Kun moralismi voittaa totuuden – Ajatuksia oikeudenkäynnistä

Oppiaksesi kuka hallitsee sinua, selvitä ketä et saa arvostella!” – Voltaire

Voltaire kuuluu tuhatpäiseen suurten eurooppalaisten ajattelijoiden joukkoon, jotka ovat puhuneet suunsa puhtaaksi äärijuutalaisista ja heidän usein ei-toivotusta vaikutuksestaan yhteiskuntaamme. Huoli on ollut läsnä jo ennen ajanlaskun alkua ja se on jatkunut jälkimodernille 2000-luvulle asti. Ikävä kyllä minun on artikkelin alkajaisiksi tyydyttävä hieman ennalta-arvattavastikin yhteen Voltairen tunnetuimmista lainauksista. Miksikö? Koska nykysuomalaisen lainsäädännön puitteissa eurooppalaisten filosofien ja yhteiskuntavaikuttajien radikaalien ajatusten siteeraaminen on tehty rangaistavaksi. Perintömme on kielletty sakkojen, vahingonkorvausten, sosiaalisen leimautumisen ja vankeuden uhalla. Me suomalaiset emme voi siteerata Voltairea, kuten emme voi myöskään siteerata antiikin Rooman Tacitusta tai Ciceroa, valistusajattelija Montesquieuta, Martti Lutheria, Johann Wolfang von Goethea, Immanuel Kantia, Arthur Schopenhaueria, Richard Wagneria, Louis-Ferdinand Célineä tai juuri ketään muutakaan eurooppalaista vaikuttajaa. Tuomioistuimen ennakkosensuuri purisi jopa toimittajaa, joka ruotisi objektiivisesti arvostetun suomalaisrunoilija V. A. Koskenniemen juutalaislausuntoja. Eikä isänmaansa eteen korvaamatonta työtä tehnyt Lotta-johtaja Hilja Riipinenkään saisi enää isänmaattomassa valtiossamme puheenvuoroa. Olemme suomalaisina ja eurooppalaisina myyneet historiamme ja vapautemme jollekin ulkopuoliselle. Lainatkaamme siis artikkelissa lähinnä vain äärijuutalais- ja sionistitaustaisten lähteiden omia sanomisia. Ja toivokaamme parasta.

Meidän juutalaisten ja vihollistemme välillä on valtava ero. Kyse ei ole vain kyvyistä, vaan myös moraalista, kulttuurista, omatunnosta ja ihmishengen pyhyydestä. Vihollisemme ovat tällä hetkellä naapureitamme, mutta hieman etäältä katsoessamme huomaamme, etteivät he kuulu maanosaamme, maailmaamme, eivätkä edes samaan galaksiin kanssamme.” – Raiskauksesta tuomittu Israelin presidentti Moshe Katsav. The Jerusalem Post. 10.5.2001.

Rotumme on herrarotu. Olemme tämän planeetan jumalat. Eroamme yhtä paljon meitä alemmista roduista kuin ne eroavat hyönteisistä. Itse asiassa meihin verrattuna muut rodut ovat petoja ja eläimiä – parhaimmillaankin karjaa. Muut rodut ovat ulostetta ihmishahmossa. Meidän tehtävämme on hallita alempia rotuja. Maallista valtakuntaamme tulee hallitsemaan suuri johtaja rautaisella otteella. Massat tulevat nuolemaan varpaitamme ja palvelemaan orjinamme.” – Israelin pääministeri ja terroristijohtaja-rauhannobelisti Menachem Begin puheessaan parlamentille 25.6.1982.

Samalla, kun sionistivaltio Israel häpäisee kansainvälistä yhteisöä hyökkäillen aseellisesti ominpäinsä laillista valtiojärjestystään varjelevaa Syyriaa vastaan, Suomessa väitellään siitä, saako sionisteja kritisoida sanallisesti. Ylivieska-Raahen käräjäoikeus on saanut valmiiksi tärkeän ennakkotapauksen. Käräjäoikeuden mukaan sionismin ja äärijuutalaisuuden kritisoiminen on ”tosiasiallisesti” antisemitismiä eli juutalaisvihaa. Antisemitismi taas on Suomessa ajatusrikos, josta rangaistaan kymmenientuhansien eurojen sakkolapulla.

Tyrmistyttävintä tapauksessa tietysti oli, että valtamedia piti tuomiota oikeutettuna, vaikka Magneettimedian esittelemiä tosiasioita ei kukaan ole kyennyt kumoamaan. On ollut jo pitkään tiedossa, ettei valtamedia juuri sananvapaudesta välitä, mutta erityisen röyhkeää on todeta suoraan, että tiettyjä asioita ei saa sanoa julki, vaikka ne olisivatkin totta. Onko yhteiskuntamme henkisesti niin taantunut, ettei se kykene puolustamaan arvojaan järkiargumentein? Valtamedia ei ole toiminut ainoastaan puolueellisen tuomioistuimen kritiikittömänä myötäilijänä, vaan se on uutisoinnillaan valmistellut maaperää epäoikeudenmukaiselle tuomiolle. Magneettimedia ehti ennen oikeudenkäyntiä olla jo yli vuoden ajan tiedotusvälineiden hellittämättömän mustamaalauskampanjan kohteena. Suomalaisia valmisteltiin sensaatiouutisin tuomitsemaan ”antisemitismi” ja samalla olemaan paneutumatta liiaksi ”antisemitistien” omiin argumentteihin. Silloin olisi nimittäin vaara langeta. Viestimet ovat antaneet runsaasti tilaa Gideon Bolotowskyn kaltaisille Israelin väkivaltapolitiikan järkkymättömille kannattajille, mutta väkivallatonta Israel-kritiikkiä se on käsitellyt jo ennen tuomiota rikoksena, joka on vähintään yhtä vakava kuin murha. Lietsomalla joukkohysteriaa Kalevan, Long Playn ja Helsingin Sanomien kaltaiset lehdet jopa painostivat tuomioistuinta koviin otteisiin. Eiväthän tuomaritkaan halua leimautua ”antisemitisteiksi”. Ja sama mielipidepaine sitoo myös tavallisia suomalaisia, kun he miettivät, tohtiako puhua ”kielletyistä” aiheista esimerkiksi työpaikalla. Marraskuun alussa muun muassa Kaleva julkaisi vielä täysin kritiikittömän apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen haastattelun, joka oli jatkoa painostuskampanjalle. Magneettimedian eettisen selkärangan vahvuudesta hölmistynyt Kalske valitti, ettei vaihtoehtomedia vieläkään suhtaudu sionisteihin ja äärijuutalaisiin myönteisesti, vaikka tuomioilla sitä tavoiteltiin.

Tavarataloyhtiön ja Juha Kärkkäisen tuomiot annettiin kolmesta hyvin erilaisesta artikkelista. Niissä kritisoitiin Israelin valtion voimapolitiikkaa kannattavien sionistien sekä rasististen äärijuutalaisten ajattelua ja toimintaa. Adrian Salbuchin artikkelissa juutalaisista ei puhuttu sanallakaan, vaan teksti käsitteli sionistien vaikutusta Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaan. David Duken Juutalainen ylivalta -kirjan esipuheessa taas painotettiin sitä, ettei teoksen viestiä ole suunnattu kaikkia juutalaisia, vaan ainoastaan rotunsa ylivertaisuuteen uskovaa ääriainesta, vastaan. Nämä olivat kuitenkin käräjäoikeuden mielestä täysin toisarvoisia asioita. Mitä taas tulee kohuttujen Siionin viisaiden pöytäkirjojen julkaisemiseen, niin jo edellä mainitsemamme Gideon Bolotowsky saa kiittää julkaisemisesta itseään. Pertti Salolaisen todettua, että Yhdysvalloissa on vaikutusvaltainen Israelia tukeva poliittinen painostusryhmä, Gideon Bolotowsky ryhtyi raivoamaan julkisuudessa. Sionisti kihisi Salolaiselle, että tämän kannattaisi ehkä lopettaa Adolf Hitlerin Taisteluni-kirjan sekä Siionin viisaiden pöytäkirjojen lukeminen. Kun valtamediat seurasivat höyryävän Bolotowskyn tunteenpurkausta nolostellen ja vaiti, teki Magneettimedia suuren journalistisen teon ja toi Pöytäkirjat kansan arvioitavaksi. Oikeudessa syyttäjä ei kyennyt todistamaan, että Pöytäkirjat olisivat väärennös. Alunperin Pöytäkirjoja vastaan hyökkäsivätkin kommunistiterroristit Venäjällä sekä väärennöshuhut liikkeelle pannut äärijuutalaistoimittaja Lucien Wolf Englannissa. Kritiikistä huolimatta esimerkiksi Lontoon Times-lehti vahvisti pöytäkirjojen paikkansapitävyyden 1920 artikkelissa ”The Jewish Peril. A disturbing pamphlet: A call for Inquiry”. Kansalliset kirjapainot ympäri maailmaa painoivat kirjaa, ja esimerkiksi Ford-automerkin isä Henry Ford koki asiakseen tuoda teos kaikkien tietoisuuteen. 1921 haastateltu Ford kommentoi Pöytäkirjoja: ”Ainut, mitä tahdon sanoa Siionin viisaiden pöytäkirjoista on, että ne kuvaavat hyvin meitä jo ympäröivää todellisuutta. Ne ovat 16 vuotta vanhoja ja tähän päivään mennessä kehitys on edennyt juuri niiden kuvaamalla tavalla.” Kiukuttelun ja kiljumisen sijaan Bolotowsky ja hänen kumppaninsa voisivatkin osoittaa Pöytäkirjoista kohdan, joka ei ole jo toteutunut länsimaisissa yhteiskunnissa!

Kaikki ei-juutalaiset lapset ovat eläimiä.” – Yebamoth 98a, Talmud.

Raskaana oleva ei-juutalainen ei ole sen arvokkaampi kuin raskaana oleva eläin.” – Choshen Mishpat.

Yhden juutalaisen kynsi on arvokkaampi kuin miljoona arabia.” – Rabbi Yacoon Perrin. New York Times. 28.2.1994.

Juutalainen, joka vuodattaa jumalattomien (ei-juutalaisten) verta, uhraa samalla Jumalalle.” – Bammidber raba c 21 & Jalkut 772, Talmud.

Vaikka ei-juutalaisilla on sama kehonrakenne kuin juutalaisilla, he ovat sama asia juutalaisiin verrattuna kuin apina ihmiseen verrattuna.” – Schene luchoth haberith, s. 250 b.

Tuomiota perustelevassa lausunnossaan käräjäoikeus käyttää toistuvasti hätkähdyttävän suurpiirteisiä sanamuotoja. Silloinkin, kun kirjoitukset käsittelevät esimerkiksi sotia, jotka Yhdysvallat on käynyt Israelin turvallisuuden nimissä, on todisteita lausunnon mukaan ”pidettävä tyypillisenä juutalaisvastaisena propagandana”. Sillä vaikka juutalaisia ei syytettäisikään kokonaisena kansana esimerkiksi Irakin sodan aloittajiksi, niin käräjäoikeuden mielestä ”ainakin osa lukijoista on (…) voinut ymmärtää, että kirjoituksessa käytetään tosiasiallisesti synonyymeinä sanoja sionistit ja juutalaiset.” Sen sijaan käräjäoikeus ei kerro, kuinka monta kertaa tietyn mittaisessa yhteiskunnallisessa artikkelissa olisi muistutettava, ettei sana ”sionisti” tarkoita ”juutalaista”, jotta yksinkertaisinkaan lukija ei vahingossakaan samaistaisi kahta termiä. Onko suomalainen oikeusjärjestelmä luottanut sitten mielestään aiemmin liikaa kansalaisten sisälukutaitoon, kun se ei ole toistaiseksi tällaisia suosituksia säätänyt?

Irakin sodan taustat todellakin tulivat oikeudenkäynnissä esille. On kovin kummallista, että valtamediat saavat ilman rangaistuksia lietsoa laajalti siviileihin kohdistuvia sotilasoperaatioita (kuten Irakin sotaa) oikeuttavaa mielialaa esimerkiksi julkaisemalla valheita ”Irakin joukkotuhoaseohjelmasta” tai ”Iranin ydinaseohjelmasta”. Irakiin hyökättiin siksi, että Yhdysvaltojen tiedustelupalvelut tekaisivat todisteet Irakin valmistamista joukkotuhoaseista. Suuret länsimaiset tiedotusvälineet toitottivat sodan välttämättömyyttä äänestäjille, ja lopputuloksena oli pitkä, raaka ja likainen sota. Kukaan ei voittanut, paitsi geopoliittisia intressejään ajanut Israel. Yksikään valtamedia ei ottanut vastuuta siviilikuolemista, kun selvisi, että ”joukkotuhoaseita”, joista ne olivat kirjoitelleet, ei ollut olemassakaan. Kaikki oli valhetta. Sama uhkaa toistua nyt rauhanomaista ydinvoimaohjelmaa toteuttavan Iranin kanssa. Siviilimurhia ja pommituksia puolustelevia valtamedioita ei tuomita oikeudessa. Niistä kriittisesti kirjoittava Magneettimedia tuomittiin.

Voimakkaimmat vastalauseet riippumattomilla verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa synnyttivät kuitenkin käräjäoikeuden seuraavat perusteet: ”Kirjoituksessa esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista.” Jos luovumme hetkeksi käräjäoikeuden elitistisestä kapulakielestä, niin edellä mainittuhan tarkoittaa, että vaikka kaikki Magneettimedian äärijuutalaisaiheiset kirjoitukset olisivatkin totta, ilmiö on niin vakava ja perustavanlaatuinen, ettei siitä saa puhua. Lisäksi lausunto tarkoittaa sitä, ettei oikeus ole vaivautunut tutustumaan Kärkkäisen nimeämiin todisteisiin ”arvioidakseen väitteiden todenperäisyyttä”, vaan on tunnepohjalta päättänyt, että kova sionismikritiikki on vain väärin. Sionismikritiikki on moraalitonta. Se sotii kaikkea sitä vastaan, mitä Ylen holokaustidokumenttimaratonit ja Steven Spielbergin elokuvat meille saarnaavat. Uskomattominta on, että yksikään valtavirran yhteiskunnallinen keskustelija ei nähnyt – tai ei ainakaan uskaltanut ääneen todeta nähneensä – väitteet kumoavien argumenttien puuttumisessa mitään ongelmallista!

David Duken kirja Juutalainen ylivalta pohjautuu lähes täysin juutalaisten omiin lähteisiin. Kirjassa lainataan suurimpia juutalaisia sanomalehtiä, vaikutusvaltaisimpia juutalaisia poliitikkoja sekä voimakkaimpia juutalaisia kansalaisjärjestöjä kuten American Jewish Committeeta. Tämä ei kuitenkaan riittänyt käräjäoikeudelle, jonka mukaan ”kirjoituksessa ei tarkemmin arvioida, ilmentävätkö sitaatit yksittäistä juutalaisen henkilön poikkeuksellista tai erikoista käsitystä vaiko juutalaisen valtaväestön käsityksiä. Eli siteeraukset vaikuttavat valikoiduilta eikä siitäkään voi olla varma, etteikö siteerauksia ole irrotettu jostakin kokonaisuudesta, jolloin siteerattu teksti ei kunnolla ilmaise siteeratun henkilön ajatusta.” Lähteiden valtavirtaisuus vaikuttaa viittaavan juuri siihen, että Duken kuvaamilla aatteilla on kannatusta laajalti. Miksi esimerkiksi The Jewish Weekin toimituskunta tahtoisi kerta toisensa jälkeen päästää ääneen marginaalisia rasistisia sotahulluja, mikäli äärisionistisella aatteella ei olisi kovaa kannatusta? Eikö lehti juuri pyrkisi välttämään äärimmäisiä kannanottoja, sillä ne ovat omiaan lietsomaan juutalaisvastaisuutta ja pelottelemaan mainostajia? Entä mistä lähtien lehdeltä on vaadittu, että siteeratessaan jonkun sanomisia se joutuu julkaisemaan koko puheenvuoron, jotta voidaan olla varmoja, ettei sitaattia ole ”irrotettu jostakin kokonaisuudesta”? Helsingin Sanomien lukeminen olisi aivan oma kokemuksensa, jos Obaman, Putinin, Merkelin, Elopin ja eduskunnan täysistunnon jokaisen puheenvuoron koko sanallinen anti täytyisi rangaistuksen uhalla julkaista kunkin uutisen yhteydessä alusta loppuun. Ajatus on täysin absurdi.

Suorastaan tragikoomiseksi käräjäoikeuden selittely muuttuu, kun se toteaa, että ”tuomioistuimen arvioitavina olevissa kirjoituksissa ei ole (…) korostettu sitä, että kirjoituksissa esitetyt ajankohtaiset ja historiaan liittyvät lausumat saattavat erota merkittävästi siitä, mikä on yleisesti tunnettua tai todistettua. On myös huomattava, että mitään objektiivisia ja tasapainottavia osioita, esimerkiksi vastaväitteitä panetteleville ja solvaaville mielipiteille, ei ole esitetty.” Eli tuomion langettamiseen väitettiin vaikuttavan, ettei Magneettimedia ollut tehnyt yksinkertaisimmalle lukijalle tarpeeksi selväksi, että lehden kannanotot voivat erota merkittävästi valtavirtaisista näkemyksistä. Todellisuudessa Magneettimedia on aina nimittänyt itseään ylpeästi vaihtoehtomediaksi, eikä suomalaisessa demokratiassa ole rikos julkaista valtavirtaisista käsityksistä poikkeavaa tietoa sinänsä. Miltään muulta lehdeltä ei myöskään vaadita ”objektiivista ja tasapainottavaa osiota”, kun se uutisoi jostain ilmiöstä. Kun kirjoitetaan tupakoinnin vaaroista, ei Mika Illman ole vaatimassa omaa osiota tupakkateollisuuden vastineelle. Kun suomalaislehdet kirjoittavat katolisen kirkon sisällä tapahtuvasta pedofiliasta, ei Jorma Kalske vaadi, että samassa artikkelissa käsitellään myös tasapuolisuuden nimissä juutalaisen yhteisön sisällä ilmeneviä raiskauksia.

Meillä on muutamia satoja ydinkärkiä ja raketteja, jotka voimme laukaista kohteisiin missä tahansa päin maailmaa, jopa Roomaan. Suurin osa Euroopan pääkaupungeista ovat mahdollisia kohteita ilmavoimillemme (…) Lainatakseni suurta kenraali Moshe Dayania: ’Israelin on oltava kuin raivohullu koira, liian vaarallinen, jotta sen toimintaan uskaltaisi puuttua.’ (…) Puolustusvoimamme kuitenkin ovat maailman toiseksi tai kolmanneksi mahtavimmat. Me kykenemme vetämään koko maailman mukanamme, mikäli kaadumme. Ja voin vakuuttaa, että niin myös käy ennen kuin Israel tuhoutuu.” – Juutalainen sotahistorioitsija Martin van Creveld. 2003.

Aina kun teemme jotain, meitä varoitetaan, että Amerikka rankaisee meitä siitä (…) Painakaa mieleenne: On turha pelätä, että Yhdysvallat painostaisi Israelia. Me, juutalainen kansa, hallitsemme Amerikkaa ja myös amerikkalaiset tietävät sen.” – Israelin pääministeri ja sotarikollinen Ariel Sharon. Kol Yisrael radio. 3.10.2001.

Yhdysvallat on sitoutunut täydellisesti ja ilman kompromisseja Israelin turvallisuuden ylläpitämiseksi. Yhdysvallat tukee myös täydellisesti sitä, että Israel itse päättää siitä, miten se tehokkaimmin varmistaa turvallisuutensa. Se on Israelin etuoikeus. Hyväksymme sen. Kannatamme sitä. Mitä ikinä Israel päättääkin tehdä, se ei voi, eikä koskaan tule muuttamaan meidän raudanlujaa tahtoamme turvata sen olemassaolo.” – Rauhannobelisti ja Yhdysvaltojen presidenttiehdokas Al Gore. 18.5.2000

Oikeudenkäynnissä oli kyse lopulta siitä, ettei länsimainen yhteiskunta salli avointa keskustelua sen rakenteista. Eliittiä ja vallalla olevia poliittisia trendejä ei saa kutsua sionistiseksi eikä varsinkaan juutalaiseksi, olipa väitteelle perusteita tai ei. Järjestelmämme ei luota suomalaisen ihmisen arvostelukykyyn, vaan se kieltää vapaan keskustelun sillä tekosyyllä, että ”joku voi ymmärtää väärin”. Todellisuudessa sananvapautta rajoittavat rangaistukset sionismista keskusteltaessa vain lisäävät juutalaisiin liitettävää toiseutta ja väärinymmärryksiä.

Ovatko juutalaiset sitten erilaisia? Yhdistääkö sionismia, äärijuutalaisuutta ja juutalaisuutta jokin? Ainakin Ylivieska-Raahen käräjäoikeus on sitä mieltä. Psykologian professori Kevin MacDonaldin mukaan äärijuutalaisten väkivaltaista nationalismia (’hyperetnosentrismiä’) selittävät paitsi historialliset ja kulttuurilliset niin myös geneettiset tekijät. The Culture of Critique -teoksensa esipuheessa MacDonald referoi tutkimusta, jossa selvisi, että juutalaisvauvat suhtautuvat tuntemattomiin ulkopuolisiin paljon kielteisemmin kuin vertailukohteena olleet pohjoissaksalaiset vastasyntyneet. [1] Siinä missä eurooppalaisvauvat reagoivat tyynesti uuteen ihmiseen, huomattava osa juutalaisvauvoista ”järkyttyi muukalaisesta niin pahoin, että lohduttaminen oli todella vaikeaa”. Tutkimuksen mukaan juutalaisissa on siis synnynnäisesti keskimääräistä huomattavasti enemmän muukalaisiin epäluuloisesti suhtautuvia. Tietenkään tutkimustulokset eivät julki tultuaan muuttaneet länsimaisen viihdeteollisuuden stereotypiaa ”pahoista rasistisista saksalaisista” ja ”suvaitsevaisista juutalaisista maailmankansalaisista”. Ehkä tutkimus kuitenkin tarjoaa uusia näköaloja luku- ja ajattelukykyisille eurooppalaisille, jotka muodostavat mielipiteensä jonkin muun kuin valmiiksi pureskellun televisiopakkopullan tai suomalaisten käräjäoikeuksien päätösten perusteella.

Sionistien perinteinen väite kuuluu, että juutalaiskritiikki on ilmiönä lopulta melko nuori ja rajallinen. Monesti sen uskotellaan syntyneen katolisen kirkon aloitteesta. Lisäksi ”antisemitismin” väitetään olevan lähinnä eurooppalaisia (ja arabeja) vaivaava aate. Todellisuudessa juutalaisvastaisuutta on esiintynyt kaikkialla, missä juutalaisia on asunut, ja perusteet penseille asenteille ovat kaikkina aikoina ja kaikissa kulttuureissa olleet samat. Jo ennen kristikunnan syntyä juutalaisvastaisuus oli Euroopassa yleistä sekä antiikin Kreikassa että Roomassa. Kristityssäkin yhteisössä juutalaisvastaisuus oli yleistä jo kauan ennen katolista kirkkoa, ja Jeesus toteaa Johanneksen evankeliumissa juutalaisille, että ”Te olette lähtöisin Saatanasta. Hän on teidän isänne, ja hänen halunsa te tahdotte tyydyttää.” Olipa mantere, uskonto, kulttuuri, kansa tai vuosisata mikä tahansa, juutalaisia on aina uudelleen kutsuttu koronkiskureiksi, äärimaterialisteiksi, huijareiksi, järjestäytyneen rikollisuuden harjoittajiksi, yhteiskuntajärjestyksen horjuttajiksi, perinteisten arvojen pilkkaajiksi ja isäntäkansaansa halveksiviksi. Juutalaisille pyhä Talmud on täynnä esimerkkejä ei-juutalaisten ihmisten ja uskontojen halveksunnasta. The American Heritage Dictionary -tietosanakirjan mukaan Talmud on perustavin uskonnollinen auktoriteetti perinteiselle juutalaisuudelle. Universal Jewish Encyclopedia (1943) -tietosanakirjan mukaan nykypäivän juutalaisuus on jatketta katkeamattomalle perinteelle, joka on ollut olemassa fariseusten ajasta lähtien. Tietosanakirjan mukaan Talmud oli jo heille tärkein yksittäinen kirjallinen teos. Kuvaava esimerkki juutalaisten suhtautumisesta muihin uskontoihin onkin Talmudin perverssi kirjoitus Jeesuksesta: ”Balaam (juutalaisten Jeesukselle antama nimi) tullaan herättämään kuolleista, minkä jälkeen häntä rangaistaan keittämällä kiehuvassa siemennesteessä. Kaikki, jotka pilkkaavat juutalaista viisautta tai tekevät syntiä Israelia vastaan, keitetään kuumassa ulosteessa.” (57a Gittin) Pulitzer-palkitun juutalaiskirjailija Herman Woukin mukaan juuri Talmud on juutalaisen ajattelun ”sydän ja veri”, joka yhdistää kaikki juutalaiset uskonnollisiin eroihin katsomatta.

Kristitty Israelin ystävät ry -järjestö ja sen ympärillä toimivat ovat pyrkineet murtamaan Magneettimedian sananvapauden uhkailemalla, solvaamalla ja tavarataloyhtiö J. Kärkkäiseen kohdistuvilla boikoteilla. Boikotit eivät tosin ole ottaneet tuulta alleen, mutta äänekäs ryhmä on onnistunut pahoittamaan monen ihmisen mielen tavarataloyhtiön sisällä. Jokainen kristitty sionisti voi kuitenkin miettiä, onko tarkoituksenmukaista puolustaa kansaa, joka pyhässä kirjassaan vaatii, että heidän vapahtajaansa kidutetaan mitä kieroutuneimmilla seksuaalisilla tavoilla! Vaikka aihe on provosoiva, on neuvo toverillinen. Huomattava osa tämän päivän suomalaisista Israelin ystävistä on pohjimmiltaan vilpittömiä ihmisiä, jotka yksinkertaisesti ovat koko elämänsä ajan saaneet aiheesta yksipuolista tietoa. Samaa propagandaa tulee niin televisiosta, sanomalehdistä, poliitikoilta kuin eräiltä uskonnollisilta arvovaltaisilta henkilöiltäkin. Väitän, että on lopulta kaikkien etu, että sotaa lietsova Israel-myönteinen propaganda kyseenalaistetaan silloinkin, kun se yritetään naamioida uskonnon viittaan.

Henkilöt ja lähteet, joita olemme artikkelin kappaleiden välissä lainanneet, eivät ole ketä tahansa juutalaisia ja sionisteja tai mitä tahansa juutalaisjulkaisuja. Ne edustavat usein kaikista näkyvintä ja vaikutusvaltaisinta juutalaisuutta. Myös Ylivieska-Raahen tuomioistuin tiesi sen, mutta tuomareille halpa moralismi sekä kollegojen ja valtamedian hyväksyntä onkin tärkeämpää kuin totuus.

Lähteet:

[1] Grossman et al. ja Sagi et al., I. Bretherton & E. Waters, Growing Points in Attachment Theory and Research. Monographs for the Society for Research in Child Development, 50(1-2), 233-275.

18 kommenttia

 1. Hiljattain uutisoitiin Magneettimedian hautaamisesta vuoden lopulla ja Kärkkäisen siirtymisestä pehmeisiin koko perheen juttuihin, mutta näköjään täysillä painetaan loppuun asti:-) Peukut sille. Onkohan tuomiosta muuten jo päätetty valittaa hoviin? Aikaisempia kirjoituksia kun ei vieläkään ole poistettu, eli käräjätuomiota ei ole täytäntöön pantu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Minä ainakaan en pahoittanut tästä tai aiemmista kirjoituksista mieltäni, saati että tuntisin vihaa sionisteja tai ylipäätään juutalaisia kohtaan. Sen sijaan säälin heitä. Tuollaisessa ilmapiirissä ei ole helppoa elää, vaikka olisikin rahan ympäröimänä. Meidän on rakastettava heitä entistä enemmän. Vain se voi päästää heidät tuosta loputtomasta pelosta. Vain pelkääjä uhkailee toisia.

  Asioista on silti voitava puhua ja tuoda ne päivänvaloon. Muistakaamme Etelä-Afrikan Apartheid -komissiota. Myöntämällä rikoksensa osalliset saivat anteeksi ja rauhan itselleen. Se ei varmasti ollut kaikille helppoa, mutta paras mahdollinen keino ja sillä asia saatiin nopeasti päiväjärjestyksestä ja huomio tulevaisuuteen.

  Oli asiat kuinka hyvänsä, emme ryhdy ”lynkkaamaan” ketään, sillä se juuri olisi vallan väärinkäyttöä ja tekisi itsestämme alhaisia, tuhoaisi moraalimme ja ennen pitkää meidät kansana.

  Mutta suomalaisen median tilasta tämä episodi antaa erittäin huonon kuvan. Jos he meille panettelevat ja vääristävät tässä asiassa, niin missä kaikessa muussa he meille valehtelevat? Pelkäävätkö kaikki toimittajat?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ei se maailma tästä halimalla parane, vaikka länsimaalaiset humanismin soikaisemat puunhalaajat niin usein kuvittelevatkin. Siionistit ovat eurooppalaisten toivo ja tulevaisuus.

   Otappa asioista hieman syvemmin selvää.

   Maailman ainutta juutalaisvaltiota ympäröi miltei miljardi muslimia, kymmeniä muslimivaltioita, jotka ovat teologisesti, poliittisesti ja etnisesti vihamielisiä juutalaisvaltiota kohtaan ja edistävät uskonnollista vihaansa islaminuskoisilla opeilla, sotilaallisilla ohjelmilla ja poliittisilla liittoumilla juutalaisvaltion systemaattista tuhoamista varten. Islamilainen uskonto pyrkii ensisijaisena olemassaolevana ja taistelevana päämääränään juutalaisvaltion hävittämiseen, sen jälkeen on eurooppalaisten kristittyjen vuoro. Humanismin ja tiedemaailman sokaisemat eurooppalaiset puusilmät eivät kykene koordinoimaan tulevaisuuden väistämättömiä ongelmia, sillä he ovat saman hitleriläisen valehtelun ja islamismin sokaisemia kuin olivat viime vuosisadalla. Hitler oli muslimien liittolainen ja uskoi heille jopa omat islaminuskoiset Waffen SS joukot Bosniassa (Bosnian Waffen SS divisioona). Eurooppalaiset liittoutuivat jo viime vuosisadalla islaminuskoisten fanaatikoiden kanssa Palestiinassa, kun Hitler otti Palestiinan suurmufti Haj Amin Al Husseinin Lähi-idän päämiehekseen. Tämä eurooppalaisia tuhoaha kauhuskenaario näyttää toistuvan jälleen kerran.

   Islamfanatismi on sokaissut länsimaalaiset poliitikot ja toimittajat nuoleskelemaan väkivaltaisen väkivaltaa ja vihaa ihannoivan ja ajavan uskonnon itsetuhoisia päämääriä. Länsimaalaiset ovat antautuneet täydellisesti islamilaiselle kontrollille mielissään kaikilla osa-alueilla. Islaminusko vaikuttaa länsimaisessa päätöksenteossa ja kansainvälisessä painostuksessa juutalaisvaltiota kohtaan selkeämmin kuin koskaan aiemmin. Itsetuhoisa eurooppalainen humanismi on ajanut tietoisesti itsetuhoisaa sekulaaripolitiikkaa, joka on rapauttanut ja sortanut länsimaisen tietoisuuden omista juutalaisista juuristaan. Eurooppalaisia on huijattu humanistisen yhteiskuntasuunnittelun avulla antikristillisyyteen ja juutalaisvihaan, joka näkyy eurooppalaisten sokeissa asenteissa juutalaisvaltiota kohtaan.

   Nyky-Euroopassa Juutalaisvaltio nähdään vihollisvaltiona, kun taas islamilaiset teokratiat ja roistovaltiot toivotetaan oppeineen tervetulleeksi, kädestä puristaen. Ainoana rauhan takeena länsimaailman ja verenhimoisen islamilaisen mailman välillä on yhteinen liittouma juutalaisia ja juutalaisvaltiota vastaan. Länsimaalaiset ovat nopeita julistamaan taloudellisia boikotteja, diplomaattisia välirikkoja sekä poliittisia sanktioita maailman ainutta juutalaisvaltiota vastaan. Tämä yksi ja ainut valtio toimii länsimaailmalle etupuskurina muslimimaiden maailmanvalloitussuunitelmia vastaan. Länsimaailma, Eurooppa ja eurooppalaiset etusijassa ovat äärettömän rajoittuneita näkemään tässä valtiossa mitään poliittisia tai alueellisia yhtenäisyyksiä. Länsimaailma on erittäin hidas havainnoimaan muhammadilaisuuden leviämisen vaikutuksia Euroopassa ja sen tietoista pyrkimystä laajentua hallitsemattoman väestökasvun voimalla osaksi julkista päätöksentekoa. Miksi Eurooppa kääntyy taas juutalaisia vastaan? Eurooppalaiset ovat islaminuskon soikaisemia.

   Kun islamilaiset fanaatikot vievät suunitelmansa loppuun asti, huomaavat juutalaisvihaa ylistävät humanistit ja sekularistit olevansa verenhimoisen murhauskonnon saartamina ja tarvitsevansa apua. Apua ei näy eikä kuulu. Juutalaisvaltion olemassaolo turvaa eurooppalaisten elämää olemassaolollaan. Jos juutalaisvaltiota ei olisi tukipilarina Euroopan ja Lähi-idän välillä, muslimimaat suuntaisivat räjähdysmäisen islaminuskoisen vihansa Eurooppaa vastaan. Juutalaisvihaajapoliitikot ja heidän islamilaiset miehittäjäliittolaisensa ovat niin islamilaisuuden sokaisemia, etteivät kykene havainnoimaan poliittisissa toimissaan näin yksinkertaista asiaa. Eurooppa on islaminuskoisten kusiaispesä, joka liittoutui yhdessä muslimien kanssa juutalaisvaltiota vastaan. Eurooppa on muslimien kontrollissa ja tästä todistaa eurooppalaisten sokea ja tietämätön juutalaisviha, joka ei ole muuta kuin vihaa omaa henkistä perintöänsä kohtaan. Tästä saavat eurooppalaiset kiittää apostoli Paavalia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Tuomiossa kyse ei ole pelkästään siitä pitävätkö lähdeaineistot paikkansa. Tuomiolla oli muitakin arvoja. Yksi sellainen on journalismin tulkinta, jota Kärkkäisen media on jo pitkään harjoittanut.

  Tuomiossa katsottiin, että lehdistöoppi tai konsepti, jota Kärkkäisen media käyttää alustana koko tiedotustoiminnalleen on syntyperällisen ominaisuuden luokittelu ja aiheiden valikoiminen rikosten perusteella. Journalismin päämääränä on välittää viestiä uskonnollisen tai syntyperällisen ominaisuuden perusteella, jossa kansanryhmä asetetaan järjestelmällisesti valokeilaan rikosten, väkivalaisuuden ja muiden negatiivisten asioiden perusteella. Tämä lehdistön tapa katsottiin edistävän propagandaa, joka on todennäköisyysarvoltaan erittäin todennäköinen aiheuttamaan vaaraa yhteiskunnassa ihmisten välillä mm. herättämällä ihmisissä inhoa, vihaa tai muita uhkaa aiheuttavia reaktioita kansanryhmää kohtaan – nimenomaan Juha Kärkkäisen julkaisemien kirjoitusten vuoksi. Tuomiossa linjataan, että journalistinen tapa, jota Kärkkäisen toimitus ajaa ei ole hyväksyttävä keino saada huomiota kyseiselle viestille.

  Keinomartyrismin avulla on helppo puolustella Voltairen lainauksilla, ettei juutalaisia saa kritisoida. Onko näin? Juutalaisdenialistit – yksi heistä on Juha Kärkkäinen – ovat asettuneet marttyyreiksi ”sensuurin ja kontrollin uhreina”. Juutalaisia ei saa kritisoida demokratiassa. Merkillistä kuitenkin on, että juutalaiset edustavat heidän lehdistöoppiensa mukaan demokratian mittapuuta. Jo tässä paistaa läpi, mistä journalismissa on kyse ja mihin se olemassaolollaan pyrkii. Se ei edusta tiedonvälitystä, se edustaa tiedonvälitystä juutalaisista ja juutalaisuudesta. Juha Kärkkäisen demokraattisen lehdistön ensisijaisena tavoitteena on kritisoida juutalaisia. Juutalaisten kritiikistä rakentuu sananvapaus. Vaihtoehtoisuus mediassa perustuu yksinomaan juutalaisten ”kritisoimiselle”. Juutalainen seisoo käytännössä maailman keskipisteessä ja lehdistön tehtävänä on keskittyä kritisoimaan sitä, juutalaista. Hieno diili!

  Tiedotusväline on keskittynyt kirjoittamaan jostain kansanryhmästä sen uskonnon tai syntyperän perusteella. Aiheet valikoituvat rikosten perusteella. Kun juutalaissterilisoija eivät saa tätä tehdä, juutalaisten tekemistä rikoksista ei saa uutisoida. Kaikki mitä maailmassa tapahtuu tämän tiedotusopin mukaan, on juutalaisten rikokset. On selvää, ettei tällaiselle perustalle rakentuva tiedotusväline voi jatkaa toimintaansa ellei se muuta sitä itse. Juutalaisdenialistien valheilla ei ole mitään oikeutusta jatkaa valheellista toimintaansa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Lehdissä on ollut jatkuvasti juttuja Putin sitä, putin tätä. Ja väitetään ettei Venäjällä ole sananvapautta. Eihän meilläkään ole sananvapautta, vaikka niin väitetään. Ihmiset on saatu tuijottamaan samaan suuntaan massiivisella propagandalla. Olette varmaan huomanneet että jatkuvasti tulee jonkinlaista natsipropagandaa, josta ei voi muuten muka saada vapautusta kuin kielämällä tuo todellisten-arjalaisten suorittama holocaust. Adolf Hitleriä on suorastaan pakko ihannoida, vaikka hän on historian suurin huijari, ja germaanien vihollinen. Todelliset-arjalaiset eivät ikinä lopeta toisten syyllistämistä, kuuluuhan joidenkin kulttuuriin se että he ovat jotakin erinomaista ja täydellisiä.

  Paavalin kirje roomalaisille;
  4:7 ”Autuaat ne, joiden rikokset ovat anteeksi annetut ja joiden synnit ovat peitetyt!
  4:13 Sillä se lupaus, että Aabraham oli perivä maailman, ei tullut hänelle eikä hänen siemenelleen lainkautta, vaan uskonvanhurskauden kautta.
  8:31 Mitä me siis tähän sanomme ? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
  8:32 Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?
  8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.

  Jotkut voivat haukkua ja sortaa toisia ihmisiä miten haluavat, sillä he ovat tehneet siitä uskonnon. Uskonnonvapauslaki on siis sorronvapauslaki. Germaanejakin on sorrettu kristinuskolla kautta historian, tavalla jos toisellakin. Pakottamalla kristinusko opetettavaksi moniin maihin, on näistä sorretuista(kristityistä) tullut itsestäänkin toisten sortajia ja alistajia. Kuitenkaan he eivät voi vapautua tästä henkisestä ongelmastaan, sillä täytyisihän ensin tunnustaa että heillä on ongelma. Siihen he eivät voi suostua, sillä taivaspaikka odottaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Toivottavasti asia etenee hoviin. Käräjäoikeus on törkeästi loukannut sananvapautta. Käräjäoikeus pitäisi haastaa oikeuteen lain rikkomisesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Totta. Tähän ollaan tultu. Sananvapaus on vain niillä, jotka ovat samaa mieltä eliitin kanssa. Jos olet eri mieltä, olet rikollinen.

   Mutta haluan olla positiivinen.

   Meidän Valkoisten Ihmisten on aika nousta seisomaan ja taistella. On aika tunnustaa väriä.

   Valkoinen on paras väri. Ihmisissä. 🙂

   Haluaisitko elää maassa, jossa mustat ovat enemmistönä? Käsi ylös. Ja jos haluat, niin missä maassa? Ja ei mitään kulttuuriturismia, jossa mennään jonnekin Suomen valtion ”taidekeskukseen” muutamaksi kuukaudeksi ja sitten tullaan takaisin Suomeen, kun köhä yllätti.

   Ei, vaan mihin mustaan maahan muuttaisit elääksesi siellä sen maan ehdoilla nyt ja aina? Eipä taida löytyä.

   Ja kuka haluaa Aasiaan? Pysyvästi. Ilman selkänojaa Valkoisen Ihmisen Suomessa? Aika harva. Itse voisin heti elää Japanissa, oikeiden ihmisten maassa, mutta muut Aasian maat – ei käy. Mahdotonta.

   Koska mustat tai aasialaiset ovat kollektiivisesti auttaneet meitä valkoisia? Eipä koskaan. Mutta meidän pitää kantaa auttamisen taakkaa ikään kuin se on meidän syntymävelvollisuutemme. Se ei ole. Entä juutalaiset? He eivät koskaan auta muita kuin itseään. Pakolaislaivoja Israelin rannikolla? Sallikaa minun nauraa.

   Meidän velvollisuutemme on huolehtia omistamme. Meidän lapsistamme, meidän vanhuksistamme, meidän maastamme. Me olemme me. Me olemme Valkoiset Ihmiset.

   Juutalaiset rakentakoon Israelia. Itse. Omilla voimillaan.

   Me rakennamme omaa maatamme.

   Katsokaa Roomaa, Pariisia, Lontoota. Katsokaa Italian lumoavia pikkukaupunkeja, Kölnin kirkkoja. Vatikaania. Valkoinen Ihminen.

   Katsokaa Kongoa, Somaliaa. Musta ihminen. Katsokaa Kiinan tolkutonta epätasa-arvoa, aidsiin kuolleita Kiinassa. Syödään koiria, kiusataan karhuja. Harva rikastuu, sadat miljoonat raatavat orjapalkalla. Kiinalainen ihminen.

   Meillä ei ole mitään, ei pienintäkään syytä hävetä yhtään mitään.

   Me voimme olle ylpeitä itsestämme. Olemme totisesti valittuja. Meidän pitää karistaa harteiltamme kulttuurimarxistien meille langettama syyllisyyden taakka. Nämä kulttuurimarxistit ovat ihmiskunnan lokaa.

   Nouse, Valkoinen Ihminen, ja ota paikkasi ihmiskunnan kärjessä. Niin kuin olet aina tehnyt.

   Amen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. On korkea aika että juutalaisen maailmanvallan rikokset joutuvat päivän valoon.

  Eikä Magneettimedia ole vasta kuin raapaissut pintaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Suur-Judea eli suurjuutalainen valtio on voimakkain maailmanvalta.

  Juutalaisuus on maailman tukevimmin järjestetty valta, vielä tukevammin kuin USAn, EUn tai Kiinan valta.

  Tästä valtiosta kaikissa muissa valtioissa käytetään Saksassa nimitystä ’All-juda’ : Suur-Judea.

  Tämän suurjuutalaisen valtion mahtikeinoina ovat kapitalismi ja sanomalehdistö tai raha ja propaganda.
  Suurpääoma ja journalismi yhtyvät sanomalehdistössä, joka siten on tullut juutalaisen valtiuden välineeksi.

  Suur-Judealla yksin kaikkien valtioiden joukossa on maailmanvaltius; nämä muut tahtovat ja voivat pitää ainoastaan kansallista valtiutta.

  Suurvaltojen asevoimat turvaavat viime kädessä juutalaista maailmantaloutta kaikilta hyökkäyksiltä.

  Suur-Judea jättää eri maailmankulmien hallinnon kernaasti kotimaisille hallituksille; itse se vain valvoo näitä hallituksia.

  Vain silloin joutuu Suur-Judea riitaan jonkun toisen kansan kanssa, jos tämä tekee sille mahdottomaksi saada maan työn tuloksia ja finansseja vaikutuksensa alaiseksi. Se voi nostaa sodan tai tehdä rauhan; pahimmissa tapauksissa laskee se irti anarkian; sitten voi se taas palauttaa järjestyksen. Se johtaa ihmiskunnan hermoja ja haluja niin kuin Suur-Judean suunnitelmille on edullisinta.

  Kun Suur-Judealla on maailman tietolähteet hallussaan, voi se aina muokata ihmisten mielialaa seuraavan puuhansa hyväksi. Suurin vaara on siinä tavassa, millä tiedot tehdään ja kokonaisten kansojen mielialaa vahvistetaan määrättyjä tarkoituksia varten. Mutta jos mahtavan juutalaisuuden jäljille päästään ja näytetään sen todelliset kasvot niin huudetaan sitä heti antisemitismiksi, ja koko maailman sanomalehdistön kaiku vastaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Suomessa valtion rahaa hallitsee tällä kertaa bilderberg-koulutettu sosdem. Urpilainen. Edellinen valt.varainministeri oli bilderbeg-kouluttu Katainen. Bilderberg on puolestaan teollisuuspomojen, pankkiirien ja huippupoliitikkojen ”kerho”, jonka tarkoitus on keskuspankkijärjestelmän ylläpito, jonka rahanarvo perustuu ns, fractional-banking toimintaan. Tuota paperirahaa sanotaan ”fiat-money,ksi”, jonka arvo on kuvitteellinen. Muistatte kait, kuinka Katainen aikoinaan kehoitti kansalaisia ”uskomaan euron arvoon”, Euroa hallitsee siis pankkiirien omistama EKP, ja näin ollen myös Suomea. Sanalla sanoen Suomea hallitsee bilderbergläinen pankkimafian globalismi.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Ranska on paska maa:
  http://antisemitism.org.il/article/84043/guillaume-garot-–-“antisemitism-not-opinion-it-crime”

  French minister: “Anti-Semitism is not an opinion – it’s a crime”
  Guillaume Garot, shabbez goy and agricultural minister in France, said to a journalist that “anti-Semitism is not an opinion, it’s a crime.” Garot also explained that he’s “looking into all possibilities” when it comes to banning the “quenelle” gesture, which many Jews find offensive. He also praised the interior minister’s efforts to ban the anti-Semitic comedian Dieudonne’s shows.

  Read more http://www.destroyzionism.com/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Tästäkin artikkelista käy selvästi esiin se tosiasia että on hölmöä ja tarpeetonta kirjoittaa selvästi rasistista
  ja lainvastaista tekstiä.
  Riittää kun lainaa juutalaisia kirjoittajia ja puhujia itseään, niiden kirjoitukset on niin pöyristyttäviä että
  niiden rinnalla kyllä pahinkin antisemitismi kalpenee.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Mistä tiedät, mikä on lainvastaista tai rasistista? Lakihan antaa rajattoman harkintavallan ja mikä tahansa fakta. Esim. lainaus juutalaiselta voi olla sitä. Ulkomailla on ollutkin.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat