Lääkepomo/tutkija paljastaa isojen lääketehtaiden todelliset motiivit

Tohtori John Virapen on työskennellyt yli kolmekymmentä vuotta lääketeollisuuden parissa. Sisäpiiriin kuuluneena entisenä tutkijana ja johtajana hän on nykyään omistautunut lääketeollisuuden korruptoituneisuuden ja hengenvaarallisen oman edun tavoittelun paljastamiselle.

John Rengen Virapen syntyi Brittiläisessä Guyanassa ja eteni työelämässään kiertävästä huijarikauppiaasta poptähdeksi ja lääkkeiden myyntiesittelijästä suuren lääkeyrityksen toimitusjohtajaksi. Hän myöntää osallistuneensa lahjontaan, valheellisen tiedon antamiseen ja huijaukseen edistääkseen erittäin suosittujen (ja vaarallisten) lääkkeiden myyntiä. Omien sanojensa mukaan hän ”eteni toimitusjohtajaksi yhdessä maailman suurimmista ja pahimmista lääkeyrityksistä, Eli Lilly & Company. Tein paljon pahaa. Ihmisiä kuoli lääkkeestämme, jonka saimme laillistetuksi ruotsalaisia viranomaisia lahjomalla.”

Tri Virapen on tehnyt parannuksen ja haluaa sovittaa syntinsä paljastamalla lääkealalla yleiset toimintatavat ja moraalittomuuden aiheuttamat vaarat ihmisen terveydelle. Hän painottaa: ”Mitä lääkealan yritykset haluavat meistä? Nehän ovat maailman mahtavimpia yrityksiä, hyvin läheisissä väleissä hallitusten kanssa. Ne käyttävät lahjontaa saadakseen haluamansa. Rahaa niillä on tuhottomasti ja ne haluavat lisää rahaa ja valtaa. Lääkeyritykset myös tappavat enemmän ihmisiä kuin kaikki maailman sodat. Ei niitä kiinnosta ihmisten sairauksien parantaminen, vaan ne haluavat ihmisten sairastavan enemmän.”

 

John Rengen Virapen

 

9 kommenttia

 1. Erinomainen video! Pitäisi saada jokaisen suomalaisen nähtäväksi ja mieluummin suomenkielisellä tekstityksellä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Näistä lääketehtaista on varoitettu pitkään. Homma terveyspuolella meni kirjaimellisesti läskiksi kun vuosiasit rotschildin poppoo sotki kätensä näihin liittyvien virastojen ja säätiöiden rahoituksiin. Kaikki ei sentään ole ihmisten tappamista, mutta valitettavan paljon. esim. nykyinen ravintosuositukset mikä on enemmänkin poliittinen ja korporaatioden etu.. harvalle se sopii, mutta monet sairastuvat pidemmän päälle diabetes, metabolinen oireyhtymä, ms, alzheimer, nivel, selkä ja rankasäryt, migreeni yms. Syödään koko ajan enemmän mutta silti aliravittuja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Ja lääketehtaidenkin juttu syntynyt sylttytehtaalla (international jewry)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Eve on laittanut melkoisen kattavan sivuston luettavaksi sekä lääkemyrkkybisneksistä että luonnonmukaisista hoidoista, vitamiineista yms. Todella hyvää tietoa niille jotka haluavat huolehtia omasta ja läheistensä hyvinvoinnista.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Tässäpä taas hyvä artikkeli videoesityksineen näistä maailman parhaiksi myrkyiksi kehittävistä lääketeollisuuden hittituotteista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat