Maksanpuhdistus

Maksan puhdistaminen sappikivistä parantaa ratkaisevasti ruoansulatusta, joka on koko terveytemme perusta. Useammalla puhdistuskerralla myös allergiaoireet voivat kadota! Tuntuu uskomattomalta, että puhdistus poistaa myös hartia- käsivarsi- ja yläselän kipuja. Sinulla on enemmän energiaa ja lisääntynyt hyvinvoinnin tunne.

Maksan sappinestetiehyiden puhdistaminen on tehokas menetelmä, jolla parantaa kehosi terveyttä. Sitä ei kuitenkaan saisi tehdä ennen loisohjelmaa, ja parhaiden tulosten saamiseksi se pitäisi tehdä munuaispuhdistuksen ja hammashoidon jälkeen.

Maksan tehtävänä on valmistaa sappinestettä 1,2–2 litraa päivässä. Maksa on täynnä putkia, jotka toimittavat sappinesteen yhteen suureen putkeen (yleiseen sappitiehyeseen). Sappirakko liittyy yleiseen sappitiehyeseen ja toimii varastointisäiliönä. Rasvan tai valkuaisen syöminen laukaisee sappirakon puristautumaan tyhjäksi noin 20 minuutissa, ja varastoitunut sappineste päätyy yleistä sappitiehyttä pitkin suolistoon.

Monilla ihmisillä, jopa lapsillakin, sappinesteputket ovat sappikivien tukkimat. Muutamat saavat allergioita tai nokkosihottuman, mutta toisilla ei ole oireita. Kun sappirakko skannataan tai röntgenkuvataan, mitään ei näy, sillä ne eivät tyypillisesti ole sappirakossa. Useimmat sappikivet ovat myös liian pieniä, eivätkä ne ole kalkkeutuneita joten ne eivät näy röntgenkuvassa.

Sappikivilajeja on yli puoli tusinaa, joissa useimmissa on kolesterolikiteitä. Ne voivat olla mustia, punaisia, valkoisia, vihreitä tai kellanruskeita. Vihreät saavat värinsä siitä, että niiden pintaan kiinnittyy sappinestettä. Huomaa kuvasta, kuinka monissa on painuneena tunnistamattomia esineitä. Ovatko ne imumatojen jäännöksiä? Huomaa, kuinka monet ovat korkinmuotoisia ja niissä on pitkittäisiä uria. Tällaisten muotojen perusteella voimme nähdä tukkeutuneet sappitiehyet. Muut kivet ovat yhdistelmiä koostuen monista pienemmistä eli ne vähän väliä ryhmittyivät uudestaan sappitiehyissä viimeisen puhdistuksen jälkeen. Tiedemiesten mukaan jokaisen kiven keskustasta löytyy bakteeripesäke, osoittaen että kuollut loisen osa on saattanut olla alkuna kiven muodostumiselle.

Kun kivet kasvavat ja niiden määrä lisääntyy, maksaan kohdistuva paine saa sen tuottamaan vähemmän sappinestettä. Kuvittele, että puutarhaletkussasi olisi marmorikuulia. Paljon vähemmän vettä virtaisi, mikä vuorostaan vähentäisi letkun kykyä sylkäistä ulos marmorikuulat. Sappikivien vaivatessa kehosta poistuu paljon vähemmän kolesterolia, ja kolesterolitaso voi kohota.

Koska sappikivet ovat huokoisia, ne voivat sisältää bakteereja, rakkuloita, viruksia ja loisia, jotka kulkevat maksan kautta. Tällä tavalla muodostuu tulehduspesäkkeitä, jotka tuottavat kehoon jatkuvasti uusia bakteereja. Mitään mahatulehduksia, kuten mahahaavoja tai suoliston pöhötystä ei voida parantaa pysyvästi poistamatta sappikiviä maksasta.

Puhdista maksasi kahdesti vuodessa.

Valmistelu
• Maksaa ei voi puhdistaa, jos siinä on eläviä loisia. Kivet eivät irtoa ja olet sairas. Toteuta loisten tuhoamisohjelma ensimmäisinä kolmena viikkona ennen maksan puhdistamista.

• Munuaisten puhdistusta suositellaan ennen maksan puhdistamista. Sitten munuaisesi, rakkosi ja virtsatiehyesi toimivat täydellisesti, ja ne voivat poistaa tehokkaasti epätoivotut aineet jotka ovat imeytyneet suolistosta sapen erittymisen yhteydessä.

• Hoida myös hampaasi kuntoon. Suun pitäisi olla vapaa metalleista ja bakteereista (kavitaatioiden puhdistus). Lisää myrkkyjä tuottava suu voi kuormittaa ja rasittaa maksaa heti puhdistuksen jälkeen.

Ainesosat
Karvassuolaa 4 rkl
Kylmäpuristettua oliiviöljyä 1,25 desiä (=125 ml) (vaalea oliiviöljy menee helpommin alas)
Greippimehua tai sitruunamehua 4-5 noin 1,5 desiä, tarvitaan 4-5 hedelmää puristettuna

Ornitiinia (ei välttämätön) 4–8 varmistaaksesi, että saat nukutuksi.

Valitse puhdistuspäiväksi esimerkiksi lauantai, koska silloin voit levätä lopun päivää.

Älä nauti lääkkeitä, vitamiineja tai pillereitä, joita ilman selviät. Ne voivat estää puhdistuksen onnistumisen. Lopeta myös loisohjelma ja munuaisyrtit edellispäivänä.

Syö rasvaton aamiainen ja lounas, esimerkiksi keitettyä viljaa hedelmien, hedelmämehun, leivän ja hunajan kanssa (ei voita tai maitoa), ainoastaan uuniperunoita tai muita vihanneksia suolan kanssa. Tämä mahdollistaa sappinesteen muodostumisen ja kehittää painetta maksassa. Mitä suurempi paine, sen enemmän tulee ulos kiviä.

Klo 14.00  Älä syö tai juo 14:n jälkeen. Jos rikot sääntöä, voit tulla kipeäksi myöhemmin.

Karvassuolan valmistus: Sekoita 4 ruokalusikallista 800 millilitraan (8 desiä) vettä. Tästä saa neljä 200 millilitran annosta. Laita tölkki jääkaappiin jäähtymään (tämä mukavuuden ja maun vuoksi).

Klo 18.00  Juo yksi annos 200 ml (2 desiä) jääkylmää karvassuolaa. Jos et ole tehnyt tätä edeltäkäsin, sekoita nyt 1 rkl karvassuolaa 2 desiin vettä. Voit lisätä 1/8 tl C-vitamiinijauhetta maun parantamiseksi. Voit myös juoda muutamia kulauksia vettä päälle tai huuhdella suusi.

Ota oliiviöljy ja greippi jääkaapista lämpiämään.

Klo 20.00  Juo uudestaan 2 desiä karvassuoloja.

Et ole syönyt kello 14:n jälkeen, mutta et ole nälkäinen. Tee nukkumaanmenotoimet. Ajoitus on ratkaiseva onnistumiselle. Älä ole enempää kuin kymmenen minuuttia etuajassa tai myöhässä.

Klo 21.45.  Kaada 125 ml (1,25 dl) oliiviöljyä puolen litran astiaan. Purista greippi. Mehua tarvitaan ainakin 125 ml, mieluummin vähän enemmän. Poista sose haarukalla. Voit lisätä limonadia. Lisää se oliiviöljyyn. Sulje tölkki tiiviisti kannella ja ravista voimakkaasti, kunnes seos on vesimäistä (vain tuore greippi toimii).

Käy nyt vessassa kerran tai useammin, vaikka myöhästyisit kello 22:n drinkistä. Älä myöhästy enempää kuin 15 minuuttia.

Klo 22.00.  Juo valmistamasi oliiviöljy. Ota 4 ornitiinikapselia ensimmäisten kulausten kanssa varmistaaksesi, että saat nukutuksi koko yön. Ota 8, jos kärsit unettomuudesta. Saat juoman alas helpommin, jos käytät suurta muovipilliä. Voit käyttää ketsuppia, kanelia tai ruskeaa sokeria saadaksesi juoman alas. Voit viedä sen vuoteesi viereen jos haluat, mutta juo se seisaaltasi. Juo 5 minuutin kuluessa (15 minuuttia hyvin vanhoille tai heikoille ihmisille).

Mene vuoteeseen heti. Mitä pikemmin menet makuulle, sitä enemmän kiviä saat ulos. Valmistaudu menemään vuoteeseen etuajassa. Älä siivoa keittiötä. Heti kun olet saanut juoman juotua, kävele vuoteellesi ja pane makuulle selällesi pää ylhäällä tyynyllä. Yritä ajatella, mitä maksassa tapahtuu. Pyri olemaan aivan liikkumatta vähintään 20 minuuttia. Voit tuntea kivivirran kulkevan sappitiehyitä pitkin kuin marmorikuulat. Kipua ei ole, koska sappitiehyiden läpät ovat auki (kiitä karvassuoloja!). Nukkuminen auttaa prosessin onnistumisessa.
Seuraava aamu. Herättyäsi ota kolmas annoksesi karvassuoloja. Jos sinulla on vatsavaivoja tai pahoinvointia, odota kunnes ne ovat ohi ennen kuin juot karvassuolat. Voit mennä takaisin vuoteeseen. Älä nauti tätä annosta ennen kello kuutta.

2 tuntia myöhemmin. Ota neljäs (viimeinen) annoksesi karvassuoloja. Juo 2 desiä seosta. Voit mennä takaisin vuoteeseen.
Kun toiset kaksi tuntia on kulunut, voit syödä. Aloita hedelmämehulla. Syö hedelmä puoli tuntia myöhemmin. Tuntia myöhemmin voit syödä tavallista ruokaa, mutta tee se kevyesti. Illalliseen mennessä sinun pitäisi tuntea olevasi toipunut.

Kuinka hyvin onnistuit? Voit odottaa, että sinulla on ripuli aamulla. Käytä taskulamppua etsiessäsi sappikiviä ulosteista WC-altaassa. Etsi varsinkin vihreitä, koska ne ovat aitoja sappikiviä eikä ruoan jäännöksiä. Ainoastaan maksasta tullut sappineste on herneenvihreää. Ulosteet uppoavat, mutta sappikivet kelluvat niiden sisällä olevasta kolesterolista johtuen. Laske kaikki karkeasti, olivat ne sitten kellanruskeita tai vihreitä. TVasta 2000 kiven jälkeen maksa on kyllin puhdas, jotta pääset pysyvästi eroon allergioista tai limapussintulehduksesta tai yläselän kivuista. Ensimmäinen puhdistus voi helpottaa oloa muutamaksi päiväksi, mutta kun takaosassa olevat kivet siirtyvät eteenpäin, ne aiheuttavat samat oireet uudestaan. Voit toistaa puhdistukset kahden viikon välein. Älä milloinkaan tee puhdistusta sairaana.

Joskus sappitiehyet ovat täynnä kolesterolikiteitä, jotka eivät ole muodostuneet pyöreiksi kiviksi. Ne näkyvät ”silppuna”, joka kelluu veden pinnalla WC-altaassa. Sen väri voi olla kellanruskea, ja niissä voi olla miljoonia pieniä valkoisia kristalleja. Tämän silpun puhdistaminen on yhtä tärkeää kuin kivienkin poistaminen.

Kuinka turvallista on maksanpuhdistus? Se on hyvin turvallista. Mielipiteeni perustuu yli 500 tapaukseen, joiden mukana on myös monia 70- ja 80-vuotta täyttäneitä. Yksikään ei joutunut sairaalaan, yksikään ei ilmoittanut olleen kipeänä. Puhdistus voi kuitenkin saada sinut melko sairaaksi pariksi päiväksi jälkeenpäin, jos loisten ehkäisyohjelma on laiminlyöty. Tästä johtuen ohjeissa neuvotaan sinua suorittamaan lois- ja munuaisohjelma ensin.

ONNITTELEN!

Olet poistanut sappikivesi ilman leikkausta! Olen viimeistellyt nämä ohjeet, mutta en voi ottaa ansiota niiden alkuperästä itselleni, Sillä puhdistus keksittiin satoja ellei tuhansia vuosia sitten, KIITOS YRTTIPARANTAJILLE!

Tämä menetelmä on ristiriidassa monien nykyisten lääketieteellisten käsitysten kanssa. Sappikivien ajatellaan muodostuvan sappirakossa eikä maksassa. Niitä ajatellaan olevan muutamia eikä tuhansia. Niitä ei yhdistetä muuhun kipuun kuin sappirakkokohtauksiin. On helppoa ymmärtää miksi näin ajatellaan. Siihen mennessä kun sinulla on ankaria kipuja, muutamia kiviä on sappirakossa, ja ne ovat kyllin suuria ja kalkkiutuneita näkymään röngenkuvassa ja aiheuttamaan siellä tulehduksen. Kun sappirakko poistetaan, ankarat kivut lakkaavat, mutta mahapussintulehdus ja muut kivut sekä vatsavaivat ovat jäljellä.

Totuus on itsestään selvä. Ihmiset, joilta on poistettu sappirakko leikkauksella, saavat edelleen runsaasti vihreitä, sappinesteen peittämiä kiviä, ja jokainen joka viitsii leikellä kiviään, voi nähdä, että samankeskeiset ympyrät ja kolesterolikristallit vastaavat tarkasti oppikirjojen kuvia sappikivistä.

Huom! Useimpien asiantuntijoiden mukaan maksanpuhdistus tulisi tehdä kolme kertaa esim. parin viikon välein. Tällöin kaikki ensimmäisillä kerroilla valumaan lähteneet kivet ja sorat tulevat ulos lopullisesti.

Tämä ohje on Hulda Clarkin kirjasta Hoito kaikkiin sairauksiin

 

 

47 kommenttia

 1. Olen suorittanut maksanpuhdistuksen joitakin vuosia sitten useita kertoja ja se toimii, kuten artikkelissa mainitaan, vaikka en silloin tehnyt mitään loisten puhdistuksia. Nykyään nautin päivittäin neitsytkookosöljyä sekä terveyssavea, jotka myös tuhoavat ja poistavat elimistöstä siellä mahdollisesti olevia loisia.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Luin västikään artikkelin jossa yks henkilö oli tutkituttanu tälläiset pallerot ja tulos oli ollut sellanen että niillä palleroilla ei ollu minkäänlaista tekemistä sappikivien kans vaan oliivioljyn.greippimehun ja karvassuolan yhteisvaikutus eli saippuoituminen.eli mitään sappikiviä noi ei ole.

   Plusääni(10)Miinusääni(6)
   1. Varmaankin skepohörhöillä on hieno tieteellinen selitys siitä miten saippuoituminen tapahtuu ja miten oliiviöljy ja greippimehu muodostavat karvassuolan avulla ruoansulatuksessa kolesterolipalloiksi ? Ei kannata uskoa tuollaista roskaa vaan kokeilla puhdistusta ihan itse.

    Plusääni(5)Miinusääni(2)
    1. En tiedä, kuinka suuri sappitiehyt on, mutta nuo murikat näyttävät sen verran suurilta, että
     voisi epäillä, etteivät ne mitenkään voi tulla sappitiehyen läpi.

     Sappikivistä kerrotaan, että nimenomaan pienet sappikivet aiheuttavat sappikivikohtauksia tukkiessaan sappitiehyen.

     Tuntuuu myös erikoiselta, miten nautitut aineet saisivat kivet ajettua liikkeelle, öljyn juonti epäilemättä saa
     vatsan kuralle.

     Plusääni(6)Miinusääni(3)
     1. Väittää kirjoittaja, että kivet syntyvät maksassa, eikä sappirakossa, todisteena se, että vaikka sappirakko
      on poistettu, kuvatun kaltaisella hoidolla tulee kiviä ulos.

      Mielestäni nimenomaan todistaa sen etteivät kuvan murikat ole sappikiviä.

      Ei ainakaan hirven maksassa/sitä olen kyllä leikellyt) ole tilaa tuollaisille murikoille jos sappirakko olisi poistettu.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Kokeiltu on. Juuri tommosta kamaa oli tuloksena parin tulitikkuaskin verran. Suurimmat möykyt oli 17 millimetrin pitkuloita. Siihen puhdistukseen loppui ruokailun jälkeinen kipuilu, äänekkäät kaasupörinät vatsasta tai jostain päin sisuksia ja olo keveni kaikin puolin olennaisesti parempaan suuntaan. Kaikkinainen jaksaminen hyppäs aivan toisiin sfääreihin. Tein puhdistuksen jo ennen tuota artikkelia. Kaikki kunnia tekstin kirjoittajalle luontaishoitojen voiman esimerkin julkaisemisesta. Siihen hoitoon loppui myös minun lääkäreille juoksut oudon läkähdyttävän väsymyksen vuoksi. Koululääketieteellä ei ollut edes arvailuja selitykseksi antaa siihen vaivaan. Nyt kun luontaishoidot näyttävät voimansa, niin kyllä kai se virkahaukkujat saa liikkeelle luontaishoitoja häpäisemään, mutta vain lääkäreiden oma kunnia siinä solvauskampanjassa joutuu rapakkoon. Valheella on lyhyet jäljet, kun faktat on itse syvästi koettu.

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
 2. maksan neste tiehyet on vaan hyvin yksinkertasesti niin tiheät että niitä tuskin ees ihmis silmä erottaa ku onhan se verta suodattava elin.ni ei todellakaan tommoset pallerot sielä liiku eikä maksa saa semmosta painetta aikaan että ne sieltä mihinkää lähtis ja jos saiskin ja kivet lähtis liikkeelle ni tuska ois niin valtava että sitä tuskin kukaan kestä.ja jos maksassa ny ois 2000 kappaletta tommosia palleroita ni se tuskin ees pelais ollenkaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
  1. Olen tehnyt puhdistuksen ainakin 25 kertaa ja parantanut allergiat, syövän, sydämen tykytyksen, kihti on paranemaan päin, rasvamaksa on poissa ja jne. Koska en muista kaikkia mistä olen parantunut
   Toimii sanon vain.

   Plusääni(10)Miinusääni(1)
 3. Ja yks kysymys?sillon ku sappi on leikattu ja palleroita yhä tulee ni kertokaa joku tietäjä mitä reittiä ne sillon kulkee suolistoon?

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 4. Olen poistanut sappikivet itse hyvin yksinkertaisella menetelmällä. Söin päivällä pelkästään hedelmiä, ja myöhään illalla reilun annoksen perunoita ym, voideltuna runsaalla annoksella oliiviöljyä.

  Nautin ylimääräisen annoksen (vakio 6 mg, + 6 mg ylimääräistä) diatsepamia sappirakon ja Oddin sulkijalihasten rentouttamiseksi. Join runsaasti vettä ja odottelin.

  Tämä tapahtui 9-10 välillä illalla, koska noin 22-24 välillä stressihormonien tuotanto laskee voimakkaasti, mikä rentouttaa sulkijalihaksia.

  Istuessani sohvalla, kurotin ottamaan jotain sivulta päin, kiertäen vartaloa ja kallistuen samalla oikealle. Tätä tehdessä tuntui sappirakon kohdalla perkeleellinen pistävä kipu ja heti sen jälkeen tunsin vatsanpeitteen kudoksia vasten, kuinka sappitiehyessä liikkui jotakin. Pian tuntui samanlainen pistävä kipu keskellä vatsaa ison kiven läpäistessä Oddin sulkijalihaksen joka yhdistää sappitiehyen suoleen.

  Tämän ensimmäisen ison kiven jälkeen sappitiehyessä tuntui liikettä ja välillä myös kipua kun jokin isompi kivi tunki läpi sulkijalihaksista.

  Aamuistunnolla tuntui, kuin olisi ammuskellut ripulihaulikolla herneitä ja posliini ropisi.

  Minulla oli ollut sappikiviä jo vuosia, kivut olivat perkeleelliset ja jatkuivat ruokailun jälkeen oikean kylkikaaren alta oikean keuhkon sisälaitaa korkealle rintalastan alle. Tuon ensimmäisen kerran jälkeen olen ottanut vain hiukan ekstra öljyä kun kivet ovat alkaneet vaivata. Kofeiinin käytön lopettaminen ja kehon puhdistaminen sen virtsahappojäämistä aiheuttavat sappikivien runsasta kertymistä ja pihdistus kannattaa tehdä ajoittain rutiinitoimenpiteenä jo ennen, kuin rakko alkaa kipuilla.

  Plusääni(5)Miinusääni(4)
    1. Minä en sitten käsitä tämän sivuston vetäjiä. Toisaalta on lähes ainoita lähteitä, jossa kerrotaan muitakin kuin rikollisen eliitin määräämää asiaa tai sen määräämällä tavalla. Kuitenkin se sallii tämän rikollisen eliitin palkkaaman trollin sabotoida koko sivuston. Ei tämä trolli väsy, koska hänet on palkattu tähän työhön. Skepotkin on, mutta niin kauan kuin on asiaa eikä terroritoimintaa, niin tietysti toiminta on asiallista ainakin tiettyyn rajaan saakka. Mutta miksi juutalaisterroristien sallitaan täälläkin räyhätä ja karkottaa keskustelijoita? He komentavat isännän äänellä Suomessa, joten eikö edes toisinajatteleva palsta voitaisi rauhoittaa tältä terroritoiminnalta? Tietysti moderointiin ei riitä varaa, mutta ip-bannaus yleensä auttaa. Onko kyse idealismista vai mistä? Ei sananvapaus merkitse sitä, että kaikkien olisi sallittava mitä hyvänsä. Silloin palstoja voidaan terrorisoida.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Sappivaiva on siitä mainio puoskaroinnin kohde, että se yleensä tulee ja menee.
  Yleisesti on myös tiedossa, millainen ruoka kohtauksia aiheuttaa, ja potilas osaa välttää
  rasvaista ruokaa, omenoita jne.

  Sappikohtauksen saatuaan henkilö noudattaa artikkelissa mainittua laksatiivikuuria, paskoo
  saippuaa- ja huraa- vaiva on poissa!

  Toistuakseen taas, tai sitten ei.

  Puhumattakaan siitä, että hoidetaan keksittyä vaivaa, ulosteen mukana tulevat kokkareet sitten ovat todiste
  siitä, että ”hoito” oli aiheellinen.

  Vaarana tällaisissa hoidoissa on jos näillä aletaan hoitaa tulehtunutta sappirakkoa, joka voi olla hengenvaarallinen.
  Tai sitten sappivaiva on vaikea ja usein toistuva, leikkaus tarjoaisi avun, mutta potilas turvautuu ripulikuuriin
  kerran toisensa jälkeen.

  Itse olen saanut yhden sappikohtauksen, n. 10v sitten.
  Ostin kulkukauppiaalta laatikon mainioita omenoita, joita tuli syötyä liikkaa, napostelija kun olen.
  Vaiva ei ole toistunut kun olen tiennyt varoa kohtuutonta omenan syöntiä.
  Minulla ei ilmeisesti ole taipumusta sappivaivoihin, mutta liika on liikaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 6. Maksan puhdistus eli maksan huuhteluhoidon täysin alkuperäinen tarkoitus on ollu kuona-aineitten+muitten epäpuhtauksien poisto kehosta eikä silloin olla puhuttu mistään sappikivien poistoista.eli selvä puoskarointi on nyt kyseessä. hulda kun itse myöntää että tää maksan puhdistus hoito ei ole hänen keksimä.mutta on ainaski muuttanu tämän hoidon sappikivien poistoon.
  Ja eikö tää hoito ole järkevämpää tehä heti aamulla.yö kun on helpompi paastota nukkuessa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Tässäpä mainio ihmelääke. Juodaan oliiviöljyä ja sitruunamehua, jotka reagoivat suolistossa rasvoihin ja muodostavat saippuapalloja. Aamulla sitten kerätään koko perhe pöntön reunalle ihmettelemään, kuinka nyt on lähtenyt sadoittain ”sappikiviä” ja ”koteloituneita loisia” isin maksatiehyistä liikkeelle.
  Tämä on samaa sarjaa kuin söisi 5 kiloa punajuurta ja pisuaarilla julistaisi hallelujaata, kuinka paha veri nyt lähtee kehosta pois ja demonit siinä samalla.
  Tuo Hulda Clark ei muuten ollut edes mikään lääkäri, vaan eläintieteen tohtori. Joka oli mm. sitä mieltä, että syöpä johtuu maksamadoista eikä yhtään mistään muusta.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 8. Sappiongelmista kärsineenä voin kommentoida tätä.
  Nuo pienet vihreät ovat vain silppua, eivät varsinaisia sappikiviä.
  Mutta, tuon silpun puhdistus on myös tarkeää, sillä nuokin tukkivat sappitiehyeitä.

  Olen tehnyt puhdistusta jo useita kertoja, itse puhdistus on täysin kivuton ja toimiva.
  Silpun lisäksi on tullut ulos muutamia suurempia valkoisia sappikiviä.
  Lääkärit olisivat halunneet leikata sappirakkoni pois. Sanovat, että ihminen pärjää ihan hyvin ilmankin.
  Itse olen täysin eri mieltä, sillä kokemuksesta voin sanoa että sappinesteitä tarvitaan monien erilaisten ravintoaineiden sulatukseen.

  Loppujen lopuksi tässäkin on kysymys siitä, että uskooko suinpäin lääkäreitä vai ajattelisiko asiaa ihan itse.
  Se leikkaus on ehkä nopein tapa päästä sappikivuista, mutta ei poista ongelmia muilta osin.
  Ihmisten tulisi ottaa enemmän vastuuta omasta terveydestään, eikä luottaa sokeasti nykyaikaiseen lääketieteeseen. Asioista kannattaa ottaa itse selvää.

  Täälläkin tuota puhdistusta kyseenalaistavat tuskin ovat itse edes kokeilleet puhdistusta, vaan tyrmäävät tuon jo ajatuksenakin, koska eivät oikeasti tiedä.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
  1. Itse kokeilemalla vaan ei oikein tule luotettavia tuloksia.
   Tarvitaan sokkoutettua tutkimusta.

   Sappivaiva yleensä tulee ja menee, jos vaivan ollessa päällä kokeilee puoskarin hoitoa, tottakai se ”auttaa”
   kausittain esiintyvässä vaivassa.
   Näin vain vahvistetaa uutta tai vanhaa kansanuskomusta, ei edistetä todellista lääkintää.

   Sappivaivojen välttämiseen on konstit tiedossa ja se on ruokavalio.
   Ei aina tepsi jos kivet tukkivat tiehyen.

   Sappirakon poisto ei lopeta sapen tuloa, aiemmin linkittämässäni kuvassa on asia esitetty.

   t: yhden karmean sappikohtauksen eläissäni saanut.

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
   1. Itse kokeilemalla siis tulee todellakin sitä oikeaa tulosta, koska itse kukin voi oireilla ja kokea asiat eri tavoin. Eihän toisen tekemien kokeilujen perusteella voi sanoa, että sopiiko/toimiiko se itselläni.
    Tuo puoskarointi termi heijastaa negatiivista asennetta.
    ”Näin vain vahvistetaa uutta tai vanhaa kansanuskomusta, ei edistetä todellista lääkintää.”
    Ei tässä ole kysymyksessä mistään kansanuskomuksesta eikä puoskaroinnista, vaan toimivasta menetelmästä. Mikä mahtaisikaan olla tässä tapauksessa sitä oikeaa lääkintää, joka poistaisi ongelmien aiheuttajan…

    Toistuvien kipukohtausten pelko on vahva motivaattori ottamaan omista asioistaan selvää ja tekemään analysointia syistä ja seurauksista. Puhun on nyt omakohtaisista kokemuksista ja voin sanoa että tiedän tästä melko paljon.
    Tämä puhdistaminen on mielestäni se oikea tapa hoitaa oireiden aihettajat kuntoon. Ja jos toiminpiteellä saadaan ongelman aihettaja korjattua, sekä voin pitää sisäelimeni, niin en näe tuossa mitään väärää tai negatiivista.
    Sen sijaan sappirakon poisto on mielestäni hyvinkin kyseenalainen toiminpide. Sappikohtaukset ehkä poistuvat, mutta siinä menettää osan ruuansulatustoiminnallisuutta ja tulee muita ongelmia.
    Monia turhia sappirakon poistoja tehdään, vaikka ongelman voisi hoitaa toisinkin. Ihmisessä ei ole turhia elimiä…
    Mikäli se sappirakko tulehtuu, niin silloin taitaa olla edessä kirurginen operaatio. Tuotakin voi ennaltaehkäistä näillä puhdistuksilla.

    Mainitsemasi ruokavalio on myöskin ongelmien poiston kannalta turhaa, eihän se poista ongelmien aiheuttajaa. Sitten kun ongelmien aiheuttaja on korjattu/puhdistettu, niin sitten kannattaa muutaa ruokavaliota ennalta ehkäisevästi, jotta mitään kiviä ei syntyisikään.

    On jokaisen ihan oma asia, että mitä ja miten antaa itseään ’parantaa’. Ja ymmärrän, että jos ilmenee näitä valtanäkemyksen ulkopuolisia menetelmiä, niin se ihmetyttää ja epäilyttää.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. MOI Ihmetystä herättää,miten vähän ihmisen loisista puhutaan,vaikka niillä voi olla hyvinkin suuri vaikutus ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin 🙁
  Tähän kohtaan ajattelin muistuttaa,että Kolloidisella hopeaionivedellä pääsee eroon KAIKISTA
  ihmisen ja muiden nisäkkäiden loisista. Nämä suoliston loiset ,kun aiheuttavat allergioita,tulehduksia,toksiineja,kasvaimia ja jopa ravinteiden imeytymishäiriöitä.Se voi johtaa myös ylensyöntiin,koska elimistö ei saa riittävästi ravinteita,ohutsuolen loisten vuoksi niin, näläntunne voi olla jatkuvaa. Siksi suosittelen,myös muille muutamaa hopeavesiperäruisketta,joka hoitaa tämänkin ongelman. 🙂

  http://www.infektioneuvonta.fi/sairaudet/giardiaasi/

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
  1. Melkoisella paineella saa sitä hopeavettä hanuriin työntää, jos meinaa ohutsuolenkin
   putsata.
   Milloinkahan saa lääkärit korjattavakseen suolensa milläkin myrkyllä kärventäneitä
   vaihtoehtolääkintään turvautuneita.
   Huhhuh…

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. MOI
    Kolloidinen Hopeaionivesi imeytyy peräruiskeena nopeasti verenkiertoon ja koko elimistöön.Mitään extra painetta ei onneksi tarvita.
    Kyllä näitä loisia on lähes jokaisella meistä ja niitä saadaan yleensä hanavedestä.Suomessa hanavesi on juomakelvotonta,kierrettyään ensin aikansa rapistuneen vedenjakelujärjestelmän läpi ja päätyessä vihdoin juomalasiin epäpuhtauksien pitoisuus TDS mittarillani on yleensä ollut <100ppm. Veden lähtiessä vedenpuhdistuslaitokselta sen pitoisuus on n. 50ppm ja se luokitellaan silloin juomakelpoiseksi.
    Koko Suomi on mukana myös epävirallisessa juomaveden fluoraus"tutkimuksessa"ja tulokset viittaavat samoihin tuloksiin,mitä Natsit aikanaan saivat.He lisäsivät keskitysleireillä Fluoria reilusti vankien juomaveteen,näin hedät oli helppo teloittaa,eivätkä juurikaan panneet hanttiin,vaan seisoivat nätisti rivissä zombeina odottaen vuoroaan. Fluorissa on pirullista,että se kertyy luustoon ja hermostoon ja mitään JÄRKEVÄÄ perustetta tälle hermomyrkyn lisäämiselle juomaveteen,hammastahnoihin,lääkkeisiin ja jopa tekohampaiden kiinnitysgeeleihin?? ei ole.Rotanmyrkyissä sitä on käytetty vuosikymmeniä ja hyvin toimii vieläkin.Fluorin tiedetään tehokkaasti kalkkeuttavan käpyrauhasta joka aiheuttaa uniongelmia Fluori pitää myös veri aivoestettä avoimena,jolloin myös muut myrkyt ja pöpöt pääsevät helpommin hermostoon.

    Taas menin ohi aiheesta,no tässä englanninkielistä kuvaa ja linkkiä näihin maksassa oleviin kiviin,jotka ovat mielestäni ihan todellisia ja poistettavissa olevia.
    https://www.google.fi/search?q=human+liver+stones&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-beta

    Vielä linkki Juomavetemme fluorauksesta :/
    http://yle.fi/uutiset/news/article254178.ece

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
    1. 123,MOI
     Luin jo 80-luvulla ravitsemustieteen tohtorin Harvey Diamondin tutkimuksesta Fluorin myrkyllisyydestä.
     Senkoommin en ole käyttänyt Fluorihammastahnaa ja välttänyt hanaveden juomista,sekä muita fluorin lähteitä.Myös lapsiltani olen kieltänyt koulujen fluorihuuhtelut ja tahnat,eikä ole yhtään enempää reikiä,kuin muillakaan.Tutkimusta asiasta on jo kyllä ihan riittävästi olemassa netistäkin löytyy helposti.
     Fluorin on myös todettu heikentävän älykkyyttä ja kiinnostmista uusista asioista,niinkuin ilmeisesti kohdallasi on nytkin käynyt.
     http://naturalsociety.com/harvard-study-published-federal-govt-journal-confirms-fluoride-lowers-iq/

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
    2. Fluorin negatiivisista terveysvaikutteista on paljon tieteellistä näyttöä ja kyllä sitä lisätään juomaveteen monissa maissa, kyse ei siis ole mistään salaliittoteoriasta. Ilmeisesti tätä tehdään myös Suomessa, koska THL:n Hannu Komulainen sanoi haastattelussa, että Suomen tulisi arvioida fluorin määrä jota se lisää juomaveteen.

     http://yle.fi/uutiset/news/article254178.ece

     Yksi kansantauti mikä suomalaisia vaivaa on kilpirauhasen vajaatoiminta (4% väestöstä). Fluori vaikuttaa kilpirauhasen toimintaan lamaannuttavasti ja fluoria on käytetty lääkkeenä kilpirauhasen liikatoiminnan hoitamiseen. On siis syytä kysyä, että miten paljon juomaveteen lisättävä fluori aiheuttaa Suomessa kilpirauhasen vajaatoimintaa.

     Lisää tietoa fluorin negatiivisista terveysvaikutteista:
     http://www.fluoridealert.org/issues/health/

     Fluori on luokiteltu myrkyksi. On hyvin kummallista, miten tätä ainetta tungetaan lapsien suihin hammaslääkärissä kertomatta vanhemmille fluorin haittavaikutuksista ja miten voidaan suositella ihmisiä harjaamaan tällä myrkyllä hampaansa. Positiiviset vaikutukset hampaiden kuntoon on vähintäänkin kyseenalainen peruste, kun katsoo haittavaikutuksien pitkää listaa.

     Plusääni(6)Miinusääni(0)
     1. Kun yhdistelee hakusanoja jews fluoride tiettyjen apusanojen kanssa, niin kummasti sieltä vain tupsahtelee näitä väitteitä, että natsit olisivat näin toimineet. Itse en näihin usko, kuten en usko myöskään muuhunkaan juutalaisten suoltamaan propagandaan.

      Aika jännää kuitenkin havaita, että se mitä Hitler ei tehnyt, niin sitä länsimaiden hallitukset tekevät. 😀

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. Kenellä muulla olisi intressejä levittää noita väitteitä Natseista? Hankala keksiä muita tahoja kuin juutalaiset. Heidän ideoitaan olivat myös ihmissaippua, kutistetut pääkallot, ihmisihosta tehdyt lampunvarjostimet ja kaasukammiot, kaikki valheita. Kyllä tuo fluori-väite jossain määrin elää, esimerkiksi Youtube on täynnä tuota propagandaa.

      Mitä en ole vielä keksinyt, että mistä sinä tiedät kaiken? Olen seurannut juttujasi jo aika pitkään, niin olet henkilö jolla on vastaus aina kaikkeen. Tässä fluori asiassakin väännät kättä, vaikka netti on pullollaan natsi fluori viittauksia, eli jostainhan ne on lähteneet liikkeelle. Jostain kumman syystä tiedät, että juutalaiset eivät ole tätä levittäneet, vaikka ovat levittäneet paljon muita perättömiä natsi-väitteitä.

      Uskottavuutesi on aika lähellä nollaa.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. On uskomatonta, kuinka saksalaisia ja natseja panetellaan. Usein eniten sellaisten toimesta, jotka luulevat olevansa toisinajattelijoita.

  Tällaiset vasurityypit ja muut vastaavat ovat säälittäviä. Heitä varten lasketaan liikkeelle kaikenlaista huuhaata. He luulevat, että maailmaa pyörittävät natsit tai saksalaiset.

  Oikeasti natsit arvostivat luontaishoitoja ja heidän lääketieteenssä eetsi parannuskeinoja syöpään ym. aidosti. Vasemmistopellet ovat taas samoja vandaaleja, jotka tuhosivat Euroopan kaupungit ja myös natsilääketieteen tulokset Dresdenissä. Nylylääketiede pyrki lähinnä pitämään ihmisen sairaana.

  Tietenkään natsit eivät fluoranneet mitään juomavetä. Sitä on tehty vain sodan jälkeen länsimaissa.Keskitysleireillä ihmiset haluttiin pitäää hyvässä kunnossa ja heidänterveyttään hoidettiin.

  Kaikki on valhetta.

  Ihmiset eivät älyäs, että kansallissosialismi olisi ainoa pelastus nykyisestö kurjuudesta. Tuo sumutus on tarkoitettu juuri estämään se, että nämä hörhöt ikinä älyäisivät katsoa uudelleen natsismiin avoimin mielin.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Kansallissosialismi on ratkaisu juutalaisen aiheuttamiin ongelmiin ja siksi sinä 123 olet täällä valvomassa ajatuksia kuin mikäkin ajatus-gestapo, pelko puserossa.

   Louis Farrakhan puhuu Sionistien Viisaasta ja Django elokuvasta:
   http://youtu.be/JNkygUZr88s?t=17m07s

   ”It is not you we fear, it is your ideas.”

   Tuosta tämä loputon kansallissosialismin demonisointi juontaa ja se myös paljastaa, että juutalaiset eivät ajattele mitään muuta kuin itseään. He eivät ole maailmaa parantamassa, heitä kiinnostaa vain heidän oma asemansa tässä maailmassa. Jos jokin uhkaa heidän asemaansa, niin he käyttävät kaiken vaikutusvaltansa tuhoamaan sen.

   Uskon tämän olevan syy, miksi saksalaiset pommitettiin maantasalle. Kansallissosialismi uhkasi juutalaisten vaikutusvaltaisten pankkiirien maailmanherruutta.

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
 11. http://carolynyeager.net/node/1039

  Tuolla on mielenkiintoista pohdintaa Siionin viisaista. Se, että tuo mainittu kirja Napoleon III:sta muistuttaa muutaman kohdan osalta protokollia vahvasti, ei välttämättä todista mitään. Tai päinvastaiseen suuntaan. Kirjoittaja oli nimittäin vapaamuurari ja Adolf Cremieuxin läheinen yhteistyökumppani. Tämä tas oli korkeimpia juutalaisjohtajia 1800-luvun puolivälissä. Skottilaisen riitin ja Grand Orientin suurmestari, Mizra-loosin korkea toimija ja AIU:n ensimmäinen johtaja. Ranskan juutalaisten pitkäaikainen johtaja. Yeager arvelee Cremieuxin olleen taas protokollien takana.

  Toisaalta on ennenkin tehty kaikenlaisia kaunokirjallisia teoksia ja teemat ovat niissä olleet aika veikeitä. Esim. Benjamin Disraelin Coningsby vastaa hyvin vahvasti huippueliitin touhuja eli niistä tehtiin näytelmä, jossa esim. Saksan tuleva vallankumous paljastettiin ym. Nykyisinhän Hollywood-pätkissä on etukäteen pohjustettu sotia ja terrori-iskuja, jotka sitten tapahtuvat myöhemmin jne.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Sappikivikohtaus on todellakin mielipuolinen kipukokemus, (ihan omakohtaista kokemusta siitä) jo muutamia vuosia sitten. Apu löytyi A. Vogelin Cynaratipoista, joita saa esim. luontaisterveysasiantuntija myymälöistä. tehoaa todellakin ja melko pian vaikkei ehkä uskoisi mutta kannattaa kysellä ja kokeilla tuotetta ja tietysti alkuun välttää niitä ruoka-aineita joista saa sappivaivaa. Ajanmyötä on helpottanut ja nyt voin syödä mitä vaan eikä tule sappivaivaa ja jos tuleekin otan heti tippoja ja niin niistä kivuista taas pääsee eroon.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 13. Voit odottaa että sinulla on ripuli. Todellakin. Tulee kuin hanasta. Kiviä ei oo näkyny koska en todellakaan käytä taskulamppua paSkan tiirailuun. En edes omani

  Plusääni(2)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat