Kuka tulee hallitsemaan Uutta Eurooppaa?

Vastauksena otsikon kysymykseen: Selvästikin Goldman Sachs ja yksityiset eurooppalaiset liikepankit.

Euroopan keskuspankin uusi johtaja on Mario Draghi. Mario Draghi oli aiemmin Goldman Sachs Internationalin toimitusjohtaja ja Euroopan osaston varatoimitusjohtaja. Draghi on toiminut myös Italian pankin pääjohtajana, EKP:n hallitusneuvostossa, Kansainvälisen järjestelypankin (BIS), jälleenrakennuspankin (Bank for International Reconstruction and Development), Aasian kehityspankin (ADB) ja rahoitusvakausneuvoston puheenjohtajana.

On selvää, että Draghi aikoo suojella pankkiirien valtaa.

Italian uusi pääministeri, joka nimitettiin virkaansa – ei valittu vaaleilla – oli Goldman Sachs´illa kansainvälisten asioiden neuvonantajana. Mario Montin nimitti pääministeriksi Euroopan komissio. Monti on myös trilateraalisen komission Euroopan puheenjohtaja; trilateraalinen komissio on paitsi pankkimaailman valtaliitto, amerikkalainen organisaatio, joka edistää Yhdysvaltain hegemonia -pyrkimyksiä ympäri maailmaa.

Monti on Bilderberg -ryhmän jäsen, samoin kuin Spinelli -ryhmän jäsen; Spinelli on organisaatio, joka luotiin syyskuussa 2010 johtamaan Euroopan yhdentymistä.

Aivan kuten vaaleilla valitsematon pankkiiri asetettiin Italian pääministeriksi, samoin asetettiin vaaleilla valitsematon pankkiiri Kreikan pääministeriksi.

Tarkoitus on tuottaa pankkiirien haluama ratkaisu velkakriisiin.

Kreikan tuore pääministeri Lucas Papademos oli Kreikan pankin pääjohtaja vuosina 2002 – 2010. Hän toimi myös Euroopan keskuspankin varajohtajana, ja hän on myös Yhdysvaltain trilateraalikomission jäsen.

Jacques Delors, Euroopan Unionin perustajaisä, lupasi Britannian ammattiliittojen keskusjärjestölle (TUC) vuonna 1988, että Euroopan komissio tulisi vaatimaan hallituksilta työläisten oikeuksia puolustavaa lainsäädäntöä.

Sen sijaan huomaamme, että pankkiirien kontrolloima Euroopan komissio vaatii Euroopan työläisiä takaaman maksun pankeille hyväksymällä matalamman palkkatason, vähemmän sosiaali- ja terveyspalveluja ja myöhäisemmän eläkeiän.

Euroopan Unioni, niin kuin kaikki muukin, on vain jälleen eräs juoni, jolla pyritään keskittämään varallisuus harvojen käsiin Euroopan kansalaisten kustannuksella.

Euroopan kansojen kohtalona on, kuten on amerikkalaistenkin, olla 21. vuosisadan maaorja -luokka.

 

Takaisin pääjuttuun

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat