Lopunaikojen helvetistä ja selviytymisestä

Tuon aluksi esiin muutaman kohdan Max Iganin videosta ”Something beautiful is happening”, 

Something beautiful is happening

 
KOHTA 1. Videon kohdassa 23:34 – 26:13 uusiseelantilainen tri Matt Shelton ja lakimies Sue Grey keskustelevat 28.1.2022, ja tri Shelton kertoo, että myös Uudessa-Seelannissa tiedemiesryhmä on löytänyt Pfizerin koronarokotteesta monimutkaista nanomittaluokan teknologiaa. Shelton kertoo itse saaneensa kutsun saapua tutustumaan tiedemiesryhmän löydöksiin ja nähneensä kuvat ja videot ja todenneensa, etteivät ne ole feikkejä (tekaistuja).  

 
Tri Shelton mainitsee, että Saksassakin arvovaltaiset tutkijat ja tiedemiehet ovat tehneet samanlaisia löydöksiä, ja video esittelee taustalla nimet prof. Arne Burkhardt, prof. Walter Lang ja prof. tri Werner Bergholz, ja tri Shelton itse sanoo, että paljon muitakin on. Hekään eivät olleet koskaan ennen nähneet mitään tällaista. Hän mainitsee myös espanjalaisen tutkijaryhmän La Quinta Columna (englanninkielinen sivusto https://www.orwell.city), ks. esim. juuri Uuteen-Seelantiin liittyen:  

Orwellito – La Quinta Columna – Comparison of microtechnology found by researchers from New Zealand and those taken by La Quinta Columna,

https://www.orwell.city/2022/02/micortech.html

 
Tri Shelton sanoo, että tuollaista on shokeeraavaa nähdä, kun sen näkee itse; hän kertoo nähneensä mm. virtapiirejä ja reititinsiruja. Hän kertoo saaneensa tietää, että näissä painovoima ja magneettisuus toimivat aivan toisella tavalla kuin yleensä. Hänen mielestään valvontaviranomaisten on otettava asia tutkittavakseen väestön suojelemiseksi. 

 
Tri Sheltonin ja Sue Greyn keskustelusta on myös erillinen video, ja laitan sen tähän, jos joku tahtoo esim. levittää sitä: 

 

 New Zealand Scientist Validates Microtechnology In The Vaxx,


Saksalaisten tutkijoiden löydöksistä on video täällä: 

German Doctors find ’Astonishing’ Impurities in Covid Vaccine,

 
tai: 

odysee.com

 
Itse lisään Argentiinan, jossa tutkijat myös ovat löytäneet grafeenia ja nanoteknologiaa rokotteista:  

Orwellito – Graphene oxide and microtechnology found in vaccination vials analyzed in Argentina,

 
Orwellito – La Quinta Columna comments on the analysis vials report carried out in Argentina,

 
Artikkeleina: 

https://www.orwell.city/2022/01/lqc-argentina.html

https://www.orwell.city/2022/01/prosecutor.html

 
KOHTA 2. Videon kohdassa 26:55 – 32:04 autokolariin joutunut mies kertoo, että hänet yritettiin tappaa sairaalassa. Hänen autonsa jostain syystä suistui tieltä, eikä hän omin avuin päässyt autosta ulos (hän sai vain pienehköjä haavaumia ja naarmuja lasinsirpaleista, ja hän näyttää niitä videolla). Odotettuaan 10 minuuttia paikalle saapui auttajia, ja heti hänen vasempaan olkavarteensa – hänen vastusteluistaan huolimatta – annettiin injektio.  

 
Kahdeksan tunnin kuluttua hän heräsi sairaalassa, ja hän havaitsi olevansa kiinni hengityskoneessa ja tiputuksessa. Hän välittömästi, vaistonvaraisesti, repi itsensä irti pois noista vehkeistä (huoneessa ei ollut silloin auttajaa) ja astui huoneesta pois käytävään, jossa hän alkoi kysellä hoitajilta, että kenen luvalla hänet oli laitettu hengityskoneeseen ja mitä lääkkeitä hänelle oli annettu. Hoitajat vaikuttivat kiusaantuneilta ja syyllisiltä (pälyilivät toisiinsa, että mitä sanoa). Yksi hoitaja sanoi, että hänellä on Covid. Siihen mies sanoi, että eikö hengityskoneeseen kuulu laittaa vasta sitten, kun potilas ei itse kykene hengittämään. Hän sanoi myös, että tehän yrititte jättää hänet tuohon laitteeseen ja tappaa hänet sillä tavalla. Hän kysyi vielä, mitä lääkkeitä hänelle oli annettu, ja hän oli saanut kuulemma ainakin morfiinia ja kahta muuta lääkettä. 

 
Kun hän pyysi kirjallista todistusta siitä, mitä hän oli saanut ja mitä hänelle oli tehty, hänelle ei annettu sellaista. Silloin hän ilmoitti ottavansa yhteyttä asianajajaan. Tällöin hän joutui väittelyyn heidän kanssaan, ja väittely kesti 45 minuuttia. Lopulta hän pääsi kuin pääsikin ulos sairaalasta. 

 
Videon tekijä Max Igan toteaa tästä: Tämä oli murhayritys Arizonassa USA:ssa. ÄLKÄÄ MENKÖ SAIRAALAAN. HE TAPPAVAT IHMISIÄ SAIRAALOISSA. ”Tämä on murhaamista”, hän sanoo, ja hän toteaa, että hoitajat tiesivät täsmälleen, mitä tekivät. He pyydystivät rahaa, sillä he saavat paljon rahaa. Kun potilas tulee sisään sairaalaan ja lääkärit ja hoitajat väittävät, että hänellä on Covid, he saavat siitä rahaa. Kun he sitten väittävät mitä muuta hyvänsä (käskettyä), he saavat lisää rahaa. Kun he laittavat potilaan hengityskoneeseen, he saavat rahaa. Kun potilas kuolee, he saavat lisää rahaa. Iganin mukaan he saavat noin 100 000 dollaria (n. 80 000 euroa), kun potilas tulee sairaalaan ja kuolee. [Ihmiskunnanmurhaa yrittävä kulttihan omistaa yksityisesti USA:n keskuspankin Fed:n, joten he voivat tarvittaessa painattaa itselleen tyhjästä rahaa vaikka kuinka paljon ja he voivat maksaa valtavat murhapalkkiot sairaaloille ja niiden henkilökunnille kaikkialla maailmassa – tämä on oma lisäykseni, VIL]. 

 
Kyseinen miehen kertomus on erillisenä videona täällä: 

 
BLOCKBUSTER: MAN ESCAPES HOSPITAL ”COVID” MURDER ATTEMPT,

 

KOHTA 3. Videon kohdassa 0.15 – 1.20 eräs lehtimies kysyy Australian pääministeri Scott Morrisonilta Australian lehdistöklubilla, mitä mieltä tämä on lehtimiehen hallussa (puhelimella) olevasta tekstiviestien vaihdosta, jossa osapuolina olivat South Wales -osavaltion entinen pääministeri ja eräs nykyinen ministeri. Lehtimies lukee tekstiviestit ääneen lehdistöklubilla kaikkien kuullen. 

 
Entinen osavaltion pääministeri kirjoittaa tekstiviestissään, että Australian pääministeri Scott Morrison on kauhea, kauhea henkilö, johon hän ei luota ja jolle politiikka on tärkeämpi kuin kansa. Nykyinen ministeri kirjoittaa Morrisonista, että tämä on huijari ja täydellinen psykopaatti. 

 
Siinä on viisi epiteettiä eli olennaista olemusta: 

1. kauhea, kauhea 

2. epäluotettava 

3. pitää politiikkaa tärkeämpänä kuin kansaa 

4. huijari 

5. täydellinen psykopaatti 

 
Tiedän, että Suomen presidentti, Suomen hallituksen ministerit ja Suomessa toimiva, globaalin terveysmafian rahoittama THL (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) julistavat päällekäyvästi, kylmäverisesti, barbaarisesti ja hellittämättömästi olemassa olematonta koronavirusta ja olemassa olematonta Covid-19-virustautia, käyttävät diagnostiikkaan siihen täysin sopimatonta ja lasten leikkikaluun verrattavaa PCR-testiä (on pelkkä hyvin lyhyiden DNA-pätkien monistusmenetelmä, kuin kopiokone, joka ei testaa yhtään mitään), tallaavat kaikella voimalla maahan kaikki suomalaiset lapsia myöten ns. koronatoimenpiteillään ja vammauttavat ja tappavat kansaa ns. koronarokotteillaan (todellisuudessa myrkkyruiskeita ja ihmiseen asennettavaa käyttöjärjestelmämateriaalia, myrkyllistä grafeenia) jatkuvalla syötöllä, lisääntyvällä väkivallalla ja täysin häikäilemättömästi, niin että koko kansaa uhkaa kuolema ja häviäminen maapallolta. 

 
On tullut aika, jolloin ”Covid” on lupa tappaa ja jolloin ”testaus” on lupa käyttää PCR-testiä, jolla, sen monistussyklimäärää ja yleensä testausten määriä säätämällä, saadaan aina juuri haluttu tulos ja haluttu kansanmurhapolitiikka (= kansan runttaaminen maahan ja kansanmurha). 

 
Koska siis maailmalla suuressa lehdistötilaisuudessa käy ilmi, että aivan huipputason poliitikot sanovat totuuden kollegoistaan ja yläpuolellaan olevista arvohenkilöistä ja lehdistön edustajat tuovat esiin noita heidän lausuntojaan, niin voisiko Suomessakin tapahtua samoin a) presidentille, b) hallituksen ministereille ja c) THL:n henkilökunnalle ja koko laitokselle julkisesti tai suurella lehdistöklubilla? 

 
Sopivatko nuo viisi epiteettiä mainittuihin suomalaisiin toimijoihin? Voisiko täällä olla erilaisia samanlaisia epiteettejä? Kansanvihollinen? Murhaaja? Mafioso? Kätyri? Psykopaattinen nilkki? Ääliö? Entä kuuluuko kansalle itselleen antaa epiteettejä? Voisivatko lehtimiehet tuoda kansanepiteettejäkin julkisesti esiin? Mitä itse Jumala kansastamme sanoo, sen jokainen näkee Raamatusta (epiteettikokoelma suomalaisista Room. 3:10-18). 

 
Kysyn siksi, että ymmärtääkseni Suomesta puuttuu sydämistä Jeesus Kristus, siis Jumalan rakkaus ja Jumalan hyvyys, ja silloin kaikki, myös koko Jumala. Ja silloin ymmärtääkseni mitään epäoikeudenmukaisuutta ei voi olla missään suhteessa tässä maassa. Asiat täällä ovat niin kuin niiden kansan sydämet huomioon ottaen Jumalan silmissä kuuluukin olla. Ikuisen helvetinkin Jumalan sana ilmoittaa täydeksi totuudeksi, joka toteutuu. Se ei voi olla epäoikeudenmukaista, koska Jumalassa ei ole epäoikeudenmukaisuutta. 

 
Liitän tähän suomenkielisellä tekstityksellä varustetun ja nimenomaan tappamista (sitä, mitä nykyajassa enää on jäljellä) koskevan videon, jossa nyt jo edesmennyt (murhaa epäillään) saksalainen Andreas Noack kertoo grafeenioksidista ja grafeenihydroksidista, joita nyt – Jumalan sallimuksesta – ruiskutetaan koko ihmiskuntaan koko ihmiskunnan tappamiseksi: 

 
”He tappavat Itävallan koko väestön – Rapsodia.fi -tekstitys”,

 
Andreas Noack täydentää kuvaa rokotteissa olevasta grafeenista, kun hän sen ohella, että grafeeni on elektromagneettista säteilyä absorboivaa, vahvistavaa ja lähettävää materiaalia, joka – rokotteiden avulla ihmisten sisään vietynä – mahdollistaa etäältä kontrolloitavan käyttöjärjestelmän asentamisen ihmisiin esineiden internetiin liittämistä varten, kertoo grafeenin (yhden atomin paksuisia hiiliatomilevyjä, joita voi olla useita päällekkäin) reunojen olevan teräviä kuin partaterät, niin että ne voivat repiä rikki kudoksia ja verisuonien sisäkalvoja (endoteeleja) ja aiheuttaa niin vammautumista ja kuolemaa. Negatiivisen varauksensa vuoksi grafeeni muodostaa nesteissä suspensioita, mutta se säilyy kiinteinä osasina, jotka toimivat siis pienien partaterien tavoin. 

 
Sitten omaa tekstiäni:  

 
Juuri nyt, tätä kirjoittaessani perjantai-iltana 4.2.2022, kuulin uutisista, että Turun seudulle perustetaan Lääkekehityskeskus. Lisää allopaattisen lääketieteen (leikkaa-polta-myrkytä-kerää rahat-työnnä ruumisarkkuun) lääkkeitä ja rokotteita – siis lisää myrkyttämistä ja kuolemaa. Kaikki sujuu juuri niin kuin Raamattu sanoo: ”Pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa” (2. Tim. 3:13).  

 
On kadonnut kokonaan ymmärrys, että keho parantaa aina vuorenvarmasti itse itsensä (ellei peruuttamatonta elinvauriota ole tapahtunut), jos sen annetaan tehdä se ilman ensimmäistäkään myrkkyä (lääkettä, rokotetta, säteilytystä). Todellisuudessa hoitoa tarvittaisiin vain vammojen ja peruuttamattomien elinvaurioiden hoitoon. Todellisuudessa – jos kansa huolehtisi elintavoistaan ja sieluistaan – ei tarvita lainkaan lääkäreitä, lääketieteellisiä tiedekuntia, lääketieteellistä tutkimusta, lääketieteen Nobelin palkintoja, sairaaloita, terveyskeskuksia, synteettisiä lääkkeitä, THL:ää, terveysministeriötä, terveyslainsäädäntöä, hyvinvointialueita, aluevaaleja, suuria terveydenhuoltokuluja eikä arkkiatreja. Vammat, parantumattomat elinvauriot ja erilaiset teknisluonteiset toimenpiteet voitaisiin hoitaa eri puolille maata perustetuissa traumakeskuksissa, joiden ei tarvitse olla suurikokoisia. 

 
Ainoa ja oikea parantaja on keho itse. Sen viisaus ja kyky on valtavan suuri – ällistyttävä! Se voi itse nostaa itsensä suuriin terveyksiin ja suureen tasapainoon ja pursuavaan iloon! Ja juuri se yritetään kaikin voimin ja kaikin rahoin laiminlyödä ja tukahduttaa (sitä nykylääketiede on). Ihmiset eivät nykyisin kanna itse vastuuta terveydestään. Vastuu siirretään ulkoiselle terveysmafialle, ja silloin voi tapahtua vain yhä uutta ja uutta sairastumista, elämän loppuun asti, ja niin terveysmafialla on aina suuri asiakaskunta ja suuret tulot.  

 
Lääkärit koulutetaan yksin lääketeollisuutta varten, ei ihmisiä varten. Koulutuksessaan lääkärit ja hoitajat eivät saa minkäänlaista oikeaa tietoa ihmiskehon itseparannusvoimasta, eivätkä he tiedä ihmisestä tai terveydestä yhtään mitään. He tietävät vain sepitettyjä ja paisuvia sairausluetteloita ja lueteltuihin sairauksiin suositeltuja ja luetteloituja terveysmafian myrkkyjä (lääkkeitä). Rokotteista (= myrkkyruiskeista ihmisten sisään) heille on opetusta vain muutama propagandatunti koko opiskeluaikana, ettei kukaan alkaisi kysellä tai huomaisi kysellä.  

 
On olemassa vain yksi ainoa sairaus, ja se on myrkkyverisyys, kun ihminen huonoilla elämäntavoillaan, huonolla ravinnollaan, lääkkeillään, rokotteillaan, myrkyllisellä ympäristöllään ja jumalattomuudellaan (kun sielu on sairas ja pelon orja, se heijastuu ruumiinkin hormonaalisena, kemiallisena ja hermostollisena sairastumisena – myrkyttymisenä, epätasapainona ja monentyyppisenä oireiluna) kerää itseensä ylen määrin koko ajan myrkkyjä. Kun keho sitten omilla mekanismeillaan (keuhkojen, ihon, maksan, munuaisten kautta ja miten vain voi) yrittää poistaa itsestään noita myrkkyjä, silloin syntyy tietenkin oireita (flunssat, ihottumat, näppylät, rokkotaudit, ripulit, oksennukset, ja kun myrkkyjen poistoa – ns. oireita – estetään, silloin keho joutuu eristämään ja kapseloimaan sisäänsä noita myrkkyjä, ja silloin syntyy kystia, tuumoreita ja syöpiä).  

 
Oireet ovat siis parantumisprosessien merkkejä, eivät ”sairauksia”! Kun ihmiset sitten kaikin tavoin läpi elämänsä pyrkivät taistelemaan – terveysmafiaan turvautuen – noita oireita eli kuvittelemiaan ”sairauksia” vastaan, silloin he taistelevat omaa kehoaan, omia parantumisprosessejaan ja omaa terveyttään vastaan. Ja siitä terveysmafia tykkää.  

 
Nyt siis saadaan Turun seudulle lisää lääkekehitystä, lisää kehojen omien parantumisprosessien tukahduttamista ja lisää ihmisten myrkyttymistä – sitä ainoaa oikeaa sairautta. Ja siitä terveysmafia ja sitä palvelevat lääkärit, sairaalat, terveysasemat, hoitolaitokset ja yliopistot rikastuvat, ja silloin kansanterveys muka on kuosissaan ja terveydenhuolto vakaalla pohjalla. Nykyinen, jo sata vuotta kukoistanut rockefelleriläinen allopaattinen lääketiede on puhdasta ja laajamittaista terveysalan puoskarointia. Valkoiset työasut eivät poista alan saastaisuutta, vaarallisuutta ja korruptiota. 

 
Jos ihmiset olisivat huolehtineet terveesti itse omasta terveydestään, terveysmafia ei olisi päässyt paisumaan ja toteuttamaan virus-, pandemia- ja virustautihuijauksiaan ja ihmiskunnanmurhaansa. Juuri se ja vain se, että ihmiset ovat suostuneet noudattamaan terveysmafian vaatimia koronatoimenpiteitä (maskit, sulkutilat, etäisyyksien pitämiset, eristämiset, karanteenit, rokotukset) kuvitteellista virusta vastaan, on tehnyt Suomen kansan ja koko ihmiskunnan murhaamisen mahdolliseksi. Se, että ihmiset, niin miehet kuin naiset, pelkäävät kuollakseen kuvitteellisia mörköjä, on tehnyt ihmiskunnanmurhasta täyttä todellisuutta, ja nyt se jatkuu jatkumistaan täysin esteettä. Tapahtuu ihmisten perusteettoman pelon sanelema tahto itseään ja toisia kohtaan. Tätä kansan ajamaa itsemurhaansa on vaikea katsella, koska se – kuolemaan ajaminen – kohdistuu myös toinen toisiinsa koko ajan. Siinä on jotakin täysin moraalitonta ja katalaa, kuin kaikkien puukonisku kaikkien selkään. 

 
Ei ole olemassa viruksia! Ei ole olemassa kimppuun käyviä mörköjä! Virukset ovat terveysmafian huijaus. Kukaan ei ole koskaan todellisesti eristänyt yhtäkään virusta mistään. Ns. virukset ovat aikamme suurhuijareiden, virologien, tietokoneluomuksia ja tietokoneohjelmia, jotka ovat kokonaan vailla todellisuuspohjaa. Ns. virustaudit ovat, kuten sanottu, yksinkertaisesti kehon terveellisiä myrkynpoisto-operaatioita eri reittejä (keuhkot, iho, suolisto jne.) pitkin, ja ne häipyvät nopeasti, kun ihmiset vain antavat kehojensa rauhassa suorittaa myrkynpoisto-operaationsa oireineen loppuun asti, leväten siis ja kiittäen kehojaan tehokkaasta toiminnasta niiden puhdistaessa itseään. Ja mitä voimakkaampia noiden puhdistusoperaatioiden merkit (ns. oireet) ovat, sitä enemmän ihmiset haluavat jatkossa siivota elämäntapojaan ja vähentää myrkkyjen keräämistä itseensä. Silloin käy useimmiten niin, ettei ihminen sairastu enää koskaan. Ja silloin terveysmafialla ei ole mitään otetta ihmisiin tai kansoihin. Silloin ”korona” on täysin mahdoton asia. Näin terveysmafia, niin Suomessa kuin muualla, kuivuisi kasaan. Sitä ei olisi. 

 
Mutta ei leikki tähän lopu. Viidennen sukupolven säteilytys (5G) eli todellinen ihmisten grillaus on tulossa ja osin jo tullut, esimerkiksi sen taajuusalue 26 GHz, joka on sama kuin grafeenin optimaalinen absorptio- ja transistoritaajuus. Silloin ihmisten kehoihin nyt kaikkialla maailmassa ruiskutettava grafeeniteknologia vahvistaa (grafeeni on siis transistori luonnostaan) gigahertsiluokan säteilyn tuhatkertaiseksi terahertsiluokkaan, 

https://cordis.europa.eu/article/id/124280-graphene-boosts-ghz-signals-into-terahertz-territory

 
5G:n biologisesta turvallisuudesta ei ole tehty tutkimuksia. 5G:hen perustuvassa esineiden internetissä ei ole yksityisyyttä eikä turvallisuutta. 5G säteilyttää kaiken ja kaikki. Säteilyllä kuka tahansa voidaan missä tahansa lamata tai tappaa, eikä kukaan pääse karkuun. Säteilyä tulee satelliiteista ja pian kaikkialla olevista antenneista ja pikkuantenneista. Tästä tuhoamisaseesta kuvausta täällä: 

 
Connecting the dots – Mark Steele on weapons systems and 5G,

 
Olosuhteet maailmassa muuttuvat sellaisiksi, ettei kukaan ihminen voi niitä kestää. Jumala sanoo sanassaan: 

 
”Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään – – kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat, ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella” (Matt. 24:21-22, 29-30). 

 
Jeesuksen paluu siis on lähellä, ja se on suuri lohdutus ja ilosanoma! Hänen omansa, ne, jotka ovat pelastuneet uskossa hänen sovitustyöhönsä ristillä, pääsevät pian ikuiseen elämään ja autuuteen niin sielun kuin ruumiin puolesta uudessa maassa ja uusissa taivaissa, jotka Jumala on omilleen luvannut luoda (2. Piet. 3:13; Jes. 65:17). 

 
Missään, kuolemassakaan, Jeesuksen omilla ei ole syytä pelätä mitään pahaa: 

 
”Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä (Herra) olet minun kanssani” (Ps. 23:4). 

 
Tässä on pelastus kaiken kauheuden läpi: 

 
”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa (kuin Jeesuksessa Kristuksessa), sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman” (Ap. t. 4:12). 

 
Opas kristityille luovia kauheuksien läpi hetki hetkeltä: 

 
”Älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua” (Matt. 10:28); 

 
”Mitä hyvänsä te anotte minun (Jeesuksen) nimessäni, sen minä teen” (Joh. 14:13) – – ”Anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen – – mitä ikinä te anotte Isältä minun (Jeesuksen) nimessäni, hän se teille antaa” (Joh. 15:7, 16) – – ”kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte” (Matt. 21:22).  

 
Helppoa! Ihanaa! Mitään ei puutu! Kaikki koettu pahakin koituu kristityn parhaaksi (Room. 8:28)! 

 
Turhaan terveysmafia ja koko ihmiskunnan murhaamista tavoitteleva saatanallinen kultti riehuvat ja nyt jo ylvästelevät, sillä heillä on edessään pikaisesti tapahtuva hukkuminen ikuiseen helvettiin, siis joutuminen itse omien pahojen tekojensa uhreiksi (koska pahoista teoista ei ole otettu sydämissä Kristuksen hankkimaa sovitusta vastaan). Todella säälittävä kohtalo on terveysmafialla ja ihmiskunnanmurhaajilla edessä, niin säälittävä, että heidän edestään on rukoiltava, että tulisivat sydämen parannukseen, ja heille on pyrittävä julistamaan Jumalan sanaa, niin katumukseen vievää lakia kuin lohdutuksen tuovaa evankeliumia. 

 
Mitä muuta kukaan järkevä ihminen voisi ajatella tai sanoa suhtautumisesta näihin aikoihin ja lähitulevaisuuteen? Eikö kaikki muu olekin vain rotkoon syöksevää turhuutta? 

 
Kaikkien vanhempien ja opettajien on nyt ryhdyttävä opettamaan ja selittämään lasten sydämille Jumalan sanaa, jossa Pyhä Henki, siis Jumala itse, vaikuttaa! Maskit ja rokotukset pois, tilalle Raamattu, oikea ase (Hebr. 4:12; Jer. 23:29)! Kaikki muu opetus on hyvä lopettaa, sillä nyt lapset tarvitsevat vain Jumalan sanaa, sielun ja ikuisen elämän ravintoa. Tulee käyttää esimerkiksi vuosien 1933/1938 raamatunkäännöstä, sillä vuoden 1992 raamatunkäännös on ydinkohdissa vesitetty. 

 
Kukaan ei voi voittaa yhtään mitään, jos ei ole oikeaa asetta. Nykyiset tapahtumat ovat perkeleen riehuntaa, siis valehtelua, huijaamista, pakottamista, tyranniaa, väkivaltaa, myrkyttämistä ja tappamista, ja yksin Jeesus Kristus, meidän Vapahtajamme, teki tyhjäksi perkeleen teot: 

 
”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8). 

 
Siis: Jeesus voitti jo ristillä nämä terveysmafiat ja ihmiskunnanmurhaajat, ja kun hän palaa, pelkkä hänen paluunsa heittää heidät tuomion paikkaan, helvettiin. 

 
Voitto on jo olemassa, ja se tulee omaksi, kun se sydämessä uskotaan (ja sen sydämen uskon vaikuttaa evankeliumin sanassaan vaikuttava Pyhä Henki; Raamatunhan on kirjoittanut Pyhä Henki apostolien ja profeettojen välityksellä, 2. Piet. 1:21; 2. Tim. 3:15-16). Ikuinen pelastuminen ja voitto on siis täysin ilmainen, koko ajan kaikkien käsillä ja saatavilla. Asia on maailman yksinkertaisin asia. Ei tarvitse riehua sinne tai tänne eikä murehtia sitä tai tätä. Samalla ilo ja riemu on sydämessä täydellinen, vaikka ulkonaisesti maailmassa on ahdistus.  

 
Kristitty elää jo nyt sielunsa puolesta ikuisessa elämässä; hänhän on Pyhän Hengen asunto, siis Jumalan asunto (1. Kor. 3:16; 6:19; Joh. 14:23). Viimeisenä päivänä ruumiskin nousee ylös Jumalan luo iankaikkiseen riemuun ja autuuteen. Kristityllä on ikuisuudessa sama ruumis kuin täällä maan päällä, mutta hengellisessä muodossa, 1. Kor. 15:44. Ne kristityt, jotka viimeisenä päivänä Jeesuksen tullessa ovat elossa, muuttuvat yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, hengellisiksi (1. Kor. 15:51-52). Ikuisuutensa helvetissä viettävien ruumiit vastaavasti tulevat olemaan aivan kauhistuttavat ja inhottavat, koska heiltä ja heistä puuttuu Jumala (he ovat siellä, missä perkele on, Matt. 25:41; Ilm. 20:10, 15). 

 
Kristitty ymmärtää, ettei ole mitään hätää, tapahtui mitä tapahtui (Room. 8:28). Tämä lohdutus vanhempien ja opettajien tulisi antaa lapsille tiedoksi, ja muutenkin Jumalan sanaa tulisi nyt opiskella ja opettaa. Kyseessä on kaikki, koko ikuinen kohtalo. AINOA tärkeä asia nykyisin on Jumalan sanan opiskelu ja uskominen ja Pyhän Hengen vaikuttama sydämen rukous, joka pitää yllä elävää yhteyttä Jumalaan ja Jumalan johdatusta ja apua. 

Vesa-Ilkka Laurio 

lääketiet. lis. (eläkk.)  

37 kommenttia

 1. Se minua ei jaksa yhmetyttämästä että jos nyt pystytään valmistamaan 5bm levyisiä johtimia, niin se tarkoittaa että tuohon kokoon asit pitäisi pystyä myös kuvaamaan tarkasti. Mutta kaikki kuvat ovat enemmän tai vähemmän sössön mössöä.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 2. LOPUN AJASTA
  Vesa-Ilkka Laurion artikkelissa on paljon oikeitakin havaintoja koronahuijauksesta. Mutta hänen väitteeseensä, että viruksia ei ole olemassa, en usko. Viruksia on satoja lajeja, vaikka niiden eristämisessä ei ole onnistuttukaan. Nehän ovat kooltaan nanoluokkaa. Vast’ikään on tehty koe, jossa sairaan nenälimaa laitettiin terveen ihmisen nenään ja terve ihminen sairastui. Virukset siis tartuttavat. Mutta Laurion uskonnolliset tulkinnat ovat mielikuvituksen tuotetta, joka johtuu siitä, että hän uskoo Raamatun kirjaimelliseen merkitykseen ja apostolien kirjeisiin, jotka eivät kuulu Raamattuun, vaan ovat kirkolliskokousten lisäämiä. Laurio: ”Viimeisenä päivänä ruumiskin nousee ylös Jumalan luo iankaikkiseen riemuun ja autuuteen. Kristityllä on ikuisuudessa sama ruumis kuin täällä maan päällä, mutta hengellisessä muodossa, 1. Kor. 15:44. Ne kristityt, jotka viimeisenä päivänä Jeesuksen tullessa ovat elossa, muuttuvat yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, hengellisiksi (1. Kor. 15:51-52).” Mitään Viimeistä päivää ei koskaan tule, vaan elämä jatkuu sellaisena, kuin se on nykyäänkin. Myöskään virustaudit eivät ole kehon puhdistautumiskeinoja, vaan virustartuntoja. Ei kaikki länsimaisessa lääketieteessä ole väärin. Mistä koronahuijauksessa on kysymys, se selviää tänään MV-lehden artikkelista: https://mvlehti.net/2022/02/07/lainoppineiden-koalitio-esittaa-syytteita-rikoksista-ihmisyytta-vastaan-syytettyna-mm-anthony-fauci-whon-johtaja-bill-gates-ja-pfizer-video/ Mitä tulee Jeesuksen tulemiseen, niin se tapahtui jo 1700-luvulla, jolloin Jeesus tuli ”taivaan pilvessä suurella kirkkaudella ja voimalla”, jolloin ”taivaan pilvessä” tarkoittaa Sanan kirjaimellista merkitystä ja ”suurella kirkkaudella” tarkoittaa Sanan spirituaalista merkitystä, sillä Jeesus on yhtä kuin Sana. Kristityt papit eivät ottaneet Jeesusta vastaan, vaan hylkäsivät Hänet kuten juutalaiset papit. Nykyajan kristityt ovat suurimmaksi osaksi saatananpalvojia, jotka käsittävät Jumalan kolmeksi persoonaksi. Jumala on kuitenkin yksi, ja Hän on Herra Jeesus Kristus, jossa Isä on Jeesuksen sielu eli Jehova, Poika on Hänen kirkastettu ruumiinsa ja Pyhä Henki on Hänestä lähtevä Jumalallinen virtaus. Jos on väärä käsitys Jumalasta, niin taivaan portit sulkeutuvat. Jumalan Sanassa on kolme merkitystä: luonnollinen, spirituaalinen ja taivaallinen. Nämä merkitykset selitti ruotsalainen tiedemies Emanuel Swedenborg 1700-luvulla teoksissaan, jotka ovat Herran Toinen Tuleminen. Meillä on taistelu maanpäällisiä valtoja vastaan, jotka ovat perkeleen hallussa, ja näistä pahin ovat Siionin Viisaat, jotka ovat koronahuijauksen takana. Maailman Talousfoorumin ”Great Reset” eli uuden koko planeetan käsittävän diktatuurin pystyttäminen tapahtuu käyttäen hyväksi Maailman Talousfoorumin ”nuoria globaaleja johtajia”, joihin Sanna Marinkin kuuluu. Mainitsemassani MVlehden artikkelissa asiasta kerrotaan. Sanna Marin syyllistyy törkeään valtiopetokseen toteuttaessaan Suomessa Maailman Talousfoorumilta saamiaan ohjeita, joiden tarkoituksena on koko Suomen romahduttaminen koronahuijauksella. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Siionin Viisaitten suunnitelmat eivät toteudukaan, sillä on syntynyt voimakas vastavoima eli koronahuijauksen vastainen liike. Sen tähden Siionin Viisaat puuhaavat sotaa Venäjän ja Euroopan välille saadakseen tiedotusvälineiden huomion Ukrainaan. Laurio erehtyy luullessaan, että Suomi pelastuisi vain sokealla uskolla ”Jeesuksen sijaissovitukseen”, joka on helvetistä tullut oppi. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(12)Miinusääni(15)
  1. Se, mitä tuolle merkillisellä nimellä kirjoittavalle harhaoppiselle ja Jumalan sanan pilkkaajalle tässä kirjoitan, tulee elävän Jumalan sanasta. Hänen harhaoppinsa, swedenborgilaisuus, tuomittiin harhaoppina jo heti sen synnyttyä, n. vuonna 1770, ja sen levittäminen väestön keskuuteen kiellettiin (väestön suojelemiseksi tietenkin).

   Sinulle ”valkeaksi kalkitulle seinälle” (Ap. t. 23:3) sanon: Kunpa sinä raukka tietäisit, mikä sinä olet ja mikä on kohtalosi! Olen jo 2-3 kertaa selittänyt sen sinulle ja nuhdellut sinua täällä julkisesti, ja jos se ei auta sinua, sitten ei mikään: ”Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvojain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa” (Ilm. 21:8).

   En edelleenkään tiedä yhtäkään asiaa, jossa olisit oikeassa. Olet kuin ”huono puu, joka tekee huonoa hedelmää”:

   ”Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia. Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita. Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään” (Matt. 7:15-20) – – ”Joko tehkää puu hyväksi ja sen hedelmä hyväksi, tahi tehkää puu huonoksi ja sen hedelmä huonoksi; sillä hedelmästään puu tunnetaan. Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu” (Matt. 12:33-34) – – ”Jo on kirves pantu puitten juurelle; jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, siis hakataan pois ja heitetään tuleen” (Matt. 3:10).

   Tuo harhaoppia täällä julistava ja kristittyjä pilkkaava henkilö on Raamatun valossa erittäin huono puu, sillä hän hylkää koko Jumalan sanan ja julistaa sen sijaan ruotsalaisen harhoja näkevän ja harhoissaan isäänsä seuraavan eksyttäjän sanoja, jotka muka ovat tulleet Jumalalta (vaikka Raamattu ilmoittaa, ettei Jeesuksen apostolien sanan jälkeen tule enää mitään uutta ilmoitusta, Joh. 17:20). Hän hylkää suuren osan Raamattua, ja senkin, minkä hän hyväksyy, hän tuhoaa ”uusilla sisäisillä merkityksillä.” Kun Jumalan sana tuhotaan kokonaan, silloin kyseessä on erittäin huono puu, sydämessään karkea harhaoppinen. Siksi nuhteluni on oikeutettua.

   Jeesus itse sanoo hänenkaltaisilleen: ”Te ette tunne minua ettekä minun Isääni; jos te tuntisitte minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni – – te kuolette synteihinne. Mihin minä menen, sinne te ette voi tulla – – Te olette alhaalta, minä olen ylhäältä; te olette tästä maailmasta, minä en ole tästä maailmasta – – ellette te usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne – – te tavoittelette minua tappaaksenne, koska MINUN SANANI ei saa tilaa teissä – – te teette, mitä olette kuulleet omalta isältänne (so. perkeleeltä) – – Jos Jumala olisi teidän Isänne, niin te rakastaisitte minua, sillä minä olen Jumalasta lähtenyt ja tullut – – Minkä tähden te ette ymmärrä MINUN PUHETTANI? Sen tähden, että te ETTE KÄRSI KUULLA MINUN SANAANI. Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta MINUA TE ETTE USKO, SEN TÄHDEN, ETTÄ MINÄ SANON TOTUUDEN. – – Joka on Jumalasta, se kuulee JUMALAN SANAT. SEN TÄHDEN TE ETTE KUULE, KOSKA ETTE OLE JUMALASTA” (Joh. 8:19-47).

   Tiedä, harhaoppinen, että se sana, jonka sinä hylkäät, on tuomitseva sinut viimeisenä päivänä: ”Joka katsoo minut ylen eikä ota vastaan minun sanojani, hänellä on tuomitsijansa: se sana, jonka minä olen puhunut, se on tuomitseva hänet viimeisenä päivänä” (Joh. 12:48).

   Raamatun on kirjoittanut Pyhä Henki (siis Jumala itse) apostolien ja profeettojen välityksellä (2. Piet. 1:20-21; 2. Tim.3:16), ja koska Pyhä Henki on Jeesuksen Henki, Raamatun on kirjoittanut Jeesus itse. Raamattu kokonaisuudessaan on Jeesuksen kirjoittama; se on hänen SANANSA. Yllä mainituissa kohdissa Jeesus arvostelee niitä, jotka eivät usko koko Raamattua.

   Raamattu osoittaa, että jumaluuden sisäisissä toiminnoissa (Isän, Pojan ja Pyhän Hengen kesken) persoonat ovat erillään, omia persooniaan, ja että ulospäin, maailmaan, suuntautuvat toiminnot ovat persoonille yhteisiä, lihaksi tuloa lukuun ottamatta.

   Niinpä Pyhä Henki on Jumalan Henki ja Kristuksen Henki:

   ”Mutta te ette ole lihan vallassa vaan Hengen, jos kerran Jumalan Henki teissä asuu. Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa” (Room. 8:9) – – ”Sillä minä tiedän, että tämä on päättyvä minulle pelastukseksi teidän rukoustenne kautta ja Jeesuksen Kristuksen Hengen avulla” (Fil. 1:19).

   Kun swedenborgilaiset hylkäävät koko Raamatun, he hylkäävät Jeesuksen Kristuksen ja Jumalan. Sellainen oppi on erittäin huono puu.

   Kirjainkaan Raamatusta ei katoa: ”Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa KATOAVAT (ne todella katoavat, ja tilalle tulee uusi maa ja uudet taivaat, 2. Piet. 3:13), ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennen kuin kaikki on tapahtunut” (Matt. 5:18) – – ”Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa” (Luuk. 21:33) – – ”Meidän Jumalamme sana pysyy iankaikkisesti” (Jes. 40:8; 1. Piet. 1:25).

   Tästä näkyy suoraan, ettei swedenborgilaisuus ole Jumalasta. Raamatun mukaan sellaisen opin kannattajat ovat tyhmiä ja sortuvat, saavat osakseen häpeän, eivät rakasta Jeesusta, julistavat vääristeltyä evankeliumia ja ovat kirottuja, ovat paisuneita eivätkä ymmärrä mitään, kompastuvat kulmakiveen Jeesukseen Kristukseen ja ovat valheprofeettoja ja valheenopettajia, jotka tuottavat itselleen äkillisen perikadon:

   ”Jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksähtivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri” (Matt. 7:26-27);

   ”Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani tässä avionrikkojassa ja syntisessä sukupolvessa, sitä myös Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee Isänsä kirkkaudessa pyhien enkelien kanssa” (Mark. 8:38);

   ”Joka ei minua rakasta, se ei pidä minun sanojani” (Joh. 14:24);

   ”Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin, joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Niin kuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu” (Gal. 1:6-9);

   ”Jos joku muuta oppia opettaa eikä pitäydy meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen terveisiin sanoihin eikä siihen oppiin, joka on jumalisuuden mukainen, niin hän on paisunut eikä ymmärrä mitään, vaan on riitakysymyksien ja sanakiistojen kipeä, joista syntyy kateutta, riitaa, herjauksia, pahoja epäluuloja, alituisia kinastuksia niiden ihmisten kesken, jotka ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen” (1. Tim. 6:3-5);

   ”Koska he eivät tottele sanaa, niin he kompastuvat (kulmakiveen Jeesukseen Kristukseen), ja siihen heidät on pantukin” (1. Piet. 2:8);

   ”Mutta myös valheprofeettoja on kansan seassa, niin kuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi; ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä, mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku – – He puhuvat pöyhkeitä turhuuden sanoja ja viekottelevat lihan himoissa irstauksilla niitä, jotka tuskin ovat päässeet eksyksissä vaeltavia pakoon, ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia” (2. Piet. 2:1-3, 18-19).

   Swedenborgilaista harhaoppia ja sen ulkokultaisuutta julistaville ja ihmisiä epäuskoon vetäville Jumala sanoo:

   ”Mutta Elymas, noita – sillä niin tulkitaan hänen nimensä – vastusti heitä (Barnabasta ja Saulusta), koettaen kääntää käskynhaltijaa pois uskosta. Niin Saulus, myös Paavaliksi kutsuttu, täynnä Pyhää Henkeä loi katseensa häneen ja sanoi: ’Voi sinua, joka olet vilppiä ja kavaluutta täynnä, sinä perkeleen sikiö, kaiken vanhurskauden vihollinen, etkö lakkaa vääristelemästä Herran suoria teitä?’” (Ap. t. 13:8-10; ”perkeleen sikiö” tarkoittaa synnintekijää: ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä”, 1. Joh. 3:8);

   ”Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette! – – Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta sisältä ne ovat täynnä ryöstöä ja hillittömyyttä! Sinä sokea fariseus, puhdista ensin maljan sisus, että sen ulkopuolikin tulisi puhtaaksi! Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa! Samoin tekin ulkoa kyllä näytätte ihmisten silmissä hurskailta, mutta sisältä te olette täynnä ulkokultaisuutta ja laittomuutta. – – Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:13, 15, 25-28, 33).

   Plusääni(7)Miinusääni(14)
    1. Yhteinen myrkynpoistosessio. Liittyy lapsilla etenkin kehitysvaiheisiin (hormonaalisiin, kehityksellisiin muutoksiin liittyviin muutoksiin liittyy elimistön muutoksia/jätemuodostusta, ja myrkyt toimitetaan ihon kautta ulos). Lapsilla iho on vielä hyvin elävä ja ”virkeä”, ja siksi keho suosii lapsilla myrkkyjen – aineenvaihdunnassa itsessään muodostuvia ja ulkoa tulleita – poistoa sen kautta. Ihmisten välillä on näkymätöntä viestintää (ja mielen vaikutus kehoon on valtava!), joka laukaisee yhdenaikaisuutta, esim. peilisolut ja keskinäisten säteilyfrekvenssien vaikutus, ja itse mielen vaiukutus. Itse kysymys on virheellinen, sillä koskaan ei ”kokonainen koululuokka” sairastu vesirokkoon. Vain osa sairastuu, sillä joukossa on aina niitä, joilla myrkyn määrä kehossa on vähäinen (ei siis poistotarvetta ihon kautta) tai jotka eivät ole muita vastaavassa kehitysvaiheessa.

     Asia on esitetty täällä useita kertoja.

     Suomalainen pelkää kokemukseni mukaan aina mörköjä, jotka kyttäävät ja sairastuttavat ja tappavat, ja etenkin suomalainen mies on tunnettu siitä, että hän pelkää hysteerisesti (ämmien lailla) mörköjä, joita hän luulee koko ajan olevan joka puolella ja syövän koko ihmiskunnan. Lisäksi suomalaisen miehen hysteeriseen pelkoon liitty se, että kakka on aina housuissa, kuten tämä ”korona” on osoittanut. Koko Suomi haisee kakalta. Suomalainen pitää maskia mörköjä vastaa, menee mörköjä piiloon eristyksiin ja rokotuttaa itsensä mörköjä vastaan. Kuvottavaa, ja koko maa todella haisee sonnalta.

     Ei minulla tähän ole muuta sanottavaa.

     Plusääni(13)Miinusääni(6)
   1. Laurio se jaksaa sokeaa uskoa täällä julistaa vaikka näemme mihin se on ihmiskunnan syössyt. Valheprofeettoja ovat juuri nämä sokeaa uskoa julistavat. Raamatussa todellakin näyttää olevan sisäinen merkitys, jota sokealla ymmärryksellä ei pysty näkemään, mielen sisimmät kerrokset ovat suljettuina, jotka avautuvat vain Herran avulla, ihminen itsessään tähän ei pysty. Tarvitaan ihmisen omaa aktiivisuutta myös. Pelkällä uskomisella ei pitkälle pötki, koska ihminenhän voi uskoa mihin vaan ymmärtämättä mistään mitään. Myönnän että olen vielä oppipoika jolla on vielä paljon opittavaa, mutta totuus edellä totuuden itsensä tähden, koska se on totta.

    Plusääni(6)Miinusääni(13)
    1. Uskosta: Jos kaukaisen maan kuningas hyvää hyvyyttään haluaa lahjoittaa sinulle puolet valtakunnastaan ja lähettää lähettiläänsä tuomaan sinulle tiedon siitä, ja sinä et usko lähettilään sanoja ja lähetät hänet takaisin, ET, siis ET, saa tuota puolta valtakuntaa. JÄÄT SITÄ VAILLE!!!

     Ihmiskunnan on syössyt perikadon partaalle saatana, siis te, epäuskoiset, joiden sydämissä saatana syntiinlankeemuksen peruina elää ja hallitsee vaikuttaen teissä kaiken, niin sananne, ajatuksenne kuin tekonne. Ei siis ihme, että kaikki teidän kaltaistenne takia hukkuu, jopa ikuisesti. Maailmaa hallitsee Raamatun sanan mukaan ”tämän maailman ruhtinas”, saatana, ja se tarkoittaa sitä, että kaikkien ihmisten sydämissä hallitsee luonnostaan, syntiinlankeemuksen seurauksena, saatana. Siitä Kristus meidät vapautti sovitusteossaan ristillä. Se vapautus tulee vain uskoa, ja niin sen saa. EI MUUTOIN. Toistan: EI MUUTOIN!!!

     Laurio

     Plusääni(6)Miinusääni(9)
  2. Koska tässä nyt on tullut BK:n harhaoppi keskustelun alaiseksi, laitan tähän vielä selvityksen Raamatun kolminaisuusopista (Raamattu itse ei käytä tällaista ilmausta; se on johdettu Raamatun lausumista), josta swedenborgilaisille on tullut kompastuskivi, koska he eivät kykene järjellään ymmärtämään sitä, ja siksi he kieltävät sen. Tämähän on julkeaa jumalanpilkkaa, kun syntiinlangennut ihminen yrittää väkisin kutistaa meille salatun Jumalan oman ahtaan järkensä raameihin, itsensä kaltaiseksi ja itsensä orjaksi. Jumala ilmoittaa sanassaan luonnostaan ja olemuksestaan ja sijainnistaan yms. vain sen, minkä ihminen kykenee ymmärtämään, ja Jumalaa sellaisenaan ihmisjärki ei kykene käsittämään. Jumala on salattu, ja saamme tietää hänestä vain sen, minkä hän sanassaan ilmoittaa.

   Jumala ilmoittaa itsestään paljonkin asioita, mutta hän soveltaa ilmoituksensa aina sellaiseksi, että ihminen voi se käsittää. Se siis, mitä Jumala ilmoittaa, ei ilmoita Jumalaa sellaisenaan; sitähän ihminen ei voi käsittää:

   ”Totisesti sinä olet SALATTU Jumala” (Jes. 45:15) – – ”Sinäkö käsittäisit Jumalan TUTKIMATTOMUUDEN tahi pääsisit Kaikkivaltiaan täydellisyydestä perille?” (Job 11:7) – – ”Katso, Jumala on suuri, EMME HÄNTÄ KÄSITÄ” (Job 36:26) – – ”hänen (Herran) suuruutensa on TUTKIMATON” (Ps. 145:3).

   Swedenborgilaiset haluavat nousta Jumalan yläpuolelle, käsittää hänet järjellään ja tehdä hänestä siten luotujen kaltaisen. Jos Jumala ei ole ilmoittanut itsestään jotakin, sitä ei ihmisen pidä ryhtyä omin voimin selittämään. Sellainen on jumalanrienausta. Jos ihminen kykenisi käsittämään Jumalan, Jumala olisi ilmoittanut itsensä hänelle. Ihmisen pitäisi ymmärtää, että Jumala sanoo sanassaan olevansa ihmisiltä salattu ja ihmisille tutkimaton. Se tarkoittaa: ihminen ei omin avuin voi päästä Jumalasta selville. Ihminen voi ymmärtää vain sen, minkä Jumala itse itsestään sanassaan ilmoittaa.

   Tässä voisin viitata myös Mooseksen ja Jumalan keskusteluun:

   ”Silloin hän (Mooses) sanoi: ’Anna siis minun nähdä sinun kirkkautesi’. Hän vastasi: ’Minä annan kaiken ihanuuteni käydä sinun ohitsesi ja huudan nimen ’Herra’ sinun edessäsi. Ja minä olen armollinen, kenelle olen armollinen, armahdan, ketä armahdan’. Ja hän sanoi vielä: ’Sinä et voi nähdä minun kasvojani, sillä ei kukaan, joka näkee minut, jää eloon – – minun kasvojani ei voi kenkään katsoa’” (2. Moos. 33:18-20, 23).

   Jumala ilmoittaa siis vain rakkautensa, siis Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen, syntiemme anteeksiantamuksen (sitähän Raamattu on), mutta ei itseään, koska ihminen ei kykene käsittämään Jumalaa sellaisenaan.

   Johtopäätös: swedenborgialaiset eivät pidä Jumalaa Jumalana; he pitävät ihmistä ja ihmisen järkeä Jumalana, ja se on eräänlainen äärimmäinen harha.

   Mitä Jumala itse sanoo itsestään?

   Jumala on Raamatun mukaan yksi olemus (yksi ainoa Jumala), jossa on kolme itsenäistä persoonaa (Isä, Poika ja Pyhä Henki). Tätä kutsutaan Raamatun kolminaisuusopiksi. Se ylittää ihmisen käsityskyvyn, ja siksi tämä Raamatun totuus tulee uskoa Jumalan sanan perusteella. Raamattu on Jumalan oma ilmoitus, Jumalan sana. Sen on kirjoittanut Jumala (Pyhä Henki) apostolien ja profeettojen välityksellä:

   ”Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi…” (2. Tim. 3:16). Tämä suomennos on jäänyt hieman kömpelöksi; paremmin kääntää Biblia: ”Sillä kaikkinainen kirjoitus on Jumalalta annettu, ja tarpeellinen opiksi…”. Pari englanninkielistä käännöstä: ”All scripture is given by inspiration of God, and is profitable for doctrine…” (The King James Bible); ”All Scripture is inspired by God and is useful for teaching…” (The Holy Bible. An American Translation). Jakeen tarkoitus: Kaikki Raamatun kirjoitukset ovat tulleet Jumalalta.

   Toinen raamatunkohta:

   ”Ja tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä; sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta” (2. Piet. 1:20-21).

   Tässä on hyvä muistaa, että kristityn kannalta, esimerkiksi rukoiltaessa, koko tuo Jumala, jossa on Isä, Poika ja Pyhä Henki, on yksi ”isä”, yksi Jumala. Katumattomien syntisten rukouksiahan Jumala ei kuule: ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31). Ennen kristityksi tulemista ihmisen isä on perkele (Joh. 8:44; Ap. t. 26:18), ja uskossa Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen kristityksi tulleen ihmisen isä on Jumala, koska Jumala on uskon myötä tullut asumaan kristityn sydämessä (Joh 14:23; 1. Kor. 3:16; 6:19). Tässä yhteydessä sana ”isä” ei tarkoita erityisesti Kolminaisuusopin (Isä, Poika, Pyhä Henki) ”Isää” vaan yleisesti Jumalaamme, joka on olemukseltaan yksi (vaikka hänessä on kolme persoonaa). Koska Kolminaisuuden jokainen persoona on itsenäinen minä, myös Jeesus Kristus on itsenäinen Jumala, josta voidaan sanoa: ”Ei ole muuta Jumalaa kuin Jeesus Kristus.” Samoin voidaan sanoa kahden muunkin persoonan kohdalla. Tämä asia menee siis yli ihmisen ymmärryksen, mutta tämä on Raamatun ilmoittama asia. Rukoukset voidaan osoittaa Isälle, Pojalle (Jeesukselle) tai Pyhälle Hengelle, ja ne kaikki menevät ”isällemme” ja Jumalallemme, jossa kaikki kolme persoonaa ovat yksi olemus, yksi Jumala, ja heidän toimintansakin on yksi toiminta kohdistuessaan maailmaan. Niinpä esimerkiksi 1. Joh. 5:13-15 sanoo:

   ”Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte JUMALAN POJAN nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä. Ja tämä on se uskallus, joka meillä on häneen, että jos me jotakin anomme hänen tahtonsa mukaan, niin HÄN KUULEE MEITÄ. Ja jos me tiedämme hänen kuulevan meitä, mitä ikinä anommekin, niin tiedämme, että meillä myös on kaikki se, mitä olemme häneltä anoneet”,

   ja toisaalta:

   ”Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi…” (Matt. 6:9).

   On siis olemassa VAIN YKSI AINOA JUMALA, vaikka hänessä on kolme itsenäistä persoonaa. Sen todistavat sekä Vanha että Uusi testamentti:

   ”Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi” (5. Moos. 6:4);

   ”tiedämme, – – ettei ole muuta Jumalaa kuin yksi” (1. Kor. 8:4).

   Jos sitten katsotaan kolminaisuusoppia Raamatusta hieman tarkemmin, niin suoraan kolminaisuusopin todistavat raamatunkohdat Matt. 28:19, 2. Kor. 13:13, Matt. 3:16-17, Joh. 14:26, Joh. 15:26, Ef. 2:18 ja 1. Piet. 1:2, ja Vanhassa testamentissa Jes. 48:16, Ps. 45:7-8, Jes. 42:1 ja aivan Raamatun alussa 1. Moos. 1:1-3:

   Matt. 28:19 sanoo: ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen…” Tässä nimet voivat tarkoittaa vain persoonia, ja silloin ne tarkoittavat persoonia muuallakin.

   2. Kor. 13:13 sanoo: ”Herran Jeesuksen Kristuksen armo ja Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon kaikkien teidän kanssanne.”

   Matt. 3:16-17 sanoo: ”Kun Jeesus oli kastettu, nousi hän kohta vedestä, ja katso, taivaat aukenivat, ja hän näki Jumalan Hengen tulevan alas niin kuin kyyhkysen ja laskeutuvan hänen päällensä. Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: ’Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt'” (samasta asiasta Joh. 1:29-34).

   Joh. 14:26 sanoo: ”Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun (so. Jeesuksen) nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.”

   Joh. 15:26 sanoo: ”Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä (so. Jeesus) lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.”

   Ef. 2:18 sanoo: ”sillä hänen (so. Kristuksen Jeesuksen) kauttansa on meillä molemmilla pääsy yhdessä Hengessä Isän tykö.”

   1. Piet. 1:2 sanoo: ” ja jotka Isän Jumalan edeltätietämisen mukaan ovat Hengen pyhittämisen kautta valitut Jeesuksen Kristuksen kuuliaisuuteen ja hänen verellänsä vihmottaviksi.”

   Jes. 48:16 sanoo: ”Lähestykää minua, kuulkaa tämä: Alkujaankaan minä en ole puhunut salassa; kun nämä tapahtuivat, olin minä jo siellä. Ja nyt Herra, Herra on lähettänyt minut ynnä oman Henkensä.”

   Ps. 45:7-8 sanoo: ”Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti; sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka. Sinä rakastat vanhurskautta ja vihaat vääryyttä; sen tähden on Jumala, sinun Jumalasi, voidellut sinua iloöljyllä enemmän kuin sinun osaveljiäsi” (Jumala voidellut Jumalan; voide on Ap. t. 10:38:n mukaan Pyhä Henki).

   Jes. 42:1 sanoo: ”Katso, minun palvelijani, jota minä tuen, minun valittuni, johon minun sieluni mielistyi. Minä olen pannut Henkeni häneen, hän levittää kansakuntiin oikeuden” (minä = Isä, hänen valittunsa = Poika, Henki = Pyhä Henki).

   1. Moos. 1:1-3 sanoo: Alussa loi Jumala taivaan ja maan. Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä. Ja Jumala sanoi…” (Jumala + Jumalan Henki + Sana, joka Joh. 1:14:ssä on Pojan nimitys).

   Jokainen kolmesta persoonasta omistaa saman yhden ainoan jumaluuden eli olemuksen (yllä 5. Moos. 6:4 ja 1. Kor. 8:4) kokonaan:

   Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat Jumala: Matt. 28:19: ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen” (jos kaikkien näiden nimeen kastetaan, kaikki ovat Jumala).

   Isä on Jumala: Joh. 17:1-3 (Isä yksin on totinen Jumala); 1. Kor. 8:6 (Isä on Jumala); Room. 1:7 (Isä on Jumala).

   Poika on Jumala: 1. Joh. 5:20 (Poika on totinen Jumala); Room. 9:5 (Kristus on Jumala); Gal. 4:4-5 (Kristus tehnyt lunastustyönsä Jumalan Poikana); Joh. 5:23 (Poikaa kunnioitettava kuten Isää; Pojan ja Isän olemuksellisesta ykseydestä puhuvat myös jakeet Joh. 14:8-10); Kol. 2:9 (Kristuksessa asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti); Jes. 7:14 (Pojan nimenä Immanuel, ”Jumala meidän kanssamme”); Jes. 9:5 (Poika on Väkevä Jumala); Joh. 1:1 (Sana eli Poika on Jumala; jae 14 ilmoittaa Sanan Pojaksi); Matt. 14:33; 16:16; Joh. 1:49; Joh. 6:69; Joh. 17:1; 5:17-19 (Jeesus on Jumalan Poika); Joh. 20:28 (Jeesus on Jumala); Matt. 22:41-45 (Jeesus osoittaa Ps. 110:1:n avulla, että hän on Daavidin Herra).

   Pyhä Henki on Jumala: Ap. t. 5:3-4: ”Mutta Pietari sanoi: ’Ananias, miksi on saatana täyttänyt sinun sydämesi, niin että koetit pettää Pyhää Henkeä ja kätkit osan maatilan hinnasta? Eikö se myymätönnä ollut sinun omasi, ja eikö myynnin jälkeenkin sen hinta ollut sinun? Miksi päätit sydämessäsi tämän tehdä? Et sinä ole valhetellut ihmisille, vaan Jumalalle'”; 1. Kor. 3:16: ”Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?” (Jumalan Henki on siis Jumala); 2. Sam. 23:2-3 (Herran Henki on Jumala).

   Edelleen, kaikille kolminaisuuden osille, Isälle, Pojalle ja Pyhälle Hengelle, Raamattu antaa persoonallisia ominaisuuksia ja tekoja, joten niiden täytyy olla persoonia:

   Isä: kaikkitietävä, hän yksin tuntee kaikkien ihmisten sydämet (1. Kun. 8:39), kaikkialla läsnä oleva, näkee kaiken (Jer. 23:24).

   Poika: iankaikkinen (Hebr. 13:8; Ilm. 1:17; Jes. 9:5; Joh. 17:5), kaikkitietävä (Joh. 21:17; 2:24-25; 16:30), kaikkivaltias (1. Piet. 3:22; Ef. 2:21-23; Kol. 2:10; Matt. 28:18); kaikkialla läsnä oleva (Matt. 18:20); tahtoo (Joh. 17:24); kaikki saanut syntynsä hänen kauttaan (Joh. 1:3; Kol. 1:16); hänessä kaikki pysyy voimassa (Kol. 1:17); herättää kuolleita (Fil. 3:21); tuomitsee eläviä ja kuolleita (Ap. t. 10:42); tuomitsee kaikkia (2. Kor. 5:10; Joh. 5:22); korotettu Päämieheksi ja Vapahtajaksi (Ap. t. 5:31); seisoo Jumalan oikealla puolella (Ap. t. 7:55-56; Ef. 1:20); kaikkien polvien tulee notkistua hänen nimeensä, kaikkien tunnustettava hänet Herraksi (Fil. 2:10-11); enkelien kumarrettava häntä (Hebr. 1:6); arvollinen saamaan voiman, kunnian, kirkkauden ja ylistyksen (Ilm. 5:12-13); enkeli kutsuu syntynyttä Jeesus-lasta Vapahtajaksi (Luuk. 2:11); on luona joka päivä maailman loppuun asti (Matt. 28:20); hänen teoistaan nähdään, että Isä on hänessä ja hän Isässä (Joh. 10:38); Isän helmassa oleva Poika ilmoittanut Jumalan (Joh. 1:18); on Isässä, Isä hänessä (Joh. 14:11); tekee eläväksi (Joh. 5:21); herättää omansa viimeisenä päivänä (Joh. 6:39-40); on ylösnousemus ja elämä (Joh. 11:25); maailman valkeus (Joh. 8:12); menee Isän tykö (Joh. 14:28); tekee samaa kuin Isä (Joh. 5:19); Isä tuntee Pojan ja Poika Isän (Matt. 11:27); joka kuulee hänen sanansa, sillä on iankaikkinen elämä (Joh. 5:24); Jeesus kunnioittaa Isää ja Isä Poikaa (Joh. 8:49, 54); joka palvelee häntä, sitä Isä kunnioittaa (Joh. 12:26); antaa, mitä hänen nimessään anotaan (Joh. 14:13); Jumalan perheen kulmakivi (Ef. 2:19-20).

   Pyhä Henki: ”toinen Puolustaja”, siis Pojan veroinen (Joh. 14:16); opettaa, muistuttaa (Joh. 14:26), puhuu (Matt. 10:20); aiheuttaa kääntymyksen (1. Kor. 12:3); Pyhää Henkeä voidaan pilkata, häntä vastaan voidaan sanoa (Matt. 12:31-32); tulee murheelliseksi (Jes. 63:10); omaa mielen (Room. 8:27) ja tahdon (1. Kor. 12:11); Maria raskaana Pyhästä Hengestä (Matt. 1:18); vei Jeesuksen erämaahan (Matt. 4:1); voidellut Jeesuksen julistamaan evankeliumia, lähettänyt (Luuk. 4:18); näyttää todeksi synnin, vanhurskauden, tuomion (Joh. 16:8); johdattaa totuuteen (Joh. 16:13); puhuu totuutta (Ap. t. 28:25); rukoilee (Room. 8:26); tutkii Jumalan syvyydet, on kaikkitietävä (1. Kor. 2:10-11); iankaikkinen (Hebr. 9:14); kaikkialla läsnä oleva (Ps. 139:7); liikkui vetten päällä luomisessa (1. Moos. 1:2); antoi kieliä puhuttavaksi (Ap. t. 2:4); näkee hyväksi (15:28); huutaa sydämissä ’Abba, Isä’ (Gal. 4:6).

   Kolminaisuuden persoonat, joilla kaikilla on jumalallinen olemus kokonaan, ovat erillään toisistaan, itsenäisiä persoonia:

   Isä on eri kuin Poika. Joh. 3:16 (Jumala antoi ainokaisen Poikansa); Gal. 4:4 (Jumala lähetti Poikansa).

   Isä on eri kuin Pyhä Henki. Ap. t. 10:38 (Jumala Pyhällä Hengellä voidellut).

   Isä on eri kuin Poika ja Pyhä Henki. Gal. 4:6 (Jumala lähettänyt Poikansa Hengen).

   Poika on eri kuin Isä, ks. yllä. Jakeessa Joh. 10:30: ”Minä (so. Jeesus) ja Isä olemme yhtä” sana ”yhtä” on neutrimuodossa, mikä tarkoittaa sitä, että Poika ja Isä ovat samaa olemusta, eivät samaa persoonaa. Joh. 5:32, 37 (Pojasta todistaa ”toinen”, Isä); 1. Moos. 19:24 (Herra antoi sataa tulta Herran tyköä taivaasta – tässä Isä ja Poika).

   Poika on eri kuin Pyhä Henki. Joh. 14:16-17 (Henki on ”toinen Puolustaja”). Jes. 61:1 (Herran Henki puhujan päällä; puhuja jakeiden Luuk. 4:17-21 mukaan Kristus, Messias); Jes. 11:1-2 (Iisain kannosta puhkeavan virpin [Pojan] päällä lepää Herran Henki).

   Pyhä Henki on eri kuin Poika ja Isä. Joh. 14:16 (Poika rukoilee Isää ja hän antaa toisen Puolustajan).

   Jumaluuden sisäisissä toiminnoissa (Isän, Pojan ja Pyhän Hengen kesken) persoonat ovat erillään, omia persooniaan (ulospäin, maailmaan, suuntautuvat toiminnot ovat persoonille yhteisiä, lihaksi tuloa lukuun ottamatta): Ps. 2:7 (Herra lausui Pojalle: ”Tänä päivänä minä sinut synnytin”; Poika on siis persoona); Joh. 3:16 (Jumala antoi ainokaisen Poikansa); Joh. 14:6 (Poika rukoilee Isää; Isä lähettää Pyhän Hengen); Joh. 5:20 (Isä rakastaa Poikaa); Hebr. 1:5 (Jumala sanoi Pojalle: ”Tänä päivänä minä sinut synnytin”, ks. Ps. 2:7, ja ”Minä olen oleva hänen Isänsä ja hän on oleva minun Poikani”, ks. 2. Sam. 7:14); Luuk. 24:49 (Poika lähettää Pyhän Hengen, jonka Isä luvannut); Joh. 16:7 (Poika lähettää Pyhän Hengen); Joh. 15:26 (Henki lähtee Isän tyköä); Joh. 20:22 (puhalsi opetuslasten päälle ja sanoi: ”Ottakaa Pyhä Henki”); Joh. 1:14 (Pojalla kirkkaus Isältä); Room. 8:9 (Pyhä Henki on Jumalan Henki; Pyhä Henki on Kristuksen Henki); Fil. 1:19 (Pyhä Henki on Jeesuksen Kristuksen Henki); Jer. 23:5 (Herra herättää Daavidille vanhurskaan vesan, so. Jeesuksen); Jes. 63:10, 14; 4. Moos. 11:25, 29 (puhuu Herran Pyhästä Hengestä); Sak. 12:10 (Poika vuodattaa Daavidin suvun päälle Hengen);

   Kristillisen kolminaisuusopin vahvistaa myös se, että joissakin kohdissa Jumala puhuu itsestään monikossa, esim. 1. Moos. 1:26 (”Tehkäämme ihminen kuvaksemme”), 1. Moos. 3:22 (”ihminen on tullut sellaiseksi kuin joku meistä”), 1. Moos. 11:7 (”Tulkaa, astukaamme alas”) ja Jes. 6:8 (”Kuka menee meidän puolestamme”).

   Kolminaisuusoppi (ja samalla Jumala sellaisenaan) menee, kuten sanottu, yli ihmisymmärryksen Uskonpuhdistaja Martti Luther kirjoittaa: ”Järkeen ei mahdu, että yksi ainoa tarkoin määrätty olento on kolme tarkoin määrättyä erillistä olentoa.” Kyseessä on Jumalan SALAISUUS, joka ihmisen tulee jättää salaisuudeksi. Jumalan salaisuudet selvittää yksin Pyhä Henki:

   ”Samoin ei myös kukaan tiedä, mitä Jumalassa on, paitsi Jumalan Henki” (1. Kor. 2:11).

   Ihminen voi ymmärtää Jumalasta vain sen, minkä Jumala sanassaan on ilmoittanut.

   Ja sitten tärkeä asia:

   Kolminaisuuden taustalla on ihmisen pelastuminen. Kolmiyhteinen Jumala tarkoittaa ihmisen pelastamista, Joh. 3:16; 2. Kor. 5:18-21. Jumala oli Kristuksessa ja sovitti hänessä maailman. Sanassa Pyhä Henki julistaa tätä pelastusta, Joh. 14:26. Ilman sijaissovitusta ei ole mitään Jumalan rakkautta. Jumalan rakkaus on Kristus, syntien anteeksiantamus.

   Karkean virheen tekevät ne, jotka eivät halua jättää kolminaisuusoppia sellaiseksi kuin Jumala Raamatussa sen esittää.

   Plusääni(7)Miinusääni(13)
   1. SOKEA USKO
    Vesa.Ilkka Laurion vuodatus on ihmisen, joka ei ole saanut valaistusta Jumalalta. Ihminen saa valaistuksen Jumalalta, kun hän tekee parannuksen ja elää Kymmenen Käskyn mukaisesti. Raamatusta on satoja tulkintoja, jotka on tehty valaistumattomalla ymmärryksellä. Ne kaikki ovat erheellisiä. Jumala itse eli Herra Jeesus Kristus ilmestyi Emanuel Swedenborgille ja määräsi hänet kirjoittamaan teologiset teoksensa. Sitä varten Jumala avasi Swedenborgin ymmärryksen käsittämään pyhät kirjoitukset. Vesa-Ilkka on sotkeutunut omaan älykkyyteensä eikä hän ole saanut valaistusta Jumalalta. Vesa-Ilkan tapaisia ”kristittyjä” on miljoonia ja heistä täyttyvät helvetit. Väärä kolminaisuusoppi johtaa helvettiin. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    https://mvlehti.net/
    https://positv.fi/
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.ossitiihonen.com/
    http://sinikkatyynela.blogspot.com/
    https://www.elinahytonen.fi
    https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(5)Miinusääni(14)
    1. Nämä sinun jorinasi, lihallista ”parannuksen tekemistä” myöten, nousevat lihasta, eivät Hengestä. Olet 100%sti hengellisesti sokea, vailla Pyhää Henkeä (Jumalaa). Kaikki, mitä täällä julistat ja mitä koko elämäsi aikana olet julistanut, sanonut, ajatellut ja tehnyt, nousee sydämessäsi asuvasta saatanasta, ja koko oppirakennelmasi on saatanan kappeli, jonka saatana on pystyttänyt Kirkon viereen, kirkon, joka perustuu Kristuksen sovitustekoon, jota apostolit ja profeetat ovat Pyhässä Hengessä Raamatussa julistaneet.

     Vielä sinulla on vähän aikaa pelastua. Jeesuksen tulemus ja viimeinen tuomio on pian.

     Plusääni(4)Miinusääni(8)
   2. Laurion julistaminen on kyl niin sekavaa settiä, että sen täytyy olla omasta päästään vedettyä. Ei päätä eikä häntää vaikka selvästi olet Raamattua paljon lukenut ja osaat paljon ulkoakin varmaan. Samaa liirumlaarum julistamista mitä tää maailma on täynnä. En näe tuossa julistamisessa Herran valaisemaa ymmärrystä vaan täysin omasta päästään kehitettyä harhaa.

    Plusääni(9)Miinusääni(8)
    1. Osoitat siis olevasi vielä saatanan vallassa, hengellisesti sokea. Vain sydämen usko Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen ristillä voi sinut pelasataa ikuiselta helvetiltä. Vielä sinulla on vähän aikaa.

     Plusääni(3)Miinusääni(9)
   3. Kristinuskon virallisen teologian tai apologian ulkopuolella on vain vähän sellaisia, jotka haluavat ymmärtää tai puolustaa kolminaisuusoppia. Kirkon oppihistoriassa ja tunnustuksen laatimisessa sillä on kuitenkin ollut keskeinen merkitys. Kristinuskon historiassa aitoja uskovia ovat vain yksinkertaisen lapsenuskon omaksuneet kansanhurskaat, jotka eivät tarvinneet monimutkaisia todistuksia, vaan omaksuivat uskon terveen vaistonsa varassa. Mutta oli myös älykkäitä kirkkoisiä ja kirkon opettajia tai yksittäisiä askeetti-kilvottelijoita, jotka pyrkivät ymmärtämään ja jäsentämään Raamatun ilmoitusta myös järjen ja ymmärryksen avulla. Jumala antoi näille uskon ja kilvottelun kautta riittävästi ymmärrystä, jotta harhaoppeja torjuvat tunnustukset pystyttiin laatimaan.

    Kirkon varhaiset isät, kuten ”kolme suurta kappadokialaista” Basileos Suuri, Gregorios Naziansilainen ja Gregorios Nyssalainen olivat ymmärrykseltään partaveitsenteräviä, mutta eivät koskaan ajautuneet Raamatun ilmoituksen ulkopuolelle etsiessään viisautta ja ymmärrystä. Heillä oli käytössään myös maallista koulutusta ja jopa pakanoiden filosofisia oppeja, jotka kuitenkin ovat usein Raamatun kanssa sopusoinnussa. Esimerkiksi muinaiskreikkalainen eettinen opetus ja kristillinen oppi ovat usein hyvinkin yhteensopivia. Sokratesta on joskus mainittu eräänlaiseksi proto-kristityksi. Jumalan ilmoitusta löydetään aina myös Raamatun ulkopuolelta ja luomakunnasta, joskin se on Raamatulla myös testattava, jotta ei ajauduta saatanan luoman harhan tai harhakäsityksien valtaan. Myöhäisantiikin jälkeen myös keskiajan skolastiikan harrastajat kuten Anselmi Canterburyläinen ja tai Tuomas Akvinolainen olivat sekä eteviä filosofeja että uskon puolustajia. Tieteellinen järkeily erkaantui Raamatun ilmoituksesta vasta valistusajalla 1600-luvulta lähtien, jolloin ateistien ja jumalankieltäjien vaikutus alkoi kasvaa. Ateistit ja muut ymmärrykseltään lapsentasoiset öykkärit alkoivat pilkata apologeetteja väittäen heidän toimivan vailla järkeä sokeasta uskosta.

    Toisaalta kirkosta oli tehty voimapolitiikan väline ja kirkon sisällä toimi paljon ymmärrykseltään vajavaisia ihmisiä, jotka tökeröillä otteillaan saattoivat kirkon laitoksena huonoon maineeseen. Polittisesti vahva kirkko houkutti virkoihinsa vallanhimoisia ihmisiä, jotka sitten vainosivat Totuutta vilpittömästi etsiviä ihmisiä kuten Jan Hus tai Galileo Galilei. Inkvisition ja noitavainojen julmuus ja fanaattisuus antoi sysäyksen monille etsiä Totuutta kirkon ulkopuolelta. Näin myös varhaisempien kirkkoisien arvostus ja merkitys väheni. Protestanttinen kirkko syntyi puolustamaan kirkon Raamattu-uskollisuutta, mutta loi myös hajaannuksen aineksia myöntäessään maallikoille liikaa valtaa, mikä aikanaan avasi portit juutalaisille vaikutteille kristikunnassa. Jos näitä vaikutteita ei saada kuriin, yhteiskunta ajautuu luopumukseen, tuhoon ja kaaokseen väistämättä. Lopun Aikoina näin tapahtuu myös Jumalan sallimuksesta, koska vanha aikakausi on saatava päätökseen ja uusi tilalle. Jeesuksen hylänneet juutalaiset toimivat tässä ikäänkuin Jumalan välillisinä työkaluina vanhaa maailmaa alas ajettaessa. Nyt nuo entisajan kaivonmyrkyttäjät ovat turmelleet jopa lääketieteen ja ovat tunkeutuneet myrkkyineen kansanterveyden alueelle. Myrkkylääketiede ja tätä tyrkyttävä poliittinen totalitarismi kommunismeineen ovat varma ihmiskunnan tämän aikakauden lopettaja.

    Plusääni(4)Miinusääni(6)
 3. Tällä videolla Kalevi Korento kertoo löytäneensä sekä testipuikoista, kurlaustesteistä että geenitesteistä samoja myrkkyjä melkoisen listan. Kohdasta 2:40 alkaen.
  https://rumble.com/vt2jyi-97-kalevi-korento-ilmestyskirja-eliitin-suunnitelma-pedon-merkki.html
  En saa selvää kaikista myrkkyjen nimistä. Voisitko Laurio täsmentää, mitä ne voisivat olla?
  Hän kertoo myös, että testipuikoissa on putki, jossa nuo myrkyt on, joka sitten rikkoutuu ja myrkyt vuotavat ulos.

  Kuulin myös, että juuri tuo samainen henkilö (en ole aivan varma) olisi neuvonut käyttämään havuteetä näiden myrkkyjen laimentamiseen elimistössä. Toinen olisi rosé-pippureiden pureksiminen, noin 6 pippuria päivässä. Ne ovat ihan hyvänmakuisia. Ja havuteetä olen valmistanut ja käyttänyt. Sitä olisi suositeltavaa käyttää ainakin kolme kupillista päivässä.

  Havutee
  Männyn ja kuusen havuja eli neulasia
  Liotetaan vedessä, jossa on omenaviinietikkaa suhteessa 2 l vettä/0,5 dl etikkaa useita tunteja
  Huuhdotaan ja annetaan kuivahtaa
  Neulaset silputaan pienemmiksi, jotka voidaan käyttää tuoreena, kuivattuina tai pakastettuina
  Käytetään 1 tl neulasia kuppia kohti, kaadetaan kiehuva vesi päälle ja annetaan hautua.
  Voidaan tehdä myös vahvempi tee ja suuremoi annos kerralla, joka säilytetään jääkaapissa ja käytetään muutaman päivän sisällä tai pakastetaan kerta-annoksiksi jääpalamuoteissa.

  Plusääni(5)Miinusääni(9)
 4. Korona on raamatullisen mittakaavan ilmiö ja nostaa esiin myös uskonnollisia intohimoja. Suomalainen valtaväestö ei usko Jumalaan eikä Jeesukseen eikä edes sielunvaellusoppeihin kuten buddhalaisuuteen tai teosofiaan. Heille tämä elämänjakso on se ainoa paikka toteuttaa itseään ja nyt he suojelevat tätä ainoaa elämäänsä niin innokkaasti, että tulevat käytännössä menettämään sen ja aiheuttavat sivullisille mittaamattomia kärsimyksiä. Kaksi vuotta on jo tuhottu esimerkiksi lasten ja nuorten lyhyestä elämänkaaresta eikä loppua kampanjalle näy. Jeesus toteaa:

  ”11 Hän vastasi heille: ”Siksi, että teidän on annettu tuntea taivasten valtakunnan salaisuudet, mutta heidän ei ole annettu. 12 Jolla on, sille annetaan, ja hänellä on oleva yltäkyllin. Mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin, mitä hänellä on.”” (Matt. 13:11-12).

  Muuallakin Raamatussa viitataan siihen, että ne, jotka raukkamaisesti takertuvat maalliseen elämäänsä, menettävät sen ja myös ikuisen elämän. Jopa maalliset sankarit ovat jääneet historiaan tunnettuina kuolemaa halveksivasta asenteestaan. Ei tarvitse olla kristitty pystyäkseen elämään arvokkaasti ja suurpiirteisesti kuolemaa ja vaikeuksia halveksuen. Ainoastaan ikuisuuden tai ikuisen maineen menettäminen pelottaa sankareita. Pahinta mitä heille voi tapahtua, on kuolema tai elämä pelkurina. Koronassa fanaattinen ja tekopyhä maallisen elämän suojelu kostautuu monin eri tavoin. Virallinen koronapolitiikka on ikuista vetäytymistaktiikkaa, joka ei voi päättyä voittoon. Kulkutauti voitetaan vain terveen väestönosan adaptoituvan immuunipuolustuksen kautta, mikä merkitsee terveen väestönosan altistamista virukselle. Tämä voidaan verrata aktiiviseen puolustussotaan. Täsmälääkkeiden kehittely on aina myöhässä ja sitä tulee soveltaa vain hauraampaan väestönosaan, jos lainkaan. Sulkutilat aiheuttavat välillisesti ainakin kymmenen kertaa enemmän kuolemia kuin ne mahdollisesti pelastavat. Rokotteen negatiivinen vaikutus voi olla tätäkin huomattavampi.

  Plusääni(10)Miinusääni(9)
 5. Ba.2

  Rokotepassi tulee – oletko valmis!

  Nyt se kouhottaminen vasta alkaakin! Kreikankielen kirjaimiston Pii on vielä käyttämättä. Näyttää siltä, että BA.2 jälkeen tulee astetta ärhäkkäämpi `pandemia`, jolloin Pii otetaan käyttöön. Ihan ensimmäiseksi sanaillaan kuinka Covid-19 tulee pysymään yleisvaarallisten tautien listalla.

  Voiko kakkosvariantista saada toisen tartunnan heti perään? Tämä kaikki omikronin BA.2 -muunnoksesta tiedetään nyt:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/voiko-kakkosvariantista-saada-toisen-tartunnan-heti-per%C3%A4%C3%A4n-t%C3%A4m%C3%A4-kaikki-omikronin-ba-2-muunnoksesta-tiedet%C3%A4%C3%A4n-nyt/ar-AATxfon?ocid=msedgdhp&pc=U531

  Epäitsenäinen ja Eliitin sensuurin alainen valtamedia tulee painamaan kansoissa pelko ja paniikkinappulaa. Heidän on yksinkertaisesti noudatettava hallitsevan luokan vaatimuksia.

  Tulemme pian kuulemaan, että: Kaikki rokotteet joita on ruiskutettu ihmisiin viimeisen vuoden aikana ovat tehottomia BA.2 version torjunnassa. Uusi piikki`epidemia` on tulossa.

  Covid-19 koronaviruksen BA.2 alaversiota kutsutaan `Häive Omicroniksi`. Alaversiota on havaittu ainakin 40 maassa ympäri maailmaa. Nopeasti liikkuva versio BA.2 saa nyt jalansijaa Euroopassa. BA.2 kanta päihittää nopeasti alkuperäisen BA.1 kannan.

  Tanskan hallituksen mukaan `häive omicron` leviää nopeasti Isossa-Britanniassa, Norjassa ja Ruotsissa. Kaikissa mainituissa maissa rokotekattavuus on todella korkea (> 71 %).

  Nyt saakin vaikka minkä apinaruton perusteltua, koska aikaisempien piikitysten haittavaikutukset sen kun lissääntyvät viipeellä.

  Elämme todellakin lopun aikoja, koska ihmiset syövät ulkona ja paskovat sisällä. Muinoinhan tämä oli juuri päinvastoin.

  Plusääni(9)Miinusääni(8)
 6. En sano juuta enkä jaata mutta MITEN ne nanopartikkelit voivat ” ohjata ” ihmistä? Eihän meissä ole mitään servomoottoreita.

  Plusääni(8)Miinusääni(6)
 7. Koittakaa nyt jo hyvät ihmiset tajuta ettei hitler ollut paha vaan nykyinen kaaos ja juutalainen uusi mailman järjestys on juuri se mitä vastaan hitler taisteli! Jos pitemmälle mennään vapaamuurariuden ”rotat kansakunnan sisällä juutalaisten juoksupoikia” niin koko mailmanne missä luulette elevänne on pelkkää vapaamuuri harhaa! Se on pieni määrä ihmisiä jotka asian tajuaa!! Vesa ilkka laurio paasaa oikeista asioista, mutta ei ymmärrä missä elää ja minkä takia paasaa vaikka muuta väittääkin!

  https://odysee.com/@Slammdcrxx:8/Hitler-wasnt-a-puppet:0

  Plusääni(3)Miinusääni(5)
  1. Juutalainen uusi kommunistinen maailmanjärjestys toimii siten, että se aivopesee uhrinsa ja aiheuttaa näille tunnelukkoja ja vahvoja torjuntareaktioita kaikkea sitä kritisoivaa vastaan. Juutalaisen kommunismin vastustamisessa on erilaisia tasoja. Aivopesu näitä tasoja vastaan voimistuu askel kerrallaan:

   1. Klassinen vapaata markkinataloutta puolustava liberalismi konservatiivisella arvopohjalla. Poikkeaa kokoomukselaisesta uusliberalismista arvokysymyksissä ja vastustaa suuryritysten ja monopolien ylivaltaa.

   2. Radikaali kansallismielisyys, jossa on vaikutteita kansallissosialistisesta ajattelusta. Kansainvälisen juutalaisuuden kuten keskuspankkirikollisuuden torjuminen on keskeistä, joskin keinot em. mafian purkamisesksi ovat hakusessa.

   3. Hitlerismi. Hitleriläisen kansallissosialismin maineen ja kenties vaikutusvallan palauttaminen.

   Minusta on hyödyllistä toimia NWO:ta vastaan kaikilla näillä tasoilla pyrkimättä viemään kaikkia väkisin esim. hitleriläisyyden tasolle. Kaikista ei voi mitenkään tehdä hitleriläisiä. Itsekin olen hieman Hitler-allerginen erityisesti totalitarismin ja sotaseikkailujen osalta. On olemassa jopa vasemmistolaisia, jotka vastustavat juutalaista totalitaristista kommunismia. Muistan ajan, jolloin vapaus oli vasemmistolaisille tärkeä arvo, mutta nykyisin vasemmistolaiset ovat keskusjohtoisen pakkopaitapolitiikan kannattajia ja valtio-jumalan fanaattisia palvojia. Kaikkien kommunismia vastustavien ryhmien tulisi toimia yhteisessä rintamassa suunnaten kokonaisliikettä juutalaista kommunismia vastaan. Rintaman eri osien ei tarvitse olla keskenään samaa mieltä politiikan eri kysymyksistä. Moni ymmärtää vastustaa kommunismia tietämättä lainkaan juutalaisten keskeistä osuutta kommunismin edistämisessä.

   Plusääni(1)Miinusääni(3)
 8. SIJAISSOVITUSOPPI ON HELVETISTÄ
  Laurion mainostama sijaissovitusoppi ei johda uudestisyntymiseen eikä sitä kautta taivaaseen. Jeesus kehotti kaikkia tekemään parannuksen. Näin parannuksen tekeminen on avain taivaaseen. Parannusta ei ole se, mitä nykyajan kristityt luulevat eli että kun uskomme Jeesukseen, antaa Jeesus kaikki syntimme anteeksi hetkessä. Tällainen hetkellinen ”parannus” ei johda mihinkään. Vasta kun ihminen tutkii omia tekojaan, tunnustaa havaitut synnit ja alkaa elämään Kymmenen Käskyn mukaista elämää tekemättä syntiä, saa hän vähitellen kaikki syntinsä anteeksi, kun pyytää anteeksiantoa Jeesukselta. Ihmisen liitto Jumalan kanssa on molemminpuolinen. Ihmiseltä edellytetään tekoja eli parannusta, vasta kun ihminen on saanut syntinsä anteeksi, kokee hän valaistuksen Herralta ja hänen henkinen näkönsä avautuu. Hetkellinen ”uskoontulo” johtuu pahoista hengistä ja on eräänlainen suggestio, jossa ihminen luulee, että hänen syntinsä on pesty pois ”Kristuksen veressä”. On valitettavaa, että nykyisissä kristillisissä kirkoissa ei parannusta juuri saarnata. Luullaan, että ihminen pelastuu eli pääsee taivaaseen vain uskomalla ”ilman lain tekoja”. Tällainen ajattelutapa ikävä kyllä ei johda taivaaseen, vaan helvettiin, sillä se jättää ihmisen synnin hänen sisällensä, minkä ansiosta hän ei pääse taivaaseen, vaan joutuu parantamattomien syntejänsä vuoksi helvettiin. Tästä väärästä uskosta johtuu, että miljardit ihmiset kristikunnasta viettävät ikuista elämäänsä helveteissä. Jeesus ei sovittanut kenenkään syntejä, vaan jokaisen ihmisen velvollisuus on tehdä parannus, jonka jälkeen Jeesus antaa synnit anteeksi. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(1)Miinusääni(9)
  1. En pysty sovittamaan, pyhittämään, suoriutumaan ja puristamaan perseellä. Aivan käsittämätöntä Raamatun tulkintaa tuollainen tekemisellä pelastukseen tuleminen, vaikka siinä kirjassa suorastaan jankutetaan – hyvästä syystä – sitä että yksin uskosta pelastut. Esim.

   ”Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on,
   ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä.” -1Kor. 1:26

   Eli pelastukseen ei päästä hyvien tekojen tikapuiden avulla, ja muiden ihmisten hyväksynnän ja arvostuksen avulla. Jumala näkee suoraan meidän sydämeen – turha hänelle on mitään tapakristityn ”hyvä ihminen” -teatteria esittää, tai hakea hyväksyntää jonkinlaisen hyvän ihmisen tahdonvoiman, syvemmän merkityksen oivaltamisen avulla, oman sovittavan työskentelyn avulla, oman viisaudena avulla, silmien avautumisen tai oman älyämisen avulla. Mitätöitte tässä kaikessa toiminnassanne Jumalan Sanan. Vai meinaatteko noilla ihmiskonsteilla hyvittää myös perisynnin? Good Luck.

   Ei myöskään uskosta Jeesukseen henkilöpalvontana pelastuta, vaan uskosta Hänen toimittamaansa sijaisovitukseen – joka on ainoa teko mikä Jumalalle kelpaa! Nämä asiat toistetaan Raamatussa 1933/38 moneen kertaan. Sitä jankutetaan siellä kokoajan. Ja hyvästä syystä. Syvempiä merkityksiä siellä ei ole.

   Laki saa aikaan sydämen kauhistumisen ja syvän hädän syntien vuoksi ja helvettiin hukkumisen uhan vuoksi (Room. 3:20; Gal. 3:24). Sellaiseen vanhan ihmisen kuolemistilaan (sydämen katumukseen) joutunut ihminen mielihyvin tarttuu uskossa tuohon Jeesuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen. Niin pelastutaan. Ei lakia ole annettu ulkokultailua ja hyvän ihmisen teatteriroolia varten.

   Lisään vielä niille jotka alkavat vääntämään tästä, että usko (eli Jeesuksen antaman armolahjan vastaanottaminen sydämessä sen jälkeen kun ihminen on tullut täydelliseen epätoivoon omasta itsestään ja kyvyistään ja pelkää helvettiin joutumista, jos asia tähän jäisi) ei ole mitään peliä ja se ei ole mitään bonuspisteiden keräämistä hyvillä teoilla. Usko ei ole mikään väkisin punnerrettu irvistys.

   Et voi myöskään ottaa riskiä ja alkaa pelata tällä asialla, koska et tiedä sitä päivää milloin kuolet, ja mitä olit silloin tekemässä, joten on luonnollista, kun Kristitty on kerran pelastuksen toivon tultua sydämeen uudestisyntynyt, hän alkaa tehdä oikein (sydämestä) lain tekoja, rakkautta. Ihminen ei siis pelastu noiden tekojen vuoksi, koska ne ovat vasta pelastumisen seuraus. Usko pelastaa, ja siitä seuraavat hyvät teot eli pyhitys. Huonosta puusta on tullut hyvä puu, ja siksi puu alkaa tuottaa hyvää hedelmää.

   THE ATHEIST DELUSION MOVIE
   https://www.bitchute.com/video/aybQ0i8f0OYd/

   Plusääni(2)Miinusääni(5)
   1. Etkö pysty perseellä puristamaan?Kyllä kae kaikki etes sen verran pystyy tekemään,ja paljo muutae.Jos ei nyt heti ni 25 vuojen peästä viimeistään.Ja perisynti katkeaan vaen ja aenoastaan hikihatussa tekemällä ja suorittamalla parannusta niin ettei omat jälkeläiset joudu perimään sitä mitä ite joutu perimään omilta vanhemmilta.Se ei siis tuu Aatamilta,vaan peritään omilta vanhemmilta.Ja kun on paljon jankutettu tuota passivoivaa”yksin uskosta ”oppia,niin sen takiahan pahan valta on niin suuri kuin se nyt on .Pitää alakaa jankuttamaan :tee parannus , pidä käskyt-oppia,jonka Luther kumosi lisäämällä sinne sen ”yksin”sanan omasta peästä.Luther siis kumosi sen minkä Jeesus vahvisti :lait ja profeetat .”En tullut kumoamaan profeettoja ja lakia, vaan vahvistamaan profeetat ja lain”sanoi Jeesus Vuorisaarnassaan.Juutalainen kirkko tuhoutui, koska lain teot oli vääristyny:”olette hylänneet Jumalan antamat lait,ja keksineet omia tilalle”, sanoi Jeesus juutalaisille.Eihän tietenkään fariseukset voineet omaksua Kristillistä Kirkkoa koska se oli alakanu tavallisista juutalaisista kalastajista.Niin nytkö Laurio ei voi omaksua tätä Uutta Kirkkoa , koska se on alakanu /alakamaesillaan täälä Suomessa?

    Plusääni(1)Miinusääni(3)
   2. PELKKÄ SOKEA USKO VIE HELVETTIIN
    Jeesus sanoi: ”Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt” (Matt. 19: 17). Kun ihminen noudattaa Kymmentä Käskyä siksi, että ne ovat Jumalallisia lakeja, ihminen pelastuu eli pääsee taivaaseen. ”Yksin uskosta ilman lain tekoja” vie helvettiin, jos lain teoilla tarkoitetaan Kymmentä Käskyä. Asiayhteydestä käy kuitenkin ilmi, että ”lain teoilla” Paavali käsitti juutalaisen lain (kolmas Mooseksen kirja) monimutkaisia määräyksiä, vaan ei Kymmentä Käskyä. Mutta luterilaiset katsovat, että ”lain teoilla” tarkoitetaan Kymmentä Käskyä. Toinen tärkeä elämänohje on tehdä parannus. Ihminen tekee parannuksen tutkimalla omia tekojaan ja ajatuksiaan ja huomatessaan tehneensä tai aikovansa tehdä syntiä, hän ei teekään syntiä, koska se on vastoin Jumalaa. Hän saa voimaa synnittömään elämään rajattomasti Jeesukselta eli Jumalalta. Näin ihminen vähitellen puhdistautuu synneistä ja hänestä kehittyy älykäs henkinen ihminen. Kaikissa liitoissa tarvitaan molemminpuolisuutta. Myös Jumalan ja ihmisen liitossa. Ihmisen osuus tässä on pitää Jumalalliset Käskyt eli Kymmenen Käskyä eli ihmiseltä vaaditaan myös tekoja: ”minä teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni”. Nykykristittyjen pahin virhe on väärä kolminaisuusoppi. Ei ole kolmea erilaista Jumalan persoonaa, vaan yksi ainoa eli Herra Jeesus Kristus, jossa Isä on Hänen sielunsa eli Jehova Jumala, Poika Hänen kirkastettu ruumiinsa ja Pyhä Henki Hänestä lähtevä Jumalallinen vaikutus eli kuten Hänen kuvallaan ihmisellä, jolla on sielu, ruumis ja ruumiista lähtevä toiminta. Nykyajan kristityillä kirkoilla ja lahkoilla ei ole yhteyttä Jumalaan eikä taivaaseen, vaan helvettiin. Kuitenkin sellaiset ihmiset pelastuvat, jotka uskovat johonkin Jumalaan eivätkä tee pahaa toisille ihmiselle, koska se on vastoin Jumalaa. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    https://mvlehti.net/
    https://positv.fi/
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.ossitiihonen.com/
    http://sinikkatyynela.blogspot.com/
    https://www.elinahytonen.fi
    https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(4)Miinusääni(4)
 9. Lista yli tuhannesta koulutetusta massamurhaajasta (Maailman talousfoorimin ”Young Global Leaders”) pdf-tiedostona:

  WEF Young Global Leaders – A list of over 1000 of Klaus Schwab’s official Minions (as of Februrary 15th, 2022) | pdf, 289 pages

  https://odysee.com/@WakeUpMirror:3/YGL:5

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 10. Great Reset -agendaa ajetaan pakkotoimilla ja isolla rahalla
  https://oikeamedia.com/o1-175300

  Niinhän siinä sitten tulee käymään. Mielenosoituksilla ei tulla saavuttamaan mitään muuta kuin ongelmia niihin osallistujille. Tämän jälkeen ja sen aikana tullaan siirtymään action directioniin!

  Hallitusten kovanaamaisuus tulee herättämään liudan `kovia kasvoja` ympäri maailmaa. Ne ovat toisistaan tietämättömiä itsenäisiä militanttiryhmiä joiden kohteina eivät ole tavalliset kansalaiset. Ilman keskusjohtoa tai organisaatiota heitä on lähes mahdoton jäljittää.

  Tässä on oiva sauma Illuminaatille lisätä kaaosta sekä terävöittää globalisaatiota.

  Lie ollut Winston Churchill joka totesi aikoinaan kuinka yleisin yhteiskuntamuoto tulevaisuudessa tulee olemaan anarkia.

  Anarkian määritelmä: `Anarkia (< kreikk. arkhos, ’johtaja’ + an, kieltosana) on yhteiskuntamuoto, jossa hallintoa ei ole. Kansankielessä anarkialla voidaan tarkoittaa myös yleisesti laittomuustilaa ja sekasortoa. Sanaa käytetään yleensä kielteisessä merkityksessä viittaamaan mellakoihin, kaaokseen tai sisällissotaan`.

  Seuraavassa kuvataan miten pahuus ja tyytymättömyys purkautuu `maan (neljältä) kulmalta` eli ilmiöstä tulee globaali.

  `Katso, onnettomuus kulkee kansasta kansaan, ja suuri myrsky nousee maan perimmäisistä ääristä` (Jer 25:32).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Huomaan sivustostasi, artikkeleistasi ja kommenteistasi, että olet perehtynyt hyvin Emmenuel Swedenborgin (ES) Taivaalliseen Oppiin!
  http://novahierosolyma.fi/ETUSIVU.php

  Haluaisin syventää tietämystäni ko. opista. En tule väittelemään, mutta toivoisin, että näkökantani, mikäli ne osoittautuvat virheellisiksi, kumottaisiin.

  Aloittaisin aiheella Jeshua haMasiahin (so Jeesus Kristuksen) `Toisesta Tulemuksesta` (Parusia). Mutta ennen kuin aloittaisin viittaan ESn kirjoitukseen `The True Christian Religion`, johon epäilykseni (lopussa) kohdistuu.

  Tämä sen takia, ettei kumpikaan keskusteluosapuoli tule yllätetyksi, vaan saa aikaa valmistautua. Siellähän keskustelupalstalla onkin otettu jo kantaa – hyvä näin! En aio jatkossa lainata tällaisia sitaatteja mutta lukijoille tiedoksi mistä tämäkin keskustelunavaus juontuu.

  Kysymykseni tulee kohdistumaan seuraavaan kontekstiin ja tarkentuu ao. paragraafeihin tällä tavalla: Teos: `Todellinen Kristillinen Uskonto` (The True Christian Religion) > 14. Luku > paragraafit 776 – 780, niin kuin alla:

  The True Christian Religion
  Containing the Universal Theology of The New Church
  Foretold by the Lord in Daniel 7; 13, 14; and in Revelation 21; 1, 2
  By Emanuel Swedenborg
  (First published, in Latin, 1771)

  Teoksessaan `Todellinen kristillinen uskonto` (TKU), luvussa 14, Emmanuel Swedenborg (ES) julistaa Herran toisesta tulemisesta. Poimin sieltä luvut VII ja VIII ja jatkan tutkimusta seuraavan sisällysluettelon (I-X) jälkeen.

  Chapter 14

  The Consummation of the Age; the Coming of the Lord; and the New Heaven and New Church (n. 753)

  I. The Consummation of the Age is the last time of the church or its end (n. 753-756).
  II. The present is the last time of the Christian church, which was foretold and described by the Lord in the Gospels and in the Apocalypse (n. 757-759).
  III. This last time of the Christian church is the very night in which former churches have come to an end (n. 760-763).
  IV, This night is followed by a morning, which is the coming of the Lord (n. 764-767).
  V, The Lord’s coming is not His coming to destroy the visible heaven and the habitable earth, and to create a new heaven and a new earth, as many, from not understanding the spiritual sense of the Word, have hitherto supposed (n. 768-771).
  VI. This coming of the Lord, which is His Second Coming, is taking place in order that the evil may be separated from the good, and that those who have believed and do believe in Him may be saved, and that from them a new angelic heaven and a new church on earth may be formed, and without this, no flesh could be saved (matt. xxiv. 22) (n. 772-775).
  VII. This Second Coming of the Lord is not a coming in person, but in the Word, which is from Him and is Himself (n. 776-778).
  VIII. This Second Coming of the Lord is effected by means of a man, to whom the Lord has manifested Himself in person, and whom He has filled with His spirit, that he may teach the doctrines of the new church from the Lord through the Word (n. 779-780).
  IX. This is what is meant in the Apocalypse by ” the new heaven,” and ” the New Jerusalem descending therefrom” (n. 781-785).
  X. This New Church is the crown of all the churches that have hitherto existed on the earth (n. 786-791).

  ES kirjoittaa luvissa VII ja VIII, paragrafit 776 – 780, ettei Hänen (Jeshuan) Toinen Tulemuksensa tapahtuisi persoonallisesti, vaan Sanassa ja joka tulee Häneltä ja on Hän itse. Edelleen, ESn mukaan, Herran Toinen Tuleminen tapahtuisi ihmisen avulla, jolle Herra on ilmaissut itsensä henkilökohtaisesti ja jolle Hän on täyttänyt henkensä, jotta hän voi opettaa Uuden Kirkon oppeja Herran Sanan kautta.

  VII. This Second Coming of the Lord is not a coming in person, but in the Word, which is from Him and is Himself (n. 776-778).
  VIII. This Second Coming of the Lord is effected by means of a man, to whom the Lord has manifested Himself in person, and whom He has filled with His spirit, that he may teach the doctrines of the new church from the Lord through the Word (n. 779-780).

  776. VII. This, the Lord’s second coming, is not in person, but in the Word, which is from Him and which He is.
  We read in many passages that the Lord will come in the clouds of heaven 1 ; e.g, Matthew 17:5; 24:30; 26:64; Mark 14:62; Luke 9:34-35; 21:27; Revelation 1:7; 14:14; Daniel 7:13. But no one up to the present has known what the clouds of heaven mean; they have thought that He would appear in them in person. It has so far been unknown that the clouds of heaven mean the Word in its literal sense, and that glory and power, with which He is to come at that time (Matthew 24:30), mean the spiritual sense of the Word. This is because no one has even guessed that there is a spiritual sense in the Word, as there is in essence in this example. Since the Lord has now revealed to me the spiritual sense of the Word, and has allowed me to associate with angels and spirits in their world, as if I were one of them, it has been disclosed that the cloud of heaven means the Word in its natural sense, glory the Word in its spiritual sense, and power means the Lord’s strength through the Word. This meaning of the clouds of heaven can be seen from these passages in the Word:
  There is none like the God of Jeshurun, riding on the heaven, and in magnificence upon the clouds, Deuteronomy 33:26-27.
  Sing to God, praise His name, extol Him who rides upon the clouds, Psalms 68:4.
  Jehovah riding upon a light cloud, Isaiah 19:1.
  [2] To ride means to instruct in Divine truths from the Word, for a horse means the understanding of the Word (see Apocalypse Revealed 298). Anyone can see that God does not ride upon the clouds. Further:
  God rode upon the cherubim, and made the clouds of the heavens His tent, Psalms 18:10-11.
  Cherubim also mean the Word (see Apocalypse Revealed 239, 672).
  Jehovah binds the waters in His clouds, and stretches out His cloud over His throne, Job 26:8-9.
  Give strength to God 2 , strength upon the clouds, Psalms 68:34, Jehovah will create 3 over every dwelling of Zion a cloud by day; for glory will be a covering over all, Isaiah 4:5.
  The Word in its literal sense was also represented by the cloud in which Jehovah came down on Mount Sinai, when He proclaimed the Law. The provisions of the Law then proclaimed were the rudiments of the Word.
  [3] The following facts may be added in support. The spiritual world has clouds just as the natural world does, but they are of a different origin. In the spiritual world there are sometimes shining clouds over the heavens of the angels, but dark clouds over the hells. Shining clouds over the heavens of the angels betoken obscurity there resulting from the literal sense of the Word; but when those clouds are dispersed, it means that the spiritual sense has brought them its clarity 4 . Dark clouds over the hells betoken the falsification and profanation of the Word. The reason clouds have such meanings in the spiritual world is because light, which is radiated from the Lord as the sun of that world, stands for Divine truth. This is why He is Himself called light (John 1:9; 12:35). This also is why the Word itself, which is stored in the sanctuaries of church-buildings there, is to be seen with a halo of shining light; when dimmed, this is due to clouds.

  Footnotes:
  1. Or: of the sky. 2. The Latin has ’to Jehovah’, corrected in the Author’s copy. 3. The Latin has ’has created’, corrected in the Author’s copy. 4. The Latin has ’charity’ for ’clarity’.

  777. It is plain from the following passage in John that the Lord is the Word:
  In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God; and the Word became flesh, John 1:1, 14.
  The Word in that passage is Divine truth, because Christians have no other source of Divine truth than the Word. It is the source from which all the churches named after Christ draw an abundance of living waters, and although they are as it were in a cloud containing its natural sense, yet they are in the glory and power which contain its spiritual and celestial senses. The Word contains three senses, the natural, the spiritual and the celestial, one inside the next, as was shown in the chapters on the Sacred Scripture and the Ten Commandments or Catechism [chapters 4-5]. From this it is obvious that the Word as used in John means Divine truth. John gives further evidence of this same fact in his First Epistle:
  We know that the Son of God came and gave us understanding, so that we might know the truth; and we are in the truth, in his Son Jesus Christ. 1 John 5:20.
  That too was why the Lord said so often ’Amen, I say to you’; Amen in Hebrew means truth. He is Himself the Amen (see Revelation 3:14) and truth (John 14:6).
  If you ask the scholars of the present time what they understand by the Word in John 1:1, they say it is ’the Word in its pre-eminence’; and what else is the Word in its pre-eminence but Divine truth?
  [2] From this it is clear that the Lord is even now about to appear in the Word. The reason why He will not appear in person is that after His ascension into heaven He is in His glorified Human; and in this He cannot appear to any person, unless He has first opened the eyes of his spirit. This is impossible with anyone who is in a state of evils and consequent falsities, and so with any of the goats, whom He has placed on the left. Therefore, when He showed Himself to the disciples, He first opened their eyes; for we read:
  And their eyes were opened, and they recognised Him; but He became invisible to them, Luke 24:31.
  Much the same happened with the women near the tomb after the resurrection. That is why then too they saw angels sitting in the tomb and speaking to them, something no one can see with his material eyes. Neither did the Apostles see the Lord with the eyes of their bodies before His resurrection in His glorified Human; but they saw Him in the spirit, something which seems like seeing in sleep after waking up. This is clear from His transfiguration in front of Peter, James and John, when we read that they were then heavy with sleep (Luke 9:32). It is futile therefore to believe that the Lord will appear in a cloud of heaven in person; but He will appear in the Word, which is from Him and which He is.

  778. Every person is his love and his intelligence. Everything which comes from him derives its essence from those two essentials or characteristics of his life. As a result of this angels recognise what a person is like in essence from brief contact with him; they can tell his love from the sound of his voice and his intelligence from what he says. This is because the two universals of anyone’s life are his will and his understanding. The will is the receiver and seat of his love, the understanding the receiver and seat of his intelligence. Consequently everything coming from the person, whether action or speech, makes up the person and is the person himself.
  [2] In a similar manner, but in a pre-eminent degree, the Lord is Divine love and Divine wisdom; or, what is the same thing, Divine good and Divine truth. For His will belongs to Divine love, and Divine love belongs to His will; and His understanding is Divine wisdom 1 , and Divine wisdom belongs to His understanding. The human form is their container. These statements will allow one to form some idea of how the Lord is the Word. On the contrary, however, anyone who is against the Word, that is, against the Divine truth in it, and thus against the Lord and His church, is his own evil and his own falsity, both as regards his mind and as regards its effects from the body, effects which relate to actions and utterances.

  Footnotes: 1. The clauses are not strictly parallel as given in the Latin, and it is possible that this should read ’belongs to Divine wisdom’.

  779. VIII. This, the Lord’s second coming, is taking place by means of a man, to whom He has shown Himself in person, and whom He has filled with His spirit, so that he may teach the doctrines of the new church which come from the Lord through the Word.
  Since the Lord cannot show Himself in person, as has just been demonstrated, and yet He predicted that He would come and found a new church, which is the New Jerusalem, it follows that He will do this by means of a man, who can not only receive intellectually the doctrines of this church, but also publish them in print. I bear true witness that the Lord has shown Himself in the presence of me, His servant, and sent me to perform this function. After this He opened the sight of my spirit, thus admitting me to the spiritual world, and allowing me to see the heavens and the hells, and also to talk with angels and spirits; and this I have now been doing for many years without a break. Equally I assert that from the first day of my calling I have not received any instruction concerning the doctrines of that church from any angel, but only from the Lord, while I was reading the Word.

  780. In order that the Lord could be constantly present with me, He has revealed to me the spiritual sense of His Word, in which Divine truth is illuminated by its own light, and in this He is continually present. For it is through the spiritual sense and in no other way that He is present in the Word. His presence passes A through the light shed by the spiritual sense into the shadow which covers the literal sense. This may be compared with the sun’s light in daytime obscured by an intervening cloud. I proved above that the literal sense of the Word is like a cloud, and its spiritual sense is the glory, and the Lord Himself is the sun which gives light, so that the Lord is the Word. It is clear from the following passages that the glory in which the Lord is to come (Matthew 24:30) means Divine truth in its own light, which contains the spiritual sense of the Word:
  The voice of one crying in the wilderness, Prepare the way for Jehovah. The glory of Jehovah will be revealed, and all flesh will see it, Isaiah 40:3, 5.
  Shine, for your light has come and the glory of Jehovah has risen upon you, Isaiah 60:1-end.
  I shall make you to be a covenant for the people, a light for the nations; and my glory I shall not give to another, Isaiah 42:6, 8; 48:11.
  Your light will burst forth like the dawn, the glory of Jehovah will gather you up, Isaiah 58:8.
  The whole earth will be filled with the glory of Jehovah, Numbers 14:21; Isaiah 6:1-3; 66:18.
  In the beginning was the Word. In Him was life, and the life was the light of men. He was the true light. And the Word was made flesh, and we saw His glory, the glory as of the only-begotten of the Father, John 1:1, 4, 9, 14.
  The heavens will tell the glory of God, Psalms 19:1.
  The Glory of God will give light to the Holy Jerusalem, and the Lamb will be its lantern; and the nations who are saved will walk in its 1 light, Revelation 21:23-24.
  There are many other similar passages. The reason why glory means Divine truth in its fulness is that everything magnificent in heaven is so because of the light, which is radiated from the Lord. And the light radiating from Him as the sun of heaven is in its essence Divine truth.

  Footnotes: 1. The Latin says ’in His light’, but the Greek has ’in its light’ and this version is followed in 790 and at Apocalypse Revealed 920.

  Jeshuan `Toinen Tulemus on` Jeshuan `Toinen Tulemus`, ei kenenkään muun saatikka minkään muun! Hän saapuu persoonallisesti (henkilökohtaisesti) ja julkisesti.

  Sanan kirjaimellisen merkityksen huomioon ottaminen, ei ainoastaan tässä aiheessa (Jeshuan Toinen Tuleminen), vaan myöskin muissa kohdin, kuuluu todelliseen Herran Sanan oikeaan tulkintaan. Todellakin on olemassa Luonnollinen, Spirituaalinen ja Selestiaalinen tulkinta, koska esikuvat ovat Taivaissa ja kaikki mikä esiintyy taivaissa tapahtuu maan päällä.

  Isä meidän rukouksessa tähdennetään: Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä (eksoteerisesti) niin kuin myös taivaissa (esoteerisesti). Juuri näin Herrasta huokuva virtaus kulkee läpi taivaitten pysähtyen maan ilmiöihin.

  Mikäli Jeshua olisi tullut ESn väittämänä aikana (1757), eivät Hänen tulemuksensa kirjaimelliset merkit olisi täyttyneet vielä tuolloin. Esimerkiksi Matteuksen evankeliumin, luvun 24, mainitsemat merkit ovat vielä täydellistymättä.

  Jeshua oli Öljymäellä juuri puhunut temppelistä tällä tavalla: `Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle (Hacotel on vielä hajottamatta), maahan jaottamatta` (Mat 24:1-2), joka herättää seuraajien uteliaisuuden ja he kysyvät: `Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi (kr. Parusia) ja maailman lopun merkki` (Mat 24:3). Tämä on eskatologinen (lopun aikoja) koskeva puheperikooppi.

  Väitän, että; Emmanuel Swedenborg on antikristus. Hän ei ole varsinainen Antikristus vaan eräs illuminoitu antikristus.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Eiköhän antikristusta ole kaikki Kristuksen vastainen.Esim. kun venäläisiltä kerättiin raamatut pois,niin kuka keräsi ?Elikkä kun Kristus toimitti kirjan , Pyhän raamatun venäläesille ,niin kuka keräsi poes?Tietenkin antikristus.Mutta nythän raamattu on jälleen sallittu Venäjällä;onko siis Kristus vetämässä pitemmän korren,aenakin Venäjällä?Tottakai tarvitaan myös oikea tulkinta,joka on Swedenborgin Ilmoitus, jonka myös on Jeesus toimittanut,yhteistyössä Emanuel Swedenborgin kanssa.Se , että Uusi Jerusalem lasketaan Öljymäelle vastapeätä Jerusalemie,niin se ei ole maatieteellinen kuvaus.Sitäpaetsi löytyyhän Paltamostae Öljymäki .vastapeätä Kontiomäkeä:Oulujoki,Niskankylä,Kaarronjoki,Nuolisärkkä, puolivälistä löytyy Öljymäki vastapäetä Kontiomäkeä.Eli jos Ensimmäisen Tulemisen tapahtumat kierty maantieteellisesti Genesaretin järven ympäristöön,niin nyty on maesemat vaehtunna ,maantieteellisesti.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat