7 kommenttia

 1. Hieno esitys. Kaikkien margariinimössön syöjien tulisi nähdä tämä opetus!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Asia on varmaan juuri noin, kuin videossa esitetään. Olisi kiva tietää, kuka esitti ja mikä oli naisiaan asiasta kertomaan. Hieman voisi kuulijalle antaa tilaa, eikä niin kovasti vaahdota. Lisäksi – eixnii ja okei kuuluvat puppusanoihin, täytehokemistoon joita ei kukaan halua kuulla. Ymmärrän, että video on napattu luennolta sen kummemmin editoimatta. Silti se voisi olla stand up komediasta, jos asiayhteydestä irroitetaan. Eli haluaisin ainakin hieman lisää, kuka ja millä tietopohjalla asiasta kertoo. Siis ehdottomasti rakentavaa kritiikkiä ja kuten sanottu, asia on hyvä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Jäi sanomatta, mitä pitää syödä. Ilmeisesti siis kalaa ja voita/justoa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Jo toinen artikkeli joka on poistettu videoineen päivineen. Onneksi kerkesin tulostamaan koko tekeleen operaatioineen. Olipa erinomaiset liuottimet, valkaisuaineet ym. myrkyt joilla saadaan aikaan levite joka on vielä loppuviimeksi terästetty vitamiineilla jotka on tuotettu kemiallisesti, ei siis mitään luonnollista koko tuotteessa. Millähän kriteereillä tällaista tuotetta voidaan markkinoida terveystuotteena jossa ei ole ravintoaineista tietoakaan.. Margariini on myrkkyä elimistölle kaikkine lisäaineineen ja kaukana terveyttä edistävästä tuotteesta. ”Jos ei voita niin ei voita.”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Tässä toinen versio margariinin valmistustavasta löytyy seuraavasta: Median vahtikoira: totuus kevytlevitteistä margariinista ja… Kannattaa tulostaa ettei tätäkin poisteta kansanturmion estämiseksi.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat