Kymmenen emävalhetta

Referoimme ja suomennamme kirjailija Vernon Colemanin (C) artikkelin, jossa hän esittää analyyttisesti länsimaisten viranomaisten ja läntisen valtamedian 10 suurinta valhetta, jotka sijoittuvat lähihistoriaan alkaen ensimmäisistä koronatartunta tapauksista vuoden 2020 alkupuolelta. Colemanin mukaan petoksen verkosto koostuu globaaleista pankkiireista, ylikansallisen talouden ja politiikan eliitistä, läntisen maiden hallituksista ja eduskunnista, terveyden- ja sairaanhoidon instituutioista sekä yleensä erilaisista julkishallinnon viranhaltijoista. [Kutsukaamme tätä verkostoa globaaliksi mafiaksi]. 

Täysin omat huomautukseni ovat [hakasuluissa].  

Kuten Coleman kirjoittaa, mitään ei ole tapahtunut sattumalta. Globaali mafia aloitti runsaat kolme vuotta sitten ennen näkemättömän petoksen aikakauden, missä virallistettu ja laillistettu vääristely ja suoranainen valehtelu sai hirvittävät mittasuhteet.  

Huomion arvoista on, että sekä ihmiset yksilöinä että yhteiskunnat ovat nykyisin alituisen piirityksen alaisena sodassa, jonka panokset ovat antimaterialistisia, ja ollen siinä mielessä korkeammat. Emme taistele tiettyjen hyödykkeiden puolesta, kuten öljystä, kullasta tai vehnästä. Taistelemme vapautemme, itsenäisyytemme, yksilöllisyytemme ja ihmisyytemme puolesta. 

[Länsimaisissa yhteiskunnissa on ainakin vielä takavuosina ollut tunnusomaista pitää vakiintuneimpana ja perusteellisimpana periaatteena yksilöllisyyttä. Ihmisillä on ollut vapautensa valita esim. ideologiansa, uskontosuuntauksena, poliittisen kantansa, suhteensa isänmaallisuuteen ja muihin perusarvoihin. Nykyisin perusarvojen, kuten kodin, isänmaan, uskonnon ja perinteisen perhearvojen kunnioittaminen sekä noudattaminen ovat suorastaan kriminalisoituja. 

Eettisyyden ja esteettisyyden näkökannalta yllä esitetyn taistelun häviäminen tarkoittaa kaiken henkisesti ja vakaumuksellisesti olevien arvojen täydellistä romahtamista. Tällöin ihmisyys ja sivistys soljuvat demokratian mustaan aukkoon ja ihmiskunnasta muodostuu teknologian ja ylikansallisen tuotannon tahdoton rattaisto.] 

C pelkäsi syystäkin vuoden 2020 alussa aloittaessaan julkaisutoiminnan globaalia koronahuijausta vastaan, että hänet leimataan vainoharhaiseksi hulluksi, sillä läntinen massamedia oli iskostanut Covid-19 “epidemiaa” ja ilmastonmuutosta hyödyntäen kansankerrosten mieliin todellisen pelkopandemian, jonka vaikutukset lähenivät joukkopsykoosia. Joukkopsykoosia luonnollisesti aiheutti eniten koronahuijaus. 

Globaali mafia valjasti läntisten valtioiden järjestys- ja terveysviranomaiset, tiedemaailman, hallitukset ja eduskunnat sekä tietysti valtamediat liittolaisekseen, jotka manipuloivat suurimman osan kansaa salaliittolaisekseen terveys- ja ekoterrorin puolustajiksi.  

C ilmoittaa näiden salaliittolaisten olevan aivan mielipuolisia. He ovat luoneet kokonaisen sanakirjan toinen, toistaan kummallisempia termejä, kuten esimerkiksi kestävä kehitys, monimuotoisuus, osallisuus ja avoimuus, joita he itsekkäänä eivät näköjään ymmärrä. Tämä toiminta kokonaisuudessaan perustuu kaksinaismoralismille eli ulkokultaisuudelle, jolla haetaan näennäistä syytä toiminnoille, jotka palvelevat salaliittolaisten farisealaisuutta, ahneutta, julmuutta, tietämättömyyttä, itsekkyyttä, älyttömän teeskentelevää ja pikkusieluista oikeudenmukaisuuden tunnetta sekä vääristynyttä omahyväisyyttä.  

Erittäinkin petolliseen omahyväisyyteen ovat sortuneet tiettyjen viranomaisten ja valtamedian manipuloidut “terveys- ja luontoaktivistit”, jotka typeryydessä uskovat heille lohjenneen oikeuden häiritä ihmisten elämää, työrauhaa, turmella omaisuutta ja estää pelastuslaitosten toimintaa esim. jumittumalla ambulanssien ja paloautojen eteen. Näiden kiusantekojen ja laittomuuksien kampanjoimisen perustana aktivisteilla on ollut naurettavan kelvottomille ja valheelliselle teorioille rakentuvan pseudotiede, jonka puolesta mellastetaan. C oikeutetusti toteaakin, että moista kaaosta tehtailevat ekoterroristiset mielisairaat kultit ovat selvästi unohtaneen sellaiset käyttäytymisen perusperiaatteet kuin kunnioitus, ihmisarvo sekä säädyllisyys. 

Nämä aktivistit ovat luonnollisesti täysin tietämättömiä, ennakkoluuloisia ja naiiveja ymmärtääkseen, että he ovat globaalin mafian asettamia pääsääntöisesti rokotettuja pellejä, jotka suorittavat mafian asettamia rooleja neljännen teollisen vallankumouksen toteutumiseksi. Tässä tapauksessa nämä pellet ovat likipitäen yhtä syyllisiä kuin mielipuoliset miljardööripankkiirit, ja muu globaali mafia, toteaa C.  

Koska salaliittolaisten ilmoittamat erilaiset tapahtumat ja asiat eivät ole toteutuneet peräkkäisinä sarjoina, vaan erillisinä ilmiöinä, on niiden yhtenäistä verkostoa vaikea välittömästi havaita, on C koonnut nämä kaikki kymmeneksi emävalheeksi viimeisen runsaan kolmen vuoden ajalta. Nämä 10 valhetta osoittavat historian suurimman ja hirvittävimmän petoksen. Näiden vilppien tarkoituksena on lujittaa auktoriteetti uskollisuutta noudattamaan täsmällisesti kaikkia järjettömiä viranomaisten asettamia sääntö, mitkä johtavat ihmismassoja Maailman talousfoorumin (WEF) ja sen alajärjestön Young Global Leadersin (YGL) tavoitteeseen maailmanpolitiikan ja –talouden johtamiseksi “Suureen nollaukseen” (The Great Reset).  

[Täytyy muistaa, että The Great Reset –operaation on juutalaismafian hanke. Maailman talousfoorumin perustaja ja johtaja juutalainen Klaus Schwab antaa kirjassaan The Great Reset, selvän viittauksen siitä millaiseksi juutalaismafia on suunnitellut maailman muodostettavaksi esim. Davosin agendan mukaisessa WEF:n Suuren nollauksen järjestelyissä.] 

[Suureen nollaukseen liittyen Avoinmedia (2021) kirjoittaa: 

The Great Reset”, on Maailman talousfoorumin (WEF), hankkeita, joka on kytketty YK:n Agenda2030 -hankkeeseen. Yksinkertaistaen selitettynä tavoitteena on yhdistää geenimuokattu biologinen ihminen pysyvästi internetiin (IoB, IoBNT, biosensorit ja IoT), ja kontrolloida kaiken olemista ja elämistä tekoälyn avulla. Talous muuttuu keskushallinnon kontrolloimaksi; keskushallinto jakaa elatusta — perustulo, elintarvikkeet, vaatteet, asuminen jne — vastikkeellisena so. alistuminen järjestelmälle vaaditaan; mm. kaikki pakolliset rokotteet ja hoidot on otettava. Tavoitteena on teknokratian hallitsema Herrat ja orjat -yhteiskunta. Vuosi 2025 on ilmeisesti määritetty kulminaatiopisteeksi.)”] 

Kymmenen emävalhetta 

Aloitan kymmenen suurimman emävalheen esittelyn suurimmasta pienimpään numeroon. 

Emävalhe 10. 

Maailmalla uutisoitiin vuoden 2020 koronatartunnasta, josta sittemmin muodostui varsinainen pelkopandemia. Viranomaiset ja massamediat suoraan valehtelivat, että Covid –19 “pandemia” aiheuttaisi ihmisille kauhistuttavan ruton kaltaisen tappavan taudin. Epäpätevien matemaatikkojen kautta saimme tietää, että koronan kuoleman viikate niittäisi miljoonia ihmisiä uhaten jopa ihmiskunnan olemassaoloa, vaikka C:n mukaan kysymyksessä ei ollut muuta kuin vuotuisen kausiflunssan miedompi versio. Viralliset tilastot osoittavat, että flunssa katosi silloin kun Covid –19 “pandemian” sanottiin uhkaavan terveyttämme ja henkeämme.  

[Tuhannet lääkärit ja tiedemiehet ovat pitäneet koronapandemiaa liioitteluna ja itse koronaviruksen aikaansaamaa sairauden oireita tavallisen kausiflunssan eräänlaisena muotona, mutta heidät on tiukasti sensuroitu valtamediassa.] 

[Todellakin THL:n arvion mukaan influenssa­kaudella 2017–2018 influenssan aiheuttama ylikuolleisuus on ollut noin 1 000 henkeä. (Ikonen et al. 2018). Vuonna 2021 koronakuolemia oli tilastojen mukaan noin 750. (THL (1.1.2020–30.4.2022. L))]. 

C kirjoittaa, että koronaan liittyvien kuoleman tapausten määrä ei ollut sen suurempi kuin tavallisen kausiflunssan aiheuttamat kuolemat. [Todellisuudessa emme tiedä koronakuolemien virallisten tilastojen oikeaa suuruutta, sillä koronakuolemiksi kirjattiin sellaisia kuolemia, joilla ei ollut Covid-19-infektion kanssa mitään tekemistä.] 

Hallitukset tiesivät maaliskuussa 2020, että Covid-19-infektio ei ollut todellisuudessa flunssaa pahempi. Ennen kollektiivisen kohun alkua, Covid-19-infektio oli virallisesti luokiteltu samalle vaarallisuustasolle kuin tavallinen influenssa. Kaikki nämä asiat ovat dokumentoitu. Vuosien 2020 ja 2021 kuolleisuusluvut osoittavat, että kyseisinä vuosina kuolleiden määrä ei ollut suurempi kuin muina vuosina. Voidaan päätellä, että korona pandemia oli huijaus. 

Emävalhe 9. 

PCR-testin avulla saatiin viralliset koronatartuntojen luvut näyttämään paljon suuremmilta kuin ne todellisuudessa olivatkaan. PCR-testiä ei ollut koskaan tarkoitettu covid-19 –infektion testaukseen ja se oli täysin hyödytön siihen tarkoitukseen. Tämä piti olla yleisessä tiedossa, mutta siitä huolimatta maiden hallitukset ja eduskunnat kaikkialla maailmassa käyttivät PCR-testiä leimaten sekä miljoonia potilaita että miljoonia kuolemantapauksia koronan aiheuttamaksi. Kaikki kuolemat näyttivät koronan aiheuttamilta, kuten sydänkohtaukset, syövät ja jopa bussin alle jäämiset kirjattiin koronakuolemiksi. Salaisuudet kätkettiin, sillä ruumiinavauksia ei suoritettu. 

Valtavissa mittasuhteissa otettiin käyttöön murhanhimoisia hoito-ohjelmia ja puolestaan tehokkaat hoito-ohjelmat kiellettiin. Vanhuksia kaatui kuin heinää, heitä murhattiin tuhansittain morfiinista ja bentsodiatsepiinistä koostuvalla rauhoittavalla lääkkeellä.  

C muistuttaa, että hän oli varoittanut maaliskuussa vuonna 2020, että vanhusten tappaminen oli Covid-19 –huijauksen yksi tavoitteista. Kaksi muuta tavoitetta olivat ottaa käyttöön pakolliset rokotusohjelmat ja suunnitelma päästä eroon käteisen rahan käytöstä. PCR-testin väärin soveltaminen ja käyttäminen kuuluivat olennaisena osana siihen, että pandemia saatiin näyttämään aidolta. Kuitenkin merkittäviltä osiltaan oli se valhetta. 

[Tutkijat eivät ole paljastaneet, montako sykliä (monistuskertaa tai suurennuskertaa) PCR-testissä käytettiin Covid-19-tartuntojen määrän laskemiseen. Jos syklejä on yli 30, kuten Suomessa (40) ja Yhdysvalloissa rutiinitesteissä (40–50), PCR-testi antaa helposti vääriä positiivisia tuloksia. Se ei tee eroa henkilöllä, jolla on joskus ollut virus ilman oireita, mutta paikalla on vielä jokin jälki viruksesta, ja henkilöllä, jolla on aktiivinen, tartuntakykyinen virusinfektio (Bitchute, 23.12.2020)] 

Emävalhe 8. 

Hurjimpiin valheisiin kuuluu vakuuttelut siitä, että koronaan liittyvillä yhteiskunnan sulkutiloilla olisi suojeltu ihmisiä. Sulkutiloista oli suunnattomasti vahinkoa yhteiskunnalle ja ihmisille. Ensinnäkin sulkutilat ja rajoitukset aiheuttivat konkurssi aallon, työttömyyden lisääntymistä ja sosiaalista pahoinvointia. Niin sanottujen asiantuntijoiden on ollut pakko myöntää, että ihmisten saartaminen koteihinsa, palvelutalojen asukkaiden eristäminen omaisistaan ja koulujen sulkeminen on aiheuttanut psyykkisten ongelmien kasaantumista. 

Emävalhe 7. 

“Koronaepidemian” aikana julistettiin hengityssuojaimien käyttö pakko julkisessa liikenteessä ja julkisten sektoreiden laitoksissa, vaikka on selvää näyttöä siitä, että näiden suojaimien käytöstä on aiheutunut enemmän haittaa kuin hyötyä. Lisäksi käytöstä pois heitetyt suojaimet ovat lianneet luontoa ja aiheuttaneet vaaraa tietyille luonnonvaraisille eläimille. Voidaan sanoa, että hylätyt suojaimet aiheuttavat enemmän ympäristölle haittoja kuin muovipussit konsanaan. 

Erittäin suurella todennäköisyydellä suojaimia käyttäneet ääliöt pelottelivat lapsia ja viivästyttivät vauvojen sekä pientenlasten kehittymistä. 

Todennäköisesti suojaimien uuttera käyttäminen on osa syynä rintatulehduksiin, syöpien leviämiseen ja uusiutumiseen, sillä ne aiheuttivat veren happipitoisuuden alenemisen. 

Hengityssuojaimien käyttöpakko oli osana väestön mukauttamisen prosessia Maailman talousfoorumin “The Great Reset” ohjelmaan. 

Emävalhe 6. 

Tähän huiputuksen katekoriaan kuuluu Venäjän ja Ukrainan välinen sota, jossa läntisen mediakoneiston vahvistamana valehdellaan Yhdysvaltojen ja tiettyjen muiden NATO-maiden olevan läntisten “vapauden” ja “demokratian” arvojen puolesta auttamassa Venäjän “kynsissä” olevaa Ukrainaa.  

[Täsmennämme Venäjän ja Ukrainan välistä konfliktia näin lausuen: Ensinnäkin Itä-Aasia on jättämässä taloudellisesti ja kansainvälisen politiikan hallinnan osalta Washingtonin johtaman läntisen hegemonian varjoonsa. Cohenin (2012, s. 361–371). Juuri tästä syystä Yhdysvallat yrittävät alistaa Euroopan ja Ukrainan avulla nykyisen Venäjän hallinnon valtaansa. Venäjä toimii jonkinlaisena porttina sille, että länsimainen mädäntynyt yhteiskunnallinen tila sekä sukupuolineutraali, että siihen kytkeytyvä sateenkaari raunioituminen, ei tavoittaisi federaatiota, eikä yleensä pääsisi vaikuttamaan Itä-Aasiaan. Yhdysvallat siis pyrkii valloitusretkelle Itä-Aasiaan, sillä USA ei siedä hegemoniansa menetystä maailmanjärjestyksessä.  

Tämä on pääsyy sille, että Ukrainassa soditaan. Yhdysvaltojen johtama tiettyjen NATO-maiden liittouma ei ole auttamassa Ukrainaa, vaan käyttämässä sitä sijaissodan välineenä Venäjää vastaan. 

Venäjän ja Ukrainan konfliktin syynä on Yhdysvaltojen johtaman lännen liittouman taloudellisesti ja sotilaallisesti sponsoroiman Ukrainan hyökkäys Venäjälle kuuluvien kansantasavaltojen kimppuun. 

Venäjän erikoisoperaatio aloitettiin Donetskin ja Luhanskin kansantasavaltojen esittämästä avunpyynnöstä 24. helmikuuta 2022, johtuen tiettyjen NATO-maiden tukeman Ukrainan käynnistämästä laajamittaisesta hyökkäyksestä yli 200 000 ”nationalistisotilaan” voimalla viikkoa aikaisemmin. 

Lisäksi C esittää muita syitä Venäjän ja Ukrainan konfliktille. Hän kirjoittaa, että läntiset tiedotusvälineet antavat tarkoituksellisesti väärän kuvan sodasta ja salaavat sen tosiasian, että sota luotiin energian ja elintarvikkeiden hintojen nostamiseksi. Eurooppalaisille aiheutunut vahinko oli häviävän pientä, verrattuna Afrikassa aiheutuneeseen vahinkoon. Nimittäin Afrikan eri valtioissa sadat miljoonat ihmiset nälkiintyvät ja kuolevat.  Tämä toimii osana väestönhallintaohjelmaa, jota salaliittolaiset pitävät välttämättömänä. 

[Juutalaismafian hallinnassa oleva Washington pyrkii Nord Stream -kaasuputkien räjäyttämisen avulla alistamaan Saksan ja samalla osan muutakin Eurooppaa yhä tiukemmin valtaansa.] 

Kuten C kirjoittaa, että kaasuputkien räjäyttämisellä, Euroopan lisäksi, maksimoitiin tuhot Afrikan tietyille valtioille. Mutta lisäksi iskut putkistoon mahdollistavat suuret voitot Yhdysvalloille. 

Washingtonin ja Euroopan synnyttämän konfliktin aiheuttamat rasitteet eivät ole hävinneet minnekään, joten myös ensi talvena menehtyy kymmenen tai sata kertaa enemmän ihmisiä kuin korona-ajan mediahysterian villeinä vuosina 2020 ja 2021. 

Venäjää vastaan suunnatuista pakotteista ja vastatoimista aiheutuneet inflaation ja korkojen nousemiset, ovat köyhdyttäneet miljoonia ihmisiä, mikä muistuttaa meitä lausahduksesta: ”Et omista mitään. Ja olet onnellinen.” [Fraasi on ensimmäinen Maailman talousfoorumin 8 ennustuksesta vuodelle 2030.] Luonnollisesti systeemi on luotu palvelemaan Maailman talousfoorumia, teknokraatteja ja tietysti miljardööripankkiireja. 

Emävalhe 5. 

Näiden häpeällisten valheiden viidentenä perättömyytenä esitellään väitettä maailman ylikansoittumisesta ja elintarvikepulasta. Totuus on tietenkin se, että ruokaa on paljon, mutta suuri osa ruosta on väärässä paikassa ja siten eineet menevät hukkaan. EU:n elintarvikeviraston velvollisuuksiin olisi kuulunut paljastaa, että maailmassa on runsaasti elintarvikkeita. Lisäksi todisteet osoittavat selvästi, että maapallo selviytyy helposti vielä monista miljardeista ihmisistä. Mitään todellista ylikansoitusta ei ole, ja väittämä siitä on vain pirullisen globaalin mafian yksi monista myyteistä. 

Emävalhe 4. 

Neljänneksi valheidenluetteloon liitetään COVID-19-rokotteet, jotka C mainitsee olevan maailman historian myrkyllisin lääkevalmiste, jota on kiihkeästi mainostettu ja myyty vaarallisen paljon. Kaikki ne lääkärit ja sairaanhoitajat, jotka osallistuivat koronarokotuksen jakeluun edistäen sen ottamista, rikkoivat tiettyjä eettisiä periaatteita, joten heidät pitäisi pidättää ja kuljettaa oikeuden tuomittavaksi. Nämä rokotteethan tuotiin markkinoille ilman kunnollista testausta, jolloin rokotetut olivat koekaniineja.  

Koronajoukkorokotuksien hirvittäviä lyhyen ajanjakson seurauksia on jo paljastunut. Voimme vai odottaa kauhulla millaiset ovat pitemmän periodin seuraukset. 

[Vuonna 2022 asiantuntijat kirjoittivat, ettärokotteen vakavan haittavaikutuksen riski on valtavan paljon suurempi kuin kiertelevistä omikronvarianteista mahdollisesti johtuva vakavan koronataudin riski. Paras suoja omikronia vastaan on luonnollinen immuniteetti, kommentoi Robert Malone (Substack 4.12.2022)”.

Lääketieteelliset laitokset pitävät edelleen yllä valhetta koronarokotuksen positiivisista vaikutuksista diagnostisoiden ja vääristäen rokotteen aiheuttamat kuolemantapaukset väärin. Lisäksi pitkäkestoiset koronasairaudet ovat todellisuudessa osoittautuneet aiheutuneeksi koronarokotuksista. 

[Jo vuosikymmeniä on tiedetty, että koronaviruksilla on taipumus aiheuttaa ADE-ilmiö, myös silloin kun tilanteeseen liittyy rokotus. Tämä on tunnistettu koronavirusrokotteille tavanomaiseksi turvallisuusongelmaksi: joillakin ihmisillä rokote tehostaa koronaviruksen kykyä tunkeutua soluihin sekä aiheuttaa tauti. Elimistön paradoksaalinen reaktio johtuu immuunipuolustuksen yliherkistymisestä rokotteelle. Aiemmat koronarokotekokeet kissoilla, freteillä ja hiirillä päättyivät koe-eläinten kuolemaan, kun eläimet kohtasivat luonnollisen viruksen. (Chien-Te Tseng ym., 2012). Näiden kokeiden tuloksien tähden koronarokotteiden kehittelystä luovuttiin – kunnes koitti vuosi 2019.] 

C kirjoittaa, että “loputtomat” rokotusohjelmat, joita sekä lapsille että aikuisille mainostaen tarjotaan, vahingoittavat massiivisesti immuunijärjestelmää sekä aiheuttavat useita sairauksia. Lääketieteellinen instituutio ja edustavat poliitikot ovat kieltäneet keskustelun rokotteista. Jopa BBC iljettävänä propagandakoneistona oli tehnyt täysin selväksi, että se ei haastattele koronarokotteen kyseenalaistavia henkilöitä, olivatpa he oikeassa tai väärässä. 

Käytettävissä olevien todisteiden mukaan rokotteet pitäisi kaikki kieltää. Mielestäni rokotteet aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä. Mutta silti virallinen ja tieteellinen valehtelu jatkuu, kiteyttää C.  

Emävalhe 3.  

Käteisen poistamiseen ja digitaalisten valuuttojen käyttöönottoon liittyy paljon suurta vilppiä ja kamalaa petosta. Kuten kaikissa muissakin valheissa, niin tässäkin viranomaiset valehtelevat päin naamaa, että käteisvaluutasta luopuminen ja digitaaliseen valuuttaan siirtyminen olisi ihmiskunnalle hyödyksi. 

Valitettavasti suuret ihmismassat ovat nielleet globaalin mafian valheet riemurinnoin, ja jopa fanaattisesti. He lataavat innokkaasti erilaisia sovelluksia, maksavat kaiken kortillaan, älypuhelimillaan, typeränomaisilla kelloillaan ja implanteillaan. Käteisen poistaminen mahdollistaa viranomaisille täysin aukottoman valvonnan, ja siten kontrolliyhteiskunnassa ei voida tehdä mitään salassa. Tulevaisuuden yhteiskunnasta pyritään muokkaamaan neljännen teollisen vallankumouksen maailman kuvaa, jossa robotit hoitavat työt, ja suurin osa väestöä on kansallispalkalla. Koska hallintojärjestelmässä tällöin tiedetään kulutustottumuksemme, voivat he vaikuttaa ratkaisevasti siihen mihin käytämme varallisuutemme.  Mikäli käyttäydymme vastoin viranomaisten vaatimuksia, niin he yksikantaan sulkevat etuuksien saannin, kunnes asetumme viranomaisten käskemään ruotuun tai “tottelemattomina” kuolemme nälkään. 

Emävalhe 2. 

[Sosiaalisella luotolla tarkoitetaan virallisen ilmoituksen mukaan hyvinvointialueen myöntämää lainaa alueen asukkaille. Sitä voidaan myöntää välttämättömien hankintojen tekemiseen tai velkojen yhdistämiseen uudeksi lainaksi. Sosiaalinen luotto on tarkoitettu pienituloisille ja vähävaraisille, mutta maksukykyisille ihmisille.] 

C:n mukaan sosiaalisen luoton ottaminen johtaa painajaiseen elämässämme sekä elämämme jokaisen osa-alueen digitalisointiin. Sosiaalinen luotto ja digitalisointi kulkevat käsikädessä. 

[Sosiaalista luottoa tarjoaa niin kutsuttu hyvinvointialue, joka kuuluu julkishallinnon piiriin. Tarkemmin sanoen hyvinvointialue on kunnista ja valtiosta erillinen julkisoikeudellinen yhteisö, jolla on alueellaan itsehallinto. Jokainen julkishallinto sisältää digitalisoinnin, joten myös hyvinvointialueen palvelut ovat digitalisoituja, kuten myös sosiaalinen luotto.] 

Mainitut toiminnot eivät tietenkään olisi mahdollisia ilman internetiä, joka C:n mukaan on ihmiskunnan vaarallisin keksintö, joka on tappavampaa kuin ydinpommi tai tupakointi.  

[Voidaan tietysti sanoa, että internet on täysin neutraali väline. Pahoilla se tuottaa onnettomuutta ja hyvillä se on hyödyksi.] 

Demoninen globaali mafia soveltaa internetin eri sovelluksia absoluuttiseen valvontaan, joten ihmisten pitäisi olla valppaana harkitessaan uuden teknologian käyttöönottamista. Varsinkin olisi vältettävä älypuhelimien käyttämistä, sillä ne ovat vihollisen eli globaalin mafian tärkeimmät aseet. Kuten tavallista, he väittävät, että sosiaalinen luottoon ja digitalisaatioon siirtyminen tapahtuu meidän hyväksemme. Tämä väittämä on kylläkin hirmuisen paljon totuuden ulottumattomissa. 

Emävalhe 1.  

Tämä viimeisin ja samalla tavallaan ensimmäinen valhe eli ihmisen toiminnasta aiheutunut ilmastonmuutos, on suurin valhe. Ilmastonmuutoksesta ei ole kiistaa. Ilmastonmuutos aiheutuu C:n mukaan siitä, että pahantahtoiset ja jänisaivoiset idiootit alkoivat ruiskuttaa jauheita ilmakehään auringon valon estämiseksi, mikä aiheutti ilmaston- ja säänmuutosta. 

[Tietysti on huomioitava sään ja ilmaston käsitteiden ero: Sää on ilmakehän hetkellinen tila, joka saattaa muuttua nopeasti. Sää voi muuttua muutamissa tunneissa tai jopa minuuteissa. Ilmasto puolestaan ei muutu nopeasti, koska kyseessä on monen vuosikymmenen ajalta laskettu keskiarvo säästä, esimerkiksi tietyn alueen lämpötiloista tai sateisuudesta. 

Ilmastonmuutokseen myös vaikuttaa raskasteollisuus ja puuston vähentyminen. Ilmastonmuutos on osaltaan liioittelua.] 

Loppupäätelmät 

Coleman on paljolti oikeassa yllä mainitussa kirjoituksessaan. Periaatteessa asiat ovat siten kuin hän on ne esittänyt – ainakin pääsääntöisesti. Suurin puute hänen kirjoituksissaan on se, että hän ei esitä lähteitä, jotka varmistaisivat ilmoitettua asiaa. Tästä johtuen olen pyrkinyt lisäämään omia lähteitä hakasuluissa oleviin huomautuksiin. 

Toisaalta Coleman unohtaa mainita sen tärkeimmän asian, että mikä mafia on myös näiden kymmenen valheen sekä niiden tavoitteiden todellisena aiheuttajana. Tämä mafia on juutalais- tai kasaarimafia. 

Määrittelemme hiukan kasaarimafian tavoitteita kohti maailmanvaltaa 

Yhdysvaltojen maailmanvalta pyrkimykset (esim. Ukrainassa, Lähi-idässä, Latinalaisessa Amerikassa jne.), eivät johdu Yhdysvalloista, vaan Yhdysvaltoja hallitsevasta “juutalais-” eli kasaarimafiasta, jolla on kiinteät yhteydet terroristivaltio Israeliin. Yhdysvallat ei ole itsenäinen valtio.   

Esimerkiksi kohdassa “emävalhe 6.” puhutaan Venäjän ja Ukrainan välisestä konfliktista. Siinä kaksinaamaisesti Yhdysvallat syyttää Venäjää “hyökkääjävaltioksi”, vaikka Ukrainasta on muodostunut valtio, joka käy Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten puolesta sijaissotaa (proxy war) Venäjää vastaan. 

Ukrainaa muka autetaan siksi, että “vapauden”, “demokratian” ja suvereenisen koskemattomuuden arvot säilyisivät. 

Tämä on tietysti naurettavaa valhetta, sillä mainitut arvota tarkoittavat vain  juutalaismafian hallitseman Yhdysvaltojen määrittelemiä arvoja, jotka merkitsevät koko Euroopan ja lähestulkoon kokonaisuudessaan maailman alistumista Washingtonin asettaman uudenliberalistisen vapauden alttarille, mikä käsittäisi sen, että Yhdysvallat sanelisivat puolustuksellisten, taloudellisten, rahajärjestelmien, poliittisten ja kulttuurillisten ehtojen täyttymisen maailman eri valtioissa. Tämä tarkoittaisi juutalaismafian absoluuttista hegemoniaa tällä planeetalla. 

Juutalaismafian osuus BlackRockin ja Vanguardin omistuksesta 

Globaalit omaisuudenhoitoyhtiöt, kuten esimerkiksi BlackRock ja Vanguard, muodostavat kätketyn monopolin globaalien omaisuusomistuksien ja keskitetyn mediaan kohdistuvan vaikutuksensa ansiosta. Täten heillä on valtava hegemonia manipuloida ja hallita suurta osaa maailman taloudesta ja tapahtumista sekä maailman näkemyksistä.  Tähän hegemoniaan liittyen muiden muassa ilmastomuutoksen “uhkien” varjolla toimivaan Ponzi-huijaukseen ovat liittyneet esimerkiksi juutalaisen Klaus Schwabin perustama Maailman talousfoorumi (WEF), TCFD ja BlackRock, joka toimii siinä omaisuudenhoitajana keräten maailman varat haltuunsa eli juutalaismafian taskuihin.   

Tohtori Joseph Mercolan artikkelissa, The Same Shady People Own Big Pharma and the Media, globalresearch-sivustolla 29. heinäkuuta 2021 käsiteltiin kahden omaisuudenhoitoyhtiön toimintaa ja omistussuhteita. Mercola mukaan nämä kaksi yhtiötä, BlackRock (BR) ja Vanguard (V) omistavat suurelta osin ylikansallisen lääketeollisuuden jätin Big Pharman ja länsimaisen valtamedian.   

Globaalit jättiläisyritykset ovat sijoitusyhtiöryhmien omituksessa. Sijoitusyhtiöistä suurimpia ovat  Vanguard Group, BlackRock ja State Street Corporation. Edelleen mainitut sijoitusyhtiöt omistavat erilaiset säätiöt, joista isoimmat ovat juutalaistoimijoiden omistamia ja johtamia. Suuremmat sijoittajat ovat vielä suurempien sijoittajien omistuksessa. Tätä sijoittajien verkostoa voidaan kuvata pyramidilla, jonka huipulla ovat suurimmat kaksi sijoittajaa eli Vanguard Group ja BlackRock.   

Nämä jättiläismäiset sijoitusyhtiöt ja säätiöt omistavat lähestulkoon kaiken tuotannon, kuten esimerkiksi kaivosteollisuutta, vaateteollisuutta, elintarviketuotantoa sekä tietysti kaikki suurimmat kansainväliset lääkefirmat.  

Näiden sijoitusyhtiöiden omistajia ovat tietyt miljardööriperheet, joista epäilemättä vaikutusvaltaisin on juutalainen Rothschild-suku. Juutalaismafian valta on uskomattoman kolossaalinen, sillä mafia osittain omistaa myös maailman median ja globaalin velkarahajärjestelmän sekä hallinnoi ja omistaa suuren osan muustakin pankkitoiminnasta. 

Juutalaismafian luoma globaali vallansysteemi voidaan jakaa kolmeen osa-alueeseen 

 1) pääomien valtaamiseen globaalilla velkarahoitusjärjestelmällä, 2) median, viihdemaailman ja kasvatus- ja koulutusaineiston valtaaminen hankkimillaan pääomilla ja 3) ei-juutalaisten, ja ennen muuta “kristityiden” alistaminen juutalaismafian johtamien järjestöjen, kuten vapaamuurarijärjestön hallittavaksi ja velkarahoitusjärjestelmä sekä finanssikeinottelu ovat mahdollistaneet maailmanlaajuisen lahjonnan. Edellä mainitut kolme kohtaa ovat vaikuttaneet siihen, että nykyinen maailma on lähestulkoon totaalisesti alistunut juutalaismafian vallansysteemin osoittamaan tahtoon. Nykyinen digitalisaatio ja teknologia ovat alistettu palvelemaan täysin juutalaismafian maailmanvalloituksen tarpeita. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Dr. Vernon Coleman: The 10 BIGGEST and Most Dangerous Lies (substack.com) 

Valentin Katasonov (25. 8. 2021). WEF’s Klaus Schwab is Jewish. Saatavissa: https://www.jewworldorder.org/wefs-klaus-schwab-is-jewish/  

AM (4. 8.2021). Koronatoimissa kaikuja 1930-luvun Saksasta — Pahan olemus. Saatavissa: https://avoin.media/2021/08/04/koronatoimissa-kaikuja-1930-luvun-saksasta-pahan-olemus/  

Kuinka monen kuoleman syy on influenssa – kertovatko luvut kaiken? | Tieto&trendit (stat.fi) 

THL (1.1.2020–30.4.2022. L) (https://thl. i/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset)  

Elina Hytönen (11.2.2021). Koronarokotteessa saattaa tikittää aikapommi. KLIINISTEN TUTKIMUSTEN MATALAT TEHOKKUUSTAVOITTEET. Saatavissa: https://www.elinahytonen.fi/page/2/  

Elina Hytönen (elinahytonen.fi) 

Chien-Te Tseng, Elena Sbrana, Naoko Iwata-Yoshikawa, Patrick C. Newman, Tania Garron, Robert L. Atmar, Clarence J. Peters, Robert B. ja Couch PLOS ONE (2012). Immunization with SARS Coronavirus Vaccines Leads to Pulmonary Immunopathology on Challenge with the SARS Virus. Saatavissa: 

https://doi.org./10.1371/journal.pone.0035421

Blackrock – The company that owns the world? | Investigate Europe (investigate-europe.eu) 

The Same Shady People Own Big Pharma and the Media – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

An Evening of Affluence and Influence With the Jewish Wizards of Wall Street – Haaretz Com – Haaretz.com 

Live From New York, It’s Steve Schwarzman – The New York Times (nytimes.com) 

—— 

Cohen, Benjamin I. (2012). The Yuan Tomorrow? Evaluating China’s Currency Internationalisation Strategy’, New Political Economy 17:3, 361–371. 

— 

Muita Vernon Colemanin kirjoittamia artikkeleita 

Dr.Vernon Coleman: This Is What’s Going To Happen Next 

Dr. Michael Yeadon: Every Single Thing We Were Told Is a LIE 

Dr. Mike Yeadon Comments on ”Bill Gates Dictates: No “Normalcy” Until All Submit to Experimental Shots, “You Don’t Have a Choice” 

SATANIC Mass Sacrifice: DESPITE Known Harms CDC Adds COVID-19 Vaccine to Routine Immunization Schedule for Children and Adolescents. Are you AWAKE yet? Our battle is SPIRITUAL 

PREMEDITATED MASS MURDER: Alarming Data From Canada and Vaccines Batch Scandal 

THE COVID-19 FRAUD and WAR ON HUMANITY 

The World Is A Stage. The World Economic Forum is a front organisation. Klaus Schwab is a puppet actor who portrays the character of Doctor Evil 

The Corona End Game. Addendum   

The Hidden History of the Revived Roman Empire. Jesuit Influence and Infiltration of The US and World Governments. Secret Treaty Of Verona   

A Sinister Force Behind Historical Conflicts, Global Agendas, Revolutions and World Wars  

The Occult is The Spiritual Foundation of The United Nations. The Stage Is Set For The Coming One World Government Under One World Leader. 

6 kommenttia

 1. Ei kylläkään ole olemassa modernia vertaisarvioitua tutkimusta, joka todentaisi mitään tämän artikkelin väitteitä. Päinvastoin, kaikki mahdollinen vertaisarvioitu tutkimus osoittaa lähes kaikki tämän artikkelin väitteet korona-viruksesta ja kasvosuojaimista vääräksi.

  Kaikkeen löytyy kuitenkin selitys, sillä juutalaismafia maksaa jokaiselle valtiolle, yliopistolle ja arvostetulle tutkimus-ryhmälle käsittämttömiä määriä rahaa pitääkseen tämän salaisuutena, vaikka tämän salaliiton paljastaminen olisi maailmanhistorian isoin skuuppi. Ehkä salaliittoteoriitikoiden pitäisi ottaa pieni tauko ja tutkia tilannetta Occamin partaveitsen kautta.

  Plusääni(4)Miinusääni(12)
 2. Paljon on alapeukkuja muttei yhtään vasta-argumentteja.

  Plusääni(4)Miinusääni(4)
 3. Nimetön, ei olkiukoille eli trollailuille ole syytä vastata. Olet vain olevinasi fiksu, mutta retoriset nokkeluudet eivät ole sama asia.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 4. Erittäin hyvä artikkeli. Nimenomaan kasaarimafia eli Siionin Viisaat ovat WEF:n takana. Suomalaiset poliitikot myyvät jatkuvasti isänmaataan globalisteille. Heidän mielestään on hienoa päästä kansainvälisiin piireihin myymään Suomen etuja. USA, EU ja Nato ovat kansamme pahimmat viholliset, joita Siionin Viisaat johtavat. Hyvä Markku!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. Itsekkin olet nimetön. En esitä kommentissan mitään olkiukkoa, vaan pyydän vertaisarvioitua tutkimusta todistamaan artikkelin esittämät väitteet. Et taida tietää mitä olkiukko tarkoittaa, joten ironisesti sinä turvaudut tässä tilanteessa ”retoriseen nokkeluuteen”.

  Plusääni(2)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat