Maria Ohisalo: ”Turvapaikanhakijoille” suodaan rajanylitysoikeus. Monikulttuurisuusideologia kukoistaa!

Suomi on sulkenut rajansa, joiden pitäisi järkevästi ajatellen pysyä suljettuina myös ”turvapaikanhakijoilta”, jotka kuitenkin sisäministeri Maria Ohisalon mukaan saisivat kansainvälisiin sopimuksiin perustuen hakea turvapaikkaa. Tosin on huomioitava, että myös Euroopan Unionion laittanut rajansa kiinni ainakin kuukaudeksi, joten ”turvapaikanhakijoiden” ryntäystä Suomen rajoille tuskin on odotettavissa poikkeustilan kuluessa.

Ensinnäkin on syytä huomauttaa, että Suomen hallitus vitkasteli toimenpiteissään koronavirusepidemian torjumiseksi. Tämän tahallisen jahkailun syytä on, että nyt otettiin käyttöön paljon rajummat toimenpiteet mainitun tartuntavaaran torjumiseksi, kuin mitä varhaisemmassa vaiheessa varautumalla olisi tarvinnut. Näin menetellen Suomen valtaapitävät saavat myös maassa talouskriisin aikaan, mikä aiheuttaa sen, että yritykset ja kansantalouden tila yleensä luisuu entistä enemmän globaalien rahoitusmarkkinoiden ja kansainvälisen finanssijärjestelmän hyväksikäytettäväksi.

Ohisaloa tulkiten: turvapaikanhakijoiden oikeudet menevät kaiken muun edelle

Suomi laittoi rajansa lähes täysin kiinni valmiuslain saattelemana, mikä tarkoittaa muiden muassa rajanylityspaikkojen ja monien lentokenttien sulkemista sekä sisärajatarkastuksia. Tavara-, rahti- ja paluuliikennettä lukuun ottamatta, suomalaiset eivät saa matkustaa ulkomaille ja ulkomailta Suomeen palaavat maan kansalaiset joutuvat kahden viikon karanteeniin.

Maria Ohisalo.
Maria Ohisalo.

Kaiken terveen järjen mukaan maan rajojen sulkeminen tarkoittaa sitä, että ne pysyvät kiinni myös ”turvapaikanhakijoilta”, jotka kuitenkin sisäministeri Maria Ohisalon mukaan saavat sisäänpääsyoikeuden turvapaikanhakemisen nojalla.

– Jos Suomen rajanylityspaikalle saapuu turvapaikanhakija, hänellä on kansainvälisten sopimusten mukaan oikeus hakea turvapaikkaa, sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) ilmoitti tällä viikolla pidetyssä tiedotustilaisuudessa.

Jotkut uusliberalistiset toimijat ovat saivarrelleet yllä mainittua Ohisalon lausuntoa siten, että Ohisalo siinä puhuu muka vain oikeudesta anoa turvapaikkaa, mikä ei muka tarkoittaisi sitä, että ”turvapaikanhakijat” tulisivat Suomen puolelle. Kuitenkaan nämä maahantulijat eivät voisi jäädä rajalle odottelemaan turvapaikkahakemuksen päätöstä, joten heidät saatettaisiin Suomeen turvapaikkaprosessiin.

Maahantunkeutujien seuraaminen turvapaikkaprosessin käsittelyä Suomen puolella vahvistuu sisäministeriön kansliapäällikkö Kirsi Pimiänlausunnosta:

”Jos henkilö tulee Suomen rajalle sulun aikana ja kertoo haluavansa hakea turvapaikkaa Suomesta, hänet ohjataan Pimiän mukaan normaaliin turvapaikkaprosessiin eli hän saa jäädä maahan prosessin ajaksi.”

– Silloin sovellettaisiin samoja säännöksiä kuin muihinkin eli asetettaisiin 14 päivän karanteeniin. Heille tehtäisiin myös alkuterveystarkastus.

Yllä olevaan viitaten hallitus ja sisäministeriö kantavat huolta erityisesti ”turvapaikanhakijoista”, vaikka Suomi on poikkeustilassa, ja menossa kohti yhteiskunnallista sekä taloudellista katastrofia. Kansanpetturipoliitikoille kansainväliset sopimukset ovat paljon tärkeämmät kuin Suomea ja maan kansalaisia turvaavat toimeentulon ja huolenpidon noudattaminen, mitkä ovat perustuslakiin kirjattuja perusoikeuksia.

Jos ajatellaan tilannetta, jonka mukaan ”turvapaikanhakijat” rajojen sulkemisesta huolimatta saapuisivat Suomeen, pahentaisivat saapujat koronavirusepidemian leviämistä entisestään maassa.

Resurssit ja rahat olisi keskitettävä maan kansalaisten hyväksi

Maailmalla jylläävä koronavirusepidemia aiheuttaa myös globaalin talouskriisin, ja sitä kautta se vaikuttaa maailmantaloudenlamaantumiseen. Edellä mainittu ei voi olla vaikuttamatta myös Suomen talouteen, jonka ahdinkoa tulee lisäämään vielä valmiuslain takia aiheutuneet yrityksien konkurssit. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomessa kaikki voimavarat tulee suunnata oman maan kansalaisten sekä heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseen kriisin yli. Nyt resursseja ja rahoja tarvitaan ennen muuta Suomen ja suomalaisten selviämiseen vallitsevasta tilanteesta.

Turvapaikkahakemukset luonnollisesti pitää tässä tilanteessa, ja muulloinkin jättää käsittelemättä.

Lopuksi

Yllä olevasta uutisoinnista on selvästi havaittavissa, että Suomen kansanpetturipoliitikot katkerasti vihaavat ja halveksivat suomalaisia ja suomalaista kansankulttuuriperinnettä. Maan poliittinen mafia, jota esimerkiksi Ohisalo ja pääministeri Sanna Marin osuvasti edustavat, haluavat vaihtaa suomalaisen etniskulttuurisen konstruktion Lähi-idän ja Afrikan maanosan tiettyjen maiden populaatioon. Väestötieteellisesti eli demografisesti Suomessa, Ruotsissa ja myös muualla Euroopassa harjoitettu monikulttuurisuuspolitiikka ja siihen liittyvä haittamaahanmuutto johtavat jatkuessaan väistämättömään väestönmuutokseen Euroopassa.

Mikä saa Suomen kansanpetturipoliitikot menettelemään näin katalasti kansalaisiaan ja kotimaataan kohtaan, että he jopa poikkeustilan aikana pitävät yllä sitä mahdollisuutta, joka sallisi muukalaisinvaasion saapumisen lamaantuvaan Suomeen? Taustalla on kyseisten kansanpettureiden taipuminen negatiivisen globaalin eliitin arvomaailmaa vastaavien pyrkimyksien asiamiehiksi kotimaissaan. Nämä asiamiehet ovat tulleet manipuloiduksi kuvittelemaan, että globalistien maailmanlaajuinen jopa ”ekumeeninen” monikulttuurisuus tulisi muka palvelemaan jotenkin humanitäärisiä arvoja, jotka vielä yhdistyneenä kaiken tuhoavaan kansainväliseen finanssijärjestelmään antaisivat resursseja arvoliberalistisille tavoitteille.

Hallituksen hajottaminen auttaisi tilannetta lyhyellä aikavälillä. Tulevaisuutta ajatelle myös eduskunta, kaikki puolueet ja poliittinen järjestelmä pitäisi purkaa perutuksiaan myöten. Näin menetellen luotaisiin uusi poliittinen järjestelmä itsenäistyvään Suomeen.

Todettakoon lopuksi, kuten jo alussa sanottiin, että myös Euroopan Unioni on laittanut rajansa kiinni ainakin kuukaudeksi, joten ”turvapaikanhakijoiden” ryntäystä Suomen rajoille tuskin on odotettavissa poikkeustilan aikana.

Markku Juutinen

Lähteet

The Verge (17.3.2020). European Union closes all external borders for 30 days. https://www.theverge.com/2020/3/17/21184043/european-union-eu-travel-ban-coronavirus-covid-19-restrictions-merkel?fbclid=IwAR2bE4PnEDuOc52rzie3Q0grFAJLBHp5NGvUHymZVQnAqdGr65_TfpTh0GQ

HS. (12.3.2020). https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006437062.html

Kauppalehti (17.3.2020). https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomi-laittaa-torstaina-rajat-kiinni-pekka-haavisto-tama-on-erittain-vahva-viesti-nyt-kaikille/be94b385-f70b-4e37-bc83-016666b4a03e

Iltalehti (19.3.2020). https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6f87b1d0-c38f-48ce-bc02-db7d1218b339?fbclid=IwAR2FY_APkzTeYG79Qct39azHPw-JWrMYH4buD_U1vB8RcM005aQi0mj8HYY

Talouselämä (10.3.2020). https://www.talouselama.fi/uutiset/paras-ennuste-on-talouskriisi-huono-maailmantalouden-taydellinen-pysahtyminen-raportti-povaa-koronaviruksen-osuvan-pahasti-suomen-talouteen/d0ff4336-a1f3-4543-a4da-af9a03931e9

29 kommenttia

 1. IT IS INDISPENSABLE TO… UTTERLY EXHAUST HUMANITY WITH DISSENSION, HATRED, STRUGGLE, ENVY AND EVEN BY THE USE OF TORTURE, BY STARVATION, BY THE INOCULATION OF DISEASES, BY WANT, SO THAT THE ”GOYIM” SEE NO OTHER ISSUE THAN TO TAKE REFUGE IN OUR COMPLETE SOVEREIGNTY IN MONEY AND IN ALL ELSE.” Protocols of Zion, 10:19

  Näin hyvät ihmiset rupeaa joka ainoa asia olla mailmassa tapahtunut mitä protocols of zionissa on ja sehän on iki vanha suunnitelma! Nämä juutalais globalistit suunnittelevat todella pitkällä aikavälillä mailman haltuunottoa!

  Plusääni(13)Miinusääni(15)
  1. Opettele vaikka kunnollinen suomen kieli ensin ja tule sitten ulostamaan ja spämmäämään tuota sontaasi.

   Eiköhän jokainen kansallismielinen jo tiedä Sionin kirjoista ymv. Ei sitä tarvitse jokaiselle forumille oksentaa tuolla tavalla.

   Plusääni(13)Miinusääni(2)
   1. Mielenkiintoinen kommenttihan tuo oli. Kaukana litteämaa-jutuista. Eihän tämä vakiokommentaattori ole sellaiseen kai uskonutkaan? En ole tosin kaikkea viime ajoilta lukenut Hieman häiriintyneeltähän tuo tietenkin yleensä on kuulostanut ja selvästi tunnistettavissa. Aloitti täällä huutonsa nimimerkillä ”Seppo” ja ”hullu”. Siitä lähtien vaahtoaminen on jatkunut

    Plusääni(11)Miinusääni(0)
    1. Nuo ovat noita hollywoodilaisten transvestiittien tekemien elokuvien aivopesemiä: kuu on juustoa ja kaikki on simulaatiota.

     Säälittävää porukkaa. Sama reppana levittää saastaansa myös Vastarinnan sivustolla.

     Plusääni(9)Miinusääni(0)
 2. Miten kansalainen voi hakea turvaa ja suojautua Ohisalon ja Marinin kaltaisten päätöksien seurauksilta?

  Plusääni(35)Miinusääni(1)
 3. Mitä Nykysuomi sivustolle on tapahtunut?

  Onko tietoa? Ei avaudu Nykysuomi.com

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
 4. Koko Korona on pelkkää humpuukia, pahimmillaan tavallista ärhäkämpi flunssa vain kyseessä. Kuolleiden keski-ikä on noin 80 v, takana poikkeuksetta muita vakavia sairauksia. Korona vain viimeistelee jo käynnistyneen hitaan kuoleman. Suomessa kuoli vuonna 2018 yli 400 ihmistä flunssaan. Oletan että laveammalla määritelmällä flunssan, siis tavallisen sellaisen, voisi katsoa edellistäkin lukemaa merkittävämmäksi tappajaksi. Koronaan ei ole vielä kuollut yhtäkään suomalaista. Toisaalta tavalliseen flunssaan lienee kuollut jo toista sataa vuoden alusta alkaen.

  Kun Koronasta aluksi uutisoitiin, ajattelin että kyseessä saattaa olla vakavampikin vitsaus, mutta kun tarkastelee maailman hallitusten toimintaa ja valemedioiden pelonlietsontaa, on käynyt hyvin selväksi, että kyseessä on huijaus, kärpäsestä tehty härkänen, jolla tullaan ajamaan tavallista kansalaista sortavia agendoja. Tuskin melkein kukaan teistä tuntee ketään, jolla on Korona, mutta joka ikinen päivä mediat tiedottavat uusista julkisuuden henkilöistä, joilla tauti sattumalta muka on. Aika mielenkiintoista, että niin moni julkkis on jotenkin sattunut saamaan tartunnan, kun maailmalla on mukamas vain 300 000 todettua tartuntaa. Helppo selitys on tämä: julkkikset ovat rahvaan epäjumalankuvia, jotka muokkaavat ”mediaseksikkäämmin” massan mielipiteitä kuin poliitikot, pankkiirit ja muut päättäjät, jotka todellisuudessa ohjaavat mainittuja julkisuuden henkilöitä.

  Moni agenda on tullut jo räikeästi esille tämän hölmön flunssan seuraksena: karanteenit, joihin ihmisiä johdetaan pelolla ja jossa he eristäytyvät muista kanssaihmisistä; rokotteiden tuputtaminen – sopivasti Israel on muiden edellä rokotteiden kehittäjänä, hehe; ihmisten kokoontumisen ja liikkumisen rajoittaminen, työpaikkojen sulkeminen ja yleinen pelon ilmapiirin ja valtion kontrollin lujittaminen. Kuin suoraan kirjasta ”1984”, vähemmän yllättäen. Ihmisiä valmistellaan ja testataan entistä tiukempaan totalitarismiin. Uskon että valtaapitävät ovat tyytyväisiä tähänastisiin tuloksiin. Se että maahantunkeutujat saavat edelleenkin rauhassa tunkeutua Suomeen, sääntöjen vaikuttamatta heihin, kertoo jo itsessään kaiken oleellisen valtion todellisesta suhtautumisesta Koronaan.

  Plusääni(23)Miinusääni(2)
  1. Ihmisten kuolemanpelko on jo niin vahvaa, että he ovat valmiita hyväksymään maailmanhistorian ankarimman valtiokontrollin eli kaikki kansalaisoikeudet poistavat poikkeuslait määrättömäksi ajaksi nimellistä suojelua vastaan. Klassisiksi liberalisteiksi itseään mainostaneet perussuomalaiset vaativat päivä päivältä tiukempaa kontrollia ja ultraliberaaleja esittävät kokoomukselaiset menevät rajoitusvaatimusten suhteen vielä pidemmälle. Ihmiset suljetaan koteihinsa kuin häkkieläimet eikä ulos ole asiaa kuin tarhan omistajan myöntämällä erityisluvalla. Kontrolli on pian pahempaa kuin kirjassa ”1984”.

   Oman teoriani on, että kuolemanpelko johtuu kristinuskon, uskonnollisen tai hengellisen, ei-materialistisen vakaumuksen laajamittaisesta hylkäämisestä ja alasajosta. Kuitenkaan ei uskota myöskään evoluutioon, sillä eikö olisi evoluutioteorian mukaan vain oikein, että tauti nitistää elinkelvottomat yksilöt? Kansalaisten surkea pelokkuus ja naurettava usko hallintojen tai YK/WHO:n haluun suojella heitä laittaa ihmiset suorastaan vaatimaan drakonisia toimia. MM:n lukijat arvannevatkin, mitä kaikkea ajetaan nyt sisään poikkeustilan varjolla. On jo täysin selvää, että normaaliin valtiolliseen elämään ei tästä palata. Yksin jo talouden romahdus pitää tästä huolen.

   ”Älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin mutta eivät voi tappaa sielua. Pelätkää ennemmin häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin” (Matt. 10:28).

   Plusääni(24)Miinusääni(3)
   1. Kristinusko = kuolemanpeoko.. ja muutenkin uskonnot on pelottelua kuoleman jälkeisestä, joudut helvettiin jos et tee näin tai teet näin jne…
    Juurikin näitten hyväuskoisten lampaiden takia tähän on tultu!
    Tämä koko järjestelmä pitäisi saada pois nuitten PERKELEEN ääriuskovaisten käsistä niin ei takkuilis tämä kehitys tällä planeetalla.
    Ettekö te jo nää mihin näitten psykopaattien ohjaksissa koko ajan mennään!? Päin HELVETTIÄ!

    Plusääni(3)Miinusääni(20)
    1. Usko mihin uskot, mutta nyt on tärkeää saada kaikki mukaan vastustamaan meneillään olevaa väestöjen orjuutuskampanjaa globaalikommunismin ikeeseen. Kristityillä on tähän hyvät valmiudet, koska nykyinen kehitys on heille selvitetty Raamatun Ilmestyskirjassa ja usko tepsii kuolemanpelkoon, jolla orjuuttajat pyrkivät nyt ihmiset alistamaan. Maallinen äly on voimaton ja tehoton näitä orjuuttajia vastaan, koska he ovat osin yliluonnollisten voimien ohjauksessa. Tämäkin tukee Raamatun sanomaa siitä, että ihmiskunta on itsessään voimaton ja langennut pahan orjuuteen. Tämä selvitetään jo Raamatun alkuluvuissa. Nykyinen kehitys tuo tämän tosiseikan vain ilmi. Onko sattumaa, että laajamittainen kristinuskosta luopuminen vie nyt kansalaisilta myös poliittiset oikeudet? Tulee olemaan erittäin vaikeaa vastustaa orjuutusta ilman uskoa yliluonnolliseen hyvään eli Jumalaan, joka on Henki. Jos te sekularistit tai pakanat onnistutte kaivamaan itsestänne samurai-sotilaiden tai vastaavien hengen ja valjastamaan sen suomalaisten asialle niin minulle se on poliittisessa mielessä sama, kunhan tehot ja oikea suunta löytyvät.

     Plusääni(16)Miinusääni(0)
  2. Jonkun uskottavan tahon luulisi tekevän ja ainakin pitäisi tehdä vertailua näiden kahden, siis kausiinfluenssan ja koronan väliltä. Siis luulisi ja pitäisi.

   Vaan kun mitään ei tapahdu, niin jää sekin omaksi tehtäväksi. Kai näitäkin jossain tilastoidaan, vaan missä ihmeessä, siis viralliset tilastot tautitapauksista; sairastuneet ja menehtyneet?

   Mistä Fidus löysin lukeman >400?

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Niin ja unohtui vielä mainita yksi keskeisimmistä agendoista, joka tullee nousemaan entistä enemmän tapetille Korona-hysterian seurauksena; nimittäin pyrkimys päästä eroon fyysisestä valuutasta, joka taas tullaan korvaamaan puhtaasti elektronisella sellaisella. Jotenkin fyysistä rahaa tullaan varmasti osittain syyttämään Koronan leviämisestä ja muutenkin todennäköisesti jatkuva vakavakin taloudellinen kurimus tulee synnyttämään jonkinlaisen tekosyyn hankkiutua lopullisesti eroon fyysisestä rahasta. Sitten mennään kovaa vauhtia kohti 666-järjestelmää, jossa vain tyranniaan alistuva voi myydä ja ostaa, eli ylipäätään ”vapaasti” elää.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 6. Maanpetturi päättäjät jäävät nyt itse asettamaansa ansaan. Eivätkä pääse ulos maasta. Milloin alkaa jahti?

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 7. Korona terrori on rikollisen eliitin ase kansaa vastaan. Käteisraha halutaan kieltää ja pistää koronapiikki suoneen, joku uusi rokote jossa on myrkkyä.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 8. Covid 19 on vakava tauti ja sitä vakavampi, mitä iäkkäämpi on, koska immuniteettijärjestelmän aktiivisuus heikkenee iän myötä. Se ei ole tavallinen flunssa.

  Suomessa kuitenkin tautiin suhtaudutaan täysin väärin, liikkumista ja työn tekoa rajoittamalla, josta seuraa suuret taloudelliset menetykset. Paljon helpommin olisi päästy uhraamalla rahaa virustestaukseen ja eristämällä vain taudin kantajat. Eläkeläiset olisi voinut eristää kehotuksin välttää liikkumista, jonka tervejärkiset olisivat tehneet ilman ohjeitakin.

  Näin ei menetelty, koska hallintoon on valittu fanaattikkoja, joilla terveen järjen käyttö estyy ideologisista syistä. Ohisalo on näistä hyvä esimerkki. Tervejärkinen poliitikko olisi pysynyt hiljaa fanaattisuudestaan huolimatta. Suurin osa tähänkin artikkeliin liittyvitä kirjoittajista näyttäää olevan vastaavanlaisia ideologisisa fanaatikkoja oman asiansa puolesta, joten ei ole ihme, että niitä on vallanpitoonkin edennyt.

  Plusääni(5)Miinusääni(9)
 9. Ei mitään ulkonaliikkumiskieltoja vaan valtion johto vangittava vehkeilystä ja salaliitosta.

  Kuka päästi ja levittää edelleen bioasetta Suomessa.
  Viranomaiset yhdessä ulkomaisten toimijoiden kanssa.

  Pandemia tilan julistanut maailman terveysjärjestön johtaja kovan luokan rikollinen. Tällaisten kanssa Suomen viranomaiset tekevät tuhoa!

  https://www.veteranstoday.com/2020/03/23/vital-who-during-pandemic-run-by-accused-terrorist-military-strongman-with-no-medical-background-video/

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 10. Arveluttava yksityiskohta koronaepidemian taholta.
  Italiassa satoja kuolleita, joutuvat kuskaamaan kymmeniä ruumisarkkuja eri kaupunkeihin että saavat kaikki tuhkattua.
  Herää kysymys:
  Miten Auschwizin kremassa kyettiin polttamaan 2500-3000 päivässä?

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
  1. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että ”tuhoamisleirejä” kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu edes heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia.

   Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia.

   Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta!

   Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa vieläkin mennyt yli 91 vuotta!

   Jos uuneja olisi ollut tuhat(!), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta!

   Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Väestönosa, joka on auvoisista ajoista asti hallinnut maailman rahataloutta ja täten politiikkaa, lastattiin junavaunuihin kuin teuraseläimet? Ei vaikuta tippaakaan realistiselta.

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
  2. Juutalaiset ovat pitäneet valtaa täällä jo ainakin parituhatta vuotta. Miten heidät yht’äkkiä muka rahdattiin junavaunuihin kuin teuraseläimet?

   Miten he olisivat sallineet tämän? Miksi Rockefeller rahoitti Saksan kansallissosialisteja vuoteen ’41 asti, jos olisi tapahtunut jotakin joukkotuhontaa? Sota se on joka kannattaa — juutalainen voittaa siinä bisneksessä AINA.

   https://mvlehti.net/2020/03/30/tietovuoto-vahvistaa-siirtolaisten-lahiot-jatetty-karanteenien-ulkopuolelle-ranskassa-mellakoiden-pelossa/

   Ranskassa ja Saksassa eivät poliisit pärjää edes apinoille ja hiekkaneekereille, joten 10 000 000 juutalaisen kuskaaminen kiltisti teuraiksi kuulosta jokseenkin soopalta minun korvaani.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 11. 1965 scientist claims the moon is plasma – UNCUT

  Toki suurin osa tämänkin sivun lukijoista elää MAAPALLOLLA joka on täysin naurettavaa jos ei lapsesta asti aivopesu ole liian syvällä!!

  Plusääni(3)Miinusääni(11)
  1. 33 ja ISOJA KIRJAIMIA. Mene muualle saastuttamaan älykästä keskustelua.

   David Icke, muuten, sanoi erään astronautin huomatessa ”kuuhun laskeutuessaan”, että kuu soi kuin kello moduulin osuessa siihen l. se olisi ontto.

   En kyllä tiedä miten avaruudessa voi kuulla ääniä, mutta ei anneta hyvän tarinan mennä hukkaan faktojen takia, eihän?

   Hyvää jatkoa sinne pyöreään, pehmustettuun huoneeseen sinulle.

   33 ja ISOJA KIRJAIMIA‼ KATSOKAA!!! COPY-PASTEANKO VIELÄ VÄHÄN ENGLANNINKIELISTÄ TEKSTIÄ JOSTAKIN, HÄH?!

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
 12. Nyt tarvitaan uskoa enemmän kuin koskaan. Demokratia on kuoleman uskonto ja me aidot kristityt eli Jeesukseen uskovat emme pelkää kuolemaa, emmekä ketään tai mitään.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat