Magneettimedian päätoimittaja on Markku Juutinen

Magneettimedian nykyinen päätoimittaja on lehden pitkäaikainen kirjoittaja Markku Juutinen.

Syksyn 2013 jälkeen Magneettimedia on kokenut suuria muutoksia. Paperilehdestä tuli verkkojulkaisu, ja päivitystahti on tiivistynyt. Olemme aiempaa tiiviimmin mukana myös sosiaalisessa mediassa. Tavoitteenamme on luoda monipuolinen itsenäinen tiedotusalusta, joka ajaa suomalaisten etua, olipa kyseessä sitten terveys, talous, kulttuuri tai politiikka. Itsenäinen ja tinkimätön linjamme on synnyttänyt vuosien varrella liudan kohu-uutisia valtamediassa, mutta haasteet ovat vain voimistaneet toimituksen tahtoa tuottaa sensuroimatonta yhteiskunnallista tietoa suomeksi.

markkujuutinen
Markku Juutinen.

Magneettimediaa on rakennettu pitkälti vapaaehtoisvoimin, joten otamme tärkeän askeleen kohti ammattimaisuutta nimeämällä viimein päätoimittajan. Insinööri ja tradenomi (ylempi) Markku Juutinen on kaikille lehden lukijoille tuttu toimittaja, jonka erikoisalaa ovat talous- ja ulkopolitiikka. Juutinen ei kuitenkaan ole Magneettimedian vastaava toimittaja. Juutisen mukaan Suomen itsenäisyys on pelkkä haave maailmassa, jossa Yhdysvallat sekä Nato päättävät maanpuolustuksesta ja jossa EU sekä vapaakauppasopimukset määräävät kansantaloudestamme.

Kansallisen itsemääräämisoikeuden lisäksi Juutisen arvoihin kuuluvat sananvapaus ja ennakkoluuloton poliittinen keskustelu jopa tabuaiheista. Tabuista suurin on meidän aikanamme Israelin etua ajavan kansainvälisen taloudellisen ja poliittisen eliitin rajoittamaton valta. Kun Magneettimedia tuomittiin käräjäoikeudessa 2013 muun muassa argentiinalaisen Adrian Salbuchin artikkelista, jossa käsiteltiin sionistien valtaa Yhdysvalloissa, Juutinen kirjoitti:

”Syyttäjän vaatimukset […] antavat viestin siitä, että Suomessa sananvapauden tulisi noudattaa yksioikoisesti vaarallisen ydinasevaltio Israelin intressejä sekä Israel-lobbyn kontrollissa olevan USA:n imperialistisia pyrkimyksiä. Globalistisen eliitin pankkimaailman, rahoituslaitosten ja muiden siihen liittyvien ylikansallisten organisaatioiden saavuttamaa konsensusta, jonka valtamedia uutisoinnillaan siunaa, ei saisi tiettyjen tahojen mukaan häiritä.”

Juuri tästä syystä Magneettimedialle on tilausta: sekä puoluepolitiikka että valtamedia ovat omistussuhteiden kautta kansainvälisten rahoittajien kontrollissa. Kansallisten (esimerkiksi suomalaisten) etujen ajaminen koetaan loukkaukseksi rahanvaltaa vastaan. Väärinajattelijoita rangaistaan näytösoikeudenkäynneissä ja heidän julkaisunsa tahdotaan lakkauttaa. Mutta me emme suostu lopettamaan. Jatkamme kriittistä tiedottamista ja vaadimme itsenäisyyttä. Tämä on velvollisuutemme vastuullisina suomalaisina.

yhteistyo

Uusi toimitus toivottaa erittäin mukavaa alkavaa kevättä kaikille Magneettimedian lukijoille! Tahdomme myös muistuttaa, että kuka tahansa voi taustaansa katsomatta auttaa Magneettimediaa toimitustyössä ja tekstien kirjoittamisessa. Olemme saaneet viime aikoina apua jopa ulkomailla asuvilta lukijoiltamme, joten suunta on kannustava. Tule sinäkin mukaan talkoisiin vapaan ja koko Suomen kattavan median rakentamiseksi!

[Kuitenkin on huomioitava, että koko vuoden 2017 aikana Markku Juutinen oli estynyt hoitamaan päätoimittajan tehtäviä ansiotyöhönsä liittyvien kiireiden tähden.]

Magneettimedian toimitus

21 kommenttia

 1. sinäkö olet se joka kumoaa totuuden. salli nauraa! sanoo:

  Herran Totuus Hyvyydessä on Magneettimedian voima ja Herra antaa Magneettimedialle voiton!

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
 2. Kaikki onnistuu kun takana on totuus ja rakkaus. Vähemmän vihaa, enemmän havaitsemista ja sallimista niin hyvä tulee. Ja kyllä tosimies seisoo Jumalan riveissä. En kuulu kirkkoihin tai muihin syyllistäviin yhteisöihin. Jumala riittää koska hän on kaikki.

  Plusääni(4)Miinusääni(4)
 3. Mitä tapahtui Arvi Pihkalalle? Luulin että hän oli päätoimittaja koko viime vuoden ajan kun Juha siirtyi sivuun. Oli hyviä ja seikkaperäisiä juttuja hänellä.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 4. Mielenkiintoista! Juutinen on kirjoittanut paljon hyviä juttuja vuosien varrella! Uusia artikkeleita odotellessa!

  Plusääni(2)Miinusääni(5)
 5. Toivotan Markku Juutiselle paljon onnea uudessa tehtävässä!

  Vapaa media on koko yhteiskunnan kulmakivi.

  Nykyinen ”vapaa media” on vitsi ja räikeä valhe. Esimerkiksi Helsingin Sionisti (HS) on kaikkea muuta kuin vapaa media. Helsingin Sionistin toimittajakuntaan ei voi eikä saa kuulua ihminen, joka ajattelee omilla aivoillaan. Helsingin Sionisti sulkee silmänsä ja korvansa esim. palestiinalaisten siviilien kärsimyksiltä ja esim. tässä Viking Line-laivan raiskaustapauksessa lukijoilta kielletään tieto siitä, että raiskaajat olivat afrikkalaistaustaisia. Ts. HS pimittää, vääristää, valehtelee, jättää pois tietoa aina sen mukaan, kuinka ko. tieto sopii sen vetämään linjaan.

  Näistä syistä Magneettimedia on paljon tärkeämpi kuin sen levikki kertoo.

  Maailmassa, jossa sananvapautta rajoitetaan ja koko maailman media on aina vain vahvemmin keskittymässä sionistien käsiin, tarvitaan medioita, jotka eivät kumarra mitään ryhmittymää.

  Valtamedia sionistien johdolla, tietenkin, yrittää tulkita kaikki eriävät mielipiteet vaarallisiksi ja ”vihapuheeksi” ja juuri tästä syystä Magneettimedia on paljon muuta kuin media.

  Magneettimedia on Tuli, joka palaa Pimeyden keskellä!

  Kertokaa siitä, kuten apostolit, lähtekää maailmaan ja kertokaa, että on media, joka on vapaa. Media, jota ei toimita joukko ostettuja, oman kansansa myyneitä, kulttuurimarxisteja, vaan oikeat ihmiset. Ihmiset, jotka haluavat oman kansansa hyvää.

  Itse olen valmis kaikin keinoin auttamaan ja tukemaan Magneettimediaa sen korvaamattoman arvokkaassa työssä.

  Plusääni(3)Miinusääni(5)
 6. Kiitos rakentavista kommenteista! Teemme parhaamme taistelussa globaalia sionistista eliittiä ja heidän kätyreitään vastaan. Suomi on saatava itsenäiseksi sionistisen mafian ja heidän lakeijoidensa kynsistä.

  Plusääni(5)Miinusääni(7)
  1. Mutta eikö tämä lastenmurhaajakansa (abortit), Kristusta pilkkaava kansa, naispappeuskansa (vastoin Raamattua, 1.Kor. 14:33-37; 1. Tim. 2:11-15; 1. Tim. 3:2) ja seksuaaliperversioihin hukkunut jumalaton ja jumalalliseksi tekeytynyt rääväsuukansa ole ansainnut niskaansa globaalin sionistisen eliitin ja heidän kätyrinsä? Eikö Suomi ole ansainnut itsenäisyytensä menetyksen sionistisen mafian ja heidän lakeijoidensa kynsissä? Eikö nykyinen tilanne ole täsmälleen kansan itsensä ansaitsema? Eikö tämä, että Suomi on vihollismielisten voimien hyökkäysten kohteena ja käytännössä menettänyt itsenäisyytensä, ole Jumalan oikeudenmukainen teko?

   Jos siis nykyinen tilanne on Jumalan rangaistus kansan syntien vuoksi, eikö ensimmäinen tehtävä olisi kansan parannukseen tuleminen (sydämen hätä syntien vuoksi + Kristuksen syntien anteeksiantamukseen tarttuminen)? Eikö tämä, että lähdetään taisteluun Jumalan lähettämiä vihollisia vastaan ilman parannuksentekoa Jumalan edessä, ole röyhkeyttä, vitsausten syiden sivuuttamista ja Jumalaa vastaan sotimista (jolloin odotettavissa on vain pahempaa)?

   Viime aikoina tästä sivustosta on tullut sellaisten kiiltävänapaisten sana-akrobaattien areena, jotka julistavat tämän saatanalauman (Suomen kansan) hyväksi, synnittömäksi, viattomaksi jne. eivätkä osaa nähdä syytä itsessään ja kansassa. Sellaiset suupaltit ovat kakaroita, kypsymättömiä suunsoittajia, jotka saavat vain vahinkoa ja tilanteen pahenemista aikaan.

   Ensin kansalle on julistettava Jumalan lakia (käskyjä), että kansa tulisi sydämen katumukseen (mainittuun sydämen syvään hätään syntien vuoksi), ja katumukseen tulleelle kansalle on sitten julistettava Kristuksen meille hankkimaa syntien anteeksiantamusta (evankeliumia), että kansa tulisi uskoon ja saisi Pyhän Hengen (Jumalan) sydämeensä. Näin kansa saisi Jumalan siunauksen ja johdatuksen ja vitsaukset Jumala lähettäisi pois.

   On väärin taistella ongelmia vastaan sotimatta ongelmien syitä vastaan.

   Tämä Magneettimedia on olennaisesti kehittymättömien kakaroiden foorumi. Sanan täällä kirjoittaville, että kun vartuttu ja opitte tuntemaan itsenne ja koko muunkin kansan todellisen tilan, ymmärrätte, että tällainen saatanalauma on ansainnut kaiken tuhon. Ette ihmettelisi yhtään, että liki kaikki mahdolliset viholliset tuhoavat tämän kansa, sillä mitään muuta tämä kansa ei ole ansainnut.

   Lisäksi aggressioihin ryhtynyttä vihollista vastaan sotiminen kuuluu esivallalle (maan johdolle), ei kansalle, jonka tulee olla esivallalleen alamainen. Jos maalla on kelvoton maanpetturi-johto (kuten nyt), sekin on rangaistus kansalle. Maan johto suojelee kaikkia mahdollisia vihollisia ja kutsuu ne tänne. Maan johto syö vihollisen kädestä. Sellaisen johdon kansa on itselleen saanut (jopa valinnut!). Raamattu sanoo:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden. Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten.” (Room. 13:1-6).

   Hyvän esivallan tulee siis sotia pahoja vastaan, mutta Suomen kansan itselleen hankkima esivalta suojelee kaikkea pahaa; tästä näkyy, kuinka viheliäiseen ja saatanalliseen tilaan kansa on vajonnut. Esivaltakin jopa on vajonnut oikean esivallan vastakohdaksi!

   Kansa ajaa luonnollisen, syntisen ihmisen vapauksia ja oikeuksia – synnin ja perkeleen oikeuksia siis. Vihollisille ajetaan oikeuksia, samoin rikollisille, seksuaalipervertikoille, lasten riehumisille (”ei saa kurittaa”), naisten sodalle miehiä vastaan jne. Kaikki on päälaellaan. Kun Raamatun mukaan (1. Kor. 11:3) Kristus on jokaisen miehen pää ja mies vaimon pää, täällä vaimo on miehen pää ja mies Kristuksen pää (kaikki täällä on siis saatanasta).

   Viittaan Joonan kirjan 3. lukuun Raamatussa (Jumala peruu kostopäätöksensä, koska kansa tulee aitoon parannukseen).

   Ellei Magneettimedia löydä oikeaa tietä ja hylkää rääväsuista kakaramaisuutta, se tulee saamaan aikaan vain kaaosta, vahinkoa, häviöitä ja kaikenlaista haittaa ja vaivaa. KAIKKI on Jumalan käsissä, ja se tulisi tajuta. Vaikka kansa tarttuisi aseisiin vihollista vastaan, se joutuisi häviöön, koska se, miten taisteluissa käy, johtuu Jumalasta. Ei Jumala anna voittoa jumalattomille rääväsuille. Rääväsuut syöstään tuhoon. Niin tapahtuu oikeus.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
   1. Yleisesti on tiedossa, että Uuteen Testamenttiin on jälkeenpäin lisätty kohdat Rooman vallan tukemiseksi. Itseasiassa kaikki evankeliumit on kirjoitettu reilusti jälkikäteen eli sama kun joku kirjoittaisi 200 vuotta sitten käydystä Suomen sodasta; ei olisi enää aikalaistodistajia elossa vaan pitäisi luottaa kirkon kirjoihin yms.

    Evankeliumien todellinen sanoma lienee jossain piilossa siellä, mutta ei siellä syyllistävää viestiä ole vaan pikemminkin toivo.
    Ajatus siitä, että teki esivalta mitä tahansa, veisi teuraalle vaikka, niin ei saisi vastustaa – on sairasta.
    Myös perisynti käsitteenä on merkillinen. On täysin vailla mieltä tuntea syyllisyyttä siitä, että on syntynyt tähän maailmaan. Kaikki varmaan elämän aikana syntiä tekevät, mutta ei ole väärin puolustaa itseään ja läheisiään.

    Plusääni(2)Miinusääni(3)
    1. Uusi testamentti on juuri sellainen kuin Jumala on sen apostolien kautta antanut, samoin kuin Vanha testamentti on juuri sellainen kuin Jumala on sen profeettojen kautta antanut (Ef. 2:20); Raamatun on siis kirjoittanut Pyhä Henki profeettojen ja apostolien kautta (2. Tim. 3:16; 2. Piet. 1:20-21).

     Kyllä KOKO Raamattu on syyllistävä, sillä syntiinlankeemuksessa koko ihmiskunta tuli syntiseksi ja syynalaiseksi (myrkyllinen käärme, perkele, makaa rullalla kaikkien luonnollisten ihmisten sydämissä vaikuttaen sieltä kaikki ihmisen sanat ja teot). Pelastus, alkuevankeliumi, annettiin HETI syntiinlankeemuksen jälkeen, 1. Moos. 3:15, jossa ”vaimon siemen” on Kristus, joka teki tyhjäksi perkeleen teot.

     Maailmaa ei hallita Sacherin järjen mukaan vaan Jumalan päätösten mukaan. Sacher EI ole Jumala (eikä itse asiassa oikeutettu puhumaan mitään), mutta Jumala ON Jumala. Jos Sacher ei usko Kristuksen lunastustekoa tai edes usko Jumalaan, hän on a) perkeleen (eli ”oman itsensä”) vallassa ja b) ytimiään myöten paatunut, jos häneltä on mennyt jopa taju Jumalan olemassaolosta, Room. 1. luku.

     Inhottavaa lukea jumalattoman ihmisen sepustusta. Nämä jumalattomat jopa työntävät syntiinlankeemuksen turmeleman järkensä Raamattuun (Jumalan sanaan) ja riehuvat siellä kuin sika perunapellossa.

     Ihminen on YTIMIÄÄN MYÖTEN syntinen Jumalan edessä. Kuten yllä todettiin, esivalta (oli se hyvä tai huono) on Jumalasta ja esivallan tehtävä on rangaista pahoja (jopa ”miekalla” eli kuolemantuomiolla). Esivallan valta ei ulotu sieluun (sitä hallitsee Jumala sanallaan), mutta se ulottuu ihmisen ruumiiseen ja omaisuuteen. Ruumiin ja omaisuuden suhteen olemme siis esivallan vallassa, vaikkei jumalaton rääväsuinen perkeleen orja sitä tahdo myöntää.

     Syntyminen on Jumalasta eikä mikään synti. Mutta me synnymme syyllisinä; kukaan ei luonnostaan esim. ylistä Jumalaa sydämestään (1. käsky). Siksi meillä on koko ajan pelastus SYDÄMEN uskossa Kristuksen sijaissovitukseen. Pelastus julistetaan Jumalan sanassa, jossa vaikuttaa PYHÄ HENKI (hän on Raamatun kirjoittaja). Lapsikasteessa julistetaan Jumalan sanan kohta pelastuksesta, ja sanassa vaikuttava Pyhä Henki tunkeutuu esteettä lapsen sydämeen vaikuttamaan uskon, koska lapsella on kaikkein vähiten vastustusta (sanan ja armonvälineiden kautta vaikuttavaa Jumalaa voidaan vastustaa, mutta suoraan vaikuttavaa Jumalaa ei voida vastustaa). Aikuisilla on enemmän kykyä asettua vastustamaan sanassa tai armonvälineissä vaikuttavaa Pyhää Henkeä (niin saatanallinen on ihmiskunnan syntiinlankeemustila, että liki koko varttunut ihmiskunta vastustaa kiivaasti omaa pelastustaan).

     On äärettömän vastenmielistä lukea täältä jumalattomien ihmisten kommentteja, ja siksi en mielelläni osallistu Magneettimedian kirjoitusten kommentointiin. Tämä on perkeleen orjien valloittama, olivat kommentoijat sitten juutalaisia tai ei-juutalaisia – ei eroa. Molemmilla on perkele jumalana.

     Plusääni(2)Miinusääni(2)
     1. Mielenkiintoista tuo toteamasi: ”Maailmaa ei hallita…” Minun uskoni on tietysti minun oma asiani, mutta epäilen uskoa sadistiseen ja uhkailevaan tahoon. Teeman tulisi olla rakkaus, varsinkin kun puhutaan Jeesuksesta.

      Syyllistäminen on ollut välistävetäjien yksi tehokkaimmista hallintametodeista vuosituhansia. Se alkaa uhkaavalla lauseella ”Jumala näkee kaiken” ja päättyy George Orwellin kirjaan ”1984”.

      Plusääni(2)Miinusääni(2)
     2. Täydellinen on hengellinen sokeutesi. Miksi puhut asioista, vaikket ole ottanut niistä selvää?

      Jumala on Pyhä, hän ei siedä ensimmäistäkään syntiä edessään (ja hän katsoo ihmisen sydämeen, jossa on pelkkää syntiä, ei ainoastaan teoiksi muuttuneita sydämen syntejä). Ihmiskunta kuitenkin lankesi syntiin, kuten jokainen näkee itsestään ja sisimmästään. Perkele vie ihmistä täysin miten tahtoo. Tämä tarkoittaa sitä, että koko ihmiskunta on joutunut Jumalan ulkopuolelle, hengelliseen kuolemaan, ja joutuu omassa varassaan ikuiseen helvettiin. Jumala on Pyhä, ei ”sadistinen tai uhkaileva taho” tai ”syyllistäjä”. Ihminen on syntinen, Jumalan VIHOLLINEN.

      Koska kenelläkään ei ole asiaa Jumalan yhteyteen omassa varassaan (ihminen on totaalisesti turmeltunut eikä hän voi maksaa lunnaita syntitaakastaan), JUMALA ITSE OTTI KANTAAKSEEN KOKO MEIDÄN SYNTITAAKKAMME. HÄN TULI LIHAAN, IHMISEKSI, JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, KANTOI SYNTIEMME PALKAN, KUOLEMAN, OMASSA LIHASSAAN, ASTUI HELVETTIIN PUOLESTAMME! HÄN KANTOI KOKO SEN SYNTITAAKAN, JOKA KOKO IHMINEN ON. KAIKKI IHMISESSÄ ON SYNTIÄ!

      MUTTA KOSKA JUMALAN POIKA ITSESSÄÄN EI OLLUT SYNTINEN VAAN AINOASTAAN KANTOI MEIDÄN SYNTIMME, HÄN EI VOINUT JÄÄDÄ KUOLEMAAN TAI HELVETTIIN, JA NIIN HÄN NOUSI YLÖS KUOLEMASTA KOLMANTENA PÄIVÄNÄ JA ASTUI MYÖHEMMIN YLÖS TAIVAASEEN MEIDÄN VANHURSKAUTTAMISEKSI.

      TÄTÄ ON RAKKAUS! JUMALA LUNASTI MEIDÄT! SINUT, JUUTALAISET, SUOMALAISET, KAIKKI! TÄMÄ TULEE VAIN USKOA SYDÄMESSÄ!

      Sacher, Jumala itse sovitti sinun syntisi, kaiken sen saastan, mitä sinunkin sisältäsi löytyy, omassa ruumiissaan, kuoli siis puolestasi ristillä! Jumala astui kuolemaan sinun puolestasi, ettei sinun tarvitse kuolla ja joutua helvettiin (fyysinen kuolema on vain uni, viimeisenä päivänä kaikki nousevat ylös Jumalan tuomittaviksi, toiset puhdistettuina ikuiseen autuuteen, toiset syntiin jääneinä ikuiseen helvettiin).

      Miksi pilkkaat Jumalaa ”sadistiseksi ja uhkailevaksi tahoksi”, vaikka hän omalla hengellään lunasti sinut? Olet syntinen, joka olet vajonnut julkiselle jumalanpilkkatasolle (kuten useimmat muutkin täällä).

      Jumala EI rakasta ihmisen syntiä! Synnissä pysyvä ihminen heitetään helvettiin. Jumala ei vihaa ihmistä vaan syntiä. Jumala rakastaa ihmistä, ja siksi hän pesi ihmisen puhtaaksi Poikansa kalliilla lunastustyöllä. JUMALA ON ÄÄRIMMÄINEN RAKKAUS, JOPA AINOA RAKKAUS! JA SE RAKKAUS ON KRISTUS!

      Hirveää jumalanpilkkaa täällä! Jumala astuu kuolemaan puolestamme ja täällä vain Jumalaa pilkataan sadistiksi! Hirveä on täällä hilluvien tyyppien jumalanpilkka. Perkele ikään kuin pursuaa suusta ja joka lävestä.

      Olet ytimiäsi myöten syntinen, ja synnistä nousevat perkeleelliset sanasi. Hukut helvettiin ilman Jumalan rakkautta, joka on Jeesus Kristus. Herää, ennen kuin hukut!

      Omista kyvyistäsi hoitaa asioita omassa voimassasi ja oman järkesi varassa voit lukea täältä:

      http://www.evl.fi/tunnustuskirjat/yo/2.html

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
 7. Mahtava sivusto ja tämä tarjoaa tähän asti helposti parhaan kuvauksen kiinan roolista! Rockefeller, rotchild, kissinger haastattelussa! TODELLA HARVINAISTA!! Eli mikä on kiinan osa nwo:SSA!!

  Muutenkin Mahtavia/informoivia artikkeleita!

  https://www.corbettreport.com/episode-297-china-and-the-new-world-order/

  Lauriolle bis pankki vastauksesta! Sinulla on todella paljon puutteita! Se on paljon monimutkaisempaa kuin annat kommenteissasi ymmärtää!! Ei sitä että väärässä olisit! Mutta laitatko vielä uudelleen vastauksesi bis pankista!

  Eihän ne raamatulliset arvot tule ikinä palautumaan takaisin! Onhan surullista kun kristittyjä häviää niitähän juutalaiset yrittävt myös hävittää ja onnistuneet! Mutta eihän se sitä tarkoita etteikö ihmiset heräisi saatanan paskamaiseen valtaan!!

  https://www.corbettreport.com/the-death-of-king-abdullah-and-the-future-of-oil-geopolitics/

  Saudi arabiasta todella hyvä artikkeli! Kääntämässä petrodollarille selkäänsä jos eivät noudata syyriaa ja irania koskevaa sopimusta!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Yksikään kristitty ei häviä yhtään mihinkään. Totta kai maailma (perkeleen orjuudessa elävä ihmiskunta) vihaa ja tappaa kristittyjä (Jumalassa elävä ihmiskunta), perkelehän on murhaaja ja valehtelija, Joh. 8:44.

   Kristitty on ihminen, joka syntyy uudesti Jumalan sanasta tämän Jumalan sanan (siinä vaikuttavan Pyhän Hengen) vaikuttaman uskon kautta (1. Piet. 1:23). Tällöin Pyhä Henki, Jumala siis, jää ihmisen sydämeen asumaan ja perkele joutuu poistumaan. Kun sydämessä asuu Jumala, silloin ihmisen sielu on tietenkin noussut ylös, tämä (siis usko) on ensimmäinen ylösnousemus.

   Kristityn ruumis nousee ylös Jumalan yhteyteen viimeisenä päivänä, tämä on toinen ylösnousemus. Kristitty elää ikuisesti Jumalan yhteydessä sekä ruumiin että sielun puolesta, ja hänen asuinpaikkansa on ”uusissa taivaissa ja uudessa maassa, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:13).

   Kristitty ei häviä mihinkään. Maailman lapset sen sijaan eivät elä (todellisesti) koskaan. He elävät maailmassa hengellisesti kuolleina ja helvetissä erossa Jumalasta iankaikkisesti.

   Tämä maa tuhoutuu nyt hyvin pian, kun Kristus ilmestyy ja tapahtuu viimeinen tuomio (todistajana omatunto). Niin Kristuksen hylänneet juutalaiset kuin Kristuksen hylänneet ei-juutalaiset hukkuvat helvettiin. Jumala on säätänyt tätä ajallista elämää varten esivallan rankaisemaan pahoja, että maailmassa, jota perkele hallitsee, voitaisiin ylipäätään elää. Ilman lujaa esivaltaa perkeleen lapset pääsevät esteettä murhaamaan, huijaamaan, kiduttamaan, orjuuttamaan jne., kuten ajastamme nähdään. Se, että perkeleellä ei ole enää fyysistä eikä hengellistä (oikea evankeliumi on maailmasta liki hävitetty) estettä, on merkki siitä, että elämme aivan viimeisiä aikoja ja lopullinen tuomio on aivan oven edessä.

   Tarttukaa Jumalan sanaan ja tulkaa sen voimasta parannukseen (sydämen katumukseen ja sydämen uskoon)! Ehkä huomenna on jo liian myöhäistä.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 8. Soros: China Must Be Part Of The New World Order

  Milenkiintonen haastattelu suur rikolliselta!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Halusin tietää kuka on kirjoittaja Markku Juutinen. Hyvin ja selvästi kerroit, miksi Suomen eliitti ja poliitikot tuntuvat vihaavan omaa kansaansa ja tahtovat vaihtaa sen Allahiin uskoviin ruskeisiin ja mustiin kansalaisiin.
  Raha se maailmaa pyörittää. Eduskuntavaalit tulossa. Mikä puolue ajaisi kantasuomalaisten asiaa? Kerroppa.

  Kamalaa kun jotkut tänne kirjoittavat tahtovat sekottaa Jumalan joka asiaan. Jokainen saa tulla uskossaan autuaaksi, mutta pitääkö se tuputtaa koko ajan kaikille muillekin. Antakaa muille oma uskonrauha ja luottakaa heidän omaan älyynsä ja arvostelukykyynsä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Kyllä Suomen alasajoon kuuluu ehdottomasti hengellinen ulottuvuus. Et voi ymmärtää mm. sionistien salajuonien syvyyttä, jos et ymmärrä hengellisen sodankäynnin muotoja ja ankaruutta. Taistelu ulottuu pitkälle historian hämäriin. Tätä on kuvattu Raamatussa, josta löytyy mm. yhteiskunnan hengellisen elämän ja moraalin rappion kuvausta aivan kuin nyky-Suomesta. Jeesuksen kinastelut fariseusten kanssa ovat myös kuin tätä päivää. Jos et tunne vihollistasi, jäät vain sokeana sohimaan ilmaa. On myös syytä ”varmistaa selusta”, sillä kansallismieliset ja erityisesti uskovat ihmiset tullaan hyvin todennäköisesti väkivaltaisesti hävittämään Uuden MaailmanJärjestyksen alta. Tämäkin on kuvattu Raamatussa.
   Mutta jään odottaman mielenkiinnolla, kuinka Suomen moraalinen rappio oikaistaan ilman turvautumista Jumalaan. Tai kuinka selviydytään Lopun Ajoista. Tehkää omia ehdotuksianne. MM:n kommenttiosiossa on tilaa ja kohtuullinen sananvapaus siihen asti kunnes Poliisihallituksen ja politisoituneen oikeuslaitoksen giljotiini nappaa alustan pois.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat