Maahanmuuttajien ehdoilla

Näyttää siltä, että Suomessa kohdellaan kantaväestöön kuuluvia ryhmiä toisen luokan kansalaisina esimerkiksi sopeutettaviin pakolaisiin verrattuna. Tästä esimerkkinä olkoon Raha-automaattiyhdistyksen (RAY)1 ilmoitus, jonka mukaan se lopettaa Sokeva-Käsityö (S-K)2 elinkeinotoiminnan tukemisen.3 Lisäksi rahoja ei tipu uuteen lastensairaalaan.

___________

1.       RAY perustettiin 1. huhtikuuta1938 keräämään rahapelitoiminnalla varoja suomalaisten      sosiaali- ja terveysjärjestöjen toiminnan tukemiseksi.
2.      Sokeva Käsityö on Näkövammaisten Keskusliitto ry:n käsityötoiminnan palveluyksikkö.

Mainittakoon, että RAY:n hallituksessa on seitsemän valtioneuvoston valitsemaa jäsentä, seitsemän yhdistyksen kokouksen valitsemaa jäsentä ja kaksi henkilöstön edustajaa.4

S-K:n toiminnassa on noin 500 näkövammaista työntekijää, jotka yleensä työskentelevät kotipaikkakunnallaan kotinsa yhteydessä. S-K:n tehtävänä on löytää, jalostaa sekä ylläpitää käsityömahdollisuuksia näkövammaisille.

Lisäksi RAY vähentää avustuksiaan aivoliiton kommunikaatiokeskukselta 160 000 euron edestä.3

 

Ei tukea uuteen lastensairaalaan

Lisäksi suomalaisille lapsille välttämättömään uuteen lastensairaalaan ei valtiovallalta julkista rahaa heru.

Uuteen lastensairaalaan ei julkista rahaa heru.
Uuteen lastensairaalaan ei julkista rahaa heru.

Jo laki vaatii, että kuntien ja valtion on taattava kaikille riittävät palvelut. Lasten hoitaminen sisältyy perushoitoon, mutta tästä huolimatta Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiristä (HUS) ei löytynyt senttiäkään rahaa lastensairaalaan, vaikka nykyinen sairaala on rakennettu sodan jälkeen ja on ollut jo kauan huonossa kunnossa.5

 

Julkinen raha jaetaan maahanmuuttajien kotouttamiseen

Sen sijaan, että esimerkiksi RAY ja Suomen poliittiset hallintoelimet huolehtisivat etupäässä maamme avun tarvitsijoista, niin nämä instituutiot lappavat kansallisvarallisuuttamme täysin ventovieraalle porukalle äärimmäisen tasa-arvo-hullutuksen nimissä.

Hallintokoneiston mielestä kansallinen varallisuus on jaettava ensin muukalaisille.
Hallintokoneiston mielestä kansallinen varallisuus on jaettava ensin muukalaisille.

Yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus on, että maan kansalaisista on huolehdittava ensisijaisesti ja omaa kulttuuriperintöä tulee vaalia harmonisesti toisten kulttuurien rinnalla nostamatta vieraan populaation perinteitä tärkeimpään valokeilaan. Oma kulttuuriperinne tuo rikkautta ja eikö kulttuurien sekamelskassa katoa moninaisuus kulttuurien sekä kansojen väliltä, synnyttäen lopulta monokulttuuria.
Joku voi ajatella, että luonnollisesti pakolaisista on huolehtiminen, koska heidät on maahan otettu vastaan. Mutta kysymys kuuluukin, että onko pakolaisille avattava portteja, kun oma valtio on ”rauniona” mitättömien ja eliittejä palvelevien poliittisten päättäjien ansiosta?
Ray:n avustustietokantaa selaamalla havaitaan miljoonien eurojen edestä myönnettyjä tukiaisia maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen liittyen. Esitettäköön tästä kuitenkin joitakin RAY:n tukemia esimerkkejä:

Monikulttuurikeskus Mimosa ry on saanut toimintaansa varten vuosien 2007–2015 välillä 660 000 euroa.7

Maahanmuuttajanaiset ja perheet Itä-Helsingissä saivat vuosille 2015–2017 70 000 euroa.7
Maahanmuuttajanaisten syrjäytymisen ehkäisemiseksi jaettiin vuosille 2012–2015 320 000 euroa.7

Ikääntyneille maahanmuuttajille myönnettiin Muistojen koti-organisaatiolle vuosille 2015–2017 113 000 euroa ja kohtaamispaikan (Kota) perustamiseen ikääntyneille Suomeen muuttajille annettiin vuosina 2012–2014 346 000 euroa7 jne..

 

Helsinkiläiset eduskuntaan pyrkivät

Ylen vaalikone kertoilee enemmistön eduskuntaan tavoittelevista helsinkiläisistä kinuavan lisätukea pääkaupunkiseudun maahanmuuttajien sopeuttamiseen, jota virallisesti väärin sanotaan ”kotouttamiseksi”. Helsingissä pulmaksi kuulemma on muodostunut pitkät odotusajat kielenopetukseen. Kuntaliiton asiantuntijoiden mukaan tarvetta pakolaisista maksettaviin valtion korvauksiin olisi kaikissa kunnissa.6

Hallituksen myöntämä 55 miljoonan euron lisäraha sopeuttamiskoulutukseen vuosille 2013–2016, ei riittäisi järjestämään tarvittavaa koulutusta.6

Tänä vuonna vieraskielisistä maksettavaa valtionosuutta on nostettu lähes puoleen miljardiin euroon, joka helpottaa maahanmuuttajavaltaisten kuntien elämää, mutta ei sittenkään riittävästi, sanoo Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen.6

– Uudessa valtionosuusjärjestelmässä vieraskielisten asukkaiden perusteella maksettava valtionosuus kymmenkertaistui.6

Joidenkin perussuomalaisten arvioiden mukaan pakolaisten kustannukset Suomessa olisivat noin 1-1,5 miljardia euroa. Detaljitietona sanottakoon, että Pauli Vahteran mukaan jo Turun Varissuon koulussa maahanmuuttajien menot olisivat 0,8 miljoonaa euroa vuodessa (Vahtera 2010).

 

Mitä tämä kertoo hallintokoneistosta?

Ensinnäkin edellä mainitut päätökset viestittävät Suomen poliittisen johdon olevan täysin globaalin uusliberalistisen imperialistisia tavoitteita ylläpitävän eliitin kontrollissa. Tällekin globaalille eliitille löytyy vielä ylempi ohjausryhmä. Mutta en kiusallanikaan sano, mikä tämä ”ohjausryhmä” tai mafia on yleiseltä kutsumanimeltään. Lukija saa päätellä sen itse.

Täytyy vain muistaa kuinka monikulttuurisuuden äärimmäisellä toteuttamisella saadaan yhteiskunta sekaisin ja heikennettyä kokonaisia kansakuntia. Pakolaispolitiikka tulisi olla järkevää ja kohtuullista. Jos esimerkiksi Suomella ei ole varaa ottaa vastaan pakolaisia, niin silloin ”maailman syleilystä” tulisi luopua.

Pakolaispolitiikasta vastaavat eivät ilmeisesti ole ajatelleet sitä, että esim. Suomeen saapuvat kriisialueiden maahanmuuttajat tuskin ovat aina köyhää porukkaa. Nimittäin köyhät ihmiset eivät pääse muuttamaan yhtä hyvin kuin rikkaammat ja kenties muutenkin paremmassa yhteiskunnallisessa asemassa olevat ihmiset. Jos esimerkiksi Somaliasta lähtee kaikki etevimmät pois, niin silloin Afrikan sarven alueelle tilanne voi olla tuhoisa.

Ajatelkaamme kulttuurimarxismin tuhotyötä: Äärimmäiseen feminismiin, sukupuolineutraaliuden suosioon ja monikulttuurisuuteen ovat vaikuttaneet osaltaan sionistisen eliitin kontrolloima viihdemaailma ja elokuvateollisuus. Niihin ovat vaikuttaneet myös eliittisionistien johtamat kansanliikkeet. Nämä edellä mainitut asiat ovat myös tehonneet Suomen monikulttuurisuuden lisääntymiseen. Itse asiassa koko Suomen hallintokoneisto ja valtamedia ovat valjastetut palvelemaan näitä ”vapaamielisiä” kulttuurimarxismin ideologioita.

Mielestäni pitäisi löytyä kyvykkyyttä kritisoida äärimmäisten ja demonisten vapaamielisten aatteiden vaikutusta yhteiskuntaan sekä toisaalta pystyä hahmottamaan kohtuullisen konservatiivisuuden rajat.

Rinnakkaisartikkeli.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet

Vahtera, Pauli KHT/8.2.2010. Maahanmuuttajan aiheuttamat kustannukset.

 1. RAY: Sokeva saa rahansa, jos järjestää toimintansa toisin; Puhevammaiset jäävät heitteille, RAY tuki lakkaa
 2. Ray:n hallitus
 3. Lastensairaalalle ei julkista rahaa
 4. Uutiset yle.fi Vaaliehdokkaat valtiolta lisätukea maahanmuuttajien kotouttamiseen
 5. http://avustukset.ray.fi/fi-fi/jarjesto/6813; http://avustukset.ray.fi/fi-fi/jarjesto/7331; http://avustukset.ray.fi/fi-fi/jarjesto/6523; http://avustukset.ray.fi/fi-fi/jarjesto/7459

16 kommenttia

 1. ”Ensinnäkin edellä mainitut päätökset viestittävät Suomen poliittisen johdon olevan täysin globaalin uusliberalistisen imperialistisia tavoitteita ylläpitävän eliitin kontrollissa. Tällekin globaalille eliitille löytyy vielä ylempi ohjausryhmä.”

  Tähän ylempään ohjausryhmään kuuluvat ilmeisestikin sellaiset ihmiskunnan arkkiviholliset kuten Bilderberg-sisäpiiriläiset Rockefeller, NWO-pääarkkitehti ja juutalainen sotarikollinen H.Kissinger ja kasaari-juutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää. Mm. he kuuluvat otaksuttavasti ohjeistuksen antajiin ns. vieraileville Bilderberg-kokousten osallistujille. Tässä on joukko suomalaisia ohjeistuksen hakijoita: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml (vuoden 2012-jälkeiset tiedot puuttuvat tästä luettelosta)

  Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden hävittäminen. Tätä tarkoitusta palvelee Kalergi-suunnitelma, jota pahimmat SUOMALAISEN SUOMEN KANSANVIHOLLISET – vallanpitäjämme –
  toteuttavat lakeijoidensa avulla: http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm
  (Vrt. britti-patriootti David Noakes (http://www.eutruth.org.uk/): ”
  95% of crime is committed by Government”, 95% rikoksista on hallituksen tekemiä.)

  Bilderberg-agendaan kuuluu myös ’hyödyttömien syöjien’ eliminointi eli maapallon väkiluvun pienentäminen murto-osaan nykyisestä. Keinovalikoima on varmasti huomattava siihen pääsemiseksi. Eräs näistä voidaan ottaa käyttöön seuraavasti:

  1.EU:n vaaleilla valitsematon diktatuuri-johto suunnittelee jo tällä hetkellä käteisrahan kieltämistä ja sen jälkeen vaihtokaupan kieltämistä,
  ”Nach EU-Bargeldverboten jetzt Tauschhandelsverbot”, http://qpress.de/2015/04/05/nach-eu-bargeldverboten-jetzt-tauschhandelsverbot/

  2.Eräs seuravista askeleista sen jälkeen diktatuurin tiellä on pakollien mikrosirutus – ilman mikrosirua sitten esim. ei voi maksaa ostoksia tai laskuja yleensä.
  Jo nyt pitkälle kehitetty nanoteknologia mahdollistaa mikrosirun ohjelmoinnin esim. aiheuttamaan erilaisia tappavia sairauksia vasta vuosienkin päästä – näin päästään ’hyödyttömistä syöjistä’ eroon, jälkiä jättämättä. Nanoteknologia mahdollistaa mikrosirutuksen myös rokotusten yhteydessä.

  Artikkelin varsinaiseen aiheeseen liittyen: toivottavasti Magneettimedian lisäksi mvlehti.net ja ylewatch.blogspot.fi/ saisivat paljon lisää lukijoita. Mamu-totuutta kun ei muualla paljoakaan taideta kertoa valheellisen propagandamediamme sokaisemille suomalaisille – Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda ja bilderbergien Jääskeläinen & Kivinen johtama vallanpitäjiemme Yle-propagandakone kansaan kohdistuvan aivopesun eturintamassa!

  Plusääni(6)Miinusääni(4)
 2. Sopivampi nimi tuolle maanpetturille on Ahmed Thors. Taitaa karvoitusta kasvaa muualtakin kuin alapäästä, sen verran näyttää maskuliiniselta feministiltä.

  Ahmed Thors käsikynkässä toisen karvaisen, feministin Nasima Razmyarin kanssa.

  Nasima näyttää muuten vanhalta vaalimainoksessa, vaikka täti on vasta 30v.

  Nämä karvaleidit osoittavat tulevaisuuden suunnan Suomelle joka on syvällä suossa.

  Plusääni(8)Miinusääni(5)
 3. ”EU-vastainen mielenosoituspuhe 11.04.2015 klo 14
  Hyvät suomalaiset ystävät!

  Huomatkaa, että minä sanon, suomalaiset – en sano EU:laiset!! Sellaista väkeä ei ole olemassakaan kuin EU:laiset sen paremmin kuin on sellaistakaan väkeä, kuin USA:laiset, sillä näiden imperiumeilla ei ole kansaa, vaan alamaisia!!

  Me synnyimme vapaina, vapaassa maassa, vapaina kansalaisina. Ja 1995 se tapahtui. Eliitin syvin petos, isänmaa alennettiin Euroopan Imperiumin provinssiksi. Meidät myytiin muutamalla audikyydillä, parilla Brysselin-maljalla – halvalla meni Suomen kansan koti!!…””
  Koko artikkeli: http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/04/eu-vastainen-mielenosoituspuhe-11-04-2015-klo-14

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
 4. Uusiksi: Dreyfusin juttu

  http://carolynyeager.net/heretics-hour-dreyfus-affair-guilty

  Jokaisen olisi syytä kuunnella tämä podcast, jossa Carolyn Yeager ja Margaret Huffstickler kertovat Dreyfusin jutusta. Kaikki, mitä luulet tietäväsi aiheesta, on melko varmasti valhetta. Harvat nimittäin ovat selvillä tapahtumien todellisesta luonteesta. Tässä petoksessaan juutalaiset ovat onnistuneet erittäin hyvin. Vaikka juttu on yhtä törkeä kuin Leon Frankin juttu, silti ihmisillä on juutalaisten kannalta edullinen kuva jupakasta. Holohoaxin ja maailmansotien historian osalta valheet ovat paljastuneet jo kauan sitten, mutta tässä aiheessa juuri missään ei esitetä totuutta, joka on yhtä selvä faktojen valossa eli virallinen versio yhtä törkeästi valehdeltu.

  Dreyfusin syyllisyydestä on selvät todisteet. Hän todellakin vakoili yleisesikunnassa saksalaisten laskuun. Hän oli peluri, joten vaikka hän oli varakas ja varakkaan naisen kanssa naimisissa, hän joutui hankkimaan rahaa paheittensa vuoksi. Arvokkaita sotasalaisuuksia paljastui, mutta toisaalta vastavakoilu sai selville vuodon. Dreyfus paljastui käsialansa vuoksi. Käsialatutkijoille ei kerrottu, kenen käsialasta oli kyse, koska heilla olisi saattanut olla jotain sympatioita. Mielenkiintoista oli se, että kun Dreyfus viimein sai vihiä siitä, mitä oli tekeillä, hän yritti muuttaa käsialaansa. Kaiken kaikkiaan hän oli melko epäpätevä vakooja ja hän herätti epäilyksiä jo tekemällä muistiinpanoja silloin, kun se ei ollut sallittua, tai liian röyhkeästi arkaluonteista aineistoa kopioimalla ja kuljettamalla. Hän väitti olleensa oikealla asialla tuolloin. Hän myös yritti päästä käsiksi kaikkeen mahdolliseen epäolenaiseenkin salaiseen materiaaliin melko silmiinpistävästi.

  Oli virhe jättää mies pidättämättä ensimmäisen kuulustelun jälkeen. Asia vuosi lehtiin. Ranskan päärabbi kävi suoraan välittömästi Pariisin poliisipäällikön puheilla. Hän uhkasi koko Ranskaa sodalla, joka jakaisi maan kahtia, jos Dreyfusta syytettäisiin. Dreyfus oli tavannut mitä ilmeisimmin henkilön, joka oli luvannut hänelle yhteisönsä tukea. Hänet varmasti vannotettiin kiistämään kaiken. Ilmeisesti juutalaisille olisi ollut kova pala tunnetun ja yleisesikunnan ainoan juutalaisen paljastuminen maanpetturiksi. Tietysti Talmud ja muu oppi määrää jo muutenkin, että juutalaista ei saa tuomita ei-juutalaisessa oikeudessa ja että juutalainen saa tehdä ei-juutalaiselle mitä hyvänsä.

  Todisteet olivat selvät ja Dreyfus tuomittiin Pirunsaarelle. Juutalaisyhteisö kuitenkin toimi. Koko maailman lehdistö valjastettiin kampanjoihin Dreyfusin puolesta ja Ranskaa vastaan. 35 miljoonaa frangia on havaittu virranneen Ranskaan ulkomailta Dreyfusin puolustukseksi. Tuomiota yritettiin saada nurin. Tässäkin blogissa on todettu, että Ranska oli v. 1894 jo sata vuotta ollut Rothschildien tasavalta. Juutalaisilla oli suunnaton valta esim. vapaamuurarien kautta. Vaikka Ranska on katolinen, vapaamuurarit ja vasemmisto ovat perinteisesti avoimesti uskonnonvastaisia.

  Tilasto-osaston päällikkö Henry pakotettiin eroamaan. Ilmeisesti hänet myrkytettiin jo tuolloin, koska ero johtui terveydellisistä syistä. Uusi turvallisuuspäällikkö Pickuard osoittautui pian lausuntojaan myöten Dreyfusin ja juutalaisten liittolaiseksi. Hän palkkasi vastaavan asenteen omaavan lakimiehen ja todistetusti jutun aineisto ei ollut tarpeeksi suojattu. Sinne ilmestyi väärennettyä materiaalia, jolla yritettiin saada syytä Dreyfusin sijaan toiselle, unkarilaissyntyiselle Esterhazylle, joka välillä otti syyt päälleen, etenkin sen jälkeen, kun oli paennut Englantiin. Hän oli rahapulassa ollut hämärä tyyppi, joka oli läheisissä suhteissa juutalaisiin. Pian hän kuitenkin kiisti syyllisyytensä. Hänen sijaansa syytettiin turvallisuuspoliisin aiempaa päällikköä Henryä, joka teki oudon itsemurhan ennen kuulusteluja. Hänellä oli veitsi väärässä kädessä ja kaula oli katkaistu molemmilta puolilta. Hänellä oli juuri ollut sanojensa mukaan tärkeää kerrottavaa ja vaimolleen hän oli kertonut juuri olleensa kunniallinen ja syytön. Myös kärsineensä kovasti, mikä viittaisi myrkytykseen. Hänen luonaan olikin vieraillut mystinen henkilö, joka oli juottanut rommia Henrylle. Suomalainen wiki väittää Henryn tunnustaneen, mutta tosiasiassa hänen syykseen vain luettiin kaikki hänen kuolemansa jälkeen. Ilmeisesti pidätys tehtiin esittämällä eräs asiakirja, jonka Henry olisi myöntänyt tekemäkseen, mutta tämä väärennettiin pian toisenlaiseksi. Juutalaiset olivat päässeet rellestämään omassa asiassaan Ranskassa kätyriensä kautta tuolloin ja sittemmin joka puolella ja eritoten wikipediassa, joka on juutalaisten pyörittämä. Tosiasiassa yleisesikunnassa oli vastustettu muutoksia, henkilövaihdoksia ja tuomion revisiota ja arvattu juutalaisten myötäilyn johtavan kostotoimiinja puhdistuksiin. Dreyfusin syyllisyys oli selvä ja Pickuardin toiminta ymmärrettiin yleisesti vehkeilyksi.

  Pornografinen roskakirjailija Emile Zola haastettiin loanheitostaan oikeuteen, hävisi oikeusjutun ja pakeni oikeutetun tuomion saatuaan myös Englantiin eli hän teki toisin kuin oli uhonnut tekevänsä. Hänet esitetään nykyisin suurena sankarina. Hän oli kuitenkin kommunisti, joka oli kai ostettu. Hän tuomitsi kaikki Dreyfusin syyttäjät ja lähes koko Ranskan antisemitistisiksi vehkeilijöiksi ja armeijan vielä rikollisiksi murhaajiksi. Armeijan häpäisystä ilman todisteita ei pidetty, joten Zola oli yleisesti halveksittu tuolloin. Paljon myöhemmin vasta hänen tuhkansa siirrettiin Pantheoniin jne.

  Valtava painostus johti uuteen oikeusjuttuun, jossa Dreyfus tuomittiin uudelleen, mutta armahdettiin. Ranskaa oli uhattu jo kansainvälisellä boikotilla esim. seuraavan vuoden maailmannäyttelyn suhteen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt. Dreyfusin kannattajat vaativat hänen julistamistaan syyttömäksi. Tämäkin onnistui viimein, kun maan lakia oli muutettu juutalaisille mieleiseksi. Kun Dreyfusin kannattaja pääsi myöhemmin sotaministeriksi, hän erotutti kaikki katoliset ja korvasi heidät vapaamuurareilla ja luottomiehillään. Armeijaa ja hallintoa siis puhdistettiin. Dreyfusin kannattajat saivat hegemonian ja he (juutalaiset) järjestivät I maailmansodan. Revisiota vastustanut henkilö kuoli oudosti juutalaisen prostituoidun luona. Hänestä olisi saattanut tulla presidentti, joka ei olisi aloittanut sotaa ym. On erittäin merkittävää, että vasemmistolaiset sotapoliitikot (esim. Clemenceau ja Poincare) pääsivät valtaan nimenomaan Dreyfuss-väännön avulla. Tämä mahdollisti I maailmasodan. Useat tärkeät ihmiset Ranskassa paheksuivat sitä, että vasemmistolaiset ja juutalaiset saivat vallan ja ensin häpäisivät armeijan ja sitten tapattivat kansalaiset turhassa sodassaan. Monet Panama-skandaalissa tahriutuneet nimet olivat tehneet paluun.

  Miten kaikki esitetään nykyisin? Esim. Uuden Suomen ammattimaiset juutalaisproagandistit lehden huijausblogistanissa (monet luulevat, että siellä on poliitikkojen ja ”tavallisten ihmisten” blogeja ilman ohjelmallisuutta ja kokonaisohjausta) esim. paasaavat ”läpensä katolisesta Ranskasta”, jossa vallinnut antisemitismi huipentui fasististen kenraalien kampanjaan juutalaisia vastaan. Vain sen vuoksi olisi järjestetty lavastettu häväistyskampanja juutalaista upseeria vastaan. Tämä olisi johtanut sitten juutalaisten puhdistamiseen armeijasta ja yleisemminkin juutalaisvainoihin tms. Näin asia esitetään esim. aiheesta tehdyissä ohjelmissa. Kunnolliset voimat siis kuitenkin onnistuivat ihmeen kaupalla voittamaan. Mikään ei kuitenkaan voisi olla kauempana totuudesta. Juutalaiset käyttivät valtaansa ja aloittivat kampanjan, jossa käyttivät koko kv. koneistoaan saadakseen vaarallisen suurrikollisen vapaaksi ja tuomiotta. Tämä onnistui, mikä on aivan käsittämätöntä, jollei tunne Ranskan tilannetta. Todellisuudessahan Ranskassa oli enemmistö isänmaallista ja kunnon väkeä. Katolisia ym. Tietenkin vasemmistolaisuudella oli vahvat perinteet, mutta valtaosa vasemmiston riveihinkin huijatuista vielä pitkän mädätyksen tarpeessa. Todellisuudessa sielläkin kyse oli siitä, että pieni eliitti omasi taloudellisen ja poliittisen vallan ja tämä oli juutalaisten ohjauksessa ja taksussa. Sen ja lehdistön avulla pidettiin muu osa kansasta pimennossa kaikista asioista. Petollinen eliitti sai tahtonsa läpi, vaikka tässä asiassa kansakunta oli armeijan puolella ja revisio hyvin epäsuosittu. Kelpo ihmiset yrittivät saada vakoojan tuomiolle, mutta tähän puututtiin vaikutusvaltaisilta tahoilta. Syytteessä ei ollut minkäänlaista rasismia takana, vaan nimenomaan vakoilutoiminta, johon syyllinen sattui olemaan juutalainen.

  Esim. saksalainen tunnetttu sosialidemokraatti Karl Liebknecht oli sitä mieltä, että Dreyfus oli syyllinen. Hän ei koskaan uskonut syyttömyyteen. Hän oli perehtynyt oikeudenkäyntiin ja juttuun aineistoja myöten. Hän oli hämmästynyt siitä, kuinka erilainen kuva tapahtumista esitettiin Ranskan ulkopuolella. Ranskassa kaikkea ei pystytty salaamaan. Liebknechtillä oli myös korkean tason tietoa asioista. Hän näki heti saksalaisten reaktiosta asiaan, että Dreyfus oli syyllinen. Syyttömien syyttämisen sattuessa saksalaisten vakoojiksi Saksassa reagoitiin eri tavalla.

  Kyseessä oli siis Leon Frankin jutun tapainen tapahtumasarja, jossa todella kauhistuttavaa rikollista alettiin pestä puhtaaksi ja pestään edelleen koko kv. juutalaisuuden voimalla. Kuten Frankia ja juutalista mafiaa mainostamaan ja tukemaan perustettiin ADL, myös Dreyfusin puolustuskampanjat synnyttivät järjestön ”The League of the Rights of Man”. Tämä kunnostautuu edelleen muiden vastaavien juutalaisjärjestöjen tapaan orja-Ranskassa syyttämällä holokaustin epäilijöitä ym. ja vaatimalla rahaa heiltä maan käytäntöjen mukaisesti.

  Valitettavasti ihmiset uskovat juutalaisten jo lähes totaalisesti pyörittämien ja hallitsemien yhteiskuntien viralliseen valehteluun asiassa kuin asiassa, mutta etenkin Dreyfusin tapauksessa. Konnat ovat sankareita ja kunnon ihmiset jotain aivan hirveää. Koko juttu on kuin holohoax. Menneet polvet väärennetään hirvittäviksi antisemiiteiksi ja sitten tämän perusteella vaaditaan koko kulttuurin muutosta juutalaisten taholta ja heidän proxyjensä (ennen koko vasemmisto, nykyisin joka ikinen puolue ja ideologia lähes) kautta. Ihmiset hylkäävät sitten ison osan kulttuuriaan pesuveden mukana silkan valehtelun innoittamana ja juutalaisten heitä paimentaessa kuin karjaa mieleisiinsä muutoksiin. Tosiasiassahan siis muutos ei merkitse minkään mielipuolisen ennakkoluulon hävittämistä, vaan sitä, että juutalaisia vastaan ei saa enää puolustautua eikä heistä edes puhua. Vaikka monikaan ei ymmärrä tässä tapauksessa Dreyfusin olleen rikollinen ja siis vaadittavan juutlaisille täydellistä immuniteettia, niin ihmiset eivät ymmärrä sitä, että antisemitismiksi mielletään ihan asiallinenkin esitys juutalaisten toimista ja niistä varoittaminen. Totaalisella vallankäytöllä juutalaiset pystyvät kertomaan vain oman versionsa antisemitismistä syytettyjen toimista. Myös he voivat kasvattaa ihmisen uskomaan, että tietyt mielipiteet ovat vain ”antisemitismiä”. Dreyfusin syyte ei edes ollut juutalaisvaaralta puolustautumista, kuten maailmansodan aikaiset karkotukset, joita edelsi juutalaisia sodanjulistuksia vuodesta 1933 ja juutalaisten aloittama tuhoamissota. Karkotukset historiassa olivat reagointia juutalaisten toimiin eivätkä mielipuolisuutta. Maailmansodan aikana heitä ei murhattu. Nyt juutalaiset opettavat, että ei-juutalainen nationalismi tai kansallinen ajattelu johtaa aina mitä kauheimpiin joukkomurhiin ja sotiin. Juutalaisille alistumattomuus puolestaan holokaustiin. Ihmiset eivät ymmärrä, että tässä vaaditaan nimenomaan heille alistumista. Heistä ilman lupaa puhuminen ja heidän touhujensa ja valheidensa paljastaminen ovat nykyisin sitä paheksuttua antisemitismiä, kutenaina ennenkin. Antisemitismissä ei siis ilmeisesti ole eikä ole koskaan ollut mitään vikaa.

  Vaikka ihmisille moneen kertaan osoittaa, että demokratiassa juutalaiset omistavat joka tiedotusvälineen, poliitikot, turvallisuuspalvelut jne., niin silti he eivät usko, vaan haluavat usko siihen, mitä media sanoo. Tämä on hämmästyttävää. Nytkin iso osa etenkin nuorista on järkyttynyt ja haluaa ehdotettuja vastatoimia ”uusnatseja” ja ”äärimuslimeja” vastaan, jotka muka uhkaavat juutalaisia ja kaikkia muitakin ja kaikea hyvää. Jopa koko islamia vstustetaan. Juutalaiset keräävät sympatiaa ja antisemitismi muka uhkaa heitä, vaikka ei kovin paljoa älyä luulisi vaativan se, että tajuaa maailman menon sellaisena kuin se on. No tämä tietenkin vaatii hieman edes perehtymistä asioihin. Mutta ei juurikaan muuta. Ei paljoakaan älyä. Esim. holohoax on melko pian oivallettavissa 100 % törkeäksi valehteluksi. Tällöin luulisi oivaltavan myös sen, että kaikki muukin on huijausta ja maailmaa johtaa teräksisellä otteella kauhistuttava rikollisklikki. Juutalaiset eivät todellakaan ole vaarassa, vaan he, joita heidän johtajansa alkavat vainota tämän terroriaallon seurauksena.

  Huffsticklerin lähde on ranskankielinen, joten itse en voi siihen perehtyä. Mutta jotain voinee ainakin liikkua päässä, kun muistaa siis Karl Liebknechtin pitäneen Dreyfusia ilman muuta syyllisenä.

  10.4.2015: Kuuntelin uudelleen ohjelman. Siivooja, joka oli ollut saksalaisten palveluksessa ja eronnut, kun oli auttanut huomaamaan, että siellä oli salaista materiaalia, joutui painostuksen kohteeksi. Miehiä oli tullut hänen kotiinsa ja he olivat vaatineet häntä tekemään väärän valan ja todistamaan Dreyfussille edullisesti. Siivooja oli ajanut miehet pois asunnostana veitsen kanssa ja tehnyt ilmoituksen poliisille. Kaksi muuta vastahakoisesti erinäisiin vaatimuksiin suhtautunutta henkilöä murhattiin. Tunnettu väärentäjä murhattiin juuri, kun koko prosessi oli huipussaan. Erinäisiä aineistoja sitten väitettiin mm. Henryn väärentämiksi. Selviä murha-uhreja siis myös Henry ja em. presidenttiehdokas, joka kuoli prostituoidun luona. Hän oli suhtautunut kielteisesti Dreyfussin armahdukseen ja syyttömäksi julistamiseen.

  Jupakka johti kirkon ja valtion eroon 1905. Armeija kärsi ja puhdistettiin. Clemenceau palasi valtaan ja osaltaan johtamaan maailmaa sotaan ja alistamaan Saksaa Versaillesissa.

  Mielenkiintoista todella, että Usarin bloggaaja aikoinaan yhdisti juuri tämän katolisuuden antisemitismiin, kun kirjoitti Dreyfusin jutusta. Hän esitti siis melko suoraan, että kristinuskosta on luovuttava, koska se on antisemitismiä. Ei kai tuota muutenkaan voi ymmärtää. Perin juutalaistyylistä syyttelyä. Samanlaisa myrkkyä on siellä lähes joka blogi täynnä.

  Ajaa, Perussuomalaisten mainoksessa vaaditaan toimia Suomessakin antisemitismiä vastaan. Se on kuulemma nyt suuri uhka ja koko ajan lisääntyvä ja juutalaiset kuulemma ovat vaarassa.

  Huomatkaa, kuinka bolsujen ja vapaamuurarien naurettva Ranska tarjoaa homoa väkisin Vatikaanin lähettilääksi. Kauhistuttava maa.

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
  1. Palatakseni aiheeseen siis siivooja ei ollut mikään tavallinen siivooja, vaan Saksan suurlähetystössä toiminut vakooja ja hän oli oikeastaan jokin talousvastaava myös. Hän löysi roskakorista listan, jossa esiteltiin lista luovutetuista tiedoista ja mitä luovutettaisiin. Mukana oli tärkeää huipputietoa. Yleisesikunta oli jo ollut ennenkin selvillä, että joku vuosi tietoja. Mahdollisten tyyppien lukumäärä ei voinut olla kovin suuri. Mielenkiintoista, kuinka vapaamuurarit ym. jouduttiin raakkaamaan esim. käsialatutkimuksista, koska he väkisin halusivat tietää, kenen käsialasta piti antaa lausunto eli ketä epäiltiin luovuttajaksi. Heille oli heti selvää, että mahdolisesti jotin olisi suojeltava.

   Tilasto-ossto on tiedusteluosaston peitenimi. Suosittelen kuuntelemaan ohjelman. Tallettakaa vaikka ja polttakaa levylle tms.

   Siis siivoojavakooja ajoi pois dreyfuslaiset. Juutalainen väärentäjä ja hänen väärenöksensä uhri Henry murhattiin. Samoin armahdukselle nihkeä pressa. Kaksi muuta uhria olivat he, jotka olivat kuulleet Dreyfusin tunnustuksen. Hän, jolle Dreyfus oli tunnustanut vakoilunsa ja vuoden päästä sivullinen, joka asian oli sattunut kuulemaan.

   Salaisen eliitin huippunimet ja sotasyylliset Pincre ja Clemenceau olivat toidellakin Dreyfuslaisia.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 5. Tämäkin taisi kadota Talmud-artikkelin mukana:
  Satuin viimein avaamaan prof. Carroll Quigleyn kuulun teoksen Tragedy & Hope. Kamottavaa sontaa ja valehtelua tämä teos. Koepallona toimi luku I maailmansotaan johtaneesta kehityksestä. Sota olikin muka kokonaan Saksna syytä! Kv. pankkiirit eivät olleet kuin hieman syyllisiä mukamas. Kaikki kriisit selitetään valheellisesti ja kaiki on taattua brittisontaa eli juutalaiseliitin liikkeele laskemaa naurettavaa moskaa ja lisäksi vääristelyä. Yksi helmi osui vain silmiin, eli juutalaispankkiiri Casselin sanottiin olleen kuulun naruista vetelijän eli lordi Esherin toimeksantaja. En viitsi kahlata kirjaa muutaman tämmöisen takia, kun kerran näotä helmiä on poimittu muiden toimesta muihin teoksiin. Esim. Dohertyn Hidden History sleittää asiat lähes oikein. Tosin Cecil Rhodes ei piitannut mistään rotuopeista eivätkä nämä merkinneet hänelle mitään. Hän käski jakaa stipendejään ihonväristä, uskonnosta tai rodusta riippumatta. Hänen parhaista ystävistään useat olivat juutalaisia. Lordi Rothschild oli hänen kolmen testamentin uskottu mies ja neljännessä ainoa uskottu ja luotettu haltija. Tämä oli toisen teoksen helmi, joka sattui silmiin (the new angloamerican establishment). Kun selasin sivut, joissa mainitaan lordi Roseberry tai lordi Rothschild, jotka olivat sukulaisia. Rothschildin rooli on kuitenkin selkeästi vääristelty. Mutta siis Doherty erehtyy, kun hän pitää Rhodes-konrpiraattorita joinain rotutaistelijoina. Esipuheessaan Quigley sanoo yhtyvänsä kv. pankkiirien ja salaliittiolaisten tavoitteisiin ja tukevansa niitä. Tosin hän ei kerro nistä kaikkea. Hän oli kuuluisten yliopistojen professori ja selkeästi saanut tehtävän vähän avata pankkiirien toimia. Jo väite, että englantilaiset olisivat olleet siunauksellsiia sivistyksen perustajia, on valhetta. ”Toivo” syntyy näemmä vain korusanoista, joilla eliitti kuorruttaa propagandansa ja siis englantilaisuuden läpilyönnistä ym.

  Quigleyn mainostajat ovat yleensä valeoppositiota.

  Ylikarjanmaahan se mainosti tuota 80-luvun Quigleytä. Kuten myös Suttonin päättömimpiä julkaisuja.

  Englantilaisten tulisi ylpeilyn sijaan hävetä silmät pästään menneisyyttään. Juuri he ensimmäisinä alistuivat juutalaiseliitille ja valloittivat heille maailman. Vapaamuurarien ja juutlaisverkostojen avulla juuri Englanti kukisti kapinapisteet maailmassa. Esim. Hitlerin. Maailmasta tehtiin nykyinen paikka, jossa kaikki muutkin ovat vain juutalaisten palvelijoita ja kaikki omaisuudet ja resurssit virtaavat koko ajan enenevässä määrin juutalaisille. Vain juutalaisten valheet ovat pian sallittua puhetta ja muu on vihapuhetta. Nyt kun suut on pian tukittu, alkaa varmasti ihmnisten tappaminen myös Euroopassa oikein kunnolla.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Mielenkiintoisesti sekä Ylikarjanmaa että Verkkomedia mainostavat juuri näitä samoja opuksia ja historialäsitys on sama. Vaikka siis Verkkomedia on Venäjän kannattaja ja Ylikarjanmaa taas antiputinisti. Historian osalta näkemys on sama ja Wiesenthal-keskuksen. Kuitenkin kumpikin taho väittää edustavansa jonkinlaista toisinajattelua. Silti nämä valeopposition hahmot ovat näykkineet toisiaan. Kummatkin näkevät kansallissosialismin mörkönä ja huijauksena.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
 6. Onneksi raha- finanssi- ja valtaeliitti on juuri keskittynyt paljon vihaa ja inhoa osaksensa saaneen juutalaisvähemmistön käsiin. Ja juurikin siksi että ko vähemmistö on keskivertoa älykkäämpää. Tieteen ja taiteen saralla ero on suvereeni verrattuna moniin muihin kansoihin. Saavutukset puhuvat puolestaan.
  Sen paineen ja sorron alla monikaan ei olisi pystynyt junaileen asioita niin edukseen kuin juutalaiset. Tämä eittämättä aiuheutta kateutta ja vihaa sekä syiden kaivelua juutalaisten pään saamista vadille. Osalle on vaikea paikka tuo sitkeys ja osaaminen jolla tämä eliitti johtaa puolta maailmaa.
  Se on vain myönnettävä juutalaiset osaa. Siihen ei ole kahta sanaa eikä asia muutu miksikään. Maailmaa johtavat ne kenellä on todellinen osaaminen ja näkemys miten se tehdään. Yep!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. Tai sitten se taho, joka on pirullisin ja aggressiivisin ja joka edustaa todellista pahuutta.

  Tiede ja taide on juurikin muutettu silkaksi sonnaksi.

  Mitään painetta ja sortoa ei ole ollut. Valtatie valtaan on ollut auki, koska valtaa ja omaisuuksia on kasattu ja jengi piää yhtä köyttä ja muut ovat pahaa aavistamattomia ja hunaaneja.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 8. Ja kaikenlisäksi vaalilipukkeet täytettiin lyijykynällä, joka on mielestäni erittäin epäilyttävää. Eihän mitään virallisia papereita täytetä lyjykynällä vaan kuulakärkikynällä. Onko nämä vaalit ymmärrettävä niin että nämä eivät olleet viralliset vaalit vaan epäviralliset tai pelkkä vitsi?

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 9. Nyt se entinen mainospomo Jukka Kurttila, joka on päsmäröinyt jos jonkusorttista mainoskampanjaa uransa aikana mitä erilaisimmille tuotteille, lopettaa yhteistyön Kärkkäisen kanssa.

  Jukan moraalin on aina ollut siellä mistä rahaa on tullut. Nyt se leikkii jotain ihan muuta.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat