, n. 30-vuotias nainen eli pitäisi kuulua monikulttuuritätiporukkaan, mutta ei, hän oli HETI samaa mieltä. Mutta hän myös sanoi, että tästähän ei voi puhua, se on itsemurha uralle.

  Huomionarvoista on, että kukaan ei pidä juutalaisista, paitsi hannutakkulat ja timosoinit, jotka taatusti saavat rahaa muodossa tai toisessa suoraan tilille. Minusta on hienoa kuulla nuorilta suoraan, että hekin ajattelevat juutalaisista (siis ajattelevat ihmiset) samoin kuin minä eli negatiivisesti. 🙂

  Juutalaiset ovat aivopesseet meitä seitsemänkymmentä vuotta ja propaganda on 24/7 televisiossa, netissä ja painetussa sanassa, mutta silti KUKAAN EI PIDÄ HEISTÄ. Ei kukaan. Tämä on ihanaa. Ja nyt kun tieto leviää nopeasti, me näemme kuinka he brutaalisti tappavat naisia ja lapsia ja nauttivat siitä.

  Ajat ovat huonot ja me olemme maassa, mutta ei saa antaa periksi, liekkiä pitää ylläpitää. Meidän pitää verkostoitua, rakentaa soluja, jotka pitävät yhteyttä ja tukevat toisiaan. Kaikki tietenkin tiukasti laillista.

  Globaalisti meitä on miljoonia Euroopassa, USA:ssa, arabimaailmassa ja ilokseni myös esim. Intiassa. Siionistieliitti luo kuvaa siitä, että me olemme ”hörhöjä ja rikollisia” ja epäilemättä tulevassa siionistityranniassa meidät ja meidän perheemme viedään ensimmäisinä leireille (kuten Yagoda teki Venäjällä veljillemme ja siskoillemme). Mutta peli ei ole pelattu vielä. Meitä on paljon ja joukkomme tietoisuus lisääntyy koko ajan. Meitä ei ole nujerrettu ja ei nujerreta. Vapaa ihminen elää vielä, kaikki eivät ole vielä talutusnuorassa suutelemassa siionistin jalkoja. 🙂

  Rohkeasti eteenpäin! 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Lisään vielä:

  Minusta on hupaisaa ja jossakin määrin jopa pelottavaa, kuinka nämä juutalaisia ”rakastavat” (lue: ostetut) ihmiset näyttävät kaikki eräällä tavalla samanlaisilta. He näyttävät lammasmaisilta, kun taas ”juutalaishaukka” näyttää haukalta, ilkeältä ja sanalla sanoen, pahalta. Otan esimerkkejä: Kissinger, Feinstein, Adelson, Wolfowitz, Sharon, Netanyahu jne. jne. Mielestäni rumia, pahan näköisiä. Makuasia, juutalaisten mielestä varmaan ihmisistä parhaita. En ole itsekään varmaan kaunis, mutta, perkule, en näytä Kissingeriltä. 🙂

  Ja juutalaisten lemmikkigoyimit (esim. tämä Biden) ovat aina ikään kuin kastroidun näköisiä, hengettömiä, sieluttomia, pehmeitä, petturin habituksella. Lemmikkigoyimit ovat aina tavalla tai toisella totaalisesti riippuvaisia isännistään ja kuin koirat (kaikki kunnia oikealle koiralle, joka on eläimistä parhain) he jatkuvasti kaipaavat vahvistusta (ja rahaa), jotta he jaksavat rakastaa isäntäänsä. Niin on Suomessakin, jopa täällä jäyhässä Suomessa. Jos katsoo näitä eniten Israeliin päin kallellaan olevia niin tavalla tai toisella he ovat sieluttomia, tyhjäsilmäisiä, vaikka Soini luontevasti jaksaakin jauhaa, niin mies hän ei ole. Kuitenkin naismainen. Naismaisuus on lemmikkigoyimin yleisin piirre. Tai sitten äärimmäinen raakuus, kun huntu putoaa ja päästään yagodamaisiin hommiin. Silloin pehmeät lemmikit sysätään syrjään ja tilalle tuodaan verikoirat. Yhtälailla uskolliset.

  Mutta riippuvuus on avainsana. Jos se on toimittajan ura: riippuvuus ja pelko siitä, että loukkaa juutalaista. Jos se on poliitikon ura: sama juttu. Kukaan ei uskalla enää puhua ääneen, tämä on ensimmäinen askel kohti vankileirien saaristoa: pelko.

  Niin tai näin, kun katsoo lemmikkigoyimeja niin he ovat järjestään hengettömiä, sieluttomia, jollain lailla ikään kuin puolella liekillä eläviä. Onkohan se vanha kunnon V-sarja sittenkin totta? Onko jossakin kuitenkin se pesä? 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Vapaamuurarit ainakin ovat myyneet sielunsa perkeleelle. He voivat vain totella, koska muuten heidät tapetaan. Heidän sielunsa on kuollut.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Siionistien juonet ovat pirullisia.

  Israelin perustamien jälkeen Lähi-Itä on vajonnut täydelliseen tuhoon.

  Ensin tuhottiin Libanon, joka oli ennen Israelia kelpo valtio, jossa eurooppalaisetkin lomailivat. Sitten tuli juutalaisvaltio ja sen metkut, päällimmäisenä Beirutin teurastaja, Ariel Sharon, ja kuvottavat lasten ja naisten joukkomurhat Shabrassa ja Shatilassa. Siionisti käsi koski, Libanon tuhoutui.

  Sitten piti saada Irak tuhottua. USA:n ja Israelin ”parhaat voimat” ajoivat USA:n tarpeettomaan ja valheelle perustettuun sotaan, jossa etsittiin ”joukkotuhoaseita”. Maa tuhottiin, joukkotuhoaseita ei ollut koskaan ollutkaan. Mausteena tälle siionistivalheelle se fakta, että joukkotuhoaseita olisi löytynyt runsaasti Israelista, mistä niitä pitäisi kansainvälisen yhteisön hakeakin. Ja joukolla. Taas siionistin käsi koski, Irak tuhoutui.

  Vuorossa Libya, Pohjois-Afrikan ainoa vakaa maa, josta ei tullut pakolaisia Eurooppaan. Tuttu tarina, siionistien valheita ja sitten lemmikkigoyimrakkikoirien silmitön maan pommittaminen. Nyt Libyakin on epävakaa valtio, joka on tuhottu. Siionistin käsi koski, Libya tuhottiin.

  Syyria on nyt vuorossa. Israel ja käsikassara eli USA antoivat rahaa muslimiterroristeille, jotka nyt tuhoavat tämänkin maan. Taas siionistin käsi koski, Syyria tuhottiin.

  Egypti on saatu amerikkalaismielisen juntan haltuun ja se odottaa lopullista iskua, joka tulee vielä.

  Mansikkana kermakakussa Israel ja USA/UK-goyimrakkikoirat loivat ”ISIS-kalifaatin”, joka nyt tappaa Lähi-Idän viimeisetkin kristityt. Nämä terroristit saivat vielä muutama kuukausi sitten rahaa ja aseita lemmikkigoyimeilta ja nythän toteutuu se ihana siionistitavoite, että kaikki Lähi-Idän loputkin kristityt tapetaan, Israeliin toki jätetään malliksi muutama tuhat.

  Kuka vielä ihmettelee, että en halua naapurikseni tai lähimaillekaan siionisteja?

  He tuhosivat Venäjän ja nyt kohta Lähi-Idässä ei ole kiveä kiven päällä, on vain hampaisiin asti joukkotuhoaseilla aseistautunut mielipuolinen, lapsia tappava Israel.

  Minä sanon: Hyi hel–tti!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Beirutissa oli vieraillut jo 800.000 kiinalaisturistia alkuvuodesta 2006 ja Libanonista oli tullut Lähi-idän suosituin matkailukohde kiinalaisturisteille.

   Israelin armeijaa käytettiin lopettamaan turismin kasvu Libanonissa hyökkäämällä naapurimaan kimppuun voimalla. Yli 100.000 libanonilaista joutui telttamajoitukseen Israelin armeijan pommitettua heidän kotinsa maantasalle. Kokonainen asunto-alue Beirutissa muuttui sellaiseksi, kuin tänään saamme nähdä Gazasta 2014. Gazassakin kymmenet tuhannet menettivät kotinsa viime viikkojen aikana.

   Naapurimaiden lisäksi Israel uhkaa kaikkia maailman maita. Israelilaiset ydinohjuksin varustetut sukellusveneet partioivat säännöllisesti maailman merillä vieraillen myös Itämerellä Helsingin ja Turun edustalla valmiina laukaisemaan ohjuksensa. Välimeren ja Punaisen meren lisäksi israelilaiset sukellusveneet käyvät usein Mustalla merellä. Toinen kotisatama israelilaisille sukellusveneille on Diego Gracian tukikohdassa Intian valtamerellä, josta ne pääsevät nopeasti ja huomaamatta Persianlahdelle, Afrikan rannoille ja Kiinanmerelle.

   Samson-optio on Israelin itsemurhastrategia, jos sen olemassaoloa uhataan. Silloin sadat ydinkärjillä varustetut ohjukset lähetetään sukellusveneistä maailman pääkaupunkeihin kostoksi puuttuneesta tuesta siionismille ja siionistiselle valtiolle. Ainoa valtio, jonka ydinaseita vastaan kaikki maailman valtiot tarvitsevat suojan ja varoitusjärjestelmän, on Israel. Israel on terroristivaltio, joka on soluttanut agenttinsa USA:n, Englannin ja Ranskan hallintoon. Siionistit ovat myös kaapanneet talouden käsiinsä näissä ed. mainituissa valtioissa. Myös EU-valtiot ja Suomi ovat syöksykierteessä samaan kohtaloon Alexander Stubbin kaltaisten siionistien marionettinukkejen johtaman hallituksen viemänä.

   Unelma miehitetystä Israelista ja israelilaisten sotarikollisten tuomitsemisesta kansainvälisessä oikeudessa jää vain unelmaksi. Unelmaksi jää myös YK:n päätösten toteutuminen Israelin osalta. Palestiinalaiset saavat odottaa paluutaan kotikonnuilleen sekä omaisuutensa korvaamista ja maidensa palauttamista. Israelin olemassaololla ei ole mitään oikeutusta kansanvälisen oikeuden mukaan. Israel on luotu terrorilla ja alkuperäisväestöltä on ryöstetty sen maat. Alkuperäisväestö on suljettu keskitysleirimäisiin oloihin Gazassa, joka on Israelin saartama maalta, vedestä ja ilmasta jo vuodesta 2007. Gazan 1,8 miljoonaa asukasta ovat suurilta osin pakolaisia kylistä ja kaupungeista nykyisen Israelin alueella, jotka siionistit puhdistivat etnisesti 1948.

   Aiemmin Repen mainitsemat Putkoset ja Lehtipuut eivät tilannetta ymmärrä. Tai ovat siionistien palkkalistoilla? Kun on tehnyt valintansa Israelin puolesta, siitä pitää kiinni loppuelämänsä. Tai niin kauan kuin siitä maksetaan? Samoin tekivät suomalaiset kommunistit Neuvostoliittoa tukiessaan. Ja Neuvostoliitto maksoi runsaskätisesti.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Putkisen kanssa ja Lehtipuunkin kannattaa olla varovainen. Bäckmanin tehtailemien tapaisilla oikeusjutuilla on uhkailtu jo, mutta tosin Moskovan trolleja, jotka ovat ilmeisesti samalla puolella. Rehellisille totuuden ihmisille saattaa rapsahtaakin. Erinäiset spekuloinnit kanattaa todellakin varustaa kysymysmerkillä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. HS taas tänään kumartaa siionisteille ja varoittaa antisemitismistä ikään kuin antisemitismi olisi ongelma.

  Juutalaisen hipiä on kuin se kuuluisa Mimosan pimpero: todella herkkä. Jos joku uskaltaa osoittaa mieltään lasten tappajia vastaan niin kaikkien maailman juutalaisten kohtalo on heti vaakalaudalla.

  Mitään ei saisi oikeastaan arvostella. Kaikki tietävät, de facto, että FED on ollut juutalaisten johtama jo vuosikymmeniä ja samaan aikaan, simsalabim, USA on velkaantunut ja köyhtynyt ja simsalabim, USA:n juutalaiset ovat silmittömästi rikastuneet. Mutta tätä ei saa sanoa. Miksi ei saa sanoa? Mikä siinä on sellaista, että sitä ei saa sanoa? Sehän on fakta. Kaikki näkevät sen. Sanoinko minä sen antisemiittisesti? Miten sen sitten voi sanoa?

  Hollywood on juutalaisten hallussa, de facto. Ja he eivät tee elokuvia, joissa olisi ns. ”paha” juutalaishahmo. Sen sijaan jokaisessa elokuvassa on se paha, vanha, valkoinen mies. Onko antisemitismiä todeta tämä? Mikä siinä on pahaa? Minä kyllä heti vedän sanani takaisin, kun ilmestyy yksi vauhdikas toimintaelokuva, jossa läpipaha Yagoda suunnittelee miljoonien ihmisten tappamista. Heti nöyrryn. Minulle riittää myös elokuva, jossa kyyninen juutalainen istuu bunkkerissa ja lähettää ohjuksen kouluun, jossa kuolee kymmeniä lapsia. Heti nöyrryn ja myönnän: Ei ole juutalainen yksipuolinen ja yksi-silmäinen. Edes yksi siionismia ankarasti kritisoiva elokuva. Edes yksi kristittyjen joukkotuhosta kertova elokuva, jossa NKVD:n tappajapäällikön etninen tausta selviää. Sehän on jo nähty, että valkoinen ihminen on paha.

  Media on lännessä ´juutalaisten hallussa, de facto. Miten se pitää oikein sanoa, jos se niin on? Minkälainen on Bonnierin ote Suomen ja Ruotsin mediaan? Kuinka monta TV-kanavaa on USA:ssa juutalaisten omistuksessa/johdossa? Mitä pahaa siinä on, että omistajan/hallitsijan etninen tausta kerrotaan.

  Maailman juutalaisyhteisö ei ole koskaan ujostellut kertoa SAKSALAISTEN olleen NATSEJA. Ei tässä ole kritisoitu juutalaisia, vaikka tämä on saksalaisiin kohdistuvaa rasismia, sillä eihän Saksassa ollut paljon ”natseja” (ehkä olisi pitänyt olla enemmän?). Jos ollaan niin helkkarin tarkkoja tässä yhden ryhmän pimperon herkkyydessä niin sitten pitää lopettaa loputon valkoisen ihmisen pilkkaaminen. Juutalaiset ovat opettaneet pilkkaamaan ja sortamaan, eivät meikäläiset.

  Vaadin oikeutta, vaadin tasapuolisuutta. Minulla on oikeus sanoa, että Hollywood on juutalaisten hallussa. Se on minun oikeuteni. Mitä pahaa siinä on? Ja jos juutalainen tappaa lapsia, minä sanon: Juutalainen tappaa lapsia. Miten se oikein pitää sanoa? Pitääkö sanoa: Juutalaisvaltion (The Jewish State) juutalainen (For the Jews) tappaa lapsia?

  Jos he eivät halua yleistää israelilaisia juutalaisiksi niin mikäs siinä.

  Sitten vaan rajat auki ja kaikille maailman ihmisille rajalle tervetulokomitea niin kuin EU:ssa, Ja nimestä pois sana ”The Jewish” ja ”For the Jews”. Jos valtion on The Jewish State ja For The Jews, niin, kaikella kunnioituksella, turpa kiinni.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Lukaisin tuon samaisen artikkelin ja yllätys yllätys, HS on näköjään tilapäisesti luopunut kollektiivisen syyllisyyden konseptistaan, jota se on vuosikaudet soveltanut länsimaisiin kristittyihin vastoin länsimaista kristillistä oikeuskäsitystä.

   Kristillinen oikeuskäsitys perustuu yksilöllisyyteen ja omatuntoon. Sana oikeus viittaa vakioarvoisena kaikkien tavallisten kaduntallaajien oikeuksiin.

   Juutalaislahkolainen velvollisuuskäsitys perustuu kollektiivisuuteen ja hierarkiaan. Kollektiivilla ei ole omatuntoa, mutta sitäkin vahvempi hierarkia. Sana velvollisuus hupenee käänteisesti hierarkisen aseman kasvaessa kunnes viimein kansainväliset juutalaispankkiirit uskovat, minulla on oikeus.

   Muttei minkäänlaista omatuntoa. Juutalaiset pilkkaavat kreikkalaisia, mutta silti yrittävät laittaa paremmaksi kuin Ikaros, joka päätti lentää Aurinkoon, mutta päätyi Egeanmereen. Eikä juutalaiset kollektiivisen lähtökohtansa takia ikinä tule ymmärtämään tarinan opetusta, vaan johtajan vihjeestä pää edeltä hornan tuuttiin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Täysin samaa mieltä.

    Oksettavaa, kuinka juutalaiset esiintyvät moraalin etuvartijoina, kun he asuvat kaksoiskansalaisuudella meidän maissamme. Silloin he rakastavat kaikkia, ovat avosylin kaikille Ebola-maiden asukkaille, rakastavat syyrialaisia, ihailevat sanalla sanoen kaikkia ulkomaalaisia.

    Mutta kuinka käy monikulttuurisuus juutalaiselta Israelissa? Ovatko rajat auki, onko rajoilla lentokoneita valvomassa, ettei vaan afrikkalaispakolaisia huku Välimereen?

    Ehei, omassa maassaan tämä monikulttuurisuusaktiivi on pahimman luokan fasisti, joka valvoo rajojaan kuin haukka ja pakolaislaivat upotetaan tai miehistö tapetaan (muistamme Gazaan pyrkineet laivat) jopa humanitaarissa aluksissa.

    Kuinka KAIKKI voivat olla näin sokeita?

    Juutalaisvaltio on hirmuvalta. Ja juutalainen saarnaa meille hyvyyttä, mutta toimii omassa valtiossaan täysin päinvastoin. Ovatko kaikki meikäläiset jossakin huumeessa?

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 14. Lars von Trier on kokenut nahoissaan juutalaisen elokuvateollisuuden herkkyyden tultuaan Cannesin elokuvajuhlien ensimmäiseksi ”Persona Non Grataksi” eli ei-toivotuksi henkilöksi, jota ei haluta enää Cannesissa nähdä ja kuulla.

  Lars von Trier on kieltäytynyt antamasta mitään haastatteluja juutalaismedioille. Viimeisimmässä elokuvassaan ”Nymphomaniac” hän kuvaa juutalaismiestä, joka kuuntelee neljän tunnin ajan naisen kertomusta omasta elämästään ja osoittaa empatiaa tätä kohtaan. Elokuva loppuu kuitenkin juutalaismiehen itsekkääseen yritykseen raiskata nainen ja samalla kaiken ”ymmärtämisen ja empatian” teennäisyyteen ja valheellisuuteen. Elokuva loppuu siihen, että nainen ampuu juutalaismiehen. Tässä oli Lars von Trierin ”kiitos viimeisestä”. Elokuva oli alunperin 5½ tuntia pitkä, mutta Lars antoi työntekijödensä leikata ja lyhentää elokuvan mieleisekseen hänen itsensä puuttumatta siihen. Tuloksena 90 min. poistettiin. 2 x 2 tuntia viihdettä tauolla varustettuna. Ensimmäinen osa alkaa ja loppuu Rammsteinin musiikkiin. Hollywood varmaankin vihaa nyt Lars von Trieriä entistä enemmän. Jo etukäteen oli tiedossa, että elokuva sensuroitaisiin useissa maissa eikä se päätyisi elokuvateattereihin. Tuloksena onkin elokuva, josta tulee kultti DVD:nä myytynä. Odotan myös innolla ”alkuperäistä” leikkaamatonta 5½ tunnin versiota ja mitä kohtauksia se sisältää…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Järjestään kaikki Hollywoodin vihaamat ihmiset ovat OK.

   Hollywood on oikea käärmeen pesä. Täynnä siionisteja, joiden elämäntehtävä on valkoisen ihmisen tuhoaminen. Jos joskus se kuuluisa maanjäristys veisi mukanaan nämä mogulit, menisin kirkkoon sytyttämään monta kynttilää, suurella hartaudella. Hiljentyisin ja rukoilisin. Ja laulaisin hoosiannaa… 🙂

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Huumeen nimi on kristinusko. Se on tehnyt aiemmin hurjista ja oikeamielisistä eurooppalaisista lampaita, jotka kääntelevät poskeaan sitä mukaa kuin iskuja tulee ja juutalaisuuden jumaluus on iskostettu kristityn selkänahkaan jo pienestä pitäen. Siitä huumeesta ihmiset onneksi hankkiutuvat enenevässä määriin eroon.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Vain Kristuksessa miehestä tulee mies ja naisesta nainen. Kristitty EI pelkää kuolemaa, koska hän tietää ruumiillisen ylösnousemuksen viimeisenä päivänä ja ikuisen elämän (uskossa Kristuksen sijaissovitukseen). Ei tule sotkea maallista hallintapiiriä (valtio, esivalta) ja hengellistä hallintapiiriä (kirkkoa). Kirkkoa ei saa hallita lailla eikä valtiota evankeliumilla, sillä muuten molemmat tuhoutuvat, kuten Suomessa on lammaslauman (Suomen kansan) ohjauksessa tapahtunut. Kaikki on Jumalan käsissä, ja siksi kristitty ottaa OMALLA KOHDALLAAN vastaan kaiken pahan, mikä häneen kohdistuu, koska hän on ansainnut sen (kristityn lihassa on vielä jäljellä syntiä). Mutta kun on kyseessä maallinen elämä yhteiskunnassa, silloin kristitty tukee ja edistää lakia, joka rankaisee pahoja. Kuten Roomalaiskirjeen alkujakeet osoittavat, kaikki esivalta on Jumalasta (lammasmaiselle kansalle huono esivalta, ryhdikkäälle ja jumalaapelkääväiselle kansalle oikea esivalta, sellainen siis, joka RANKAISEE PAHOJA JA VIHOLLISIA JOPA KUOLEMANTUOMIOIN ja tukkii turhanjauhajilta turvat).

   Suomen kansa ja kaikki Euroopan kansat ovat lampaita, koska he ovat luopuneet oikeasta kirkosta ja oikeasta Kristuksesta (Vapahtajasta, joka vapahtaa synnistä, perkeleestä, kuolemasta ja helvetistä) ja pystyttäneet perkeleen kirkon (esim. Suomen nykyisen ev.-lut. kirkon), joka vastustaa kaikkea voimankäyttöä yhteiskunnassa, vaatii hyväksymään kaikki synnit ja viholliset (”suvaitsevaisuus” jne.), tekee koko kansasta lampaita, tuhoaa maan ja kansan, luovuttaa kansan vihollisille, esim. juutalaisille, heittää koko kansan ikuiseen helvettiin. Euroopan kirkot ja kristinusko ovat oikean Kirkon ja Oikean kristinuskon vastakohtia. Syy on siis lampaissa, jotka vaativat vapautta saada kaikki sudet niskaansa. Vuosikymmeniin yksikään kyrpä (suomalainen mies) ei ole tehnyt mitään pahantekijöiden ja vihollisten saamiseksi kuriin yhteiskunnassa.

   Itse olet lammas, enemmänkin: sokea lammas. Kun kaltaisillasi on sananvapaus, kaikki tuhoutuu, aivan kaikki. Perehdy kyrpä asioihin ja puhu vasta sitten.

   Itseään kristitty ei puolusta. Yksikään häneen kohdistuva isku ei tule Jumalan tietämättä ja sallimatta. Mutta kun on kyseessä vastuu toisista (perhe, yhteiskunta), silloin kristitty nousee pahantekijöitä vastaan ja vaatii esivaltaa käyttämään jopa kuolemantuomioita. Suomen miehet ovat niin kristinuskosta vieraantuneita, ettei täällä ole varsinaista esivaltaa enää ollenkaan, itsenäisyyskin on mennyt. Kaikki lampaiden eli kyrpien syytä.

   Jos maassa olisi oikeiden kristittyjen miesten enemmistö, maassa olisi heti voimakas ja ryhdikäs esivalta, voimakkaat ja ryhdikkäät lait ja paksuseinäiset tyrmät, jotka olisivat täynnä pahantekijöitä ja vihollisia.

   On suuresti vastenmielistä, että kyrvillä on sananvapaus.

   Vesa-Ilkka Laurio
   lääketiet. lis. (eläkk.)
   kristitty

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Tarkennus: Ei ”Roomalaiskirjeen alkujakeet” vaan ”Roomalaiskirjeen 13. luvun alkujakeet”.

    Kiitos päätoimittajalle/toimittajalle kommenttini julkaisemisesta. Sanalla ”kyrpä” tarkoitan niitä, jotka vastustavat kristinuskoa (joka ON totuus), kirkkoa (ei nykykirkkoa vaan oikeaa Kirkkoa) ja silloin Jumalaa ja Pyhää Henkeä, jossa on kaikki voima ja ryhti. Sellaiset henkilöt suistavat julkisilla kommenteillaan kansaamme suoraan perkeleen syliin, juutalaisten syliin (Joh. 8:44) ja kaikkeen mahdolliseen tuhoon. Miehen tulisi osata puhua oikein, jos julkisuuteen astuu. Oikein puhujaksi tullaan, kun Jumalan lain (käskyjen) edessä (jotka ovat jokaisen ihmisen omassatunnossa) luhistutaan ja kauhistutaan ytimiä myöten oman sydämen syntisyyden vuoksi ja helvetinuhan vuoksi (tätä sanotaan katumukseksi) ja näin (itselleen) kuolleeksi tulleena tartutaan Kristuksen sovitustekoon (hänen hankkimaansa syntien anteeksiantamukseen, joka on juridinen asia Jumalan edessä). Tässä uskossa sydämeen tulee Pyhä Henki ja perkele joutuu lipettiin. Tällöin miehestä tulee mies (Jumala hänessä), ja hän kykenee Jumalan voimassa vastustamaan ja voittamaan kaikki viholliset.

    Siksi sana ”kyrpä” ei ole liian voimakas suomalaisista miehistä. Suomen miesväestö haluaa pysyä perkeleessä (siis itsessään; olemme kaikki luonnostamme, syntiinlankeemuksen peruina, perkeleen orjia) ja siten häviämisessä ja juutalaisten raiskattavina olemisessa. Lukekaa 1. Kun. 18 miehestä (Elia, vertauskuva Kristuksesta), joka voitti ja tuhosi KAIKKI viholliset Karmelin vuorella, joka on 15 km:n päässä Megiddon kaupungista. Vuori on hepreaksi ”Har” ja magedon” juontuu sanasta Megiddo, joten Harmagedonin taistelu (Ilm. 16:14-16) tarkoittaa viimeistä tuomiota, joka tulee nyt hetkenä minä hyvänsä. Siinä tuomiossa juutalaisuskoiset ja muut epäuskoiset hukkuvat ja tuhoutuvat ikuisesti. Huomatkaa kiinnostuneet, että Vanhalla testamentilla on KAIKISSA KOHDISSA kirjaimellisen merkityksen ohella hengellinen merkitys.

    Suomen miehiä on nuhdeltava ankarasti, että tulisivat katumukseen ja omantuntonsa hädässä tarttuisivat Kristukseen ja saisivat Jumalan Voiman, Pyhän Hengen. Pyhä Henki liittyy Jumalan sanaan (Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama profeettojen ja apostolien kautta), joten Pyhä Henki saadaan Jumalan sanaa kuulemalla ja lukemalla.

    Onneksi Magneettimedian päätoimittaja/toimittaja on ymmärtänyt tämän.

    Turhan päiten ja ilkeässä mielessä ketään ei saa nimitellä eikä halveksia, ei sanalla ”kyrpä” eikä muutenkaan.

    Vesa-Ilkka Laurio

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Hyvä esimerkki noista hurjista ja oikeamielisistä eurooppalaisista saattaisivat olla vaikkapa suomalaiset sotaveteraanit, joista moni kävi Kirkossa aina kun mahdollista. He näyttivät maailmalle, että pienelläkin valtiolla on oikeutus olemassaoloon. Kääntäen kysyen, mikä olisi yksilön oikeutus olemassaoloon, jos pienillä valtioillakaan ei sitä ole. Ei ole Kristinusko syypää rappioon, vaan sen korvikkeet.

   Lähtemällä vaikka pyramideista, hautalöydökset kautta aikain osoittavat ihmisellä olevan luontainen tarve uskonnolliseen kokemiseen. Eroamalla Kirkosta liittyy huomaamattaan johonkin toiseen ”uskontoon”, esimerkiksi vihreä monikulttuurisuus -liikkeeseen, jolla on sattumoisin juutalainen johto. Sama pätee tietysti myös Kristuksen sijaan Israelin asevoimia palvoviin siionistikristittyihin, eivätkä he ikinä tule Uutta Testamenttia, Kristittyjen Raamattua lukemaankaan, johtuen eräästä Johanneksen Evankeliumin jakeesta, missä Kristus toivotti juutalaisille rahanväärentäjille hyvää matkaa Helvettiin.

   Tuo posken kääntely sitä mukaa kun iskuja tulee liittyy nimenomaan juutalaiseen maanpäälliseen hierarkiaan ja jumaluuteen juutalaiskultin sisällä. Se on sittemmin ujutettu samoilla juutalaisilla syyllisyyden ja häpeän keinoilla myös rahvaaseen. Kristus käänsi poskeaan ainoastaan sen takia, että hänellä ei ollut yksinkertaisesti aikaa ja halua alkaa käydä nahistelemaan jonkun molopään kanssa, kun on vähän tärkeämpääkin tekemistä, nimittäin laittaa rahanväärentäjien butiikki remonttiin.

   Nyt, 2000 vuotta myöhemmin, nahistellaan niiden molopäiden kanssa, mutta Federal Reserve seisoo tanakasti paikallaan ja juutalaisomistuksessa, vaikka ohjuksia on ollut iät ja ajat. Ei näköjään menneet Kristuksen opetukset ihan jakeluun.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Aivan oikein.

    Kannattaa lukea Imbi Pajun kirja ”Torjutut muistot”, jossa näemme, kuinka meidän kansallemme olisi käynyt, jos isoisämme eivät olisi olleet miehiä.

    Juutalaisjohtoinen NKVD tappoi 100 %:sti Eestin kansan koulutetun osan. Sataprosenttisesti. Näin toimi juutalaisjohtoinen (Yagoda&Kaganovitch-duo) järjestelmä.

    Juutalaisten ”holokausti” oli lasten leikkiä verrattuna siihen, mitä meidän kaltaisillemme juutalaisjohtoinen NKVD teki. Mutta tästä ei ole Anne Frank-museota. Tätä ei saa muistaa, mutta AnneFakinFrankkia pitää nyyhkyttää aamusta iltaan.

    Mutta minä tiedän. Minä tiedän koko totuuden ja minä en todellakaan nyyhki Anne Frankkia. Minulle häntä ei ole olemassakaan. On kuin häntä ei olisi koskaan ollutkaan.

    Minä suren heimoveljiäni, minä suren tuhottua Venäjää. Ja minä VIHAAN Yagodaa. Minä VIHAAN Kaganovitchia. Kirjatkaa nyt ylös, hasbarat, minä VIHAAN heitä Capisco? Minä VIHAAN heitä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Täällähän ihan otetaan kierroksia. Hienoa. Tunteet kuumenee kun puolustetaan ”omaa” uskontoa. Kristinusko ei ole suomalaisten uskonto vaan se on meihin väkivalloin istutettu. Voitte käydä katsomassa ns. uskonnonvaihtoviikkoja Irakissa kun ISIL leikkaa päitä irti vääräuskoisilta jos usko ei vaihdu, niin saatte kuvan siitä miten kristinuskosta tuli meidän ”oma” uskonto.

    Täällä väitetään, että olihan veteraanitkin kovia sotimaan koska kristinusko. No jokainen on kova sotimaan jos vaihtoehtona on kansanmurha sionistisen USSR:n toimesta. Kristinusko ainoastaan pisti sotilaille kapuloita rattaisiin syyllistämällä heitä käskyllä -älä tapa. No sotilaat sitten uskonnollisen vakaumuksensa vastaisesti tietenkin tappoivat helvetisti porukkaa, koska maalaisjärki auttoi. Tämän jälkeen sitten istuttiin ”joka ilta” kirkossa ja pyydeltiin syntejä anteeksi, tunnettiin syyllisyyttä ja etsittiin ulospääsyä huonosta olosta. Ei hyvä.

    Meidän omat uskonnot, esimerkkinä hyvin dokumentoitu Aasa-usko, suorastaan kannustaa rohkeaa taisteluun vihollista vastaan, jolloin sotilaan ei tarvitse vaivata päätään kristinuskon tuomalla moraalisella löyhkällä.

    Muistellaanpas kuka sen kristinuskon taas keksikään. Olikos ne juutalaisia? Olikos juutalaisilla ongelma Roomalaisten kanssa ja pitikö niistä hankkiutua eroon? Keksittiin uusi uskonto Rooman orjille, joka lobattiin valtion pääuskonnoksi ja kas.. valtio tuhoutui. Mission complete. Roomalaiset tietenkin olivat jo kääntyneet kristinuskoon ja käännytystyöt muualla pääsivät tosissaan käyntiin ja rovioita sytyteltiin. Siinä sitten meidän omatkin papit paloivat noitina.

    Kierroksia pyydän.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. ISIS-terrorijärjestö on Israelin ja USA:n luomus. Sataprosenttisesti.

  Muistattehan, kun vain vähän aikaa sitten oli hilkulla, että USA olisi aloittanut siionistien pyynnöstä Syyrian pommittamisen (USA:han on jo pommittanut Irania lukuunottamatta lähes kaikkia Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan maita – siionistien taputtaessa käsiään). Tällöinhän sitten Israel, USA, Ranska ja UK päättivät lisätä tuntuvasti aseellista ja rahallista apua islamilaisille ”vastarintajärjestöille”. Tämä oli selkeästi luettavissa mm. siionistiaviisi HS:n sivuilta. Tätä ei ole millään lailla piiloteltu, päinvastoin sille haettiin avoimesti hyväksyntää mm. EU:lta.

  No, nyt on sitten ISIS, joka tappaa. Eli taas kerran siionistit ja heidän goyimlakeijansa onnistuivat tuomaan tuhoa Lähi-Itään. Nyt sitten vähä-älyinen Obama pommittaa ISIS:tä. Ja Israelissa nauretaan. Taas yksi ennen rauhallinen alue on yhtä sekasortoa ja maailmanlopun hävitystä. Siionistin käsi koski, kuolema tuli arkeen.

  Siionisti on takuuvarma tuhontuoja, maailmanlopun enkeli.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. h.e.bolla,

  nyt kun satuit mainitsemaan tuon juutalaisvaltion, onkin aika mielenkiintoista pohtia, mistä (Helvetistä) on valtiona oikein kysymys. Tosiaan, jos Israelin asekalusto jaetaan valtion pinta-alalla, saadaan lopputulokseksi sotilastukikohta. Tai yhtä hyvin turvapaikka, jos muutamien korkea-arvoisten finanssipiireissä vaikuttavien juutalaisten olot ympäri maailman sattuisivat käymään tukaliksi.

  Meneillään oleva SuurIsrael -projekti on luultavasti kusetusta, jolla yritetään vakuuttaa holohoaxilla pelotellut rivijuutalaiset ympäri maailman, että Israel olisi heidänkin turvapaikka. Eivät pysty todellisuudessa majoittamaan ja ruokkimaan edes Punaisen Ristin todenmukaisempaa lukua, 6 miljoonasta nyt puhumattakaan. Ja minkä puoleen tarvitsisikaan, valtaosa rahvaasta ei yhäkään ole eivätkä tule samanlaisiksi teurastajiksi, mitä juutalaiset itse ovat.

  Toinen mielenkiintoinen seikka on 100% juutalaisvaltion toiminnan edellytykset. Tietenkään minulla ei ole, eikä monella muullakaan rahvaalla, edes monella juutalaisella ei ole todellista tietoa, mistä juutalaiskultissa on kysymys. Epäsuoralla päättelyllä olen päätynyt siihen, että kyseessä on ylöspäin velvoitteinen hierarkinen oppi. Oikeus ja vapaus koittaa vasta vuoren huipulla, siis kultin sisällä.

  Rivijuutalaisen oikeus ja vapaus on kultista ulospäin rahvaan suuntaan talmudin mukaan. Se, että talmudia pidetään jotenkin ”salaisena” kirjana tuo mieleen kaksi vaihtoehtoa, joko salataan sen puoleen, ettei massoille paljastuisi, minkälaisia patologisia alisuorittajia juutalaiset todellisuudessa ovat, TÖRKEÄSTÄ rimanalituksestahan tässä kuitenkin rehellisyyden nimissä puhutaan, tai sitten on olemassa vanhan testamentin ja talmudin lisäksi vielä kolmas todella salattu kirja, joka kertoo juutalaisten keskinäisistä suhteista.

  Niin tai näin, juutalaisuus toimiakseen edellyttää rahvaan läsnäolon, muuten olisi juutalaisvaltio pelkkää velvoitetta ilman ”oikeutta tappaa”, ja sitä sisäsiittoista pahaa oloa ovat juutalaiset aika lailla ilmentäneetkin. Rivijuutalainen on tyytyväinen kun tapahtuu mitä tapahtuu, kunhan tapahtuu käsikirjoituksen mukaan, ja käsikirjoittaja löytyy sieltä vuoren huipulta. Mutta Hamasin raketit lentävät ihan minne sattuu, ja niistä on huono käsikirjoitusta laatia etukäteen. Tämä saattaa tosiaan käydä Israelin hermoille ettei kävisi, Hamas tyrmäsi juutalaisuuden ampumalla hehtaaritolkulla ohi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Monin paikoin samaa mieltä, vaikka joissakin kohdissa mennään senverran lujaa, että en pysy mukana. 🙂

   Israel, JUUTALAISVALTIO, joka on JUUTALAISILLE, on todellakin valtion irvikuva, jota kaikkien itseäänkunnioittavien ihmisten pitäisi totaalisesti boikotoida. Israelia saakin julkisesti pilkata ja soimata ja se on mainio asia. Missä tahansa yhteydessä voi ihan hyvin sanoa: ”Minusta tuo JUUTALAISVALTIO on hirveä roistovaltio, jota johtavat verenhimoiset tappajat.” Asiahan on näin.

   On mainiota, että Israel kutsuu itseään ”The Jewish State” ja ”For The Jews”. Se on hienoa, siinä JUUTALAISET kertovat minkälainen on JUUTALAISTEN VALTIO.

   Jos siis missä tahansa yhteydessä ajetaan JUUTALAISTEN asiaa niin kannattaa heti ottaa esille JUUTALAISVALTIO ja sen toimet. Guggenheim? Kysy heti, kuinka voimme kannattaa JUUTALAISMUSEOTA, kun JUUTALAISVALTIO tappaa lapsia ja rakentaa apartheid-muureja ja ei edes tuomitse sotarikollisia. Ei Guggenheimia, ei mitään JUUTALAISTA.

   FED? Se on paha, johtavathan sitä JUUTALAISET ja samaan aikaan JUUTALAISVALTIO tekee sotarikoksia.

   Holokaustimuseoita ja -muistotilaisuuksia? EI, sillä emmehän voi muistella JUUTALAISIA ja kääntää poskea, kun samaan aikaan JUUTALAISET ovat rakentaneet holokaustihel..tin palestiinalaisille.

   Jos eivät enää kutsu valtiotaan JUUTALAISVALTIOKSI, minä tarkennan näkemyksiäni, mutta HE ITSE KUTSUVAT VALTIOTAAN JUUTALAISVALTIOKSI. Paha juttu JUUTALAISILLE, jotka identifioidaan tappajiin. Voi voi sentään. Kannattaa varmaan harkita uskonnonvaihtoa ettei identifioidu pohjasakan kanssa?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Ihminen on valehtelija, mutta Jumalan Sana on totta!
  GOCC BIBLE TEACHINGS – WITCHES ARE EVERYWHERE

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Vain selvyyden vuoksi:

  Kun nyt länsimedia alkaa siionistimedian johdolla vyöryttämään näitä jesidi/ISIS/jihadistiuutisia, niin pitää muistaa, että koko katastrofin ainoa syyllinen on US-Israel ja erityisesti debiili Obama.

  Vain muutamia kuukausia sitten Obama & muuta siionistinuket ylpeilivät sillä, että he tukivat radikaaleja muslimiryhmiä, jotka tappelivat Assadia vastaan Syyriassa. Tästä on mustaa valkoisella kilometreittäin kaikissa medioissa. Tämähän oli se, mikä jäi jäljelle siitä, että USA ei aloittanut laajamittaisia Syyrian pommituksia. Tätä ei voi kukaan kiistää, ei edes Netanyahu, joka on patologinen valehtelija.

  Ja kun näille ryhmille sitten syydettiin lyhyessä ajassa sadoilla miljoonilla aseita ja rahaa niin voi kumma, syntyi ISIS-kalifaatti. Onpa ihmeellistä? Kuinka nyt tuolla tavalla?

  Pantiin yhteen: raskaan sarjan jihadistit+runsaasti rahaa+uusimmat aseet ja syntyi raskaan sarjan juhadistijärjestö, jolla on rahaa ja aseita. Voi helkkari, miten se on mahdollista?

  Tätä Obama nyt miettii. Ja miettii… Ja miettii.

  Ja HS kirjoittaa nyt tästä ”uhasta”.

  Voi voi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Kansainväliset kalifattiverkostot ovat juutlaisten ohjauksessa helposti ja jotenkin kummasti ne aina tuntuvat haluavan muskata vahvat kansallisvaltiot.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Tuli vain mieleen, että onkohan se Samson-optio sittenkään niin huono asia?

  Taidan jopa kannattaa sitä edellyttäen, että kaikki siihen johtavat ennakkoehdot (prerequisites) täyttyvät. 🙂 Turha syyttää minua tästä, Samson-optio on juutalaisten keksimä ja jos he siihen uskovat niin sallittakoon heidän siihen uppoavan. Ei ole meidän goyimien vika, että meitä on paljon enemmän ja ovathan amerikkalaiset jo opettaneet mm. japanilaisille, että kyllähän sitä nyt aina ihminen atomipommin kestää…

  Kävinkin äsken kertaamassa mm. Martin van Creveldin (juutalaishistorioitsija par excellence) ja, kyllä, kannatan Samson-optiota, kuten hän, kunhan kaikki ennakkoehdot täyttyvät hienosti. Way to go, Martin! 🙂 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. Samson-optioon vielä liittyen:

  Vain Israel eli JUUTALAISVALTIO puhuu johtavien historioitsijoidensa ja valtiomiestensä suulla siitä, että heidän ydinkärkensä ovat suunnatut kaikkiin Euroopan suurimpiin (ja pienempiin?) pääkaupunkeihin ja he ovat ehdottomasti valmiita käyttämään niitä Eurooppaa vastaan SILLÄ PERUSTEELLA, ETTÄ JOS EUROOPPA EI SUOJELE JUUTALAISVALTIOTA.

  Huomatkaa tämä uhkailu. Me olemme joka tapauksessa kohteita ja vaikka me emme hyökkää/uhkaa niin meidät tuhotaan joka tapauksessa, koska emme tuhoa heidän vihollisiaan.

  Kuka onkaan hullu koira? Kuka ansaitsee omaa lääkettään? Eikö tämä täytä hylkyvaltion tunnuskuvaa? Kuinka alas meidän pitää vajota ennen kuin nousemme takaisin oikeiksi ihmisiksi?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Ei tästä suosta kyllä nouse enää kukaan. Se on nyt JWO forever

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Siltä todella näyttää.

   Vastarinta on silti tarpeen, sillä muuten pahimmillaan tämä JWO johtaa Venäjän bolshevikkivallankumouksen jälkeisiin kansanmurhiin Suomen tapaisissa valtioissa. Ei ole periaatteessa lainkaan mahdotonta, että 10-20 vuoden kuluttua ollaan monissa Euroopan maissa siinä tilanteessa, että valkoiset ovat vähemmistönä ja JWO organisoi ”kriisin”, jossa valkoiset ”sortavat” esim. mustia ja sitten pitää ryhtyä ”humaanisuuden” nimissä pidätyksiin, joiden seurauksena valkoiset ihmiset ajetaan leireihin ja alkaa Yagoda-leikki.

   Mitä muka esim. Suomi voisi tehdä auttaakseen esim. englantilaisia valkoisia ihmisiä tässä tilanteessa? Ei mitään. Venäjä on juutalaisten hallussa, USA on juutalaisten hallussa, UK on juutalaisten hallussa, Ranska on juutalaisten hallussa. Media on juutalaisten hallussa ja maksettu eliitti hyväksyy oman kansansa murhan , jos se ja sen lapset luvataan säästää (Yagoda-malli). Eli vaikka ihmiset eivät usko niin laajamittaiset erityisesti valkoisiin kohdistuvat kansanmurhat Euroopassa ovat aivan kulman takana. Ja silloinhan pelaa pelon logiikka: Heikot vaikenevat ja nöyrtyvät, koska pelkäävät joutuvansa samaan myllyyn.

   Ensin viedään meidän kaltaisemme. Perusteena ”vihanlietsonta” (lue: toisinajattelu), mutta kun mylly käynnistyy niin kaikki ”epäilyttävä” aines (lue: koulutetut) viedään ja sitten simsalabim, valkoista kansaa ei ole. Tuuli kävi heidän ylitseen.

   Siksi vastarinta ja informaation levittäminen on tarpeen juuri nyt. Jossakin vaiheessa voi sitten olla pakko jättää oma maa ja muuttaa esim. Japaniin ? Vaikka eipä naurata tämä, ei tosiaan.

   Suomi on ehkä tässä marginaalissa. Meitä ei koeta (me emme ole) minkäänlaiseksi uhaksi JWO:lle, olemmehan siististi käyttäytyvä, ystävällinen monikulttuurikansa, jota voidaan pitää sitten lasikaapissa, jota voidaan esitellä kiinalaisille viimeisenä valkoisen ihmisen maana. 🙂

   Mutta juuri tästä syystä Oikea Ihminen ei alistu. Meillä ei ole enää mitään muuta jäljellä, yhtäkään ulkopuolista tukijaa ei ole, apua ei saa mistään. Meillä on vain me. Ja silloinhan ei ole enää mitään pelättävää, kun ei ole enää mitään hävittävää.

   Ja tietenkin, tyrannian logiikka on tyrannille armoton: Aina jossakin vaiheessa tyranni tuhotaan. Aina. Nyt vain ei tiedä kestääkö Pimeyden Valtakunta sata vuotta vai tuhat vuotta? Meitä valkoisia tuskin jää jäljelle, ehkä naismaisia miehiä ja miesmäisiä naisia joihinkin JWO:n huveihin, näytiksi voitosta.

   Tosi on kyseessä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Miten olisi Jumalaan turvautuminen? Hänellähän on kaikki valta. Myös valta yli juutalaisten. Tie Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus, siis juridinen anteeksiantamus Jumalan edessä. Maamme hukkuminen ja tuhoutuminenon syntiemme rangaistus, ja vain Jumala voi vapauttaa vitsauksista.

    Otan tässä esiin pienen episodin, josta käy ilmi, että perkele (Jumalan rangaistuksena) uittaa sisään juutalaisuutta jopa kirpputorien kautta (tässä tapauksessa juutalaisuutta uitetaan kristinuskoon). Alla oleva on 9.8.2014 kiteeläisessä Koti-Karjala -lehdessä julkaistu yleisönosastokirjoitukseni:

    Kesälahden Onnentuvan hengellisestä avusta

    Koti-Karjala julkaisi 23.7. jutun Kesälahdelle avatusta Onnentupa-kirpputorista ja sen omistajapariskunnasta. Kirpputori on osa omistajien pyörittämää kristillistä avustusjärjestöä, ja siellä on tarjolla myös hengellistä apua joka päivä. Hengellistä apua annetaan kirpputorin kahvilassa, jossa omistajat keskustelevat mielellään asiakkaiden kanssa.

    Tutustuin Onnentuvan hengelliseen opetukseen, ja minun on esitettävä siitä kriittinen arvio. Koska Koti-Karjala on jutussaan tuonut esiin tämän hengellisen avun, katson voivani arvostella sitä samassa lehdessä.

    Minua kehotettiin tutkituttamaan DNA:ni (perintötekijäni) sen selvittämiseksi, olenko Raamatun Joosefin (eli n. 3700 vuotta sitten) jälkeläinen, nähtävästi siis juutalainen. Joosefin DNA on kuulemma selvitetty Joosefin luista. Tuskin kuitenkaan Joosefin luita on olemassakaan. Tiede on nykyisin täynnä huijausta.

    Lisäksi nykyjuutalaisilla ei ole mitään rodullista yhteyttä Vanhan testamentin (VT) ajan juutalaisiin (oik. juudalaisiin, Juudan valtakunnan kansalaisiin; siksi alla muoto ”juudalaiset” VT:n ajalta). Ashkenaasijuutalaiset (95% juutalaisista) polveutuvat Kasarian valtakunnan (Etelä-Venäjällä n. 600-1100 j.Kr) turkkilaisrotuisista kansalaisista, jotka kuninkaansa johdolla kääntyivät juutalaisuuteen n. v. 740 j.Kr. Sefardijuutalaiset (loput 5%) puolestaan ovat Pohjois-Afrikan juutalaisuuteen kääntyneiden berberien jälkeläisiä. Juutalaiset itse myöntävät nämä tosiseikat.

    Opillisesti nykyjuutalaiset (suuntauksesta riippumatta) ovat fariseuksia, pyhänä kirjana Talmud (Jeesuksen ajan ”perinnäissääntö”, joka tekee tyhjäksi Raamatun, Matt. 15:6). Talmud (Gittin 57a) sanoo, että Jeesus on helvetissä, jossa häntä keitetään ulosteessa rabbien (juutalaisten opettajien) moittimisen vuoksi. Jeesus varoittaa juutalaisia helvettiin hukkumisesta (Matt. 23:33).

    Kuulemma Israelin valtion perustaminen v. 1948 oli VT:n profetian täyttymys. Kuitenkin lupaus juudalaisten paluusta toteutui jo VT:n aikana, kun he palasivat pakkosiirtolaisuudesta vuosina 521 ja 485 e.Kr. Raamatussa ei ole mitään lupausta nykyisestä Israelista (UT puhuu hengellisestä Israelista, kirkosta; paluu on hengellinen paluu Jumalan yhteyteen). Juudalaiset olivat Jumalan kansa vain Kristukseen asti (he olivat väline Kristuksen tuomiseksi maailmaan), ja sen jälkeen heidät karkotettiin pitkin maailmaa. Jumalan kansaa ovat nykyisin kristityt (1. Piet. 2:9), ja Jumalan kansaksi juutalaiset voivat tulla vain tulemalla kristityiksi, esim. Room. 9:27 + 11:7.

    Onnentuvan isännän mukaan hän on saanut lukuisia ihmisiä mukaan hengellisyyteen tällä DNA-jutullaan ja Israelin valtio -jutullaan. Koska kumpikin juttu on vailla pohjaa, mukaan vedetyt on vedetty väärään hengellisyyteen.

    Juutalaiset kuulemma ovat Jumalan silmäterä. Kuitenkin Sakarjan jakeet 2:2-9, joissa asiasta puhutaan, osoittavat, että kyseessä on lupaus hengellisestä Jerusalemista, kirkosta: se on muuriton (j. 4), vaikka Nehemia ja Esra sanovat Jerusalemin muurilliseksi; kyseessä ei voi olla maallinen Jerusalem, koska pakanakansat eivät ole joutuneet juudalaisten orjiksi (j. 9: ”orjiensa saaliiksi”); jakeissa 8 ja 9 puhuja on Herra, ei Sakarja (Herra puhuu itsestään), eikä Sakarjaa lähetetty ”pakanakansojen luokse”, Herra, evankeliumi, lähetettiin. Kristityt ovat Jumalan silmäterä.

    Kuulemma Harmagedonin sota (Ilm. 16:14-16) on kansojen sota Israelia vastaan. Jakeista käy kuitenkin ilmi, että kyseessä on ”Jumalan suuri päivä”, jolloin Jumala (Kristus) ”tulee niin kuin varas” (viittaa tuomiopäivän tulemiseen, 1. Tess. 5:2; Matt. 24:42-44), joten Harmagedonin sota tarkoittaa tuomiopäivää. Nimikin osoittaa tämän: ”Har” tarkoittaa vuorta ja ”magedon” juontuu Megiddon kaupungista, josta 15 km:n päässä on Karmelin vuori. Siellä Elia voitti ja tuhosi kaikki väärät profeetat, 1. Kun. 18.

    Tulee kuulemma vielä tuhatvuotinen valtakunta, perusteena Ilm. 20. luku. Kuitenkin kyseessä on näky, johon kuuluu vertauskuvallisuus, ja ”tuhat vuotta” ko. luvussa tarkoittaa koko Uuden testamentin aikaa Kristuksen tulemukseen eli viimeiseen päivään asti (tuhat on täydellisyyden luku 10 kolmannessa potenssissa). Raamattu sanoo, ettei kukaan tiedä, koska Kristus ilmestyy, ja tuhannen vuoden viivästys ei sovi tähän (lisäksi se houkuttelee huolettomuuteen). Lisäksi Ilm. 20:4 puhuu sieluista, jotka hallitsevat taivaassa, joten kyseessä ei voi olla maanpäällinen tuhatvuotinen valtakunta.

    Onnentuvan hengellinen opetus ei valitettavasti ole tervettä. Kyseessä on väärien oppien levitys.

    Vesa-Ilkka Laurio
    Kesälahti

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Näen ihan silmissäni, kuinka ”täysipäiset” ihmiset miettivät, että ylläoleva skenaario on vainoharhaista kuvittelua.

  Se ei valitettavasti ole. Toivoisin itsekin, että se olisi. Mutta se on totta.

  Esimerkkejä:

  Etelä-Afrikka jälkeen uudelleensyntyneen Jeesuksen eli Nelson Mandelan. Valkoisten kansanmurha on menossa, kiihtyvään tahtiin. Kukaan ei tee mitään, kukaan ei välitä. Valkoisia on jo murhattu n. 80 000 Nelsonin jälkeen. Kahdeksankymmentätuhatta. Kukaan ei välitä.

  Palestiinalaiset. Kansanmurha on jatkunut 70 vuotta. Törkeästi, avoimesti. Kukaan ei välitä. Ihmisiä tapetaan joukkomurhissa (Jenin, Shabra, Shatila) ja päivittäisissä arkisissa pommituksissa ja erilaisissa tappamisissa, mm. mielenosoituksissa. Kukaan ei välitä.

  Luuletteko tosiaan, että kun valkoiset jäävät vähemmistöön ja heidän maitaan hallitsevat JWO ja ulkomaalaiset niin joku ulkopuolinen taho tulee apuun? Mikä taho, saanko kysyä? YK? Saanko nauraa?

  USA? Nyt vasta naurankin. USA rahoittaisi jihadisteja ja sitten kun jihadistit saisivat vallan niin USA pommittaisi Suomen kivikauteen. Mission accomplished. Suomea ei enää ole, on joukko raunioissa vaeltavia erimaalaisia ihmisiä ja simsalabim, kohta maassa olisi abramovicheja, monia abramovicheja. Myytäisiin metsät ja metallit. Ja kuka muistelisi niitä vaaleatukkaisia ja sinisilmäisiä alkuasukkaita, jotka typeryydessään uskoivat kaiken hyväksi ? Ei kukaan.

  EU? EU:lla ei ole armeijaa. Pankaa merkille, kaikki on yhteistä, kaikki jaetaan, mutta armeijaa ei voi olla, sillä siinä on se vaara, että jos kuitenkin liian aikaisin (ennen kuin valkoiset on tuhottu) alkuperäiskansat saisivat oivalluksen ja kääntäisivät aseet vieraita vastaan. Sen voi sallia vasta kun valkoiset ovat vähemmistössä, sitten tulee vieraiden armeija ja panee asiat paikkaansa. Meilläkään ei enää oikeastaan ole armeijaa, ehkä jonkinlaiset kodinturvajoukot, jotka voivat suojella satamissa maasta pakenevia eliitti-ihmisiä muutaman päivän. Jos sitäkään.

  Ruotsi? Bonnierin maa? Huhahaha.

  Venäjä? Just. Sieltä tulisi paikallisten abramovichien armeija, joka ”auttaisi”. 🙂

  Luuleeko joku, että bolshevikkivallankumouksen jälkeisessä Venäjässä joku uskoi siihen, että 10-20 vuodessa tapetaan jopa kolmannes kansasta ja jopa 80-90 % niistä, jotka jotakin ymmärsivät? Ei sitä kukaan uskonut ja jos joku olisi sanonut, että juutalaiset Yagoda ja Kaganovich ja georgialainen Stalin tappavat kohta kaikki naapurisi, niin häntä olisi pidetty hulluna. Näin kuitenkin kävi. Juuri näin kävi. Tavallisia, aivan tavallisia ihmisiä tapettiin läjäpäin, muutamassa vuodessa. Katsottiin vain sivusta ja toivottiin, että ei osu kohdalle. Osui kohdalle.

  Eestissä tapettiin kaikki ministerit, kaikki kansanedustajat, kaikki kaupunginjohtajat, kaikki vähänkin oppineet. Kaikki. Tämä oli Eestissä, naapurimaassamme. Meidän veljiämme. Aivan kuin me. Aivan kuin naapurin Seppo ja Liisa. Tapettiin, koska he olivat päättävissä asemissa, koska he olivat lukeneet kirjoja. Koska he olivat Valkoinen Eliitti.

  Tätä kannattaisi soinien ja takkuloiden opiskella. Nimittäin niin nöyräksi siionistiksi he eivät koskaan opi, että se riittäisi. Ei se riitä. Ei ei, pitää olla läpityhmä ja alkoholisti naisenhakkaaja niin voi selvitä ja saada homman leirien vahtina. Ehkä. Juuri ja juuri. 🙂

  Eli pitäisi joskus miettiä, haluatko meidän tulevan vähemmistöksi omassa maassamme? Haluatko meille armeijattoman eunukkien maan, joka rypee Idolsseissa ja ihailee niitä, jotka eniten pilkkaavat maatamme ja meitä, suomalaisia. Haluatko meille kaupunginosia, joihin poliisi voi mennä vain varoen ja joukolla, kuten Malmössä jo nyt? Onko tämä todellakin sitä, mitä haluat?

  Onko se sen arvoista? Onko se jonkinlainen perverssi nautinto, kun voi tuhota kaiken sen, mitä on satoja, tuhansia vuosia rakennettu? Vain sen takia, että jokin Hollywood sanoo sen olevan hienoa? Onko afrikkalainen basaari se kaikkein hienointa?

  No, nyt on jo Ebola. Mitä kaikkea he vielä tuovatkaan iloksemme? Apinoita syömällä. Voi tätä ilonpäivää, kun me rikastumme, kulttuurisesti. Apinoita syömällä. Ja katsomalla loputtomiin elokuvia holokaustista. Se onkin hyvä, sillä meidän ikioma holokaustimme on kohta täällä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kaikki maailmassa on täysin oikeudenmukaista. Ihmiskunta on ansainnut kaikki mahdolliset vitsaukset, koska lähes koko ihmiskunta on hylännyt Kristuksen, syntien anteeksiantamuksen, ja pilkkaa siten Jumalaa (Jumala tuli lihaan ja meni jopa kuolemaan pelastaakseen meidät helvetiltä, mutta se ei kelpaa). Mikään maailmassa ei voi olla epäoikeudenmukaista. Jumala kostaa ihmisten syntejä toisten ihmisten synneillä.

   Tämä jumalaton ja röyhkeä joukkio, jota kutsutaan Suomen kansaksi, pilkkaa Jumalaa liukuhihnalastenmurhillaan (abortit), hinteillään, naispappeudellaan, yhteiskunnallisella naisvallallaan, Jeesuksen Kristuksen pilkkaamisella, tuhoamalla kristinuskoa yhteiskunnassa, ryyppäämällä, tappelemalla, nostamalla Jeesuksen Kristuksen korvikkeeksi epätieteellisen puoskaroinnin nimeltä psykiatria, jossa ihmisiä tuhotaan hermostomyrkyillä, ns. psyykenlääkkeillä, ja terveitä aivoja silpomalla ns. psykokirurgialla, sallimalla maahan kaikki viholliset esim. sallimalla katastrofaalisesti maahanmuuton, jolloin maahan tulee terroristipesäkkeitä ja perkeleenpalvontatemppeleitä, jne. Suomen kansa on hirveä, aivan hirveä, katastrofi.

   Suomen kansa on ansainnut, että se tuhotaan ja hävitetään pois maan päältä. Mitä ihmeellistä tässä on? Ei Jumala ole mikään pelle, joka tanssii Suomi-rääpäleiden pillin mukaan. Jumala on Jumala, joka kostaa kaiken viimeistä pisaraa myöten. Jumala on rakkaus, mutta se ei ole perkeleenrääpäleiden rakastamista vaan heidän pesemistään puhtaaksi uskossa Jeesukseen Kristukseen. Jumalan rakkaus on Jeesus Kristus. Jolla ei ole Jeesus Kristus henkilökohtaisena pelastajanaan, se tuhoutuu ikuisiksi ajoiksi. Miksei tästä puhuta? Miksei Raamattu ole käsissä kaikkialla? Miksei totuutta rakasteta? Miksei lapsille opeteta Jeesusta? Mikseivät Suomen ”totuudenpuhujat” rakasta totuutta (Jumalan sanaa) vaan valhetta (jotain muuta kuin Jumalan sanaa). Siksi kukaan ei tee mitään eikä välitä mitään mistään. Kansa on jo hengellisesti KUOLLUT, ja maailma on valtava hautausmaa. Eivät nämä ihmiset elä. Perkele on tappanut heidän sielunsa. Vain perkeleen himot ovat jäljellä, kuten yhteiskunnastamme näkyy.

   Uutisissa sanotaan, että Suomessa on 200 henkilöä, joilla on radikaali-islamistisia yhteyksiä. Oikea luku lienee paljon suurempi. Pian täällä on taistelupesäkkeitä ja alkaa teurastus. Juutalaiset usuttavat näin ei-juutalaiset sotimaan keskenään ja tuhoamaan toinen toisensa (massiivinen maahanmuutto ja ei-juutalaisten sekoittaminen on juutalainen ihmiskunnanmurhaprojekti; klikatkaapa YouTubesta Barbara Spectren video kulttuurien sekoittamisesta). Kun olen sanonut, ettei Suomessa ole miehiä, niin tarkoitan todella, että täällä EI OLE MIEHIÄ. Korkeimpana saavutuksenaan nämä ”miehet” pitävät naisvaltaa ja vihollisen valtaa, ja siinä ohessa viinan juomista ja sirkushuveja. Suomea johtavat finninaamaiset viisastelevat marionetti-klopit, jotka tulevat saamaan suunnattomasti pahaa aikaan. Kun valta on kansalla (Suomi on demokratia), kaikki tuhoutuu vuorenvarmasti. Eivät jumalanpilkkaajat kykene ylläpitämään itsenäistä valtiota. Nyt kaikki tuhoutuu, varoituksista huolimatta. Kansa ei huoli parannuksenteosta ja naureskelee ja piereskelee sille. Hirveä on tämän saatanalauman kohtalo.

   Olemme aivan lähellä Kristuksen paluuta. Silloin jumalattomat (Kristuksen sydämessään hylänneet) heitetään helvettiin. Siinä on sitten koko tarina. KOKO TARINA. Vain turvautumalla Jumalaan, jonka yhteyteen Jeesus Kristus on tie, voi mitään hyvää enää tapahtua. KAIKKI hyvä on kätkettynä Jeesukseen Kristukseen. HÄN ON KAIKKI. Hän sanookin: ”Minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33), ja: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä” (Matt. 28:18).

   Pakkohan minun on näin kirjoittaa. Muuta en voi. Ehkä joku saa piston sydämeensä ja pelastuu. Muut hukkuvat hirvittävällä tavalla.

   Vesa-Ilkka Laurio
   kristitty

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ennen arvostelua. Ota ensin rikka pois omasta silmästä.

     Olen huomannut, että
     TE nykyajan ”tiedeuskovaiset” olette uskossanne fanattisempia kuin koskaan. MOT.

     Skepsis Ry on teidän seurakuntanne.

     Tieteen kuvalehti ja Tähdet ja Avaruus -lehdet yms. ovat raamattunne.

     Ja ns. tiedemiehet (mm. Stephen Hawking, A. Einstein ja Esko Valtaoja) ovat teidän jumalianne.

     NASA ja kv. tiedeyhteisö on papistonne.

     Hollywoodin ”tieteis-” ja avaruus -elokuvat (niissä ollaan aivan hurmoksessa) kuvaavat teidän rituaali menojanne.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. En ole Skepsis ry:n jäsen. Voisin kyllä ollakin, jos olisin enemmän kiinnostunut yhdistystoiminnasta yleensä. Tieteen kuvalehti ja Tähdet ja Avaruus ovat tiedettä popularisoivia lehtiä, eivät mitään oikeita tiedelehtiä. Eivätkä varsinaiset tiedelehdetkään mitään dogmaa sisällä. Tieteellisiä näkemyksiä korjataan ja tarkennetaan kaiken aikaa. Uskonnolliset kirjoitukset on betonoitu niiden kirjoitusaikaisiin taikauskoisiin käsityksiin yliluonnollisesta. Huippututkijat eivät ole mitään jumalia, heillä ei ole mitään yliluonnollisia kykyjä. Tiedätkö, mistä sana scifi on lyhenne? Science fiction eli tieteisKUVITELMA. Eivät mainitsemasi elokuvat edusta todellisuutta.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. No voisitko sinä a9 sitten määritellä, mikä on todellisuus? Valtamedian valehtelema kollektiivinen keskivertokäyrä, yksinkertainen kuin Helvetti, ja sinä uskot siihen niin vahvasti, että pyrit sitä kohti kaikin keinoin? Individuaalien maailmassa se on kuitenkin, oliko 9 miljardin käyräparvi, ei siis ihan niin helppo homma kuvitella itseään puolijumalaksi kuin teidän kollektiivien maailmassa.

     Se pitäisi sentään myös apinanaivoisille kollektiiveille mennä jakoon, että todellisuus NYT, on alkuehto eikä lopputulema. Minä olen Tie, (Totuus ja Elämä), on kompassi ja mitä tuleman pitää aina viimeiseen henkisauhuun saakka, sen näkee sitten. Päämäärätietoisille kollektiiveille taas, jotka eivät ole säveltäneet yhden ainutta oopperaa, on tie tukossa, totuus niinkun valhe ja elämä sama kuin kuolema.

     Laurio-Hitler on mielestäni ihan oikeassa todetessaan, sitä ei saa mitä ei tilaa. Kristus varoitti rahanväärentäjistä ja koronkiskureista, ne olisi pitänyt viimeistään Sarajevon laukausten jälkeen laittaa kaikki koronkiskureiden pesäpaikat Lontoosta, Pariisista ja New Yorkista tykistöllä maan tasalle.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Kun kerran aloitin, niin jatkan samaan syssyyn.

  Vertaillaanpa juutalaisjärjestöjen suhtautumista asioihin Israelissa ja vastaavasti samojen järjestöjen kanta meidän maissamme, valkoisissa maissa:

  1. Aseet. Israelissa joka taloudessa on ase ja aseidenkanto julkisesti on ihan OK. Aseita pidetään tärkeinä kansalaisten turvallisuuden kannalta. Nämä samat järjestöt haluavat sitten taas meillä kieltää kaikki aseet, paitsi poliisilla ja armeijalla. Meillä ase on vaarallinen ja tavallisella kansalaisella ei pidä olla aseita. Tavallisen kansalaisen pitää olla aseeton, jotta häntä voi helposti hallita ja hän on nöyrä.

  2. Maahanmuutto. Israelissa rajoja valvotaan äärimmäisen tarkasti. Minkäänlaista hallitsematonta maahantuloa ei sallita. Itse asiassa Israel on JUUTALAISVALTIO, JOKA ON JUUTALAISILLE ja jos et tätä rajalla usko niin nappi otsaan. Meillä samat järjestöt ovat syli avoinna ja mitä vieraammasta ja vaarallisemmasta kulttuurista maahanmuuttaja tulee, sitä parempi. Hänelle pitää heti järjestää asunto ja rahaa, työstä ei ole niin väliä. 🙂 Rajoja valvotaan meilläkin, mutta vain siinä mielessä, että maahan pyrkivät pakolaisalukset saadaan kaikki meille turvallisesti. Israelissa rannikoille ei jostain syystä pyri pakolaisaluksia? Tietääkö kukaan miksi? Ymmärtääkö kukaan, että miksi kaikkien irakilaisten, libyalaisten, syyrialaisten jne. täytyy paeta meille, vaikka naapurissa on ”Lähi-Idän ainoa demokratia, jota asustavat iki-ihanat, suvaitsevat juutalaiset”? Mutta vaikka nämä iki-ihanat ihmiset asuvat siellä niin kukaan ei pääse sinne? Mikä mättää? Miksi ”Lähi-Idän ainoa demokratia” ei ota hätää kärsiviä luokseen? Kerokaa nt minulle, jota ymmärtäisin. Minä en ymmärrä. Auttakaa minua ymmärtämään. 🙂

  3. Urheilu. Yleensä sivistynyt maa urheilee naapureidensa kanssa ja ns. seurustelee naapureidensa kanssa. Vierailee naapurimaissa. Investoi naapurimaihin. Israel vierailee naapurimaissa hävittäjän kyydissä tuliaisinaan napalmia lapsille ja kuolemaa kaikille. Jalkapalloa he pelaavat meidän kanssamme, jostakin syystä he eivät voi pelata siinä lohkossa, jossa kaikki muut sielläpäin maailmaa pelaavat. Miksi isi-ihanat juutalaiset eivät pelaa palloa naapureidensa kanssa? Edes yhden naapurin kanssa, edes yhden pelin? Edes yhden?

  4. Euroviisut. Sama juttu kuin yllä. Ollaan niin Lähi-Itää niin Lähi-Itää, jos on kyse siitä, että selitetään kauas historiaan palestiinalaisilta varastetut maat omiksi. Oi oi, tuhansia, ehkäpä miljoonia vuosia on siellä eletty ja aina on tultu toimeen kaikkien kanssa, iki-ihania kun ollaan. Mutta käykö viisuilu naapurien kanssa? Lähteekö rokkenrolli ortodoksijuutalaiselta niin kuin kipa päästä? Ei lähde. Osloon voi tulla, valkoisen ihmisen maa kelpaa. Mutta voiko mennä naapuriin? Voi, jos mennään Hellfire-ohjus mukana. 🙂

  Pienenpieniä, tuskin havaittavia eroja. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat