Lasten ja nuorten sukupuolenvaihdokset yleistyvät Englannissa

”Sukupuolineutraalissa” ja feministisessä lännessä sukupuolieroista on tulossa poliittisesti epäkorrekti puheenaihe. Aivopesu aloitetaan jo lapsena, jolloin ihmismieli on avoin ulkoisille vaikutteille.

The Telegraph -lehti kirjoittaa, että Isossa-Britanniassa lääkärit ehdottavat sukupuolenmuutoshormonien syöttämistä jo 9-vuotiaille. Hormoneilla estettäisiin omalle sukupuolelle ominaisten piirteiden kehittyminen murrosiässä. Sukupuolenvaihdoksen voisi lääkärien mukaan ”viimeistellä” murrosiän jälkeen kirurgialla. Hormoneja on tarjoutunut syöttämään lapsille veronmaksajien ylläpitämä julkinen terveydenhuoltojärjestelmä National Health Service (NHS).

NHS:n lääkärit ovat pumpanneet sukupuolenvaihdoslääkkeitä kansalaisten laskuun jo aiemmin 12–14-vuotiaisiin. NHS:n mukaan tulokset ovat niin kannustavat, että nyt on aika siirtyä entistä nuorempiin potilaisiin, jotka kärsivät ”sukupuoli-identiteettikriisistä”. Hanketta aggressiivisimmin kannattava tohtori Polly Carmichael pitää kustannustehokkaimpana sitä, että hormonikuuri aloitetaan nuorena, jolloin puberteetti voidaan käytännössä perua ennen kuin se on alkanutkaan. Lääkärit ovat valmiit antamaan hoitoja kaikille lapsille, joilla on vanhempien lupa ja joilla ei ole todettuja ”mielenterveyshäiriöitä”. Ilmeisesti sukuelinten vapaaehtoista silpomista ei pidetä mielenterveyshäiriönä poliittisesti korrektissa nykymaailmassa.

Myös Ruotsissa "sukupuolineutraalia" ajattelua syötetään lapsille.
Myös Ruotsissa ”sukupuolineutraalia” ajattelua syötetään lapsille.

”Kehityksestä” ei ole jääty jälkeen Atlantin toisellakaan puolella. Liberalismistaan tunnetussa Yhdysvaltain osavaltiossa Kaliforniassa on tämän vuoden alusta lähtien saanut käyttää ”omalle henkiselle sukupuolelle” soveltuvia julkisia vessoja ja pukuhuoneita. Jos mies siis omien sanojensa mukaan ”tuntee olevansa nainen”, voi hän esimerkiksi uimaan tai kuntosalille mennessään pistäytyä naisten peseytymistiloihin.

Liberaalit kertovat uuden käytännön olevan hyväksi erilaisten sukupuolivähemmistöjen mielenterveydelle. Lakiuudistuksen hyväksyi liberaali kuvernööri Jerry Brown. Lakiuudistus koskee kaikkia päiväkoti-ikäisistä lähtien ja muun muassa homoaktivistit ovat olleet tästä hyvin kiitollisia. Lakia vastustaneille tutkijoille ja toimittajille homoaktivistit ovat lähettäneet jopa lukuisia tappouhkauksia.

The Telegraph
Daily Stormer
Fox News

8 kommenttia

 1. Ainoastaan Thaimassa tehdään enemmän sukupuolenvaihtoleikkauksia kuin IRANissa. Länsimaat tulevat kaukana perässä mitä tulee transujen oikeuksiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 2. Thaimaa oli ensimmäinen maa maailmassa, jossa kouluihin tuli vessat kolmannelle sukupuolelle. Transut saivat siis omat vessat, eikä tarvinnut enää valita miesten tai naisten vessojen välillä.

  Traileri ”Be Like Other” iranilainen filmi vuodelta 2008: http://youtu.be/dFvHJ9qLS8g

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 3. Bhisfinol A (BPA) saa tämän aikaan jo kohdussa….TUTKITTUA TIETOA…..Muuttaa sikön aivoja tämänkaltaisiksi….

  AlexJonesin videoista löydätte vastauksen….

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat