Lääkeaaloejuoma syöpään

Kirjoitin jonkin aikaa sitten kokeiluista lääkeaaloella, joissa testattiin kasvista valmistetun juoman tehoa syöpä- ja AIDS-potilaisiin. Käytetty kasvi oli lääkeaaloe (Aloe vera), jota italialainen fransiskaanipappi käytti seurakuntansa jäsenten hoitoon Brasiliassa. Hoidot tuottivat nopeasti tulosta erityyppisiä syöpiä vastaan.

Lääkeaaloe toimii loistavasti muihinkin vaivoihin. Valitettavasti suurin osa myytävistä lääkeaaloetuotteista ei ole riittävän korkealaatuisia, ja korkealaatuisilla valmisteilla on hintansa.

Equadorilaisnainen Esthela Camacho julkaisi reseptin facebook-sivullaan. Hän elää Yhdysvaltain Marylandissa. Alkuperäinen resepti oli espanjankielinen ja tietokonekäännös oli hieman vaikeaselkoinen, minkä vuoksi muutamat asiat jäivät epäselväksi.

Tämän jälkeen törmäsin cancerdefeated.com-sivustolla uutiskirjeeseen, jonka oli kirjoittanut Lee Euler. Uutiskirjeessä oli isä Romano Zagon alkuperäinen resepti, jota hän käytti asuessaan Brasiliassa. Isä Zago kirjoitti kirjan, Cancer Can Be Cured, jossa kerrotaan reseptistä ja potilastapauksista sekä syövästä parantuneiden henkilöiden lausunnoista ja muista sairauksista, joihin rohdosta on apua.

Ohjeet

Käytä rohtoaaloeta mikäli saatavilla. Irroita kasvista 3-4 suurta lehteä ja poista piikit. Pilko lehdet pieniksi palasiksi ja laita astiaan. Käytettävien lehtien tulisi olla viisivuotiaasta kasvista. Lisää 330 ml hunajaa. Alä käytä keinotekoista tai puhdistettua vaan ainoastaan käsittelemätöntä ja torjunta-aineista vapaata hunajaa. Lisää 2-3 ruokalusikallista grappaa (brandya), viskiä tai konjakkia. Eräässä ohjeessa käytetään vodkaa. Puhdasta alkoholia, viiniä tai olutta ei tule käyttää.

Älä käytä halpaa markettihunajaa, sillä se on lähempänä glukoosi-fruktoosisiirapilla laimennettua vettä kuin hunajaa. Hunaja toimii aaloen kantaja-aineena. Puhtaalla ja paikallisesti tuotetulla hunajalla itsessään on parantavia vaikutuksia.

Mikäli lähialueilta kerättyä, siitepölyä sisältävää raakahunajaa ei ole saatavilla, voit tilata Manuka hunajaa verkon kautta.

Brandy, viski, konjakki tai vodka laajentaa verisuonia mikä nopeuttaa aaloen ainesosien kulkeutumista elimistöön. Mutta mikä tärkeintä, se edistää lääkeaaloen sisältämän aloiinin imeytymistä, joka ei yleensä imeydy täydellisesti. Lee Euler suosittelee käyttämään mainittuja tuotteita, tekemättä muutoksia ohjeeseen.

Hunajaa lisätään maun mukaan. Ainesosat sekoitetaan tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Pullota ja laita jääkaappiin. Ravista ennen käyttöä.

Syöpää sairastaville suositeltava annostus on 2 ruokalusikallista kolmesti päivässä, 10 päivän ajan. Pidä 10 päivän mittainen tauko, jonka jälkeen nauti juomaa 10 päivän ajan. Jatka kunnes syövästä ei näy merkkiäkään.

Lee Euler varoittaa käyttämästä samanaikaisesti diureetteja, steroidilääkkeitä tai lakritsinjuurta . On suositeltavaa kasvattaa kasvit itse, jotta raaka-aine olisi korkealaatuista. Lääkeaaloe kasvaa ulkona lämpimässä ilmastossa, mutta ne kasvavat myös sisällä, sillä ne viihtyvät epäsuorassa auringonvalossa.

Voit myös ostaa esikasvatetun kasvin, jolla on ikää viisi vuotta. Jos käytössäsi on enemmän rahaa kuin aikaa, voit tilata kaupallista lääkeaaloevalmistetta täältä.

 

Lähde: Realfarmacy.com

Lue myös:

Teelusikallinen lääkeaaloegeeliä päivittäin voi hidastaa ihon ikääntymistä

1 kommentti

  1. Miten saan poistettua tämän syövän kun sain sen tätä juttua lukiessa #Meemiunelma2013

    Plusääni(2)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat