Kuka omistaa median 2012

On jälleen aika äänestää ja kansaa houkutellaan ”vaikuttamaan asioihin”, mutta se on pelkkää huijausta. Katsokaas, ne jotka pyörittävät propagandakoneistoa – eli valtamedia – päättävät siitä, kuka elää ja kuka kuolee.

Eei, he eivät ole valtavirran äänitorvia, kuten Gerald Celente haluaisi meidän uskovan. Ja ei, koneisto ei ole ”yritysten omistama”, kuten Alex Jones meille selittää. Kaiken takana ovat juutalaiset ja kerron teille, keitä he ovat.

CBS:n omistaa Murray Rothstein, joka esiintyy nimellä Sumner Redstone. NBC:n omistaa Brian Roberts ja yhtiön toimitusjohtaja on Jeff Zucker. ABC:n toimitusjohtaja on Robert Iger, joka otti ohjat Disneyn Michael Eisnerilta. Fox Newsin omistaa Rupert Murdoch – tunnettu sionisti. Hänen äitinsä Elisabeth Green on juutalaista syntyperää. CNN:n omistaa Time – Warner, jota ilmeisesti johtaa juutalainen moguli Carl Icahn. Heidän huippureportterinsa Dana Bash mollasi Ron Paulia esivaaleissa:

Ei epäilystäkään, puhutte varmaankin republikaaneille, jotka ovat huolestuneita, kuten minäkin siitä, että Ron Paul jatkaisi kevään yli jopa kesään, tai jopa asettuisi ehdolle republikaanien listoilla tai sitoutumattomana. Kukaan ei kuitenkaan usko hänen pääsevän ehdokkaaksi.

No totta kai hän on huolissaan, hänen oikea nimensä on Dana Ruth Schwartz. Lehdistöllä on samanlainen juutalais-kumileimasin. Nimetäksemme muutaman: Time Magazine siirtyy juutalaiselta toiselle. New York Timesin omistaa Sulzbergerin suku ja Newsweekin omistavat yhdessä Jane Herman ja Hollywoodin Barry Diller.

Kaikki tuottavat uutisia, jotka ovat ”painokelpoisia”, kunhan ne ovat selvästi juutalaisten hyväksymiä. Siitä vain, äänestäkää. Mutta juutalaiset ovat jo valinneet. He tahrasivat Pat Buchananin 90-luvulla ja jättivät Ron Paulin paitsioon vuonna 2012 jättäen meille kaksi luuseria, joista valita.

Katsokaas, demokratia on mikä tahansa valtio, kuten Amerikka, missä juutalaiset ovat vallan kahvassa. Heillä on koko media käsissään. Lehdistö, televisio, elokuvat ja sinut siinä ristitulessa.

 

Alkuperäinen video: http://brovids.com/?p=864

 

14 kommenttia

 1. http://en.wikipedia.org/wiki/Bonnier_family

  Suomessa juutalaismedian leiman saa Bonnier AB:n omistama MTV3 ja se mielestäni näkyy heidän vaalitenteissään. Bonnier omistaa myös WSOY:n ja Tammen, se ehkä osittain selittää miksi holokaustin kiistämiseen liittyvää kirjallisuutta ei ole juurikaan olemassa.

  Bonnier on Pohjoismaiden suurin viestintäyhtiö, toiseksi suurin on Sanoma, joten valta on todella harvoissa käsissä. Jos juutalaishuhu Erkko-suvusta pitää paikkaansa, niin juutalaisten markkinaosuus Pohjoismaiden tiedonvälityksestä on häkellyttävän suuri.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Painetuista houreista tulee mieleen Yankel Wiernikin kirja nimeltä One Year in Treblinka jota holotutkija Raul Hillburg käytti lähteenään, kun hän laskelmoi holokaustin uhriluvuksi 5,1 miljoonaa.

   ”The cremations then got under way. Again the corpses of oldsters, children, women and men were exhumed. Whenever a grave was opened, a terrible stench polluted the air, as the bodies were in an advanced stage of putrefaction. It turned out that women burned easier than men. Accordingly, corpses of women were used for kindling the fires.

   The Germans stood around with satanic smiles on their faces, radiating satisfaction over their foul deeds. They drank toasts witch choice liquors, ate caroused and enjoyed themselves near the warm fire.

   The German fiends stood warming themselves, drinking, eating and singing. At last the fires died down, leaving nothing but ashes.

   Day in and day out the poor toilers labored with the corpses and collapsed from physical exhaustion and mental anguish. While they suffered the fiends rejoiced, each day perfecting the hell they created. It gave light and warmth, and all traces of the condemned were being obliterated. What of it if our hearts bled!”

   Tiivistelmä:
   Naisia käytettiin polttoaineena / sytykkeenä tuhkausprosessissa. Saksalaiset hymyilivät, söivät, joivat ja iloitsivat mädäntyneiden ruumiiden hajussa ”saatanallinen hymy” kasvoillaan ja kun palo loppui, niin jäljellä oli vain tuhkaa (ei luita ollenkaan). Ja kun juutalaiset työskentelivät ja pyörtyilivät uupumuksesta saksalaiset täydellistivät luomaansa helvettiä. Mitä siitä, että sydämemme vuotivat!

   —-

   Jälleen joudun olemaan kanssasi eri mieltä 123. Kyllä näitä houreita painetaan kunhan ne vain myötäilevät juutalaisten virallista totuutta holokaustista.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Jälleen todistajalausunto ja todisteet 700,000 – 1,5 miljoonasta uupuvat kokonaan. Tuhat on aika kaukana 1,5 miljoonasta, joten kyseisen henkilön lausunnot ovat kokonaiskuvan kannalta aika merkityksettömiä ja hänet on voitu taivutella sanomaan mitä tahansa tietyin kannustimin. Aivan kuten minutkin voisi kannustaa kymmenellä miljoonalla eurolla vaikenemaan tästä holohuijauksesta, laitahan puhelua Loordi Rothschildille niin järkätään asia kondikseen. 😉

    Holokausti on propagandaa, juutalaisilla ei ole oikein mitään muuta esittää kuin tarinoita tuhansien kirjojen muodossa. Tarinoita joissa usein ei ole mitään järkeä, kun asiaan alkaa perehtymään. Treblinkan tapaukseen en ole syventynyt, koska minulla on muutakin tekemistä kuin dekryptata juutalaisen propagandakoneiston (miljardibisnes) tuotoksia päivät pitkätysten.

    Missä ovat ne oikeat todisteet? Niitähän pitäisi olla keskitysleirit pullollaan, jos juutalaisten väitteet pitävät paikkaansa. Eivätpä ole kuitenkaan mitään konkreettista pystyneet esittämään sitten kutistettujen pääkallojen, ihmissaippuan ja ihmisestä tehtyine lampunvarjostimineen, jotka kaikki olivat pöyristyttäviä valheita.

    Juutalaisten asiaa ei auta yhtään se, että holokausti tarinana muuttuu koko ajan. Vuosikymmeniä voimassa olleet ”faktat” taipuvat tuulen mukaan ja kokonaissaldo ei muutu miksikään. Ensin kuusi miljoonaa tapettiin Auschwitzissa, sitten neljä, sitten 1,5 miljoonaa ja nyt taidetaan olla miljoonan tuntumassa. Yhdenkään kaasukammion käytöstä ei ole todisteita, vaikka tämä oli juuri se metodi millä juutalaisia muka likvidoitiin.

    Oma ihmeellinen yksityiskohtansa on, että amerikkalaiset kärsivät sotien jälkeen kaikenlaisista traumasyndroomista, mutta juutalaisten holoselviytyjien kohdalla tämänlaisesta ei ole tietoakaan, vaikka legendan mukaan juuri he tappoivat omia tovereitaan massoittain ja murskasivat heidän luitaan sonderkommandoina kellon ympäri.

    Mutta jaksoivat kuitenkin posettaa luunmurskaimen vieressä suhteellisen hyvillä mielin vuonna 1943:
    http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sonderkommando.PNG

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. ”Väität holokaustia huijaukseksi, mutta et ole perehtynyt siihen mitä tapahtui Treblinkassa?”

    Olen tutustunut Treblinkaan, mutta en ole siihen syvemmin perehtynyt. Ihmeellistä Treblinkassa on, että miten leirillä nääntyneet ja työnuuvuttamat juutalaiset jaksoivat ensin haudata satoja tuhansia heimoveljiään ja sitten vielä kaivaa heidät ylös poltettavaksi. Polttoainettakaan ei näemmä tarvittu erikseen hankkia Yankelin mukaan vaan riitti kun naiset laitettiin pohjalle sytykkeeksi.

    Kun tarinat ovat tätä luokkaa, niin onko tuo ihme ettei näihin jaksa perehtyä syvemmin. Varsinkaan sinun tapauksessasi, koska on aivan sama minkälaisia todisteita täällä esitettäisiin, niin et tule koskaan mitään myöntämään. On työtäsi olla täällä kiistämässä kaikki mitä väitetään. Pitäisi tehdä valtavat määrät työtä ja sinä voit kuitata kaiken antisemitismina.

    Hohhoijakkaa, yleensä todistamisvelvollisuus on väitteen esittäjällä, joten missä ovat ne todisteet?

    Plusääni(1)Miinusääni(2)
    1. Olemme taas samassa pisteessä kuin aikaisemminkin, toisesta-maailmansodasta hyötyivät juutalaiset kaikista eniten, saivathan he valtansa kasvamaan ja Israelin. Heitä ei saa nykyään millääntavalla kritisoida, ovathan he maailankaikkeuden suurimman rikoksen uhreja.

     Todellisuudessa juutalaisille, niinkuin muillekkin todellisille-arjalaisille oli sama voittaako Saksa vai ei, molemmissa tapauksissa he olisivat voittajien puolella. Näin kävikin, heidät luettiin uhreiksi, jos Saksa olisi voittanut niin silloin olisivat todelliset-arjalaiset olleet germaanien ystäviä, näinhän Hitler suunnitteli.

     Nyt olemme taas samassa pisteessä, jos holocaust tunnustetaan niin juutalaiset ovat uhreja. Jos holocaust taas kielletään niin todelliset-arjalaiset saavat kantaa hakaristiään ylpeänä, eikä heidän tarvitse selittää kellekkään hakaristin merkitystä, eikä etenkään sitä että ne tapettiin jotka eivät olleet puhdasrotuisia arjalaisia. Niin tai näin niin todelliset-arjalaiset ovat voittajien puolella.

     Mutta on olemassa kolmaskin vaihtoehto, tunnustetaan se kaikki mikä tehtiinkin, eli toisen-maailmansodan aikan tapettiin niitä ihmisiä jotka eivät olleet arjalaisia, tai eivät olleet puhdasrotuisia arjalaisia, näin sekarotuisten arjalais-germaanien estettiin muuttamasta Israeliin, onhan heidän kirjassaankin lakeja jotka eivät salli heidän sekoittua toisiin kansoihin.

     Esra;
     10:3 Niin tehkäämme nyt Jumalamme kanssa liitto, että me Herran neuvon mukaan ja niiden neuvon mukaan, jotka pelkäävät meidän Jumalamme käskyä, toimitamme pois kaikki ne vaimot ja heistä syntyneetlapset; tehtäköön lain mukaan.10:11 Mutta antakaa nyt Herralle, isienne Jumalalle, kunnia ja tehkää hänen tahtonsa: eristäytykää maan kansoista ja muukalaisista vaimoista.”

     Nehemia;
     9:1 Mutta saman kuun kahdentenakymmenentenä neljäntenä päivänä israelilaiset kokoontuivat paastoten,säkit yllä ja multaa pään päällä.9:2 Ja Israelin heimo eristäytyi kaikista muukalaisista, astui esiin ja tunnusti syntinsä ja isiensä rikkomukset.9:7 Sinä olet Herra Jumala, joka valitsit Abramin ja veit hänet pois Kaldean Uurista ja annoit hänelle nimen Aabraham.9:8 Ja sinä havaitsit hänen sydämensä uskolliseksi sinua kohtaan, ja niin sinä teit hänen kanssaan liiton antaaksesi hänen jälkeläisillensä kanaanilaisten, heettiläisten, amorilaisten, perissiläisten, jebusilaisten ja girgasilaisten maan. Ja lupauksesi sinä olet täyttänyt, sillä sinä olet vanhurskas.
     10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
     13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

     Kolmas vaihtoehto ei ole mikään teoria vaan totista totta. Jos perehtyy historiaan ja uskontoihin niin oppii hakaristin ja Daavidin-tähden kuuluvan arjalaisten uskontoon, siksi ne koristavatkin kaikkia maita joissa arjalaiset hallitsevat tai harjoittavat uskontojaan mm Intia, Israel, Nepal jne…

     Mitä tällä on tekemistä median kanssa sitten? no ne jotka hallitsevat mediaa salaavat mitä todella tapahtui toisen-maailmansodan aikan, ja media pakkotoistaa propagandallisesti germaanien olevan arjalaisia, näin todellinen asia jää pimentoon ja ei esitetä turhia kysymyksiä.

     Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Joo valkoisilla ei saisi olla identiteettiä, vaikka kaikilla muilla on ja esim. mustat äänestävät mustia ja vahvasti meuhkataan heidän järjestäytymisestään. Samoin juutalaiset äänestävät lähes blokkina ja pitävät yhtä ja vaalivat identiteettiä ym. ym. Mutta jos valkoiset puhuvat maahanmuutosta ja valkoisten osuuksista väestössä ja tunevat valkoista identiteettiä, niin heti automaattisesti on kyse ”supermacismista”. Todellinen ongelmahan on lähinnä juutalainen ”supermacism”.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Nimim: Jones. Pyydän kohteliaasti, älä kommentoi raamattua,kun et osaa tulkita oikein kirjoitettua sanaa. Kyllä maailmaan mahtuu kaikenlaista törkyä. Sananvapauteenkin kuuluu sivistys.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Joskus aikoinaan niinsanotut ”sivistyneet” ihmiset menivät euroopasta maailmalle, he veivät kristinuskon mukanaan, mutta ihmetystä heille herätti se etteivät muunmaalaiset ottaneet kristinuskoa tosissaan vaan nauroivat sen tarinoille (mm.vetten päällä kävely, kuolleista herääminen jne…), tätä eivät voineet kristityt ymmärtää ja sietää, miksi villit ihmiset eivät ovat sanaa vastaan, pääseväthän he taivaaseen? Sittemmin he alkoivat väkisin opettamaan kristinuskoa pakanoille, väittäen että näin he tekevät hyvän teon ja pelastavat syntiset (perisynti kristinuskossa) ihmiset taivaaseen. Tämä on totta koko Amerikan mantereella ja siksi joissakin Etelä-Amerikan maissa on suurempi osa intiaaneista prosenttuaalisesti kristittyjä kuin Suomessa.

   Meille suomalaisillekkin on kristinuskoa opetettu väkisin, aikonaanhan kaikki luultavasti nauroivat noille raamatun tarinoille, satukirjastahan raamattu kävisi, mutta kun se täytyi ottaa aivan tosissaan. Näin aikoinaan Suomen kansa sivistettiin ja tehtiin kuuliaiseksi, joten jotkut saivat kristinuskon avulla valtaa. Esim: Paavalin kirje roomalaisille; 15:16 sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisesti toimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri.15:17 Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa.

   Suomalaisten ja muidenkin germaanien alkuperäinen Jumala (perkele) täytyi saada nujerrettua jollakin konstilla, eli siitä tehtiin jonkunlainen lusiferin hahmo. Tässä on syy siihen että nykyään sana ”perkele” merkitsee joillekkin pahaa hahmoa jolla on sarvet päässään, vaikka tosiasiassa perkele oli germaanien Jumala.

   Evankeliumi Johanneksen mukaan;
   8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alustaasti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuuomaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

   Miksi Jeesus puhui germaanien ukkosenjumalasta perkeleestä, tunsiko hän kenties germaanien Jumalan. Luulen että alkuperäisesti Jeesus puhui saatanasta, ja luultavasti sanalla saatana on eri merkitys juutalaisille kuin suomalaisille kristityille, sana ”satan” on hepreaa ja tarkoittaa vastaanväittäjää, eli sitä joka on eri mieltä ja väittää vastaan. Uskonnollisissa kysymyksissä ei saa, saanut ainakaan tuohon aikaan Israelissa väittää heidän uskontoaan vastaan;

   Neljäs Mooseksen kirja;
   11:1 Mutta kansa tuskitteli, ja se oli paha Herran korvissa. Kun Herra sen kuuli, vihastui hän, ja Herran tuli syttyi heidän keskellään, ja se kulutti ulommaisen osan leiriä.11:2 Silloin kansa huusi Moosesta, ja Mooses rukoili Herraa; niin tuli alkoi sammua.11:3 Ja sen paikan nimeksi pantiin Tabeera, koska Herran tuli oli siellä syttynyt heidän keskellään.

   Joten Jeesus sanoo oikeastaan Evankeliumissa Johanneksen mukaan; 8:44 sen että todellisuudessa juutalaiset ovat totuutta kohtaan vastaanväittäjiä ja alkuperäinen teksti menee näin;

   Evankeliumi Johanneksen mukaan;
   8:44 Te olette isästä saatanasta, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alustaasti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

   Tällä Jeesus tarkoitta että juutalaiset ova valehtelijoiden lapsia, ja tämä valhe on juutalaisten uskonto.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Khröm… Ennen sai Ilta-Lehden kommentti-osastolla sanoa mielipiteensä juutalaisista. Nyt ei saa puhua mitään pahaa niistä. Ilta-Sanomatkin meni jutkuille.

  Ja otetaan seuraavaksi YLE!

  Kuinka harvoin sieltä tulee dokumentti natsien tekemistä hirmuteoista? Joka päivä, on oikea vastaus.
  Miksi näin?
  Miksi ei tule dokumentteja Stalinista, Pol Potista ja punakhmeereistä, hutuista ja tutseista tai liitoutuneista, jotka kostopommittivat Dresdenin kaupungin tuusan nuuskaksi, vaikka se ei ollut strategisesti mitenkään erityinen. Ja sota oli jo suurinpiirtein ohi. Laitan linkin (englanniksi):

  http://www.historylearningsite.co.uk/bombing_of_dresden.htm

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat