Magnus Hirschfeld ja homoliike

Juutalainen kommunisti Magnus Hirschfeld oli yksi homoliikkeen perustajista ja käsitteen ”rasismi” keksijöistä. Hän herätti niin suurta inhoa Saksassa, että hänet lähes pahoinpideltiin kuoliaaksi.

hirschfeld_m-230x328Magnus Hirschfeld syntyi 14.5.1868 Kolbergin kaupungissa juutalaiseen perheeseen. Lääketieteen ja filosofian opintojen jälkeen hän avasi klinikan. Sen jälkeen Hirschfeld aloitti poliittisen uransa 1897 perustettuaan Tieteellis-humanitäärisen komitean (WhK) Berliiniin. Tieteellis-humanitäärinen komitea oli ensimmäinen homoseksuaalien poliittinen järjestö Saksassa, ja se perustettiin Hirschfeldin syntymäpäivänä 14. toukokuuta. Tarkoituksena oli työskennellä homoseksuaalisuuden kieltävän lain kumoamiseksi.

Vuonna 1919 Hirschfeld perusti seksuaalitieteen instituutin, joka oli omistautunut seksuaalisten poikkeavuuksien tutkimukselle yhdistettynä poliittiseen toimintaan ja opetukseen. Instituutista tuli kokoontumispaikka homo- ja transihmisille ympäri maailman. Esimerkiksi sosiaalidemokraatti Eric Thorsell, yksi Ruotsin homoliikkeen perustajista, vieraili Hirschfeldin instituutissa 1930-luvun alussa. Instituuttiin kokoontui joukko kuuluisia juutalaisia, kuten marxilaiset Benedict Friedländer, Kurt Hiller ja sionisti Albert Einstein.

Magnus Hirschfeld oli itse marxilainen kommunisti. Hän oli ensin sosiaalidemokraattisen SPD:n kannattaja, mutta teki myöhemmin yhteistyötä kommunistipuolue KPD:n kanssa, josta hän teki osan homoseksuaalien vapautusrintamaa. KPD yritti Hirschfeld etunenässä kumota miesten välisen homoseksuaalisuuden kieltävän lain. Tämä tapahtui Saksan valtiopäivillä vuonna 1924.

Hirschfeldiin liittyvät niin marxismi, homokysymykset kuin ”seksuaalinen vapautusliike” ylipäänsä – johon sisältyi myös feminismin ja aborttien tukeminen. Berliiniin syntyi 1920-luvun aikana rappeutunut homopiiri, joka puolestaan johti maailman ensimmäisen seksuaalivähemmistöliikkeen muodostumiseen.

Saksan homoliike, jossa Hirschfeld oli yksi keskeisimmistä hahmoista, työskenteli vimmalla tehdäkseen Berliinistä maailman homoseksuaalien kokoontumispaikan. Tusina homoklubeja, baareja ja lehtiä ilmestyi Berliiniin, ja vuonna 1922 kaupungissa järjestettiin ensimmäinen homomielenosoitus koskaan, jonka kerrotaan keränneen 400 osanottajaa.

Bundesarchiv_Bild_183-1983-0121-500_Berlin_Bar_Eldorado-460x326
Eldorado-klubi, yksi homojen ja transvestiittien tapaamispaikoista 1930-luvun Berliinissä. Klubi oli tunnettu ”drag showstaan” ja prostituutiosta.

Tietoiseksi hyökkäykseksi yhteiskuntamoraalia vastaan katsottu liike herätti reaktioita Saksassa. Vuonna 1920 Hirschfeld hakattiin lähes hengiltä luennon jälkeen Münchenissä. Kansallissosialistiset lehdet Völkischer Beobachter ja Der Angriff kritisoivat häntä moneen otteeseen. Vuonna 1933, kun kansallissosialistit tulivat valtaan, homojen painostusjärjestöt kiellettiin. Hirschfeld, joka tuolloin oli luentokiertueella USA:ssa, sai pian tietää, ettei hänen toimintansa ollut enää tervetullut Saksaan. Hirschfeldin instituutti kiellettiin muutaman kuukauden kuluttua ja saksalaiset opiskelijat vandalisoivat sen 1933. Ironista kyllä, rakennus tuhoutui liittoutuneiden pommituksissa 1943.

DA_SW-230x273
Der Angriffin artikkeli vuodelta 1928 tulkitsee vuoden 1920 tapahtumia, jolloin Hirschfeldin kimppuun hyökättiin luennon jälkeen: ”Hän lähestulkoon kuoli. Tämä on ainoa positiivinen uutinen, josta voidaan raportoida, kun on kyse sellaisesta hahmosta kuin Hirschfeld.”

Hirschfeld oli myös yksi trendienluojista, kun puhutaan eri käsitteistä. Hän loi käsitteet ”transvestiitti” (1910) ja ”transseksuaali” (1923). Hirschfeld myös lanseerasi ”rasismi”-käsitteen suurelle yleisölle. Kansallissosialistien tultua valtaan 1933 painopiste siirtyi seksuaalisesta vapautusliikkeestä ”rasisminvastaiseen taisteluun”. Hän julkaisi maanpakonsa aikana vuoden 1933 lopussa Rassismus-teoksen, joka käännettiin englanniksi muutama vuosi myöhemmin. Kirja oli tarkoitettu tieteelliseen rasismitutkimukseen, mutta sisälsi suurimmaksi osaksi poleemisia latteuksia.

Hirschfeld, jota tämän tukijat pitivät enemmänkin propagandistina kuin tiedemiehenä, käytti argumentteja, jotka ovat tuttuja tänä päivänä. Hirschfeld yritti todistella, ettei rotuja ole olemassa, koska ”ei ole olemassa puhdasta rotua”. Hän myös korosti sitä, että ihmiset voivat sekoittua keskenään. Tämä tarkoitti hänen mukaansa, että ”on olemassa vain yksi rotu”. Hirschfeld myös väitti, ettei ”rasismi” ole biologista ja luonnollista, vaan jotain opittua varhaisilta ajoilta.

Magnus Hirschfeld kuoli vuonna 1935 Ranskassa. Hänen lobbaamistyönsä sai äkillisen lopun kansallissosialistien tultua valtaan Saksassa, mutta jatkui ”hyvän puolen” voitettua toisen maailmansodan. Perustamalla tapaamispaikkoja maailman homoseksuaaleille, propagoimalla homoseksuaalisuuden puolesta julkisesti ja luomalla poliittisen kentän homoliikkeelle on juutalaisella kommunisti Hirschfeldillä ollut suuri vaikutus nykypäivän seksuaalivähemmistöliikkeeseen.

 

Kansallinen Vastarinta

6 kommenttia

 1. Homoseksuaalisuus vs. heteroseksuaalisuus

  Kaikkihan me ollaan homoja (homo sapiens sapiens), mutta toiset ovat homompia kuin toiset.

  Näillä termeillä, hetero- ja homoseksuaalisuus, ei ole lyöty kiilaa ainoastaan homo- ja heteroseksuaalisuuden suhteen, vaan myös heteroseksuaalisuuden suhteen.

  Käsite heteroseksuaalisuus (tois-, erilais- seka-) otettiin yleiseen käyttöön sen jälkeen kun julkisuudessa alettiin puhua homoseksuaalisuudesta. Ei aikaisemmin. Heteroseksuaalisuudessa sukupuolisuus käsitetään miehen ja naisen kun taas homoseksuaalisuudessa miehen ja miehen tai naisen ja naisen väliseksi instituutioksi.

  Perimmältään homoseksuaalisuuden hyväksyttämisessä on kysymys pedofilian hyväksyttämisestä, koska homoudesta on pieni askel pedofiliaan, jos ollenkaan. Yhteiskunnissa homoseksuaalisuuden hyväksyttäminen on ensimmäinen askel pedofilian hyväksyttämiseen. Kehitystä ohjaavat `juutalaiset` toimijat ja ovat aina ohjanneet.

  Ensin aletaan painostaa homoseksuaalisuuden hyväksyntää perheinstituutioksi `sukupuolineutraalin` `avioliitto`instituution kautta ja vasta tämän jälkeen ajetaan heidän adoptio-oikeuttaan eli homot (pedofiilit) saisivatkin lapsenkasvattamisen vastuun.

  Nyt näillä homoilla/pedofiileillä olisikin lapsi kasvatettavanaan. Miltäs kuulostaa?

  Itse asiassa käsite heteroseksuaalisuus ei ole koskaan ollutkaan tois-, erilais- tai sekaseksuaalisuutta, vaan tervettä miehen ja naisen välistä seksuaalisuutta. Se ei kohdistu ns. `vastakkaiseen` sukupuoleen niin kuin meille on opetettu, vaan täydentävään sukupuoleen, jolloin ihmisestä tulee yksi.

  Heteroseksuaalisuudessa mies yhtyy naiseen tarkoituksenaan tuottaa jälkeläisiä ja kasvattaa heistä vastuullisia kansalaisia, mutta homoseksuaalisuudessa mies yhtyy mieheen tai nainen yhtyy naiseen tarkoituksenaan ainoastaan animaalisten himojensa tyydyttäminen eli vetäminen `nyrkkikyllikkiin`, `sormusenliisaan` tai `tumppuun`. Objektista viis, kunhan saa runkata.

  Tosiasiassa homoseksuaalisuudessa (Ruskean Reijän Runkkarit/Ritarit = RRR) ei ole kysymys rakkaudesta lainkaan, vaan vihasta eli mieltymyksestä raiskaukseen ja viattomuuden tappoon. Tulette vielä näkemään näitä raiskailevia homolaumoja kun heistä uutisoidaan.

  Sellaista sanayhdistettä kuin homoseksuaalisuus ei pitäisi olla olemassakaan kun puhutaan seksuaalisuudesta, koska homous ilmentää vihaa Jumalan lakia kohtaan. `Homoseksuaalisuus` ei ole seksuaalisuutta ollenkaan, vaan vihaa tervettä, aitoa, alkuperäistä ja oikeaa seksuaalisuutta kohtaan.

  Homoseksualisti on itsensä tyydyttäjä eli runkkari, jonka vietti voi kohdistua naiseen, mieheen, vanhaan ihmiseen, naapurin mustiin tai mirriin tai vaikkapa butte-possuun, koska homoseksuaalin objekti voi olla mikä hyvänsä elävä kohde hänen vetäessään ns. `käteen`. Itse asiassa homo yhtyy vinkuvaan sikaan.

  Homolle homostelun kohteella ei ole mitään väliä, joten se voi olla elotonkin objekti kuten esimerkiksi halkopino tai tikapuut, sillä tämän runkkarin tarkoituksena on tyydyttää ainoastaan animaaliset tarpeensa, ei mitään muuta.

  Homoseksuaalisuudessa on kysymys viattomuuden raiskaamisesta. Tutkittaessa sarjamurhaajien historiaa havaitaan se tosiasia, että poikkeuksetta sarjamurhaajat ovat joko homoja tai homoudesta poikineita pedofiilejä. Homoseksuaalisuudessa on siis kysymys himomurhaamisesta, koska tämän hedonismin kehityspisteen päässä löytyy aina murhaaminen. Homojen suorittamat murhat ovat tilastoissa uskomattoman yliedustettuja.

  Seksuaalinen perverssio/sairaus kuten homous ei ole mikään uusi asia. Seksuaalista perversiota koettiin jo Nooan päivinä antediluviaanisen ajan jälkeen. Silloin Haamin jälkeläinen raiskasi äitinsä eli paljasti `äitinsä hävyn`. Siitäkös ukko-Nooa riehaantui ja kirosi koko kaanaanin suvun orjien orjiksi – syystä.

  Sanokaahan kun kohtaatte neekerin: `u mätöfäker`, niin hän saattaa julmistua, koska hänen geenimuistinsa herää. Tämä äidinnussijoitten sukukunta (neekerit) riehaantuu sanoistanne, koska eivät kestä totuutta.

  Yhteiskuntien hyväksyessä homolait, tulevat terveiden (hetero) ja itseaiheutettujen sairaiden (homo) välinen juopa entisestään kasvamaan. Homot joutuvat vittumaiseen saumaan, mihin he kuuluvatkin, koska pian nyrkit puhuvat (nimimerkillä kokemusta on!).

  Minä uskon Jeshua haMasiahiin (Jeesus Kristukseen) ja hänen uudestisynnyttävään voimaansa, mutta pieksän seuraavan homon, joka tulee kohdalle. Suapi olla aika voimakas jos häviän, mutta selkeän signaalin lähetän. Suosittelen sitä teillekin. Tämä on todellista rakkautta.

  Tsot, tsot homot! Teille on varattuna kunnon selkäsauna. Mutta ensin meidän on saatava kaikki homot tulemaan esille kaapeistaan, jotta ne saadaan listattua. Sitten alkavat vainot ja ihan aiheesta, koska en hyväksy `juutalaista` uskontoa, johon homous niin oleellisesti kuuluu.

  Plusääni(7)Miinusääni(19)
  1. Junnu, kai tiedät, että jos harrastat anaaliseksiä naisen kanssa, olet askeleen lähempänä homoutta? Samoin jos olet koiranomistaja, sinusta tulee todennäköisesti eläimiinsekaantuja. Ai niin, koska sinulla on vanhemmat, olet LÄHES VARMASTI insestin uhri.

   Plusääni(13)Miinusääni(5)
   1. Menepäs juutalainen muualle jauhamaan paskaa, Junnu puhuu asiaa. Hintit ovat aliolentoja jotka pitäisi heittää keskitysleiriin, sen sijaan että näiden saastaisten otusten annetaan riehua vapaana.

    Mutta sitähän sinä ja juutalaiset ystäväsi vastustatte, koska olette hinttejä/pedofiilejä/eläimiinsekaantujia/raiskaajia/murhaajia itsekin. Nimimerkkisi (PeelsePuupi) on myös erittäin osuva, sillä te hintit todellakin olette ”isästä Perkeleestä”, joten kiitos paljastit itsesi Saatanan palvojaksi noinkin avoimesti.

    Toivon että saat syövän ja kuolet tuskillisesti kituen pois, fägäri.

    Plusääni(1)Miinusääni(4)
 2. Hiljattain löydettiin Etelä-Afrikasta uuden homon luut.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

   ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

   Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat