Lehdistötiedote: Päättäjille ”monikulttuurisuus” tärkeämpää kuin kouluväkivallan estäminen

Suomen yhteiskunta ja sen kasvatus- ja koulutusinstituutiot ovat sortuneet arvoliberalismin sekä monikulttuurisuuden rappeuttavan vaikutuksen kohteeksi. Magneettimedia julkaisee Kansallisen Vastarinnan julkaiseman artikkelin PVL:n aktivistien rauhanomaisesta mielenilmaisusta suomalaisen koulujärjestelmän poliittista korruptiota vastaa.

 

Lehdistötiedote: Päättäjille ”monikulttuurisuus” tärkeämpää kuin kouluväkivallan estäminen

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen pääkaupunkiseudun aktivistit ilmaisivat 25. huhtikuuta mieltään helsinkiläisen Merilahden koulun edustalla. Tahdoimme tempauksella kiinnittää suomalaisten huomion koulujärjestelmämme poliittiseen korruptioon. Virkamiehillä ei ole ollut lainkaan mielenkiintoa puuttua suomalaisiin lapsiin kohdistuvaan monikulttuuriseen väkivaltaan. Julkinen keskustelu aiheesta käynnistyi vasta, kun maahanmuuttokriittiset suomalaiset järjestivät koulun vieressä väkivallattoman mielenilmauksen.

Mielenilmauksen synnyttämä keskustelu osoittaa, että kaupungin ja koulun johdon mielestä maahanmuuttajaväkivalta ei ole ongelma; sen sijaan suomalainen kansallismielisyys on heille ongelma. Tämän ovat todistaneet erityisesti Merilahden koulun rehtori Timo Heikkinen, Helsingin kaupungin apulaispormestari Pia Pakarinen sekä Helsingin kaupugin kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Liisa Pohjolainen. He kaikki ovat tuominneet mielenilmauksen julkisuudessa.

Missä Heikkinen, Pakarinen ja Pohjolainen olivat silloin, kun maahanmuuttajat hakkasivat, ahdistelivat ja kiristivät suomalaisia lapsia? Mikseivät he ole tuominneet ongelmaa tai edes yrittäneet puuttua siihen? Viime syksynä somalinuoret laittoivat puukon koulun suomalaisoppilaan kurkulle ja huusivat: ”Haluatko kuolla tänään?” Rehtori Heikkinen kuvasi rikosta ylimalkaisesti ”välikohtaukseksi” ja ”vakavaksi riidaksi”.

Somalien puukkovälikohtaus lakaistiin nopeasti maton alle. Hiljattain koulun sisältä vuosi julkisuuteen uusi video, joka osoitti, ettei maahanmuuttajaväkivaltaan ollut puututtu lainkaan. Mikäli Vastarintaliike ei olisi ilmaissut mieltään koulun edustalla, olisi myös tuoreet väkivaltaisuudet piilotettu suomalaisilta. Mielestämme Merilahden koulun nuoret ansaitsevat sen, että maahanmuuttajien rikokset tuodaan viimein julki.

Heikkinen ja koulun opettajat yrittivät jälleen salata totuuden pakottamalla nuoret nopeasti sisälle välitunnilta mielenilmauksemme alettua. Monikulttuurisuuden korttitalo pysyy pystyssä vain valehtelun ja salailun avulla.

Pohjolaisen mukaan ”lapset täytyy jättää rauhaan” poliittiselta sanomalta. Todellisuudessa Suomen koulujärjestelmä syöttää nuorille jatkuvasti valkoista itseinhoa ruokkivaa propagandaa. Aiheesta voi lukea muun muassa artikkeleistamme ”Suomen kouluista tehtiin monikulttuurisia aivopesukeskuksia”, ”Erityisopettajan haastattelu: koulujen monikulttuurinen rappio” sekä ”Koululaitoksen järjestelmällinen alasajo – ei sattumaa!”.

Merilahden koulun väkivalta ja henkilökunnan korruptio ovat oireita laajemmasta taudista. Vuonna 2015 pääministeri Juha Sipilän kotikunnassa Kempeleessä maahantunkeutuja raiskasi alaikäisen tytön. Paikalliset nuoret kertoivat medialle, että opettajat kielsivät aiheesta keskustelun koulussa. Kuinka nuoret voivat suojautua raiskauksilta, mikäli koko ongelman olemassaolo kiistetään?

Vuonna 2016 puolestaan Forssassa aikuiset maahanmuuttajamiehet hakkasivat paikallisia nuoria. Forssan ammatti-instituutin rehtori Maaria Silvius julkaisi tiedotteen, jossa nuoria kiellettiin osallistumasta maahanmuuttajaväkivallan vastaiseen mielenilmaukseen. Koulujärjestelmämme pyrkii tekemään valkoisista nuorista mahdollisimman haavoittuvaisia väkivaltaisten maahanmuuttajien edessä.

Suomen koulujärjestelmä on tekemässä kaikki samat virheet kuin ruotsalainen vastineensa. Ruotsissa kouluja poltetaan ja niiden lähistöiltä löydetään käsikranaatteja. Naamioituneet nuoret jengiläiset terrorisoivat oppilaita ja kulkevat kaduilla kiväärit kädessä. Rikosten taustalla ovat maahanmuuttajajengit. Valkoisen nuorison on viimein opittava puolustamaan itseään!

Poliitikot ja virkamiehet, jotka yrittävät sensuroida maahanmuuttokeskustelun sekä pakottaa suomalaiset alistumaan maahanmuuttajaväkivallalle, ovat kansanpettureita. Mikäli tahdot suojella lastesi turvallisuutta, liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään TÄÄLLÄ.

Lisää tietoa Vastarintaliikkeestä voit saada kirjoittamalla osoitteeseen vastarintaliike[at]vastarinta.com

Kansallinen Vastarinta

 

Alkuperäinen artikkeli:

https://www.vastarinta.com/lehdistotiedote-paattajille-monikulttuurisuus-tarkeampaa-kuin-kouluvakivallan-estaminen/

 

9 kommenttia

 1. Nykyisin maamme päättäjistä suurin osa on ns. ’Juudas-pukkeja’ (vihollisia omista riveistä, The Enemy Within), joille kansan mielipide ja tila ei merkitse mitään. He ovat valmiit itse hyvää korvausta ja valtaa saadakseen valmiit myymään maamme Nwo-mafian globalistien ja pankkiirien hallintaan.
  Heille ”monikulttuurisuus” ja kulttuurimarxismi ovat jopa tärkeämpää kuin koulu- ym. väkivallan ja kaiken rikollisuuden ja moraalia tuhoavan estäminen. Tavoite näyttäisi olevan eriarvoisuuden ja kaaoksen maksimoiminen ja sitä kautta yhteiskunnan tuhoaminen ja oman oikeuden lujittaminen toimia pankkiiri-, finanssi- ja korporaatioeliitin lakeijana ja kansalaisten vallan tukahduttajana.
  Collins Piperin kirja on ensimmäinen tutkimus, joka tarjoaa perustan ymmärtää ns. Judas Goats’ien (sisäiset viholliset) taktiikan ja sen, miten ja miksi he pystyivät edistämään talmudisti-sionistien unelma-tavoitetta, ottamaan amerikkalaisen (pitäisikö sanoa koko ’länsimaisen arvoyhteisön’?) järjestelmän hallintaan ja tekemään siitä oman sotilaallisen ja taloudellisen työkalun maailman valloitukselle.

  Michael Collins Piper – Zionist Subversion of America THE JUDAS GOATS: THE ENEMY WITHIN (2006) 
  ”Only a small handful of people dare to raise questions about the domination of the American system by an alien force that has no regard for American interests whatsoever.”
  Michael Collins Piper – Amerikan sionistinen subversio — JUUDAS-PUKIT: vihollinen omissa riveissä (2006)
  ”Vain pieni kourallinen ihmisiä uskaltaa herättää kysymyksiä amerikkalaisen järjestelmän dominoinnista ulkomaalaisvoimalla, jolla ei ole minkäänlaista kiinnostusta amerikkalaisiin etuihin”. — Mitenkähän meillä?
  Aivan sama häpeällinen meininki. Nämä pukit pitäisi saada pian pois eksyttämästä ja johtamasta kansaamme kohti perikatoa.
  https://www.henrymakow.com/2017/11/History-of-Zionist-Subversion.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
  1. Jo Risto Ryti aikoinaan varoitti maan sisäisistä vihollisista. Elefantti olohuoneessa, suomalaisten valkoista kansanmurhaa ajavat maanpetturit vallankahvassa, apurinaan viherpunikki-toimittajien dominoima valta-VALE-media, pitäisi pistää jo kenen tahansa vähänkin valveilla olevan silmään. Ks. magneettimedia.com/?s=Suomen+tuhoamisohjelma

   Plusääni(17)Miinusääni(0)
   1. PettUri Urpo otti avosylin vastaan syksyllä 2015 30000 nuorta kehitysmaalaista miespuolista miehittäjää p-aukisen Suomen veronmaksajien kustantamaan ilmaiseen täysihoitoon ja terveydenhoitoon, vaikka olisi voinut Dublinin sopimuksen perusteella käännyttää nuo kaikki maahantunkeutujat takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin.
    Orwell-Sipilä nettikyttiensä, Polponsa ja uuden terästetyn urkintalakinsa avulla tukee tätä Suomen miehittämistä ja pitkällä tähtäimellä kantasuomalaisten valkoista kansanmurhaa.

    PettUri Urpo Orpo solvasi sotaveteraaneja ja lottia: sotaveteraaniviikon juhlapuheessaan – hän oli ”huolissaan” kansallismielisyydestä ja totesi, että”sellaisesta ei ole koskaan seurannut mitään hyvää”.
    Orpoa kuunnelleet olivat sotiemme veteraaneja, joista useimmat olivat kuuluneet aikoinaan Lotta Svärd tai Suojeluskunnat järjestöön. Nämä järestöt olivat ja ovat edelleen tunnettuja kansallismielisyydestään. Orpon mielestä sellaisesta ”ei ole seurannut mitään hyvää”.

    Plusääni(23)Miinusääni(0)
   2. Näin sionistirappareiden, globalisti-kokkareiden ja viherpunikkien yhteistä suomentuho-agendaa ajava propagandakone Yle:

    ””YLE ON HILJAA PUOLAN HALLITUKSEN FACEBOOK-SENSUURIN VASTAISISTA TOIMISTA

    Isänmaalliset ja konservatiiviset Facebookin käyttäjät ovat viime viikkoina huomanneet, että Zuckerbergin monopolimafian harjoittama sensuuri on noussut mielivallassaan täysin uudelle tasolle. Entisen bännipolitiikan tilalle on tullut tilien sulkeminen ilman spefisiä kerrottua syytä, ainoastaan ilmoitus, että tili on suljettu ”yhteisönormien rikkomisen vuoksi”. Myös yhteisösivuja on lakkautettu viime aikoina paljon, jopa pelkkää musiikkiin keskittyviä ryhmiä, koska niissä on mainostettu antikommunistisia yhtyeitä. Uuden kampanjan tarkoitus on luultavasti savustaa ulos viimeisetkin Facebookissa sinnittelevät avoimet kansallismieliset.

    Epädemokraattisen EU-komission vaatima sensuuripolitiikka Facebookille on yllättäen kohdannut valtiotason vastustusta, sillä Puolan hallitus on perustamassa työryhmän, jonka tehtävänä on torjua sosiaalisen median käyttäjien eriarvoista kohtelua poliittisen suuntauksen perusteella. Puolan hallitus katsoo aivan perustellusti, että EU:n puristusruuivin alla oleva Facebook syrjii oikeistolaisia somen käyttäjiä. Suomessa tästä EU:lle kiusallisesta asiasta on kertonut vain MV-media, mutta maamme suurin valtamedia Yle on vaiennut asiasta täysin. Tämä tulee tuskin kenellekään yllätyksenä.

    Suomessakin on alettu heräämään Facebookin harjoittamaan virtuaaliseen punaterroriin. Arvostettu Kanava-lehti sisältää uusimmassa numerossaan (3/2018) emeritusprofessori Timo Vihavaisen painavan kirjoituksen Facebookin poliittisesta sensuurista. Yle Watch suosittelee jokaisen kynnelle kykenevän lukemaan sen. Lehti on saatavilla lähes jokaisesta kirjastosta.

    Yleisradiolle on pitkin matkaa ollut tyypillistä, ettei se edes tunnusta sensuurin olemassaoloa. Silloinkin kun länsimaisille arvoille vieras sensruuri mainitaan, Yle puolustaa sitä kulttuurimarxilaisella termillä vihapuhe. Se on puolestaan eräs repressiivisen toleranssin muoto, josta kerrotaan Kupuramiekka-blogissa:

    Repressiivinen toleranssi tarkoittaa pähkinänkuoreen tiivistettynä ajatusmallia, jonka mukaan marxilaisille ideaaleille vastakkaisia ideoita ja käsityksiä ei tule suvaita ja niitä esittävät ihmiset tulee kompromettoida – ja toisaalta länsimaiselle kulttuurille ja yhteiskunnalle vihamieliset ja tuhoisat ideat tulee nostaa päivänvaloon ja niistä tehdä hyväksyttäviä, ideaalisia ja suvaittavia.
    Päivänvalo sensuurikysymyksessä on pahinta mitä EU ja Yle voivat toivoa. Siksi Puolan valtiovallan suunnittelmista ei haluta kertoa suurelle yleisölle, koska asian esille ottaminen paljastaisi EU:n ja Facebookin toimien kulttuurimarxilaisen luonteen. Euroopan Unionin komissiossa ollaan luultavasti kauhuissaan siitä, että Puolan digitaalista asioista vastaava ministeri Marek Zagórski sanoo haluavansa taistella oikeistomielisten sosiaalisen median käyttäjien eriarvoista kohtelua vastaan.”

    http://ylewatch.blogspot.fi/2018/04/yle-on-hiljaa-puolan-hallituksen.html

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. Tähän on Syomessa menty jopa VALTIOPETOSTEN kautta;

  Jorma Jaakkolan kotisivut …. Suomi vietiin EMUuun eli euron esiasteeseen ja markka hävitettiin valtiopetoksilla.

  Nyttemin näiden valtiopetosten tutkinta on estettu uudella valtiopetoksella :

  Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Pl 118 § on räikeästi ristiriidassa PL 6 §:n kanssa ( kansalaisten tasa-arvoinen kohtelu).

  Tätä 2 ”eduskunnan” lahjonnan takia hyväksymää ”laki” tarvittiin myös 2012 ”lain 444/2012” yhteydessä kun pienyrityksistä varastettiin miljardiomaisuus .( Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

  Esimerksiksi Pienyrittäjät eivät enää Pl 118 §:n valtiopetoksen ja lain 444/2012 seurauksena nauti perustuslaillista omaisuudensuojaa …. rahaa varastetaan pankki-vakuutuslaitoksille.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Armoton goimien orjuutus on käynnissä. Nämä psykopaattiset sionistit eivät muista piittaa, heille vain koko maailma riittää. Jahve, Tuhon Jumala, sallii heidän tuhota muut ja on luvannut heille koko maailman. Niin he itse uskovat ja tuo Jahve (The jealous One) on heidän oma saatanallinen tekele jolla goimeja huijataan.
   [How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
   https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/
   The Zionist paradox — juutalaiseen uskontoon ja maaailmanparannus-oppiin (’tikkun olam’) liittyy moraalinen vääryys ja väkivalta: se on Talmudin ja Thanakin (Hebrew Bibel) alistava, itsekäs, suvaitsematon ja muut uskonnot poissulkeva ’ylemmyys- ja herruusoppi’, ja joka ”pelastaa” muita tekemällä heistä psykopaattisen ja tuhoavan Jahven (=sionismin) palvelijoita (velkaorjia) ja vihaa kristinuskon sanomaa.

   Näyttää, että ’eräiden tahojen’ vastuuseen saattaminen on kuin yrittäisi käskeä kuuta pois tavaalta!
   Nykyisin koko ns. ’läntisen arvoyhteisön’ moraalii, joka häpeää tuntematta sallii siviilien ja lasten pommituksen ja maailman ryöstämisen ilman YK:n mandaattia on tyrmistyttävä ja raivostuttava asia.
   Surullista luettavaa miten itsensä irvokkaasti ’arvoyhteisöksi’ nostanut psykopaattien liittouma ’kunnostautuu’, siis häpäisee itsensä Syyriassa.
   Syyrialainen kristitty paljastaa mitä Syyriassa todella tapahtuu. Lyhyt poiminta James Perloff’in haastattelusta:
   JP: Kerro minulle Bashar al-Assadista. Amerikkalaiset tiedotusvälineet ja monet poliitikot kuvaavat häntä pahana diktaattorina, joka sortaa Syyrian kansaa ja joka on syöstävä vallasta. Kuinka Syyrian kansa itse kokee Assadin? Haluaisin, että kerrot lukijoillemme mitä Syyrian kristityt pitävät hänestä.
   H: Kristityt rakastavat häntä. Hän kunnioittaa kaikkia uskontoja. Monilla amerikkalaisilla on väärinkäsitys, että Syyria on muslimi valtio. Se ei ole. Se on maallinen valtio, vaikka kristityt ovat vähemmistönä. … Syrialaiset rakastavat Assadia. Hänellä on tapana olla suojaamattomana ihmisten parissa, ei henkivartijoita.
   JP: Syyrian armeijassa kristityt taistelevat sovussa ja ilman ongelmia muslimien rinnalla?
   H: Kyllä. He taistelevat samaa vihollista vastaan. Monet kristityt ovat kuolleet Syyrian armeijassa. Aion löytää sinulle kuvia kristillisistä sotilaista, jotka rukoilevat kirkossa ennen taistelua.
   https://jamesperloff.com/2018/03/30/a-syrian-christian-reveals-what-is-really-happening-in-syria/

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Ihmeellinen on maailma.
  Yksi valtio, jonka edustajat ovat itse kertoneet olevansa keskeisessä asemassa Euroopan maahanmuutto kriisissä ja tästä ei saa kuitenkaan puhua, rangaistuksen uhalla.
  Muuten olet natsi, rasisti ja mitä näitä on..
  Mielestäni on siirrytty suunnitelmasa uuteen vaiheeseen ja nimen omaan Israel otaa enemmän näkyvyyttä ja valtaa maahanmuuton ohjailussa.
  Älkää kysykö mikä se suunitelma on, no tuo ”kalergi” kyllä täsmää moneen kohtaan, mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtiumaan.
  Todella surullista, että Suomi on leikkimässä isojen poikien kanssa ja maa saa vaikka tuhoutua kunhan suunnitelma toteutuu.
  Lapsemme pilataan kouluissa eli me olemme viimeinen sukupolvi, jonka pitäisi pysäyttää tämä hulluus!!
  Tarvittaisiin yhtenäisyyttä, mutta ihmiset vain kinastelee netissä.
  1. viesti tänne, kiitos ja anteeksi 🙂

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 4. Tänään ”sanavapauden” päivänä esimerkiksi Ilta-Sanomissa on sitä käsittelevässä artikkelissa kommentointi pois päältä !

  Melkoista sanavapautta tämä tällainen ?

  Toimittaja kai ajateli; että joku ottaa keskusteluun Iljan sanavapautta koskevan ”oikeudenkäynnin”; joka sanavapauden päivän aattona käytiin SUJETUIN ovin ?

  Minä en ainakaan toimittajana olisi kehdannut edes tuollaista artikkelia kirjoittaa …. painostiko päätoimittaja ”sanavapauden” kunniaksi pitämään kommentoinnin pois päältä ?

  Jokainen ajatteleva ihminen jo huomaa todellisen sanavapauden menneen menojaan !

  Mutta kun tarpeeksi pitkälle mennään kansa iskee takaisin; on historiassa aina tehnyt niin .

  Muistatteko miten MV-lehti saatiin kansan tietoisuuteen ?

  Esimerksiksi opastekylttien päälle oli maalattu sen nettiosoite … näytti toimivan ?

  En kehota tekemään samoin kimmoleaks.fi-sivuston kohdalla; kiitos !

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat