Liberian vedessä olevan formaldehydin väitetään aiheuttavan Ebolan kaltaisia oireita

Liberiassa Margibin alueella ja Robertsfield moottoritien varrella sijaitsevassa Schieffelinissä pidätettiin syksyllä mies tämän yritettyä laittaa formaldehydiä yhteisön käytössä olevaan kaivoon.

Raporttien mukaan miehen on havaittu lähestyneen kaivoa jauhetta sisältävän pullon kanssa. Ihmisten piirittäessä miehen tämä tunnusti, että hänelle oltiin maksettu siitä, että hän laittaisi formaldehydiä kaivoon ja että hän ei ollut ainoa tehtävään valittu. Hän kertoi samanlaisista operaatioista Harbelissa, Dolostownissa, Cotton Treessä ja muilla paikkakunnilla maan alueella. Valtion radiokanava ELBC raportoi vähintään 10 ihmisen kuolleen Dolostownissa juotuaan vettä myrkytetyistä kaivoista.

Kiinniotettu mies väitti myös joidenkin vesiyhtiöiden – ja erityisesti kivennäisvettä myyntiä varten pakkaavien yhtiöiden – sekaantuneen asiaan. Mies kertoi myrkyn aiheuttavan Ebolan kaltaisia oireita ja johtavan sitten kuolemaan.

The Observer –lehti on jo aiemminkin saanut tietoja, että hoitajiksi pukeutuneet ihmiset ovat käyneet eri kylissä jonkinlaisten ”Ebola-rokotteiden” kanssa. Rokotusten kerrottiin aiheuttaneen Ebolan kaltaisia oireita ja uhrien kerrottiin vaipuneen koomaan. Pian tämän jälkeen sairastuneet kuolivat. Yhteisöjen asukkaiden kerrotaan nyttemmin häätäneen rokotteita kaupustelevat henkilöt tiehensä. Kun 10 lapsen kerrottiin kuolleen ”rokotteen” aiheuttamiin oireisiin Bensonvillessä, rokotekaupustelijat ajettiin välittömästi pois heidän ilmestyessään uudelleen paikkakunnalle.

On mahdollista, että ”rokote” on koostunut samankaltaisesta formaldehydi-vesiseoksesta kuin kaivoihin laitettu myrkky. The Observer –lehti on myös saanut tietoa perheistä, joiden kuolleiden jäsenten sisäelimiä oli kadonnut ennen ruumiiden tuomista takaisin perheisiin. Perheet epäilevätkin sisäelinkauppaa käyvien ryhmien käyttävän hyväkseen Ebola-viruksen aiheuttamaa kauhua Liberiassa.

Piirikunnan edustaja tuomitsee tapahtuneen barbaarisena tekona, mutta vetosi liberialaisiin, jotta nämä eivät epäilisi Ebola-viruksen olevan todella leviämässä heidän kotimaassaan. Tutkimukset asiasta jatkuvat.

The Liberian Observer

3 kommenttia

  1. No tämä juttu saattaa pitää paikkansa tässä ebola asiassa. Itse en epäile yhtään etteikö voisi olla tottakin kun vertaa näitä muita juttuja mitä lääketeollisuus tekee vain omien bisneksiensä hyväksi. Ihmiset ovat kautta aikojen olleet tietämättään tai tietäen lääketeollisuuden koekaniineja sekä lääke +rokotemyrkkykampanjoissa. Kannattaisi kyllä pidättyä uskomasta lääke/rokotetuotantoon ja valheellisiin lääketeollisuuden ja lääkärin ”kertomuksiin” miten ne muka helpottavat sairauksissa, nähtyä ja kuultua omaisten ja tuttujen kokemuksista, tosiasiassa vahingoittavat käyttäjäänsä ja pahimmillaan lopuksi tappavat . Sellainen sana kuin parantaa onkin myrkkyä sekä lääketeollisuudelle että lääkärille. Eivät lääkkeet ole tarkoitettukaan parantamaan vaan lisäämään tuottoa liiketoiminnalle. LUONNOSTA löytyy vastine kaikien sairauksien hoitoon. Siinä tuleekin kiire viranomaisille kun yrittävät poistaa luonnosta kaikki lääkevaikutuksia omaavat kasvit. Jotain sentään vielä sallitaan ”ajatteleminen” kun on vielä sallittua jopa luvallista ihmisoikeusmäärittelyssä. Kyllä sekin varmaan kohta kielletään, hah,hah, haa, mitä oikeuksia onkaan jaettu käyttöömme oikein lain voimalla! olisikohan jossain vielä kiristyksen aihetta oman terveydenhoidon estämiseen jää nähtäväksi. Jos noita narsisteja riittää ja niille annetaan valta niin olemme pian kaikki käveleviä tsombeja joita voidaan ohjailla mielin määrin, se lienee tarkoituskin.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Näin joitakin viikkoja sitten mielenkiintoisen muistaakseni Keniasta filmatun pätkän, jossa näytettiin Ebolaan kuolleita ruumiita makaamassa maassa valkoisten kankaiden päällä. Uhrit eivät olleetkaan kuolleita vaan liikahtelivat ja korjasivat asentoa aika ajoin. Eräässä toisessa filminpätkässä pikkupoika kävelee valkoisen kankaan päälle ja tekeytyy sitten kuolleeksi! Onko meneillään pelotekampanja, jotta kansat saataisiin vaatimaan rokotetta?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Hyvä kirjoitus Pekka, mutta tiedemaailman näyttämöllä ei mikään ja varsinkaan vääryys ole mahdotonta ja melkein kaikki mitä ne ”tirehtöörit” kertoo menee kuin häkä päähän niille jotka eivät osaa ajatella omilla aivoillaan. Tuossa kirjoituksessasi oli jotain niin humoristista, että purskahdin nauruun (kuvaus tästä ”toisessa filminpätkässä pikkupoika kävelee valkoisen kankaan päälle ja tekeytyy siten kuolleeksi”. Hyvin toimii suuri maailman näyttämö tässäkin asiassa ja varsinkin jos ei nähnyt esitystä oikein. Lääketiede muiden tieteiden mukana on niin korruptoitunutta kamaa että olen lakannut uskomasta mihinkään mikä vähänkin haiskahtaa ihmisten manipuloinnilta tieteen tiimoilta ja niitä satuja pullahtaa jatkuvasti lisää. Ne kuukävelytkin taidettiin suorittaa jossain hiekkaerämaassa. Kuka nyt olisi altistanut itsensä avaruussäteilylle yms, tiedemaailma harhailee omassa hourulassaan ja harhauttaa hölmöjä sen ”uskonnonlahkolaisia oikein olantakaa”.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat