Lääkekartelli: Liian suuri romahtamaan, liian paha paljastettavaksi

Käännös Jon Rappoportin artikkelista on julkaistu alunperin Elämä käsissämme –blogissa.

 

On useita syitä siihen, miksi lääkekartelli on liian suuri epäonnistumaan: vaakalaudalla on suunnattomat summat rahaa; sen aikomus säännöstellä väkilukuja.
Tässä artikkelissa haluan tutkia aiheeseen liittyvää syytä.

Oletetaan, että tuhansien siltojen ympäri Yhdysvaltoja huomattaisiin olevan välittömässä romahdusvaarassa? Ei siksi, että kunnossapito ja korjaaminen puuttuisivat, ei siksi, että käytetyt rakennusmateriaalit olisivat olleet halpoja ja ala-arvoisia.Vaan koska alkuperäiset suunnitelmat olivat kehnoja ja rikkoivat insinööritaidon perustana olevia sääntöjä.
Oletetaan, että 5 tai 6 suurinta autonvalmistajaa tekisi autoistaan sellaisia, että suurin osa koneista saadusta voimasta siirtyisi vain yhteen pyörään?
Oletetaan, että US Dept. of Agriculture (Yhdysvaltojen maatalousministeriö) suosittelisi, että kaikki maanviljelijät ruiskuttaisivat satonsa vahvalla kloorilla veden sijasta?

Toisin sanoen tiede itse olisi vilpillistä.

Tämä paljastus on ennen kaikkea sitä, miltä vastaan lääkekartelli yrittää suojautua. Heidän varakas akateeminen ammattikuntansa on laittanut propagandajulistuksessaan liikkeelle sen, että he tekevät moitteetonta tiedettä.
Tiede myy. Se ilmentyy myyntinä. Tämä on monen teollisuuden peruskivi.
Jos tämä kivi säröilee ja järkkyy, kaikki panokset menevät hukkaan. Jättiläismäinen petos paljastuisi. Tämän kaltainen huijaus sekä jäädyttäisi ihmisten mielet että karkottaisi heidät tiehensä.

Tieteen avulla voidaan tehokkaimmin järkiperäistää kaikki modernissa maailmassa. Yksimielinen todellisuuskäsitys joutuisi vararikkoon ja hajoaisi ilman sitä.

As I’ve covered before, the most conservative mainstream estimate of medically caused death in America is 225,000 people per year: Kuten olen aiemmin paljastanut, niin useimmat konservatiiviset valtasuuntaukset arvioivat lääkkeiden aiheuttamien kuolemien Amerikassa olevan 225 000 ihmistä vuodessa. Jokaikinen tämän luottamuslauseen takana on tahraton.

Tässä esitettyjen tilastojen kirjoittaja oli kunnioitettu julkisen terveydenhuollon asiantuntija Dr. Barbara Starfield, joka työskenteli monia vuosia Johns Hopkins School of Public Health´issä.
Hänen katsauksensa, “Onko Yhdysvaltojen terveydenhuolto maailman parasta?”, julkaistiin 26. heinäkuuta 2000 Journal of the American Medical Association´in toimesta.

Starfield’in analyysi oli seuraava: lääkintäjärjestelmä tappaa Yhdysvalloissa 119,000 ihmistä vuodessa sairaaloiden huonosta kohtelusta johtuen. Toiset 106,000 ihmistä on tappanut FDA´n hyväksymät lääkkeet.

FDA´n täytyy hyväksyä jokainen lääke turvalliseksi ja tehokkaaksi ennen sen vapauttamista yleiseen käyttöön. Juuri sen hyväksymiin lääkkeisiin haluankin keskittyä tässä artikkelissa.106,000 kuolemaa vuodessa muuntuu hämmästyttävään 1,060,000 kuolemaan kymmenessä vuodessa.

Kuinka nämä lääkkeet hyväksytään?

Kliiniset kokeet järjestetään. Raportit näistä kokeista kirjoitetaan. Raportit ja tutkimukset julkaistaan vertaisarvioiduissa lääketieteellisissä julkaisuissa. Tutkimukset OVAT tiedettä.

Jos miljoona ihmistä kymmenessä vuodessa kuolee lääkkeisiin, niin valtavan suuri määrä julkaisuista, jotka julistavat nämä lääkkeet turvallisiksi, ovat pelkkää petosta. Ei tätä muulla tavoin voi ilmaista.

Tämä Marcia Angell´in, entisen New England Journal of Medicine´n päätoimittajan, julkilausunto toistaa tosiasiaa:
Enää ei yksinkertaisesti ole mahdollista uskoa moniinkaan julkaistuihin kliinisiin tutkimuksiin tai luottaa luotettavien kliinisten tutkijoitten tai virallisen lääketieteen suuntaviivoihin. En tee mielelläni tätä johtopäätöstä, johon päädyin vähitellen ja vastahakoisesti yli kaksikymmenvuotisena päätoimittaja-aikanani The New England Journal of Medicine´ssä.
(Marcia Angell, MD, The New York Review of Books, January 15, 2009, “Drug Companies & Doctors: A Story of Corruption”)

Lääkekartelli perustuu mullistavaan petokseen, joka on tieteellinen petos.

Kuvittele mitä tapahtuisi, jos yksi johtava radio- tai TV-asema päättäisi ryhtyä rummuttamaan tätä tarinaa kaikin voimin. Ei vain yhtä tai kahta artikkelia — vaan säälimättä jatkuvana kampanjana. Tämän leiriytymän taholta tuleva hiljaisuus puhuu kontrolloidun lehdistön volyymilla ja siitä, minkä puolella se sitten on.

Olen vuosien ajan kirjoittanut paljon FDA´sta. Luulin voivani koota siitä pienen hiukkasen yhteen paikkaan, paljastaakseni sen, mikä tämä liittovaltion virasto todella on, ja miksi se pitäisi hajoittaa, ja joka on keskellä syytteeseen panon lumimyrskyä ja tuottamuksellisen tappamisen ja, kyllä, murhaamisesta syyttämisen kohteena.

The discovery of a page, on the FDA’s own website, proves the FDA is fully aware that Erään sivun löytyminen FDA´n omalta nettisuvulta, todistaa FDA´n olevan täysin tietoinen turvallisiksi hyväksymiensä lääkkeittensä tappaneen amerikkalaisia have been killing Americans, 100,000 henkilöä vuosittain. .
FDA´n nettisivuston saa esille otsikon: “Why Learn About Adverse Drug Reactions (= Miksi tutkia lääkkeiden haittavaikutuksia)” takaa. Voit etsiä sieltä tietoja käyttämällä Startpage.com hakukonetta.
FDA ei ota syytä niskoilleen, eikä vastuuta omista toimistaan, mutta myöntää kuitenkin kuolematilastojen pitävän paikkansa.

Ymmärrä tämä ilman epäilyä. Mitään lääkettä ei Amerikassa voida vapauttaa yleiseen käyttöön ennen kuin FDA lyö lukkoon sen, että se on turvallinen. FDA on se virasto, joka tekee jokaisen tällaisen päätöksen jokaisesta lääkkeestä. Vastuu loppuu siihen.

Kyllä, FDA´lla on ”erityinen suhde” lääketeollisuuteen. Kyllä, FDA käyttää hyväkseen lääkkeitten hyväksymislautakunnassa sellaisia lääkäreitä, jolla on sidoksia lääketeollisuuteen. Mutta lopulta juuri FDA´n virallinen leimasin avaa portin ja antaa lääkäreille luvan määrätä lääkettä myyntiin USA´ssa.
Kaikessa tässä lääkeholokaustin tutkinnassani en ole koskaan löytänyt tapaustakaan, jossa ketään FDA´n palkansaajaa olisi tuomittu, pantu viralta tai asetettu syytteeseen rikoksesta näiden lääkkeiden tappavien vaikutusten takia.
Tämä on ´pöytäkirjamerkintä´, josta Järjestäytynyt Rikollisuus olisi ylpeä, eikä tämä vertaus ole merkityksetön.

Tällä FDA´n nettisivustollaan FDA myöntää myös pikaisesti, että lääketieteelliset lääkkeet ovat 4. johtava kuolinsyy Amerikassa, ja johdossa ovat keuhkosairaudet, diabetes, AIDS, keuhkokuume, onnettomuudet ja auto-onnettomuudet.

FDA´n nettisivustolta selviää myös, että 2 miljoonaa vakavaa haittavaikutusta (ADRs) syntyy vuosittain lääketieteellisesti tutkittujen lääkkeiden nielemisestä USAssa. Tämä tarkoittaa 20 miljoonaa haittavaikutusta kymmenessä vuodessa.
Kun FDA sanoo “vakavaa”, he eivät puhu päänsäryistä tai lievästä huimauksesta tai tilapäisestä pahoinvoinnista.“Vakava” tarkoittaa halvaantumista, sydänkohtausta, neurologista vauriota, eli tämän asteisia tuhoutumisia.
Tutkittuasi näitä kuolemista ja huononemisista kertovia lukuja, niin voitko löytää mitään tähän verrattavissa
olevia dokumentoituja rikostietoja Amerikan mantereella? Tämä on semmoinen tarina, että se saisi Watergate´n näyttämään pyhäkoulun huviretkeltä.
Jos lehti, esim. New York Times, päästäisi rakkikoiransa tutkimaan armottomasti tätä kauheutta, vakuutan, että aikanaan lääkärit ja lääketieteen byrokraatit ja jopa lääketehtaiitten palkkalistoilla olevat tulisivat ryömimään koloistaan ja tunnustaisivat tämän kauheuden, ja tästä seuraavat purkaukset ja paheksunta järisyttäisivät lääketieteen/lääketehtaitten perustuksia Amerikassa ja koko planeetalla.

Tämä vavisuttaisi ja tuhoaisi TIETEEN.

Mutta nämä suurimittaiset median agentuurit kuuluvat luontaisena osana Matrix´iin, joka suojelee ja ylläpitää rikollisuutta ja rikollisia. Eivät ainoastaan lääkemainoksista saatavat tulot pidä johtavia sanomalehtiä ja televisiota hiljaisina. Olemassa on salainen sopimus suojella ”suuressa arvossa pidettyjä instituutioita” — kuten lääkintäjärjestelmää.

Tapetilla on myöskin Obamacare. Yhteys on elävä ja varma. Monet miljoonat amerikkalaiset, jotka äskettäin tulivat sairausvakuutuksen piiriin, sovitetaan järjestelmään ja he saavat juuri näitä samoja tappavia lääkkeitä, jotka tappavat ja ylläpitävät tätä kauheassa mittakaavassa tapahtuvaa lääkitsemistä.

Missä onkaan ollut US Department of Justice (oikeuslaitos) kaikkina näinä vuosina? Onko mitää keinoa, auringon alla, joilla miljoonat viimeisinä kymmeninä vuosina aiheutuneet kuolemat voitaisiin antaa anteeksi? Onko mitään mieltä, kun FDA ja lääkeyhtiöt voivat uiskennella turvallisesti ylemmissä etuoikeutettujen atmosfääreissä, kun oikeudenmukaisuuskäsitteellä ei ole mitään merkitystä? Missä ovat rikosten tekijöiden syytteeísiinpanot?

Sillä välin FDA pyrkii hyökkäämään ravintolisien kimppuun, ja viimeisimmät liittovaltion ohjesäännöt luokittelevat nämä lisät ”mahdollisesti vaarallisiksi” — siitä tosiasiasta huolimatta, että ravintolisät ovat kirjallisten todisteiden mukaisesti hämmästyttävän turvallisia.

Yleisön on aika ymmärtää se, että 100,000 ihmistä kuolee USAssa joka vuosi reseptilääkkeiden käyttämisen seurauksena, ja tämä vastaa samaa kuin jos 33 lentokonetta lentäisi Kaksoistorneihin joka vuosi, vuosi vuoden jälkeen, is the equivalent of 33 airliner crashes into the Twin Towers, every year, year after year.
Jos olisit lääkkereportteri jossain hallitsevan median radio- tai TV-asemalla USAssa, ja tietäisit yllä mainitun tosiasian, etkö pitäisikin tärkeänä sanoa tai kirjoittaa siitä jotakin, tehdä jotakin?

Puhun sellaisista ihmisistä kuin Sanjay Gupta (CNN, CBS), Gina Kolata (NY Times), Tim Johnson (ABC News), ja Thomas Maugh II (LA Times).

Näin ollen, seurataanpa toista savuavaa pyssyä. Tämä lainaus julkaistiin: BMJ June 7, 2012 (BMJ 2012:344:e3989), Antikoagulantit (= veren hyytymistä estävät lääkkeet) aiheuttavat vakavimpia haittavaikutuksia, selviää USAlaisesta tutkimuksesta. Anticoagulants cause the most serious adverse events, finds US analysis. Kirjoittaja, Jeanne Lenzer.

Lenzer lainaa Institute for Safe Medication Practices´n tekemää ttutkimusta:
“Laskettiin, että vuonna 2011 reseptilääkkeet liittyivät 2 -4 miljoonan yhdysvaltalaisen henkilön saamiin vakaviin, vammauttaviin tai kohtalokkaita vammoja aiheuttaneisiin tapauksiin, joista seurasi 128,000 kuolemaa.’”
Raportti nimitti tätä “yhdeksi merkittävimmistä uhkasta ihmisille, ja sen johtuvan ihmisten toiminnasta.”
Ja viimeinen tikarinpisto kuuluu: Tutkimuksen olivat koonneet ulkopuoliset tutkijat, jotka tutkivat FDA’n omaa tietokantaa ”vakavista [lääketieteellisten lääkkeiden] haittavaikutuksista.”

Täten sen sanominen, ettei FDA olisi tietoinen tämän tutkimuksen tuloksista, olisi naurettavaa, Kyllä FDA tietää.

Siitä lähtien on Department of Homeland Security (DHS) työskennellyt pääsyään jokaiseen koloon ja kolkkaan amerikkalaisten elämässä, laajentaen ylen määrin toimeksiantosopimustaan suojella meitä aivan kaikelta; ehkä DFS´n pitäisi lopettaa jokaisen tekemämme liikkeen seuraaminen maybe DHS should stop tracking every move we make ja panna toimeen ratsia ja pidättää terroristeina kaikki palkansaajat FDA´ssa. Yksityiskohtia voidaan esittää myöhemmin.

Kuinka paljon savuavia ´kivääreitä´ tarvitsemme, ennen kuin joku presidenttimme ampuu alas FDA´n rakennukset, savustaa ne ja rakentaa muistopaaden niitten kuolleitten amerikkalaisten muistolle, jotka FDA on saattanut hautoihinsa?
Tarvitsemmeko 100,000 savuavaa pyssyä? Tarvitsemmeko kaikkien niiden kuolleitten ihmisten sukulaiset, sanotaanko yhden vuoden ajalta, joiden omaiset ovat kuolleet FDA´n hyväksymien lääketieteellisten lääkkeiden myrkkyvaikutuksiin, tuomaan heidän ruumiinsa ja arkkunsa FDA ´n pääviraston ovien eteen?

Ja saanko esittää toisen kysymyksen? Jos sellaisten lääkkeiden listaa, kuten warfariini, dabigatran, levofloxacin, carboplatin, ja lisinopril (5 johtavaa tappavaa lääkettä FDA´n tiedostossa), luettelossa ´100,000 kuolemaa vuosittain´- johtaisivatkin gingko (neidon hiuspuu), ginseng, D-vitamiini, niasiini ja käsittelemätön maito, niin mitä arvelet voivan tapahtua?
Minäpä kerron mitä silloin tapahtuisi. SEALS, Delta Force, DHS-HSI SRT, SWAT -ryhmät, tarkka-ampujat, rosvot, tankkerit ja jalkaväki hyökkäsivät jokaiseen amerikkalaiseen terveyskauppaan. Seuranneet kuolemantapaukset jätettäisiin julkaisematta taistelun aiheuttaman tuhon sivuvaikutuksena, ja Amerikan turvallisuuden ja terveyden suojaamiseksi.
BTW, joka on DHS´n palkkaama video-ekspertti, joka tekisi tästä ´sex-up´-videon+ ketkä ovat ne videon tekijäekspertit, jotka DHS palkkasi näihin ‘sex up’-videoihin?

Mutta ymmärräthän, että Amerikassa vuosittain kuolevia 100,000 amerikkalaista, jotka kuolivat FDA´n TURVALLISIKSI hyväksymien lääkkeitten seurauksena, ei ”pidetä poliittisena asiana”.
Tällainen on lääkekartellin voima. Kaikki lehdistön tekaistut jutut, jotka tunnolliset ns. lääketieteestä kirjoittavat toimittajat ovat kirjoittaneet? Entäpä sitten ne tarinat näistä: ´saattaa-mahdollisesti-pian-syntyä- läpimurtohoito-piakkoin-tämän-lääketutkimustaiteen-piirissä´? Näillä tarinoilla yritetään peitellä hyvin, hyvin kovia tosiasioita niiden taustalla olevista lääkkeistä-aiheutuneista kuolemista.

Vastuu on FDA´n..

Kuvittelepa tätä. Menet eräälle FBI´n nettisivulle ja luet sieltä seuraavan: “FBI´n agenttien tekemät tappamiset ovat joka vuosi 3. suurin kuolemansyy Amerikassa.”
Kuitenkin FDA selviää ilman tekemiään rikoksia, tappojaan. Ei kuulu hälytyskellojen soittoa, ei pidätyksiä, ei asianomaisten kuulemisia, ei julkilausumia, ei lehdistökannanottoja, ei minkäänlaisia uudelleenjärjestelyjä virastossa.

Lääkekartellin valta on suunnaton.

Kun itse istuin Kongressissa Kalifornian 29. alueen edustajana 1994, ja osallistuttuani sen aikaiseen Health Freedom movement– liikkeeseen, vaadin, että meidän pitäisi hyökätä FDA´han. Meidän pitäisi ilmiantaa heidän rikoksensa.
Johdossa olevat henkilöt Health Freedom´issa kertoivat minulle, että etusijalle pitäisi saada laki, joka suojelisi meitä kaikkia heidän ravintolisien vastaisilta hyökkäyksiltään. Joten, kun meillä olisi tällainen laki voimassa, sitten voisimme ajatella hyökkäystä FDA´ta vastaan.
No, me saimme lain, joka antoi meille ainoastaan väliaikaisen suojan FDA´ta vastaan; ja myöhemmin ei sitä vastaan hyökätty. Se asia kuoli yhtäkkiä siihen.
Muistan ihmisten sanoneen: ”Ei hyökätä FDA´ta vastaan”. Muistan heidän asenteensa, heidän kasvonsa, heidän sanansa. He eivät olleet ystäviäni, eivätkä he olleet teidänkään ystäviänne. Jotkut heistä olivat juppeja, jotka möivät lausetta ”ollaan kilttejä”, New Age´n näkemystä. Harvat olivat todennäköisesti vakoilijoita, jotka olivat ujuttautuneet Health Freedom movement-liikkeeseen vesittääkseen sen.
Moninaiset valehtelijat levittävät valheitaan monilla eri strategioilla.
Vakuutan, että on lääkäreitä, jotka tuntevat lääkkeitten aiheuttamien kuolemien tilastot USAssa. He tietävät tappavista lääkkeistä. He tietävät mitä tapahtuu. He tietävät, että FDA on vastuussa tästä. He vaikenevat. Heillä ei ole paineita ottaa kantaa julkisesti. He elävät hallituksen, lehdistön ja lääkintäjärjestelmän suojaavan sateenvarjon alla.
Nämä lääkärit ovat tämän meneillään olevan joukkomurhan vaikenevia todistajia. Aivan samoin kuin FDA on hiljainen todistaja omalle joukkomurhatoiminnalleen. Ja tietysti, lääkärit kirjoittavat lääkereseptit.

Obama, Bush, Clinton; kukaan näistä miehistä ei ole ilmaissut pienintäkään tietoisuutta tästä ”ongelmasta”. Tiesivätkö he? Tietävätkö he? Aivan niin kuin oikeasti ennustin, että FDA tietää, sanon, että nämä miehet kyllä tietävät. He pitävät myöskin vaikenemista parempana. He eivät halua kajota tähän kansanmurharikokseen. Heillä ei ole luonteenlujuutta tai rohkeutta.

Esimiehet ja dekaanit lääketieteellisissä kouluissa tietävät. Näiden koulujen opettajat tietävät. Farmaseuttiset johtajat tietävät. Lääketieteen tutkijat tietävät. CDC tietää. World Health Organization (WHO) tietää. Suurimpien lehtien agentuurit tietävät. Isojen lehtien julkaisijat ja reportterit tietävät. DEA (Department of Economic Affairs) tietää. USAn Dept. of Justice tietää.

Mitä koko väestöön tulee, niin tämän matrix´in mallin mukainen hypnoottinen vaikutus ja käsityserot ovat esteenä. Väestö pitää äärettömän vaikeana uskoa siihen, että liittovaltion virasto, kirkkaassa päivänvalossa, vuosi vuoden jälkeen, sietää ja ylläpitää 100,000 ihmisen tarpeetonta kuolemista.
Väestön on äärettömän vaikeaa uskoa siihen, että jos tämä tarina olisi totta, niin miksi he eivät jo olisi kuulleet tästä aikaisemmin.
Ihmiset eivät pysty uskomaan, ettei tätä hätkähdyttävän suurta rikosta oltaisi jo pantu syytteeseen täysin lainmukaisesti.
Ihmiset haluavat uskoa Lääketieteenä tunnettuun vuosisataiseen uskontoon ja sen kaikin tavoin hartaaseen tahtoon parantaa.
Ihmiset haluavat uskoa, että koska lääkärit osaavat koota uudestaan yhteen onnettomuuden uhrit ja korjata murtuneita luita ja poistaa tulehdusta toistaiseksi, lääketieteellisen toiminnan täytyy olla kauttaaltaan yleisesti tuloksekasta.

Ihmiset haluavat uskoa TIETEESEEN.

In a stunning 2012 interview with Truthout’s Martha Rosenberg, Yllättävässä Truthout´in Martha Rosenberg´in tekemässä haastattelussa vuonna 2012 entinen FDA´n lääkearvioija, Ronald Cavanagh, paljasti FDA´n armottoman rikollisen mafian tätä suojaamaansa asiakastaan, Big Pharmaa vastaan, monilla ahdistelevilla strategioilla.
Cavanagh: “…laajalle levinnyt [FDA´n] organisoima gangsteritoiminta, mm. todistajien lahjonta tai heille kostaminen.
Minua uhattiin vankilalla.
Yksi [FDA´n] manageri uhkaili lapsiani …pelkäsin tulevani tapetuksi, koska puhuin Kongressille ja rikostutkijoille.
Cavanagh tarkasti uudestaan lääkeyhtiöiden FDA´lle tekemiä uusien lääkkeiden hakemuksia. Hän oli virastossa yksi niistä, jotka pitivät sen puolta ja väittivät lääkkeiden olevan tehokkaita ennen niiden päästämistä markkinoille.
Mutta rehellinen arviointi ei ollut osa FDA´n kulttuuria, ja Cavanagh ui vastavirtaan, siihen asti kunnes hän huomasi oman ja perheensä elämän olevan uhattuna.
Mikä oli hänen peitelty työnsä FDA´ssa? “Lääkearvioijille kerrottiin selvästi, ettei lääketehtaita saanut kyseenalaistaa ja että meidän tehtävämme oli hyväksyä lääkkeet markkinoille.” Toisin sanoen, leimata ne kumileimasimella. Sanoa, että lääkkeet olivat turvallisia, vaikka ne eivät olleetkaan.
Cavanagh muistaa kokouksen, jossa lääketehtaan edustaja ilmoitti julkisesti, että hänen yhtiönsä oli maksanut FDA´lle uuden lääkkeen hyväksymisestä. Maksanut! Antanut lahjuksia.
Hän huomauttaa, että pyridostimgiini-lääke pyridostigmine, jota USAn armeijan joukoille annettiin ehkäisemään hermokaasun vaikutuksia, ”iseasiassa lisäsi tiettyjen kaasujen hermokuolettavuutta”.
Cavanagh muistaa, että hänelle annettiin erästä lääkettä koskevia turvallisuustiedoteluetteloita — ja sitten hänen pomonsa näyttivät, mitkä osiot piti jättää lukematta. Ilmeisesti he tiesivät lääkkeen olevan vaarallinen ja he tiesivät myös tarkalleen, missä raportin kohdassa tieto esitettiin.

Kuten mainitsin tuossa aikaisemmin, alkuperäisen tutkimuskatsauksen lääkkeiden aiheuttamista kuolemista Amerikassa kirjoitti tri. Barbara Starfield ja se julkaistiin Journal of the American Medical Association´issa..
Kolme vuotta sitten, vähän ennen hänen kuolemaansa, haastattelin tri. Starfield´iä. Kysyin häneltä oliko mikään hallituksen virasto koskaan ottanut häneen yhteyttä hänen havaitsemiensa asioiden takia, noina 9 vuotena hänen artikkelinsa julkaisemisen jälkeen.
“Ei,” hän vastasi.
Kysyin häneltä oliko hän tietoinen minkään liittovaltion viraston toimineen USA´n kauhean lääkejärjestelmän tappavan toiminnan korjaamiseksi.
“Ei,” hän sanoi.

Yrittäkääpä kuvitella: olevanne ovenvartija. Tehtäväsi on jokaisen vuoden ensimmäisenä päivänä avata portti ja jättää se auki, jotta ihmiset voivat tulla sisälle. Mutta sinä tietäisit, että kun avaat portin, niin 100,000 ihmistä, jotka tulevat sisälle, tulevat kuolemaan seuraavana vuonna. Sinä jatkat kuitenkin jokaisen tammikuun 1. päivänä portin avaamista.

Tämä on FDA. Tämä nimenomainen portinvartija.

Mutta tietysti ihmiset, jotka työskentelevät FDA´ssa, ovat juuri meidän kaltaisiamme. He eivät tekisi SITÄ, he eivät tekisi SITÄ, he eivät tekisi sitä ….

Mutta he tekivät. He tekevät. He jatkavat sen tekemistä.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.thefallingdarkness.com/2015/04/21/the-medical-cartel-too-big-to-fail-too-evil-to-expose/

3 kommenttia

 1. FDA on tosiaan maailman korruptoitunein laitos. Ja Evira ja Fimea Suomessa seuraavat sokeasti FDA:n periaatteita…

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Tätä ainakin kaikissa läntisissä maissa vallitsevaa tilannetta on erinomaisesti kuvannut kanadalainen lääkäri Ghislaine Lanctôt kirjassaan Medical Mafia, joka on imuroitavissa pdf-tiedostona esim. seuraavasta: http://medicine-of-sickness.blogspot.fi/2008/06/medical-mafia-ghislaine-lanctt-book.html

   Hän toimi lääkärinä Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Ranskassa kunnes Medical Mafia kostona kirjan julkaisusta riisti häneltä lääkärinoikeudet näytösoikeudenkäynnin perusteella.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Totta kirjoitat Pekka. Artikkeli on hirvittävän järkyttävää luettavaa eikä tämä lääkitysmyrkytyshomma poikkea meidän Suomalaistenkaan kohdalla jos sille tielle sattuu tietämättään tai sokeasti lääkärin sanaan uskoen lähtemään. Sama kohtalo odottaa näitä peräpohjolan sairaita, joita ”lääkitään” näillä ja muilla myrkyillä. Yleiset tiedotusvälineet vaikenevat totuuksien levittämisestä ja lehdistö ei julkaise tosiasioita, valheita kylläkin. Mikä mielensairaus päättäjiä vaivaa kun mennään kuin s….. päin palavan navetan ovesta sisään vaikka tuli polttaa. Vailla minkäänlaista omaatuntoa, inhimillisyyttä ja toisen elämän arvostusta ja kunnioitusta. Karmanlakiko määrää?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat