Maahanmuuttovirasto – hirviö valtiossa

Maahanmuuttoteollinen klusteri on kuin pirunnyrkki, jossa ytimen muodostava Maahanmuuttovirasto takaa SPR:n, lakimiesten, tulkkien, koordinaattoreiden ja tuhansien muiden toimijoiden edut. Sen suojana on median luoma panssari, ja se saa käyttövoimansa Kokoomuksen ja Keskustan maahanmuuttopolitiikasta, joka imee elinvoiman koko Suomesta.

Hirviö on poliitikkojen luomus, sitä pitää yhdessä hyvävelisiskojen verkosto, joka täydentää kaltaisillaan itse itsensä. Sen toimintaan eivät pysty vaikuttamaan vallaton presidentti, veljelliset virkamiehet, munattomat ministerit, eivätkä kehnot kansanedustajat.

Tilanne on käsittämätön; seuraavassa yritän vetää yhteen mitenkä olemme joutuneet tähän Suomen historian tuhoisimpaan tilanteeseen.

Asiakirjaväärennös ja Jyrki Katainen

Suomen alamäki jyrkkeni, kun Siilinjärven lukiosta talousoppinsa imenyt Jyrki Katainen pääsi väärennettyjen asiakirjojen avulla vauhtiin Kokoomuksessa. Katainen käynnisti massiivisen velanoton, syrjäytti puolueesta vanhan liiton miehet ja täydensi tuhoa auttamalla ystävänsä Göran Stubbin nousu-uralle.

Stubbin toimia voi yrittää ymmärtää sillä, että hänen tavoite on alun perinkin ollut kansallisvaltioiden hävittäminen. Näin hän puhui vuonna 2008 Carnegie Endowment for International Peace -tapahtumassa:

-Valitettavasti, korostan valitettavasti, kansainvälinen järjestelmä perustuu edelleen valtioihin, eli kansallisvaltioihin.

-Joten kohta ykkönen tänään siis on, EU on, ja se ei ole, suurvalta. Eikä nyt vähätellä asiaa, minä haluaisin sen olevan sellainen. Olen todellinen Euroopan federalisti, […] ja haluaisin nähdä EU:n muuttuvan supervallaksi.

-Joillakin mailla on edelleen pakkomielle, jota kutsun kansallisvaltionostalgiaksi. He uskovat, että valtio on järjestelmän ydin […] mutta kansallisvaltio ei minun mielestäni ole EU:ssa enää keskeisessä asemassa.

[…] me Euroopan valtiot, mukaan lukien Euroopan ulkoministerit, meidän täytyy ymmärtää, että vaihtoehtoja Euroopan yhdentymiselle ei ole, ei ainoatakaan vaihtoehtoa, jota voisi harkita vakavasti.

[…] ja vaihtoehtoja Euroopan yhdentymiselle ei ole.

Stubbin viesti on sopinut Maahanmuuttovirastolle, josta on vuosien mittaan kehittynyt saman mielisten salaseura. Siellä jokaista maahantulijaa kohdellaan pakolaisena ja asiakkaana, josta on tehtävä suomalainen, maksoi mitä maksoi. Virasto ei tähtää siihen, että tulijoita karsittaisiin tai peräti kotiutettaisiin.

Maahanmuuttoviraston tehtävä ei ole edistää maahanmuuttoa

Maahanmuuttovirasto on saanut toimia vapaasti Stubbin ja Sipilän suojeluksessa. Mutta ovatkoMaahanmuuttoviraston johdon kytkökset Demokraattisiin lakimiehiin eli Demlaan syy Suomen liberaaliin, maahanmuuttajia houkuttelevaan ulkomaalaispolitiikkaan? Organisaatiot ovat luoneet yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin ja kaiken sallivan sisäministeri Petteri Orpon kanssa järjestelmän, jossa todelliset avuntarvitsijat jäävät turvapaikkashoppailijoiden jalkoihin ja maa romahtaa tulijoiden kuormasta.

Suomi on tällä hetkellä kehitysmaasta tulevan kannalta katsoen maailman houkuttelevin valtio: edut ovat huippuluokkaa ja vain harva joutuu palautetuksi – silloinkin matkan ja matkarahat maksaa suomalainen veronmaksaja. Voittajina prosessista selviävät SPR ja valituskierrettä pyörittäneet juristit. Voittajiin ei välttämättä kuulu vieraaseen kulttuuriin joutunut tulija, joka ei lopulta pysty elättämään itseään eikä perhettään..

Lappeenrantalainen Iiris Hjelt on tyypillinen esimerkki turvapaikkapäätöksiä tekevistä ylitarkastajista. Maahanmuuttovirasto hakee paraillaan lisää tarkastajia, yhtenä rekrytointivaatimuksena on “suvaitsevaisuus”. (Sumuvuori.net)

Ylijohtaja Jaana Vuorio on Demlan kasvatti

MTV3:n järjestämä pakolaisilta paljasti, kuinka Maahanmuuttoviraston johdon ajatus kulkee. Kun viraston ylijohtaja Jaana Vuoriolta kysyttiin arviota miksi irakilaisten hakemuksista hyväksytään 82 prosenttia, kun sama luku Ruotsissa on noin puolet, oli selitys, että “meille tulee Irakista ihmisiä niiltä Irakin sotaisilta alueilta. Se johtuu siitä.”

Ylijohtaja Jaana Vuorio on ollut mukana maahanmuuttokuvioissa jo 1990-luvulta lähtien, jolloin hänen tehtävänään oli mm. antaa pakolaisille oikeudellista neuvontaa. (Formin.fi)

JPO-ajan jälkeen hän palasin aiempaan työpaikkaansa hovioikeuteen, mutta hakeutui vuonna 1995 maahanmuuttohallinnon palvelukseen ja toimi mm.sisäministeriössä ja Maahanmuuttovirastossa eri tehtävissä. Vuonna 2003 hänet nostettiin Maahanmuuttoviraston oikeus- ja maatietopalveluyksikön johtajaksi ja viraston ylijohtajan sijaiseksi. Ylijohtajaksi hänet valittiin 12 muun hakijan joukosta JormaVuorion seuraajaksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. johtaa, valvoa ja kehittää viraston toimintaa, ei maksimoida maahantulijoiden määrää. (Migri.fi)

Jaana Vuorio on toiminut myös Demlan hallituksessa. Järjestöön ovat kuuluneet mm. Mika Illman, Tarja Halonen, Johanna Suurpää, Paavo Nikula, Jaakko Jonkka, Rainer Hiltunen, Mikko Puumalainen ja Tuija Brax.

Tämä radikaaliin vasemmistoideologiaan aiemmin tiiviisti kytköksissä oleva järjestö löytyy useammankin virkamiehen taustalta. Esim. nykyistä “nettirasistien” vastaista noitavainoa harjoittavat ovat pääosin entisiä Demlan aktiiveja. Pahimmassa tapauksessa sekä syyttäjänä että tuomarina saattaa olla Demla-aktiivi. Heidän kynsiinsä joutui mm. Suomen maahanmuuttopolitiikkaan parannuksia esittävä tohtori Jussi Halla-aho.

Lainsäädäntötyöhön ja oikeuskäytäntöön on vaikuttanut merkittävästi se fakta, että 71 % Demlan hallituksen jäsenistä on mukana maahanmuuttoasioissa. Demokraattiset Lakimiehet (Demla) lähti toimimaan kolmikantapohjalla; sen hallitukseen valittiin kolmannes sosialidemokraatteja, kolmannes kansandemokraatteja ja kolmannes keskustalaisia.

K.J. Lång oli yhtä aikaa oikeusministeri ja Demlan puheenjohtaja. Juhlaesitelmän Demlan historiasta piti Paavo Nikula, joka oli toiminut edellisvuonna Demlan puheenjohtajana ja lyhyen aikaa virkamieshallituksen oikeusministerinä. Nikula muistetaan virheellisistä Natura-päätöksistään: SuomenHistoriaa.BlogSpot.fi

Demla ja pakolaisneuvonta

Demla oli perustamassa pakolaisneuvontapistettä, josta sittemmin kehittyi Pakolaisneuvonta r.y. Sen puheenjohtajana on toiminut Demlan edustaja. Voidaan sanoa, että Demla ulkoisti ulkomaalaisprojektinsa aika pitkälti Pakolaisneuvonnan kautta tapahtuvaksi.

Pakolaisneuvonnan oikeusapu ja ulkomaalaislain soveltamiskäytännön muuttaminen on johtanut siihen, että varmimmin Suomeen pääsee hukkaamalla paperinsa ja ilmoittamalla olevansa tietystä maasta kotoisin. Työtä hakemaan tuleva tai toisesta Dublin-maasta saapuva pakolainen joutuu paljon kovemman prosessin läpi ja usein käännytetään. Edes ihan normaali avioliitto suomalaisen kanssa ei välttämättä riitä oleskeluluvan saamiseen, ennen kuin valitusten jälkeen.

Sipilä: ei vaikutusta budjettiin

Sipilä rauhoitteli vielä alkusyksystä leipäjonoja pelkääviä: “Turvapaikanhakijat eivät vie suomalaisten sosiaaliturvaa.” Pääministeri Juha Sipilä toteaa, ettei vastaanottokeskusten avaamisilla tai turvapaikanhakijoiden tukemisella ole käytännön merkitystä Suomen 53 miljardin euron budjetissa.

MTV Uutiset kysyi pääministeriltä tämän näkemyksestä monessa palautepostissa ilmaistuun huoleen, että pakolaiskriisi heikentäisi suomalaisten sosiaaliturvaa.

– Turvapaikanhakijoiden auttaminen ei vie mitään sosiaaliturvaa suomalaisilta, Sipilä sanoo. Sipilän viesti onkin, että turvapaikanhakijoiden auttamiseen menevät varat ovat kokonaisuudessa pieniä rahoja.

Hän kuitenkin totesi ymmärtävänsä esimerkiksi EU-kokoontumisissa yleistä pakolaispolitiikkaa arvostelevaa ulkoministeri Timo Soinia. – Meidän on kuultava myös niitä ihmisiä, jotka ovat huolissaan, mitä heidän maalleen tapahtuu nykyisessä tilanteessa. Timo Soini on esittänyt relevantteja kysymyksiä. (Mtv3.fi)

Sipilä myös ilmoitti antavansa Kempeleen kotinsa pakolaisten käyttöön ensi vuoden alusta. Sekään ei auttanut 14-vuotiasta tyttöä, joka joukkoraiskattiin VOK:n läheisyydessä 23.11.

Muuttoaalto yllätys – todellako?

Osa poliitikoista on jo vuosikausia haaveillut ääneen “rikastuttajista”, “värinästä”, “kuoriutumattomista kultamunista”, “moniosaajista”, “pyllynpyyhkijöistä” ja “vientitykeistä”, joitakin mainitakseni.

Maahantulokaaos on yllätys vain maahanmuuton “asiantuntijoille”. Normaali suomalainen käsittää, että jos sisäministeri julistaa, että palautuksia ei voida tehdä ja rajat pidettän auki, pääministeri mainostaa maailmalle antavansa talonsa tulijoille, Maahanmuuttovirasto opastaa tulijoita minkälainen satu tulee kertoa, tulijat viestivät vastassa olevista pullahalaajista ja SPR hoitaa opastuksen, niin ei ole ihme, että tulijoita riittää.

Esimerkiksi pääosa irakilaisista turvapaikanhakijoista tulee Ruotsista, joka on turvallinen valtio. Ruotsi on kuitenkin sopinut Irakin kanssa palautuksista ja ne tehdään suorilla lennoilla Bagdadiin. Suomi ei ole solminut palautussopimuksia, päätökset ovat myönteisempiä ja käytännössä miltei kaikki tulijat saavat jäädä. Myös parempi tukijärjestelmä lisää Suomen houkuttelevuutta. Kaiken huippuna tulijoiden joukossa on tiedossa maahanmuuttoviranomaisten tekemät kysymykset ja niiden oikeat vastaukset.

Utopia 200 000 uudesta työpaikasta

Edelliset hallitukset lupasivat luoda 200 000 uutta yksityistä työpaikkaa vuosina 2013-2020. Suuruudenhullu suunnitelma upposi täydestä silloiseen demariin ja Valtion taloudellisen tutkimuskeskusken (VATT) pääjohtajaan, nykyiseen Kokoomuksen kansanedustajaan Juhana Vartiaiseen. – Työvoiman lisääminen on ainoa keino lisätä työllisyyttä, Vartiainen kirjoittaa. Niin syntyi tarve 200 000 työntekijästä. Se satu upposi puolestaan Kokoomuksen ja Keskustan kannattajiin. (UusiSuomi.fi)

Opetuspuolella varautuminen maahantulijoiden koulutukseen alkoi jo vuonna 2008 ja kuntia pyydettiin tekemään viime keväänä suunnitelmat 80 000 maahantulijan varalle. Yhteiskunnan on varauduttava myös sellaisiin uhkiin, jotka eivät ole todennäköisiä, kuten esimerkiksi ihmisen aiheuttamaan katastrofaaliseen lämpiämiseen (CAGW). Sitäkin tärkeämpää on varauduttava todennäköisiin uhkiin. Sellainen on esimerkiksi maahantunkeutujien vyöry Suomen rajoille.

Oli varauduttu ottamaan vastaan tulijat, mutta rajojen puolustaminen oli jätetty suunnittelematta. Syntyi “yllätys”, vaikka jokainen täysipäinen käsitti, että tulijoiden virta olisi katkeamaton, jos miljoonat kehitysmaiden ihmiset saisivat mahdollisuuden matkustaa maahan, jossa saisi lomailla palkkaa vastaan

Kultamuna ei osaa lukea eikä kirjoittaa

Suomen pelastaminen siirtolaisten avulla ei ole edennyt suunnitellulla tavalla. Tulijoista vain harva osaa länsimaista kieltä, iso osa luku- ja kirjoitustaidottomia. Suomessa työllistyminen edellyttää kielitaitoa ja perustaitojen osaamista. Tulijoista ei ole paikkaamaan olematonta työvoimatarvetta. Heille ei ole töitä nyt eikä tulevaisuudessa.

Hädänalaisten pakolaisten auttamisen sijasta Maahanmuuttovirasto on ottaneen tehtäväkseen muuttaa Suomen väestörakennetta holtittomalla turvapaikkapolitiikallaan. Viraston tukema turvapaikkamatkailu vie voimavarat oikeiden pakolaisten auttamiselta; sillä välin kun kristityt kamppailevat henkensä edestä ISIS:n hallitsemilla alueilla, nauttii heidän kiusaajiensa etujoukko suomalaisten vieraanvaraisuudesta.

Maahanmuutovirasto on turvapaikka-automaatti

Mielikuva Suomen turvapaikkapolitiikan kiristymisestä on karmea väärinkäsitys, sillä esimerkiksi lokakuussa melkein jokainen somali sai myönteisen turvapaikkapäätöksen. Lokakuun 34 tutkitusta tapauksesta vain 1 johti hylkäävään päätökseen. Hakemuksista siis hyväksyttiin 97 prosenttia! (I-X/2015 96 %, vuonna 2008 0,13%). Maahanmuuttovirasto salaa kuukausitilastot ja esimerkiksi lokakuun luvut on saatavissa vain laskemalla kuluneen vuoden kokonaislukujen erotus syys- ja lokakuun lopussa. Silloinkin tilastot pitää itse tallentaa kuukauden vaihtuessa. Esimerkki somalialaisten päätöksien kehittymisestä:

mamu05

Suomen maahanmuuttopolitiikka on vertaansa vailla löperöä myös muiden maiden osalta. (Murobbs)

Geneven sopimus ja lukutaidottomat suomalaiset

Sisäministeri Pettreri Orpon mukaan afganistanilaisia, irakilaisia eikä somaleita voida palauttaa maiden turvattomuuden takia. Kyseissä maissa on kuitenkin laajoja rauhallisia alueita. Kaiken lisäksi suurin osa tulijoista ei edes täytä Suomen vuonna 1968 allekirjoittaman Geneven pakolaissopimuksen määritelmää pakolaisesta:

“Kaikki kotimaastaan paenneet eivät ole pakolaisia. Jotta ihminen määriteltäisiin pakolaiseksi, hänelle on täytynyt myöntää pakolaisen asema eli pakolaisstatus. YK:n määritelmän mukaan esimerkiksi sotaa tai luonnonkatastrofia pakenevat eivät ole pakolaisia, vaan paon tulee perustua vainoon tai perusteltuun syyhyn pelätä vainotuksi joutumista.”

Opastettu vainokertomus

Varmistaakseen tulijoiden oikeat tarinat Turvapaikkavirasto neuvoo kotisivullaan monella kielellä kriteerit, joilla turvapaikkaa voi hakea. Yksi on henkilökohtainen vaino. Lisäksi tulijoilla on tiedossa kysymykset ja niihin oikeat vastaukset: Hommaforum.

Ei ole iso yllätys, että turvapaikkahakemuksissa kerrotaan usein juuri vainosta. Kun vielä sisäministeri Orpo uhkasi rasistileimalla tulijoiden rehellisyyttä epäilevää, niin virkamiehillä on hyvä syy uskoa kaikki sadut mitä heille kerrotaan: AamulehdenBlogit.

Turvapaikka annetaan siis henkilökohtaisen vainokertomuksen perusteella. Sen sepittämiseen saa apua mm. verkosta ja aikaisemmin puhutelluilta. Yhteydenpitoa halpottavat älypuhelimet ja suomalaisten lahjoittamat SIM-kortit. Tulijoilla on mahdollisuus apua myös Pakolaisneuvonnan asiantuntijoilta.

Yksi puhuttelu

Maahantulijan joutuu Suomessa puhuttteluun, joka esimerkiksi irakilaisten kohdalla kestää noin kaksi tuntia. Turvapaikkapäätös pyritään tekemään pikaisesti, jolloin tarinan tarkistamiseen ei jää aikaa.

Hallituspuolueiden avoimien rajojen politiikka on johtanut siihen, että Turvapaikkavirasto ei pysty edes halutessaan tekemään työtään kunnolla. Nyt turvapaiklanhakijat palautetaan vastaanottokeskuksiin vielä puhuttelemattomien joukkoon, turvapaikanhakijoiden toimintaa sosiaalisessa mediassa ei ehditä tarkistamaan, eikä puhelimiaan tutkimaan, samoin jäävät havaitsematta facebook-päivitykset ympäri Eurooppaa.

Irto- ja pellavapäitä

Haastattelijoiden yöunien kannalta onkin ehkä hyväksi, että he eivät tutustu fb-tarjontaan, sillä tulijoiden profiileista löytyy irtopäitä, ruumiin häpäisyä, ruumiskasoja ja muita kauheuksia. Samoista profiileista löytyy myös kuvia keskieurooppalaisista loistohotelleista ja suomalaisista pellavapäisistä pullahalittajista.

Turvallisista maista turvattomia

Maahanmuuttovirasto ei aktiivisesti dublin-palauta sellaisia turvapaikanhakijoita jotka kertovat tulleensa turvallisen eu-maan kautta, vaan dublin-palauttaa vain toisessa maassa turvapaikka-hakemuksen tehneet.

Maahanmuuttoviraston maapalvelun raporteja Irakista ja Somaliasta pidetään yli-varovaisina verrattuna muiden Pohjoismaiden arvioihin. Kaikkien somaleiden rutiininomaisilla kielitesteillä selviäisi ovatko he kotoisin Al-Shabaab alueelta vai turvallisilta alueilta tai peräti naapurimaasta. Myös irakilaisten kielitestaus on puutteellista.

Sota Syyriassa, tulija Irakista ja Somaliasta

Suomessa tulijoiden vastaanottoa perustellaan mm. Syyrian sodalla. Maahanmuuttoviraston mukaan Suomeen on tullut tänä vuonna elokuun alkuun mennessä vain 119 turvapaikanhakijaa. Irakilaisten 1337 määrää selittää se, että heidät pystytään palauttamaan Ruotsista suorilla lennoilla.

Maahanmuuttoviraston johtaja Vuorio selitteli Iltalehden suuressa pakolaiskeskustelussa Suomen paljon muita pohjoismaita korkeampia irakilaisten hyväksymisprosentteja väitteellä, että “suomeen hakeutuu turvapaikanhakijoita vaarallisemmilta irakin alueilta kuin muihin pohjoismaihin.”

Miljoonia tulossa, miljardeja menossa

Lähtömaan turvallisuudella ei tulisi olla merkitystä turvapaikan saamisessa, sillä sen saamiseksi hakijan tulee kokea henkilökohtaista vainoa. Jos taas lähtömaan turvallisuustilanne vaikutta turvapaikan saamiseen, niin se tarkoittaa, että jokaisella konfliktialueen ihmisellä on Suomessa turvapaikka odottamassa, heidän pitää vain päästä tänne tekemään hakemus.

Hakijan ei kannata paljastaa kotipaikkaansa, jos Bagdad on se vastaus jolla suojelu irtoaa? Menettelymallit jotka sisältävät näin massiivisia loogisia umpikujia ovat tietenkin kestämättömiä. Suomen käytännöt antavat edelleenkin miljoonille tulijoille mahdollisuuden tulla elätettäviksi; tehty virhearvio maksaa jo nyt miljardeja euroja, ja lasku kasvaa vuosi vuodelta.

Suomi on suomalaisten omaisuutta

Länsimaissa valtio katsotaan kansalaistensa kollektiiviseksi omaisuudeksi, johon jokaisella kansalaisella on yhtäläinen oikeus. Tämä oikeus on yhtä laillinen ja absoluuttinen kuin oikeus yksityisomaisuuteen.

Ulkomaiden kansalaisilla ei ole omistusoikeutta Suomeen, kuten muilla ihmisillä ei ole omistusoikeutta tietyn ihmisen omistamaan asuntoon. Suomalaiset voivat tietenkin luopua omaisuudestaan kuten esim. asunnon omistaja voi luopua asunnostaan. Valtion erityisluonteen vuoksi kukaan kansalainen yksinään, tai edes joukko kansalaisia ryhmässä, ei ole oikeutettu tähän kysymättä muilta suostumusta.

Demokraattisessa valtiossa tällainen omaisuuden osittainen luovuttaminen (esim. myöntämällä kansalaisuus) pitää alistaa demokraattiseen prosessiin yleisellä tasolla; Sveitsissä kansalaisuuden myöntäminen voidaan alistaa demokraattiseen prosessiin jokaisen hakijan kohdalla erikseenkin.

Suomalaiset voivat myös päättää, millä perusteilla päästävät ihmisiä maahansa asumaan ja kansalaisiksi. Tässä yhteydessä, kuten esimerkiksi myös siinä ketä ihmisiä päästää asuntoonsa asumaan, on myös aivan luontevaa miettiä esimerkiksi, onko tulija talouden kannalta hyödyllinen vai taakka.

Pyrkimys oman alueen puolustamiseen on yleistä kaikkialla eläinkunnassa. Pyrkimys oman alueen puolustamiseen voi olla perustavampi kuin yksilöiden oikeus omaisuuteen, siis yksityinen omistusoikeus. Maailmassa on kulttuureja joissa yksityisomistus länsimaisessa mielessä on tuntematonta, mutta niidenkin kulttuurien jäsenet puolustavat aluettaan.

Kaikki tunnetut yhteiskunnat ovat ottaneet itselleen oikeuden säädellä maahanmuuttoa. Tämä koskee niin kehittyneitä kuin kehitysmaita. Valitettavasti Suomi näyttäisi olevan tässä suhteessa poikkeus.

Näin muissa sivistysmaissa

Kansainväliset sopimusket jättävät paljon tilaa erilasille maahanmuuttopoliittisille vaihtoehdoille. Suomalaiset valitsevat itselleen heikoimmat ratkaisut.

Tanska tiukensi mm. perheenyhdistäjien toimeentulovaatimuksia 2000-luvun alussa. Tämän seurauksena maan turvapaikanhakijoiden määrä tippui vuodessa alle puoleen.

Australia otti käyttöön järjestelmän, jossa kaikki maahan veneellä tulleet turvapaikanhakijat siirretään läheisiin maihin (esim. Papua-Uusi-Guinea), eivätkä he pääse Australiaan vaikka se myöntäisikin heille oleskeluluvan. Muutamassa kuukaudessa veneellä tulevien turvapaikanhakijoiden määrä tippui nollaan.

Maahanmuuttopolitiikalla voidaan vaikuttaa suuresti sekä maahanmuuttajien määrään että laatuun.

Kanada ja Australia noudattavat työperäisessä maahanmuutossa valikoivaa politiikkaa, joka perustuu tarveharkintaan. Tämän seurauksena molempiin muuttajista suhteellisen suuri osa on akateemisesti koulutettuja. Japani on valinnut linjakseen, että maahan ei, huoltosuhteen heikkenemisestä huolimatta, tuoteta ulkomaalaisia työntekijöitä; maan ulkomaalaisväestön määrä onkin pysynyt pienenä.

Tanska lienee ratifioinut samat pakolaiskysymyksiä koskevat kansainväliset sopimukset kuin Suomikin. Pienilläkin muutoksilla voi olla suuri vaikutus: kesällä 2008 Ruotsi solmi Irakin kanssa palautussopimuksen; tämän seurauksena Ruotsiin tulevien irakilaisten turvapaikanhakijoiden määrät romahtivat jopa niin, että turvapaikanhakijoiden määrät laskivat koko Euroopan tasolla. Ruotsin sijasta irakilaisten virta suuntautui Suomeen, jossa turvapaikanhakijoiden määrät lähtivät nousuun syksyllä 2008, ja 2009 turvapaikanhakijoiden määrä oli toistaiseksi ennätyksellinen. Vastaavasti 2010 Ruotsin maahanmuuttoylioikeus teki ennakkotapausluonteisen, kolmea somalia koskeneen päätöksen, jonka seurauksena Somaliasta tulevien turvapaikanhakijoiden määrä kasvoi suuresti Ruotsissa mutta väheni samaan aikaan Suomessa.

Suomeen muuttaminen on ihmisoikeus vain Suomen kansalaisille.

YK:n ihmisoikeuksien julistus sanoo, että kaikilla tulee olla oikeus muuttaa pois omasta maastaan ja palata omaan maahansa. Siinä ei sanota, että kenelläkään olisi oikeus muuttaa johonkin tiettyyn maahan, jollei hän ole kyseisen maan kansalainen.

Pakolaissopimusten perusteelle Suomen tulee tarjota suojaa turvapaikkaa tarvitsevalle. Niissä ei kuitenkaan sanota, että sitä suojaa pitäisi tarjota omassa maassa. Valtaosa turvapaikanhakijoista on kehitysmaista, ja noiden maiden naapurimaissa rakennuskulut, työvoimakulut, ravitsemuskulut ja käytännössä melkein kaikki muutkin suojaa annettaessa tärkeät kulut ovat murto-osa siitä mitä Suomessa; lisäetuna noissa maissa on turvapaikanhakijoille tuttu kulttuuri, toimintatavat, ilmasto ja usein kielikin.

Suuri suomalainen kansanvaihtokokeilu on päättymässä katastrofiin jossa on vain häviäjiä.

 

Mikko Hamusen artikkeli on julkaistu alun perin MV-lehdessä.

7 kommenttia

 1. 1980-luvulla Neuvosto-Virosta Ruotsiin paennut Jüri Lina nimesi yhden erinomaisista kirjoistaan ”Architects of Deception: The Concealed History of Freemasonry” eli ”Petoksen arkkitehdit: vapaamuurariuden salattu historia” (pdf-muotoisena vapaasti imuroitavissa seuraavasta: http://barruel.com/architects-of-deception.pdf).

  Seuraavassa on kuva kahdesta petoksen arkkitehdistä: http://ebolakani.blogspot.fi/2012/03/foliohattu-paahan-vie.html

  Jüri Linan määritelmä ”Petoksen arkkitehdit” sopii tänne kuin nenä naamaan:
  ”Jyrki Katainen: Rikollinen, huijari ja maanpetturi.”, http://markusjansson.blogspot.fi/2012/03/jyrki-katainen-rikollinen-huijari-ja.html
  Tämä petoksen arkkitehtihän mm. ”VASTUULLISESTI”, ”ME TIENATAAN SILLÄ”, pelasti suomalaisten selkänahasta repäistyllä paketilla konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden ulkomaisten pankkigangstereiden keinotteluvoittoja – samalla ”VASTUULLISESTI” kasvattaen jo silloin kriittisen korkeaksi paisutettua KOROLLISTA ULKOMAAN-velkaamme.
  Ylikansalliset petoksen-arkkitehti-veljet palkitsivat sitten Kataisen Super-neuvostoliitto-politrukin viralla Brysselin lihapatojen äärellä.

  Kuten Hamunen toteaa ”[Katainen] syrjäytti puolueesta vanhan liiton miehet ja täydensi tuhoa auttamalla ystävänsä Göran Stubbin nousu-uralle.” Katainen varmaan sovelsi bolsevikki-massamurhaaja Leninin ohjetta, jonka mukaan paras tapa kohdata oppositio – kokoomuksen vanhan liiton ’koti, uskonto ja isänmaa’-siipi – on asettua itse tämän opposition, siis kokoomuksen johtoon ja tehdä näistä vanhan liiton edustajista ’hyödyllisiä idiootteja’ (sekin massamurhaaja Leninin lanseeraama ajatus ja sanonta). Näin siis SUPER-Neuvostoliitto-politrukki Katainen. (Itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser nimesi n. 25 vuotta sitten yhden kirjoistaan ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto.)

  Katainen on osallistunut Bilderberg-kokoukseen kolme kertaa (http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml) ja Stubb kerran (http://mvlehti.net/2015/06/08/bilderbergiin-suomesta-alexander-stubb-leena-morttinen-ja-matti-apunen/)

  Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden hävittäminen – koska kansallisvaltiot ovat yksi este talmudisti-juutalais-pankkigangsterien Uuden Maailmanjärjestyksen supertyrannian toteuttamiselle.

  Vaikka on tyhmää toistaa samaa lausekokoelmaa moneen kertaan, niin mm. Maahanmuuttoviraston toimintaan liittyen en voi välttää kiusausta esittää taas roomalaisen filosofi Ciceron kuvaavat sanat:

  ””Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
  1. Hyvä artikkeli ja kommentti ”suomi suomalaisille”.

   Vapaamuurarit ja Bilderberg on vain osa Rothschild-sionistien maailmanlaajuista organisaatiota, johon sisältyy monikansallisten suuryritysten lisäksi lukuisia salaseuroja sekä mm. Vatikaani, NATO, YK ja itsenäisten valtioiden oikeusjärjestelmät laidasta laitaan. NWO-sionistien organisaatio on pyramidi ja ruohonjuuritasolla ’meillä on unelma’ idiooteilla ei ole aavistustakaan siitä, mistä tässä leikissä on kysymys. He eivät ymmärrä sitä, että pala palalta he tuhoavat omaa elämäänsä, joka tulee lähivuosina romahtamaan. Rahan liikkeitä maailmanlaajuisesti koordinoivat Rothschild-juutalais-sionistit istuvat NWO-pyramidin huipulla. Heidän alapuolellaan työskentelevät nämä hyödylliset ”pikkusionistit”, joiden agendana on tuhota petoksella ja valheilla TIETOISESTI euroopan itsenäiset valtiot. Suomen NWO-sionisteja ovat mm. Katainen, Stubb, Sipilä, Soini, Niinistö, Vanhanen, Urpilainen, Koivisto, Ahtisaari, Ollila, Apunen, ym, ym, ym. EU on perustettu juuri tätä tehtävää varten… sitä ei ole perustettu kestämään, se on perustettu tuhoamaan.

   EU on perustettu velkaannuttamaan itsenäiset valtiot virtuaalirahalla, eli velkakirjoilla, joita ei ole tarkoituskaan maksaa pois. Tätä tosiasiaa ei tietenkään kerrota kansalle; kansan vyötä kiristetään ja heitä pelotellaan järjettömäksi paisuvalla valtionvelalla, jota pitäisi muka lyhentää, vaikka vallan huipulla istuva sionisti-eliitti on ohjannut/ohjaa kyseiset varat tavalla tai toisella sionisti-eliitin taskuun. Toisin sanoen rahat on ohjattu/ohjataan valheellisen lainsäädännön kautta eliitille, mutta velkakirjat jätetään köyhän kansan hartioille. Näin se ’pimeyden aikakaudella’ menee, mutta siitä ei kannata olla huolissaan, sillä valtionvelka on huijausta, nollilla ei ole tässä ’lopun ajan’ valtataistelussa mitään merkitystä. Rothschild-sionistien hallitsema pankkimaailma on kokonaisuudessaan pelkkää huijausta, joka tulee poksahtamaan ihmisten silmille. Se on samanlaista huijausta kuin parhaillaan menossa terrorisminvastainen sota, jota ei ole olemassakaan tai mikäli se on, se on sionisti-eliitin sota kansaa vastaan.

   Valtamedia on valhemedia. Piste. Se rummuttaa terrorisminvastaista sotaa, eli sitä sotaa, jota Rothschild-sionisteille työskentelevät palkkasotilaat pitävät yllä niin kauan kunnes itsenäiset valtiot on tuhottu ja kansa on valmis vastaanottamaan sionistisen maailmanhallituksen. Näin pirullisia nämä globalistit ovat ja kyseinen syöpä on jo niin laajalle levinnyt, että potilas varmuudella menehtyy. Sionistit toisin sanoen ovat itse sekä terroristeja, että terroristien vastustajia, koska menossa on pelkkä näytelmä, jonka perimmäinen tarkoitus on kylvää pelkoa ihmisiin.

   Maailma on todellakin paska paikka; Pariisissa ei kuollut yhtään ihmistä, mutta lähi-itä lainehtii viattomien naisten ja lasten verestä. Kaikki jäljet johdattavat sylttytehtaalle – NWO-sionisteihin, jotka hyväntekijän hymy huulillaan ovat vallan kahvassa myös Suomessa.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
   1. Näin maatamme johtavat maanpetturit jatkavat kansallisomaisuutemme ryöstämistä: http://www.promerit.net/2015/09/vaihtoehto-yhteiskuntasopimukselle-ja-leikkauksille/comment-page-1/#comment-200161

    Kuinka monella näistä psykopaatti-ketkuista on mielessään vain pisteiden keruu politrukin viran saamiseksi Brysselin lihapatojen äärellä – välittämättä rahtuakaan siitä mitä se suomalaisille merkitsee.

    Tutkiva-journalisti Seppo Konttinen kirjoitti jo vuosia sitten kirjan ”Kansallisomaisuuden ryöstö” – ainesta taas varmasti löytyisi jatko-osaankin hänen kirjalleen.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Sionistit aiheuttaa tietoisesti sodat jolla saadaan nwo sirkus pidettya liikkeella.
  Ruotsi on taynna!!! Sinne tulevat kulkevat osaamis seulan lapi ja tanne lappaa
  lukutaidottomat moniosaajat, ei ole enaa tarkoituskaan palauttaa mitaan hyvaa mita on ollut.
  kaikki paskaksi ja huolellisesti.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
  1. Matu-tulvaa johtavilta maanpettureilta politiikan korkeimmilla (ja alemmillakin) tasoilla voisi kysyä, että kuinka he taikovat luku- ja kirjoitustaidottomista kamelikuskeista niitä korkean teknologian osaajia, joilla heidän mukaansa Suomi nostetaan uuteen nousuun.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Teloitusryhmän eteen vain. Ei heiltä mitään kannnata kysellä.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat