Luonnollisen allopatialääkinnän komponentit

Luonnollisen allopatialääkinnän protokolla on tehokas ja erittäin turvallinen hoitomuoto, sillä siinä käytetään lääketeollisuuden lääkkeiden sijaan lääkinnällisiä aineita. Nämä luonnonmukaiset lääkinnälliset aineet ovat keholle tärkeitä vesiliukoisia ja hyvin tiivistettyjä ravitsemuksellisia aineita, joista tärkeimmät ovat magnesiumkloridi, vetybikarbonaatti (ruokasooda), seleeni, rikki, jodi ja glutationi.

C-vitamiinin voi myös lisätä listaan, mutta suurina annoksina tarvittaessa suonensisäisesti voi joutua pakottamaan oikeudellisin keinoin lääkärit ja sairaalan henkilökunnan toimimaan potilaan haluamalla tavalla. Oikeuden määräys on yleensä tehokas ja sen tiedetään pelastaneen henkiä, sillä niin tehokas ja käytännöllinen C-vitamiini on tiukan paikan tullen.

Kaikkia mainittuja lääkinnällisiä aineita voi käyttää suureksi hyödyksi niin hätätilanteissa kuin myös syöpään, diabetekseen, flunssaan, hermostollisiin häiriöihin, sydänsairauksiin ja aivoverenkiertohäiriöihin. Harvat lääkärit tai potilaat tietävät, miten näitä lääkinnällisiä aineita voi käyttää turvallisesti kotona itselääkintään ja läheisien terveydenhoitoon. Yhdisteltäessä näitä aineita toisiinsa ne muodostavat uudenlaisen lääketieteen ja terveydenhoidon, joka on tehokasta ja helppo omaksua.

Vaikeasti hoidettavissa sairauksissa, kuten syöpä, voidaan joitakin näistä lääkinnällisistä aineista annostella letkuruokinnan kautta tai suonensisäisesti. Luontaislääkinnän lääkärit löytävät varmasti uusia lähestymistapoja, joita voidaan yhdistää jo heidän käytössään oleviin hoitotapoihin.

Useimmat meistä eivät tarvitse suonensisäistä hoitoa, kun kyse ei ole elämästä ja kuolemasta. Kun on kyse hyvinvoinnista, voidaan käyttää annostelua suun kautta tai ihon kautta, sillä ne ovat tehokkaita tapoja hoitaa useimpia vaivojamme, kun tietää mitä tekee. Treatment Essentials (Hoidon perusteet) antaa nämä luonnollisen allopatiahoidon perusteet ja ymmärtämyksen, miten ja mihin kutakin lääkinnällistä ainetta voidaan käyttää. Aina kun on elämää, on toivoa. Luonnollinen allopatia voi tarjota vastauksen siinä, missä tavallinen lääketiede luovuttaisi. Luonnollisen allopatian komponentit ovat seuraavat 17 ainetta ja terapiaa.

 1. Magnesiumkloridi (kylvyt, hieronta, suun kautta nieltynä tai hengitettynä, suonensisäisesti)
 2. Bikarbonaatti / hiilidioksidi (sekä natrium- että kaliumbikarbonaatit)
 3. Jodi (sekä mahdollisesti luonnollinen kilpirauhashormoni)
 4. Seleeni, E-vitamiini, glutationi
 5. C-vitamiini (erittäin korkea ORAC (oxygen radical absorption capacity) eli auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. Suun kautta ja suonensisäisesti)
 6. Kannabidioli (CBD) (laillinen lääkemarihuana ilman THC:tä)
 7. Hengitysharjoitukset (hidastaa ja tehostaa hengitystä ja vähentää stressiä)
 8. Sulavan sydämen kyyneleet (oman haavoittuvuuden tunnistaminen ja hyväksyminen)
 9. Infrapunalämpö (kivun lievitykseen ja syövän hoitoon)
 10. Auringonvalo, D-vitamiini
 11. Valo, taajuus-, väri- ja fotonihoidot
 12. Merivesi ja merisuola (suun kautta nieltynä tai hengitettynä, suonensisäinen ja suolenhuuhtelu)
 13. Vesi (puhdas sairaalatasoinen vesi, täysi nesteytys)
 14. Seksuaalinen parantaminen ja terveys
 15. Ravintoaineet: superfoodit, spirulina, luonnollinen kelaatio, entsyymiterapia, A- ja B-vitamiinit, mehupaasto, aloe vera, orgaaninen rikki (dimetyylisulfoni, MSM), alfa-lipo-happo ja natriumtiosulfaatti
 16. Suoliston terveys (probiootit, peräruiskeet, suolihuuhtelu, savi jne.)
 17. Liikunta, jooga (sosiaalinen, terapeuttinen, hieronta, mietiskely, vatsan hieronta) Ei kattavasti käsitelty tässä kirjassa.

Ainakin seitsemää aineista käytetään laajalti ensiapuyksiköissä ja tehohoidossa, palliatiivisessa hoidossa ja kotiolojen saattohoidossa, kun järjestelmä on potilaan jo hylännyt parantumattomana. Nämä lääkinnälliset aineet ja hoitomuodot ovat käytettävissä kaikkiin sairauksiin ja kaikille tulotasoille. Ne eivät ole kalliita, eivätkä vaikeita käyttää. Ne ovat täysin laillisia, turvallisia ja myrkyttömiä. Yhdistettynä ja oikein käytettynä nämä lääkinnälliset aineet lyövät minkä tahansa lääkkeisiin keskittyvän hoidon.

Alkuperäinen artikkeli (päivitetty) viitteineen ja lisätietoineen: http://drsircus.com/medicine/natural-allopathic-medicine-protocol-components

2 kommenttia

 1. Myös BENFOTIAMIINIn kiistattomista tieteellisistä tutkimuksista ollaan rikollisesti vaiettu, kuitenkin kun auttaa diabeteksen komplikaatioita estäen ja jopa parantaen, 2-tyypin jopa estyvän alkamasta. EU totesi jotta lääkkeenkaltainen tuote, eli ei luontaistuote mut ei lääkekään… Sipulikasvista uutettu b1-vitamiinin vesiliukoinen esiaste, ehkäisee myös vanhuuden tuomat komplikaatiot, mikä lääketeollisuutta pelottaa kovasti.
  Syöpätaisteluun sopii kannabis, jonka todettu estävän syöpäsolujen jakaantumista ja syövän verenkierron, myös patenttikelvoton monitehoinen lääkekasvi, joka suututtaa BIGPHARMAA, kun lääkekasvin tuottaminen onnistuu köyhälläkin. Sama benfotiamiinin kohdalla, aine löydetty jo 50-luvulla, patentti meni vanhaksi ja oli pieninä annoskokoina meilläkin myynnissä kolme vuotta. Liian tehokas ja ilman sivuvaukutuksia, lääketeollisuus ei salli varpailleen astuttavan, mut ku kohta ollaan tilas jot rahaa ei oo, mitäpä sitten eteen… Pelkän benfotiamiinin avulla säästettäisiin miljardeja, elämänlaadun kohenemisesta puhumattakaan. Hamppu hyötykasvina on pelotus monikansallisille yhtiöille, kotimainen rehuvalkuainen GM-soijan sijaan, jota ei ole kuulemma mahollista korvata mitenkään, hampusta jos tekee luomua pukkaa…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat