Laittomasti rokotettujen lasten joukkohauta löydetty Irlannissa

Suuri lääkeyhtiö rokotti laittomasti tuhansia irlantilaislapsia 1930-luvulla. Lääkeyhtiön tavoitteena oli selvittää, miten ihmiskeho reagoi myrkyllisiin rokotteisiin.

Kansainvälinen lääkejätti Burroughs Wellcome rokotutti tuhansia lapsia kurkkumätärokotteella ennen kuin se oli tuotu markkinoille. Järkyttävä hanke nousi julkiseksi puheenaiheeksi, kun irlantilaisesta Tuamin kylästä löydettiin 800 lapsen merkitsemätön joukkohauta. Irlannin pääministeri Enda Kenny on määrännyt selvitettävän, onko samanlaisia joukkohautoja myös muualla. Hautaskandaali on yhdistetty tutkimuksissa koteihin, joissa Burroughs Wellcome toteutti salaisia rokotekokeilujaan.

Corkin yliopiston historiantutkija Michael Dwyer on tutustunut rokotusrekistereihin. Niistä on selvinnyt, että lääkeyhtiöt ovat toimineet vailla terveysviranomaisten suostumusta. Toisaalta tutkimustulokset julkaistiin monissa arvostetuissa terveysalan lehdissä, joten hankkeella on täytynyt olla laajaa hiljaista kannatusta. Dwyerin mukaan 800 lapsen hauta on vain ”jäävuoren huippu”. Rekistereistä on selvinnyt, että lääkeyhtiö on kokeillut tuotteitaan lukuisissa orpokodeissa, kouluissa ja hoitokodeissa.

Burroughs Wellcome on nykyään GlaxoSmithKline (GSK). GSK on viime vuosina saanut jättimäisiä sakkoja talousrikoksista ja lahjonnasta. Se on myös markkinoinut lääkkeitä vääriin tarkoituksiin, myynyt terveydelle vaarallisia ja jopa tappavia tuotteita sekä huijannut kuluttajia.

Daily Mail

4 kommenttia

 1. Tässäpä sitä on taas pureskeltavaa mitä kaikkea ”lääkemyrkkyyhtiöt” tekevät bisnestensä pyörittämisissä. Kun näin on tapahtunut aikaisemminkin niin miksi se ei olisi mahdollista myös tänäpäivänä, niinkuin on jo käynytkin vaikka sitä ei ole lainkaan ymmärretty kansalaisten taholla vaan on uskottu virattomien ”viranomaisten” valheellisiin totuuksiin, eikä se ole vieläkään loppunut se niiden myrkkylääketieteen uskovaisiin uskominen. Ihmisten pitäisi avata jo silmänsä ihan selälleen, sillä ei nykyisiinkään ns. ”viranomaisiin” todellakaan voi luottaa. Koko lössi pyörii samassa veneessä, vain ja ainoastaan omaksi edukseen ei ihmisten terveyden puolesta vaan mielipuolisesti toimien niinkuin jo ammoisina aikoinakin. Herätkää nyt jo viimeinkin tosiasioiden edessä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Esim. Tällainen kommentti ”Mutta ei pidä myöskään unohtaa sitä tosiasiaa, että lääketeollisuuden tarkoituksena ja motivaationa on kuitenkin lääkkeiden käyttäjien hidas tappaminen.” Gozshe paljastaa kirjassaan mm. kuinka tulehduskipulääkkeet aiheuttavat hirveän määrän kuolemia. Diabeteksen hoito on myös äärimmäisen korruptoitunutta ja laihdutuslääkkeet jopa niin vaarallisia että jne. SSR lääkkeitä käyttäneistä kouluampujista” jne. Asiaa löytyy osoitteesta: HAVAINTOJA UUDESTA MAAILMAN JÄRJRSTYKSESTÄ (promo.. Kannattaa lukea koko artikkeli loppuun asti niin voi selvitä jotakin järjenvastaista toimintaa mitä lääkeyhtiöt todellisuudessa harjoittavat ihmiskoekaniineillaan, sillä niitä ovat juurikin ne jotka liittyvät lääkeuskovaisten suureen joukkoon ehkä tietämättömyyttään, harmi että myös lapset joutuvat näiden hirviöiden uhreiksi. Kenelläkään ei ole oikeutta päättää toisen elämästä tai kuolemasta sen asian ymmärtäminen pitäisi saada jo äidinmaidossa ja kasvatuksessa, sillä jotain mielipuolista tässä nykyisessä maailman järjestyksessä on pahasti pielessä. Olisikohan se vielä rippeitä sen ”hullunlehmän” lihan syömisestä, vaiko jonkin tuntemattoman viruksen aiheuttama taantuma näiden paholaisten aivoissa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Otsikko oli harvinaisen harhaanjohtava.

  Tuo vauvojen joukkohauta ei liittynyt millään tavalla rokotuksiin.

  Katoliset nunnat kieltäytyivät antamasta hautajaisia orpokodissaan kuolleille kastamattomille lapsille. He heittivät nämä septi-tankkiin. Sieltä löydettiin n. 800 0-14 vuotiasta ruumista. Se siitä katolisesta lähimmäisen rakkaudesta…

  Irlannissa kokeiltiin rokotteita 2051 lapseen, ilman näiden tai vanhempien suostumusta. Ei ole mitään tietoa kuinka moni sai jotain jälkitauteja rokotteesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. On mieletöntä – siis uskomatonta – että vieläkin välillä esiintyy käsite ”pakottaa” esimerkiksi erilaisten ”sairausuhkien” (niitähän riittää!) yhteydessä eli uhkana voi olla mm. pakkorokotus. Vieläkään ei ilmeisesti siis kaikissa yhteyksissä ymmärretä/hyväksytä/nähdä ja tunnusteta ihmisen oikeutta päättää omasta kehostaan ja oikeudesta säilyttää se ”koskemattomana”. Se on totalitarismia, joka vie aina harhaan.

  Rokotuksiahan ei olla vieläkään asianmukaisesti tutkittu, edes tieteellisesti. Vaikka verestä löytyy vasta-aineita rokotuksen jälkeen, se ei tarkoita ettei sairastu kyseiseen tautiin. Rokote heikentää ihmisen luontaista immuunipuolustusta ja kehon toimintaa.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat