Maailmansotaa valmistellaan; virallinen Suomi on fanaattisesti mukana

Saatteeksi

Suomi ja Ruotsi ovat valmistautumassa vauhdilla sotaan Venäjää vastaan, osana eskaloituvaa kolmatta maailmansotaa. Mitään järjellistä syytä sodalle Venäjää vastaan ei ole olemassa, sillä itäinen suurvalta ei ole uhannut, eikä osoittanut aggressiota Suomea kohtaan, puhumattakaan muista Pohjoismaista tai esim. länsivaltoja kohtaan yleensä. 

Ainoat perustelut mahdolliselle tuhoisalle sodalle Venäjää vastaan muiden muassa Ruotsin ja ennen muuta Suomen osalta ovat  Yhdysvaltojen johtaman läntisen liittouman, EU–maiden hallitusten, eduskuntien ja näitä tukevien länsimaisten valtavirtamedioiden lietsoma viha Venäjää sekä venäläisiä vastaan. 

Perimmäisenä syynä on sodan lietsomiselle  Venäjää vastaan on transatlanttisen liittouman globaalien hegemonia tavoitteiden täyttäminen juutalaismafian hallitseman Yhdysvaltojen eduksi. Juuri tämän takia manipuloidaan jatkuvalla mediarummutuksella hirvittävää vihaa Venäjää ja venäläisiä kohtaan. Läntinen liittouma nimittäin tarvitsee tykinruokaa ja Suomesta muodostetaan Atlanttisen akselin   etulinja Venäjää vastaan. 

Tällaisin motiivein on todellakin sanoin kuvaamattoman typerää tapattaa itsensä tulevilla sotatantereilla.  

Sota toteutuu hitaasti ja varmasti 

Jäljempänä muutamia esimerkkejä, jotka viittaavat mahdolliseen sodan valmisteluun Venäjää vastaan, ja jopa kolmanteen maailmansotaan. 

Kolmannen maailmansodan välttäminen saattaisi olla mahdollista, jos Venäjä nyt nopeasti ottaisi koko Ukrainan hallintaansa. 

Suomen ja Ruotsin hallitukset: ei varauksia NATOlle ydinaseiden suhteen 

Ruotsin ei pitäisi tehdä varauksia varhaisessa vaiheessa” ennen Natoon liittymistä, totesi puolustusvoimien ylikomentaja Micael Bydén toimittajille tiistaina 1. marraskuuta pidetyssä selvityksessään Ruotsin hallitukselle. Bydén suositteli, että hallituksen ei pitäisi vastustaa Yhdysvaltain johtaman sotilasliiton tavoitteita ydinaseiden tai tukikohtien asettamiseksi Ruotsin maaperälle ja täten Ruotsin täytyisi vakiinnuttaa asemansa NATO-liittolaisten maa-, meri- ja ilmavoimien tukialueena. 

Tässä asiassa Suomi on Ruotsin linjoilla, mutta Suomessa NATOlle ollaan vieläkin nöyrempiä kuin Ruotsissa. 

Helsingissä 1. marraskuuta pidetyssä pohjoismaiden pääministerien tiedotustilaisuudessa pääministeri Sanna Marin vahvisti myös, että Suomi ei aseta mitään ennakkoehtoja NATO-jäsenyydelleen ja mitään ennakkovaraumia ei valmistella edes ydinaseisiin liittyen. 

Marinilta tiedusteltiin tiedotustilaisuudessa, aikooko Suomi mahdollisena NATO-jäsenenä kieltäytyä ydinaseiden sijoittamisesta maaperälleen rauhan aikana. 

”Suomi on sanonut, että emme aseta mitään ennakkoehtoja, mutta emme käy tästä aktiivisesti keskustelua nyt. Odotamme pääsyä jäseneksi, ja näistä asioista voidaan keskustella myöhemmin”, Marin vastasi. 

Ruotsin pääministeri Ulf Kristersson sanoi Ruotsilla olevan vastaavanlaiset näkemykset kuin Suomella, ja siten hänen mukaansa mitään ennakkovaraumia ei pitäisi asettaa NATOlle ydinaseiden suhteen. 

Suomen varustautuminen USA:n turvin 

Tällä viikolla uutisoitiin, että Yhdysvaltain ulkoministeriö on myöntynyt todennäköisesti arviolta 535 miljoonan dollarin suuruiseen asekauppaan Suomen kanssa. Asiasta tiedottaa Yhdysvaltain asekaupoista ulkomaille vastaava DSCA-virasto. 

Tiedotteen mukaan Suomi on tarjoutunut ostamaan Yhdysvalloilta yhteensä 400 raskaan raketinheitinjärjestelmän rakettikasettia. 

Juutalaistoimijoiden hallitsema Washington kontrolloi Saksaa ja dominoi muita NATO-maita 

Saksasta on muodostettu Yhdysvaltojen modernin kylmän sodan taloudellinen satelliitti, kirjoittaa geopolitiikan raudanluja asiantuntija Michael Hudson. Hän on päätynyt siihen arvioon, että Saksaa ja myös muita NATO-maita on käsketty asettamaan itselleen kauppa- ja investointipakotteita, jotka kestävät kauemmin kuin tämän päivän valtakirjasota Ukrainassa. 

Luonnollisesti yllä mainitulla Yhdysvaltojen valtapolitiikalla Euroopassa on tarkoituksena säilyttää sekä lujittaa Yhdysvaltojen johtavaa asemaa eli hegemoniaa maailman taloudellisena, poliittisena ja sotilaalisena mahtina maailmanjärjestryksessä. 

USA:n lentosotakalustoa. Kuva: Robert J. Horstman.

Transatlanttinen liittouma, jota Yhdysvallat johtaa, pyrkii toteuttamaan unipolaarista eli yksinapaista maailmanjärjestystä, ja samalla tarkoituksena on lujittaa Yhdysvaltojen dollaritaloutta. Yksinapaisen maailmanjärjestyksen tarkoituksena on pääsääntöisesti edistää vain voimakkaimman valtion maailman valtapolitiikkaa, mitä Yhdysvallat muiden muassa on tavoitellut ja tavoittelee. Lisäksi Yhdysvallat koittavat nurjertaa moninapaisen maailmanjärjestyksen kehityksen, mitä Venäjä ja muut BRICS-maat yrittävät toteuttaa vapautuakseen esimerkiksi dollarin valta-asemasta. 

Loppupäätelmä 

Tiivistäen voidaan sanoa, että Washington uhraa vaikka Euroopan, ylläpitääkseen ja lujittaakseen entistä hegemonia-asemaansa maailmanpolitiikassa. Täytyy muistaa, että juutalaismafia hallitsee Eurooppaa ja muutakin maailmaa juuri Yhdysvaltojen kautta. Siten sekä Yhdysvallat että EU toimivat kuin yhtenä Maailmanhallituksen luomiseksi, yhdistyen täten Maailman talousfoorumin tavoitteisiin.   

Suomi ollaan nyt uhraamassa transatlanttisen maailman valtapolitiikan alttarille. Tähän viittaa yllä esitetty artikkeli, josta voidaan rivienvälistä lukea, että Yhdysvaltojen sijaissosta Venäjää vastaan vaatii myös Suomelta konkreettisia sotatoimia itäistä suurvaltaa kohtaan. Turha ja täysin typerä sota Venäjää vastaan myös Suomen osalta on siis alkamassa. 

Täytyy muistaa, että: 

Ukrainan juutalaishallinto aiheutti itse Yhdysvaltojen ja EU:n  tukemana sen, että Venäjän täytyi  käynnistää erikoisoperaatio Ukrainassa. Muistamisen arvoista on, että tuhoisat sotaoperaatiot Ukrainassa olisi vältetty, mikäli Ukraina olisi lopettanut, murhaavan terrorin Donetskin ja Luganskin kansantasavaltoja vastaan, luopunut presidentillisestä määräyksestä Krimin suhteen ja ilmoittanut kieltäytyvänsä mahdollisesta NATO-jäsenyydestä.     

Meidän suomalaisten on nyt kaikesta huolimatta yritettävä tehdä kaikkemme, että kansanpetturipoliitikot eivät pystyisi liittämään Suomea NATOon, sillä se olisi Suomen ja osittain suomalaisten perikato. Suomen NATO hakemus pitää peruuttaa.  Suomen NATO-sopimus ei ole vielä ratifioitu. 

Vallankumous on välttämätön  

Suomen turvatakuut muodostuvat puolueettomuuspolitiikasta sekä sotilaallisesta liittoutumattomuudesta.  

Taistelemalla itsenäisyytemme puolesta, luomalla vahvan ja oman puolustuksen sekä valitsemalla yhteistyön erikoisesti Venäjän kanssa, edistämme tehokkaimmin tulevaisuudessa maailmanjärjestyksen rakentumisen Itä-Aasiassa, eikä transatlanttisessa ympäristössä. Suomen on erottava EU:sta ja eurosta sekä hylättävä isäntämaasopimus. Maamme täytyy johtaa poliittiseen, taloudelliseen sekä kulttuurilliseen itsenäisyyteen. Suomen on otettava käyttöön valtion oma valuutta – Suomen markka ja aloitettava talousdemokratian reformi.  

Itsenäisyyttä tavoittelevat uudet puolueet voisivat tehdä vaaliliiton, joita vaihtoehtomediat tukisivat. Mutta vallankumouksen keskiöön nousee Vallankumoustuomioistuin eli vallankumoustribunaali, joka mahdollisesti tuomitsee niitä, jotka ovat syyllistyneet valtionpetokseen ja maanpetokseen sekä muihin poliittisiin rikoksiin. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Yle (1.11.2022). Ruotsin puolustusvoimien komentaja: Ei ennakkoehtoja ydinaseille tai Nato-joukoille | Yle Uutiset 

Hal Turner Radio Show – Finland Trying to Become the Next Ukraine 

HS (1.11.2022). Marin: Suomi ei aseta ydinaseisiin liittyviä ennakkoehtoja Nato-jäsenyydelle – Politiikka | HS.fi 

IL (1.11.2022). Pohjoismaiden pääministerit tapaavat tänään Helsingissä (iltalehti.fi) 

MTV (2.11.2022). Yhdysvalloilta varmistui raketinheitinjärjestelmän myynti Suomelle – MTVuutiset.fi 

Germany’s position in America’s New World Order, by Michael Hudson – The Unz Review 

When Jews Rule The World – Radio Islam (islam-radio.net) 

Radio Islam – Svenska huvudsidan (islam-radio.net) 

Sherwin Nuland – Surgeon – Why I had to change my name – Web of Stories 

What You Should Really Know About Ukraine – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

13 kommenttia

 1. Sittenpähän huomaavat kuinka monta oikeasti on mukaana. Saattaa tulla yllätyksenä.

  Suomalaiset kun eivt halua sotia NATO:n ja USA:n sotia.

  Plusääni(22)Miinusääni(3)
 2. Mitä kansalaiset voivat tehdä sodan estämiseksi ? Sodalta on saatava RAHOITUS pois.

  Tässä auttaa seuraava: EU-on huijaus, jossa ”vakuutena” on kansan omaisuus heidän tietämättään.

  Suomen hallitus valmistautui tähän 2017 tekemällä ”lain”, että panttikirjoja omakotitalojen; osakkeiden ja mökkien tapauksessa ei enää hallinnoi pankit, vaan Turun maanmittauslaitos ”sähköisessä” muodossa.

  Nyt kun lainat on maksettu pois pankit mielellään jättävät panttikirjat omiin nimiinsä.

  EKP puustaa asiaa antamalla pankeille sisäänottolainaa 7 kertaisesti tällaista ”vapaata panttikirjaa” vastaan.

  EKP siis ottaa lainaa SOTAAN ja sotatarvikkeisiin SINUN omaisuuttasi vastaan ! ( olet siis SODAN mahdollistaja ).

  Ei Lokheed Martin kalustoa ilmaiseksi anna; se haluaa Euroopan maat ja mannut pönkittääkseen dollarin kurssia .

  Oman taisteluni kävin 2 vuotta sitten, kun prosessoin panttikirjat omiin nimiin tässä ”sähkösessä rekisterissä”; pankin VALEHDELLESSA joka välissä !

  Kansalaisten; jotka ovat lainansa maksaneet ON AIKA liittyä SODAN vastaiseen SOTAAN ottamalla globalisteilta ”paukut” pois ja demokratia Suomeen takaisin .

  Ennen juhannusta hallitus antoi eduskunnalle nipun esityksiä; josta koko mediakenttä vaikenee ?

  He 99 – 104 /2022 vp … Suomeen on saatava ”hätä-pankkijärjestelmä”, koska kaikkien pankkien serverit ovat maan rajojen ulkopuolella !

  YEL-järjestelmän rahastot on varastettava pankkien tukemiseen … ( ”nykyiset yrittäjät maksavat suoraan eläkkeellä olevien yrittäjien eläkkeet” ). Kuka siis saa miljardien eläkerahastot ?

  Tämä kaikki TODISTAA Suomen hallituksen olevan osa ulkoa johdettua SOTAKONEISTOA; jonka tehtävä on RYÖSTÄÄ ja MURHATA ihmisiä !

  Lehdistö on LAHJOTTU olemaan hiljaa näistä ja monista muista ”lakimuutoksista” !

  ”Korona” tiedettiin 2010 ( perustuslakimuutos 2011) … Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9/2010 … poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ”ilmoittaman pandemian” seurauksena.

  Perustuslaki 2011 … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Miten kaikki on voitus salata 10 vuotta ?

  Massiivisella lehdistön LAHJONNALLA ja YLEn haltuunotolla !

  Hallituksen 2005 tilaama tutkimus: Media ja demokratia / Kriittinen näkökulma.

  ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE”…. ”Tärkeä on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”

  Lehdistö lahjottiin; YLE haltuunotettiin tämän tutkimuksen valmistumisen jälkeen; totuuden on aika tulla ulos !

  YLE on osa SOTAKONEISTOA; ja sota käydään omaa kansaa vastaan ; omaisuudet varastetaan ja kansalaiset laitetaan tykinruuaksi !

  Voitot kerää Lokheed Martin ja globalistit !

  Voimme antaa tämän tapahtua; tai sitten estää sen !

  Kannattaa lukea: kirja Piikki / Päivi Ketolainen; Rahan ja vallan peluri / Kalevi Kannus; Pankkikriisin peitellyt paperit/ A.-P-Pietilä; Näin Suomea viedään ( laiton isäntämaasopimus ); Jaana Kavonius / Virkamafia.fi ; Injektiopiikki.com ; Julkinen lakitietokansta Finnlex ; ”Perustuslaki”; laki 444/2012 ( Iltalehti Eduskunnassa muhii miljardikaappaus” ).

  Meitä ”johtaa” RIKOLLISORGANISAATIO : Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  Jos haluatte rikollisten yhä johtavan Teitä sanokaa kyllä mutta menkää ITSE sitten ETURINTAMAAN ja ottakaa pliis ”johtajat” mukaanne ”ihmiskilviksi” !

  Plusääni(17)Miinusääni(3)
 3. Jospa siinä sodassa päästäisiin ikiajoiksi Venäjän uhasta. Sellinen sota tarvitaanja pian. Muuten on vaarana, että Länsi joskus antaa Suomen Venäjän vapaasti raiskattavaksi

  Plusääni(8)Miinusääni(23)
 4. Meidän TV suoltaa päivittäin sotaan liittyviä elokuvia ja sarjoja, jotka tietenkin kaikki ovat USAlaisia. Radiokanavien musikki soi duurissa, haikeat kappaleet on viety varastoon. Suomeksilauletut iskelmät ovat usein USAlaisia, näin saadaan teostorahat väkisin rapakon taakse.

  Eniten surettaa täällä Pohjanmaalla ennen niin mainio radio Pooki, jossa kaikki Mehtäkylän orkesterit sai tuotoksensa kuuluviin, muuttui vuodenvaihteessa MTVn uutisten myötä sotapropagandaradioksi.

  Mutta me, tällä hetkellä äänestysikäiset ihmiset, meillä on vielä pieni mahdollisuus pelastaa Suomi. Tällä kehityksellä parin sukupolven päästä Suomea ei enää ole ja olemme kaikki tummaihoisia.

  Vaaleissa pitää äänestää puoluetta, joka ei varmasti ole WEFin talutusnuorassa. Itse en muuta varmasti tiedä, kuin VKK. Muut itsenäisyyspuolueet saattavat olla WEFfiläisten luomuksia, tai tiukassa paikassa WEFille uskollisia. Mikään kompromissihalukkuus ei nyt enää käy.

  Plusääni(16)Miinusääni(4)
 5. SUOMEN TUHO
  Suomen poliittiset pölkkypäät ovat luopuneet puolueettomuuspolitiikasta ilman järjen valoa. Hyvät suhteemme Venäjään on tuhottu, vaikka Venäjä ei ole millään tavoin uhannut Suomea. Ukrainan sotaa on käytetty perusteena, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä Suomen kanssa. Länsimaiden kansainvälistä politiikkaa ohjaavat USA:n juutalaiset, joiden päämääränä on uusi maailmanhallitus. Sen tähden he yrittävät aikaansaada sodan Euroopan ja Venäjän välille. Ja typerät suomalaiset poliitikot ovat tässä yrityksessä mukana. Typerämpää politiikkaa ei voi kuvitellakaan. Suomi on menettämässä sotilaallisen itsenäisyyden poliittisen ja taloudellisen itsenäisyyden menettämisen ohella. Suomesta ollaan tekemässä hyökkäysalustaa Venäjää vastaan. Eli Suomea odottaa sota Venäjää vastaan. Haluako Suomen kansa sotaa? Ei tietenkään, mutta se on aivopesty valheellisella tiedottamisella Venäjä-vihaan. Paasikivi ja Kekkonen kääntyvät haudoissaan. Suomen presidentti Sauli Niinistö jää Suomen historiaan typerimpänä suomalaisena poliitikkona, joka vei Suomen typeryyttään Venäjän viholliseksi. Niinistö kuuluu vankilaan törkeästä valtiopetoksesta. Niinistö on pelkuri, joka luuli, että USA on Suomen turva, vaikka USA:n armeija on juutalaisten nyrkki, joka on syyllistynyt miljoonien ihmisten tappamiseen sodillaan. Kyllä Suomessa tarvitaan vallankumous, muuten Suomi tuhotaan seuraavassa suursodassa. Mutta valtamedia on mukana tässä Suomen tuhossa. Nyt on vaihtoehtomedioilla vastuu Suomen säilymiseen liittoutumattomana valtiona. Suomea ohjataan tällä hetkellä ulkomailta käsin. Tarvitsemme itsenäisyytemme takaisin. Siis irti EU:sta ja eurosta sekä isäntämaasopimuksesta ja NATOsta. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(17)Miinusääni(3)
 6. Jos ajatellaan Suomen ja Venäjän välisiä suhteita, niin päämäärän luulisi olevan sodan välttäminen kaikin mahdollisin keinoin. Tämä siksi, että Venäjä on sekä ydinaseiden että tavanomaisen aseistuksen puolesta kaikin tavoin ylivertainen Suomeen nähden. Ukrainassa Venäjä on aiheuttanut ukrainalaisille mittavia tappioita pelkän rajoitetun sotilaallisen erikoisoperaation avulla. Kun Venäjä mobilisoi enemmän sotavoimaansa käyttöön, niin Ukraina on lyötävissä nopeasti. Venäjän motivaatio Ukrainassa on, paitsi sen oman ja Ukrainan separatistialueiden ja venäläisvähemmistöjen turvallisuuden varmistaminen, myös historiallisesti merkittävien, lähinnä Katariina Suuren perustamien Mustanmeren rantakaupunkien palauttaminen Venäjän valtapiiriin. Näitä mainittakoon Mariupol, Sevastopol, Kherson, Nikolayev ja tietenkin Mustanmeren helmi Odessa. Pahasti lännettyneet ja/tai natsittuneert ukrainalaiset ovat venäläisten mielestä rähinöitsijöitä, jotka eivät näitä kaupunkeja itselleen ansaitse. Venäläisten mielipiteeseen on ainakin Zelenskyn ja ”natsi”hallinnon riehumista katselevan helppo yhtyä. Ukrainan hallinnon käytös on kuitenkin lännen ohjaamaa: länsi on koko ajan pyrkinyt Ukrainan sotilaallisen voiman vahvistamiseen ja on kieltänyt Ukrainan johdolta ja viimeksi Zelenskyltä järkevän rauhansopimuksen tekemisen.

  Sen sijaan Suomea kohtaan venäläisillä ei ole vastaavaa historiallista sidettä kuin esimerkiksi edellämainittuihin Mustanmeren kaupunkeihin. Helsinki on venäläisten perustama, mutta ei mitenkään venäläisille muuten merkittävä. Helsinki ja sen pääkaupunkiseutu on Itämeren alueen pääkaupungeista vähiten houkuttava ja kuvastaa arkkitehtuurin ja ”nähtävyyksiensä” puolesta tiettyä kehittymätöntä moukkamaisuutta, josta suomalaiset ikävä kyllä joskus tunnetaan. Venäläisten intohimot Suomen aluetta kohtaan ovatkin puhtaasti sotilaallisia. Tällä hetkellä puhutaan, että Pohjois-Suomen ja Lapin alueen valtaus voisi houkuttaa venäläisiä eniten, mutta jos ja kun Suomi natottuu pikavauhdilla, niin Pietarin alueen turvallisuudellekin on tehtävä jotain. Stalinin aikaansaama turvallisuusvyöhyke Pietarille on riittämätön.

  Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan yhtälössä on pidettävä Suomeen hyökkäämisen kynnys korkealla. Venäjälle ei saa muodostua suurta motivaatiota hyökätä Suomeen ja toisaalta hyökkäämisen hinta on pidettävä korkealla varustautumalla sotilaallisesti. Suomi voi tarjota itään päin porkkanaa pitämällä yllä hyviä ja luottamuksellisia suhteita ja toisaalta Suomi voi tarjota hieman keppiä varustautumalla aseellisesti. Jos tämän yhtälön tasapainoa horjutetaan liittämällä Suomi Naton hyökkäysliittoon (geopolitiikan tarkasteluissa kaikki aseellinen voima voidaan laskea hyökkääväksi. Myös sotilaallinen ajattelu lähtee siitä, että on oltava hyökkäyskykyä.), niin mikään määrä Suomen varustautumista tai liittoutumista ei enää auta, jos Venäjä kokee Suomen vakavaksi uhaksi itselleen ja diplomaattisen suhteet ja luottamus on kokonaan katkaistu. Tätä eivät natottajat ymmärrä, koska eivät ymmärrä geopolitiikkaa eivätkä ole seuranneet sitä pidemmän aikaa, jolloin USA-vetoisen lännen toimintaa voi hahmottaa selkeämmin.

  Suomen kohtalo alkaa olla sinetöity, koska Venäjä nujertaa kohta Ukrainan vastarinnan ja Nato/USA kokee tämän rajuna arvovaltatappiona, joka on jotenkin paikattava. Suomi tarjoaa oivallisen uuden alueen jatkaa yleisempää kampanjaa ja proxy-sotaa Venäjää vastaan.

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
 7. Tasan käy onnen lahjat!

  Mutta mikä on lopputulos?

  Yhdysvaltain historian ensimmäiset huijarivaalit käynnissä!

  Mikäli demokraatteihin on uskominen niin repuplikaanit huijaavat. Mikäli taas repuplikaaneihin on uskominen niin demokraatit huijaavat.

  Kyselyt povaavat repuplikaaneille voittoa edustajainhuoneessa. Tällä hetkellä senaatissa suhde on 50 – 50. Demokraatit hallitsevat vain senaatin puheenjohtajan Kamala Harrsisin äänellä.
  Pennsylvanian, Georgian ja Nevadan äänet ratkaisevat. Mikäli edes toinen näistä osavaltioista kääntyy republikaaneille ja Pennsylvaniassa republikaanien ote pitää. Silloin senaatti kääntyy republikaaneille luvuin 51–49.
  Trump evästi äänestäjiä: `Äänestämään niin raivokkaasti, että demokraatit eivät voisi voittaa vaaleja edes huijaamalla`. Viikon päästä tiistaina marraskuun 15. päivänä Trump kertoo `erittäin suuria uutisia`.

  Donald Trump lupaa `erittäin suuria uutisia` 15.11.2022 – Joe Biden kutsui MAGA-republikaaneja USA:n `pimeimmiksi voimiksi`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/donald-trump-lupaa-eritt%C3%A4in-suuria-uutisia-15-11-2022-joe-biden-kutsui-maga-republikaaneja-usa-n-pimeimmiksi-voimiksi/ar-AA13RmVn?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=82240416ac474dcc9c549c7a64317c31

  Rebublikaanien voitto näissä välivaaleissa asettaisi demokraatit altavastaajiksi. Kertoisin ennakon ennakkoon D.Trumpin suuret uutiset: Trump tulee tavoittelemaan presidentinvirkaa 2024. Myös Trumpilla on äänioikeus jolloin on mahdollista että hän menee uurnille ja antaa sen ainoansa. `Kovaa peliä Bostonissa`.

  `Putinin kokki` ja vaikutusvaltainen liikemies (Jevgeni Prigozhin) myöntää vaalivaikuttamisen Yhdysvaltain vaaleissa.
  https://yle.fi/uutiset/74-20003772

  `Hevosmiesten uutistoimiston` mukaan Prigozhin olisi kehittänyt leivänpaahtimesta vaaleihin vaikuttamisen laitteen jolla voi manipuloida vaaleja kuin vaaleja. Laitteen kantama yltää rapakon taakse. Ei kannata mennä hyvin kyselemään Prigozhinilta laitteen teknisiä piirustuksia. Saattavat olla salaista tietoa.
  https://productimages.biltema.com/v1/image/imagebyfilename/84-0036_xxl_2.jpg

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. Juuri noin! Tässä olenkin pähkäillyt aivan samoja aiheita ja tullut siihen johtopäätökseen että pian Suomen politiikassa tapahtuva paradigman muutos mahdollistaa vaikka itsensä pirun maahan saapumisen saatikka ydinaseiden. Jokseenkin näin se menee ,,,

  Kehittymässä Geheime StaatsPolizei (Salainen valtionpoliisi = SVALPO)

  `Älä herätä sikaa äläkä ainakaan silitä petoa vastakarvaan`!

  Vale > Emävale > Agendajournalismi!

  `Jos propagandassa pitää valehdella, niin se pitää tehdä niin valtavissa mittakaavoissa, ettei yhdenkään ihmisen mieleen pälkähdä epäillä sitä`: Näin laukoi Kansanvalistus- ja propagandaministeriön (saks. Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda) johtaja Joseph Göbbels.

  Euroopan Unionin perusoikeuskirjassa määritellään sananvapaus esimerkiksi tiedonvälityksen osalta näin:
  `Jokaisella on oikeus sananvapauteen. Tämä oikeus sisältää mielipiteenvapauden sekä vapauden vastaanottaa ja levittää tietoja tai ajatuksia viranomaisten siihen puuttumatta ja alueellisista rajoista riippumatta. Tiedotusvälineiden vapautta ja moniarvoisuutta kunnioitetaan`.

  Edellinen tektsi löytyy Euroopan Unionin perusoikeuskirjasta (11. artikla) joka vastaa Euroopan ihmisoikeussopimuksen 10. artiklaa. Lisäksi EU maa Suomessa sananvapaus on turvattu perustuslain kahdennessatoista pykälässä.

  Teoriassahan sananvapaus on näin mutta miten lienee käytännössä koska kriittisten äänenpainojen esiintyminen esimerkiksi Venäjän valtiollisen televisiokanavan lähetyksissä vaikkapa Venäjän federaation presidenttiä tai muita maansa korkeita toimijoita kohtaan oudoksuttaa länsimaisia valtiollisen mediapoolin toimijoita.

  Mediapooli on mediayhtiöiden verkosto, jonka toiminnalla turvataan kansalaisten pääsy luotettavaan tietoon kaikissa tilanteissa.
  Mediapooli Suomen `Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda`.
  https://www.mediapooli.fi/

  Länsimaiset toimittajat ovat jo aikaa sitten unohtaneet sen mitä on olla tiedonvälityksessään Sitoutumaton, Puolueeton ja Riippumaton tai mitä on faktantarkistus puhumattakaan lähdekriittisyydestä. Siitä pitää nyt huolen mediapooli.

  Tämä johtuu siitä että länsimainen journalismi on poliittisia lieroja myötäilevää journalismia jossa tosiasioita vääristellään ja jossa on luovuttu objektiivisesta tiedon välityksestä. Tämä on agendajournalismin määritelmä. Länsimaiset mediatalot toimittajakuntineen on sidottu tarkoitushakuiseen agendajournalismiin josta sananvapaus on vain muisto.

  Demonstraatio: Ruotsin median edustaja toteaa: `Erilaiset seksuaalirikokset ovat nousussa`. Todellisuudessa vuonna 2018 ilmoitettiin Ruotsissa yli 22 000 seksuaalirikosta, joista raiskauksia tai törkeitä raiskauksia ilmoitettiin (lue ilmoitettiin) lähes 8 000 – siis ei `nousussa` vaan tilanne muistuttaa sotatoimialuetta. Suomessa vastaavat luvut olivat samana vuonna 2018 vähän yli 3 700 ja hieman yli 1300.

  Kertokaapa tuo edellinen raiskausluku 8 000 – kymmenellä – koska on arvioitu että joka kymmenes tekee ilmoituksen. Tämän jälkeen saatu tulos kertokaa kymmenellä vuodella ottaen huomioon seksuaalirikosten nousukertoimen.

  Tarkastelkaapa samaa raiskauslukua 8 000 kahdenkymmenen vuoden aikaperiodilla. Saatte tulokseksi hämmästyttävän luvun joka osoittaa että ruotsalaiset naimaikäiset naiset on raiskattu kertaalleen jotkut jopa useampaan kertaan.

  Törkeät raiskaukset ovat niin törkeitä että ,,, jääköön sanomatta. Sitten paikalle tulee sikäläinen toimittaja ja valkopesee asian näin: `Erilaiset seksuaalirikokset ovat nousussa`. Tämä on agendajournalismia parhaimmillaan.

  Länsimaisten mediapoolin toimittajat kehuvat kilvan Venäjällä esiintyvää sananvapautta. Menettelevätkö he tämän tietämättään – mene ja tiedä. Heidän kirjoituksistaan huokuu piiloviesti joka viittaa länsimaisen tiedotusmonopolin rappioon. Onko tämä nähtävä avunhuutona länsimaiden menetetystä sananvapaudesta tiedotusvälineissä?

  Länsimaiden tiedotusvälineiden toiminnalla näyttää olevan nimenomaan julkaisutoiminnalle asetettuja vakavia esteitä koska – ennakkosensuuri. Heidän sananvastuunsa mielletään nyt niin että jos tiedetään julkaistavan uutisen aiheuttavan virallistetun narratiivin vastaisia loukkauksia tai riskejä sitä ei julkaista lainkaan.

  Seuraavassa vain näyte siitä otsikoiden runsaudenpaljoudesta jotka osoittavat Venäjän sananvapauden paremmuuden verrattuna länsimaiden vastaavaan. Samanlaisia ylistyksiä löytyy viljalti ja kaikissa niissä on sama pohjasävel – saisinpa olla venäläinen journalisti.

  Järkytys Putinin sotatoimista leviää jopa Venäjän valtiollisella televisiokanavalla – `Asiat eivät suju kovin hyvin`.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0ae87fd7-2afa-496e-a385-21f741275b60
  `Putinin kokki` Jevgeni Prigozhin piikitteli presidenttiä Venäjän armeijasta.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/isw-putinin-kokki-jevgeni-prigozhin-piikitteli-presidenttia-venajan-armeijasta/8564380
  `Putinin kokki` Prigozhin kehui Ukrainan presidenttiä.
  https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/5470932

  Vaikka edellisten uutisointien perustelut ovat läpinäkyviä niin silti ne ovat nähtävä toimittajien `tuskanparahduksina` – sieltä purkautuu jotakin mitä on osattava tulkita. Vanhan ennustuksen mukaan `tuskissaan he purevat kielensä rikki` eli `ei päätä eikä häntää` niin kuin meillä sanottaisiin.

  Yhden mielipiteen Suomessa missä sananvapauden tila on näinkin kuralla sananvapaudesta on tullut vitsi – yhden mielipiteen sanan`vankeus`. Eikö sieltä löydy yhden yhtäkään toimittajaa joka paljastaisi mediapoolin ja sen tilan ja julistaisi kirkkaalla ja selkeällä äänellä `eihän tällä helevetin keisarilla ole edes vaatteita ,,, perkelleen nakupelle`.

  Joskus pienistä ja viattoman oloisista uutisoinneista voidaan päästä isompien juttujen jäljille (C.G.Jungin havaintoa soveltaen). Kansalaisia totutellaan (asennemuokataan) asteittain (sammakkovertaus) kolkkoon tulevaisuuteensa jota he eivät hyväksyisi jos se kerrottaisiin heille sellaisena kuin mitä se tulee olemaan. Jos he olisivat valveutuneita – he eivät ryntäisi ainoastaan parrikadeille – he ryntäisivät ensimmäiseksi toimituksiin!

  Esimerkiksi Suomen kansalliset puolustusvoimat lakkasivat olemasta jo silloin kun 64 kappaletta yhdysvaltalaisen Lockheed Martinin F-35 hävittäjäkaupat sovittiin. Sotataloudesta riippuvuutta on lisätty tästäkin. Nyt Suomen armeijakunta on pelkkä Länsiliittouman (Yhdysvallat > Britannia > NATO = YBN) nostoväki reserveineen. Suomalainen komentovalta on JO vaihtunut YBNlle annettuun avoimeen asianajovaltakirjaan – prokuraan `ilman ehtoja`, kahdenvälisiin sopimuksiin ja ties mihin.

  Suomen itsenäisen valtiopolitiikan syrjäyttäminen Länsiliiton YBN etujen vartijaksi on verrattavissa sotilasvallanvaihtoon. Vallanvaihdossa vaihtui myös kansallinen oikeus määrittää kuka on vihollinen. Lisäksi suvereniteetin luovuttamisella tulee olemaan jatkossa ratkaisevia hallinnollisia seurauksia.

  WWIIn aikana (1940) Saksan sotilasoperaatiossa – operaatio Weserybungin – osana esimerkiksi Tanskan miehittämistä (kuin myös Norjan ja Ranskassa Vichyn nukkehallinto jne.) maan hallituksen kokoonpano pysyi lähes samana ja parlamentti jatkoi toimintaansa kuin ennen miehitystä. Tanskan valtionhallinto jatkoi sisäpoliittisesti melko vapaana (protektoraattihallinto).

  Poliisi ja oikeuslaitos säilyivät vielä tässä vaiheessa tanskalaisten valvonnassa ja monista muista maista poiketen kuningas Kristian X pysyi maassa ja sen valtionpäämiehenä. Myös Tanskan armeija jatkoi toimintaansa itsenäisenä. Aluksi kaikki näytti jopa – olosuhteet huomioon ottaen – jopa odottavan siedettävältä.

  Tanskan ja Saksan hallinnollinen `yhteistyö` loppui kuin seinään elokuussa 1943. Silloin Saksa otti `nelsonin`-otteen Tanskasta. Tanskaan julistettiin poikkeustila jolloin maan armeija riisuttiin aseista. Saksan ote Tanskasta koveni kovenemistaan. Syksyllä 1944 Saksan armeija pidätti 2 000 tanskalaista poliisia ja lähetti heidät keskitysleirille syytettynä heitä yhteistoiminnasta vastarintaliikkeen kanssa.

  Toki WWIIn aikainen Tanskan tilanne oli erilainen kuin tämän päivän Suomen. Tanska vallattiin sotilasoperaatiolla mutta Suomen sotilaallinen miehitys tapahtui vapaaehtoisesti ja varkain kansalta. Länsiliittouman (Yhdysvallat > Britannia > NATO = YBN) maahan penetroituminen toteutettiin suomalaisten yhteistoimintamiesten avulla asteittain ja pidemmän ajan kuluessa jolloin suomea sidottiin monin eri sitein Länsiliittoon.

  Länsiliittouman YBN ja Suomen rinnakkaiselo näyttää aluksi hyvältä aivan niin kuin WWIIn aikaisen Tanskan ja Saksan jopa suojelevalta. Mutta asiat tulevat muuttumaan nopeasti – pirulle on annettu pikkusormi.

  Sotilaallinen vallanvaihdos Suomessa toteutuu samalla tavalla kuin WWIIn aikaisessa Tanskassa. Mutta vielä tässä vaiheessa maahantunkeutuja on korrekti `kanssakumppani` kunnes saa nelsonin tästäkin kansasta – sen jälkeen kyyti on kylmää.

  Poliitikkojen mielestä ns. `ydinasepuheet` nähdään: `Vaarallisena kehityskulkuna`. Mihin tai keneen ydinasepuheitten vaara kohdistuu? Ja edelleen: `Toivottavasti epävarmuutta ja väärinkäsityksiä lietsova keskustelu (ydinaseista) nyt loppuu`. Millä tavalla ydinasekeskustelu luo epävarmuutta ja väärinkäsityksiä ja kenelle? Miksi keskustelun pitäisi loppua?

  Ja sitten seuraa tavanomaisia ja mitään sanomattomia poliittisia latteuksia – poliittista jargonia:

  `Suomella ei ole minkäänlaisia aikeita tuoda ydinaseita maaperälleen. Enkä ole nähnyt mitään merkkejä siitä, että niitä olisi kukaan meille tarjoamassakaan`.
  `Voimassa oleva laki kieltää ydinaseiden tuomisen Suomeen, eikä sitä olla muuttamassa`.
  `Ydinaseita koskevia lakeja ei esitetä muutettaviksi hallituksen esitysluonnoksessa jäsenyydestä`.
  `Natolla on oma ydinasepolitiikka, mutta Suomi ei tässä vaiheessa osallistu näihin keskusteluihin Naton sisällä`.
  `Vasta sitten varsinaisena jäsenenä voimme (keskustelussa) näin tehdä`.

  Perustuslain mukaan valta kuuluu Suomen kansalle ja se kansa olemme me. Itseasiassa me – Suomen kansa – maksamme poliitikkojen palkat. Tehän olette meillä töissä emmekä me teillä. Miksi meidän pitäisi olla hiljaa näinkin vaarallisesta kehityskulusta joka luo epävarmuutta ja väärinkäsityksiä kuin ydinasekeskustelu on?

  Koko `ydinasekeskustelu` on pelkkä `savuverho` kaikelle muulle keskustelulle (lue sanelulle) joka sen ympärillä liikkuu. Annetaan kuva että päästään isomman uhkakuvan pinteestä jotta saataisiin muut sen ympärille liittyvät muut uhkakuvat näyttämän pienemmiltä jopa hyväksyttäviltä. Näin menetellen saadaan molemmat uhkakuvat toteutettua.

  Nyt Suomeen tuotetaan lakimuutoksen avulla nimettömien ja kasvottomien tiedusteluelinten eli `salaisten agentuurien` (edustusto, asioimistoimisto) muodostama vakoojaverkosto jolloin `salaiset agentuurit` harjoittavat siviilitiedustelua sekä Suomessa että ulkomailla.

  Tiedusteluun liittyvät tuki- ja analyysitehtävien (myös NGO-) instituutiot ovat niin ikään salattuja eikä niihin voi valtiollisin keinoin vaikuttaa millään tavalla. Ne eivät ole tämän valtion toimijoita – kysykää vaikka Mika Aaltolalta tai Hanna Smithiltä – tai älkääpä kysykökään – koska asiahan ei siitään selkenisi.

  Lopullinen vallanvaihto toteutetaan asteittain. Aluksi kansalle tiedotetaan kuin ohimennen asiasta vaikkapa näin (1. – 4.):

  1.) Hallitus esittää suojelupoliisille salaisia agentteja – KRP:lle ja paikallispoliisille tulossa lisää mahdollisuuksia salaiseen palkkaukseen.
  https://yle.fi/uutiset/3-12603865
  2.) Sisäministeriö esittää suojelupoliisille salaisia agentteja ja muulle poliisille lisää mahdollisuuksia salaiseen palkkaukseen
  https://yle.fi/uutiset/3-12379279
  3.) Supo varoittaa: Venäjän vakavien kyberiskujen uhka on kasvanut – suomalaisten syytä varautua vihamieliseen vaikuttamiseen
  https://yle.fi/uutiset/3-12378792
  4.) Ei-julkiset rekrytoinnit mahdollistettaisiin jatkossa eräisiin suojelupoliisin, keskusrikospoliisin ja paikallispoliisin tehtäviin
  https://valtioneuvosto.fi/-/1410869/ei-julkiset-rekrytoinnit-mahdollistettaisiin-jatkossa-eraisiin-suojelupoliisin-keskusrikospoliisin-ja-paikallispoliisin-tehtaviin-

  Kuinkahan monelle pälkähtää jo tässä vaiheessa mieleen että kysymys ei olekaan sinivuokkojen kerhohuoneen remontoinnista tai uuden kahviautomaatin hankkimisesta vaan kattavasta koko tiedustelualan organisaatiota kohtaavasta restoraatiosta – rakennemuutoksesta. Valmistaudutaan sota-ajan talouteen, valmiuslain käyttöön jne. ja lopuksi sotaan.

  Em. uutisoinnit eivät ole mitä tahansa jokapäiväisiä puskaradion juoruja vaikka siltä tuntuisikin vaan ne ovat merkittäviä vihjeitä lähitulevaisuudessa tapahtuvasta vieraan vallan asioihin puuttumisesta joilla tulee olemaan yllättäviä seurauksia. Kaikki tämä häslinki viittaa edessä olevaan konfliktiin valmistautumiseen. Samaa kaavaa noudatettiin monissa WWIIeen valmistautuvissa valtioissa rintamalohkojen molemmilla puolilla. Radikaalit oli otettava kiinni.

  Käytännössä em. (1. – 4.) tarkoittavat sitä että maahan perustetaan `Uusi Gestapo` (Valtiollinen Poliisi) ja siihen oheen `Uusi Stasi` joka hoitaa tuki- ja analyysitehtäviä eli Suomen Salaisen Valtiollisen Poliisin (SVALPOn) tukivirastot jotka palvelevat miehittäjämaiden – Länsiliittouman (Yhdysvaltojen > Britannian > NATOn = YBN) – tarkoitusperiä. Mediapooli vastaa jo nyt tiedottamisen valvonnasta kuten sotapropagandasta jolloin valmistaudutaan YBNn miehittämän sota-ajan yhteiskuntaan ja sen järjestykseen.

  Aikaisemmin niin viattoman oloiset mutta mielipidemuokkaukseen (hybridi- ja kybersotaan) erikoistuneet laitokset linkitetään uuden SVALPOn toimintaan. Tilanteen tekee erikoiseksi se että YBNlle on annettu täysin avoin asianajovaltakirja toimia jota ei edes yritetä peitellä.

  Useita SVALPOa edeltäviä instituutioita ja niiden toimintoja integroidaan uuteen SVALPOon. Jotkut instituutiot ovat tosin `Think Tank` tyyppisiä ajatushautomoja – sotapropagandakeskuksia – ja toiset maanpuolustukseen liittyviä oheisinstituutioita. Osa laitoksista on selvästi jo nyt valvonnan ulottumattomissa olevia NGO-laitoksia (Non Governement organization).

  Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_hybridiuhkien_torjunnan_osaamiskeskus
  Ulkopoliittinen instituutti (BIIA > RIIA > Chathman House > FIIA > UPI ).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ulkopoliittinen_instituutti
  Viestikoekeskus
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Viestikoekeskus
  Suomen sisäministeriö (Turvallisuuden ja maahanmuuton ministeriö)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_sis%C3%A4ministeri%C3%B6
  Kriisinhallintakeskus (vuodesta 2018 sisäasiain ministeriön yhteyteen)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kriisinhallintakeskus
  Suojelupoliisi (EK > Valpo I > Valpo II > Supo)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suojelupoliisi
  Poliisi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Poliisi
  Keskusrikospoliisi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Keskusrikospoliisi
  Sotilaspoliisi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sotilaspoliisi
  Täydennyspoliisi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/T%C3%A4ydennyspoliisi

  Erityisesti valmiuslain voimassa ollessa SVALPOn rooli korostuu jolloin vallankäyttö keskittyy hyvin pienelle poliittiselle eliitille joka Suomen tapauksessa on täysin ulkomaisten toimijoiden ohjauksessa. Silloin voidaan puhua poliitikkojen mielivallan ajasta jolloin `olet onnellinen etkä omista mitään`. Toimeksiantajan YBNn toteuttavat edustajat valitaan Notkeistosta.

  Valmiuslain tarkoituksena on antaa viranomaisille riittävät toimivaltuudet sota-aikana ja muissa poikkeusoloissa. Poikkeusolot voidaan perustella vaikkapa sodan `uhkalla` ja/tai plandemialla. Tarvittaessa valmiuslaki voidaan voimaannuttaa vaikka tänään koska meillähän on kuulemani mukaan jopa sodanuhkaan verrattava tilanne ja `Covid` jonka patogeeni voi muuntua vaikka minkälaiseksi hyppykupaksi.

  1.) Poikkeustila
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Poikkeustila
  2.) Valmiuslaki
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Valmiuslaki
  Puolustustilan (kriisiajan poikkeuslain) aikana voimassa on lisäksi puolustustilalaki, jonka määräykset ohittavat valmiuslain.
  3.) Puolustustilalaki (ex. sotatilalaki)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Puolustustilalaki

  Perustuslain suomin valtuuksin puolustuslakiin on mahdollisuus säätää perusoikeuksista poikkeuksia lailla sodan ja kapinan aikana. Soveltamisalalla (1. – 3.) on vain mielikuvitus kattona – tämän `onnellisemmaksi` tuskin voinee enää tulla! Muistanette että EUn peruslakiin on kirjattu alaviitteen alaviitteeseen kuolemantuomion mahdollistava alio – `riot and upheaval`.

  `Kylmän sodan` aikana sekä Länsi- että Itäliittoumassa vastaavat tiedustelu- ja valvontakeskukset olivat keskitettyjä ja ne olivat merkittävässä asemassa. Lähes aina ne olivat kaksijakoiset jolloin puolustusvoimien ja valtiollisen poliisin tiedusteluorganisaatiot toimivat kilpailevina organisaatioina.

  WWIIn jälkeiset `Kylmän sodan` (n. 1947 – 1990) osapuolet.
  https://sota-arkisto.fi/wp-content/uploads/NATO_vs._Warsaw__1949-1990_.png

  `Kylmä sota` (1947 – 1990) varustelukierteineen jatkui taukoamatta vuodesta 1990 vuoteen 2022 huolimatta Glasnostin ja/tai Perestroikan aikakaudesta. Lännessä varustauduttiin Venäjän Karhun ja Kiinan Sirpin muodostamaan uhkaan sekä näiden aiheuttamaan tulevaan yhteentörmäykseen Euroopan Unionin kanssa. Tämä selittää EUn federaatiokehityksen kiirehtimisen. EUn kehittyminen siksi mikä se nyt on tiedettiin jo silloin.

  `Kylmä sota` (1947 – 2022) muuttui Yhdysvaltojen tukeman Ukrainan vuoden 2014 vallankaappauksen myötä `Kuumaksi sodaksi` vuonna 2022. Tuolloin (2014) Yhdysvallat (CIA) ajoi Ukrainaan länsimielisen `nukkehallinnon`. Vuodesta 2014 lähtien Kiovan hallintoa kannustettiin Länsiliittouman yllyttämänä sotilaallisiin toimiin Ukrainan venäjänkielisiä itäisiä `separatisti`-alueita vastaan. Tarkoituksena oli saada Venäjä liikkeelle.

  Ukrainan itäisten alueiden venäjänkieliset sudeettialueet (`separatistit`) pyysivät apua Venäjältä koska Kiovan natsihallinto oli sortanut heitä vuodesta 2014 vuoteen 2022. Kiovan kleptokraattisen hallinnon ja Ukrainan natsipataljoonien toimesta venäjänkielisiä siviilejä tapettiin noin 14 000. Näin menetellen Länsiliittouma (Yhdysvallat > Britannia > NATO = YBN) vaikutti kuin vaikuttikin osaltaan siihen että Venäjä aloitti sotilasoperaation jota esimerkiksi ex. presidentti Donald Trump piti `maailman suurimpana rauhanturvaoperaationa`.

  Länsiliittouman YBN seuraava askelmerkki oli yllyttää Euroopan Unionin jäsenmaat idioottimaisiin kauppa- ja investointipakotteisiin Venäjää vastaan joista välitön tappio koituisi nimenomaan niiden asettajille ja hyötyjänä olisi Yhdysvallat. Toisena tavoitteena oli saada nämä Euroopan Unionin persläpivaltiot sotaan Euraasian Unionia vastaan. Saas nähdä miten äijän käy! Eipä hyvältä näytä!

  Euroopan Unionin veturi Saksa on saatava heikennettyä ja se näyttää onnistuvan. Vähemmän tärkeä ei ole myöskään Yhdysvaltain tavoite saattaa NATO-EU sotatilaan Venäjää ja Kiinaa vastaan. Venäjää vastaan käytävään sotaan – toisen rintaman avaukseen – tarvitaan Suomea ja sekin onnistuu – vieläpä `ilman ehtoja`.

  Maailman jakaantuminen geopoliittisesti ja -strategisesti 1.) Läntiseen liittoumaan (Yhdysvallat > Britannia > NATO > MNNA) ja 2.) Itäiseen liittoumaan (SCO > ja CSTO > IVY-maat) alkoi hahmottua vuoden 2022 jälkeen mutta se ei ole vielä valmis.

  1.) Kartalla NATO-maat.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/06/North_Atlantic_Treaty_Organization_%28orthographic_projection%29.svg/1024px-North_Atlantic_Treaty_Organization_%28orthographic_projection%29.svg.png
  Sekä mahdollisesti Major non-NATO ally (MNNA-maat).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Major_non-NATO_ally

  2.) Kartalla SCO- ja CSTO-maat (sekä IVY-maat).
  https://pbs.twimg.com/media/FIX8XXUXsAEL2mi.jpg

  Seuraavat askelmerkit: 1. talouspakotteet, 2. yltyvä propagandasota kyber- ja hybridivaikuttamisineen ja 3. diplomaattisen yhteyksien katkeaminen osapuolten välillä puhuvat karua kieltään edessä olevasta suursodasta. WWIII on jo iduillaan Kiovan hallinnon hallitsemassa Ukrainassa. Seuraavaksi kuvioihin sotketaan Puola, Baltit, Suomi ja Iran. YBNn retoriikka Irania pahenee kaiken aikaa koska siionistinen kytky Kiovan ja Jerusalemin välillä on olemassa.

  Suomi ei ole WWIIIn sivustaseuraajamaa vaan geopoliittisen ja -strategisen asemonsa takia Länsiliittoumalle (Yhdysvallat > Britannia > NATO) tärkeä kohdemaa toisen sotarintaman (1. rintama; Ukraina) avaamiseksi Venäjää vastaan. Länsiliittouma tekee voitavansa saattaakseen Suomen puolestaan proxy-sotaan Venäjää vastaan ja näillä näkymin onnistuu. Tämä tilanne ei johdu niinkään heidän taidoistaan vaan meidän taitamattomuudesta.

  Edelliseen Lännen ja Idän väliseen kontekstiin upotettuna sekä Suomen puolustusvoimat että suojelupoliisi ja poliisi tulevat kokemaan merkittävän hallinnollisen muutoksen linjaesikuntaorganisaatioksi.

  Suomessa SVALPO perustetaan valtakunnallisen poliisiorganisaation uudistamisen yhteydessä josta tiedotetaan ennakkoon mutta ohimennen ja niukasti. Voimassa olevat poliisiorganisaatiot sekä niitä palvelevat tuki- ja analyysitehtävien instituutiot alistetaan yhteisen instituution alaisuuteen.

  Uudistettu `Suomen Staatspoliz` (SS) toimii poliittisena turvallisuuspoliisina. Sen tehtävä on tunnistaa `valtiolle vahingollisia aineksia` ja taistella niitä vastaan. Yleisin työväline on turvasäilö (Schutzhaft) joka on kiertoilmaisu laittomalle pidättämiselle ilman pätevää syytettä tai syytä epäillä periaatteella – ilman oikeuskäsittelyä. Tämä tarkoittaa kiinniotetun sulkemista ao. laitokseen määräämättömäksi ajaksi.

  `Terrorismin vastaisuus` on `venyvä ja paukkuva` käsite joka voidaan määritellä kunkin maan asettamalta omalta arvopohjalta käsin mutta Suomen tapauksessa Länsiliittouman (Yhdysvallat > Britannia > NATO) arvopohjalta. Terroristi ei ole se joka heittää pommin vaan se joka ajattelee kuin `terroristi` eli poikkeaa virallisesta narraatiosta.
  Eliitti ilmoittaa yleensä aikaistaan ennakkoon: Minority Report (Aihe: rikosten estämisen yksikkö joka estää rikokset ennen kuin ne ovat tapahtuneet).
  https://www.leffatykki.com/elokuva/minority-report

  Terrorisminvastainen sota
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Terrorisminvastainen_sota

  Toisen `terroristi` on toisen `vapaustaistelija`. Toisinajattelija (dissidentti) on virallisen ajatussuunnan vastaisia mielipiteitä julkisesti esittänyt henkilö kuten esimerkiksi salaliittofaktoja paljastanut toimittaja David Icke joka on äskettäin saanut lähestymiskiellon EUn alueelle.

  Vallassaolija pitää itsellään oikeuden määritellä kuka on terroristi jolloin `terroristi` voi olla vaikkapa `sananvapauden` väärinkäyttäjä. `Terroristien` kohtelussa viimeistään valmiuslain voimassa ollessa tulevat seuraavat menetelmät (1. – 3.) käyttöön:

  1.) Turvasäilö on poikkeuksellinen vangitsemisen muoto joka tarkoittaa yleensä henkilön vangitsemista turvallisuusuhkana ilman normaalia tutkintaa ja syyteharkintaa
  Turvasäilö
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Turvas%C3%A4il%C3%B6
  2.) Internointi tarkoittaa yleisvaarallisten henkilöiden pitämistä turvasäilössä, viholliskansalaisten eristämistä sotatilan aikana ja totalitaarisissa maissa hallinnon vihollisten sulkemista keskitysleireille.
  Internointi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Internointi
  3.) Esimerkiksi Yhdysvaltojen Guantanamon vankileiri ja Kiinan uudelleenkoulutusleirit Xinjiangissa ovat esimerkkejä uuden vuosituhannen internoinnista.
  Guantanamo Bayn vankileiri
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Guantanamo_Bayn_vankileiri
  Xinjiangin internointileirit (ammatilliset koulutuskeskukset)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Xinjiangin_internointileirit

  Kuvassa minä tuossa oikealla puolella ,,, vai kuka se oli!
  https://images.cdn.tiede.fi/Gv7XzOvovNRmglntRd6WFrE8D8E=/1230×0/smart/tiede.fi/s3fs-public/main_media/isotalorannanj7.gif?itok=FwQbi8P3&timestamp=1531117514

  `Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä` (Joh 9:4).

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 9. Ukraina-väsymys?

  Sotaväsymys – missä sodassa?

  Sotiiko siellä joku?

  Tämä kommentti ei ole yhdysvaltalais- tai venäläismielinen vaan oikeamielinen.

  Seuraavan linkin artikkelista poimittu muutamia tyypillisiä terrorismiin viittaavia ulostuloja(1. – 3.):

  1.) `Siksi olemme valmiita vuoropuheluun Venäjän kanssa, mutta toisen Venäjän presidentin kanssa`, Zelensky selitti tuolloin`.
  2.) `Ukraina ei ole koskaan kieltäytynyt neuvottelemasta. Neuvottelukantamme on tunnettu ja avoin`, presidentin neuvonantaja Mykhailo Podolyak kirjoitti Twitterissä
  3.) `Onko Putin valmis? Ilmeisesti ei. Siksi olemme arvioinnissamme rakentavia: keskustelemme RF:n (Venäjän federaation) seuraavan johtajan kanssa`.

  Ukrainan laittoman hallinnon ehdot ovat niin harhaisia että ne ovat verrattavissa vaatimukseen: Neuvottelut ovat mahdottomia niin kauan kuin Uralin vuoret ovat paikoillaan. Jos nyt muhametti ei tule vuoren luo niin eipä kyllä vuorikaan siirry muhametin luo. Ovatko terroristit ennenkään sanelleet ehtoja – vieläpä maailmanpolitiikan estraadilla. Vaatimukset röyhkeydessään ovat ennen kuulumattomia – Mission Imbossible!

  Mikäli Washingtonin hallinto ei toteuta julistamaansa `terrorismin vastaista sotaa` Ukraina-kysymyksessä – ei rauhaa yksinkertaisesti tule. Yhdysvaltain `terrorismin vastaisen sodan` ensimmäisenä prioriteettina pitäisi olla pahamaineinen ja laiton Kiovan hallinto ja sen harhainen presidentti.

  Tähän sisältyy kuitenkin se kiusallinen valtiollinen tosiasia jonka mukaan terroristien kanssa ei yleensä neuvotella koska heidät hoidellaan muilla keinoin. Kaikkein vähiten terroristeille annetaan edes tilaisuutta asetella mitään ehtoja – niin kuin nyt yritellään.

  Yhdysvaltojen kannalta ajatellen panokset ovat huikeat koska se joko nousee tai kaatuu Ukraina-kysymykseen. Ukrainan presidentin Volodimir Zelenskyin (VZ) vastahakoisuus lopettaa sotilaalliset terroriteot Venäjää ja venäjänkilistä siviiliväestöä sekä ukrainalaisia siviilejä kohtaan johtuvat Yhdysvaltain ponnettomuudesta hoitaa `terrorismin vastaista sotaansa`.

  Ukrainan hallinnon terroriteot ovat jatkuneet jo vuodesta 2014 – lähtien ja jatkuvat edelleen. Uhrien määrä on jo nyt melkoinen. Kuinka paljon uhreja täytyy tulla lisää että myöskin ukrainalaiset heräävät siihen tosiasiaan että heidän isäin maansa johdossa on vieraileva näyttelijä – rauhanjarru – ja jonka käsikirjoitus on laadittu jossakin muualla kuin Ukrainassa.

  Eipä ihme että yhdysvaltalainen näyttelijä Sean Penn kävi luovuttamassa oman henkilökohtaisen Oscar-patsaansa heimoveljelleen poliittisesti impotentille Volodymor Zelenskyille (VZ) `parhaasta mies sivuosasta`. Sivuosasta siksi koska VZ on riittävän tyhmä tajuamaan ettei hän esitäkään pääroolia tässä `näytelmässä`. Sean Penniltä kuitenkin melko tahaton mutta Ironinen piikki – totta tosiaan.

  Mikäli Washingtonin kyky ei riitä tekemään oikeita johtopäätöksiä rauhaan taipumattoman ja sotaisan Kiovan hallinnon suhteen niin eri maiden kansalaisten kyky tehdä oikeita johtopäätöksiä tulee kyllä sen tekemään. Eri maiden kansalaiset nousevat jo nyt ja levottomuudet sekä rauhanmarssit tulevat lisääntymään kaikilla mantereilla ja monissa maissa – myös Suomessa. Lopuksi he äänestävät jaloillaan – ja sitten kaikilla kielillä.

  Artikkelin mukaan `Volodymyr Zelenskyin kielto neuvotella hänen (Putinin) kanssaan on herättänyt huolta osassa Eurooppaa, Afrikkaa ja Latinalaista Amerikkaa, joissa sodan häiritsevät vaikutukset elintarvikkeiden ja polttoaineen saatavuuteen ja kustannuksiin tuntuvat voimakkaimmin`. Kansat eivät ole ainoastaan huolissaan – he ovat raivoissan.

  Länsiliittouman (Yhdysvaltojen, Britannian, NATO+MNNA-kumppaneiden sekä EUn) olisi korkea aika purkaa Venäjä-vastaiset pakotteensa koska niiden haittavaikutukset eivät kohdistu ainoastaan niiden asettajamaiden kansalaisiin mitä rajuimmilla tavoilla vaan myös lukuisiin muihin kansoihin jotka ovat riippuvaisia energiasta. Energian puute johtaa vakavaan elintarvikepulaan ja tämä tulee iskemään voimalla ns. kehittymättömiin maihin.

  Asetettujen pakotteiden takia eri maiden käytännön logistiikka (kuljetukset) yksinkertaisesti pysähtyvät, maatalouskoneiden käyttö estyy, junat (diesel) jäävät asemille, lannoitteiden tuotanto estyy ja sadoista tulee niukkoja, teollisuus ja työpaikat ovat vaarassa jne. jne. Pakotteet ovat omiaan nostattamaan kansalaiset barrikadeille omia hallituksiaan vastaan.

  Artikkelin mukaan `Tällä hetkellä amerikkalaiset äänestäjät suhtautuvat yhä epäilevämmin ja jossain määrin vastahakoisesti Ukrainalle myönnettäviin kymmeniin miljardeihin dollareihin, vaikka elintarvike- ja energiakustannukset nousevat – samoin kuin inflaatio kotimaassa`.

  `Sen tähden kohtaa sinua (Kaldean tytär) onnettomuus, jota et osaa manata pois; sinut yllättää tuho, josta et lunnailla pääse, äkkiä kohtaa sinua perikato, aavistamattasi` (Jes 47:11).

  Yhdysvaltain talous on romahtamassa. Kiinnittäkääpä vaikka huomiota Yhdysvaltain julkiseen ja ei-julkiseen velkakehitykseen.

  USA National debth clock (Julkiset velat).
  https://usdebtclock.org/

  Edellisen `Velkakellon` luvut osoittavat vain Yhdysvaltain julkisen velan määrää. Tämä velka on Yhdysvaltain valtion velkaa eli taloudellisia sitoumuksia lainoina sekä valtiolla että julkisilla yhteisöillä.

  Tämän lisäksi tulevat yksityisen sektorin velat, yksilöiden ja yhtiöiden velkavastuut sekä valtion velvoitteet muille tahoille jolloin saadaan kokonaisvelka. Kokonaisvelka on yli 172 biljoonaa dollaria.

  Yhdysvaltain kokonaisvelkavastuut julkiseen velkaan nähden ovat 5,5 kertaiset. Tämä on kauhistuttava tilanne koska maailmantaloudet ovat joko enemmän tai vähemmän sidoksissa toinen toisiinsa. Kun Setä Samuli kaatuu niin siinä kaatuu moni muukin.

  Unfunded Liabilities at $ 172.4 Trillion.
  https://confoundedinterest.net/2022/11/06/mmt-alert-us-debt-at-10-7-trillion-in-q4-2008-now-at-30-6-trillion-186-in-14-years-m2-money-up-162-5-us-unfunded-liabilities-at-172-4-trillion/
  Funded vs unfunded debt (määritelmät).
  https://moneyisinvolved.com/funded-vs-unfunded-debt/
  `The Energy/Food Crisis Is Far Worse than Most Americans Realize`.
  https://www.resilience.org/stories/2022-05-16/the-energy-food-crisis-is-far-worse-than-most-americans-realize/

  Onko joku huomannut Ukrainan suunnalla minkäänlaisia `virallisen` sodan merkkejä? Tuskinpa! Elämme valtamedian valeuutisoinnin ja sen lietsoman vihapuheen aikakautta jolloin Suomea valmistellaan sotaan. Valheuutisointi yhdessä medialukutaidottomuuden kanssa saattaa hämärtää lukijan/kuuntelijan arvostelukykyä. Eikö millään mene kaaliin että se on pukki joka on kaalimaan uutistoimiston päätoimittaja.

  Valtamedia on aiemmin julistanut että `Pelolle ei pitäisi antaa valtaa`. Nyt pelolle ei ole ainoastaan annettu valtaa vaan pelkokerrointa on taukoamatta ja systemaattisesti lisätty sotapropagandistisin keinoin ukrainalaisten natzipataljoonien puolesta Venäjää vastaan jo kauan aikaa. Median uutisointi on perustunut Mediapoolin sanelemaan agendajournalismiin. Mediapoollin sensurointi vääristää tiedonvälitystä koska heidän toimintaansa ohjaillaan ulkomailta.

  Ei Yhdysvallat eikä mikään muukaan valtio pysty olemaan edes aloitteentekijä Venäjän/Ukrainan `rauhanneuvotteluissa`. Rauhanteon mahdottomuus jatkuu siihen asti kunnes he pääsevät vuoropuheluun Ukrainan seuraavan presidentin kanssa. Nykyinen Ukrainan presidentti Volodomir Zelenskyi ja hänen kabinettinsa eivät hyväksy rauhanehdotuksia miltään ilmansuunnalta.

  Yhdysvaltain esittämiin `rauhanneuvotteluihin` liittyy eräs muukin kiusallinen tekijä. Länsiliittouma (Yhdysvallat, Britannia, NATO+MNNA-kumppanit sekä EU) eivät voi olla aloitteentekijöinä `rauhanneuvotteluille` jo senkin takia koska edellä mainittujen maiden välistä `virallista` sotaa ei ole edes aloitettu. Sodanjulistus olisi vähintä mitä virallisen sodan määritelmältä vaaditaan.

  Merkittävänä `rauhanneuvottelun` esteenä on mainittava Yhdysvaltain taannoin julistama `terrorismin vastainen sota` jota he eivät itsekään näytä noudattavan – ainakaan Ukraina-kysymyksessä. Nyt siihen olisi saumaa. Mikäli Yhdysvallat toteuttaisi julistamaansa `terrorismin vastaista sotaa` – heidän tulisi syrjäyttää Ukrainan kleptokraattinen hallinto presidentteineen vallankahvasta tavalla taikka toisella tavalla.

  `Sodan` osapuolina ovat nyt terroristit Kiovan hallinnossa vastaan `terrorismin vastainen sota` Moskovan hallinnossa. Näin ollen virallista sotaa ei ole olemassa. Venäjän harjoittama `terrorismin vastainen sota` ei ole vielä suvereenien valtioiden välistä sotaa.

  Venäjän harjoittama `terrorismin vastainen sota` on nähtävä sotilaallisena operaationa josta ex presidentti Donald Trumpin käytti määritelmää `maailman suurin rauhanturvaoperaatio`. Yhdysvaltain hallinnon tulisi nyt aloittaa oma `terrorismin vastainen sotansa` yhdessä Venäjän vastaavan toimen kanssa Kiovan hallintoa vastaan – näin menetellen saisimme lyötyä samaa sikaa kahta puolta.

  Venäjän toiminta on sotilasoperaationa `terrorismin vastaista sotaa`. Kuinka on ylipäänsä mahdollista neuvotella nykyisten terroristien (Kiovan hallinnon) kanssa rauhasta. Tuolle ideallehan nauraa aidan seipäätkin. Mikäli Yhdysvallat ei käytä boikotti ja painostuskeinojaan Ukrainan hallintoa vastaan niin se itse ajautuu kansainvälisen politiikan paitsioon.

  Mikäli Yhdysvallat ei lyö laudalta Kiovan nykyistä terroristihallintoa se menettää liittolaisensa yksi toisensa jälkeen ja mikä pahinta omien kansalaistensa luottamuksen jolloin sisäisen konfliktin mahdollisuus kasvaa. Eikö nämä merkit ole jo alkaneet toteutua?

  Erääseen Ukrainan hallintoa myötäilevään kysymykseen: Milloinka Ukraina on hyökännyt Venäjälle?: olisi vastattava: Milloinka palestiinalaiset ovat hyökänneet Israeliin?

  Ukraina torjuu raportoidun Valkoisen talon painostuksen neuvotteluihin Venäjän kanssa
  https://mvlehti.net/2022/11/09/ukraina-torjuu-raportoidun-valkoisen-talon-painostuksen-neuvotteluihin-venajan-kanssa/

  Miten tämä sitten liittyy Suomeen?

  Todellisuudessa kansainväliset poliitikot jotka pitävät yllä Ukrainan konfliktia finanssisektorin hiostamana ovat heränneet siihen tosiasiaan etteivät kansalaiset enää hyväksy Ukrainan konfliktin ylläpitoa missään valtiossa. Tämän takia puhutaan `Ukraina-väsymyksestä`.

  `Ukrainan-väsymys` (sotaväsymys) on paha enne Suomelle, Puolalle, Balttian maille ja Iranille. Nyt tarvitaan `tuoretta kalaa tiskiin` koska tuottoisan raskasteollisuuden ja siihen liittyvien intressiryhmien (asekauppa, rahoittajat, osakesalkut jne.) tuottojen jatkuvuutta ei voida enää taata koska Ukraina-(sota)väsymys.

  Tarvitaankin reippaita otteita `Ukrainan-(Sota)väsymyksen` ja `Uuden Sotainnon` väliselle aikakaudelle. Sotainto on saatava aikaiseksi hinnalla millä hyvänsä ja keinolla millä tahansa jotta raskasteollisuuden > sotatarviketeollisuuden rattaat tulisivat voidelluiksi uuden sotarintaman avauduttua. `Hei! ,,, Tällä me tienataan`!

  Uusi plandemia rajoituksineen antaisi Eliitille hieman lisäaikaa käynnistää seuraava sotatoimi Venäjää vastaan Suomessa. `Lisää löylyä, lisää löylyä`: Vladimir Vysotski. Ja eiköpä vain rokotukset ja tehosterokotukset olekin päivän puheenaiheita. Nyt jos koskaan suomalaiset elävät ns. `Vaaran vuosia`.

  Rauhaa ei tule ennen kuin Kiovan terroristihallinto on lakkautettu!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat