Kuka onkaan syyllinen vihapuheeseen ja kansankiihotukseen?

Viime vuonna Ylen tuottamassa A-teema ohjelmassa pohdittiin ratkaisuja ”vihalle” ja sen synnyttämälle ”vihapuheelle”, ja sen suhtautumista sananvapauden rajoihin. Äimisteltiin jopa sitä, että pitäisikö ”vihapuhe” lisätä lakiin käsitteenä? Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen haluaa tulevaisuudessa tuntuvia sakkorangaistuksia, ääritapauksessa vankeuttakin, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.1

Painostuskampanja kansallismieliä vastaan kovenee, monikulttuurisen ihanteen saavuttamiseksi tai syventämiseksi Suomessa.

 

Vihapuhujat kuriin ja vaikka vankilaan!

A-teemaan osallistuneen Yrjö Timosen mukaan vihapuhe tulisi lisätä lakiin käsitteeksi, mutta Matti Nissinen ei sitä kannata, sillä rikoslaissa ei ole kuulemma aukkoja. Kuitenkin Nissisen mukaan ihmisarvon loukkaamisesta pitäisi säätää vakavammat rangaistukset.

Yle uutisten mukaan Yrjö Timonen oli joutunut vihavyöryn kohteeksi sen jälkeen, kun hänen tyttärensä, ihmisoikeustaistelijanakin tunnettu Hanna Ruax kuoli tulipalossa Yhdysvalloissa joulukuussa 2016.

Ohimennen huomioitakoon muutamia kohtia Aamulehden kirjoituksesta Ruaxiin liittyen.

Aamulehti muiden muassa kirjoittaa:

Hanna on se, joka organisoi syksyllä äärioikeiston vastaisen mielenilmauksen.

Hanna Ruax halusi tehdä jotain, kun syyskuussa suomalaismies kuoli jouduttuaan pahoinpidellyksi äärioikeistolaisen tilaisuuden yhteydessä Helsingin Elielinaukiolla.2

Tässäkin tapauksessa valtamedia valehtelee. Nimittäin mainitun suomalaismiehen kuolema ei ole todistettu aiheutuneen pahoinpitelystä, vaan aivan tästä riippumattomista syistä. Pahoinpitelyyn oli syynä suomalaismiehen häiritsevä ja hyökkäävä käytös mainitussa tilaisuudessa.

Yrjö Timonen Inhimillisen tekijän vieraana, 2017.
Yrjö Timonen Inhimillisen tekijän vieraana, 2017.

Palataksemme A-teeman aiheeseen Yrjö Timosella on tavoitteena saada vihapuhe, keskustelupalstat ja sosiaalisen median alustojen ylläpitäjät kuriin lainsäädännöllä. Hänen tahtonsa on, että jokaisella sivustolla olisi tunnistettava palvelujen tarjoaja, omistaja tai vastaava päätoimittaja.

Mutta miksi Timonen, kuten myös Nissinen eivät murehdi poliittisen eliitin, virkakoneiston ja valtamedian harjoittamasta petturuudesta ja halveksivasta vihasta Suomea ja suomalaisia kohtaan? Siksi, että he kuuluvat itse tähän globalistien joukkoon.

 Korkein oikeus (KKO) tuomitsi valtakunnansyyttäjän Matti Nissisen tahallisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta 40 päiväsakkoon viime vuonna.

Korkein oikeus (KKO) tuomitsi valtakunnansyyttäjän Matti Nissisen tahallisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta 40 päiväsakkoon viime vuonna.

Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen on tyytymätön rangaistustasoon. Hän haluaa jatkossa kovempia rangaistuksia esimerkiksi rasistisesta vihapuheesta.

Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan halutaan jatkossa tuntuvia sakkorangaistuksia, ääritapauksissa vankeuttakin.

 

Mistä ”vihapuhe” johtuu?

Valtavirtamedian tuottamat A-teeman kaltaiset lässytysohjelmat ovat tarkoitettu vain, ja ainoastaan suomalaisten manipuloimiseksi, kuten myös poliittisen mafian (siis maan poliittisen johdon) agendan edistämiseksi.

A-teema.
A-teema.

A-teemaan osallistujat halusivat, että kiihottaminen kansanryhmää vastaan saataisiin jatkossa kovien sakkorangaistuksien piiriin, ja ääritapauksissa niistä voitaisiin langettaa jopa vankeuttakin.

Toisaalta todettiin, että perustuslaki ja kansainväliset ihmisoikeussopimukset takaavat samaan aikaan suojan sekä sananvapaudelle että kunnianloukkausta ja syrjintää vastaan. A-teemaan osallistujat halusivat vaalia sananvapautta, jota ei kuitenkaan toteutettaisi vaikenemalla vihasta.

Mutta nyt pyrimme vastaamaan siihen, mistä niin kutsuttu vihapuhe voisi johtua?

Ensinnäkin ”vihapuhe” ilmaisua propagandanaan käyttää poliittinen koneisto ja sitä tukeva valtavirtainen media. Vihapuhe termi toimii vallanpitäjien lyömäaseena, niitä ryhmiä vastaan, jotka eivät esimerkiksi hyväksy Suomen luovuttamista sekasortoiseen monikulttuurisuuteen.

Mikäli Suomesta vielä löytyy sellaisia ryhmiä ja ihmisiä, jotka nousevat vastustamaan virallisen Suomen harjoittamaa järjestäytyneen yhteiskunnan romuttamista globalisaatiolla ja pakolaisvyörytyksellä, ei globalisaation vastustaminen ole vihapuhetta, vaan verbaalista toimintaa sortovallan torjumiseksi.

Nykyisin kylläkin halutaan pakolaisvyörytyksen kritisoiminen ujuttaa vihapuheen piikkiin, jolloin lainvoimaiset aseet ovat oppositiota vastaan valmiina. Tällainen arvostelemisen tarve kumpuaa oikeuden mukaisuudesta ja moraalisesta velvollisuudesta. Tällainen toiminta ei siis ole vihapuhetta.

Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tapahtuva ihmisten haukkumisen ja uhkaamisen varjolla ei voida puhua yleisestä vihapuheesta, ja sen tiimoilta on liioiteltua säätää kovempia rangaistuksia. Tällaiset parjaamiset ja uhkailut ovat pelkästään yksityisiä kunnian loukkauksia ja uhkailua, ei yleistävää vihapuhetta.

On myös todettava, että esimerkiksi somessa voi nykyisin näkyä etnisen taustan perusteella tapahtuvaa loukkaavaa kielen käyttöä, joka on oire poliittisen mafian, valtamedian ja virkakoneiston harjoittamasta henkisestä väkivallasta suomalaisia kohtaan. Luonnollisesti katkeruus kasvaa, kun maahantunkeutujat korotetaan parempaan asemaan kuin kantasuomalaiset. Vihapuhe, jos niin voidaan sanoa, syntyy valtiovallan sortotoimista kansaa kohtaan.

Katkeruuden hillitsemiseksi ratkaisuna on yhteiskunnallisen ja taloudellisen itsenäisyyden palauttaminen, kuten myös pakolaisten palauttaminen, eikä lainsäädännön kiristäminen tai kansallismielisten vainoaminen.

 

Miksi ”vihapuhe” on aina esillä valtamedioissa?

Vihapuheen esillä olemiseen valtavirtamedioissa vaikuttaa selvästi jäljempänä esitetyt syyt:

Ensinnäkin ”vihapuhe” ilmaisua propagandanaan käyttää poliittinen koneisto ja sitä tukeva valtavirtainen media. Vihapuhe termi toimii vallanpitäjien lyömäaseena, niitä ryhmiä vastaan, jotka eivät esimerkiksi hyväksy Suomen luovuttamista sekasortoiseen monikulttuurisuuteen. Tässä oli yksi syy siihen, että ”vihapuhe” on jatkuvasti kuultavissa valtamedioissa.

Luonnollisesti, jos Yrjö Timonen on saanut sellaisia viestejä, joissa Timosta kehotetaan hirttäytymään ja hehkutetaan Hanna-tyttären saaneen ansionsa mukaan, ovat viestit kerrassaan tuomittavia, mutta tämän kaltaisilla yksityisillä tapauksilla ei tarvitse yleistäen ratsastaa kaikkien kansallismielisten ihmisten kimppuun.

Timonen puhuu nimimerkeistä, jotka olisivat loukkaavan puheen takana. Mistä hän voi tietää ketkä tahot ovat roskaviestien taustalla? Niitä ovat voineet yhtälailla lähettää jopa suvaitsevaiset, anarkistit ja muut vihervasemmistolaiset, saadakseen mustamaalattua isänmaallisia piirejä.

Verorahoin kustannettavan Ylen, ja sen toimittaman A-teeman tarkoituksena ei suinkaan ollut ojentaa auttavaa kättään niille, jotka ovat saaneet ”tuhmia” viestejä, vaan A-teeman tavoitteena oli syyllistää kaikki isänmaalliset ja kansallismieliset tahot, jotta globalistien monikulttuurisuus ihanne voisi toteutua Suomessa täydellä teholla.

Lisäksi Yle, kuten myös MTV, ja yleensä valtavirtamedia kokonaisuudessaan tahtoo toteutuvan Uuden maailmanjärjestyksen  (UMJ; NWO) agendan, johon sisältyy rajaton kansainvälisten rahoituslaitosten sekä ylikansallisten sijoittajien hegemonia, joka romuttaisi viimeisetkin jäänteet kansallisvaltioista.

 

Globalistien ja joukkotiedotuksen harjoittamaa vihapuhetta sekä rasismia

A-teemassa esiintyneen valtakunnansyyttäjän Matti Nissisen pitäisi paremminkin olla huolissaan pakolaistulvan myötä lisääntyneestä rikollisuudesta Suomessa. Erikoisesti pakolaisinvaasio on kartuttanut raiskaustilastoja.

Kuinka on M. Nissinen? Olisiko syytä koventaa rangaistuksia esimerkiksi raiskauksista? Vähentäisikö rangaistusten koveneminen ”vihapuhetta” ihmisten huomatessa, että saavathan nuo raiskauksiin syyllistyneet, jopa maahanmuuttajat, nykyisin kovempia rangaistuksia seksuaalirikoksista.

Todellisuudessa Suomen vallanpitäjät ja sitä pönkittävä valtamedia harjoittaa jatkuvaa vihapuhetta ja syrjintää maataan sekä suomalaisia vastaan. Ennen muuta globalistien viha kohdistuu niitä suomalaisia vastaan, jotka eivät hyväksy loputonta muukalaisvirtaa maahan, sillä maahanmuuttajista osa on vielä paperittomia eli laittomia tulijoita.

Kansainvälisten globalistien lakeijoina toimivat vallanpitäjät ovat Suomessa kehittäneet kulttuurin, joka antaa oikeuden keskustella Suomen yhteiskunnallisista epäkohdista vain poliittiselle koneistolle, viranhaltioille ja tietysti valtamedialle. Jos muut siihen sotkeutuvat, joutuvat he monikulttuurisen virkakoneiston inkvisiittorin tuomittavaksi.

Suomen kansalla on todellakin syytä vihaan ja katkeruuteen, sillä vallanpitäjät ovat syyllistyneet veriseen vihamielisyyteen ja rasismiin juuri suomalaisia kohtaan.

Valtamediat hyökkäävät jatkuvasti kaikkea sitä vastaan, joka edustaa isänmaallisuutta ja kansallismielisyyttä. Eikö tällainen valtamedian toiminta ole kiihotusta kansanryhmää vastaan? Samaan syyllistyvät myös vallanpitäjät.

 

Esimerkkejä globalistien ja valtamedian harjoittamasta vihapuheesta ja rasismista

Esimerkiksi juutalaisen Bonnier-suvun omistama MTV33 vääristeli tökerösti äärivasemmiston hyökkäyksestä kansallissosialistiselle marssille joulukuussa vuonna 2016. MTV3 väitti, että ”Poliisi tarvitsi voimakeinoja uusnatsien mielenosoituksessa – uusnatsien kulkueesta hyökättiin oman kulkueen kimppuun”.4 Tämän kaltainen harvinaisen alhainen mustamaalausyritys, voidaan luokitella jo vihapuheeksi ja rasismiksi.

Todellisuudessa marssijoiden kimppuun oli hyökännyt äärivasemmistolainen (kuten oheisella videolla näkyy) Jari Laine, jolloin valtamedia päätti vääristellä, että Laine olisi ”uusnatsi”.

Jari Tervon Yle-blogin mielikuvitukselliset kirjoitukset täyttävät myös vihapuheen ja rasismin tunnusmerkit. Esimerkiksi kirjoituksessaan Valkoinen roskaväki. Tervo syöksee kidastaan rikinkatkuista vihaa niitä suomalaisia kohtaan, jotka vastustavat valtamedian ja vallanpitäjien vaatimuksia hyväksyä paperittomat eli laittomat ”pakolaiset” Suomeen ehdoitta.5

Suomi on jakautumassa yhä jyrkemmin rutiköyhiin ja toisaalta ökyrikkaaseen väestöön. Katkeruudelta on varmaan vaikea välttyä sateisessa leipäjonossa, kun samalla maahanmuuttajille kustannetaan yltäkylläisen ylläpito.6  Eikö tämä silloin muodosta irvikuvan Suomesta tasavaltana ja sen demokraattisista arvoista, minkä sallii mieluummin maailman syleilyn, omien kansalaistensa hyvinvoinnin kustannuksella. Tämä edustaa samalla mitä räikeintä suomalaisvihaa, ja täyttää siten kiihotuksen kansanryhmää vastaan.

Suomen lähihistoriaa viitaten vallanpitäjät eivät ole vain syyllistynee vihapuheeseen, vaan suoranaiseen kansanmurhaan.

Vuosina 1990–1993 järjestettiin lama, jolla Suomen talous, kulttuuri, poliittinen ilmapiiri syöstiin perikatoon. Esko Ahon hallituksen talouspoliittisen ministerivaliokunnan toimesta pankit päätettiin pelastaa salaiseksi julistetulla SSP-sopimuksella. Siten pankeille annettiin vapaat kädet poistaa markkinoilta tiettyjen alojen yrityksiä ja laittaa saatavansa valtion avoimeen pankkituen piikkiin. Tämän järjestetyn laman uhreiksi syöstiin noin 65 000 yrittäjää, joista itsemurhaan päätyi 14 500 ihmistä. Silloinen Suomen poliittinen johto syyllistyi kansanmurhaan! Tämä oli niin kutsutun Koiviston konklaavin saavutus.

Tarvitseeko ihmetellä, jos suomalaiset tuntevat oikeutettua katkeruutta ja esittävät tuohtumuksensa vallanpitäjille.

Varatuomari Sauli Niinistö harhautti perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa suomalaisia äänestäjiä ja Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994. Hän kertoi, että nämä päätökset eivät tarkoita markasta luopumista, eikä näillä päätöksillä vielä eurojäsenyyttä päätetä – vaan siitä päätetään myöhemmin ja siitä tehdään erikseen oma lakialoite.7

Myös Suomen liittyminen Euroopan unionin jäseneksi oli täysin laiton teko.

Suomen maanpetturihallitus salli USA:n sotajoukkojen kutsua itsensä miehittämään Suomen maaperää ja liittymään isäntämaasopimukseen. Isäntämaasopimusta (Memorandum of Understanding) esitellään Suomen säädöskokoelmassa valtiosopimuksena, jota ei ole hyväksytty eduskunnassa. Suomi on liittynyt täysin Yhdysvaltojen johtaman läntisen liittouman riveihin. Näin toimiessaan Suomen poliittinen johto on hankkiutumassa Venäjän viholliseksi, kun sitä vastoin meidän tulisi harjoittaa puolueettomuuspolitiikkaa itänaapurin kanssa.

Eikö yllä esitetyt esimerkit edusta mitä suurinta vihamielisyyttä ja halveksuntaa maataan ja kansalaisiaan kohtaan.

Tarvitseeko ihmetellä, jos suomalaiset tuntevat oikeutettua katkeruutta ja esittävät tuohtumuksensa vallanpitäjille.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Yle (25.1.2017). Valtakunnansyyttäjä haluaa jatkossa jopa vankeutta vihapuheesta. Saatavilla: https://yle.fi/uutiset/3-9422385
 2. Aamulehti (6.12.2016). https://www.aamulehti.fi/kotimaa/varastopalossa-kuollut-korusuunnittelija-taisteli-hyvan-puolesta-hanna-oli-suuri-idealisti-24116323
 3. http://www.destroyzionism.com/2013/04/19/media-ownership-in-sweden/
 4. https://web.archive.org/web/20161206154616/http:/www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kuvat-poliisi-tarvitsi-voimakeinoja-uusnatsien-mielenosoituksessa-paikalla-myos-asema-aukion-kuolemantuottamuksesta-epailty/6200776
 5. Jari Tervo (28.9.2015). Valkoinen roskaväki. Saatavilla: https://yle.fi/uutiset/3-8336058
 6. SU (29.9.2015). https://www.suomenuutiset.fi/suomea-markkinoidaan-irakilaisille-unelmien-kultamaana-maksetaan-kaikki-kustannukset-ja-palvelut-annetaan-asunto-rahaa/
 7. https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_14+1994.pdf (Sivu 4.); http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta

17 kommenttia

 1. Sananvapaus joko on tai sitä ei ole. Jos ”vihapuhe” eli globaalin kasaarimafian paikallish*ria kriittisesti arvioiva puhe on vihapuhetta, niin sananvapautta ei silloin ole. Nämä globaalin kasaarimafian marionetit eli valtamedia, korkemimmat virkamiehet, oikeuslaitos, opetus- ja kulttuuritoimi ja vapaamuurarit pelkäävät ja syystäkin.

  Globaali kasaarimafia on orjuuttanut meitä suomalaisiakin velkarahajärjestelmällään jo vuodesta 1865. Maailmalla orjuutus alkoi jo 1694, kun nuo loiset perustivat Englannin keskuspankin.
  Velkarahajärjestelmässä raha luodaan tyhjästä velanoton yhteydessä. Korolle ei luoda rahaa. Korko täytyy maksaa ylimääräisenä lainanottona. Tästä ylimääräiisestä rahasta seuraa inflaatio eli laillinen ryöstö. Velkarahajärjestelmä on maailmanhistorian suurin ryöstö ja vääryys. Kasaarimafian syöttiläät saavat siis syystäkin olla peloissaan.

  Plusääni(42)Miinusääni(2)
  1. Pahoin pelkään, ettei kasaarimafialla ole huolen häivää. Niiden ote valtamediasta on edelleen lähes aukoton ja hieman kriittisempi keskustelu palautetaan nopeasti uomiinsa, mikä nyky-Suomessa tarkoittaa palautusta uusliberalismia, globalismia ja kulttuurimarxismia edistävään narratiiviin. Lisänä on vielä nettialustojen rajut sensuurikampanjat, joita tarvittaessa ryyditetään oikeustoimin.

   Velkarahajärjestelmä syö kansakunnan resursseja ja moraalia ja vaikuttaa inflatorisesti – tosin salakavalasti siten, että kulutushyödykkeiden hinnat pysyvät melko vakaina, mutta omaisuuserien hinnat nousevat ja ne puolestaan sitovat ihmisten käytettävissä olevia tuloja tarpeettoman paljon esimerkiksi asumisen tai sähkön tapaisiin perustarpeisiin, joiden tarjoamisessa spekulatiivinen raha etsii itselleen varmoja ja helppoja tuottoja, järjestää itsensä monopoleihin tai kartelleihin ja pyrkii jatkuvasti nostamaan tariffeja. Rahan arvo suhteessa omaisuuseriin siis heikkenee jatkuvasti. Esimerkiksi pörssissä saa samalla rahalla aina vain vähemmän osakkeita. Tämä huijaus on kuitenkin toteutettu ovelasti painamalla kulutustavaroiden hintoja alas ja tarpeen mukaan viilaamalla elinkustannusindeksejä sopivasti alaspäin. Lisäksi kansalaisille markkinoidaan pikkukapitalistin roolia, jonka voi toteuttaa vaikkapa sitoutumalla 35 vuoden asuntolainaan, jossa kansalainen kuvittelee vaurastuvansa maksamalla moninkertaista ylihintaa asunnosta, joka 35 vuoden iässä kaipaa jo perusteellista remonttia. Tämä on silkkaa resurssien tuhlausta, sillä asumiseen ts. pankkiirien, rakennusteollisuuden ym. keinottelijoiden lihottamiseen ei pitäisi sitoa noin paljon ihmisten käytettävissä olevia tuloja. Järkevä valtio pitäisi pakkokeinon asumisen hinnan alhaalla, tarjoaisi edullisia vuokra-asuntoja , joissa ihmiset voisivat sitten säästää omaan asuntoon, jos sellaisen haluaisivat. Mutta tällaisesta puhuminenkin on kai vain kauheaa natsismia.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Kumpa se jäisikin tälle tasolle ! Ei Suomessa on jo ryhdytty VARASTAMAAN

    tämän pankki-vakuutus-sektorin lihottamiseksi ; Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa

    muhii miljardikaappaus.” Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahta aiotaan kaapata.

    Siis ”lailla 444/2012” pienyritysten omaisuutta VARASTETTIIN jopa 3 miljardia euro

    pankkien pelastamiseksi ( archive.is / kimmoleaks.fi).

    Sama toteutettiin jo 90-luvun pankkikriisissä ( Kalevi Kannus / Laman ja rahan pelurit).

    Lainsäädäntövalta esimerkiksi Suomessa on MYYTY pankki-vakuutus-sektorille:

    Ilatlehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Puolueille ei maksettu rahaa turhaan . .. rahalla on saatu ”omanalaista lainsäädäntöä”.

    Tämä lainsäädäntövallan myyminen vaati VALTIOPETOKSEN :

    Julkinen lakitietokanata Finnlex: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkausket … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

    Lehdistön korruptiosta kertoo se, että PL 118 § vaikutuksineen EI ole vaaleissa keskustelun aiheena ollenkaan !

    YLE itseasiassa TEHTIIN eliitin työkaluksi 2005 ( Mediapolitiikan toiminasuunnitelma; hallituksen tilaama tutkimus kertoo seuraavaa:)

    ”Tärkeässä roolissa tässä on YLE.”

    Tutkimuksessa etsittiin keinoja demokrataian lisäämiseksi; mutta hallitukset Suomessa kuitenkin ovat TEHNEET juuri päinvastoin kuin tutkimuksen mukaan tulisi toimia.

    Kyseessä siis YLEnkin osalta on tarkoitukselinen PETOS . ( kansa maksaa oman manipulointinsa itse; se kun ei ole halpaa ).

    Myös EIT ja Kansainvälinen rikostuomioistuin on LAHJOTTU toimihaluttomiksi käsittelemään tätä Suomen tilaa..

    Eoa kanslaipäätös 1350/4/08; EOA 876/2/05; EIT 24221/06; Euroopan neuvoston Suomen valtuuksunnan tiedonanto eduksunnalle ( julkinen syksy 2013 )… 99 % seulontajärjetelemä otetaan käyttöön EIT:ssä 1.1. 2014

    He 55/2007 ..Kansainvälinen rikostuomioistuin ei käsittele Suomen asioita, kun Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ; Tuija Braxin allekirjoittama ”sopimus”.

    He 55/2007 esiteltiin eduksunnalle tahallaan väärillä tiedoilla ja se estää PL 118 §:n mukaisten asioiden käsittelemisen Kansainvälisessä rikostuomioistuimessa … siis yksi petos lisää !

    Tieto tästä petoksesta; vaikken silloin sen tiennyt olevan PL 118 §:n ”esitöitä” n lähettety kirjattuna pikakirjeenä EIT:lle ( 24221/06).

    Todisteet Suomen petollisesta lainsäädäntöjärjestelmästä ja TÄYSIN politisoituneesta oikeuslaitoksesta ovat yli 10 vuotta olleet EIT:llä ja Valtakunnansyyttäjänvirastolla ( Syyteimoitus lainsäädännöllisestä syrjinnsätä 9. 12. 2005 ; kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä !

    Velakrahajärjestelmän lisäksi Suomessa ”eduskunta” varastaa ja on poistanut IHMISOIKEUDET ( PL 118 §) ; TODISTEELLISESTI ainakin minulta ( EIT; VKSV) .

    Mv-lehti / keskustelu / paljastetaan totuus sisältää julkisia asiakirjoja todisteena edellisestä kirjoituksesta !

    Ruanda-kansanmurhan käyttäminen LAHJONNAN välineenä kertoo; mihin nämä VARKAAT pystyvät !

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Hyvä artikkeli. Kiitos siitä MJ:lle.
  Tämä ’vihapuhe’ josta nyt on tullut muka ongelma ja jota halutaan pistää suurella fasistisella innolla kuriin on vastike sionistien anti-semitismille. Mielivaltaisesti annetun ’antisemin’ leiman on saanut aina ja saa yhä jokainen joka arvostelee sionistien tuhoisia, mielivaltaisia ja psykopaattisia toimia. Kyse on fasistisesta strategiasta.
  Psykopaatit ovat siitä erikoista väkeä että heidän mielestään vaan he ovat ’valittuja ja poikkeuksellisia’ ja saavat toimia kuten haluavat muille aiheutuvasta kärsimyksestä piittaamatta. ’Goimit’ pysykööt karsinassaan ja kärsikööt rauhassa.
  Nyt kun meillä ja koko ’läntisessä arvoyhteisössä’ (nwo-eliitin luoma irvokas ja tekopyhä käsite) psyko- ja sosiopaattien sekä narsistien määrä kasvaa uusliberaalin materialismin ja mammonan palvonnan seurauksena kovaa vauhtia niin siksi tämä vihapuhe-teema on noussut ajankohtaiseksi. Se on – kuten sionisteillakin – keino jolla nämä ’valitut’ (itse itsensä valinneet) haluavat varmistaa koskemattomuutensa ja oikeuttaa vääryytensä.
  Valtamedialla joka on näiden ’paattien’ hallussa ja joka tekee tehokasta aivopesua ja jopa valehtelee sujuvasti ilman syyllisyydentuntoa on mielestään oikeus – kuten Juutinen tuo esiin – tai se on ottanut oikeuden halveksia ja vihata ketä se haluaa mutta muille tai tavalliselle ja kärsivälle kansalle se ei tätä suo. Sellaisen suominen ei kuulu fasistiseen luonteeseen.
  Pohjimmiltaan kyse on vallankäytöstä ja pelon sekä aivopesun ilmapiirin luomisesta johon kansalaisten ei missään tapauksessa pidä alistua vaan ottaa omat aivonsa käyttöön.
  Itsensä ja maansa sanallinen puolustaminen ei koskaan ole vihapuhetta kun se perustuu selkeästi osoitettaviin faktoihin kuten tämäkin hyvä artikkeli tuo esiin.
  Puhutaan ihmisarvon loukkaamisesta josta pitäisi säätää vakavat rangaistukset mutta he jotka näin puhuvat eivät ajattele että se koskisi heitä itseään, eliittiä joka voi loukata ja koko ajan loukkaa ihmisarvoa toimimalla vain omia etujaan rikollisin keinoin ajaen.

  MUISTAKAA NÄMÄ RAUNO MÄKELÄN SANAT
  —vihastukaa ! näyttäkää tunteenne!
  Kirkon palveluksessa on monia hyviä ihmisiä. Mutta enemmän heitä kaivattaisiin.
  ”Tämä on monille alistetuille vaikeaa, kun he ovat tottuneet siihen, että vihastuminen on moraalisesti tai uskonnollisesti väärin”, sanoo Raamattuopiston johtaja Rauno Mäkelä, ja jatkaa: ”mutta ei se ole.
  Uudessa Testamentissakin kehotetaan: vihastukaa (ja eikö historian Jeesus itse ollut tästä hyvä esimerkki/oma lisäys), mutta älkää tehkö syntiä. Vihastuminen ja vihaaminen ovat eri asioita.
  Kun meidän oikeuksiamme poljetaan, meidän pitäisi suuttua siitä, eikä suinkaan jäädä alle. Osoita vihastumisesi tavalla tai toisella. Käytännössä tämä merkitsee riitelemistä.
  Ne jotka ovat joutuneet alistetuksi ovat yleensä ihmisiä, jotka inhoavat riitelemistä ehkä yli kaiken. Se on heille suunnattoman vastenmielistä. Koko heidän olemuksensa on sitä vastaan, mutta on vain opittava riitelemään”.
  Ja lisää luennosta 9.12.2004: Miksi minusta tuli luonnehäiriöisen uhri? — miten voin vapautua alistajastani?
  ”Tämä voi ärsyttää teitä, mutta uskallan sanoa sen näin.
  Olennainen asia tapahtuu uhrissa itsessään. Hänessä täytyy tapahtua muutos. Jos hänessä tapahtuu sisäinen muutos, se alkaa heijastua hänestä ulospäin…
  vaikkei hän sanoisi mitään, vaikkei hän tekisi mitään. Se alkaa vähitellen muuttaa häntä itseään myös siten, että hän voi löytää keinoja, joilla hän voi tilannetta muuttaa, vaikka radikaaleja keinoja ei olisikaan käytettävissä.”
  Upeita sanoja Mäkelältä.

  Plusääni(23)Miinusääni(2)
 3. Juurikin on kyseessä projektio ja ahtautuminen omaan itseensä. Eli ahtautuminen itseensä tarkoittaa, että ei kykene ymmärtämään kuin sitä rajallista mikä on itsessä. Toisin on heillä jotka uskovat äärettömään Pyhään Jeesukseen. Jeesus on keino paradigman täydelliseen muutokseen, siihen mikä vaikuttaa täysin mahdottomalta. Siis se, että he syyttävät kansaa siitä, mitä itse tekevät on ahtautumista itseensä. Kykenemättömyyttä nähdä itsensä ulkopuolelle Jeesuksen avulla. Jeesus auttaa nimen oman irtautumaan itsestään. Esimerkiksi zionistit eivät ymmärrä tätä. What the fuck?
  Jumala on ääretön mahdollisuus. Sisäinen itse lahjana. Ääretön nöyryys, joka johtaa voimakkaaseen hyvyyden virtaan.
  Mitä on nainen? On erikoista hiomita mitä ei tunne? Siis nainen on kuin väline lapsen saamiseen miehen kannalta. Mitä nainen on? Onko yhtään feministiä joka tietäisi. Käsittääkseni miehen vihaaminen kategorisesti on synti. Se on kuin vihaisi järjellisyyttä. On miehiä, jotka rastavat järkeä, samalla rakastaen ihmeellistä vaimoaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
 4. Suomalaiset on niin pihalla etteivät ees tajua millon niille vittuillaan. Ei vaikka se kestäis koko elämän

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 5. Mitä tahansa voidaan sanoa vihaksi. Jopa rakkautta. Kuten he yleensä tekevät. Rakkaus on rakkautta hyvyyteen. Sääliä niitä kohtaan, jotka eivät osaa puollustautua.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 6. http://www.alt-market.com/articles/3349-as-no-one-watched-trump-pardoned-5-megabanks-for-corruption-charges

  Trump has been using Deutsche Bank since the 1990s, and Financial Times has reported that he now owes the bank at least $130 million in outstanding loans secured in properties in Miami, Chicago, and Washington. However, the report claimed that the actual number is likely much larger at $300 million.

  Reports claimed that Deutsche was the only bank willing to lend Trump money after his companies faced multiple bankruptcies. The relationship has continued over the years, and an analysis from the Wall Street Journal claimed that Trump has received at least $2.5 billion in loans from Deutsche Bank over the last 20 years.

  There have been concerns about Trump’s ties to the bank becoming a conflict of interest, dating back to the 2016 election, and the evidence to support those concerns is now becoming clear.

  Mitähån trumpin puolustajat tähän sanovat.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 7. ””Mikäli Suomesta vielä löytyy sellaisia ryhmiä ja ihmisiä, jotka nousevat vastustamaan virallisen Suomen harjoittamaa järjestäytyneen yhteiskunnan romuttamista globalisaatiolla ja pakolaisvyörytyksellä, ei globalisaation vastustaminen ole vihapuhetta, vaan verbaalista toimintaa sortovallan torjumiseksi.””

  Juuri näin.

  Sortajat sortavat ja leimaavat sorronvastustamisen vihapuheeksi.

  Kiitos artikkelista.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 8. Nämä ” vihapuhe ” laissa rankaistavaksi rikokseksi yrittävät ” päättäjät ” sortuvat itse ” vihapuheen ” käyttäjiksi estäessään ihmisten mielenilmaisuudet, sanavapauksiin, säätäessään fasististisia lakeja meitä vastaan. He kiihottavat ihmisiä kansanryhmää vastaan, eli toisinajattelijoita vastaan jossa toisinajattelijat ovat huolissan Suomesta ja sen kansasta eivätkä halua että kansoja sekoitetaan ja murretaan meidän identiteettimme. Kunpa ihmiset näkisivät tämän eivätkä sokeasti uskoisi meidän korruptoitunutta päättäjistöä. Yritetään tehdä väkisin sananvapaudesta ja oikeus mielenilmaisuuteen rikos. EIkä ihmiset ihmettele mitään. Kunhan saa sitä nelosta kaupasta, p****le.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 9. Todelliset Herran omat ovat sukupuolisen Herran palvelija Hallelujah surakunnissa.
  Oy Yees I am the One.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 10. Perin erikoista on sananvapautemme nykyisin ja se, kenellä on lupa sanoa mitä ajattelee. Tuossa kotimatkalla radiota kuunnellessani jäin asiaa ihmettelemään kun Radio Cityn juontaja luetteli presidenttiehdokkaat suosion mukaan järjestyksessä ja totesi perään, että olisihan se mielenkiintoista saada presidentiksi natsi!
  Muutama päivä takaperin Ylen uutistoimittaja korjasi aiemmin päivällä kerrottua uutista, jossa Väyrysen kerrottiin olevan ehdolla kolmatta kertaa. ”Paavo Väyrynen on ehdolla neljättä kertaa” korjasi uutisten lukija hienoinen sivistynyt hymyn tapainen huulillaan, että tajuaisimme varmasti kaikki kuinka naurettava Paavo on.
  Ei varmaan tule olemaan vaikeaa valita oikeaa ehdokasta mieleesi maalatun natsin ja klovnin väliltä. Aika rankkaa kieltä kuitenkin radiojuontajalta aikana jolloin musta on korkeintaan tummaa ja suuren sateenkaaren alta marssii loputon jono kärsiviä juutalaisia sormipystyssä kertomassa kuinka sinun tulee elää ja ajatella.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 11. Vihapuhe pesäkkeet pitää polttaa,eli kirjastot varsinkin J Tervon tuotanto, Suomessa saa olla erimieltä kunhan vain on samaa mieltä.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 12. Vihapuhe (vihastuminen) sen kaikissa muodoissa on MAAILMANLAAJUINEN AGENDA, ja juuri sen vuoksi meidän ei tulisi vihastua. Mitä hyötyä siitä on, jos vihastut? Vastaikkainasettelua haetaan poliittisilla toimilla juuri sen vuoksi, että saataisiin aikaan massiivisia sisällissotia. Sitä nämä varjossa istuvat puurokattilan hämmentäjät ja rahamaailman mestarit hakevat – juuri sitä.

  Sodassa ei ole voittajia…. voittajat käyvät hengen taistelua oman itsensä kanssa, eivätkä kompastu petkuttajien juoniin!

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
  1. Tarkkailija, levität naiivia ja vaarallista eliitin propagandaa. Nimenomaan vihastuminen jolla ei ole mitään tekemistä kenenkään vihaamisen vaan vain pahuuden kanssa johtaa rakentaviin tekoihin joilla maailmaa parannetaan ja muutetaan.
   Mutta jää sinä vain vapaasti käymään henkistä taistelua itsesi kanssa joka varmaan tarpeen sillä ellei itse pysty mitään tekemään niin ei mikään muutukaan.
   Juuri teikäläiset ovat sitä helpointa eliitin riistaa.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. Suurin uhka länsimaiselle sananvapaudellle on maansa miehitys politiikan arvostelun kriminalisoiva Israel.
  Israelin ja sen kannattajien johtama ja koordinoitu hyvin rahoitettu kampanja haluaa kirjaimellisesti kriminalisoida poliittisen aktivismin Israelin miehitystä vastaan. Kampanja perustuu siihen, että maailmanlaajuinen boikotti- ja pakotehanke (BDS) on ollut menestys ja se on onnistunut hyvin. Tämä suuntaus, jolla kielletään aktivismi vuosikymmeniä kestänyttä israelilaismiehitystä vastaan … on läpäissyt useita länsimaita ja niiden lukemattomia instituutioita … Yhdysvalloissa, monien tietämättä, on tällaisia aktivismia koskevia vastustavia valmisteluja ja vireillä oleva laki vahvistaisi BDS: n kieltämistä … Tämä sensuuri pyrkimys BDS: n ja muun Israelin kritiikin kieltämiseen kasvaa edelleen monissa maissa ympäri maailmaa.
  Greatest Threat to Free Speech in the West: Criminalizing Activism Against Israeli Occupation
  There is a very coordinated and well-financed campaign led by Israel and its supporters literally to criminalize political activism against Israeli occupation, based on the particular fear that the worldwide campaign of Boycott, Sanctions, and Divestment, or BDS … is succeeding … This trend to outlaw activism against the decades-long Israeli occupation … has permeated multiple Western nations and countless institutions within them … In the U.S., unbeknownst to many, there are similar legislative proscriptions on such activism, and a pending bill would strengthen the outlawing of BDS … This censorship effort to ban BDS and other forms of Israel criticism continues to grow, in multiple countries around the world.

  http://www.ihr.org
  https://theintercept.com/2016/02/16/greatest-threat-to-free-speech-in-the-west-criminalizing-activism-against-israeli-occupation/
  Sionistien pitäisi siis saada vapaasti miehittää ja sortaa palestiinalaisia mistään kansainvälisistä säännöistä piittaamatta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat