Maahanmuuttokriitikoita metsästävä Demla-valtakunnansyyttäjä rikostutkinnan kohteena!

Yle Watch uutisoi, että maahanmuuttokriittisiä ”väärinajattelijoita” metsästävä Demla-taustainen valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen voi itse saada viimeinkin oikeutta, sillä poliisi epäilee häntä korruptioon rinnastettavasta rikoksesta.

Suomalaisvihamielisenä kulttuurimarxistina tunnettu valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen on Ylen uutisen Keskusrikospoliisi aloittaa tutkinnan valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen epäillystä esteellisyydestä – Nissinen on hakenut virkavapautta mukaan epäiltynä korruptioon rinnastettavasta rikoksesta. Poliisi tuskin aloittaisi näin korkean virkamiehen toimista rikostutkintaa ellei siihen olisi erittäin vahvoja näyttöjä.

Poliisitutkinta kertoo karua kieltä siitä, kuinka suomalaisvihamielisyys korreloi melko hyvin henkilön korruptoituneen luonteen ja toimien kanssa. Lahjomattomille isänmaanystäville Demla-taustainen valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen tuli tutuksi viimeistään viime tammikuussa, jolloin hän vaati Ylen verkkosivujen jutussa sananvapauden rajoittamista ja erimielisille vankilatuomioita.

Asiaa ruoti tuoreeltaan Yle Watch raportissaan Yle tukee valtakunnansyyttäjän vaatimusta panna toisinajattelijat vankilaan. On suurta ironiaa, että maamme korkein syyttäjäviranomainen haluaa mielivaltaisella laintulkinnalla sulkea dissidentit telkien taakse samalla kun on itse epäiltynä konkreettisesta konnuudesta, virkamiehen aseman väärinkäytöstä.

Vaikka tuomion jälkeen tulemme tuskin näkemään Nissistä enää johtavassa virassa, kansalaisilla ei ole silti syytä levätä laakereillaan. Voi olla, että uudeksi valtakunnansyyttäjäksi valitaan Nissistäkin fanaattisempi politirukki, nimittäin apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen.

 

Uutinen julkaistu alunperin Yle Watchissa.

3 kommenttia

 1. Juutalaisessa maailmanjärjestyksessä alhaisimmat paskakikkareet (Nissisen kaltaiset kusipäät) aina nousevat pinnalle ja yhteiskunnan huipulle, kun taas hyveelliset ja selkäsuoraiset isänmaanystävät poljetaan näiden toimesta pohjasakkaan kärsimään vääryyttä. Elämme nurinkurisessa dystopiassa.

  Plusääni(33)Miinusääni(0)
 2. Pankaa nimi ja naama muistiin jos tulee vastaan kadulla.

  Tämä virkaansa väärinkäyttävä virallinen taparikollinen samaan selliin somalialaisen raiskaajamurhaajan ja iranilaisen polttomurhaajan kanssa. Huulet rohtuneina ja persereikä punaisena valtakunnansyyttäjä Matti Nissien saa maistaa omia mätiä hedelmiä.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 3. Valtakunnansyyttäjänvirasto on Suomen korruption PIILOTTELUN keskus. Perustan kirjoitukseni JULKISEEN ( 9. 12. 2005 ) Valtakunnnasyyttäjänvirastoon tekemääni SYYTEILMOITUKSEEN lainsäädännöllisistä ihmisoikeusloukkauksista Suomessa LAPSIA; hetreo-aviomiehiä ja pienyrittäjiä kohtaan.

  Asiaa kirjattiin diaariin 8 KUUKAUTTA kunnes VALTIOPETOS PL 93 § 2 momentin purkamiseksi ”rikoslakimuutoksella” oli suoritettu.

  Heti tämän tapahtuman jälkeen alkoi VALMISTELU isommalle valtiopetokselle; eli PL 118 §:lle ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNALLE.

  PL 118 §:ää ei voitu ottaa perustuslakiin ilman, että Kansainvälinen rikostuomioistuin lahjottiin toimivallattomaksi tällaisissa asioissa.

  Julkiset todisteet archive.is / kimmoleaks.fi

  Suomi on JÄRJESTELMÄKORRUPTIO; jonka Valtakunnansyyttäjänvirasto katsoo sormien läpi !

  Myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on hiljaa tästä Suomen kansainväisetn lakien vastaisesta ”järjestelmästä” PL 118 §:n suojissa.

  Suomessa eduksunnasta on täten TEHTY VARAS; Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus.” Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhata aiotaan kaapata.

  1,3 – 3 MILJARDIN euroan varaksus toteutettiin ”lailla 444/2012” PL 118 §:n valtiopetoksen ”suojissa”.

  Koko Euroopan ”oikeusjärjestelmä” on MAKSETTU hiljaiseksi tästä asiasta ( MV- lehti keskustelufoorumi / Paljastetaan totuus / ihmisoikeuskien ja rahan varkaus on koottu JULKISIA asiakirjoja naistä petoksista !

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat