Lääkäri Antti Heikkilä: lääkeyhtiöt vastuussa toimimattomista rokotteista

Julkaisemme referaatin lääkäri Antti Heikkilän heinäkuussa julkaisemasta artikkelista ”Ajatuksia rokotteista”. Heikkilä on tunnettu lääketeollisuuden kriitikko.

Heikkilän rokoteartikkeli on vastine Hanna Sumarin Apu-lehden blogiosastoon kirjoittamalle jutulle, jossa rokotekriittisiä ihmisia kutsutaan halveksuen ”vapaamatkustajiksi”

Sumari kertoo ympäripyöreästi Ruotsin-matkastaan, jonka yhteydessä hänen lapsensa sairastuivat hinkuyskään. Sumari syytti sairaudesta – ilman mitään todisteita – rokotevastaisia ruotsalaisia.

Heikkilä huomauttaa, että hinkuyskään sairastuneista lapsista kaksi oli jo ehditty rokottaa. Miten Sumari voi siis syyttä rokotekriitikoita lasten kohtalosta?

Kyse on tyypillisestä rokotekiihkoilijoiden retorisesta tempusta, jossa kaksi toisiinsa kokonaan liittymätöntä ilmiötä yhdistetään toisiinsa keinotekoisesti.

Kuten Heikkilä osoittaa, hinkuyskäepidemioita on muuallakin esiintynyt rokotettujen lasten joukossa. Rokotekriitikoiden sijaan syyttävä sormi tulisi suunnata surkeisiin rokotteisiin ja niiden ahneisiin valmistajiin:

”Rokotteissa käytetään vain osaa taudinaiheuttajasta. Jotta rokote toimisi jollakin tavalla, niin sitten lisätään adjuvanttia eli tehosteainetta stimuloimaan immuunijärjestelmää.

Tavallisimpia adjuvantteja ovat skvaleni ja alumiini, jonka on todettu aiheuttavan muutoksia koe-eläinten aivojen geeneissä.

Koko adjuvanttiasia perustuu ahneuteen. Rokotteita voidaan valmistaa halvemmalla, mutta hinta on sama kuluttajalle.”

Rokotteista tehdään toisin sanoen tehottomia ja niistä kiskotaan mahdollisimman kovaa ylihintaa. Kansalaiset joutuvat maksamaan huijauksesta niin euroissa kuin terveydellään.

Jos rokote ei toimi, eivät syyllisiä siis suinkaan ole rokotekriittiset kansalaiset vaan rokotteiden valmistajat.

Heikkilä on hämmästynyt keskustalaisen kansanedustajan Mikko Kärnän ehdotuksesta kieltää lapsilisät rokotekriittisiltä perheiltä. Näin valtio voisi käytännössä kiristää veronmaksajia kustantamaan ylihinnoiteltu ja tehoton myrkky, jota lääkeyhtiöt kaatavat markkinoille.

Mikko Kärnä.
Mikko Kärnä.

Lapsista maksumiehiä ja koekaniineja

Merkittävin rokotteisiin liittyvä ongelma on kuitenkin se, että rokotteiden käyttäminen voi jo itsessään olla vaarallista.

Heikkilä muistuttaa, että esimerkiksi hinkuyskärokotteet ovat aiheuttaneet jo pienten lasten kuolemia. Miten kukaan kansanedustaja kehtaa painostaa kansalaisia pakottamaan lapsensa lääkeyhtiöiden koekaniineiksi?

Keskustelu rokotteiden todellisista hyödyistä ja haitoista ei etene, koska valtamedia seisoo tiukasti lääkeyhtiöiden riveissä. Heikkilä kirjoittaa:

”Jenkkilässä kiertää juttu lääkäreiden asenteesta rokotteita kohtaan. 96 % lääkäreistä myöntää rokotteisiin liittyvän haittoja, mutta hyödyt voittavat [lääkäreiden mielestä] haitat.

Kukaan ei tosin kerro, kuinka suuri tuo hyöty on, mutta näin on ongelmat kuitattu samalla tavalla kuin monet muutkin asiat terveydenhoidossa nykyisin.

Tosiasiassa rokotusten todellisista hyödyistä ei ole selvää tieteellistä faktaa vaan kaikki perustuu olettamuksiin.

Kaiken harhaanjohtamisen ja valehtelun takana piilee ahneus.

Heikkilä kertoo, kuinka massarokotuksiin päätettiin siirtyä siksi, että mahdollisimman harvan vanhemman tarvisi jäädä hoitamaan arkena kuumeista lastaan kotiin. Näin pankkeja palvelevan elinkeinoelämän ja lääkeyhtiöiden etu ajoi suomalaisten lasten edun ohitse.

Positiivisiakin merkkejä on ilmassa. ”Rokottamattomuus on saanut kasvavaa suosiota maailmalla,” Heikkilä kirjoittaa. Epäonnistuneisiin flunssa– ja HPV-rokotteisiin liittyvä riitely kuitenkin osoittaa, ettei eliitti aio vielä perääntyä.

Viranomaiset toimivat tässäkin asiassa vain poliittisen eliitin juoksupoikina. Heikkilä muistuttaa Cochrane-yhteisön protesteista, kun viranomaiset eivät yksinkertaisesti suostuneet huomioimaan heidän analyysejään rokotteiden haitoista.

 

Lue myös: Magneettimedian artikkelit hakusanalla ”rokotukset

7 kommenttia

 1. Trollihyökkäys odotettavissa!

  Rikolliselle Big Pharmalle ja sen palkkaamille trolleille Antti Heikkilä ja hänen kaltaisensa ovat kuin punainen vaate härälle – jollaisia ilmaantuu enenevässä määrin, kun ihmiset saavat tietää enemmän ja enemmän totutuutta Big Pharman ja sen lakeijoiden levittämien valeiden sijaan.

  Plusääni(32)Miinusääni(0)
  1. Trollihyökkäys odotettavissa! Olet aivan oikeassa että Antti Heikkilä ja muut hänen kaltaisensa ovat kuin punainen vaate härälle. Meillä Suonen Suurin päättäjä on ilmoittanut ETTÄ SUOMI PITÄÄ ASEMOIDA MAAILMANJÄRJESTYKSEEN. NWO eli NEW WORLD ORDER (UUSI MAAILMANJÄRJESTYS) yrittää tappaa mahdollisimman paljon ihmisiä. Että sellaisen kansalaiset sitten äänestivät valtaistuimelle päättämään omista asioistaan. No Lääkärit toimivat jo täydellä teholla tässä asiassa ja hölmöt tapetaan jo lääkkeillä kovaa vauhtia ja tahti senkun kiihtyy. Missä se ihmisten järki oikein liikkuu, ei ihmisellä ole minkäänlaista lääkepuutostautia vaan ravintoaineiden puutosta josta miljoonat sairaudet saavat alkunsa. Erittäin YLEVÄÄ lukemista löytyy: UUSI MAAILMAN (epä) järjestys: NWO 4
   Kannattaa käydä lukasemassa jos ei muuta niin ainakin mitä meidän päämme menoksi on hyvinkin epäasiallisesti suuri päättäjämme on allekirjoittanut monen muun maan tavoin. OLIKO PAKKO. Ei ollut mutta oliko ymmärtämisen vaikeus vai ihmisten elämän lyhentäminen tärkein tekijä että saa itse elää eliitin elämäänsä.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 2. Väkivalta ja suuremmassa luokassa suoritetut teloitukset kaupungin johtajien ym muiden vapaamuurarien perheet voivat muuttaa asian! Kaikki muu on turhaa!!

  Pelko pitää saada perseeseen, jos ette ole huomanneet paljastukset eivät vaikuta mihinkään!!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Mikko Kärnä on varmaankin lääketeollisuuden ”kätyri” kun tuollaista päästelee suustaan. Mahtaako olla itsellään jälkikasvua ja kaikki rokotemyrkyt otettuna? Tuskimpa vaan mutta pitäähän sitä olla tietävinään vaikkei edes ymmärrä mistä on kysymys. Onhan se jo moneen kertaan uutisoitu miten rokotteet vaurioittavat ja pahimmassa tapauksessa tappavat rorkotetut. Ja ainakin immuniteettisuoja vähenee mitä enemmän rokotuksia saa. + Alsheimervalssi kutsuu sun muut sairaudet joita rokotteet aiheuttavat. Mikä kumma siinä on ettei lääketeollisuudelle voida saada kurinpalautusta aikaan. Saadaan kyllä jos halutaan mutta kun se raha haisee toisille niin hyvältä’ että. Itse en lääketeollisuutta tule lihottamaan millääntavalla. Haen rohtoni turvallisimmilta vesiltä jne.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Rokotusten haitat ja vaarat on osoitettu moneen, moneen kertaan, mutta Kärnän kaltaisille oman edun tavoittelu merkitsee näköjään ylitse kaiken. Eikö sekään tosiasia pysäytä, että vastuu depopulatiivisen murhaohjelman puolustamisesta tulee kannettavaksi ennen kaikkea kaikkivaltiaan Jumalan edessä. Hänen tuomionsa ovat absoluuttisia ja pyhiä. Niistä keveimmätkin ovat kestämättömiä. HERÄTKÄÄ, HERÄTKÄÄ!!

   Rokotuksia ei tulisi ottaa vapaaehtoisesti, koska silloin vastuu niiden ottamisesta lankeaa keskeisesti uhrille itselleen. Itse tarvitsen kaksi raakaa pahoinpitelyä, että minut saadan piikitetyksi. Ensimmäinen, jolla minut tehdään puolustuskyvyttömäksi, jotta toinen l. ihon alle tunkeutuminen voidaan suorittaa. Meillä on vastuuta itsestämmekin, hyvät maanmiehet.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat