Muuttoliike Ruotsista on lisääntynyt, Ruotsin perikato ja vallankumouksen teoriaa

2000-luvulla muuttoliike Ruotsista on ollut kasvavana ilmiönä, ei vain ulkomaalaistaustaisten syntyneiden keskuudessa, vaan myös kantaruotsalaiset ovat pakkailleet ahkerasti kapsäkkejään. Ruotsista muuttoliikkeet ovat esimerkiksi suuntautuneet Tanskaan, Norjaan ja Iso-Britanniaan. Tarkastelemme Ruotsin kasvavaa rikollisuutta, ja analysoimme tilannetta vallankumouksen teorian näkökulmasta. Alistuvatko kansat vai tekevätkö vallankumouksen?

Jäljempänä käsittelemme vallankumouksen teoriaa Ruotsin ja Suomen yhteiskunnalliseen tilanteeseen peilattuna.

Ruotsista muuttoliike ulkomaille on kasvanut

Ruotsista muutti ulkomaille vuonna 2018 yhteensä 46 981 henkeä, josta naisia oli 21 828 ja miehiä 25 153. Kantaruotsalaiset ja ulkomaalaistaustaiset muuttajat ovat samoissa luvuissa.

Jatkuvasti kiihtyvään ruotsalaisten ” maastapakoon” ei ole voinut olla vaikuttamatta maahanmuuttorynnäkkö, joka alkoi tulvia yli äyräittensä vuodesta 2015 alkaen. Etupäässä poliittisen Lähi-idän alueelta saapuneet maahanmuuttajat ovat tuoneet mukanaan myös rikollisuutta, kuten esimerkiksi raiskaus- ja väkivaltatilastot näyttävät. Lisäksi virallinen Ruotsi pitää turvapaikanhakijoiden etua tärkeimpänä prioriteettina kantaruotsalaisten etujen kustannuksella, mikä varmasti myös lisää tyytymättömyyttä yhteiskuntaa kohtaan ruotsalaisten keskuudessa.

Rikollisuus on räjähtänyt käsiin Ruotsissa

Rikollisuuden lisääntyminen on ollut Ruotsissa kestämätöntä viimeisen kymmenen vuoden aikana.  Ennen muuta huolestuttavalta näyttää vuoden 2015 jälkeen räjähdysmäisesti lisääntyneet raiskaus- ja väkivaltarikokset. Tämä negatiivinen kehitys on seurausta Ruotsin holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta, joka ryöpsähti silmille turvapaikanhakijoiden aaltona vuodesta 2015 lähtien, kuten yllä mainittiin.

Rikollisjengien otteet ovat julmistuneet entisestään Ruotsissa, missä välienselvittely ampuma-asein on yleistynyt. Näissä ammuskeluissa on kuollut tämän vuoden toukokuun loppuun mennessä yhteensä 18 ihmistä. Tukholman alueella on tapahtunut 30 ammuskelua, jotka ovat vaatineet yhdeksän ihmisen hengen.

Myös joukkoraiskaukset ovat lisääntyneet entisestään, ja poliisi on voimaton.

Nämä rikollisjengien taustat ovat poliittisesta Lähi-idästä ja mukana on myös Balkanin veteraaneja.

Ruotsin Tulevaisuudentutkimuksen Instituutti julkaisi viime vuonna tutkimuksen aiheesta ”Väkivaltainen ekstremismi ja järjestäytynyt rikollisuus Ruotsissa”. Tutkimukseen koottiin tietoja poliisilta sekä turvallisuuspoliisi Säpolta. Tutkimukseen on myös liitetty tietoja järjestöjen jäsenten ja heidän vanhempiensa synnyinmaista, terveydestä, koulutuksesta sekä rikostilastoista.

Tutkimuksessa käsiteltiin muiden muassa perinteisesti organisoituneeksi rikollisuudeksi miellettyjä ryhmiä, kuten mafioita, moottoripyörä- ja katujengejä ja niin edelleen.

Tutkimuksen mukaan noin 67 prosenttia rikosjengiläisistä on ensimmäisen tai toisen polven maahanmuuttajia

Perhetaustat huomioituna kaksi kolmasosaa järjestäytyneiden rikollisryhmien jäsenistä on joko itse syntynyt ulkomailla, tai toinen tai molemmat heidän vanhemmistaan ovat syntyneet ulkomailla. Toisen polven paljasjalkaisia ruotsalaisia on suhteessa eniten valkoisen vallan, anarkistien, jalkapallohuligaanien sekä moottoripyöräkerholaisten joukossa. Vastaavasti heitä on vähiten islamistien ja mafian riveissä, mikä on tietysti luonnollista. Lähi-idässä syntyneiden osuus erikoisesti rikollis- sekä islamististen järjestöjen jäsenistä on erittäin korkea.

Hirvittävän suuret lähiöt

Malmön Rosengårdissa ja Tukholman Rinkebyssä on valtavia kerrostaloja pienellä alueella. Molemmissa lähiöissä asustelee noin 20 000 ihmistä.

Rinkebyn lähiössä asuu noin 20 000 asukasta.

Poliisin mukaan täsmällistä lukumäärää ei tiedetä, koska yhdessä pienessä asunnossa voi asua kymmenenkin henkeä, vaikka viranomaisille on ilmoitettu vain kaksi.

Perheet ovat yleensä suuria ja lapsia voi olla paljon. Sopeutumattomuus vallitsevaan yhteiskuntaan saa nuoret pysyttelemään kadulla, mistä voi seurata herkästi jengiytyminen.

Lähestulkoon kaikki näiden lähiöiden asukkaista ovat maahanmuuttajia. Suurin osa heistä ei ole rikollisia, mutta rikolliset saavat silti suurimman huomion.

Nämä valtavat lähiöt eivät tietenkään ole pääsyynä rikollisuuden huimaan nousuun, vaan syynä on se, että Ruotsissa on aivan liikaa ulkomaalaistaustaisia ihmisiä. Ongelmia aiheuttavat erikoisesti maahanmuuttajat, jotka ovat peräisin Lähi-idästä, joka on Eurooppaa lähimpänä oleva Aasian alue. Luonnollisesti myös Etelä-Afrikasta virtaa nuorta populaatiota kehitysmaalaisina Eurooppaan, aina pohjolan perukoille saakka.

Mitkä ovat vaihtoehdot maastamuutolle?

Esitämme vallankumouksen teoriaa lyhyesti

Ruotsi oli vielä 30–40 vuotta sitten rauhallisena ja taloudellisesti menestyvä maa. Ehkä hiukan tylsä ja mauton maa, mutta ruotsalaiset ilmeisesti viihtyivät siellä, sillä se oli heidän kotimaansa. Entisestä Ruotsista ei ole juuri mitään jäljellä, sillä alkuperäisen kulttuurin korvaa kehitysmaalaisten maahanmuuttajien pakolla ujutettu ”kulttuuri”, ja muut monikulttuurisen sulatusuunin tuotokset. Kaikki on yhtä sekasotkua, ja yhteiskunta pyörii osittain kehitysmaalaisten ehdoilla.

Toki Ruotsi näyttää vieläkin olevan taloudellisesti menestynyt, jonka on mahdollistanut entiset taloudelliset rakenteet. Taloudellista sopeutumista on edesauttanut maan oma valuutta. Huomionarvoista kuitenkin on, että Ruotsi, kuten muutkin länsimaiset valtiot kituroivat sionistien kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden velkaorjuudessa. Lisäksi Ruotsin ryöstöverotusta vielä kiristää entisestään täysin ylläpidettävien ”turvapaikanhakijoiden” ja muiden maahanmuuttajien sankat joukot.

Otsikon aiheeseen liittyen todettakoon, että maasta muuttaminen voi tuoda henkilökohtaisen helpotuksen hillittömästä maahanmuuttopolitiikasta kärsivälle yksityiselle ihmiselle tai perheelle. Toisaalta ulkomaille muuttaminen voi myös olla hyvin hermoja rasittava kokemus, ja vaatii suuria voimavaroja. Luonnollisesti muuttaminen tuo piristystä arkirutiineihin, ainakin joksikin aikaa.

Ulkomaille muuttaminen ei kuitenkaan ole ratkaisu monikulttuurisuuden ongelmaan isänmaataan ajatellen.

Alistuuko kansa?

Tätä asiaa ei monikaan uskalla sanoa, mutta peittelemätön totuus on, että ongelmia ei pystytä enää ratkaisemaan puhumalla ja parlamentaarisesti. Tämä koskee kaikkia Euroopan unionin maita, joiden riesana on hillitön pakolaispolitiikka. Joten pulmat liikuttavat myös Ruotsia ja Suomea.

Globaali eliitti synnyttää sisällissodan Euroopassa. Tämä tapahtuu pakolaisvyörytyksen kautta.

Edessä on siis raju ja verinen sisällissota, se on niin hirvittävä, että sellaista ei ole vielä ennen ollut. Tulevaisuudessa joudutaan puolustautumaan tai alistutaan tahdottomasti siihen, että oma kulttuurimme ja etninen alkuperämme tuhoutuvat lopullisesti. Tarvitaan urhoollisuutta ja rohkeutta.

Suomen parlamentin jäsenet valehtelevat, jos väittävät, että taistelu (esim. hillitöntä maahanmuuttopolitiikkaa vastaan ja itsenäisyyden puolesta) tavoitteistensa puolesta saavuttaa voiton poliittisin keinoin ja demokraattista tietä.

Huomattava on, että taistelukuntoista porukkaa virtaa jatkuvasti niin Suomeen että Ruotsiin. Tästä syystä voidaan asettaa kysymys? Miten tähän varautuvat isänmaalliset ja kansallismieliset ryhmät? Ilmeisesti varustautuminen on kohta myöhäistä? Päävihollinen on maan poliittinen mafia, virkakoneisto ja näistä palveleva valtavirtainen joukkotiedonvälitys. Luonnollisesti vihollisuuksia syntyisi konfliktitilanteessa tiettyjen maahanmuuttajaryhmien kanssa, sillä valtaapitävät värväisivät heitä riveihinsä.

Teoriassa voidaan arvioida sitä millaiset mahdollisuudet isänmaallisilla osastoilla olisi voiton saavuttamiseen sisällissodassa? Luultavasti voitto ei välttämättä olisi mahdotonta. Tehokkaasti aseistautunut ja hyvin kouluttautunut vallankumouksellisten joukko-osastot voisivat saavuttaa voittoisia taisteluita.

Vallankumouksellisten voitokkuudesta voidaan esimerkkinä mainita Kuuban vallankumous, jossa vallankumoukselliset joukot kukistivat Kuubaa hallinneen diktaattorin ja Yhdysvaltojen lakeijan Fulgencio Batistan hallinnon ja nostattivat valtaan heinäkuun 26. päivänä liikkeen johtajan Fidel Castron.

Esimerkiksi Ruotsissa puolustusvoimat ovat ajettu alas. Kuinka poliisivoimat suhtautuisivat mahdolliseen vallankumoukseen? Liittyisikö osa heistä kumouksellisiin aineksiin? Luonnollisesti vallankumouksellisten voima ja lukumäärä pitäisi olla hyvin massiivinen. Esimerkiksi voisi olettaa Venäjän, Suomen ja Ruotsin vallankumouksellisten tekevän yhteistyötä?

Vaikka osa ”turvapaikanhakijoista” on entisiä ISIS-terroristeja, ei ole uskottavaa, että he olisivat saaneet monipuolista taistelukoulutusta. Ehdottomasti suomalaiset armeijan käyneet ovat tehokkaampia taistelijoita.

Kriittiselle poliittiselle tarkkailijalle valkenee nopeasti valtiollisen ja yhteiskunnallisen tilanteen synkkyys. Tarkkailija ilmeisesti tulisi siihen tulokseen, että Tilanne on nykyisin sellainen, että valtaapitävältä poliittiselta karhukoplalta, niin Ruotsissa kuin myös Suomessa, pitäisi ottaa hegemonia pois sekä maiden ulkomaalaistaustainen väestö täytyisi palauttaa lähestulkoon kokonaisuudessaan kotimaihinsa, rakentamaan omia kotimaitaan. Mitä ne täällä pohjoisessa roikkuvat? Aivoittelisi tarkkailija.

Vallankumouksien tarkastelua

Kaikki vallankumoukset ovat erilaisia. Yleensä niitten liikkeelle panevana voimana on ollut kansainvälinen poliittinen ja taloudellinen eliitti. Näin oli asianlaita kasaarimafian vallankaappauksessa Venäjän tsaarilta vuonna 19171, nykyisessä Ukrainan konfliktissa, Syyrian sisällissodassa ja niin edelleen. Kysymyksessä ei siis ollut ”venäläisten kansannousu tsaaria vastaan”, vaan kyseessä oli täysin ”juutalaisen” eliitin (kasaarimafia) vallankaapaus.

Tiettyjen ryhmien mukaan Neuvostoliitosta työväenluokka sekä sorretut kansat löysivät tukipilarin, jonka perusteella siirtomaat saivat vapautensa sekä länsimaissa saavutettiin työväenluokan johdolla hyvinvointivaltiota kehittävää politiikkaa. Tässä yhteydessä on syytä huomauttaa, että ”juutalaisen” eliitin luoma Neuvostoliitto oli todellakin hirmuvaltio, joka Nobel-kirjailija Aleksandr Solženitsyn arvion mukaan on murhannut ainakin 30 miljoonaa ihmistä.2

Mitä siirtomaiden vapauteen liittyen on syytä huomauttaa, että siirtomaapolitiikka ei ole kadonnut, vaan se on modernisoitunut. Sionistinen läntinen liittouma (esim. Israel, Yhdysvallat ja Britannia) Yhdysvaltojen johdolla on toteuttanut imperialistista strategiaansa päämääränään koko maailman herruus, saaden valtaa kansainvälisten rahoituslaitosten ja pääoman imperiumien ryöstöpolitiikalle. Tämä on sitä nykyajan siirtomaapolitiikkaa sekä kolonialismia.3

Eurooppa ajautuu sisällissotaan, koska globaali eliitti lietsoo sitä. Villitseminen tapahtuu vyöryttämällä alueelle jatkuvasti ”turvapaikanhakijoita”, mikä kulminoituu lopulla kantaväestön ja maahanmuuttajien väliseen konfliktiin.

Tämä mahdollinen sisällissota Euroopassa, joka toivottavasti toteutuisi vain kussakin kansallisvaltiossa omana mullistuksenaan, on luonteeltaan erilainen kuin muut vallankumoukset. ”Venäjän vallankumouksessa”1 käytettiin aatteellisen ”sosialismin” aineksia polttoaineena, joka onnistuessaan johti Venäjän sosialistinen federatiivinen neuvostotasavalta perustamiseen (”juutalaisen eliitin” jättiläismäinen vallankaappaus), Ukrainan ja Syyrian sisällissodassa on kysymyksessä sionistisen lännen eli Yhdysvaltojen johtaman liittouman globaalin valtapolitiikan levittäytymisestä kyseisiin konfliktimaihin.

Maahanmuuttajien vyörytyksessä Eurooppaan on kysymyksessä tietyn globaalin eliitin pyrkimys suistaa EU:n valtioiden järjestäytyneet yhteiskunta- ja valtarakenteet pois raiteiltaan. Instrumentteina tässä ovat ”turvapaikanhakijat”, jotka siis toimivat globaalin eliitin aseina vallankumouksen toteuttajina.

Suurimmaksi osaksi muslimeista muodostuvan massiivisen ”turvapaikanhakijoiden” virtojen vastaan ottaminen Eurooppaan mahdollistuu Brysselin pakolaispolitiikkaa koskevilla päätöksillä.

(Tässä yhteydessä emme tarkastele tarkemmin sitä, keitä ovat mainitut globaalin eliitin toimijat.)

Euroopasta on jo muodostumassa eri populaatioiden ja kulttuurien sulatusuuni, joka johtaa ensin multikulturalismiin ja myöhemmin monokulturalismiin, jolloin yksilön tai ryhmän identiteetti kattokäsitteenä hämärtyisi. Tällaista järjestäytymätöntä yhteiskuntaa ja sen robottimaista sekä isänmaatonta populaatiota olisi eliitin hyvin helppo hallita. Täten heidän unelmansa yhdestä maailman hallituksesta olisi toteutunut.

Tässä globaalin eliitin ”maailmanvallankumouksessa” ei käytetä sinänsä poliittista aatteellisuutta, vaan yksilön sosiaaliseen vapauteen liittyviä käsitteitä, kuten esimerkiksi tasa-arvo, rasismin vastaisuus, nollatoleranssi ”vihapuheelle”, ja ynnä muuta arvoliberalistista liturgiaa. Mutta tehokkaimpana aseena tässä toimivat Eurooppaan tunkeutuvat ihmismassat. Tässä yhteydessä voitaisiin puhua Euroopan kansojen etnisestä hävityksestä Uuden Maailmanjärjestyksen tieltä.

Islamistinen maailma ei ole Euroopan kansojen vihollinen

Todettakoon, että Israel ja Israel-lobbyn painostamana Yhdysvallat sekä tietyt sen liittolaiset ovat lietsoneet sotia esimerkiksi Lähi-idässä. 3 Näiden konfliktien varjolla tietyt sionistiset toimijat ovat värvänneet väestönsiirtoja Eurooppaan. Pakolaistulvien invaasiossa Eurooppaan ei siis ole kysymyksessä mikään Islamilaisten kalifaattien, puhumattakaan islamilaisen maailman hyökkäyksestä Eurooppaan, vaan ”invaasion” synnyttäjinä on kansainvälinen sionismi, jonka komentokeskuksena toimii Israel. Sionistit lietsovat vihamielisyyksiä ”kristillisen” ja islamistisen maailman välille. Valitettavasti tämä sionistien manipulaatio on uponnut hyvin kansaan.

Vallankumouskuva

Kansan vallankumous uusliberalistista monikulttuurista ylivaltaa vastaan tarkoittaisi ainoastaan taistelua olemassaolosta, oikeudesta elämään, oikeudesta itsenäiseen valtioon, talousdemokratiaan ja taistelua vapautensa puolesta.

Vallankumous vai alistuminen?

Jotta valtioissa yleensä saavutettaisiin mahdollisimman täydellinen itsenäisyys ja vapaus, pitäisi vanhat ja mädäntyneet valtiostruktuurit poistaa täydellisesti. Rappeutuneen valtion poliittisen puolue- ja virkamieskoneiston sekä sitä palvelleen median purkaminen eivät yksistään riitä; kaikki täytyy luoda uudestaan. Yleensä vallankumoukset sisältävät oikeusprosesseja kaikkia niitä toimijoita kohtaan, joita epäillään syyllistyneen maan- ja valtiopetokseen liittyvään toimintaan. Yleensä tällöin on syytä ottaa käytäntöön uudelleenkoulutus tulevaa valtiota varten. Mikäli esimerkiksi arvoliberalistit nöyrästi katuisivat tekojaan, heidät voitaisiin tietyissä tapauksissa armahtaa ja laittaa eheytettäväksi.

Vallankumouksellisessa siirtymävaiheessa vanhoja yhteiskunnallisia rakenteita tietysti voidaan käyttää hyödyksi, mutta nämä puitteet ja verkostot olisivat tarkan valvonnan alaisia, ja niitä purettaisiin portaittain, aina sitä mukaa kun uusia struktuureja syntyisi vanhojen tilalle.

Päämääränä pitäisi olla yhteiskunnallinen ja poliittinen vallankumous, joka ei synnyttäisi luokkataistelua, vaan taistelua luokkataistelua vastaan. Tässä tapauksessa kansa kokonaisuudessaan tulisi kamppailemaan kuin yhtenä yhteisen hyvinvoinnin eteen itsenäisessä valtiossa.

Suomen, kuten Ruotsinkin pelastuksena olisi enää ainoastaan nopea, tehokas sekä onnistunut vallankumous, jonka seurauksena kaikki poliittiset puolueet hajotettaisiin, vanha valtio poistettaisiin ja tilalle perustettaisiin uusi poliittinen rakenne ja itsenäinen valtiojärjestelmä.

Markku Juutinen

Rinnakkaisjulkaisu: Vainovalkea

Lähteet

SCB (21.2.2019). Utvandring från Sverige. Saatavina: https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/utvandring-fran-sverige/

Vimeo (2019). Svenskar flyr Sverige på grund av massinvandringen. Saatavina: https://vimeo.com/350642535?fbclid=IwAR1_hX8n_97jdprs9kTdPzwU_pEwlj3B5z8VCwDZxt9vA7yagOcmvgYai1g

SU (9.1.2018). Ruotsin väkivaltaisuus seurausta holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta. Saatavina: https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-ruotsin-vakivaltaisuus-seurausta-holtittomasta-maahanmuuttopolitiikasta/

Expressen (30.6.2019). Tre skjutningar på bara några timmar – två män döda. Saatavina:

https://www.expressen.se/nyheter/just-nu-skottlossning-man-skjuten-i-huvudet/

FORSKNINGSRAPPORT (2018/4).  Amir Rostami, Hernan Mondani, Christoffer Carlsson,Joakim Sturup, Jerzy Sarnecki, Christofer Edling . Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige. Saatavina: https://www.iffs.se/media/22498/brott_2018_4.pdf?fbclid=IwAR12trV_-H_JSQhfX07EQL03_El_xnZkkR5Vd75O0oiziSmf6_rsfW2rQ4A

MTV (21.2.2018). Saatavina: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-tukholmassa-rikollisjengien-vakivalta-on-raaistunut-ennen-ammuttiin-varoitukseksi-ja-peloitellakseen-nyt-ammutaan-tappaakseen/6778732#gs.tqw2fh

Global Research (21.12.2018). Terrorism is “Made in the USA”. The “Global War on Terrorism” is a Fabrication, A Big Lie. Saatavina: https://www.globalresearch.ca/terrorism-is-made-in-the-usa-the-global-war-on-terrorism-is-a-fabrication-a-big-lie/5435816

Daily Caller (17.8.2016). Saatavian. https://dailycaller.com/2016/08/17/leaked-board-documents-soros-organization-tried-to-buy-supreme-court-ruling-on-illegal-immigration/

—-

 1. Wilton, Robert (suom. 2000). Romanovien viimeiset päivät. Tabernaculum dei ry
 2. Solsjenitsyn, Alexander (1974). Gulag-arkipelagen Fängelseindustrin. Del 1 och 2. Wahlström & Widsrand Stockholm.
 3. Chomsky, Noam (2004). Maailmanvalta vai maailmanloppu? Otava.

45 kommenttia

 1. Tämä on sen tilanteen tulosta mitä ihmiset eivät vielä ole ymmärtäneet. Tällä hetkellä Ruotsissa on ruotsalaisia vähän yli 8 miljoonaa. Loput ovat ”ulkomaalaisia”. Mutta vuonna 2025 (eli kuuden vuoden päästä) ruotsalaisia on Ruotsissa 5.1 miljoonaa!! Ymmärrättekö miten eri kansallisuuksien painosuhteet muuttuvat kun kantaruotsalaisia kuolee kuin kärpäsiä.

  Vielä rajumpaa on kantakansalaisten väheneminen Norjassa jossa on vuonna 2025 noin 1.9 miljoonaa norjalaista!!

  Mietitäämpä mitä tapahtuu kun muslimeja on 15% väestöstä… Ne radikalisoituvat. Niin siinä käy. Ruotsalaisten on turha muuttaa Norjaan tai Tanskaan sillä muutto tuo vain muutaman vuoden helpotuksen tilanteeseen.

  Sen sijaan… JOS ruotsalaiset, norjalaiset ja tannskalaiset muuttaisivat Suomeen (kuten eläkkeellä olevat ruotsinsuomalaiset) niin Suomesta saataisiin muodostettua Pohjolan valkoinen keskus. Me olemme kuitenkin se DNA joka säilyy pisimpään kun pohjoismaat yksi toisensa jälkeen muuttuvat kalifaateiksi. Siksi tämä olisi Pohjolan Paratiisi, Pohjolan valkoisen rodun viimeinen selviytymislinnake.

  Mutta halutaanko sitä? Ovatko ruotsalaiset, norjalaiset ja tanskalaiset valmiit pelastamaan valkoisen rodun? Suomessa on tilaa ja mahdollisuuksia. Mutta kun otetaan huomioon että lähes kaikki norjalaiset ja ruotsalaiset asuvat etelämpänä kuin Helsinki, ovatko he valmiit pitkään pimeään talveen ja lyhyeen kesään?

  Kyse on nyt siitä mitä ihmiset haluavat. Haluavatko he jäädä kalifaatin alistamaksi nopeassa aikataulussa vai haluavatko he pelastaa lapsensa ja lastenlapsensa. Sekä valkoisen rodun. Kaikki valttikortit ovat naapurimaidemme asukkailla.

  Plusääni(25)Miinusääni(2)
  1. Ei kalifaatti ketään valloita vaikka sitä luodaankin nyt pikavauhdilla Eurooppaan. Se on islamia vastaan käytyyn sotaan liittyvää suunniteltua ja organisoitua toimintaa jossa muslimit ovat vain välineitä. Ko. sotahan palvelee nwo-eliitin maailman valloiitushanketta.
   Muslimit tunkevat tänne vain siksi että Eurostoliiton agenda toteutuisi. Se tarkoittaa että sionistit hävittävät (’kalergisoivat’) Euroopan kansallisvaltiot ja täyttävät ne muslimi-pakolaisilla.
   Ei noita pakolaisia tänne muuten tulisi ellei niitä sionistien junailemien sotien takia tänne kotimaistaan ajettaisi.
   Kun olemme pakkoavioliitossa Eurostoliiton kanssa niin sionistien hallitsema Brysseli päättää asioistamme ja siellä mepit ovat isolla rahalla vain kuunteluoppilaina.
   Vaikka Persutkin nostavat kannatustaan pakplaisvastaisuudella niin siellä hekin istuvat sionistien hallitsemassa päättäjäpöydässä kun ovat Eurostoliitto ja Nato myönteisiä vaikka pitäisi irrottautua molemmista ja palauttaa itsenäisyys ja oma päätösvalta.

   Plusääni(26)Miinusääni(1)
   1. Juuri näin. Osana agendaa, joka on kuvattu dokumentissa ”The protocols of the learned elder of zion”. Tekijöihin kuuluu mm. Theodore Herzl, jonka rintakuva taitaa koristaa Israelin parlamenttia. Agendaa taidettiin harjoittaa myös Stalinin aikoihin.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. ”Kaikki vallankumoukset ovat erilaisia. Yleensä niitten liikkeelle panevana voimana on ollut kansainvälinen poliittinen ja taloudellinen eliitti. ”

  No eipä tuo artikkelin kuvassa oleva Ranskan vallankumous poikkea tuosta yo. kuvauksesta yhtään mitenkään.

  Ranskan vallankumous oli rajuin asia Euroopassa sitten Rooman kukistumisen. Uusi ilmiö oli alhaison ilmeisen organisoitu ja onnistunut vallankumous muita valtion luokkia vastaan, idealistisilta kuulostavien, mutta lähinnä hölynpölyltä kuulostavien iskulauseiden nimessä ja sellaisilla keinoilla, joissa ei ole jälkeäkään em. sloganeissa julistetuista periaatteista. Aivan uutta oli se, että osa kansasta otti kaiken vallan ja hävitti kaikki kansallisen elämän ja tradition ilmentymät, kuninkaan, uskonnon, aateliston, papiston, perustuslain, lipun, ajanlaskun ja paikannimet vaihtaen ne uusiin (tyhjänpäiväisiin) luomuksiin. Tapahtuma olisi syytä analysoida perin juurin. Jos Ranskan suuren vallankumouksen tapahtumia ja taustoja alkaa selvittää, paljastuu kauhistuttava totuus: Ranskan vallankumous ei ollut ranskalaisten teko Ranskan olojen parantamiseksi. Se oli muukalaisten työtä ja heidän tavoitteensa oli tuhota kaikki, mikä oli ollut Ranska. lähde:

  http://www.biblebelievers.org.au/nameles1.htm

  Eli onko mikään kansannousu missään ollut aito ? Onko mikään totuus liikuttanut kansaa koskaan mihinkään parempaan ?

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. Eipä tarvitse sen kauempaa hakea kuin naapurista runsaan 100v. sitten, kun musikat selättivät sortajansa ja saivat nauttia runsaat 70v. tasa-arvosta joka heiltä riistettiin tämän ”läntisen demokratian” nimissä, koska luottavainen tasa-arvoisessa kulttuurissa kasvanut Mikhail Sergeyevich Gorbachev naiviudessaan uskoi ”ystävyyteen ja lupauksiin”.
   Turha on vedota elähtäneisiin fraaseihin, että olihan heilläkin eliittinsä, sillä niinhän aina on ollut ja olleva, mutta viisas dikraattori huolehtii kansastansa ja valtakunnastansa eikä näe niitä ainoastaan riiston kohteena, koska hyvinvoipa kansahan juuri on takuuna kaiken hyvinvoinnille eikä viimeksi juuri tämän dikraattorin.

   Plusääni(17)Miinusääni(8)
   1. ”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut ’venäläinen vallankumous’. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

    -Alexander Solzhenitsyn

    Plusääni(15)Miinusääni(9)
     1. Ehei. Tarinan eli totuuden kertomisesta voi tulla vankeustuomio. Ehkäpä pian myös Suomessa. Kyllä tuon monik-amarkkinoiden ja niiden autuuteen uskomisen isä on sama kuin kommunismin, vasemmistolaisuuden ja Venäjän vallankumouksen. Taidat teeskennellä itsekin vain aivokuollutta vassaria. Kyse lienee myötäjuoksemisesta.

      Plusääni(4)Miinusääni(4)
     2. Kristinuskoon kääntynyt juutalainen Henry Makow:

      ””Red Terror” — Why the Demon-rats Want Your Guns
      August 6, 2019
      The Demon-rats are the spiritual descendants of the Bolsheviks.
      This is why they want your guns.

      The Illuminati bankers responsible for the Bolshevik Revolution and the greatest mass murder in history control the United States today.
      Is America on the precipice of another ”Red Terror”? There are some disturbing signs:”

      THE RED TERROR

      In 1992, the newspaper Literaturnaya Rossiya estimated that, including starvation and civil war, Soviet communism left 147 million dead. Even accepting the more moderate claim of Harvard University Press’s Black Book of Communism – that communism murdered ”only” 100 million worldwide – what these numbers represent is beyond comprehension. Stalin reportedly said: ”One death is a tragedy; a million is a statistic.

      Trotsky declared: ”We will reduce the Russian intelligentsia to complete idiocy.” Lina writes: ”1,695,604 people were executed from January 1921 to April 1922. Among these victims were bishops, professors, doctors, officers, policemen, gendarmes, lawyers, civil servants, journalists, writers, artists…” The Bolsheviks considered the intelligentsia the greatest threat to their dictatorship. This sheds light on the Marxist buzzword ”proletariat.” The Illuminati knew nations are easier to enslave if only peasants and laborers remain. But even the proletariat wasn’t spared. The Cheka brutally suppressed hundreds of peasant uprisings and labor strikes, executing victims as ”counter-revolutionaries…”,

      Koko artikkeli: https://www.henrymakow.com/2019/08/do-americans-face-a-red-terror.html

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     3. ”Publicisten Jüri Lina upplevde kommunismens fasor under sina första 29 levnadsår i det våldtagna Estland, innan han tvingades att lämnad Sovjetunionen, eftersom han utgjorde ett ideologiskt hot gentemot regimen, enligt myndigheterna. Våren 1979 kom han först till Finland och fyra månader senare till Sverige, där han upptäckte att samhället hade skadats oerhört mycket av kommunistiska idéer. Han började då publicera artiklar och senare även böcker för att varna västvärlden för kommunismen som med sin propaganda hade lyckats vilseleda många människor i den fria världen, i synnerhet journalister och de intellektuella.

      År 1994 publicerade Jüri Lina sin bok Under Skorpionens tecken: sovjetmaktens uppkomst och fall, som beskriver kommunismens dolda historia där han samtidigt avslöjar frimurarnas roll bakom denna illvilliga ideologi. Trots allt motarbete blev boken en succé och såldes snabbt ut.

      Författaren söker finna svar på flera väsentliga frågor: Hur uppstod och utvecklades den kommunistiska idén? Varför finansierades den ”ryska revolutionen” år 1917 av mäktiga internationella finanskretsar? Vilket var syftet med den samhällsförstörelse som följde, och på vilket sätt gynnade den de bakomliggande krafterna?

      Boken har översatts till många språk, däribland till engelska, och nyligen utkom denna historiska bok för tredje gången på svenska. Nya häpnadsväckande uppgifter om kommunismens bottenlösa ondska, som fortfarande härjar i Nord Korea, Kina och Kuba. Uppdateringar på varenda sida!

      Det är en bok man inte kan vara utan, när man vill förstå den värld vi lever i. Om många tyckte att förra utgåvan var stark nog, så bleknar den vid en jämförelse.
      Drar vi inte lärdom av kommunismens oförskönade historia, faller vi offer för ett annat monster: EU…”

      Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/738-jueri-linas-under-skorpionens-tecken-sveriges-viktigaste-historiebok.html

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     4. ”Jüri Linas nya film Sprickor i Fasaden kommer ut november 2019

      Filmskaparen Jüri Lina kommer i november 2019 med sin förmodligen sista dokumentärfilm: Sprickor i Fasaden. Det blir en underjordisk filmpremiär, då Jüri Lina förföljs av etablissemanget i Sverige på ett principiellt liknande sätt som i Sovjetunionen, därifrån Jüri var tvungen att emigrera augusti 1979, då han var kommunistregimens farligaste dissident i det ockuperade Estland. I dag har Löfven-regimen tagit över i Sverige, Sovjetrepubliken Absurdistan, med åsiktsförtryck, massvåldtäkter och mycket annat elände…”
      http://whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33/2336.html

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Ketkähän noiden ”muukalaisten” toimeksiantajia lienevät olleetkaan?

   ”The Nephilim Bloodline Goes Back at Least 6,500 Years to Ancient Sumeria

   ”The feudalist bloodlines which control the wealth, politics, “sciences”, military and mis-education on this planet go back at least 6,500 years to ancient Sumeria and Babylon. Their “royal” blood, is the Sangreal or Holy Grail and is indeed different from that of humans.
   They are hybrids of the Nephilim or fallen angels from the Book of Genesis. Others call them Annunaki. Their blood is RH Negative, which less than 15% of the planet have. The highest concentrations occur in the Basque region of Spain and France.
   The Sangreal (http://humansarefree.com/2017/05/american-history-of-rothschilds-and.html) is their biggest secret, guarded closely by their secret society minions. It also explains their obsession with genealogy, genome sequencing and DNA mapping.”

   ”The Plantagenets are another powerful Nephilim or fallen angel bloodline, which intermarried with the Norse Viking Rollo bloodline when the latter moved into Normandy. These Norman hybrids then invaded the British Isles. Nearly every US PRESIDENT descends from the Plantagenet royals.

   Other powerful Nephilim bloodlines include the Indian Khan family, founders of Sufism and funders of Islamic terror worldwide; the Chinese Li family, which controls the Triads mafia and claims dragon (“draco” or “watcher”) lineage and the ROTSCHILD family, formerly the Bauers who started as accountants for the German House of Hesse.

   According to the excellent research of both Fritz Springmeier and Gary Wayne, 13 Nephilim bloodline families sit at the very top of the terrestrial command structure.”

   http://humansarefree.com/2019/07/the-nephilim-bloodline-goes-back-at.html

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 3. Perus kansalainen on välinpitämätön äärimmäisen aivopesty gojimi! Joka ei herää vaikka lekalla löisi päähän!

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 4. Eilen televisiossa mainittiin kasaarit ”Kansan palvelija”-elokuvassa! Pääosassa oli nykyinen Ukrainan presidenttiAlkaakohan kasaarit sittenkin joutumaan käpälälautaan?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Meillä on todellinen viherkommunistinen ”työläisten hallitus”, jonka hallitusohjelmaa koko valtaVALEmedia propagandallaan tukee:

  ”Uuden hallitusohjelman megatrendi: Globalistien ilmastovouhotuksen pakkosyöttö suomalaisille

  Uudessa 135-sivuisessa hallitusohjelmassa pelkästään sana ”ilmasto” toistetaan yli 100 kertaa. Lue ja järkyty!

  Iltalehden eilen sunnuntaina julkaisema hallitusohjelman luonnos on pituudeltaan 135 sivua ja sisältää kaikkiaan 30 017 sanaa. Luin sen alusta loppuun eilisen illan ja tämän aamun aikana, mutta vain järkyttyäkseni: Luinko siis tosiaan Suomen hallitusohjelman vai ilmastovouhotuksen?

  Suomalaisten pöytä on katettu EU-federalismilla ja globalistien ilmastoagendalla.

  Kun tutustut uuteen ja tänään maanantaina virallisesti julkistettavaan hallitusohjelmaan, huomaat uuden ja globalistien syöttämän ylikansallisen megatrendin tunnussanojen hallitsevan Suomen poliitiikan koko sisältöä.

  Antti Rinteen johdolla suomalaisille onkin luvassa globalistien ilmastoagendan todellinen pakkosyöttö (Agenda 2030) kaikille elämän osa-alueille – veronmaksajien rahastuksella ja holhouksella sekä lisääntyvillä kielloilla ja sääntelyllä. Voimme puhua todellisesta EU-alueen uuskommunismin julistamisesta, ilmastopolitiikkaa globalismin keppihevosena käyttäen.

  Sana ”ilmasto” mainitaan hallitusohjelmassa peräti 108 kertaa! Erilaisia variaatioita ovat mm. Ilmastonmuutos, ilmastopolitiikka, ilmastoteknologia, ilmastotavoite, ilmastolaki, ilmastoystävällisyys, ilmastopaneeli… pelkästään ”ilmastonmuutos” mainitaan hallitusohjelmassa 27 kertaa!
  Sana ”päästö” on mainittu huimat 80 kertaa:…

  Toimittajan kommentti:

  Nähdäkseni pääministeri Antti Rinteen johdolla koottu hallitusohjelma on kokonaisuudessaan järkyttävä EU-globalistien agendan poikkileikkaus, jossa päähuomio on kansallisen päätäntävallan siirtämisessä ylikansallisiin käsiin, perustuen yltiöpäiseen ilmastonmuutos-agendan julistamiseen…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/06/03/uuden-hallitusohjelman-megatrendi-globalistien-ilmastovouhotuksen-pakkosyotto-suomalaisille/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Kun Ruotsista tulee Kalifaatti niin silloin sielä määrää Sharia laki. Ruotsissa ei ikinä ole sodittu eikä tapeltu ja siksi sielä ei synny ruotsalaisten toimesta sisällissotaa. Jos se alkaa niin se alkaa muslimien toimesta.

  Ruotsi alistetaan kalifaatiksi Islamilaiselle valtiolle. Niin siinä tulee käymään. Ja kun islamistit pistävät paskaksi koko paikan kuten omat kotimaansa, niin sen jälkeen NATO tulee ja putsaa nurkat. Ja maassa koko ajan asuneet henkilöt saavat isot maa-alueet ja infrat. Ruotsia ja Norjaa kun tarvitaan euroopassa elävien NWO-laisten ruuantuotantoon. Keskieuroopan maa-alueet ovat jo liian laajalti saastuneet jotta sielä voitaisiin tuottaa LUOMU-ruokaa. Mutta pohjola on vielä puhtaampaa.

  Muutos tulee olemaan nopea. Vuonna 2035 Ruotsi on jo Kalifaatti. Ja siitä parikymmenen vuoden sodan jälkeen, se alistetaan maailmaneuvvostolle. Ei siinä mitään sen ihmeellisempää. Ruotsalaiset on alistettu henkisesti jo vuosikymmeniä sitten. Nyt vaan pidetään loppunäytös.

  Paitsi, jolleivat ruotsaliset muuta Suomeen. Suomihan on kaksikielinen maa, toisin kuin Ruotsi. Ja kuten todettua, kaikki riippuu siitä mitä ruotsalaiset haluvat tehdä. Haluvatko he alistua Kalifaattiin vai haluavatko he ryhmittäytyä pohjoisen valkoisten kanssa ja nousta kalifaattia vastaan.

  Suomesta vietiin aikoinaan sotalapset Ruotsiin jotta suomalainen geeni säilyisi. Nyt ruotsalaiset ovat tervetulleita maahamme jotta ruotsalainen geeni säilyisi. Osaltaan syntyy seka-avioliittoja, mutta sekin on parempi kuin värivirheellisten kansas. Sill suurin osa ruotsalaisista tuo busineksensa ja työpanoksensa Suomeen. Sekä maksaa jatkossa veronsa maamme yhteiskunnalliseen kirstuun. Ja vaikuttavat jatkossa vaaleissa siten että Suomesta tulee nykyistä isänmaallisempi maa. Vanhat demarijäärät saadaan pois ja todella pohjolan tulevaisuutta ajattelevat saadaan remmiin.

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
 7. Kuuluu natsittaja-sisäministeri, viherpunikki Ohisalon ”värikkääseen” SuOMALIA-projekiin?

  ”Pauli Vahtera: ”Somaleja asuu kotimaassaan Suomen tukia nostaen” | Kolumni

  ”Suomessa on vuosia oltu tietoisia siitä, että oleskeluluvan saaneet somalit käyvät kotimaassaan ja asuvat siellä pitkiä aikoja. Virallinen Suomi ei tätä turvapaikkaoikeuden väärinkäyttämistä tunnusta, koska se romuttaisi uskottavuuden kaikilta Migrin tekemiltä päätöksiltä,” kirjoittaa Pauli Vahtera kolumnissaan.

  ”Sain Lieksasta YV-viestin Lieksan Lehden lauantaina paperilehdessä julkaisemasta uutisesta. Lehti kirjoittaa nimeltä mainiten Lieksan luottamustoimessa olevasta somalista, joka on käynyt kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokouksissa kuluvan valtuustokauden aikana yhden kerran.

  Hän on kirjoilla Lieksassa, mutta hänet on tavoitettu Kööpenhaminasta ja Somalimaasta, mutta ei Lieksasta eroanomuksen vaatimiseksi.

  Somalit ovat Suomen kansalaisuudesta huolimatta myös Somalian kansalaisia. Näin he voivat vapaasti asua ja kulkea molemmissa maissa. Schengen-sopimus mahdollistaa kulkemisen vapaasti Euroopassa, esimerkiksi Kööpenhaminassa.

  Lieksassa toimeentulotukipäätöksiä tehtiin kolmeksi vuodeksi etukäteen. Nämä viranomaisväärinkäytökset on toivottavasti lopetettu.

  Sosiaalitoimistot kautta maan suosivat netissä tehtäviä yhteydenottoja. Näin somalit voivat käytännössä asua Somaliassa ja heillä voi silti olla sosiaalitoimiston maksama asunto Suomessa. Asunto voi olla vuokrattu edelleen pimeästi, koska mitään tarkistuksia asunnoissa ei tehdä…”

  Kannattaa lukea koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/08/12/pauli-vahtera-somaleja-asuu-kotimaassaan-suomen-tukia-nostaen-kolumni/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. ”Antaako Keskusta maakuntien EU-miljardit pääkaupunkiseudun matuille? | UMV-Kolumni

   ”Saa nähdä, hyväksyykö hallituksessa oleva Keskusta kiltisti sen, että maakuntien ja syrjäseutujen elinvoimaa turvaavat rahat siirretäänkin jatkossa pääkaupunkiseudun matujen pohjattomiin taskuihin?,” kirjoittaa Risto Huovinen kolumnissaan…”

   Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/08/14/antaako-keskusta-maakuntien-eu-miljardit-paakaupunkiseudun-matuille-umv-kolumni/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. On helppoa olla somali Suomessa, ei voi muuta sanoa.

   Näille maahantunkeutujille tehdäään aina heti ensitilassa toimeentuloPÄÄTÖS. Kyllä, luit oikein. Ei siis anomusta tai hakemusta, vaan päätös. Ja tilin avaaminen suomalaiseen pankkiin tehdään myös välittömästi sosiaalitanttojen toimesta.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Suomalaisvihamielisten vallanpitäjiemme Polpo:

  ”Kansanedustaja Peltokangas: Politiikka vahvasti mukana poliisin toiminnassa?”,
  https://www.kansalainen.fi/kansanedustaja-peltokangas-politiikka-vahvasti-mukana-poliisin-toiminnassa/

  Milloinkahan suomalaisten enemmistö heräisi valheellisen, viherkommunisti-toimittajien dominoiman valtamedian aikaansaamasta horroksestaan ja lakkaisi äänestämästä kantasuomalaisten etnistä kansanmurhaa ajavia maanpettureitä vallankahvaan?

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 9. Natsittaja-sisäministeri Ohisalo ei siedä SuOMALIA-unelmointinsa häirintää:

  ”Jussi Halla-aho sisäministeri Ohisalon äärioikeistokirjoituksesta: ”Mielikuvitusnatsien rautasaappaiden töminä tunkeutunee ministeri Ohisalon uniinkin”

  Kannatukseltaan Suomen suurimman puolueen, Perussuomalaisten, puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi Ohisalon kirjoitusta Facebook-sivullaan.

  Halla-aho muistuttaa, että ”haittamaahanmuuton tuloksena kymmenittäin lapsia on raiskattu, maahan on syntynyt taantumuksellisia varjoyhteiskuntia, joissa rehottaa väkivalta ja kunniakulttuuri, ihmisiä tapetaan Allahin nimeen, koulut ja asuinalueet segregoituvat, satoja miljoonia euroja käytetään vuosittain joutilaan maahanmuuttajaväestön ylläpitoon ja ’kotouttamiseen’, rakennus- ja ravintola-alalle on synnytetty orjatyömarkkinat jne.”

  Perussuomalaisten puheenjohtaja muistuttaa, että edellä mainitut tapahtumat luovat vastakkainasettelua ja tuhoavat yhteiskuntaa.

  – Sisäisestä turvallisuudesta vastaavaa ministeriä eivät tällaiset ilmiöt kuitenkaan kiinnosta. Hänen aikansa ja energiansa kuluvat taisteluun mörköjä vastaan. Mielikuvitusnatsien rautasaappaiden töminä tunkeutunee ministeri Ohisalon uniinkin, Halla-aho päättää.”

  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/jussi-halla-aho-sisaministeri-ohisalon-aarioikeistokirjoituksesta-mielikuvitusnatsien-rautasaappaiden-tomina-tunkeutunee-ministeri-ohisalon-uniinkin/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Vai on Halla-aholla otsaa esiintyä edelleen jonkinlaisena oppositiona. Hän ja persut ovat olleet kaikkia noita kielteisiä ilmiöitä hommaamassa Suomeen. Persut eivät ole tehneet muuta kuin kriminalisoineet toisinajattekua. Halla-aho jatkaa Soinin linjalla ja on kannattanut tiedustelulakeja ja saanut ne vaa’ankielenä nopeutetusti. Hän on monottanut etnonationalistit puoueesta ja on todellakin edelleen antinatsistisen toiminnan kärjessä Suomessa. Mahtaa natsittelu todella loukata tätä sionistista myyrää

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Mikä ja missäs se TOIMINTAKYKYINEN TODELLINEN oppositio on, joka pystyisi saamaan jotain konkreettista aikaiseksikin?
   Sinä haluaisit näköjään tukkia sen ainoankin tahon suun, joka paljastaa kaikelle kansalle kantasuomalaisten etnistä kansanmurhaa suorittavat maanpetturit!

   Plusääni(1)Miinusääni(2)
   1. Sinähän tässä tukit minin suutani, joka paljastaa maanpetturipersut. Tietenkin eliitti latoo kaiki äänet lemmikilleen ja riistää kannatuksen myös gallupeissa muilta. Eivät suomalaiset kuitenkaan niin tyhmiä ole kaikki kuin sinä. Persut nimenomaan eivät toimi muuta kuin nationalisteja vastaan. Muutama syötti siellä louskuttaa leukojaan ja kerää siten typerien toisinajattelijoiden kannatusta. Trkeintä on kuitenkin pettää kaikki tämä ja kannattaa Israelia sekä pankkieliittiä näiden limanuljaskojen mielestä.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Täsmennä, miten persut ovat kieltämistä tukeneet.

     Osoitapa, miten tuo Vastarintaliikkeen 100-200 hengen joukko, vaikka ei olisi kielletykään, olisi voinut saada JOTAIN KONKREETTISTA aikaan, kun sillä ei olisi ollut mitään mahdollisuutta saada edes yhtä edustajaa eduskuntaan saati sitten hallitukseen.

     Kaikki tuo sinun fanaattisen persuvihainen räksytyksesi sataa vain kantasuomalaisten etnistä kansanmurhaa ajavien maanpetturien laariin.

     Plusääni(1)Miinusääni(3)
     1. Vastarintaliike esim. levittää totuutta esim. holohoaxista. Tieto on valtaa ja kapinan siemen. On selvää, että ns. demokraattisessa systeemissämme eliitti estää kaiken oikean vaikutamisen. Voit esim. hakea persujuttuja tästä lehdestä. En itse viitsi panna aikaani trollin kanssa inttämiseen. Vai sataa persujen paljastaminen ja todellisuudesta kertominen muka vihollisen laariin!

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Gallupit väärennetään ja äänet ladotaan persuille, koska se on eliitin lellikki. Persuja äänestävät höynäytetyt ja he ovat johtajiensa osalta valeoppositiota eli vihollinen lampaan vaatteissa. He eivät toimi muuta kuin nationalismia vastaan. Siis myös maanpettureita. Persut eivät ole saaneet mitään aikaan. Kaikki puheet ovat petosta olleet. Aika suoraanhan nuo sanovatkin vastustavansa etnonationalismia ja kannattavansa Israelia ja pankkieliittiä lähes kaikessa. Sinä räyhäät heti heidän paljastajalleen ja yrität tukkai suuni

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 11. KANSATTOMAN ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen Vapaavuoren ja viherkommunisti, natsittaja-sisäministeri Ohisalon yhteinen unelma ”värikkäästä” SuOMALIASTA on hyvää vauhtia toteutumassa:

  ”Joillain Helsingin alueilla jo liki 40 prosenttia vieraskielisiä, osalla kasvu huimaa vuodesta 2010 – ”Muutamia huolestuttavia merkkejä””,
  https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/793170-joillain-helsingin-alueilla-jo-liki-40-prosenttia-vieraskielisia-osalla-kasvu?fbclid=IwAR2UfQyL036d0q-bgym6iltKFtFCFn3VaVavGE-bFTe-Gr8yG8Qok9ZcXjU

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Olli Pusa: ”Uusi Eurooppa tuhoon tuomittu?

  Jostakin syystä eurooppalaiset poliitikot (määräyksestä?) ajavat valtavaa maahanmuuttoa Afrikasta ja islamilaisesta maailmasta. Vaikea ymmärtää, mitä järkeä tässä maahanmuutossa on?

  Tulijat ovat pääasiassa kouluttamattomia ja kielitaidottomia. Parhaillaan on käynnissä muutos, jossa tekoäly ja automaatio tuhoavat 5-10 vuodessa suurimman osan sellaisista työpaikoista, joihin tulijat voisivat työllistyä. Eli työvoimaa ei tule, sen sijaan eurooppalaisille jää vuosikymmeniksi heidän elättämisvelvollisuutensa.

  Tulijat aiheuttavat valtavan määrän kustannuksia, joka johtaa eurooppalaisten elintason laskuun. Tutkimukset osoittavat, että tulijoiden lapset vaikuttavat kielteisesti koulujen toimintaan. He oppivat huonosti, liittoutuvat samanuskoisten kanssa ja pahimmillaan terrorisoivat kouluja. Ruotsissa monissa maahanmuuttajalähiöissä on valtavia vaikeuksia saada opettajia kouluihin. Mikä on tämän koulutuksen rapautumisen vaikutus eurooppalaisten maiden kilpailukykyyn tulevaisuudessa? Tuhoisa.

  Entä sitten yhteiskuntarauha? Ruotsissa lähes kaikki raiskaukset aiheuttavat maahanmuuttajat Afrikasta ja islamilaisista maista. Monissa maahanmuuttajalähiöissä poliisin ja pelastushenkilöstön toimintamahdollisuudet ovat olemattomat. Ammuskelu, räjähdykset, autojen polttaminen ja väkivalta ovat jokapäiväistä – vaikka suomalainen valtamedia sitä yrittääkin pimittää…”

  Koko artikkeli: https://oikeamedia.com/o1-118405

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 13. Niinpä persujen kansanedustaja Junnilan peräänkuuluttamaan huoleen, että meidän pitäisi puhua enemmän Turun tapahtumista ja siitä, miksi se on tapahtunut; ja minkä tähden Suomen on niin vaikeaa myöntää, että tämä oli ensimmäinen islamilainen terrori-isku Suomessa, syy löytyy islamista.

  Koko ongelman ydin on islam ja muslimimaahanmuutto.
  https://beta.oikeamedia.com/o1-118615

  Höpö höpö. ongelman ydin on sionistirappareiden käynnistämä sota islamia vastaan. Ilman tätä sotaa näitä ongelmia ei meilläkään olisi eikä tänne virtaisi pakolaisia.
  Vaikea ymmärtää ettei Junnila tuota tajua. Kuten ei koko persujoukkokaan vaan kerää vain äänestäjiä suuntaamalla vihansa islamiin vaikka oikea kohde on muualla.

  ”Useimmissa Euroopan maissa islamin kyseenalaistaminen on leimattu ”islamofobiaksi”, ja on ennakkoluuloista ja suvaitsematonta ”vihapuhetta” arvostella takapajuista ja brutaalia poliittis-ideologista uskontoa. Islamin hyssyttely on tärkeämpää kuin suomalaisten henki.”

  Juutalaissionistien kyseenalaistaminen taas on leimattu antisemitismiksi ja vihapuheeksi josta seuraa syytteitä. Sionistien strategia on vierittää vastuu omista rikoksista ja sodista muille ja persutkin näyttävät tukevan tätä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Persuissa on paljon vilpittömiä, Suomen hyvää haluavia ihmisiä, mutta äly ei yllä ymmärtämään globalististen voimien juonitteluja. Niinpä puolue kerta toisensa jälkeen solutetaan, indoktrinoidaan ja manipuloidaan tukemaan näiden suuria suunnitelmia. Järkevät, lahjomattomat ja aitoisänmaalliset ihmiset harjataan lopulta ulos puolueesta tai sen liepeiltä ja jätetään virkavallan vainottaviksi. Tosin persulaisia itseäkin vainotaan, mikä todistaa kuitenkin enemmän suomalaisen virkavallan tilasta kuin persujen tehosta Suomen alasajon jarruttamisessa.

   Näin kävi persujen suhteen Timo Soinin aikaan ja näin käy nytkin. Suuri luuta ei lakaise vain puolueen sisällä, vaan persuista tehdään voimakeskus, josta päin on helppo käydä myös muiden kansallismielisten ryhmittymien kimppuun. Perusteena on pyrkimys kerätä kaikki kansallismieliset voimat yhden ison puolueen taakse. Hankkeessa olisi järkeä, jos puolueen manipulointi ei olisi niin naurettavan helppoa.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. PS eli PerusSionistit ja Himo Sioni ovat olleet alusta asti merten takaa johdettu kusetus, jolla hangoittelevan kansanosan äänet siirretään Ö-mappiin ja itse asiassa maamme tolaa on vain pahennettu tämän paskaporukan päästessä hallitukseen!

    Suomi tuntuu olevan äärimmäisen tärkeä saalis juutalaiselle pankkiirisaastalle! Niinhän se on ollut jo II maailmansodasta lähtien, kuten Saksakin.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Persu oli kansallismielisellä leirillä (+) ja siellä oli heitetty tikkaa poliitikkojen naama t maalitauluina. Mitä tekee persupuolue, kun lööppikohu syntyy? Taipuu tietenkin yleiseen mielipiteeseen kuten aina. Puolue antoi varoituksen ko. henkilölle.

  Siis mitä ihmettä? On selvää, että poliitikot herättävät vihaa. Persujen olisi tullut kohauttaa olkapitään eikä taipua minkäänlaisiin vaatimuksiin tai anteeksipyytelyihin. Onko kansallismieliselle leirille osallistuminen jotain pahaa?

  Persut ovat vihollisia!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 15. Tässä verorahoitteisen, otaksutusti objektiivista, puolueetonta tiedonvälitystä harjoittavan Ylen toimittajat taas näyttävät oman räikeän kommunisminpunaisen värinsä:

  ”YLESSÄ YHDYTÄÄN VÄRILLISTEN PILKALLISEEN ”HUUMORIIN”, JOSSA VAADITAAN VALKOISTEN ITSETUHOA
  lauantai 10. elokuuta 2019
  Kiistatta menestyneimmän ja eniten muissa kateutta herättäneeseen länsimaiseen sivilisaatioon sopii sanonta, jonka mukaan ensimmäinen sukupolvi luo omaisuuden, seuraava sen säilyttää ja kolmas polvi tuhlaa. Näitä tuhlaajia, kiittämättömän nykypolven papistoa, edustavat näkyvimmin toimittajat.

  He eivät halua ymmärtää seisovansa jättiläisen hartiolla, jonka suuruus perustuu menneiden sukupolvien poikkeukselliseen työhön, tuskaan ja nerouteen. Jostain syystä modernin ajan hyväkkäät elävät kuitenkin uskossa, jossa kulttuuripiirimme saavutukset olisi saatu loisimalla, ilmaiseksi ja tuurilla. Tällaisiakin ”kulttuureja” toki löytyy, mutta ne ovat juuri niitä, jotka ovat hyötyneet kaikesta siitä hyvästä mitä yksin valkoinen mies on luonut. Valkoisten luoman modernin kulttuurin omiminen, kulttuurinen appropriaatio, on ollut niin valtavaa ja perustavanlaatuista, ettei se ole verrattavisa mihinkään aikaisempaan aikakauteen.

  Ylen lauantain radiouutisissa ja verkkosivujen mielipideuutisessa Australialainen Hot Brown Honey nauraa valkoista valtaa kumoon: ”Pidä mekkalaa, pura siirtomaaherruus ja muista kosteuttaa!” hehkutetaan estoitta eksistentiaalista toiseutta edustavien muukalaisten kulttuurimarxilaista sodanjulistusta. Tietääkseni toimittajakouluissa pitäisi opettaa tasapuolista tiedonvälitystä ja kriittisyyttä, mutta tämän uutisen perusteella toimittaja Sanna Vilkmanin päähän on kaadettu vain tendenssijournalismin perusteet ja kulttuurimarxismin perusopinnot. Eräiden eurooppalaisten täytyy olla todella nyrjähtäneitä, sillä olisi mahdotonta kuvitella värillinen maa kuten Japani, jossa paikallinen toimittaja riemuitsisi oman yhteisönsä vallan vähenemisestä ja resurssien luovuttamisesta muille.

  Vilkmanin ihailevassa fanikirjoituksessa annetaan valkoisia miehiä vihaavan femimarxilaisryhmän suoltaa valhepropagandaansa vastalauseitta kuin puolueuskollisten komissaarien NKP:n puoluekokouksessa:…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/08/ylessa-yhdytaan-varillisten.html

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat