Maailmanvaluutta vai kansallisvaluutta ja itsenäiset valtiot?

Maailmantalous on historiansa suurimman talousromahduksen partaalla. Tämä johtaa väistämättä eurovaluutan tuhoutumiseen ja EU:n hajoamiseen. Tähän on vain yksi järkevä ratkaisu: kansallisvaltioiden on itsenäistyttävä ja otettava käyttöönsä kansalliset valuutat.

Nyt jos koskaan on aika taistella itsenäisyyden ja vapauden puolesta, sillä dollarin ja eurovaluutan tuhoutuessa ja niiden korvaajan uupuessa nykyiset vallanpitäjät menettävät asemansa valuutan tai valuutojen kaatuessa. Juuri tästä johtuen George Soros ja muut sen kaltaiset elitistiset voimat ovat alkaneet ihannoida IMF-maailmanvaluuttaa (SDR), josta maailman harvainvalta on suunnitellut eliiti turvalinnoituksen vielä dollarin sekä euron kaaduttuakin.

Taustaa

Globaalitalous on syöksymässä historiansa synkinpään romahdukseen. Toki on syytä huomauttaa, että koronavirus ei ole itsessään aiheuttanut talouskriisin alkavaa alamäkeä, vaan virus toimi räjähteenä pankkiirien pumpattua velkarahaa sijoitusmarkkinoille.

Keskuspankit ovat epätoivoisesti ammentaneet pörsseihin tähtitieteellisiä rahasummia, että markkinoiden uskottavuus lujittuisi kurssien keinotekoisella elvyttämisellä. Amerikan keskuspankki Federal Reserve esimerkiksi uutisoi hiljattain olevansa valmis käyttämään ”rajattoman summan rahaa” kohottaakseen velkakirjamarkkinat takaisin romahdusta edeltäneelle tasolle.

Myös kansainvälisen politiikan professori Heikki Patomäki toteaa maailmantalouden olevan historiansa pahimman talousromahduksen äärellä. Osakemarkkinoille on syntynyt valtava superkupla, kun vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen talouskasvua tuettiin ”pumppaamalla helppoa velkarahaa sijoittajien käyttöön”, Patomäki kirjoittaa. Finanssimarkkinoissa oli vakavia häiriöitä jo syyskuussa 2019, jolloin Yhdysvaltain keskuspankki Fed alkoi tarjota 75 miljardia dollaria päivässä tukeakseen elintärkeää takaisinostositoumus repo-markkinoita (repurchase agreement), kirjoittaa Patomäki.

Se, että rahoitusmarkkinat ovat romahtamisen partaalla, johtuu siis pääsääntöisesti valtaviin mittoihin synnytetystä maailmanlaajuista velkamäärästä, ei koronan takia.

Koronaan viitaten voidaan esittää, että Suomessa ja vielä räikeämmin Ruotsissa riskiryhmäläisiä, kuten vanhuksia on käytetty uusliberalistisen kapitalismin rattaiden voiteluaineena. Ruotsissa koronaan menehtyneitä ihmisiä virallisen tiedon mukaan on tällä hetkellä 2653. Tämän laumaimmuniteetti menetelmän mukaan voitot yksityistetään ja kustannukset sosialisoidaan.

Valitettavasti kyseisessä koronapandemiassa ei saavuteta täydellistä immuniteettia, joten uhrit olivat turhia. Kiinan valtiollinen uutistoimisto Xinhua kertoi 9.1.2020 alustavissa laboratoriotesteissään saaneet testituloksia, joiden mukaan tartuntojen aiheuttaja todella oli uusi koronavirus. Tässä vaiheessa niin Ruotsin kuin Suomen hallituksen olisi pitänyt tehdä päätös maan ulkorajojen sulkemisesta matkustajaliikenteeltä ja ulkomaanlennoilta, erikoisesti koskien matkustajia, jotka tulivat Kiinasta. Mahdolliset tartunnat olisi pitänyt hoitaa säästöliekki tai uuvuttamisen menetelmällä.

Juutalainen eliitti on käynnistämässä maailmanvaluutan

Juutalainen eliitti on käynnistämässä maailmanvaluutan vedoten muiden muassa globaaliin yhteistyöhön, jonka tarkoituksena olisi muka kehitysmaiden pelastaminen. Myös koronakriisi on toiminut yleisen hysterian lietsontavälineenä valtamedioiden kautta. Rahaeliitti on luonnolliseti käyttänyt tätä hysteriaa edukseen voittaakseen muka koronakriisin globaalin yhteisvaluutan kautta. Juuri näillä perusteilla eliittipankkiiri Gavyn Davies vaatii globaalia valmistautumista maailmanvaluuttaan. Juutalainen kansainvälinen suurkeinottelija George Soros ehdotti jo 2007-2009 globaaliavaluuttaa ratkaisuksi talouskriisiin. Juutalaispankki Goldman Sachsilla kannuksensa hankkinut Davies on ottanut Soroksen idean maailmanvaluuttaan siirtymisestä esikuvakseen.

George Soros.
George Soros.

Daviesin mukaan ajatus maailmanvaluutasta on nyt toteutettava. Goldman-pankkiiri nojautuu Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n jalostamiin ”erityisnosto-oikeuksiin” (Special Drawing Right, SDR), jotka luotiin keinotekoisesti maailman merkittävimpiin valuuttoihin perustuen. SDR-järjestelmä on jo käytössä, mutta sen taloudellinen merkitys on hyvin aneemista. Nyt negatiiviset globalistit haluavat kriisin verukkeella tuhota kansalliset valuutat sekä syrjäyttää ne tyystin maailmanvaluutalla. Kysymyksessä ei siis ole vain muutaman eliitin jäsenen puuhastelu, vaan mukana siinä on negatiivisen globalisaation eliitti kokonaisuudessaan.

SDR-valuutan käyttöönottamista perustellaan muiden muassa seuraavasti:

Davies mukaan siirtyminen kansallisista valuutoista ylikansallisen IMF:n omaan SDR-valuuttaan ”auttaisi maailmantaloutta”.

Rahaeliitin ja muiden sen kaltaisten globalistien mukaan erityisesti ”koronakriisin” kehitysmaissa aiheuttama taloudellinen katastrofi vaatii täydellisesti uudenlaista kehitysapua.

Bill Rhodes lausui keskiviikkonaBloombergille, etteivät kehitysmaat ole koskaan hänen elinaikanaan kokeneet yhtä kuolettavaa talouskriisiä kuin juuri nyt.

Davies vielä painottaa, että siirtyminen IMF:n hallitsemaan maailmanvaluuttaan mahdollistaisi sen, että ”maailman köyhimmät valtiot tulisivat nauttimaan suurimmasta ostovoiman piristysruiskeesta”.

Tämä piristysruiske tarkoittaisi käytänössä sitä, että länsimaisten valtioiden veronmaksat kustantaisivat kehitysmaiden nauttimisen ”suurimmasta ostovoimasta”.

Hedgeye-median mukaan Yhdysvaltojen keskuspankki Federal Reserve (Fed) on luvannut laittaa tuhansia miljardeja dollareita pankkien välisille rahamarkkinoille, jotka olivat rohmahdukasen partaalla jo edellisessä finanssikriisissä. Valtiovarainministeriö on puolestaan luvannut pääomittaa Fediä jättiläismäisellä veronmaksajien kustantamalla tukipaketilla, jotta keskuspankin sekä dollarin uskottavuus säilyisi. Fed on taasen lainannut valtiovarainministeriöltä saamansa rahat takaisin valtiovarainministeriölle siksi, että Amerikan Yhdysvaltain hallitus pystyisi antamaan tekohengitystä talousromahduksen romuttamille markkinoille.

Rahaeliitin talousjulkaisu The Economistennakoi jo 9.1.1988 julkaistussa artikkelissa, ”maailmanvaluutan käyttöönottamisen” noin 30 vuoden kuluessa. Lehti selittää järjestelmän sallivan ihmisten maksaa ympäri maailmaa ostoksensa samalla maailmanlaajuisella valuutalla, jonka toimitus nimesi tarunhohtoisen feeniks-linnun nimellä, mikä kohoaa uutena uljaana valuuttalintuna hylättyjen kansallisten valuuttojen liekkimerestä sen yläpuolelle.

Lehti näytti todellakin hyvin ennakoivan nykyisen kehityksen. Artikkelissa ennen muuta painotettiin sitä, että kansallisvaltiot ”luovuttavat taloudellista riippumattomuuttaan” monikansallisen yhteistyön nimissä, sillä ”kansallisvaltioiden taloudelliset rajat ovat verkalleen haihtumassa” rahan liikkuessa entistä sukkelammin maailmanlaidasta toiseen.

Toivottavaa olisi, että ihmisten usko todellakin hiipuisi juutalaisen eliitin luomaan velkarahajärjestelmään ja että kansalaiset sijoittaisivat rahansa johonkin konkreettiseen esimerkiksi maa-alueisiin, jalometalleihin ja ehkä kiinteistöihin. Tällaisina taloudellisesti epävarmoina-aikoina ihmisten kannattaisi suunnitella omavaraistalouden (pienet maatilat) hankkimista, mikäli se olisi mahdollista.

Maailmanvaaluutan kautta maailmanhallitukseen vai EU:n ja euron hajoamiseen?

Yleisradion Ykkösaamussa 7. huhtikuuta vieraillut Tuomas Malinen päättelee Euroopan keskuspankin (EKP) ja eurovaluutan romuttuvan nykyisen syvän finanssikriisin myötä. Malinen painotti, ettei historia tunne ainuttakaan keskuspankkia, joka olisi lopulta selvinnyt ilman valtionvarainministeriön suoraa tukea, joten EKP ei kykene selviämään, sillä EKP on ilman valtiovarainministeriötä. Tähän saakka EKP on onnistunut rahoittamaan pelastuspaketteja luomalla aina vain uutta velkarahaa tyhjästä. Malisen mukaan on väistämätöntä, että keskuspankki tarvitsee pääomituksen uskottavuutensa säilyttämiseksi. Tämä edistää eurovaluutan tuhoutumista.

Euroopan unionin alueen talouskriisissä on myös yhtenä uhkaavana tekijänä Italian mahdollinen maksukyvyttömyys, josta olisi seurauksena dominoefekti, joka johtaisi sekä Euroopan talous- ja rahaliiton että mahdollisesti myös EU:n hajoamiseen. Tämä olisi erittäin toivottavaa.

Euron tuho

Eurovaluutan pelastaminen on nimittäin täysin mahdotonta. Tämä johtuu siitä, että kysymyksessä on historian syvin ja hirvittävin taloudellinen romahdus. Taloudellinen raunioituminen tarkoittaa sekä liike-, keskupankkeja ja myös yksityisiä yrityksiä sekä valtioiden talouksia. Eurovaluutan pelastaminen on siten onneksi täysin mahdotonta.

Eurossa pysytteleminen olisi yksityisille valtioille täydellinen taloudellinen katastrofi, sillä silloin kaikki euroalueen valtiot olisivat sitoutuneet yhden valuutan epävakaisuuteen.

Saavutetaanko kansallisvaluutta ja kansallisvaltioiden itsenäistyminen?

Nyt Euroopan unionin valtioilla, kuten myös Suomella on mahdollisuus itsenäistyä kultuurellisesti ja taloudellisesti omavaraisiksi toimijoiksi euroopassa.

Mikäli juutalainen eliitti ei tässä tilanteessa onnistuisi aloittamaan Euroopan liittovaltioon (tai maailman hallitukseen) pyrkivää prosessia ja sen mahdollistamaa globaalin valuutan käynnistämistä, johtaisi kehitys Unionin hajotessa EU:n kansallisvaltioiden itsenäistymiseen.

Markka

Koska edessä on väistämätön Euroopan talous- ja rahaliiton hajoaminen, johtaa tämä pakostakin kansallisvaluutan käyttöön ottamiseen. Tämä tarkoittaisi sitä, että esimerkiksi Suomessa siirtyisimme valtion omaan valuuttaan – Suomen markkaan. Valtiolle varattaisiin rahanluontioikeus eli keskuspankkirahoitus. Tässä tilanteessa meillä olisi mahdollisuus vihdoinkin toteuttaa talousdemokratian reformi.

Tämän itsenäistymisprosessin voi vain tuhota juutalainen eliitti, joka siison käynnistämässä maailmanvaluutan vedoten muun muassa globaaliin yhteistyöhön, jonka tarkoituksena olisi muka kehitysmaiden pelastaminen. Rahaeliitti perustelee globaalin valuutan tarpeellisuutta myös koronakriisin selättämisellä.

Nyt meillä EU:n poliittisen alueen kansoilla ja valtioilla on uskomattoman hyvältä vaikuttava tilaisuus itsenäistymiseen. Täten Suomessa, kuten muissakin Unionin maissa meidän on ryhdyttävä järjestelmälliseen kansannousuun juutalaisen eliitin luomaa rahoitusjärjestelmää vastaan: Suomen ja poliittisen Euroopan on päästävä siitä irti. Vasta tämän jälkeen on valtioilla mahdollisuus poliittiseen, taloudelliseen ja kulttuurilliseen itsenäistymiseen. Nyt meidän ei oikeastaan tarvitse tehdä muuta kuin tyrmätä voimakkaasti Unionin liittovaltiokehitys ja pyrkimykset aktivoida globaalin valuutan käyttöönotto. Optimaalisesti ajatellen itsenäisyystaistelusta voisi tulla jopa veretön.

Markku Juutinen

Lähteet

Patomäki, Heikki (2.4.2020). Osallisuus-media. Saatavina: https://www.osallisuusmedia.fi/prof-heikki-patomaki-ennakoi-katastrofaalista-lamaa-seka-euron-hajoamista/?fbclid=IwAR2y6NE4RXipedcWfLgqLDt-MYXVQd0gkLfeD4VqPi_QtPJedU1TKzb3fHA

SV-nyheter (2.5.2020). Saatavina: https://www.msn.com/sv-se/nyheter/coronavirus/tegnell-om-trumps-bevis-för-labbvirus-oklart-vad-han-grundar-det-på/vi-BB13temj?ocid=spartandhp

Zerohedge (9.7.2020). Saatavina: https://www.zerohedge.com/news/2017-07-09/economist-get-ready-world-currency-2018

Yleisradion Ykkösaamu (7.4.2020). Saatavina: (https://areena.yle.fi/audio/1-50497664

Bloomberg (22.4.2020). Saatavina: https://www.bloomberg.com/news/audio/2020-04-22/i-can-t-remember-a-more-difficult-time-for-em-rhodes-podcast

RC (6.4.2020). Saatavina: https://www.buzzsprout.com/88009/3260980-ep-58-real-conversations-jim-rickards-defending-your-wealth-during-global-crisis

GoldBroker (27.8.2020). Saatavina: https://www.goldbroker.com/news/the-economist-get-ready-for-a-world-currency-by-2018-1179

3 kommenttia

 1. Ideaalisesti ajatellen maailman yhteinen valuutta olisi hyvä vaihtoehto. Sen edellytyksenä on rehellinen taitava hallinto. Kun sitä on mahdoton saada aikaan, yhteisvaluutta olisi mieletön ajatus. Minkään suurvallan talous, jossa kansan etu olisi tärkeintä ei ole toiminut hyvin. Siis mitä suurempi järjestelmä sitä huonommin toimii kansalaisten kannalta.
  Pienen valtion onnistumisen mahdollisuus riippuu demokraattisista valinnoista. Valitaanko hallintoon älyllisiä vai typeryksiä. Jos pienellä valtiolla menee hyvin, se ei suurvalloille sovi. Senkin on historia osoittanut esimerkkinä diktatuuri Libya.
  Libya oli valtio, jossa lukutaidottoman kansan opetus toimi ja kodinperustaminen oli helppoa, korotonta lainaa ja tukeakin oli saatavissa. Kehittyi Afrikan köyhimmästä valtiosta Afrikan rikkain ja lukutaitoisin valtio. Mutta kun valtio suunnitteli Afrikalle omaa rahaa se ei sopinut ja loppu tuli koko valtiolle suurvaltojen pommein.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 2. Koska raha=laina. Yhteinen raha = yhteinen laina. Esim. lainаa ottaa Microsoft, mutta vastuu lainasta on mm. Suomella.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Nyt perkele ei jaksa enää! Lukekaa tätä foorumia ei ole kontrolloitu oppositio! ja juutalaisuus on ainoa uskonto joka ei usko kuoleman jälkeiseen elämään ja juuri siksi he piilottavat kaikkien nähtäville mailmamme kartan ym ym ym! Toki elämän mittainen aivopesu on tehnyt tehtävänsä!!!

  https://ifers.123.st/

  https://www.youtube.com/user/hangman1128/videos

  https://www.youtube.com/channel/UC4ug8mhESP_XBNntUStpNXg/videos

  https://www.youtube.com/user/thc682132/videos

  https://www.youtube.com/channel/UC0_CSKUIVVFlfocgezQEBDg/videos

  https://www.youtube.com/user/waykiwayki/videos

  https://www.youtube.com/channel/UCNClz5_r0LrFH8TwjIt2zKA/videos

  Ja en en tiedä minkä muotoinen mailmamme on mutta siitä olen varma ettei ainakaan pallo herra kirjoittajan kannattaa perehtyä asiaan pitempään!! Itsekin pidin asiaan vuosia ihan huuhaana ja aina välillä palasin asian pariin ja se hetki kun tajuat kuinka hulluja valheita ja SUURIN valhe mailmamme muoto on niin tajuat! Mutta vanhemmat ihmiset ainakin ovat liian kauan aivopestyjä!!

  Vuodesta toiseen vammaisia lampaita yrittänyt herättää mutta ei nii ei!! flat earth society on kontrolloitu oppositio ja muurarit palkkaavat paljon pellejä että saavat näyttämään naurunalaiset samoin kuin hitlerin holokaustin ym muun kanssa!!!

  Ja kaikki kartat ”litteästä” maasta ovat ainoastaan tehty naurunalaisiksi että vievät alku vaiheilla olevat pois totuuden ääreltä!

  antartiks 24 h aurinkoa et löydä mistään muuta kuin vapaamuurarien katkaistuja pätkiä niin kutsutuista 24h ”muka” video pätkistä!!!

  Usko ny saatana muutama juutalainen valhe!!!!!

  Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat