Maailman juutalaiset vaativat Amazon.comia lopettamaan heidät paljastavien kirjojen myynnin

 

Daily Stormer, 25.10.2013

Maailman Juutalaiskongressi WJC on käynnistänyt kampanjan vaatiakseen Amazon.comia lopettamaan kirjojen levittämisen, jotka edistävät juutalaisvastaisuutta tai esittävät tosiasioita heidän väittämästään holokaustista.

Tässä on WJC:n johtajan Robert Singerin lähettämä kirje Amazonin toimitusjohtajalle Jeffrey Bezosille (joka ilmeisesti ei ole juutalainen):

Sähköposti, vastaanottaja Amazonin tj. Jeffrey Bezos

Hyvä hra Bezos,

Olemme saaneet tietoomme, että Amazon.com myy kirjoja, joissa kielletään holokaustin tapahtuneen ja jotka edistävät juutalaisvastaisuutta ja valkoisten ylivaltaa. Saamiemme raporttien ja omien tutkimustemme mukaan tämä materiaali on saatavilla jopa asiakkaille Ranskassa, Saksassa ja Itävallassa, joissa holokaustin kieltäminen on rikos ja tällainen kirjallisuus on kielletty.

Amazonin itse määrittelemä käytäntö loukkaavasta materiaalista toteaa: ”Se mitä me pidämme loukkaavana, on todennäköisesti se, mitä sopii olettaa. Näihin kuuluvat ainakin rikospaikkavalokuvat, ihmisen elimet ja ruumiinosat. Amazon.com pidättää itsellään oikeuden määritellä sivustolla myytyjen tuotteiden soveliaisuuden. Ottakaa myös huomioon kulttuurierot ja ihmisten erilainen herkkyys. Jotkut tuotteet saattavat olla hyväksyttyjä yhdessä maassa, mutta eivät toisessa. Muistakaa, että Amazon palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti.”

Kukaan ei saisi hyötyä niin moraalittoman ja loukkaavan vihakirjallisuuden myynnistä. Useat holokaustista selvinneet ovat syvästi loukkaantuneita siitä tosiasiasta, että maailman suurin myyntisivusto ansaitsee rahaa tällaisen materiaalin myynnillä. Olemme järkyttyneitä ja hyvin loukkaantuneita siitä, ettei Amazon ole vielä poistanut näitä tuotteita, jotka tulivat julkisuuteen uutisraporteissa lokakuun 14. päivä.

Olkaa hyvä ja poistakaa nämä tuotteet välittömästi.

Vilpittömästi,

Roger Singer

World Jewish Congressin varapresidentti ja toimitusjohtaja

Valituksensa liitteeksi WJC liitti tämän kuvakaappauksen:

amazon

 

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.dailystormer.com/world-jewry-demands-amazon-stop-selling-books-that-expose-them/

8 kommenttia

 1. Tämä pitää paikkansa.

  Kaikkialla maailmassa juutalaiset ovat kärjessä, kun vaaditaan sananvapauden rajoittamista. Tämä on siionismin ydintä.

  Jos siionistit saavat tahtonsa läpi, kaikkia valvotaan kaiken aikaa. Vakoilua, ilmiantamista, kidutusta. Sanalla sanoen: siionismia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Esim. HS on nykyään niin siionistinen, että on vaikeata löytää yhtäkään päivää, ettei lehdessä olisi sanaa ”natsi” tai ”holokausti”.

  Sama koskee esim. BBC:tä. Siellä on joka Jumalan päivä joku ”natsi”uutinen.

  Jos sana ”natsi” esiintyy usein, media on siionistien hallussa ja piste.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kuuntelin äsken ”James Corbett Report”-sivustolta loistavan keskustelun, jossa neljä vapaan tiedonvälityksen pioneeria (Sibel Edmonds, James Corbett, Guillermo Jimenez ja Peter B. Collins) puhuivat muiden tärkeiden asioiden lomassa mm. siitä, kuinka MSM (Main Street Media, lue: Siionistimedia) luo tarkoituksella loputtomia Idols, X-factor, Rikas Äti sitä Rikas Äiti tätä-moskaa, jotta siionistieliitti ja sen rahalla ostetut luopiot voivat rauhassa sotia ja alistaa kansoja.

  Huomatkaa, kuinka nämä todelliset sankarit ovat mm. paljastaneet juutalaisen Glenn Greenwaldin rahastuksen (juutalainen, rahastus, ei voi olla:)).

  Kannattaa myös panna merkille, että mistään et koskaan löydä juutalaisia/juutalaisia sivustoja, jotka arvostelisivat yhtä vastaansanomattomasti siionistielittiä. Ja miksi arvostelisivatkaan, koska tämä kaikki nykyinen meno suosii siionisteja. Kidutus, sodat, vakoilu, massojen hallinta roskaviihteellä, länsimaisten yhteiskuntien taloudellinen hajoaminen massamaahanmuuton ja teollisen tuotannon siirtymisen kautta. Siionistin unelma.

  Mutta vielä palaa vastarinnan liekki.

  Tosin James Corbett hyvin viisaasti on muuttanut Japaniin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Vapaata tiedonvälitystä, toisenlainen näkökulma. Seuraavassa vapaa käännös IRIB-English Radion (vapaan Iranin Radio) sivuilta koskien sotarikollinen Ariel Sharonia:

  ”Entinen Siionistihallinnon (huomatkaa, tämä media ei käytä eikä tunnusta sanaa Israel, vaan käyttää aina loogisesti sanaa ”Zionist Regime”) pääministeri, Ariel Sharon, kuoli lauantaina 85 vuoden iässä. Ariel Sharon, joka käytti koko elämänsä toisten ihmisten tappamiseen, taisteli omasta elämästään viimeiset kahdeksan vuotta.

  Koko siionistihallinnon brutaalin alueellisen laajentumisen aikana, Ariel Sharon johti monia epäinhimillisiä väkivaltaisuuksia naapuriarabimaita kohtaan. Vuonna 1982, toimiessaan siionistihallinnon puolustusministerinä, hän ”ansaitsi” arvonimen ”Beirutin teurastaja” ollessaan osaltaan vastuussa Shabran ja Shatilan pakolaisleirien joukkomurhassa, joka oli seurausta verisestä kymmeniätuhansia ihmishenkiä vaatineesta invaasiosta Libanoniin.”

  Näin puhuu Vapaa Iran.

  Jos siionistit saavat tahtonsa läpi niin tällaisten sivujen lukemisesta pitäisi joutua vastuuseen, mielellään vankilaan. Mm. Ruotsin entinen pääministeri Göran Persson on ollut mukana tällaisissa hankkeissa.

  Suokoon Jumala, että urhea Persian kansa kestää siionistihallinnon ja USA:n militaristisessa hyökkäyksessä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Varmuuden vuoksi korjaan virheen. 🙂

  Poistan lauseen ”Mm. Ruotsin entinen pääministeri Göran Persson on ollut mukana tällaisissa hankkeissa”. Kirjoitin virheellisesti ja pahoittelen… Hän ei ollut oikea henkilö tässä yhteydessä. Valitan vielä kerran.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Lisää toisenlaista näkökantaa aina niin loistavilta ”The Occidental Observer”-sivuilta. Juutalaiset hyvin tunteva professori Kevin MacDonald lataa taas täyden laidallisen kohti ah niin tekopyhää juutalaisyhteisöä.

  Tällä kertaa aiheena maailman juutalaisten ainainen räikeä kaksinaismoraali, jolle ei totisesti ole vertoa.

  Artikkeli kuvaa kaikessa karmeudessaan juutalaisten valheellisuuden massamaahanmuutossa. Juutalaisethan ovat etulinjassa kaikissa Valkoisen Ihmisen valtioissa vaatimassa mahdollisimman laajaa maahanmuuttoa. Ja kaikenlainen Valkoinen Nationalismi on, tietenkin, natsismia.

  Toisaalta, Israelissa, ääni on toinen. Koko valtionjohto seisoo aina juutalaisuuden takana, valtion nimikin on ”The Jewish State”. Eli kun on kyse juutalaisen maasta niin nationalismi on hyvä, nationalismi on välttämätöntä.

  Kun on kyse meidän maistamme, nationalismi on paha, nationalismia ei tarvita.

  Juutalainen puhuu kahdella kielellä. Keltamaksainen kojootti, Lucky Lukea lainaillen. 🙂

  Kun juutalainen puhuu suvaitsevaisuudesta, kysy aina kuinka juutalainen suvaitsee Israelissa. Eli meidän ei tarvitse myöntyä mihinkään. Juutalainen ei myönny mihinkään. Miksi me myöntyisimme? Ei enää tuumaakaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Radio Vapaa Iran puhuu. IRIB -English Radio.

  Vapaasti käännettynä:

  Otsikko: ”Afrikkalainen totuus Siionistihallinnon apartheidista”

  Joitakin otteita:

  ”Jo kuudenkymmenen vuoden ajan, perustamisestaan alkaen, siionistihallinto on peitelllyt alkuperäisiä arabiasukkaitaan kohtaan tehtyjä rikoksia ”kansallisen turvallisuuden” suojassa. Tässä artikkelissa Belfastissa syntynyt Finian Cunnigham kuvaa siionistihallinnon rikoksia.”

  Hän kirjoittaa mm.: ”Siionistivallananastajat ovat systemaattisesti varastaneet palestiinalaisten maat ja omaisuuden, tappaneet palestiinalaisia, solvanneet ja kiduttaneet heitä, ja ajaneet miljoonia ihmisiä kodeistaan keskitysleireihin ja ghettoihin.” Näin Israelin juutalaiset toimivat. Siis juutalaiset eli siionistit.

  Ja lisää: ”Ja kun siionisteja syytetään näistä rasistisista kansanmurhaan verrattavista ihmisoikeusrikoksista, he vetoavat ”kansalliseen turvallisuuteen. Siionisti on voinut tehdä nämä kyyniset rikoksensa, koska USA on tarjonnut sateenvarjonsa heille ja suonut heille rauhan ethdä näin.”

  Ja vielä lisää:”USA:n presidentti hokee konemaisesti mantraa ”kansallinen turvallisuus”, kun siionistihallinto tappaa naisia ja lapsia sotakoneistollaan brutaalisti jo vuosikymmenien ajan. Taas mennä viikolla siionistihallinto pommitti palestiinalaisten kouluja ja sairaaloita.”

  Ja edelleen: ”Kuin tämä ei riittäisi, siionistihallinto paljastui rasistiseksi myös afrikkalaisten kohtelussaan. Kymmenet tuhannet epäinhimillistä kohtelua kohdanneet afrikkalaiset ovat vaatineet kaduilla oikeutta itselleen. Siionistihallinto reagoi ainoalla tuntemallaan tavalla: rasistisesti ja julmasti.”

  Vielä: ”Siionistihallinnon parlamentti hyväksyikin juuri lain, jossa afrikkalaiset kerätään (junilla, karjavaunussa? :)) leireihin, joista heidät sitten ilman oikeutta valittaa karkotetaan tulomaihinsa.”

  Näin toimii siionisti aka juutalainen.

  Otammeko mallia? Saako afrikkalainen nyt vihata juutalaista? Saahan? Edes pikkaisen.. Saahan?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Ei saisi haukkua jenkkejä kuinka tyhmiä ja aivopestyjä ovat, koska suomalaiset aivan yhtä aivo pestyjä idiootteja joilleka vaikka kuinka näyttää päivän selviä fakta tietoja eivät usko!! He pelkäävät että heidän mailman kuvansa ja katsomuksensa romahtaisi ja he menettäisivät kasvonsa! Vaikka aurinko paistaisi taivaalla ja sano suomalaiselle että kato aurinko paistaa niin kiistää senkin ei paista, no kato idiootti aurinko paistaa eikö sulla oo silmiä päässä!!

  Jos mulla ois puku päällä,kravaatti ja harmaat hiukset ja parta( kattokaapa mitä kravaatti oikeasti symbolina tarkoittaa) niin voisin sanoa että noitia on olemassa ja suurin osa uskoisi! Kuunnelkaa faktoja joille on perusteet ja unohtakaa aukroriteetit ja ”Arvostetut” korkealla paikoilla olevat paskan jauhajat!!

  Yököttää kun aivan päivän selvää kuka naruista vetelee taustalla ja kun sitä vertaa todellisessa mailmassa tapahtuviin asioihin niin pitää olla sokea idiootti jos ei näe asia yhteyksiä! Valtamedia on sadistista paskaa!!! Kuinka saatanan tärkeitä asioista tapahtuu mailmalla ja suomessa ja suomalaiset kattoo kiekkoleijonia!! Tätä maata vallataan parhaillaan ja sikaset juutalais pankkiirit taustalla!! Voi vittu mä sanon jos tulee joku saatanan mailman valuutta vielä! Eikös historiassa taaksepäin kun kattuu tälläiset ihmiset hirtettiin ja tapettiin kansan nähden?? Kuinka paljon sairasta paskaa nämä ihmiset aiheuttavat mailmassa niin siihen nähden kidutuksen pitäisi jatkua vielä helvetissäkin!!!!!

  Toivon että jonain päivänä joku hullu lappalainen tiede mies muuttaa dna:ta niin että syntyy VIHREITÄ HULKKEJA jotka heittää pankit ja eliitin avaruuteen ja hulkit käy thaimaassa panemassa tautisia hiv naisia ja sen jälkeen pers raiskaa astrik thorssin ja jyrki kataisen!!!

  Thaimaassa sentään poliisi, sotilaat ja kansa on yhdessä tätä paskaa vastaa. Eikä niinku suomi jossa pari siellä täällä jotka kertoo näistä niin joko blogit poistetaan taikka ”oikeus järjestelmä” viimeistään antaa saatanallisia piirteitä omaavia korruptoituneita tuomioita niitä ihmisiä vastaan jotka yrittää auttaa tätä pohjoista kansaa ymmärtämään mistä kaikki tämä paska ja epäoikeuden mukaisuus johtuu!!

  HERÄTYS TAI OTAN AVARUUTEEN YHTEYTTÄ ETTÄ AMPUU JONKU SÄTEEN JOKA SAA IHMISTEN SILMÄT AVAUTUMAAN!

  Suomi öljyn jälkeen! Lukekaa ja miettikää Kun dollari romahtaa, niin kuinka palata takaisin ainoastaan kasvua tavoittelemaan yhteiskuntaan! Halpa öljy on aino asia minkä takia edellisistä lamoista on noustu piste!

  Jos suomella olisi öljyä ja se rupeaisi loppumaan niin myösikö suomi silloin sen ulkomaille vai antaisiko oman kansan käyttöön! Siinäpä se lyhykäisyydessään minkä takia 3 mailman sota on 100% varma asia öljy!!

  Siperiasta helvetin syrjästä mökki järven vierestä jossa puhdasta vettä ja kalaa ja mettät täynnä riistaa! Huomattavasti helpompi metsästäjä keräillä ruokansa ku jäädä suomeen täysin tuhottujen metsien raiskattujen peltojen luokse!! Nyt ihmiset kannattaa valmistautua!! Eikö perkele mee jakeluun!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat