Maailma on murroksessa: haastattelu Magneettimedialle

Nykyisin ihannoidaan materiaalisen ja teknologisen kehityksen kukoistusta ja samalla yhteiskunnat luisuvat entistä syvemmälle hedonismiin, aistillisuuteen sekä suoranaisiin perversioihin. Koululaitokset, eritasoiset viranhaltijat ja valtamedia siunaavat tämän rappeutumisen uusliberalistisiin arvoihin sisältyvänä vapautena. Tietty globaali eliitti “työskentelee” nykyisin kuumeisesti kolmannen maailmansodan sytyttämiseksi, jotta ihmiskunnan orjuutus vain syventyisi. Tässä tilanteessa Magneettimedialla on oiva mahdollisuus haastatella Benjamin Kivilohkaretta, joka swedenborgilaisen yhdistyksen perustajana esittää syitä aikamme yhteiskuntien ja nykyisten kirkkojen kaoottiseen tilaan sekä esittää ratkaisuja ihmiskunnan pelastumiseksi. 

Kirjoituksen kaikki kohdat eivät välttämättä edusta Magneettimedian yleisiä käsityksiä. 

Haastattelu 

1) Olet tehnyt tunnetuksi Suomessa Emanuel Swedenborgin kautta ilmestynyttä Taivaallista Oppia ja sen filosofiaa. Kertoisitko lyhyesti tähän liittyvästä historiastasi ja asemastasi swedenborgilaisissa järjestöissä? 

Benjamin Kivilohkare:

Koin eräänä yönä heinäkuussa 1973 merkillisen ilmiön: Yhtäkkiä tajuntani avautui ja vaikka olin kauan ollut ateisti, niin tajusin silmänräpäyksessä, että Jumala on olemassa. Etsin käsiini Raamatun ja näin siinä salaisen sisäisen merkityksen. Ryhdyin sen jälkeen tutkimaan uskontoja ja mystiikkaa. Luin kahden vuoden ajan valtavan määrän kirjallisuutta aiheesta, ja vihdoin vuonna 1975 heinäkuussa löysin Emanuel Swedenborgin (1688-1772) teokset, joissa on selitetty juuri tuo näkemäni sisäinen merkitys, josta Swedenborg käyttää nimitystä ”Sanan spirituaalinen merkitys”. Aloin perehtyä Swedenborgin teoksiin, joita oli noin kaksi hyllymetriä. Pari vuotta niitä luettuani päätin ryhtyä swedenborgilaiseksi papiksi, ja matkustin Iso-Britanniaan opiskellakseni swedenborgilaisessa oppilaitoksessa Manchesterissa. Mutta minua ei hyväksyttykään oppilaaksi. Samalla myös havaitsin, että swedenborgilaiset papit olivat erehtyneet pahasti Swedenborgin teologian tulkinnassa. Tämän Swedenborg ennustaakin teoksessaan Apolypsis Explicata, nro 764. Muutin Ruotsiin, jossa oli swedenborgilainen seurakunta, ja sielläkään papit eivät olleet ymmärtäneet Swedenborgin teoksia. Muutin Suomeen ja perustin ystävieni kanssa swedenborgilaisen yhdistyksen. 

Tämän jälkeen olen opiskellut Swedenborgin teoksia 45 vuotta, kirjoittanut pari kirjaa niistä ja kääntänyt kaksi teosta latinasta suomeksi (Swedenborg kirjoitti latinaksi, mutta kaikki hänen teoksensa on käännetty englanniksi). Mutta tärkeintä on se, että olen noudattanut Uuden Kirkon (eli siis Swedenborgin teoksille perustetun kirkon) vallankumouksellista uudestisyntymisen tekniikkaa 45 vuoden ajan ja edennyt vihdoin viime syksynä sen korkeimpaan eli seitsemänteen tasoon. Tällä tasolla ihminen pääsee Jumalan ja korkeimpien enkelien yhteyteen ja näkee totuuden kaikissa asioissa, olivatpa ne sitten yhteiskunnallisia, tieteellisiä tai teologisia. 

Tänä keväänä julkaisin kirjan Uuden Kirkon teologiasta (Herran Toinen Tuleminen, Johdatus Emanuel Swedenborgin teologisiin kirjoituksiin, myynnissä verkkokaupoissa). Se sisältää pähkinänkuoressa koko Swedenborgin teologian ja ottaa kantaa nykyisen kristinuskon virheisiin ja juutalaisuuteen lihaksi tulleena perkeleenä. Olen ollut useiden swedenborgilaisten yhdistyksien johdossa ja perustajana 40 vuotta. Tällä hetkellä olen Nova Bethlehem ry:n puheenjohtaja. 

2) Voisitko kuvailla millaisena näet nykyisten kristillisten kirkkojen henkisen tilan? 

Benjamin Kivilohkare:

Nykyiset kristilliset kirkot tuhoutuivat jo Nikean kirkolliskokoukseen vuonna 325, jossa vanhat herrat päättivät yksimielisellä ryhmäpäätöksellä valheen, että Jeesus olikin syntynyt jo ennen maailman luomista, joten oli kolme erillistä jumalaa Isä, Poika ja Pyhä Henki. Tätä Nikean uskontunnustusta kannattavat kaikki nykyajan protestanttiset kirkot (myös luterilaiset) sekä katolinen kirkko ja tästä syystä niillä ei ole yhteyttä Jumalaan ja taivaaseen. Tätä uskontunnusta täydennettiin vielä Athanasioksen uskontunnustuksella, joka sinetöi valheellisen kolminaisuusopin ja jonka myös nykyiset kristilliset kirkot ja lahkot hyväksyvät. Apostolinen uskontunnustus on oikeassa käsittäen Jeesuksen syntyneen Mariasta ajassa eikä ikuisuudessa. Oikea kolminaisuus on Uuden Kirkon mukaan seuraava: Isä Jumala on Jeesuksen sielu, Poika on Jeesuksen ruumis ja Pyhä Henki on Jeesuksesta lähtevä Jumalallinen Virtaus eli vaikutus, joten Jumalan kolminaisuus on samanlainen kuin Hänen kuvansa ihminen, jolla on sielu, ruumis ja sielusta ruumiin kautta lähtevä toiminta eli Jumala on yksi ja Hän on Herra Jumala Jeesus Kristus. Ei siis ole mitään kolmea erillistä jumalaa. 

Herran Toinen Tuleminen tapahtui Emanuel Swedenborgin teosten avulla 1700-luvulla eli Sanan spirituaalisen merkityksen avautumisena ”he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella” (Matt. 24: 30), missä pilvet tarkoittavat Sanan kirjaimellista merkitystä, jossa on sisäisesti spirituaalinen merkitys eli ”voimalla ja kirkkaudella”. Jumala itse ilmestyi Swedenborgille ja määräsi hänet kirjoittamaan nämä teokset. Swedenborg lahjoitti teoksiaan kristillisten kirkkojen johtaville kirkonmiehille Euroopassa, mutta nämä hylkäsivät ne samoin kuin juutalaiset aikoinaan Jeesuksen. Nykyisillä kristillisillä kirkoilla ei enää ole yhteyttä Jumalaan ja taivaaseen, ja he ovat liittoutuneet perkeleen kanssa eli pitävät juutalaisia edelleen ”Jumalan valittuna kansana” ja Israelin valtiota ”Raamatun ennustusten toteutumisena”, vaikka nykyisten juutalaisten jumala on itse perkele; hehän valitsivat Barabbaan eikä Jeesusta

Nykyiset kristilliset kirkot ovat täydellisessä pimeydessä uskonnon suhteen ja toimivat vain muodollisina sosiaalisina laitoksina vailla mitään yhteyttä Jumalaan ja taivaaseen. Tämän voi nähdä jokainen, jonka spirituaalinen mieli on avautunut. 

3) Kertoisitko millaiseksi arvioit aikamme yhteiskunnallisen henkisen ja sekulaarisen tilan?  

Benjamin Kivilohkare:

Maapallon ihmisten elämä riippuu siitä, mihinkä he ovat yhteydessä henkensä puolesta eli siis ovatko he yhteydessä taivaaseen vai helvetteihin. Jokainen ihminen on yhteydessä sekä hyviin että pahoihin henkiin ja tästä aiheutuu henkinen tasapaino, jolloin ihminen voi itse päättää valitseeko hän hyvän vai pahan. Jeesuksen aikana juutalaisten helvetit olivat voimistuneet niin, että ne estivät virtauksen taivaasta ja Jumalan piti itse inkarnoitua juutalaiseksi kukistaakseen nämä helvetit. Esimerkiksi jos kiinalaisten helvetit olisivat olleet pahimmat, Jeesus olisi syntynyt kiinalaiseksi. Nykyään juutalaiset helvetit ovat taas tulleet yhä voimakkaammiksi ja virtaus niistä on aiheuttanut lähes kaiken pahan mitä on syntynyt maan päällä ja tämä siitä syystä, että juutalaisten helvetit estävät taivaallista virtausta tulemasta maan päälle. Tästä johtuen yhteiskunnallinen elämä, tieteet ja taiteet ovat tulleet helvetillisiksi, vaikka vain harva ymmärtää tämän. Otan pari esimerkkiä:  

a) Ylenmääräinen fyysisen seksin korostus sekä kaikenlaisten perverssien suosiminen ja jopa ihannointi ovat suoraa vaikutusta juutalaisten helveteistä. Taivaallinen virtaus, joka tuottaa aviorakkautta, on täysin tukahdutettu, eikä avioliiton henkistä puolta ymmärretä, vaikka se oli muinaisten ihmisten tärkein rakkaus. Tähän on vaikuttanut paljon juutalaisen S. Freudin ”psykoanalyysi”, jota pidetään nerokkaana analyysinä ihmisen käyttäytymisestä ja johon nykyinen psykologian ja psykiatrian näkemys ihmisen persoonallisuudesta paljolti perustuu, mutta joka todellisuudessa on vain helvetillistä valhetta. Nykyajan psykologit ja psykiatrit eivät tiedä edes sielun olemassaoloa, puhumattakaan sielun lukemattomista funktioista. Näin he ovat kuten automekaanikko, joka ei tiedä, että autossa on moottori. Psykiatria tuottaa typeryydessään valtavaa vahinkoa ihmisille.  

b) Myös monissa tieteessä on ”pannukakkuteorioita”, joille voi vain nauraa, vaikka tietysti kokeellisella tasolla tieteet ovat hankkineet paljon arvokasta tietoa. Esimerkkinä juutalaisen A. Einsteinin ”erikoinen suhteellisuusteoria”, joka teoria on nostettu aikamme nerokkaimmaksi tieteelliseksi saavutukseksi ja A. Einstein lähes kaikkien aikojen suurimmaksi neroksi. Tämä teoria omaksui dogmin, että valon nopeus on ylittämätön nopeus myös kiinteiden kappaleiden suhteen ja teki samalla fysiikasta uskonnon. Teoria on toki matemaattisesti korrektisti formuloitu, mutta sen perustana on valhe, joka kiistää logiikan käyttämisen fysiikassa, sillä toki ihmisen logiikka voi operoida myös äärettömillä nopeuksilla. Monet huomattavat fyysikot eivät hyväksyneet teoriaa, joka kuitenkin julistettiin totuudeksi tieteellisissä yhdistyksissä, aivan kuten Nikean kirkolliskokous julisti yksinkertaisella äänten enemmistöllä totuudeksi valheen Jeesuksen syntymästä. Erikoisen suhteellisuusteorian totuuksiksi väittämät ”pituuskontrakti” ja ”aikadilataatio” voivat herättää vain naurua älykkäässä ihmisessä. Erikoinen suhteellisuusteoria myös hylkäsi eetterien tutkimisen ja hidasti näin hiukkasfysiikan kehittymistä yli sata vuotta. 

c) Ihmiskunnan henkinen kehitys on mennyt alaspäin satoja vuosia ja materiaalinen ja teknologinen kehitys koneineen ja vempaimineen on kasvanut valtavasti. Mutta mitäpä niistä, jos yli 90 % ihmisistä viettää elämästään tuhansia vuosia helveteissä, johtuen siitä, ettei ole uskontoa, joka ohjaisi ihmisen taivaaseen, mikä kuitenkin on elämän tarkoitus. Nykymaailmaa hallitsevat helvetit, mutta tämän voi nähdä vain ihminen, jonka mielen taivaallinen kerros on avautunut. 

4) Voisitko kertoa juutalaisten teologisesta merkityksestä ja heidän asemastaan nykymaailmassa Uuden Kirkon teologian näkökulmasta? 

Benjamin Kivilohkare:

Luterilainen maailmanliitto hylkäsi juutalaisten pelosta vuonna 1984 Martti Lutherin ansiokkaan teoksen ”Juutalaisista ja heidän valheistaan”, jossa varsin hyvin perustellaan juutalaisten teologinen merkitys. Uuden Kirkon selitys juutalaisista on seuraava ja perustuu kahteen Raamatunlauseeseen:  

a) ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden.” (Joh. 8: 44, 45).  

b) Ja perkele vei hänet korkealle vuorelle ja näytti hänelle yhdessä tuokiossa kaikki maailman valtakunnat ja sanoi hänelle: ’Sinulle minä annan kaiken tämän valtapiirin ja sen loiston, sillä minun haltuuni se on annettu, ja minä annan sen, kenelle tahdon. Jos sinä siis kumarrut minun eteeni, niin tämä kaikki on oleva sinun.’” (Luuk. 4: 5-7).  

Kohdan a) mukaan Jeesus määritteli juutalaisten isäksi perkeleen, jolla hän tarkoitti, että fariseusten oppi oli perkeleestä. Myöhemmin juutalaiset papit ovat lisänneet perkeleellisiä opetuksia, joista on koottu laaja teos ”Talmud”, joka on tällä hetkellä juutalaisten tärkein kirja, jonka arvovalta ylittää Vanhan Testamentin. Talmud on rasistinen maailmanvaltaan yllyttävä teos, joka tulisi kieltää kiihottamisena ihmiskuntaa vastaan. Talmudin mukaan ”vain juutalaiset ovat ihmisiä ja muut kansat eläimiä”, ”kristittyjen tuhoaminen välttämätön uhritoimitus”, ”juutalainen ei tee syntiä, jos tappaa ei-juutalaisen”, ”juutalaisten tulee aina pettää kristittyjä” ynnä muita tämän kaltaisia oppeja. Talmud on siis itse perkeleen, millä tarkoitetaan syvimpiä helvettejä, käsikirja, ja näin Talmudia noudattavat juutalaiset ovat kirjaimellisesti sielunsa puolesta perkeleitä, vaikka voivat olla ruumiinsa puolesta tavallisia ihmisiä. Israelilainen kirkko oli alun perin Jumalasta lähtevä, mutta juutalaiset papit tekivät siitä helvetillisen, aivan kuten nykyaikana kristityt papit ovat tehneet kirkoista helvetillisiä. Jopa Uuden Kirkon papit ovat tehneet saman virheen ja Uusi Kirkkokin – lukuun ottamatta suomalaista – palvelee perkelettä eli juutalaisia esim. hyväksymällä holokausti-valheen. Kaikki kirkot ovat tuhoutuneet siihen, että papit ovat ottaneet oppinsa omasta perityn pahuuden saastuttamasta ymmärryksestään eikä Jumalalta. 

Kohdasta b) nähdään, että perkele hallitsee maallisia valtakuntia planeetallamme ja juuri tähän hallintaan juutalaiset pyrkivät kansainvälisellä politiikallaan eli kumartavat tätä perkelettä. Itse asiassa sionistien perustava kokous määritteli tämän: pyrkimys maailmanvaltaan ja toisten kansojen heikentämiseen käy ilmi tohtori Max Mandelstammin avajaispuheesta Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 (Le Temps, 3.9.1897): ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” Ja että tämä ei ole pelkkää historiaa, osoittaa mm. Israelin pääministeri Ariel Sharonin puhe: ”Me, juutalainen kansa, hallitsemme Amerikkaa ja myös amerikkalaiset tietävät sen” (Ariel Sharon 3.10.2001 Israelin radiossa). Tosiasia on, että juutalaiset ovat vallanneet USA:n eli maailman mahtavimman suurvallan ja heillä on hallinnassaan kaikki tiedotusvälineet ja viihdeteollisuus, USA:n keskuspankki, voimakkaat painostusjärjestöt ja omat agentit kaikissa johtotehtävissä valtionhallinnossa. Lisäksi juutalaisilla on hallussaan rasistinen juutalaisvaltio Israel, joka on ryöstänyt palestiinalaisten isänmaan ja pakottanut palestiinalaiset vuosikymmeniksi maanpakoon. Israelilla on myös voimakas ydinase, joka perkeleen käsissä on todella kauhistuttava uhka. Myös monissa muissa maissa juutalaiset ovat vallanneet tiedotusvälineitä. Jopa Suomessa juutalainen Bonnier-suku on onnistunut haalimaan omistukseensa lukuisia sanoma- ja aikakauslehtiä ja omistaa suuren osan MTV:stä. Tämä tiedotusvälineiden valtaus tapahtuu lopullisen maailmanvallan saavuttamiseksi kolmannen maailmansodan jälkeen, jota sotaa juutalaiset jo valmistelevat. Tiedotusvälineillä juutalaiset levittäisivät sodan jälkeen valheitaan ja petoksiaan, jota vastaan ei-juutalaisilla ei olisi aseita, koska nykyinen kristinusko on liittoutunut perkeleen kanssa. Juutalaisten suursodan valmistelu näkyy USA:n ulkopolitiikassa voimakkaana Kiinan vastaisena politiikkana.  

Juutalaisten valta nykyisin perustuu pitkälti holokausti-valheeseen, jota he ovat levittäneet ympäri maailmaa. Natsit toki vainosivat juutalaisia monin tavoin, mutta mihinkään kansanmurhaan eli holokaustiin he eivät syyllistyneet. Sen valheen juutalaiset keksivät herättääkseen sympatiaa kristityissä, jotta he voisivat perustaa Israelin valtion. Holokausti on todistettu tieteellisesti huijaukseksi ns. revisionistien tutkimuksilla. Tästä huolimatta siihen uskotaan laajasti; Suomessa jopa Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö uskoo siihen ja varoittaa suomalaisia ”antisemitismin” noususta. ”Antisemitismi” on juutalaisten keksimä haukkumasana, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa, koska nykyjuutalaiset ovat 90 % rodultaan 700-luvulla juutalaisuuteen kääntyneitä kasaareja, eivätkä seemiläinen kansa. Kasaareista syntyi Itä-Euroopassa 1900-luvun alussa oleva noin 11-miljoonainen jiddisiä puhuva kansa, joka perusti uskontonsa Talmudiin ja josta ovat peräisin ns. askenaasijuutalaiset. Uusi Kirkko ei hyväksy mitään rasismia ja sellaista ei ole perkeleelle vihkiytyneen kansan ihmiskuntaa tuhoon vievien suunnitelmien ja toimien paljastaminen sekä ehkäiseminen. Juutalaisia johtaa kansainvälinen salainen komitea Siionin Viisaat, joka koostuu ryhmästä kaikkein vaikutusvaltaisimpia juutalaisia eli sukujen päämiehiä kuten Rothschildeja, johtavia rabbiineja, juutalaista pankkieliittiä ja mediamoguleja. Nämä Viisaat muodostavat ”käärmeenpään”, josta jo Mooses puhui ja jonka murskaa ”vaimo” eli Uusi Kirkko (1 Moos. 3: 15). Vaikka tavalliset juutalaiset voivat vaikuttaa kunnon ihmisiltä, ovat he kuitenkin usein tietämättään tämän ”käärmeenpään” alaisuudessa ja palveluksessa, sillä juutalaiset muodostavat tiiviin yhteisön, jolla on vuosisataiset perinteet yhdistää voimansa yhteistä vihollista vastaan. Siksi heidän valtansa murskaaminen on vaativa tehtävä, jonka voi tehdä vain Jumalan avulla. Juutalaisten vallan murskaaminen on mitä suurinta lähimmäisenrakkautta ihmiskunnan pelastamiseksi. 

Yllä olevan perusteella juutalaiset muodostavat suurimman uhan ihmiskunnalle, paljon suuremman kuin ilmaston lämpeneminen tai luonnon saastuminen, sillä edessä on kolmas maailmansota, ellei juutalaisten perkeleellistä toimintaa pysäytetä. Kuitenkin vain Jumalan valaisemat henkilöt tämän selvästi ymmärtävät. 

5) Voisitko esittää, mikä on Uuden Kirkon teologian mukaan ratkaisu aikamme yhteiskunnallisiin ongelmiin? 

Benjamin Kivilohkare:

Itse asiassa vain Uusi Kirkko voi tuhota perkeleen vallan planeetallamme eli siis juutalaisten pyrkimykset, mikä olisi tärkein ratkaisu aikamme yhteiskunnallisiin ongelmiin. Perkele on maallisissa asioissa niin älykäs, ettei sitä maallisilla konsteilla voiteta. Ainoastaan aito Jumalan itsensä perustama uskonto, mitä Uusi Kirkko on, voi tuhota tämän perkeleen. Toki tässä työssä tarvitaan muitakin. Esim. yhteen Jumalaan uskova Islam voi olla tässä Uuden Kirkon kumppani. Tällä hetkellä juutalaiset yrittävät lietsoa sotaa kristinuskon ja islamin välille. Uusi Kirkko on kuitenkin vasta syntymässä ja juuri Suomessa. Nykyiset pienet ”swedenborgilaiset” kirkot maailmalla eivät vielä ole se Uusi Kirkko, mitä Raamatussa ennustetaan eli ”Karitsan vaimo” (Ilm. 21: 9, 10). Swedenborgin ennustuksen mukaan Uudesta Kirkosta tulee planeettamme valtakirkko tulevaisuudessa. Miten sitten uskonto voi tuhota perkeleen? Siten, että aidolla uskonnolla on hallussaan maailmankaikkeuden voimakkain ase – Jumalallinen Totuus – jonka avulla perkeleet karkotetaan helvetin alimpaan kerrokseen. Tämä tarkoittaa käytännössä kahta asiaa: 

a) Uuden Kirkon opin levittämistä koko planeetalle mm. Internetin välityksellä, joka ei vielä ole täysin juutalaisten hallussa, joskin juutalaiset yrittävät kiivaasti sitä valloittaa. Uuden Kirkon oppi avaa yhteyden taivaaseen, joten sen omaksujista tulee Herran sotilaita, jotka saavat valaistuksen Jumalalta ja ymmärtävät perkeleen kavalat juonet ja pystyvät taistelemaan sitä vastaan. 

b) Historiallisten ja nykyisten tosiasioiden levittäminen juutalaisista ja juutalaisten kansainvälisestä politiikasta kaikilla mahdollisilla keinoilla ja etenkin Internetin avulla jokaiseen maailman kolkkaan. Juutalaiset ovat jo onnistuneet tuhoamaan juutalaisten rikoksia paljastavia sivuja esim. sivun www.jewwatch.com, joka sivu oli hyvä kansainvälispoliittinen kirjasto. Tätä nykyä erittäin hyvä ja faktaa sisältävä sivu on https://islam-radio.net, jonka artikkelit tulisi sisältyä kaikkien lukioiden ja korkeakoulujen historian ja kansainvälisen politiikan opetukseen. Sivun alkuunpanija ja kehittäjä Ahmed Rami ansaitsisi Nobelin rauhanpalkinnon tästä rasisminvastaisesta ja totuuksia paljastavasta sivusta, joka työskentelee koko ihmiskunnan pelastamisen ja maailmanrauhan puolesta. Tämän sivun levittäminen pitäisi olla jokaisen älykkään ihmisen velvollisuus. 

Yllä mainittu kahden kohdan toiminta herättää tietysti äärimmäisen voimakkaan vastaiskun juutalaisten taholta. Tähän on varauduttava. Mutta jokainen, joka on mukana tässä perkeleen vastaisessa taistelussa, saa siunauksensa Jumalalta, sillä ihmiskunta on tällä hetkellä todella suuressa vaarassa. Juutalaiset pystyivät aikaansaamaan Venäjän vallankumouksen, joka oli heidän ensimmäinen maailmanvaltausoperaatio kommunismin avulla, mikä onneksi epäonnistui. Mutta se tappoi kymmeniä miljoonia ihmisiä. Seuraavaksi juutalaiset saivat USA:n mukaan 1. maailmansotaan, vaikka Saksa ja Englanti olivat jo käytännössä sopineet rauhasta. Ja juutalaiset saivat myös jälleen USA:n mukaan 2. maailmansotaan, koska he hallitsivat USA:ta ja olivat julistaneet sodan Saksalle jo vuonna 1933. Taas kuoli juutalaisten tähden miljoonia ihmisiä. Talmudin mukaan ainoastaan juutalaiset ovat ihmisiä, joten muut kansat ovat vain eläimiä, joiden henki ei kiinnosta juutalaisia. Seuraavaksi juutalaisten päämääränä on kolmas maailmansota, jota seuraisi juutalainen diktatuuri täydellisellä tiedotusvälineiden hallinnalla. Tämä olisi perkeleen lopullinen voitto ihmiskunnasta ja ihmiskunnan vähäisinkin yhteys Jumalaan ja taivaaseen katoaisi ja helvetillinen elämäntyyli valtaisi koko maapallon. Tätä ei kuitenkaan Jumala hyväksy, koska luomisen tarkoituksena oli enkelitaivas ihmisrodusta, ei helvetti.  

Juutalaisten vastaisku voi olla kiihtynyt sotien lietsonta ja vaino vastustajia kohtaan, mitä he jo nyt tekevät tiedotusvälineillään. Holokausti-valheen levittäminen on saanut aikaan sen, että jo tosiasioiden paljastaminen juutalaisista katsotaan monissa maissa ”kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan”, vaikka tähän rikokseen syyllistyvät juuri juutalaiset itse levittäessään holokausti-valhettaan saksalaisista. Juutalaisten kansainvälistä valtaa kuvaa se, että holokaustin kiistämisestä voi saada monissa maissa vankeustuomion. Seuraako tästä juutalaisten rikoksia paljastavasta toiminnasta juutalaisvainoja riippuu juutalaisista itsestään. Varmaa on, että perkele ei helpolla luovu asemistaan, sillä se on jo lähellä maailman valtausta. Ehkä se vielä onnistuu sytyttämään kolmannen maailmansodan, mutta silloin jo Kaitselmus puuttuisi asiaan: sodan jälkeen ei ehkä levitettäisikään valhetta ”kuusi miljoonaa”, vaan puhuttaisiin ”kahdestakymmenestä miljoonasta”, joka ei olisi valhe, vaan Jeremian kirjan 36. luvun ennustus. Mutta Uusi Kirkko pyrkii estämään tämän ennustuksen toteutumisen ja haluaa lopulta pelastusta myös juutalaisille, kunhan he vaan polttavat Talmudinsa ja hylkäävät perkeleelliset Siionin Viisaiden suunnitelmat. Sillä olisihan kuitenkin parempi, että vain yksi kansa hukkuisi, kuin että koko ihmiskunta tuhoutuisi. 

Uuden Kirkon oppi on yksinkertainen: usko yhteen Jumalaan, joka on Jumalallinen Kolminaisuus yhdessä Jumalassa eli Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa, tee parannusta eli kadu syntejäsi, ja elä Kymmenen Käskyn mukaan siksi, että ne ovat Jumalan käskyjä äläkä vain siksi, että ne ovat yhteiskunnallisia käskyjä. Jumala piirsi nämä käskyt sormellaan kivitauluihin, joten ne ovat tärkein elämisen ohje ihmiskunnalle ja niiden noudattaminen johtaa yhteyteen Jumalan ja taivaan kanssa ja avaa ihmisen mielen näkemään totuuden kaikissa asioissa.  

Benjamin Kivilohkare 

Uudesta Kirkosta eli Herran Toisen Tulemisen Kirkosta:  

[email protected] 

27 kommenttia

 1. Jeesus varoitti, että lopun aikana tulee näitä, jotka väittävät hänen jo palanneen maailmaan. Jeesus sanoi, että älkää antako kenenkään johdattaa tässä harhaan, sillä kun hän tulee, niin jokainen näkee sen itse. Tähän artikkelin uskontoon sisältyy elementtejä vaarallisesta New Age – uskosta, jossa puhutaan mielen avautumisesta korkeammalle tasolle ja Raamatun teksti on lähinnä vain symbolista. Lisäksi tämä uskonto on samankaltainen mm. Jehovan Todistajien opin kanssa siinä, että vain heidän uskontonsa kautta pelastuu. Muistakaa, että meille on annettu ainoastaan yksi välittäjä Jumalan ja ihmisen välillä – Jeesus- eikä toista tule. Pyhä Henki on annettu meille mm. opettajaksi, eli emme tarvitse ketään ihmistä, uskontoa tai instituutiota opettamaan meille, kuinka pelastua. Kymmenen käskyn laki on annettu meille osoitukseksi syntisyydestämme, jotta turvautuisimme pelastukseksi Jumalan armoon. Lain noudattaminen ei ketään pelasta, koska kukaan ei pysty sitä täydellisesti noudattamaan. Toki rakkaudestamme Jumalaan koetamme elää hänen tahtonsa mukaisesti. Pelastuksemme evankeliumi on yksinkertainen, se ei ole salatiedettä eikä siihen saa lisätä mitään. Todella suuri varoitusmerkki artikkelin uskonnossa on myös Islam myönteisyys.

  Plusääni(8)Miinusääni(8)
  1. Itsekin uskon kristillisten kirkkojen viralliseen kristologiaan. Kolminaisuusoppi on aina aiheuttanut kirkon historiassa paljon hämmennystä ja lahkoutumista. Tunnetuin harhaoppi on ollut areiolaisuus, jonka teologia muistuttaa islamia. Näissä Jumala on yksi, islamissa Allah ja Jeesus on vain tärkeä profeetta. Jeesuksen suuri arvostus islamissa tekee kuitenkin kanssakäymisen muslimien kanssa helpommaksi, kun sen sijaan juutalaiset vihaavat Jeesusta ja hänen seuraajiaan. Muslimeja ärsyttää se, että kristityt pitävät Jeesusta Kolminaisuuden persoonana eli luonnoltaan jumalallisena.

   Swedenborgilaisuus sen sijaan näyttäisi tiivistävän kolminaisuuden samaan olentoon. Sinä Jeesus on täysiarvoinen majesteetti ja Jumala (monarkialismi) ja opissa luovutaan kirkkoisien laatimasta kolminaisuusopista ja tätä täydentävästä kristologian määrittelyistä, jotka vahvistavat Jeesuksen Kristuksen olevan ”yksi persoona kahdessa luonnossa” eli omaavan sekä jumalallisen että inhimillisen luonnon näitä kahta ”sekoittamatta, muuttamatta, jakamatta ja erottamatta”.

   Asioilla on kuitenkin poliittinen taso ja itse olen valmis yhteistyöhön kaikkien sellaisten lahkojen tai uskontojen edustajien kanssa, joiden näkemys poliittisesta tilanteesta on sama kuin itselläni. Läntisten kirkkokuntien ja seurakuntien suhde juutalaisiin on vaarallisella tavalla vääristynyt ja hyvää tarkoittavista kristityistä tulee vain kurjia aisankannattajia näille. Kristitty USA on sotavoimineen ja talousmahteineen alistettu lähes kokonaan kansainvälisen juutalaisuuden tai sionismin päämäärille. Tilanne on erittäin kriittinen ja koen kristittyjen menettäneen otteensa todellisuuteen tässä suhteessa.

   Silloin on syytä hakea yhteistyötä niiden tahojen kanssa, jotka ovat yhtä lailla uhattuna sionistien, luciferistien tai marxistien taholta kuin kristityt. Muiden uskontojen edustajia tullaan vainoamaan yhtä lailla. Arvostan korkealle ne muiden uskontojen tai lahkojen edustajat, joilla on tilanteesta ja sen kriittisyydestä kristittyjä selkeämpi näkemys. Esimerkiksi buddhalaiset ovat poliittisesti ystäviämme ja tuntevat myötätuntoa ahdinkoamme kohtaan.

   Tiivis tietopaketti kristologiasta löytyy mm. täältä:
   https://www.sti.fi/luennot/files/lv050217.html

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Sanoit: ”Swedenborgilaisuus sen sijaan näyttäisi tiivistävän kolminaisuuden samaan olentoon. ”

    Näin se on oikein ymmärrettynä tehtävä. Tätähän kuvastaa myös ihminen ääreellisenä olentona, mutta kuitenkin Jumalan kuvana. Ihmisellä on sielu, joka on varsinainen ihminen sekä ulkoinen fyysinen ruumis, joka on sielun instrumentti luonnon maailmassa. Ihmisen sielu toimii siis luonnon maailmassa yhtenäihmisenä lihallisen kehonsa välityksellä.

    Kysymys ei oikeastaan ole uskomisesta, johonkin asiaa tai teoriaan. Olipa se sitten teologian kolminaisuusoppi tai jokin uskontoon kuuluva väittämä, on kysymys Jumalan Sanan valaisemasta ymmärryksestä, joka juontaa juurensa myös varsinaiseen älykkyyteen.

    Kuten aiemmin olen kirjoittanut, että jokainen, joka tarkastelee sisimmässään kristillisen maailman kolminaisuusoppia, tutkien sitä Sanan valossa havaitsee käsityksen kolmesta jumalasta olevan väärä, joka vääryys sulloutuu koko teologiaan tuhoten sen. Käsitys Jumalasta sisältyy kaikkiin teologisiin oppeihin ollen teologian olennaisin asia. Teologia sijaitsee ihmismielen korkeimmassa kerroksessa (korkeimmat kerrokset: coelestiaalinen ja spirituaalinen sekä alin kerros: rationaalisluonnollinen) ja, mikäli se teologia on väärä, virtaa vääryys alempiin kerroksiin saastuttaen ne.

    Uusi Kirkko opettaa, että Kolminaisuus on yhdessä Jumalassa, Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa seuraavasti: Isä on Jumalan sielu eli Jumalallinen Rakkaus, Poika on Jumalan kirkastettu Ruumis eli Jumalallinen Viisaus ja Pyhä-Henki eli sielusta Ruumiin kautta virtaava Jumalallinen Vaikutus, josta seuraa elämä koko maailmankaikkeudessa, ja sitä vastaavassa henkimaailmassa. Jumala on siis yksi Herra Jeesus Kristus.

    Isä ja Herra ovat yhtä, kuten Johanneksen Evankeliumissa todetaan:
    ”Isä ja minä olemme yhtä … jotta tulisitte tuntemaan ja uskoisitte Isän olevan minussa ja minun olevan Hänessä.” (Joh. 10: 30, 38).

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. ”Sillä kun hän tulee,niin jokainen näkee hänet itse”.viittaa siihen,että odotettaisi jotain luonnonmaailmassa tapahtuvaa tapahtumaa,niin todellisuudessahan Valtakunta lasketaan sisällisesti meihin.Ei siis tapahdu mitään luonnonmaailmassa tapahtuvaa ilmiötä,vaan Valtakunta otetaan opillisesti vastaan.Ja juuri tämä Swedenborgin ilmoitus on juuri tuo Toinen Tuleminen.Eikä mitään muuta tulemista tarvita.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Hyvä Elina! Jeesus ei ole mikään välittäjä Jumalan ja ihmisen välillä, vaan Hän on itse Jumala, joka inkarnoitui ruumiiseen Mariasta, minkä ruumiin Hän riisui ristinkuolemassa ja puki yllään Jumallisen ruumiinsa eli Hän on tänään itse Jumala, jossa Isä on Hänen sielunsa, Poika Hänen Jumalallinen Ihmisyytensä ja Pyhä Henki Hänestä lähtevä virtaus. ”Lain noudattaminen ei ketään pelasta” kirjoitit. Mutta Jeesus itse sanoo: ”Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt.” ((Matt. 19: 17). ”Kukaan ei psty sitä noudattamaan”, kirjoitit. Mutta jokaisella ihmisellähän on vapaa tahto, joten jokainen pystyy noudattamaan kaikkia Käskyjä jos vain tahtoo. Voihan jokainen olla rikkomatta maallisiakin lakeja, jos vain tahtoo. Ja rakastaa Jumalaa, eikö se ole vain Käskyjen noudattamista. ”Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa.” (Joh. 14: 21). Lutherin kuuluisa lause, että ”ihminen pelastuu ilman lain tekoja” ei tarkoita lailla Kymmentä Käskyä, vaan juutalaisen lain monimutkaisia säädöksiä (3. Mooseksen kirja). Helvetti on täynnä kristittyjä, jotka uskoivat muka Jumalaan ja Jeesukseen, mutta eivät välittäneet noudattaa Kymmentä Käskyä. ”Islam myönteisyys” tarkoittaa vain sitä, että Islam pitää Jeesusta Jumalan Poikana toisin kuin monet kristityt, jotka pitävät Häntä vain tavallisena ihmisenä. Hyvä Elina, tee parannus ja elä Kymmenen Käskyn mukaan, siksi, että ne ovat Jumalallisia Käskyjä, niin pelastut. Toivoo Benjamin Kivilohkare.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 3. Koraani ei suoraan sano Jeesusta Jumalan Pojaksi, mutta Hänen Jumalallisuutensa tulee esiin monin paikoin. Swedenborg tapasi muslimeja muslimien korkeammassa taivaassa, jossa he tunnustavat Jeesuksen Jumalaksi. Swedenborg oli aikansa tunnetuimpia tiedemiehiä, joka oli monissa tieteissä aikaansa edellä, esim. aivofysiologiassa. Hänelle ilmestyi Herra, kun hän oli 57-vuotias, ja Herra määräsi hänet kirjoittamaan Uuden Jerusalemin opista, ihmisen kuolemanjälkeisestä elämästä ja Sanaan sisältyvästä sisäisestä merkityksestä. Swedenborg kirjoitti latinaksi 27 vuotta eli kuolemaansa asti ja hänen teoksensa käsittävät yli kaksi hyllymetriä. Hän ei perustanut mitään seurakuntaa; hän vain kirjoitti ja julkaisi. Nykyajan kristittyjen hirvittävin virhe on se, että Jeesus olisi puhdistanut heidät kaikesta synnistä. Jeesus kukisti helvetit, jotka estivät taivaallisen virtauksen ihmisen sieluun, ja nyt on ihmisillä mahdollisuus saada synnit anteeksi tekemällä parannuksen ja elämällä Kymmenen Käskyn mukaan. Jeesus antaa synnit anteeksi vasta kun ihminen on tehnyt parannuksen eli tutkinut omia syntejään, tunnustanut ne Herralle ja sen jälkeen elänyt synnitöntä elämää Kymmenen Käskyn mukaisesti. Kymmenen Käskyn mukainen elämä avaa jokaisessa ihmisessä olevat kaksi korkeampaa mielen astetta, jotka ovat kiinni 99 %:lla ihmisistä, koska he eivät elä Käskyjen mukaan. Nykyajan kristinusko liittää ihmisen helvettiin, koska se ei puhdista ihmistä synnistä.

  Benjamin Kivilohkare

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 4. Kaikki uskontoa tulkitsevat unohtavat yhden peruslain: jos ihminen tulkitsee uskontoa omasta ymmärryksestään käsin, mikä on perityn pahuuden saastuttamaa, hän aina erehtyy ja luo valhetta. Näin ovat syntyneet useimmat uskonnot ja uskonlahkot. Uskontoa voi tulkita oikein vain ihminen, jonka ymmärryksen Jumala on valaissut. Esim. Nikean kirkolliskokous koostui vanhoista parroista, joilla kenelläkään ei ollut valaistusta Jumalalta, ja he ryhmäpäätöksellä loivat valheen Jeesuksen syntymästä. Samoin on tapahtunut Nikean kokouksen jälkeen kaikissa kristillisiksi itseään kutsuvissa kirkoissa. Kaikkien uskontojen pappien uskonnolliset tulkinnat ovat ilman valaistusta Jumalalta, joten ne ovat valhetta. Nikean kirkolliskokouksen jälken on vain yksi ihminen, joka on ottanut uskonnolliset tulkinnat Jumalan valaisemasta ymmärryksestä, ja tämä on ruotsalainen tiedemies Emanuel Swedenborg, jolle Jumala itse ilmestyi vuonna 1745. Harvat ihmiset ovat löytäneet hänen teoksensa, mutta lainaan tässä vain August Strindbergiä: ”Swedenborgin teokset ovat mittaamattoman laajat, ja hän on antanut vastauksen kaikkiin kysymyksiini, ankarimpia myöten.” (Legendoja).
  Benjamin Kivilohkare

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. Olisikohan selkeintä sanoa,että Kristillinen Kirkko nro.1 päättyi tuhat kuusi-seitsemänsataa luvuilla noitavainoihin:Juuri ne valovoimaiset tyypit jotka oli lähetetty ihmisten avuksi,niin heidät teloitettiin pappien johdolla,aivan kuin Jeesus silloisten ammattipappien, fariseusten vaatimuksesta.

  Kolminaisuudesta tulee mieleen Kalevalan 1.lause jossa on kuvattu ihmisen kolminaisuus.
  Mikähän lie inspiroinut meidän esi-isämme niihin ?Mitä mieltä Benkku ja Make niistä kirjoituksista?

  Entä Elinan oma mielikuva Toisesta Tulemisesta,jos ei Swedenborin kirjoitukset kelpaa?

  Itse olen täysin vakuuttunut,että Empun kirjoitukset ovat juuri tuo kauvan kaivattu Paluu.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. ”Kolminaisuudesta tulee mieleen Kalevalan 1.lause jossa on kuvattu ihmisen kolminaisuus.”

   Yleisenä tulkintana Kalevalasta voitaneen ajatella sen kuvastavan Suomen kansan muinaista henkisyyttä ja elämänasennetta, aina siinä suhteessa mikäli Kaleva-kansalliseepoksena noudattaa aitoa kansallisrunoutta, eikä ole Lönnrotin itsensä synnyttämää tuotosta.

   Mikäli Kalevalaa pidetään suurelta osin aitona muinaisten suomalaisten kansalliseepoksena, voidaan vain sanoa, että Jumaluus on luonnollisesti virrannut suomalaisten sieluun ennen kristinuskon saapumista. Toisin sanoen tämä Jumaluuden vaikutus on heijastunut kansanrunouteen, josta mahdollinen Kalevala olisi syntynyt.

   Myös Swedenborg kirjoittaa teoksessaan Aviorakkaus, kuinka tietyt afrikkalaiset luonnonkansojen jäsenet antoivat henkimaailmassa älykkäämpiä lausuntoja esim. suhteessa avioliiton luonteeseen, kuin oppineina ja viisaina tunnetut eurooppalaiset esim. Saksasta, Britanniasta ja Ranskasta. Koska nämä afrikkalaiset eivät olleet maailmassa eläessään tietäneet kristinuskosta yhtään mitään, olivat he eläneet kuitenkin aidosti oman uskontonsa mukaisesti, virtasi tästä johtuen Jumaluutta heihin aidon ja oikeamielisen uskontonsa sekä elämänsä ansiosta. Näin oli asianlaita myös muinaisten suomalaisten kohdalla, heihin vaikutti myös Jumaluuden insipiraatio ennen kristinuskoa.

   Toisaalta Kalevala, kuten muutkin kansalliseepokset ja myös eri uskonnot, ovat saaneet ilmeisesti vaikutteita Vanhasta (Jumalan) Sanasta, josta kerrotaan Vanhan Testamentin tietyissä luvuissa.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Hienoja kirjallisia kommentteja mutta USKO on spontaani kirjoittamaton vaistonvarainen dynaaminen virtaus mielen syövereissä. Mielestäni enää luonnonkansat elävät uskon liemestä kuten Borneo, Amatzon. Miksi tuonpuoleisen täytyisi olla nykyihmisen (5000?vuodelta) kontstruoima laitos hierarkeineen ja sääntöineen???

  Hengellinen vapaus on aina läsnä, tartu hetkeen (carpe diem) ja hylkää ”kirjahengelliset lakijumalat” ym rakennelmat. Antaa palaa ????

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Esa Juntuselle. ”Mieleni minun tekevi, aivoni ajattevi.” Tämä lause on aivan oikein, sillä aivot on eri asia kuin mieli. Ihmisellä on sielu, mieli ja ruumis, mitä nykyajan psykologia ja psykiatria eivät tiedä, mutta joka on vanha viisas totuus. Jokaisella ihmisellä on syntymästään asti kolme mielen kerrosta, joista nykyihmisillä on avoinna vain ensimmäinen eli luonnollinen kerros, jolla saamme tietomme luonnon maailmasta. Spirituaalinen eli henkinen kerros avautuu vain aidon uskonnon avulla eli tunnustamalla Jumala ja elämällä Jumalan käskyjen mukaan. Koska nykyihmiset ja varsinkaan kristityt eivät elä Kymmenen Käskyn mukaan, eivät heillä korkeammat kerrokset avaudu. Tästä johtuu, ettei tiedetä mitään taivaasta, helvetistä ja henkimaailmasta, joista Swedenborgin teokset kertovat. Nykyajan kristinusko on täydellinen tietämättömyys eli ”hävityksen kauhistus” (Dan. 12: 11). Ihmisen kolmas kerros eli coelestiaalinen eli taivaallinen avautuu vasta, kun Kymmenen Käskyä on sisäistetty ihmisen mieleen: ”Minä panen lakini heidän sisimpäänsä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä.” (Jer. 31: 33). Eli pelkkä usko, joka on vain ajattelua, ei korkeampia kerroksia avaa, vaan ne avautuvat, kun lakeja noudatetaan käytännön elämässä. ”Jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt.” (Matt. 19: 17). ”Terroristi” on oikeassa siinä, että monet luonnon kansat elävät paremmin ja lähemmässä yhteydessä Jumalaan ja taivaaseen kuin sivistyneet kansat. Afrikkalaiset poppamiehet tietävät enemmän ihmisen sielusta ja henkimaailmasta kuin psykologit ja psykiatrit, jotka eivät tiedä niiden olemassaolosta ja ovat kuin automekaanikko, joka ei tiedä, että autossa on moottori. Psyykkisiä sairauksia yritetään parantaa vaikuttamalla kemiallisesti aivoihin, mutta mieleen ja sieluun nämä lääkkeet eivät vaikuta ja siten psykiatria on pelkkää hölynpölyä

  Benjamin Kivilohkare
  .

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. On totta, että sanatarkasti Jeesus ei ollut juutalainen, mutta tämä nimitys on nyt ollut kauan yleisessä käytössä, vaikka onkin keksitty vasta joskus keskiajalla. Mutta juutalaiseksi kutsutaan nykyään kaikkia Talmudiin uskovia ja olihan Jeesuksen ristissäkin kirjoitus REX IUDAEORUM (sanakirjoissa IUDAEUS käännetään sanaksi ”juutalainen”). Eli siis juudealainen. Sekaannusta ei synny, sillä nykyään juutalaiset ovat niitä, jotka uskovat Talmudiin, mikä Uuden Kirkon mukaan on perkeleen vaan ei saatanan palvontaa. Jeesus kuului uskontoryhmään, jonka papisto oli fariseuksia ja kirjanoppineita, joiden oppi perustui suulliseen traditioon, jota Jeesus kutsui ”fariseusten ja saddukeusten hapatukseksi” (Matt. 16:6), josta nykyinen perkeleellinen Talmud on kehittynyt. Juutalainen uskonto perustuu ensisijaisesti Talmudiin ja Vanha Testamentti on alempiarvoinen.

    Benjamin Kivilohkare

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. Kuinka Kivilohkare uskaltaa kiistää holokaustin, joka on todistettu lukemattomilla todistajilla. Onko swedenborgilaisuus eli ”Uusi Kirkko” samaa kuin natsismi? Virallinen Suomen opetushallituksen kanta on seuraava: ”Holokaustin tavoite oli pelkästään maailman kaikkien juutalaisten tuhoaminen, ja sitä pyrittiin toteuttamaan niin pitkään kuin mahdollista, jopa Saksan sotatoimia vahingoittaen. Holokaustia varten kehitettiin teollinen tuhoamiskoneisto.” (Opetushallituksen kotisivu). Itse Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö esittää puheessaan 27.1.2015: ”Holokaustin uhreina kuoli miljoonia viattomia ihmisiä. Koko silloisesta juutalaisyhteisöstä eri arvioiden mukaan yli puolet, noin kuusi miljoonaa, kuoli kansanmurhan uhreina.” Kivilohkareen käsitys, että juutalaiset ovat perkeleestä ja että perkeleen valta täytyy murskata, on suora kehoitus juutalaisvainoihin ja kansanmurhaan. Voidaanko tällainen jonkun 1700-luvun hourupään Emanuel Swedenborgin kirjoituksiin perustuva uskonto sallia Suomessa, joka on sitoutunut kansainvälisillä sopimuksilla vastustamaan antisemitismiä?

  Plusääni(1)Miinusääni(9)
  1. Minä en ole uskonut holokaust-väitteeseen viimmeiseen kahteenkymmeneen viiteen vuoteen. Yksinkertastettuna voisi sanoa,että kun tulin uskoon,niin lakkasin uskomasta;ei siitä joudu helevettiin,että kieltää holokaustin,mutta siitä joutuu jos kieltää Jeesuksen,ja sitähän tämä ”valittu kansa”urakalla tekeekin;kakstuhatta vuotta mennyt ja kotiläksyt jäänyt tekemättä,eivät ole kääntyneet Kristinuskoon.Ja voe niitä tapakristittyjä kirkkouskovaesie,jotka luulevat,että kääntyvät automaattisesti joku päevä ja ovat Israelin ystävie.Eivätkö tajua millaista kyytä povellansa pitävät.

   Holokaustiin en usko myöskään sen takie,että Talavisotoa ei saanu käsitellä Nyrnbergissä.Se oli sotarikosten äeti koko istunto.Ja nyt kun on osoittautunut,että englesmannit ja amerikkalaeset kiduttaa sotavankejaan,niin eikö jo sillo jo muka kidutettu?Siis saksalaesie sotavankeja?Heleppoha se hävinneen niskaan on ryykälteä sitä tätä ja vähä tuotae.

   Toisaalta mulla ei ole mitään estettä ruveta jälleen uskomaan,mutta silloin se vaatisi jonkin puolueettoman tahon tuovan todisteita.Ei riitä,että joku juutalaenen kiikuttaa jotae retusoetua valokuvoa,tae editoetuo naohan pätkeä.Ihan selevästi oma lehmä ojassa niillä.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Pitääkö Kivilohkare tuomita vankilaan, kuten holokaustin kyseenalaistajille tehdään Saksassa? Ehkä vain trollaat, mutta kommenttisi edustaa kuitenkin valtavirtaa Suomessa. Meillä kulissien takana saatetaan olla viemässä IHRA (International Holocaust Remembrance Alliance)-järjestön laatimia määritelmiä antisemitismistä vihapuhelainsäädäntöön. Näin on tehty jo useissa maissa, kuten USA:ssa ja Iso-Britanniassa. Tämä lainsäädäntö lopettaa kriittisen keskustelun juutalaisista kokonaan eli kumoaa sanavapauden tältä osalta täysin. On myös tunnettua, että globalistinen eliitti ja joskus myös kansallinen eliitti kernaasti piiloutuu kansainväliseen juutalaisuuden itselleen laatiman arvostelusuojan taakse. Kun sananvapaus on nujerrettu yhdellä alueella, se on helppo nujertaa myös muualla. Kiellettyjen sanojen ja arvostelukohteiden kirjo kasvaa sen mukaisesti kenellä on raha-, media- tai lainsäädäntövalta hyppysissään.

   Aiheesta lisää:
   https://www.holocaustremembrance.com/resources/working-definitions-charters/working-definition-antisemitism

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Holocaust Survey Among Younger Americans: Shock Findings
    Introduction – Sept 16, 2020
    It seems that Schindler’s List and countless movies and TV dramas about Jewish suffering during WWII have failed.

    Younger Americans don’t seem entirely convinced by Hollywood’s attempts to persuade them about the primacy of Jewish torment.

    Of course that is not to say that the Nazis didn’t kill hundreds of thousands and maybe even millions of Jews. It just didn’t happen the way the Holocaust Industry would have us believe.

    This will undoubtedly dishearten many hardcore Zionist but they have only themselves to blame. They have been so relentless in portraying their version of events, even criminalizing and imprisoning those who dare question their version of history,
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=213651

    FIRST-EVER 50-STATE SURVEY ON HOLOCAUST KNOWLEDGE OF AMERICAN MILLENNIALS AND GEN Z REVEALS SHOCKING RESULTS

    Disturbing Findings Reveal Significant Number Of Millennials and Gen Z Can’t Name A Single Concentration Camp Or Ghetto, Believe That Two Million Or Fewer Jews Were Killed And A Concerning Percentage Believe That Jews Caused The Holocaust
    http://www.claimscon.org/millennial-study/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Miksi toinen saa sanoa näin mutta toinen ei sanoa noin, @antifasisti?

   Olisi hyvä jos tehtäisiin esimerkiksi TV ohjelmia, suoria sellaisia, missä kansalaiset saisivat osallistua ja puhuttaisiin asiat halki missä nostettaisiin kissa pöydälle missä molemmat puolet saavat esittää todisteita väitteidensä puolesta ja antaa kansalaisten itse vetää johtopäätöksiä mihin uskoo ja mihin ei.
   Mutta eivät taitaisi uskaltaa toinen osapuoli osallistua

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Parahin ”Antifasisti”. Holokausti on todistettu valheeksi ei millään ”todistajilla”, vaan tieteellisillä tutkimuksilla, katso http://islam-radio.net/finish/index.htm: Revisionismia. Juutalaiset loivat tämän valheen saadakseen perustetuksi Israelin valtion. Sen jälkeen heidän musertava ylivoimansa maailman mediassa on pitänyt tätä valhetta yllä. Surkuhupaisaa, että monet suomalaiset ovat osallistuneet tähän juutalaisten huijaukseen. Uudella Kirkolla ei ole mitään tekemistä natsismin kanssa: Uusi Kirkko ei hyväkst rasismia ja myöntää, että natsit vainosivat juutalaisia monin tavoin, mutta holokausti on valhe ja juutalaisia kuoli 2. maailmansodassa ehkä noin 600 000 nälkään, sairauksiin ja Liittoutuneiden terroripommituksiin. Natsit kyllä murhasivat yksittäisiä juutalaisia. Se, että juutalaiset ovat sielultaan perkeleitä, on armoton tosiasia. Siksi Jeesus syntyi juutalaiseksi pelastaen maailman juutalaisten helveteiltä, jotka estivät taivaan virtauksen ihmiskuntaan. Juutalaisten pyrkimys maailmanvaltaan ja muiden kansojen tuhoamiseen on myös todistettu lukuisilla dokumenteilla. Sokea on ihminen, joka ei näe, että juutalaiset jo melkein hallitsevat planeettaamme eli perkele on pääsemässä totaaliseen valtaan. Onhan esimerkiksi USA jo täysin heidän vallassaan. Tämän perkeleen vastustaminen ei ole rasismia, vaan lähimmäisenrakkautta ihmiskunnan pelastamiseksi. En myöskään kehoita ”juutalaisvainoihin” tai ”kansanmurhaan”, vaan siihen, että juutalaisia ei saa päästää hallitsemaan mediaa eikä kansainvälistä politiikkaa heidän uskonnollisten tavoitteidensa tähden. Jos tämä johtaa juutalaisvainoihin, on syy juutalaisissa itsessään. Uuden Kirkon yksi tärkeimmistä tehtävistä on perkeleen juonien paljastaminen. Ylipappi Kaifas sanoi Jeesuksesta: ”parempi, että yksi ihminen kuolee kansan edestä, kuin että koko kansa hukkuu.” (Joh. 11: 50). Minä sanoisin, että parempi, että yksi kansa kuolee ihmiskunnan edestä, kuin että koko ihmiskunta hukkuu. Toivon tietenkin pelastusta juutalaisille, minkä he voivat saada hylkäämällä Talmudin ja luopumalla mielisairaista tavoitteistaan ja perkeleellisestä uskonnostaan. Juutalaisten sisäpiiristä loikannut juutalainen miljonääri Benjamin Freedman sanoi: ”Israelin perustaminen johtaa vääjäämättä kolmanteen maailmansotaan”. Siitä on nyt kysymys. Emanuel Swedenborg ei ollut mikään ”hourupää”, vaan arvostettu tiedemies, jonka älykkyysosamääräksi Stanfordin ylipiston psykologit ovat arvioineet 205 eli hän on yksi maailmanhistorian älykkäimmistä ihmisistä, mutta hän myös paljasti totuuden juutalaisista, ehkäpä siksi häntä ei tunneta. Antisemitismi on myös juutalaisten keksintö syyllistää ei-juutalaisia. Jos minua kutsutaan ”antisemitistiksi” niin sitten kaikki taivaan enkelit ovat myös ”antisemitistejä”.
  Benjamin Kivilohkare

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 10. Minä vastustan juutalaisten uskontoa ja kansainvälistä politiikkaa, en juutalaisia ihmisinä, joille toivon pelastusta kuten kaikille. Vastustukseni perustuu Emanuel Swedenborgin analyysiin juutalaisten peritystä pahuudesta: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Spiritual Diary, nro 2260). Juutalaisten sisäistetty viha johtuu vuosisatojen aikana Talmudin avulla iskostetusta vihasta Jeesusta kohtaan, mistä on tullut heidän peritty pahuutensa. He ovat kirjaimellisesti sielunsa puolesta perkeleitä, vaikka olisivat ruumiillisesti vaikka kuinka suuria hyväntekijöitä. He ovat lihaksi tullut perkele, joka on saastuttanut planeettaamme lukemattomilla valheilla ja vääryyksillä, joita ei huomata, koska kristillinen kirkko on tullut sokeaksi. Natseilla ei ollut mitään suunnitelmaa juutalaisten rodullisesta tuhoamisesta, mutta teologisesti sellainen ajatus ei tunnu yhtään hullummalta.

  Benjamin Kivilohkare

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 11. Omastakin puolesta kommentoisin, kun kerta ns. Holokausti taas tuli esille. Ja miksiköhän? Siksi että sillä jatkuvasti antisemitismileimakirveen avittamana tungetaan framille. Eikö natsivainojen uhrien jo voisi antaa levätä rauhassa. Uhrien, joita oli vammaisista, toisinajattelijoista Jehovan todistajiin ja venäläisiin sotavankeihin, tulisi kaikille antaa muistoarvonsa eikä vain jatkuvaa juutalaisten tyrkylläoloa.

  Entäs tämän päivän omahyväiset jutkut. Jenkkien tukemana israeliitit musertavan aseellisen ylivoiman ylpistäminä kohtelevat ja rääkkäävät palestiinlaisia kuin natsit konsanaan uhrejaan. Eikö jutkujenkin aika olisi nöyrtyä ja maailmantyrkyn sijaan palata juurilleen jaffoja dusaamaan. Sitten rauha maassa.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 12. Uteliaalle. Hyvä kysymys. Saatanan ja perkeleen palvonnalla on suuri ero. Saatana tarkoittaa etuhelvettiä, jossa hallitsee vääryys. Perkele tarkoittaa takahelvettiä, jossa hallitsee pahuus. Mitään yhtä saatana-olentoa ei ole, vaan saatanat ovat kuolleita ihmisiä, jotka joutuivat helvettiin, koska olivat imeneet itseensä maailmassa kaikenlaisia valheita ja vääryyksiä, esim. että ”Jumalaa ei ole” tai että ”ihminen pelastuu pelkän uskon avulla ilman lain tekoja” jne. Perkeleet puolestaan ovat kuolleita ihmisiä, jotka ovat olleet petollisia, julmia, sisimmältään pahoja, mutta teeskennelleet olevansa hyviä, aviorikoksia harrastaneita ja yleensä kavalia, jotka peittivät pahat tekonsa hyvältä näyttävällä käytöksellä. Pahimmat perkeleet ovat takahelvetin takimmaisessa osassa olevat juutalaiset, jotka näkyvät siellä kyykäärmeen muodossa (Matt. 23: 33). Todellinen saatanan palvonta on sitä, että uskoo kaikenlaisia vääriä uskonnollisia oppeja ja käsityksiä ja tätä harrastavat kaikki nykyajan kristilliset kirkot ja lahkot sekä muutkin uskonnot. Nykyajan ”saatanan palvojiksi” kutsutut ovat vain sekopäitä, jotka eivät tiedä mitään saatanasta. Saatanan palvonta on erittäin yleistä planeetallamme. Mutta perkeleen palvontaa harrastavat nykyisin vain sellaiset, jotka peittävät pahat aikeensa hyvillä ulkonaisilla teoilla ja hyviltä näyttävillä aikeilla. Tällaisia ovat kaikki kavalat ihmiset ja erikoisesti juutalaiset, jotka ovat oppineet pitämään salassa pyrkimyksensä muiden kansojen tuhoamiseen ja heikentämiseen vuosisatoja. Vuonna 1757 tapahtui henkimaailmassa ”Viimeinen Tuomio”, jolloin ihmisten spirituaalinen vapaus palautui ja tämän jälkeen erikoisesti perkele on kasvattanut valtaansa. Tästä on ollut seurauksena juutalaisten kohoaminen planeetan johtoon, sillä juutalaisilla on yhteys syvimpään helvettiin. Saatanan vaikutukset on helppo nähdä, mutta perkeleen vaikutuksia pystyvät näkemään vain ne, jotka ovat sisäistäneet Kymmenen Käskyä: perkeleellä on tuhansia juonia, joita ei muut pysty näkemään. Perkele vääristää kaikki asiat niin, että vääryys näyttäytyy totuutena ja pahuus hyvyytenä. Uuden Kirkon tehtävä on murskata perkeleen valta, koska sillä ainoastaan on keinot tähän eikä se ole helppo tehtävä.

  Benjamin Kivilohkare

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 13. Myös kaikista uskonnoista on voitava puhua rehellisesti ja avoimesti.
  Tässä linkin MF:n artikkelissa Juutalaisuudesta perusteellinen selvitys
  What Does Rabbinic Judaism Say About What Makes Jews and Gentiles Different?
  MICHAEL HOFFMAN • SEPTEMBER 21, 2020
  — According to the Babylonian Talmud, God himself is subservient to the rabbis: “Since God already gave the Torah to the Jewish people on Mt. Sinai we no longer pay attention to heavenly voices. God must submit to the decisions of a majority vote of the rabbis.” (BT Bava Metzia 59b). … The Babylonian Talmud (as distinct from the Jerusalem Talmud which is not authoritative), is the holiest text of the religion of Judaism.
  Conclusion

  It has been our regrettable duty in these pages to bear witness to the appalling truth that Orthodox rabbinic Judaism constitutes a virulent and brutally racist dehumanization and detestation of gentiles, and a concomitant idolization of persons who are Jewish; this being the predominant difference between the two.

  The denial of the full humanity of non-Jewish persons is the axis upon which the theology of Talmudism is founded and sustained.

  Jesus Christ took a different path. It was He who declared of the Roman soldier, “Greater faith than this I have not seen in all Israel” (Matthew 8:5-10).

  Michael Hoffman is a former reporter for the New York bureau of the Associated Press, the author of nine books of history and literature and the editor of the periodical, Revisionist History®.
  https://www.unz.com/article/what-does-rabbinic-judaism-say-about-what-makes-jews-and-gentiles-different/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat