Lehdistötiedote: Suomi on pelastettava täydelliseltä tuholta!

Päättäjien taholta on julkisesti myönnetty koronapandemian aiheuttamien poikkeustoimien johtavan jatkuessaan vähintään yhtä pahaan konkurssiaaltoon kuin -90-luvun pankkikriisin yhteydessä. Tämän on ennustettu merkitsevän noin 200 000 – 300 000 uutta työtöntä -90-luvun laman uhrien lisäksi. Valtiovallan ja pankkien rikollisella toiminnalla tuhottiin tällöin kokonainen yrittäjäsukupolvi. Oikeuslaitos alistettiin Koiviston konklaavissa 6.5.1992 poliittiseen ohjaukseen. Selkeästi rikollisen Aktiv Hansa-kaupan johdosta velkavankeuteen tuomituista yrittäjistä suuri osa ei ole vielä tänä päivänäkään saanut oikeutta, vaan maksaa edelleen vanhentuneita, moneen kertaan maksettuja tai muuten perintäkelvottomia velkoja. Päättäjät eivät ole kiinnostuneita lähimenneisyyden vääryyksien oikaisemisesta ja oikeusvaltion palauttamisesta. Uhkaavan talouskriisin ja nälänhädän ovella valtiojohto kaavailee ottaa uutta velkaa jopa 20 miljardia mm. ilmastotalkoiden sekä noin kymmenen miljardin hävittäjäkauppojen rahoittamiseen ja suurten EU-maiden pankkien pelastustoimiin.

EU:hun liityttäessä tapahtui vuosina 1992 – 1994 valtio- ja maanpetoksia, joiden seuraukset ovat nyt 25 vuoden jälkeen johtaneet tilanteeseen, jossa Suomi on vajonnut velkaantumiseen ja täydelliseen laittomuuden tilaan. Salaiseksi julistetuilla asiakirjoilla ja sopimuksilla valtiopetokset on saatu pimitettyä kansalta. Niillä riistettiin kansalaisilta perustuslain takaama ylin päätäntävalta sekä perusoikeudet. Lainsäädäntövalta ja päätösvalta maan asioista siirrettiin perustuslain vastaisesti valtiopetoksella maan rajojen ulkopuolelle. Valtionhallinto ja Suomen oikeusjärjestelmä ovat menettäneet kansalaisten luottamuksen. Ammattitaidottomuus huoltovarmuudessa kasvattaa entisestään epäluottamusta päättäjiä kohtaan.

Joukko huolestuneita kansalaisia on ryhtynyt toimiin ja toimittanut rikoslain 15 luvun 10 §:n velvoittamana valtioneuvostolle ja kansanedustajille kansalaisilmoituksen. Siinä on lueteltu pelastustoimet, joilla Suomi saa takaisin välttämättömät työkalut oman maan kansalaisten elinolojen turvaamiseen ja valtiontalouden tervehdyttämiseen. Valtiopetoksiin perustuvat sopimukset eivät sido Suomea, vaan ainoastaan sopimusten allekirjoittajia. Valtiojohtoa vaaditaan ryhtymään mm. seuraaviin toimiin, jotka ovat välttämättömiä ja heti toimeen pantavissa: 1) Irtaantumaan EU:sta ja eurosta, koska yhdentämistä rasittaa sarja valtio- ja maanpetoksia. Samalla nollautuvat EU-maiden yhteisvastuulliset velat. 2.) Ottamaan käyttöön oma valuutta ja Suomen pankin rahanluontioikeus. 3) Lopettamaan EU:n asettamien kauppapoliittisten pakotteiden noudattaminen. Suomen EFTA-jäsenyys vuodelta 1986 palvelee Suomen vapaakaupallisia etuja Sveitsin, Norjan, Islannin ja Liechtensteinin tavoin. 4) Palauttamaan Suomen Laki II 1992 -lakikirjassa voimassa ollut perustuslaki ja siinä säädetty Hallitusmuoto ja Valtiopäiväjärjestys. Lisäksi muukin lainsäädäntö on korjattava vastaamaan vuoden 1992 perustuslakia.

Kansalaisryhmä

Kansalaisilmoitukselle on avattu 3.4.2020 kannatusadressi, jonka voi käydä allekirjoittamassa osoitteessa https://www.adressit.com/suomi_on_pelastettava_taydelliselta_tuholta.

Lisätietoja löytyy Internetistä monista eri lähteistä, mm. osoitteesta http://jormajaakkola.fi/.

Lisätietoja antavat: Armi Salo-Tamminen, Kerava, puh. 040 583 9438, e-mail: [email protected] Kristiina Kalliojärvi, Kangasala, puh. 040 760 2720, e-mail: [email protected]

Liite: Kansalaisilmoitus valtioneuvoston ja eduskunnan toimenpiteitä varten

9 kommenttia

 1. Ei hyödytä mitään tuollainen adressi. Edes virallinen kansalaisaloite.fi-palvelu ei toimi.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. Tunnustan kansalaislaiskuuteni mutta kannatan ja hengessä mukana. Vain näillä saadaan (pikku-hiljaa) haitta-asioita vängettyä esiin kansakunnan herättämiseksi estradille, muuten rahaeliitin ja sen humanistinuoleskelijoiden pahanteolle ei saada koskaan lopunalkua.

  Uusliberalismi on 2000 luvun globaali vitsaus, kirous ja Ilmestyskirjan häärääjä. ????????????????

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. THL: kuolema luokitellaan COVID-kuolemaksi riippumatta varsinaisesta kuolinsyystä
  Tekijä Vesa Raiskila
  Saamme päivittäin lukea, kuinka monta ihmistä maailmalla ja Suomessa on ”kuollut koronaan”. Kuolinsyyn määrittäminen ei kuitenkaan usein ole aivan yksinkertainen tai yksiselitteinen asia, varsinkaan tapauksissa, joissa henkilöllä on ollut useita ja mahdollisesti vakaviakin perussairauksia.
  https://vastavalkea.fi/2020/04/10/thl-kuolema-luokitellaan-covid-kuolemaksi-riippumatta-varsinaisesta-kuolinsyysta/

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Jo pelkästään noiden tilastovääristelyjen perusteella on syytä epäillä onko tätä virusta ollenkaan olemassa? Meille aina valehdellut valtamedia soittaa tätä rumpua, vaihtomedia soittaa tätä rumpua, Alex Jones soittaa tätä rumpua, THL soittaa tätä rumpua, Janus Putkonen soittaa tätä rumpua ja kaikki muutkin. Jopa persut – tietenkin. Kuuntelin kristitty lääkäri Pekka Reinikaisen luentoja, ja hän haluaisi jopa vangita ja eristää ”tartunnan saaneita” hyvin voimakkain karanteenitoimin. Ja Niinistön nyrkki olisi hyvä – tottakai. Ja rokotuksia tottakai. Täydellinen eliitin puudeli tämäkin kristitty.

   Kukaan ei ole silti oikeasti tätä virusta nähnyt edes elektronimikroskoopilla. Virusmania kirjasta selviää, että virusten olemassaolosta on käyty tiedepiireissä kovaakin keskustelua. Virusagendaa ajavien tekemiä huijauksia ja huijauksen yrityksiä on ollut paljon. Uusia teorioita ja olettamuksia esitetään sitä mukaa, kun edelliset kumoutuvat omaan mahdottomuuteensa.

   Täällä on linkkikokoelma viruskritiikistä.
   http://whale.to/a/infectious_scares.html

   Tän hysterian perusteella kaduillta pitäisi jo olla ruumiita.
   Vai, Muuttiko WHO pandemian määritelmää? Voidaanko pandemia voidaan määritellä 2009-2010 alkaen kevyemmin perustein?
   https://www.who.int/bulletin/volumes/89/7/11-086173/en/

   Kysymyksessä on maailmanlaajuinen kusetus. Hyvä puoli tässä hysteriassa on se, että nyt erottuvat jyvät akanoista. Esimerkiksi UMV-lehti, persut, ja monet muut ovat lähteneet täysillä tähän eliitin lietsomaan hysteriaan mukaan kyseenalaistamatta siitä perustavasta tieteestä mitään.

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/04/07/koronavalehtelu/

   Tämä kirjailija on aivan paras 🙂
   How to be a Successful Tyrant
   https://youtu.be/BtwL7qjD7YY

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. THL: kuolema luokitellaan COVID-kuolemaksi riippumatta varsinaisesta kuolinsyystä

   The Coronavirus and Galileo: An Interview with a Italian Nano-pathologist Dr. Stefano Montanari
   https://www.theoccidentalobserver.net/2020/04/04/the-coronavirus-and-galileo-an-interview-with-a-italian-nano-pathologist-dr-stefano-montanari/

   https://vastavalkea.fi/2020/04/10/thl-kuolema-luokitellaan-covid-kuolemaksi-riippumatta-varsinaisesta-kuolinsyysta/

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Tämä dokumentti voisi ehkä auttaa meitä ymmärtämään mistä korona pandemiassakin on kyse…?
  “Out of the Shadows”: A Documentary About Hollywood and the Occult Elite

  Out of the Shadows on täyspitkä dokumentti, jota voi tällä hetkellä katsella ilmaiseksi YouTubessa.
  Tässä on dokumentti videon virallinen kuvaus:

  Out Of The Shadows -dokumentti paljastaa kuinka valtamedia ja Hollywood manipuloivat ja hallitsevat massoja levittämällä propagandaa. Tavoitteenamme on herättää suuri yleisö valaisemalla, kuinka meille kaikille on valehdeltu ja tehty aivopesua salaisen ja likaisen agendan muodossa. Tämä projekti on kahden vuoden työn tulos. Se on tuotettu ja rahoitettu itsenäisesti, ja se on saatavana ilmaiseksi monilla eri alustoilla kaikille katsottavaksi.

  CIA: n ilmiantajan Kevin Shippin, tutkivan toimittajan Liz Crokinin ja joidenkin Hollywood-sisäpiiriläisten kaltaisten persoonallisuuksien kautta Out of the Shadows käsittelee muun muassa seuraavia aiheita:

  Eliitin joukkotiedotusvälineiden valvonta
  Hollywoodin psykologinen sodankäynti
  Projekti MKULTRA ja traumapohjainen mielenhallinta
  Satanismi ja pedofilia Hollywoodissa

  Out of the Shadows is a full-length documentary that is currently free to watch on YouTube. Shortly after its release, I received several e-mails asking me what I thought about it. And, after watching it, I understood why: The documentary aptly sums up the contents of most of this site in an insightful and entertaining matter.

  Here’s the video’s official description:
  The Out Of The Shadows documentary lifts the mask on how the mainstream media & Hollywood manipulate & control the masses by spreading propaganda throughout their content. Our goal is to wake up the general public by shedding light on how we all have been lied to & brainwashed by a hidden enemy with a sinister agenda. This project is the result of two years of blood, sweat, and tears by a team of woke professionals. It’s been independently produced and funded and is available on many different platforms for free for anyone to watch.

  https://vigilantcitizen.com/vc-resources/out-of-the-shadows-a-great-documentary-about-hollywood-and-the-occult-elite/

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=MY8Nfzcn1qQ&feature=emb_logo

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat