”Maailman keskuspankin” johtaja: Seuraava finanssikriisi jo näkyvissä

Kansainvälisen järjestelypankin (BIS) johtaja Jamie Caruanan mukaan maailmantalous on nyt jopa haavoittuvampi kuin se oli suuren Lehman Brothers -pankin kaatuessa.

Caruanan mukaan rahoitusmarkkinoilla vallitseva optimistinen ilmapiiri ei vastaa maailmantalouden todellisuutta. Kupla on puhkeamaisillaan. BIS-johtaja kertoi, että velkaantumislukemat ovat nyt pahemmat kuin ennen kriisiä 2007. Valtioilla on nyt noin 40 % enemmän velkaa kuin tuolloin.

The Telegraphin mukaan Caruana on erityisen huolissaan sijoittajien toiminnasta, sillä nämä eivät tunnut välittävän siitä, että korot saattavat kasvaa pian huimiksi. Uusi kriisi tulisi koskettamaan tuntuvasti myös kasvavia talouksia.

Ilman kritiikkiä BIS:n lausumia ei siltikään saa niellä. Kyseessä on toimintaansa salaileva ja kansainvälisesti erittäin vaikutusvaltainen rahoitusjärjestö, ”keskuspankkien pankki”. Se perustettiin yksityisten finanssijohtajien työkaluksi, jolla vaikutetaan tuntuvasti valtioiden taloudellisiin päätöksiin. Pankin tehtävänä on toisin sanoen manipuloida asiakasmaiden politiikaa pienen ja erittäin rikkaan eliitin eduksi.

Seuraava talouskriisi on vain ajan kysymys. Tärkeimpiä syyllisiä ovat kuitenkin BIS:n kaltaiset ylikansalliset, salailevat ja täysin epädemokraattiset yhtiöt, joiden ainut tehtävä on pankkeja verorahoillaan tukevien kansalaisten riistäminen.

Daily Sheeple

2 kommenttia

 1. Tämänkös vuoksi Kataisenkin palkka tullaan maksamaan puntina Englantilaisen pankin tilille?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Kun moraalittomuutteen yhdistyy narsismi ja silmänkääntäjän taidot, niin silloin on helpompi päästä esim. politiikan huipulle kansakunnan tuhoamistyötä tekemään – tyyppiesimerkkeinä hevosenhammas-Stubb ja asiakirjaväärentäjä, bilderbergi/vapaamuurari J.Katainen, joka on myös patologinen valehtelija. Kummallekin näistä EU/NWO-maanpettureista elämän tärkein asia ilmeisesti on päästä EU-diktatuurin korkeaan politrukin virkaan Brysseliin, antamaan oma panoksensa mm. euroopan kansakuntien kansallisten identiteettien ja itsenäisyyden lopulliseen tuhoamiseen (mm. ns. monikulttuurisuudella ja ennenkaikkea afrikkalaisten värillisten islamistien maahanmuuttoa edistämällä).

  Kuvaava on Pirona makasiinin artikkeli viime huhtikuulta: ”Katainen jättää kotimaan politiikan- luvassa palkkiovirka EU:sta”, pirona piste fi/?p=2173 Arikkelin mukaan:

  ”Suomalaisten edunvastaista politiikkaa harjoittanut Katainen ilmoitti lauantai-iltana jättävänsä Kokoomuksen puheenjohtajan ja hallituksen pääministerin pestit. Hän ilmoitti olevansa kiinnostunut kansainvälisistä tehtävistä, kuten komission jäsenyydestä. On ilmeistä, että Kataiselle onkin luvattu palkkiovirka uskollisesta työstään kansainvälisten pankkien ja Vatikaanin etujen valvojana sekä suomalaisen hyvinvointivaltion purkamisesta leikkausten, velkaannuttamisen ja tukipakettien avulla. Hän ilmoittikin, että ei asetu ehdolle enää mihinkään vaaleihin.

  Kataisen viimeisimpänä meriittinä ja arvovalintana oli lapsilisien leikkaus. Lapsiperheiden ostovoimaa heikennetään muun muassa energiaveron, polttoaineveron, ajoneuvoveron ja kiinteistöverotuksen nostoilla. Suomessa on jo ennestään keskimääräistä heikompi ostovoima verrattuna EU-maiden kansalaisten ostovoiman keskiarvoon.

  EU:n salatut tavoitteet

  EU:n ja sen Vatikaanin alaisten jesuiittakomissaarien epävirallisena ja salaisena tavoitteena näyttääkin olevan eurooppalaisten valtioiden alasajo sekä ns. valkoisen rodun hävittäminen maan päältä. Tätä päämäärää ajavat jesuiitat, vapaamuurarit ja juutalaiset, korruptoituneiden kansallisten poliitikkojen, kuten Kataisen avulla.

  Valkoisia on enää 8% maapallon väestöstä, ja sekin vähä halutaan sekoittaa hillittömän maahanmuuton avulla muihin etnisiin ryhmiin.

  Tämä saattaa kuulostaa radikaalilta ja oudolta ajatukselta, mutta asiaa lähemmin tarkasteltua hämmästyy sen olevan totta.

  Van Rompuy, EU:n neuvoston puheenjohtaja sanoi ylpeänä eräässä tilaisuudessa pari vuotta sitten viitaten vaaleilla valitsemattomiin komission ydinjäseniin ja EKP:n johtoon: “ Olemme kaikki jesuiittoja”.

  Ei suinkaan ole sattumaa, että EU:n keskushallinnon vaaleilla valitsematon johto on jesuiitoista koottu. Jesuiittojen ns. kenraali, ehdoton johtaja, asuu Vatikaanissa ja paavitkin ovat jesuiittakoulutuksen saaneita, pedofiliasta ja rituaalimurhista syytettyinä olevia saatananpalvojia. Paavi Benedictus on jo tuomittu rituaalimurhista, lasten raiskauksista ja kidutuksista Haagin kansainvälisessä tuomioistuimessa. Enemmän informaatiota Vatikaanin järjestelmällisestä pedofiliasta ja rituaalimurhista sekä oikeudenkäynneistä löytyy ITTCS. org- sivuilta.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat