Kulttuurisota kovenee

Toukokuun kymmenes päivä lienee sekä Euroopan että Yhdysvaltojen homolobbaushistorian synkimpiä päiviä.

Euroopassa parrakas möreä-ääninen transvestiitti naisen iltapuvussa voitti euroviisukisat. Liberaali Eurooppa taputti itseään selälle, sillä se oli viimein ”voittanut” homovastaisuuden. Harvoja tuntui haittaavan se, että ääntenlaskentaa oli todennäköisesti peukaloitu Conchita Wurstin voiton varmistamiseksi.

Lisäksi yleisö käyttäytyi ala-arvoisesti ja buuasi Venäjää edustaneille hellyttäville identtisille kaksosille. Liberaalit perustelivat käytöstään Ukrainan tilanteella sekä sillä, että Venäjän hallitus on säätänyt alaikäisille suunnatun homopropagandan vastaisia lakeja.

Samaan aikaan Yhdysvalloissa historian ensimmäinen julkihomo amerikkalaisen jalkapallon ammattilainen valittiin NFL-joukkueeseen. Hän juhlisti tätä vastenmielisellä tavalla poikaystävänsä kanssa suorassa televisiolähetyksessä.

Andrew Sullivan kuvasi tilannetta osuvasti. Väkivaltaisen urheilulajin ammattilainen ja äärimaskuliininen musta suutelee akkamaista valkoista homopoikaystäväänsä kuultuaan menestyksestään:

Amerikkalainen jalkapallo, maskuliinisuus, rotukysymys ja rakkaus törmäävät yhteen hämmästyttävässä kohtauksessa. Elämme uudessa maailmassa.

”Uutta maailmaa” todellakin pakkosyötetään meille. Kauanko vielä menee ennen kuin tukehdumme?

Radix Journal

10 kommenttia

 1. Osasin arvata, että tämä partaämmä voittaa. Mietin asiaa juutalaiskysymyksen kautta ja tulin johtopäätökseen, että Itävallan Shemale on liian herkullinen pala sionistien ohitettavaksi. Partaämmän voitolla nyt markkinoidaan ”homosaation” kysyntää ”kansan keskuudessa”. Mikäs sen parempaa sionisteille kuin hieroa eurooppalaisten kasvoja homopropagandaan näin suuressa mittakaavassa.

  Katsojien äänillä tuskin on ollut mitään merkitystä. Katsokaa Youtuben katsoja-arviot partaämmän biiseistä, yli puolet ovat painaneet dislikea. Partaämmällä on huippuesiintyjistä eniten dislikeja ja virallinen totuus kehtaa muka väittää, että katsojat olisivat äänestäneet Itävallan voittoon? Conchitan voitto on todennäköisesti raskaan manipulaation tulos, mikä todennäköisesti täyttää petoksen tunnusmerkit, koska katsojilta otettiin rahat annetuista äänistä, mutta niillä ei ollut mitään vaikutusta kisojen lopputulokseen.

  Ikäväähän tässä on se, että vaikka tiedettäisiin varmasti petoksen tapahtuneen, niin tutkinnan aikaan saaminen asiasta on käytännössä mahdotonta. Tuskin poliisille riittää epäily huijauksesta vaan tarvitaan jonkinlaista näyttöä tai sisäpiirin tunnustus. Suosittelen kansalaisia kuitenkin yrittämään ilmiantaa tämän asian poliisille esimerkiksi poliisin nettivinkin kautta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Lukaisepa uudestaan independentin artikkeli. Siinähän vain valotetaan euroviisusääntöjä,
  joiden mukaan puolet katsojien äänistä ja puolet jokaisen maan oman tuomariston äänistä muodostavat yhdessä kunkin esiintyjän pistesaldon. Katsojien ja tuomariston äänten välisistä eroista on artikkelissa siis kysymys. Väite peukaloinnista on vailla pohjaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Aika paljon lainattu 90-luvun Army Of Lovers yhtyeen
  ulkoasussta. Siionismi kuittailua löytyy vaikka kappaleesta Army Of Lovers – Israelism

  Partatransun ulkoasu on silkka plagiaatio.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Ärtymystä herättävä ja politisoitu tapahtuma jolla yritetään häivyttää perinteisiä arvoja, lainatakseni vapaasti Independentin juttua.

  ”increasingly fractious and politicised contest… it just showed me [partanainen]…you know, not stepping back or thinking in the past.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Sen kutsutaks ”Cultural Marxism”.

  Mediassa luodan, vaikutusvaltaisen kansainvälisen ryhmän vaikutuksen alla, käsitys että homous, mamut ja Miley Cyrus kaltaisen media-seksismi on ”jees” ja ”cool”, tässä tulee mielen entinen KGB agenti Yuri Bezmenow ja hänen puhe kuinka yhteiskunta demoralisoidan jota ihmiset menettää omansa identiteetiänsä ja tällöin kyvyn analysoida mikä tosian on suomalaisten intresille.
  Ja sen näkyy jo nyt kuinka monet nuoret eurooppalaiset käyttäydyy, ihan kuin olisi aivopestetty fasismin kansalaisia suoran otettu jonkun muun maan ja aikakaudesta, elikki hesitä on tulluyt nk ”useful idiot” (hyödyllinen idiootti) ja ”tool” (työkalu) jotta voida Big Brotherin medianmainpulomien käskyn avulla suunatta nämät lampaat esimerkiksi venäjän vastaan, ja tässä tulisi muista että tämä on juuri se mitä Washington oligarkit haluaa, että ihmiset polarisoidan jota he näkee ainoastaan kaksi vaihtoehtoa, joko sitä ”hyvä” tai ”huono”, toisien sanojen mukaan ”conquer and divide the people within a country”.

  Siellä tuubestä löytyy useita Yuri B. videoita, monet josta on leikattu lyhymepi osa, mut tässä ainakin yksi esimerkki.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Jos ei nyt osaa tehdä eroa Drag Queenin, she-malen tahi trans-sukupuolisen välillä niin voi jättää mölyt mahaansa. Yritetään muistaa että ihmisiä me ollaan kaikki.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Ei täällä näytä edes artikkelin kirjoittaja esiintyvän oikealla nimellään.. sanoo:

  On mielenkiintoista, että ihmisten seksuaalisuudesta keskustelu koetaan lobbauksena. Artikkelin kirjoittajan kaltaisten ahdasmielisten ihmisten takia Suomessakin monta homomiestä ja lesbonaista tekee itsemurhan tänä vuonna. Olisiko ehkä niin, että kirjoittajalla itsellään olisi pieni tutkiskelun paikka kohdallaan?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Mutta sitä minä vaan ihmettelen että miten voi olla juutalaisia homoja ja lesboja? Eikös heidät pitäisi kivittää hengiltä? Mooseksen lakien mukaan tai tooran mukaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat